Μετάβαση σε περιεχόμενο

AΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ 2011!!!ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕ

Recommended Posts

μπορεις να το παραγγειλεις απο το ιντερνετ η απο το ebay ειτε απο το αμαζον το γερμανικο ομως... στο γερμανικο εχει 58 ευρω μαζι με τα μεταφορικά...αλλα ειναι τελειο πραγματκά..το εχω δει κι απο οντά να δουλευει ειναι σουπερ~~!~

Κοριτσακια το θεμα ειναι οτι η πεθερα μου ειναι ΚΑΚΙΑ. δεν αγαπαει τον γιο της...ουτε καν προσπαθει για κατι... κοραστηκα σηυνεχει ανα της ανοιγω την πορτα να ερθει σπιτι..απο τα 18 πυ ειμαι με τον αντρα μου μεχρι τωρα τα 25..σε καθε καλο αρραβωνα αγορα σπιτιου γαμος γεννα θυμαμε γκρινια κ φασαρια..τωρα παλι ειναι τα βαφτισια του παιδιου μου κ θα τρα κανω με κλάματα φασαριες κ μαλωματα? Δεν θελω να ριθξω τα μουτρα μου να την παρω γιατι θα νομιζει οτι την παρακαλάμε κιολας κ αυριο μεθαυριο θα πει οτι την ειχαμε αναγκη

( την μια πανα το μηνα μου μας εφερνε & τα λεφτα που θα μας εδινε ΔΗΘΕΝ για την κουνια που ακομα ερχονρται........................................)

ειμαι νεθυριασμενη οσο δεν πάει κι εγω κ ο αντρας; μου... θα ηθελα τοσο πολυ να ειμαστε μια αγαπημενη οικογένεια... πολεμαμε εγω κ ο ανταρςμου μονοι μας με το σπιτι , το μωρο ολα κ αντι να μας βοηθησουν αν οχι οικονομικα τουλαχιστον με ΗΡΕΜΙΑ μας το βγαζουν απο την μυτη..οτι κι αν κανουμε... κουραστηλα ρε κοριτσια..κ νοιωθω οτι δεν εχω μια φιλη να της τα πω να μου βγουν

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 955
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ειρηνη μου χαλια τα πραγματα. Ο ανδρας σου τι λεει για ολα αυτα; Μεταξυ σας εισαστε καλα;

Μετρα τους καλεσμενους της κανονικα μπορει τελευταια στιγμη να της περασει. Ειναι ομως απαρεδεκτη και εγωιστρια. Αγαπαει το εγγονη της μονο για το ονομα; Εαν ειναι δυνατον. Εμεις καναμε πλακα στην πεθερα μου οτι εαν κανουμε κορη θα βαλουμε αλλο ονομα, δεν την ενοιαξε υγιες να'ναι. Εσυ να ηρεμησεις και οσο ειναι δυνατον να ηρεμησεις.

Απο την ιδια σειρα αλλα το πιο απλο πηραμε και εμεις το γυμναστηριο. Ειναι ωραιο με εντονα χρωματα. Ο δικος μου δεν πολυ καθετε, η δικια σου;

Γωγω μου μια χαρα η Χριστινα τοτε. Και εγω αναρωτιομουνα ποτε μπορουμε να βαλουμε τα μικρα μας στο καρεκλακι.

Σουλα κουκλα η κορουλα σου!!!!

ειρηνακι μου εχεις πολλα στο κεφαλι σου... :(:( τα κοριτσια εχουν δικιο, καλα ειναι να μιλησετε και να τα βρειτε για να εισαι καλα, γιατι και μονη σου καταλαβες οτι εχεις χασει την ηρεμια σου τοσο καιρο.. παντως, προσωπικα πιστευω οτι ειναι καλυτερα να μιλησει ο αντρας σου με την πεθερα σου πρωτα η τουλαχιστον να ειστε μαζι, γιατι ειναι και θεμα μαμας-γιου...και επειτα θα τα βρειτε, αν οχι τελεια, σε σημειο να επικεντρωνεστε σ'αυτα που σας ενωνουν, δηλ. στη νεκταρια!!!παντως, σορρυ κιολας, αλλα τι την ενοιαζε τι ονομα θα δινατε στη μικρη;;;;οι παππουδες παρεξηγουν μαλλον : το ονομα που δινουμε στα παιδια μας και ειναι του παππου η της γιαγιας το εχουμε διαλεξει, δεν μας το επιβαλλει κανεις!!!!κι εμεις ειπαμε θα δωσουμε της μαμας μου, αλλα επειδη το θελουμε, δεν μας υποχρεωνει κανενας!!!!!ακου, να σας κραταει μουτρα!!!!πως και περιμενε να ακουσει το ονομα της;;;εχει αλλα εγγονια;;;

ωραιο το γυμναστηριο, το ειδαμε κι εμεις στο ιντερνετ, αλλα μου φανηκε λιγο ακριβο, και τελικα πηραμε ενα αλλο πιο φτηνο...να μας πεις πως φανηκε στη νεκταρια, γιατι η δικη μας το βαριεται γρηγορα!!!

γεωργιαννα ,πως παει το σιδερο;;;;παντως σε θαυμαζω, δε βαριεσαι να μαγειρευεις και να μαζευεις μετα τη λαντζα;;;!!!παντως, κι εγω εχω απορια, γιατι δεν τα βαζουμε στα καθισματακια φαγητου αφου τους δινουμε κρεμα και πριν τον 6ο;;;

Και εγω αυτο το γυμναστηριο εχω περιπου...με μια μπάρα.

Γεωργιαννα μου ειχε πει ο Αλεξανδρος οταν πηγαμε στο Μουστακα οτι το εχεις κ εσυ.Νομιζω...

40 ευρω απο τα Τζαμπο.

Αλλα εχουμε κανει αλλη πατεντα ας πουμε,εχουμε βαλει το παρκο στον 1ο οροφο με ορθοπεδικο στρωμα εξτρα,απο πανω μπαρα κ μου δωσαν κ ενα γυμναστηριο που πιανει ολο το στρωμα...με καθρεπτακια κτλ θα το πλυνω κ θα της το βαλω,θα σας πω εντυπωσεις.

Πηγα τζαμπο σημερα κ πηρα στην ανηψουλα μου ενα τσαντακι εσωθερμικο για φαγητο,ειναι 2,5 κ θα παει παιδικο 1η φορα :D

Με την κουνιαδα μου ακομα να μιλησουμε,στελνει η μια στην αλλη δωρα για τα παιδια χαχα

παω να μαγειρεψω τωρα που κοιμηθηκε.... :shock:

Koritsakia mpika sta grigora na diavasw ta minimata sas..Ir8a katw stin kouzina na kanw ena elegxo tis kouzinas mageire4e o andras mou ir8a efaga sta grigora k vgika pali sto dwmatio na vgalw gala me to 8ilastro k ir8a na dw ti ginete stin kouzina :)) giati avrio 8a ertei mia 3aderfi mou na tis kanw apotrixwsi sta xeria k pedicure k 8elw to spiti na einai sigirismeno..

Simera apo to mesimeri eimai me to 8ilastrro sto xeri, egine proektasi tou xeriou mou :oops: evgala sinolika 370ml apo to mesimeri pou 3ekinisa k xrisimopoiisa k 200ml pou eixa idi filagmena apo palia..Pistevw pws an mazevw k galataki prwi-prwi pou einai to sti8os mou toumpano 8a eimoun mia xara!!! Nomizw den exw allo gala to 3ezoumi3a gai ta kala :)) , eixe faseis pou den evgaze oute stagona..Tis edina 100ml-120ml-130ml analoga posa mazeva ka8e fora k meta sti8os..Paw na 3aplwsw giati niw8w poli kourasmeni!!!

Καλημέρα!!

Touristria,καταρχήν δεν είσαι καθόλου παράλογη 1. να ζητάς να πλένουν τα χέρια τους όσοι πιάνουν το μωρό (εγώ ακόμα το ζητάω κ θα το ζητάω)

2. να θέλεις τις πρώτες δύσκολες μέρες της προσαρμογής να μην έχετε επισκέψεις και να το παλέψετε με τον άνδρα σου

3. να μην δώσεις το όνομα της πεθεράς σου ακόμη και να μην ήταν ταμένη η Νεκταρία.Ούτε εμείς το δώσαμε.το Μυρτώ άρεσε σε ΕΜΑΣ και το διαλέξαμε όσο ήμουν έγκυος.

Σαν γενική αρχή θεωρώ ότι ΟΡΙΑ στην πεθερά σου πρέπει να της βάλει ο άνδρας σου. Αλήθεια, τι θέση παίρνει εκείνος?

Εσύ θα μπορούσες με αφορμή τη βάφτιση να της κάνεις μια νύξη, να της πεις ότι θα την κάνετε κ θα ήθελες να σου πει ποιους καλεσμένους θα έχει εκείνη. Αν εξακολουθήσει να σου κάνει μούτρα (σαν μπεμπα!!!!) απλά μην της το αναφέρεις και στο καλό πάνε κ οι άλλοι. Εννοείται πως το ιδανικό είναι το παιδί να έχει κ τη γιαγιά του αλλά αν αυτό φέρνει περισσότερα προβλήματα καλύτερα από μακριά κ αγαπημένοι!!!

Η δικιά μου πεθερα που μένει κοντά μας πάντα παίρνει τηλ πρώτα αν θέλουμε να παμε εμείς επίσκεψη ή να έρθει αυτή. Κ εννοείται ότι με ρωτάει για να την πάρει αγκαλιά και πλένεται πρώτα από μόνη της. Αυτό θα πει σεβασμός. Εσύ είσαι η μητέρα κ εσύ έχεις τον τελευταίο λόγο!!!Διεκδίκησέ το!

αντρια τα γραμμαρια ειναι τελεια!!!!!!!|

αφηστε τα κοριτσια καναμε εψες το εμβολιο το δευτερο και ξυπναει η φουκαριαρα στις 3 το βραδυ με δυσφρια και κλαμα ουρλιαχτο ουτε να φαει ουτε τιποτα, σημειωτεον οτι μεχρι τωρα ΠΟΤΕ δεν ειχε κλαψει ετσι ουτε καν την ωρα του εμβολιου την εβαλα εν τελει στο μαρσιππο και δεν ηθελε να φυγει απο την αγκαλια στις 5 πια το εβαλα στο κρεββατακι του και απο το πρωι δεκατα.... Εκανε κακα μετα απο 4 μερες αλλα ειναι νορμαλ αφου θηλαζει...

Ειρηνακι ειναι ζορικη η κατασταση... Αλλα εχεις χιλια δικια , δεν τα μπορω αυτα τα κουλα τα παιρνω στο κρανιο :x ... Δεν καταλαβα δηλαδη μωρο γεννησες οχι ονοματεπωνυμο και δεν καταλαβα τι το παιζει ληξιαρχος και θα καθορισει το ονομα; Και σκεψου οτι και ταμμενη να μην ηταν θα θελατε να δωσετε το ονομο ενος ανθρωπου εφόσον σας φέρετε καλά. Απ'ότι κατάλαβα ο αντρας σου τηρει καλη σταση, πολυ σωστο αυτο. Αναφορικά με τη βαφτιση εγω θα το επαιζα X-LARGE(Ειμαι αλλωστε :lol::lol::lol::lol: ) και θα την επαιρνα και θα της ελεγα οτι εγω εχω υπολογισει εσας και τους καλεσμενους σας και φανταζομαι οτι η εγγονη σας θα χαρει αν αργοτερα μαθει οτι η γιαγια της ηταν στη βαφτιση...

Και αυτο ειναι αληθεια εγω που εμαθα οτι η μανα του πατερα μου εκανε φασαρια στη βαφτιση και εφυγε ε δεν τη νιωθω οπως την αλλη μου γιαγιακα που ηταν παντα διπλα μου... Μπροστα της θα τα βρει :evil:

επίσης κατι εχει παθει η φτερνα μου και ποναω τρελλα και παω σαν το κουτσαβλο

εμενα κοιμαται μπρουμυτα κυριως με το κεφαλι πλαγια και το βαζει μια δεξια μια αριστερα και καμια φορα πιανεται και γυρνα ανασκελα...

Daddy,καλωσ'ηρθες κ εσύ!διάβαζα τα όσα έγραψες, πρέπει να είναι σκληρό και ζόρικο να τον αφήνετε εκεί τόσες ώρες, μακάρι να μην είχαμε ανάγκη και να παίρναμε 3 χρόνια ανευ αποδοχών!!!!καλή προσαρμογή σας εύχομαι!νομιζω ότι τα παιδάκια μας θα προσαρμοστούν πιο εύκολα.εμείς θα ζοριστούμε... :(

Kalimera!!!

I mikri 3ipnise stis 6:15 (e4es den efage kala) tin 8ilasa k koimi8ike amesws den ipologisa na 3ipnisei toso nwris k etsi den eixa maze4ei apo prin gala na tis dwsw me to mpimpero, meta stis 10 pou 3ipnise pali tin 8ilaza apo to ena k evgaza apo to allo sti8os k tis edwsa ekeino pou maze4a ekeini tin stigmi..MEGALO ZORI :evil: ..Peste mou idees pws na mazevw xwris na talaipwroume..Egw skeftika 1-1,5wra prin apo to ka8e geuma na 3ekinw na mazevw galataki etsi wste molis peinasei na to exw etoimo..Alles idees euprosdektes :D

Andria epeidi stin arxi eixa mplexei me enan malaka tv persona paidiatro (tou exw polu thumo gi auto kai milaw toso asxima gi auton) eixa mpei ki egw stin diadikasia na vgazw gala kai na tis to dinw giati argise na anaktisei to varos tis gennas. Prwta ti thilaza kai meta evgaza oti eixe meinei. Milontas me mia maia mou eixe pei oti mpories na apothikeueis gala triwn antlisewn sti seira mazi sto nopo kai na tis to dineis. Prwta thilazeis kai meta antleis. Pantws polu kalh fimi exei enas paidiatros Xristopoulos legetai...polu uper tou thilasmou kai mono..

γιωργο μου πολυ δυσκολο που τον αποχωριζεστε τοσες ωρες αλλα κ τι να κανετε...

καλο κουραγιο με την δουλεια!!!!!

καθε μερα κανουν κ κατι καινουριο τα μικρακια μας :D:D:D

δαναη μου τι ωραια που τα εγραψες!!!!!!!

με γεια το καθησματακι!!!εγω ειδα ενα της chicco κ το ερωτευτικα www.anatello.gr/cart/product.php?produc ... e=1&mCat=5 ειναι αυτο!!!απο κοντα ειναι πολυ πιο ομορφο!!!!!!απο 5 μηνω ξεκηναει!!!

σημερα η ζουζουνα μου επιασε το ποδι της κ αρχισε να πιπιλαει το μεγαλο δαχτυλο του ποδιου :lol::lol::lol: πολυ γελιο!!!!

αντρια κ μαριτινα καλο κουραγιο με τις αντλησεις!!!!

βρε παιδια δεν μου απαντησατε τελικα τα μωρα σας πως κοιμουντε?μαζι σας η στο δωματιο τους???

το εμβολιο για την γαστρεντεριτιδα το κανατε???εμεις αυριο εχουμε εμβολιακι

Oso gia to an paizei h thilazei swsta mporei na se voithisei mia sumvoulos thilasmou, einai ethelontries kai tha erthei sto spiti sou apo to la leche league tis Elladas analoga me to pou meneis. http://www.llli.org/docs/greece/greece.pdf

Einai ta tilefwna tous.

Happy tis antliseis tis stamatisa egw apo ton 2 mina pou arxise na pairnei varos stathera. Prin apo enamisi mina emeis ti metaferame sto dwmatio tis giati gurize mproumita, kai ekane varelakia kai den tin eperne to likno kai neuriaze. To emvolio gia tin gastrenteritida dosi 1 tin kaname 3wn minwn kai aurio kanoume tin 2h dosi

γεωργιαννα μου ευχαριστω πολυ για το κοπλιμεντο :x:x:x

μαριτινα πολυ φατσα το νινι σου :-*

η δικια μου κοιματε στο κρεββατακι της εδω κ πολυ καιρο εχω βαλει κ ενα κρεββατι μεσα εκει για μενα σκεφτομε σιγα σιγα να την αφησω μονη της αλλα φοβαμε κιολας...

Maritina mou k egw wspou na ginei to mwro 2 minwn etsi ekana k egw 8ilaza k meta adeiaza to sti8os mou me antliseis alla meta kourastika k to stamatisa..Twra auto to kanoume apo ta extes gia na sigoureutoume pws ontws pinei arketi posotita k oti den pipilaei mono to sti8os k molis ta piei na tin vazw sto sti8os an 8elei na piei k ap'ekei gia na min xalasoume tin sxesi pou exoume meta3i mas..An omws oute avrio doume pws den vazei varos simainei kati allo pezete :(

Nai Soula mou tin exoume akomi sto dwmatio mas sto carry cot tis..Alla 4ilwse poli k allo ligo den 8a tin xwraei me tipota to carry cot tis k gia na metaferoume to krevvataki tis sto dwmatio mas prepei na to 3esinarmologisoume giati den to xwraei i porta :(..

Koritsakia mou eleos edw k 1 wra evgala mono 50ml giati re g@mw to :evil:..8a 8elei na faei se ligo :(...Axxx poso agxos k auto?

Oso gia to an paizei h thilazei swsta mporei na se voithisei mia sumvoulos thilasmou, einai ethelontries kai tha erthei sto spiti sou apo to la leche league tis Elladas analoga me to pou meneis. http://www.llli.org/docs/greece/greece.pdf

Einai ta tilefwna tous.

Happy tis antliseis tis stamatisa egw apo ton 2 mina pou arxise na pairnei varos stathera. Prin apo enamisi mina emeis ti metaferame sto dwmatio tis giati gurize mproumita, kai ekane varelakia kai den tin eperne to likno kai neuriaze. To emvolio gia tin gastrenteritida dosi 1 tin kaname 3wn minwn kai aurio kanoume tin 2h dosi

Maritina mou eixa epafi me simvoulo 8ilasmou k ola mia xara, i mikri etrwge k fainotan pws xortene den mou ekane idiotropies i klammata alla i paidiatros mou leei: "eee tote to stomaxaki tis ema8e me auti tin mikri posotita k to mwro einai ikanopoiimeno k den klaiei gati den peina alla emeis prepei na tin au3isoume tin posotita pou trwei gia na megalwsei to stomaxaki tis k na vazei to varos pou prepei" egw den eixa provlima me tin mikri ennow na tin vlepw na gkriniazei me tin posotita tou galatos mou alla apo varos den pame k toso kala LENE egw den to vlepw etsi alla eipa na min kanw tin giatro..Apo Kipro eimai..Genni8ikame 2790gr k 50cm k twra eimaste 4738 k 64cm..

καλημερα κοριτσακια και νταντι!!!σας διαβασα, αλλα δεν προλαβαινω να απαντησω.... μονο να πω, για να μην το ξεχασω, οτι εμεις απο 2 μηνων τη βαλαμε στην κουνια της στο δωματιο της, γιατι δε χωρουσε το παιδι στην καλαθουνα και εβγαιναν τα ποδια της εξω....εχει κλεισει 2 εβδομαδες τωρα που κοιμαται μονη της ( δηλ οχι στο ιδιο δωματιο με εμας ) κι ειναι μια χαρα!!!!

αντρια αυτο που σου ειπε ειναι σχεδον ανεφικτο αυτα τα νουμερα τα βγαζουν γυναικες που δε δινουν καθολου στηθος και δουλευουν το θηλαστρο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ καποιο καιρο. Ρωτα και τη συμβουλη εσυ θα δινεις οσο βγαζεις και στηθος και θα δεις διαφορα....

τα 60 μλ ειναι τελεια..... και σκεψου οτι θα ενεργοποιησει το στηθος και θα πιει αλλα τοσα κ παραπανω αν δεις οτι βαριεται κανε συχνες εναλλαγες μαστου

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Δεν προλαβαίνω να σας κάνω ταγκ 🥴 Μου είπε η παιδίατρος να κόψω τα γαλακτοκομικά εντελώς για να αποκλείσουμε την αλλεργία στην πρωτεϊνών γάλακτος αγελάδας..και βλέποντας και κάνοντας..μου είπε για όρθιο μετά το φαγητό κτλ και για ελαφρια κλίση στρώματος με μια πετσετούλα..ναι εννοείται ότι θέλει μικρή κλίση γτ είναι επικίνδυνο μετά να πέσει το κεφάλι και να μην αναπνέει καλά..τόσο καιρό φοβόμουν για την κλίση αλλά τώρα έβαλα μια πετσέτα ίσα ίσα τύπου 10 μοίρες κλίση.. Αχ ελπίζω να συνέλθουμε, δεν μπορώ να τον βλέπω να σπαράζει, να θέλει να φάει και να πονάει.. Αν σε τρεις μέρες δεν είμαστε καλύτερα θα μου δώσει ένα χαπάκι είπε, αλλά μήπως και το αποφύγουμε.. Δε μου είπε για το σιρόπι και στον πανικό ξέχασα να ρωτήσω, αλλά σε τρεις μέρες που θα την πάρω θα ρωτήσω!
    • Με το σιρόπι σου σταμάτησαν τελείως οι γουλιές?
    • @Elkακολούθησα τις συμβουλές σου να σου πω την αλήθεια..ήθελα να σου απαντήσω αλλά δεν προλάβαινα..σήμερα είχα κανονίσει σινεμά με το μεγάλο και είχα σκοπό να τον πάει ο άντρας μου..διαβάζω το μήνυμα σου και λέω ώρε έχει δίκιο...και το σκεφτόμουν μετά..και λέω του άντρα μου το μεσημέρι κοίτα να δεις έχω κουραστεί δεν μπορώ άλλο θέλω να βγω να ξεσκασω ..θα τον πάω εγώ σινεμά...εντάξει μου λέει με βαριά καρδιά μεν αλλά μια χαρά ..μην τα πολυλογω κάτσανε και το μωρό ήταν πάρα πολύ ήσυχο και όλα καλά..και από δω και πέρα έτσι θα γίνεται..θα τον βάζω να συμμετέχει ενεργά..σ ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου ..με βοήθησες να δω πιο καθαρά❤️ @nanoukoασε κι εμείς ζοριζομαστε πολύ με τις γουλιές ..σχεδόν μετά από κάθε γεύμα θα κάνει..απ' την πρώτη μέρα αυτό...απλά τον τελευταίο μήνα έχουν αυξηθεί..τώρα βλέπω παει να κόψει λίγο δεν κάνει τόσο πολύ..κι εμένα δεν πρέπει να χει πάρει τόσο βάρος και πιστεύω ότι είναι απ' τις γουλιές γιατί κάνει αρκετές...για το σιροπι κι εγώ θα ρωτήσω τον παιδίατρο τη δευτερα αλλά σκεφτόμουν να το πάρω έτσι κι αλλιώς είτε μου πει ναι είτε όχι.Μετά από κάθε τάισμα δεν μπορώ να τον κουνήσω καθόλου και προσπαθώ να μη ζοριζεται γιατί κατευθείαν θα κάνει γουλια..το θετικό μέσα σ όλο αυτό είναι ότι είναι χαρούμενος κι ότι δεν τον ενοχλεί πουθενα
    • Σε "ακούω" πιο ενδυναμωμενη πάντως και χαίρομαι πολύ για αυτό, παρά τον πόνο σου τα λόγια σου έχουν μια άλλη χροιά σε σχέση με καιρό πριν. Έτσι είναι, όταν τα ακούμε και φεύγουν δεν υπάρχει το συναίσθημα. Όπως βέβαια και με το θετικό τεστ, πάλι το ίδιο είναι. ΣΚΑΤΑ. Αλλά δεν τελειώνει τιποτα, θα περάσει και αυτό σίγουρα. Ναι κορίτσι μου, ψαξτο όσο μπορείς να ηρεμήσεις από αυτό και μετά όλα θα γίνουν. Με τη γιατρό σοκ πραγματικά.. και γι' αυτό μου είπε την τελευταία φορα, ξέρω πως είναι, θα ξανά μείνεις όμως και θα πάνε όλα καλά.  Αμήν για όλες μας 🙏🏻
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...