Μετάβαση σε περιεχόμενο

AΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ 2011!!!ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕ

Recommended Posts

Κοριτσαρες τι κανετε? Κ νταντυ φυσικά!!

Ετσι να στηριζομαστε ανεξαρτητα τη γαλα δινουμε στα παιδια μας!! Σιγουρα προσπαθουμε για το καλύτερο ολες μας!!

Μπηκα στα κλεφτα... .αυτες τις μερες η Νεκταρια με εχει τρελανει...γελαει με φωνη ξεκαρδιζεται στα γέλια γυρναει πλευρο συνεχως κ δε μπορω να την αφησω στιγμη μονη της...μεγαλώνει γινεται παιδακι..το δικο ΜΑΣ παιδακι!! ΤΡην αγαπαωωωωωωω

Της πηραμε κ γυμναστηριο!! σε λιγες μερες θα το εχουμε σπιτι !!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 955
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Simera piga ekana ta nixakia mou k molis teleiwsa piga pira tin mikri apo tin mama mou gia na er8oume sto spiti gia na kanw 1-2 doulitses giati 8a erxotan mia 3aderfi tou andra mou alla san eimoun ka8odon me pire til k mou to akirwse k etsi epistre4a stin mama mou pali giati itan o andras mou sto diplano spiti apo to patriko mou stis 8eias mou k tis epidior8wne kati..Ir8ame spiti kata tis 8:30 ekana mpanaki tin mikri, tin 8ilasa k tin koimisa meta apo polli talaipwria..Meta 3eskonisa k sfoggarisa to spiti giati avrio 8a er8oun 2 geitonises na me xeretisoun pou gennisa :o (twra 8imi8ikane)..Paw na kanw mpanio k na koimi8w giati den antexw allo!!!!

Aaa avrio pali pame gia zigisma..Tin 8etiki sas energeia..Makari na valame ikanopoiitiko varos :|

Καλησπέρα !!!

Ιωάννα συλληπητήρια,λυπάμαι πολυ.Δεν έχω άλλα λόγια. :cry:

Στειρυ φεύγεις?Τι καλά!!!Καλο ταξίδι κ να περάσετε τέλεια!!!

Όσο για της πάνες εγω περνω τις babyllino 4-9 kg ...μια φορα μου βγήκαν απο την πάνα τα κακάκια της,αλλα μάλλον οφέιλεται στο ότι δεν την είχα σφίξει όσο θα έπρεπε.

Δοκίμασα απο τα lidl αλλά μου έκανε αλλερία,σαν σύγκαμα.Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο.

Γεωργιάννα πως περνάτε?Γυρνάτε εν όψη κ των βαπτισίων.ε?Φιλάκια στις γλύκες σου.

Για θηλασμο δεν μπορω να βοηθήσω κορίτσια αλλα σας εύχομαι καλή δύναμη κ γάλα.

Εμείς εδώ σχεδιάζουμε τις διακοπές μας του χρόνου :shock: ψάχνουμε για καταλύματα 10 ατόμων γτ τόσοι θα είμαστε....αχχχ να πέρνουμε τα πάνω μας.Φέτος 2 μπανάκια μονο.

Δεν πειράζει,καλά να είμαστε.Εληξε κ το επιδομα του ΟΑΕΔ κ είναι λιγο στριμωγμένα πλέον.

Θα κοιτάω για δουλειά όταν πάει 1 χρονών ,λέμε.Μακάρι να βρω μια part-time.

Η μικρή γυρνάει συνεχώς μπρουμητα κ γκρινιάζει για να την ξανα γυρνάμε,ολη μερα αυτη η δουλεια :D:?

Σήμερα συλλάβησε κανονικα μα-μα μα-μπα μπα ντα μπα....κτλ οχι συνειδητά αλλά ειναι πολυ σημαντικο βήμα στο να με αποκαλεί μαμά της :D

Σας αφήνω να φάω το παγωτό μου,αυριο θα σας ρωτήσω για τα κιλα γτ κανένα φως δεν βλεπω,μου λένε μετα απο ενα χρονο θα τα χάσω αυτοματως...ισχυει???

φιλάκια κ καληνύχτα!!!!

Καλημέρα καλημέρα!

Μαριτίνα,νομίζω ότι σχεδόν όλες οι μανάδες έχουμε την ίδια ανασφάλεια,οτι δεν έχουμε αρκετό γάλα!Νομίζω ότι όσο μεγαλώνουν τα παιδιά θηλάζουν λιγότερα λεπτά. Η Μυρτώ ειδικά το πρωί που έχει γεμίσει το στήθος όλο το βράδυ, θηλάζει 5-10' από το κάθε στήθος-μερικές φορές δε μόνο από το ένα- ενώ συνήθως θήλαζε 15' από το καθένα.Νομίζω ότι όσο μεγαλώνουν εξασκούνται κ καλύτερα στο θηλασμό οπότε χρειάζονται λιγότερο χρόνο. Πάντως, σίγουρα να ρωτήσεις κ την παιδίατρο. Κ εγώ έχω φτιάξει μια λίστα με απορίες για τις 5.9 που έχουμε ραντεβού για το 3ο εμβόλιο.

Αντρια εννοειται οτι εχεις τη θετικη μας ενεργεια!!!!!!!!

Επισης ιωαννα μου κουραγιο τι να πω ειναι ασχημες καταστασεις και δε μας βαραινεις καλα κανεις κ τα μοιραζεσαι μαζι μας!!!!!!!!!

Εννοειται πως και οι μαμαδες που δινουν ξενο χρειαζονται συμπαρασταση μα ειναι αθλος να εισαι μαμα ουτως η αλλως δε σε καθοριζει ο θηλασμος και αν θυμαστε η γιωργιαννα εχει πει πως στον αλεξανδρακο που δε θηλασε τα βρηκε πιο δυσκολα γιατι ηταν πολυ κουραστικο!

Παντως Μαριτινα θα το ξαναπω οπως και πριν δεν τιθεται θεμα ανεπαρκειας γαλακτος και δες και αυτο:

Τα μωράκια περνουν αναπτυξιακά αλματα . Επειδη ομως καθε μωρο ειναι ξεχωριστο και διαφορετικό , δεν παιρνουν ολα τα μωρα με την ιδια ένταση τα άλματα .

Στο αναπτυξιακό αλμα τα θηλάζοντα μωρά αυξάνουν την παραγωγή συμφωνα με τις ανάγκες του , ενω τα μωρα που πινουν ξένο γάλα μπορει είτε να αυξήσουν την ποσοτητα φαγητού είτε να την μειωσουν για εκεινη την περιοδο .

Τα αλματα ανάπτυξης σε εβδομάδες :

Η 5η

Η 8η και η 9η

Η 12η

Η 15η -16η-17η-18η-19η (συνεχόμενες με κορύφωση στην 17η)

Η 23 -24-25-26 (με κορύφωση στην 26η)

Η 29-30 (αγχος αποχωρισμού /προσκόλληση)

Η 34-35-36-37 (με κορύφωση στην 36η)

Η 42-43-44-45-46 (με κορύφωση στην 44)

Η 51-52-53-54 (με κορύφωση στην 53)

Η 60-61-62-63-64 ( με κορύφωση μεταξή 61-62)

Η 71-72-73-74-75 (με κορύφωση μεταξύ 72-73)

Στα αλματα ανάπτυξης τα βρεφη παιρνουν μια πολυ εντονη περίοδο που τα αναστατώνει . Ετοιμάζουν τα νεα τους κατορθώματα ( μπουσούλημα , σηκωμα , περπάτημα , ομιλια ) και αυτα τα αναστατωνει , τα κανει να φοβουνται και αναζητουν την γνωριμη αγκαλια της μητέρας . Μονο εκει νιωθουν ασφάλεια και σιγουρια ! »

Γεια σας!!

Γυρισαμε εχθες, αλλα ημουνα κομματια για να σας γραψω απλα διαβασα τα νεα σας.

Η Αναστασια εφυγε τελικα την Κυριακη και μου ειπε να σας πω συγνωμη αλλα δεν προλαβε να μπει να μας αποχερετησει. Εκει που ειναι δεν εχει ιντερνετ.

Σημερα εχει προσφορα στο Σκλαβενιτη στα ΛΙΜΠΕΡΟ, η μικρη συσκευασια ειχε 6ε. Πηρα μια μικρη γτ εχω προβλημα. Εχω διαρροες απο κακακια και στα Παμπερς και στα Μπεμπιλινο καθε φορα. Εχω αγανακτησει να τον αλλαζω συνεχεια.

Παω να σιδερωσω και θα σας γραψω μετα.

Καλως σας βρηκα και παλι!!

Valame 24gr mesa se 5 meres :o pola liga vre g@mw to alla epeidi tis proigoumenes 2 meres evale 218gr simainei sinolo 240gr 1 evdomada!!! I giatros mou eipe pws k 150gr na vazei 8a einai euxaristimeni..

I mikri einai stin katwteri kampili anapti3is stin ilikia tis alla i anapti3i tis einai anwdiki stin kampili pou einai k oxi pros ta katw, auto einai 8etiko alla pali exoume provlima leei..

Vre paidia ta vazei se i i4os i mikri mou 4 meres 4cm :o twra eimaste 4738gr, 64cm genni8ikame 2790gr k 50cm..

I simvouli tis paidiatrou einai na vgazw me to 8ilastro na tis dinw apo to mpimpero 120ml gia na eimaste sigoures pws pinei mipws k paizei i trwei ligo k tin pernei o ipnos k etsi den vazei kanonika k meta na tin vazw k sto sti8os mou k oso faei..Oi analiseis aimatos vgikan k einai mia xara perimenoume ormonologikes, 8iroeidi k gia allergies k 30 tou minos exoume k ultrasound egkefalou k koilias mipws k den kanei kali pe4i i mikri..

καλημερα μανουλες και νταντι!!!γεωργιαννα καλως ηρθες!!!επιτελους, θα μπορεις να μας γραφεις συχνοτερα!!!κι εγω σιδερο της μπεμπας εκανα το πρωι κι εχω αλλο ενα δικο μας, αλλα σημερα εχει ζεστη και δεν θα κανω αλλο , γιατι το σπιτι θα γινει σαουνα!!!!μπραβο, ο διονυσακος, την γεμιζει την πανα του!!!εμεις την τελευταια εβδομαδα δοκιμασαμε τις mr Grand του μασουτη και ειμαστε ευχαριστημενοι....θα δειξει...

αντρια, περιμενουμε τα νεα σου!!!μακαρι να εχει παρει αρκετο βαρος η βικτωριουλα!!εχετε και υπερηχο η την αλλη εβδομαδα;;;;

γωγω, μεγααλωνει η χριστινουλα!!!!κι εγω ανυπομονω για τις πρωτες συλλαβες, ειμαστε ακομα στις φωνουλες!!!μ'αρεσει που σχεδιαζετε τις διακοπες, βλεπω εναν αερα αισιοδοξιας!!!!

τι κανουν τα αλλα κοριτσια της παρεας;;;; δαναη, αφρο,σουλα, ειρηνη, ιωαννα,ελενα;;;συγγνωμη, για οσες ξεχασα!!!

γεια σας κοριτσια!!! andria μια χαρα ειναι η μπουμπου μην στεναχωριεσαι. εμενα παιρνει 200 γραμ στις 20 μερες και μονο το τελευταιο 20ημερο πηρε 300 και πεταμε απο την χαρα μας με την παιδιατρο.

εμενα γεννηθηκε 3370 και ειναι ακομα μετα απο 5 μηνες 5800. εχει βεβαια αλλεργια το καταλαβαμε απο τα κακα που εχει πολλες βλεννες και μερικες φορες και αιμα γιατι η παιδιατρος μου ειπε πως συνηθως σε αυτη την ηλικια τα τεστ βγαινουν ψευδως αρνητικα και ειδικα σε μωρα που θηλαζουν...

μηπως και εσενα εχει αλλεργια και δεν το ξερεις? τα κακα της ειναι οκ?

κατ'αρχην, εβαλε 240 γρ σε μια εβδομαδα που ειναι πααααααρα πολυ καλα!!!!αρα και γαλα εχεις και το παιδι πινει....τωρα, μπορει οντως να παιζει περσσοτερο και να τρωει λιγοτερο οταν ειναι στο στηθος, γι'αυτο και να κανετε μεγαλους θηλασμους..τι να σου πω....κι εμενα οταν ηταν πιο μικρη εκανε ετσι, αλλα με τον καιρο εμαθε και της χρεαζεται λιγοτερος χρονος, οπως ειπε και η δαναη...μπορει βεβαια, η παιδιατρος να θελει να ειναι σιγουρη για το ποσο τρωει, γι'αυτο σου ειπε να χρησιμοποιησεις θηλαστρο..

τι θα κανεις;;;

Spirtouli mou k egw pistevw pws kati pezete i kamia allergia i pe4i tis giati xtes ekane kakkakia me poli voi8eia apo tin mama mou meta apo 5 meres :o..Ta kakkakia tis merikes fores exoun san tis vlennes alla nomiza itan logw kolikwn..Logika tin erxomeni Triti 8a vgoune k ta apotelesmata gia tis allergies..

Afrodite mou eipa na dokimasw gia liges meres na kanw auto pou mou proteine, idi auti tin stigmi vgazw me to 8ilastro..Euxomai na ta kateferw giati einai kourastiko k na vgazw gala me to 8ilastro k na tin 8ilazw den 8a mou menei xronos na xalarwnw ligo..Twra na doume poso 8a ante3w giati ws 2 minwn to ekana k itan poli talaipwreia..Mazeva galataki k gia na exw apo8emata otan tin afina gia ligo stin mama..

Me provlimatizei pou stis 5 meres evale tosa liga, giati etsi? afou se 2 meres evale 218gr para3eno..

Niw8w to sti8os mou na pernei fwtia evgala sinolo 130ml (apo to de3i mono 3oml :o k apo to aristero 100ml) einai liga lete? k skefteite den efaga tipota akoma, ipia mono ligo nero, min me vrisete sas parakalw 3erw pws kanw la8os alla simera tin evgala sto nosokomeio..8a faw twra ena dinato mesimeriano!!!

αφροδιτη μου χαιρομε πολυ που τελικα δοκιμασες τις πανες που σου ειπα κ εμεινες ευχαριστημενη,εγω ξετρελαθηκα μαζι τους :lol::lol::lol:

κ συμφωνω με ολα οσα μου ειπες,αυτο κανω εγω συνεχιζω να κραταω επαφη...μονο που στεναχωριεμε για το μωρο τι θα κανει τελικα???χθες ηταν να παει στον γιατρο κ τοτε θα αποφασιζε...

αντρια τι λουκι τραβας κ εσυ με τα κιλα..εγω εξακολουθω να πιστευω οτι απλα ετσι ειναι το καλουπι της :D γουσταρει να ειναι μοντελακι η μπεμπεκα :lol:αντρια εχεις φουλ γαλα!!!!!!!!η δικια μου τρωει 150-160 κ ειναι 4+1w

γεωργιαννα καλως ηρθες :D:D:D μας ελειψαν τα φαγητα σου :lol: σλουρπ :lol:

αφρο μου συμφωνα με τον πινακα τα νινια μας δεν ησυχαζουν ποτε :lol::lol::lol:ενα αλμα η ζωη τους :lol::lol:

ειρηνακι μου θυμαμαι τοτε που περιμενες πως κ πως να ερθει στον κοσμο η νεκταρια..κ τωρα ειδες?μεγαλωσε το ΠΑΙΔΑΚΙ σας κ ξετρελενετε στα γελια κ χαζευετε εσεις!!!!πρεπει πλεον να χαλατε πολλα λεφτα στις πανες μια η μπεμπα μια ο γιαννης!!! :lol::lol::lol: το γυμναστηριο απο που το πηρες κ ποσο???

γωγουλινι μεγαλωσε κ η μπεμπα σου!!!!ποτε θα με λεει κ μενα καθε μερα μα-μα-μα-μα :lol::lol::lol:

ρε παιδια μονο η δικια μου δεν γυρναει μπρουμητα?? :shock::shock::shock: οταν την βαζω της αρεσει αλλα μονη της δεν κανει τον κοπο να γυρισει :lol::lol::lol:

θελω σιγα σιγα να την αφησω μονη στο δωματιο αλλα φοβαμαι...αν πνιγη κ δεν την ακουσω????

εσεις πως κοιμαστε???

Soula mou k egw pistevw pws einai to kaloupi tis alla akomi den vrika mia paidiatro na me ka8isixazei oles kati mou leme k me rixnoun 4ixologika..Emena koimate anaskela me to kefalaki tis sta plagia otan tin valw mproumita den tis aresei ka8olou, klaiei me ligmous k fisika oute kanei kan to kopo na girisei mprosta :) anti8etws piezei to kefalaki tis to krevvataki na pnigei k kala (xtipa 3ilo)..

Ανδρια ολα καλα θα παμε. Μια χαρα πιστευω οτι χορταινει η μικρη απλα δεν περνει πολυ βαρος. Ετσι ηταν και ο Αλεξανδρος, αλλα δεν ειχα τρελαθει. Τα ιδια γρ περιπου ηταν με ττην Βικτωρια.

Σουλα μου ουτε ο δικος δεν γυριζει ακομη μπρουμητα. Μονο στο πλαι οταν θελει να κοιμηθει. Κοιματε πιο πολυ πλαι και οχι τοσο ανασκελα. Ετσι του αρεσει.

Αφροδιτη μου εγω εχω πολλα πλυντηρια να βαλω και να σιδεροσω. Σαν τον Βεγγο τρεχω!!!!!

Ειρηνη ειδα και το προσκλητηριο, μου αρεσε πολυ.

Αχ το καταλαβατε ομως ξεκινησανε τα βαπτισια των μωρων μας!!!! Πως περναει ετσι ο καιρος!!

Σημερα θα φτιαξω κρεπες για τον ανδρα μου και κοτοσουπα αυγολεμονο για μενα.

Εχθες που βγαιναμε απο το πλοιο και ειδα ενα μεγαλο αμαξι που μου θυμισε την μαμα μου εβαλα τα κλαματα. Δεν μπορω περιμενω πως και πως να την δω να την παρω αγκαλια. Παλι κλαμα θα ριξω!!! Περσι ημουνα και εγκυος και παλι καλα που δεν λιποθυμησα απο την σιγκινηση, αλλα οταν την ειδα δεν την αφηνα απο την αγκαλια μου και κλαιγαμε και οι δυο. Της εχω αδυναμια οπως καταλαβατε.

Ο Διονυσης πηρε 700γρ αυτο το μηνα και εγω εχασα 1 κιλο!!! Παλι καλα γτ ετρωγα παρα πολυ!!!

Γεωργιάννα καλως όρισες!!!

Καλο ξεμπέρδεμα με τις δουλειές ;)

Χαλια οι πάνες ε? Τι να πω,εμένα μια φορα της φυγανε.

Απο τότε που ξεκίνησε κρέμα κάνει 2 φορές την ημέρα κακάκια,αυτο σημαίνει οτι τρεφεται σωστά :D

Ειχα μια ανυσηχια γτ ειχε μειωθεί το γάλα της.

Εχτες κοιμηθήκαμε πολλες ώρες το μεσημερι κ ξυπνήσαμε στις 19.00 :shock:

Ξανακοιμη8ηκε η μικρη στις 22.00 κ εγω στις 2.00.

Ξυπνησε στις 4 κ εκανα 2 ωρες να την κοιμησω,την πάτησα δλδ.

Σήμερα θα την ξυπνησω,θα την αφησω να κοιμηθει το πολυ 2,5 ώρες,δεν εχει.

Αναστασία καλές διακοπές!!!

Ααφροδίτη αισιοδοξία γτ χανόμαστε.

Του χρόνου μετά τα βαπτίσια,ταξιδάκι σαν του μέλιτος για τα μωρά :lol:

Τα λέμε μετά :D

ανττια κ εγω ετσι λεω..ειναι το καλουπι της τετοιο...δεν γινετε ολα τα μωρα να ειναι το ιδιο...το λεω σε σενα να το ακουω κι εγω... που μπαινω στο τρυποακι κ συγκρινω κ ανυσηχω

εμεις απο 01-08 εως σημερα βαλαμε 310 γρ... τιποτα..αλλα τι να κανω..ισως ειναι οτι δεν καθετε κ ηρεμα... παναγια μου θα μας βγαλει την πιστη αυτο το μωρο...τοση ενεργεια!!! μηπως να κοψω τους καφεδες?? ειανι υπερκινητικη χαχα

Σουλακι ελπιζω να παρουν την σωστη αποφαση!! Οσο για το μπρουμυτα τα μωρακια γυρνανε απο τον 3ο μηνα εως τον 6ο καποια στιγμη...μην σκας

γυμναστηριο πηραμε αυτο :

K4562_b_1.jpg

δεν κυκλοφορει ελλαδα... θα σας πω εντυπωσεις σε λιγες μέρες!!!

Γεωργιαννα μου καλωσηρθες..

κοριτσια θελω να σας πω τι ζορι τραβαμε εδω κ λιγο καιρο...θελω την βοηθεια σας πραγματικά γιατι ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΩ!!

Απο οταν γεννησα ειχαμε θεμα με την πεθερά..στην ατρχη παρεξηγηθηκε με το ονομα..ηθελε να βγει το δικο της αλλα δεν ακταλαβε οτι ειναι ΤΑΜΕΝΗ η νεκταρια...δεν ρωτησε καν τι ταμα..απλως τσαντηστηκε τοσο που ξανα δεν ηρθε στην κλινικη..τελειωσε αυτο...ηρθαμε σπιτι...ξερετε ποσο ζορι τραβηξα στην αρχη με τον θηλασμό..ηθελα να μεινουμε μονοι μας... ειχα ζητησει απο πριν μεχρι να βρουμε τον ρυθμο μας να μην ειναι ολη μερα οι γονεις μας( πεθερα κ μαμα) στπισι συνεχως..το δεχτηκαν.... βρηκε πατημα μετα η πεθερα οτι δεν την θελω στο σπιτι..μετα πολλα παρακαλια ηρθαν στις 10 μερες... δεν πλησιασε καν το μωρο.... την 2η φορα που ηρθαν της εβαλα πανα αγκαλιας για να την παρει αγκαλια αφου πρωτα τους ζητησα αν μπορουν να πλυνουν τα χερια τους ( 15 μερων το μωρο)...με θεωρησαν απραλογη κι οτι το παρακανουμε....( πειτε αληθεια..ημουν πολυ υποχονδρια?) αλλη παραξηγηση...

μετα ηρθαν αλλη 1 φορα....κρυα η πεθερα...

μετα σαραντησαμε κ την πηγαμε εκει την μπεμπα..μειναμε 1 ωρα..την παιξανε κλπ κλπ... παλι ομως ηταν μουτρωμενη... με το ονομα της δεν την εχει φωναξει ακομα..

μετα καλοκαιρι εφυγαν για Χαλκιδικη... κι ειχαν απαιτηση να παιρνω το μωρο να το πηγαινουμ ε εκει να το βλεπουν ( γιατι κοστιζει να ερθουν θεσ/νικη να το δουν εκεινοι..ενω εμας τρεχουν απο τα πατζακια μας τα λεφτα δεν ξερω αν σας το ειπα !!!!) Τελικα με την πολυ γκρινια πηγαμε.... κ μαλωσαμε οπως ξερετε πανω απο το κεφαλι του μωρου...ενω κοιμοτραν...βρηκε αφορμη απο ενα δωρο που μας εφερε μια ξαδερφη του αντρα μου ( παλιο δωρο της κορητς της το εφερε για τι μπεμπα μου!!!!!!!) επειδη το σχολιασαμε... αλλα στην ουσιθα ηταν καυγας - ξεσπασπα...μας ειπε οτι δεν της καναμε τιμη στην οικογ.ενεια της , οτι δεν παιρνουμε εμεις καλα πραγματα του μωρου :shock::shock::shock::shock::shock: οτι δεν τους την παμε συχνα γιατι οσες φορες πηγαμε εκει το μωρο κοιμοτανε :?:?:? και στο τελος αφου σχεδον μας εδιψξε με την φωνη μας ειπε " στη βαφτιση δεν θα ερθω!!!!"

Κ ερχομαστε τωρα 1 μηνα μετα... δεν μιλανε ακομα με τον αντρα μου , δεν εχει ενδιαφερθει για το εγγονι( λιγο με νοιαζει) ...αλλα αυτο που με νοιαζει ειναι

1) τι θα κανω που σε 2 μηνες ιεναι η βαφτιση???? εχει καποιους καλεσμενους εκεινη..τους μετραω η οχι? Κι αν ναι να της μιλησουμε?

2) θελω να τελειωσει ολη αυτη η φαγωμαρα κ η γκρινια ...δν αντεχω αλλο ρε κοριτσια..ολα αυτα φερνουν ενταση στο σπιτι κ δεν μπορω αλλο αληθεια :(:(:cry: κουραστηκα σε καθε καλο να μας κανουν κατι κ να μας το χαλάνε...

σας ζαλισα συγνωμη...τωρα ξερετε κ γιατι εχω χαθει...πθελω να κανω τα βαφισια του παιδιου μου με χαρά κ ευτυχια κ δεν μπορω εξαιτιας αυτων..κι ο αντρας μου κι εγω εχουμε ενταση !!! Τι να κανω :( Συγνωμη που σας ζαλισα...ευτυχως εχουμε την Νεκταρια που μας γεμιζει χαρα

ειρηνακι μου παιζει να την παρεις τηλεφωνο μπας κ συμφιλιωθητε?????

εγω προσωπικα δεν σε βρισκω υποχονδρια κ εγω απαιτουσα να πλενουν τα χερια τους κ τωρα που βαζει τα χερακια στο στοματακι απαιτω να μην της τα ακουμπανε εχει τυχει να τα φιλησει η πεθερα μου κ εγω οπως ηταν το μωρο το πηρα κ το επλυνα επιτοπου :mrgreen: στραβωσε λιγο η πεθερα μου αλλα τι να κανω?παντα εμεις οι μαμαδες θα ειμαστε οι κακες!!!!

δεν νομιζω να το κρατησει τοσο μανιατικο η πεθερα σου...πιστευω πως θα ερθει πιο πολυ για να μην γινει ρεζιλι στους υπολοιπους συγγενης...

αχ δυσκολες αυτες η καταστασεις καταλαβαινω πως νοιωθεις...

Toyristria σε καταλαβαίνω απόλυτα.Κατι παρόμοιο είχε συμβεί κ με την δική μου πεθερά,δεν ξέρω αν θυμάσαι,μέχρι που τσακωθήκαμε πρίν ακόμα σαραντήσω κ στο τέλος μου ζήτησε συγνώμμη.

Της τα'πα για τα καλά.

Μια είναι η λυση,να της μιλήσεις κ ότι γίνει.

Να της ζητησεις να σεβεται την γνώμη σου όπως κ εσύ την δικιά της.

Γίνε διπλοματης,παιξτο διπλό ταμπλό για να εχεις υσηχο το κεφάλι σου κ μετά αποδεσμευσου.

Κοιτα την οικογένεια σου κ να μην σε νοιάζει.

Μπράβο που ο αντρας σου ειναι με το μέρος σου,οποτε μην φοβάσαι τίποτα.

απαπαπα που έχουμε μπλέξει???

Τώρα η δικιά μου αρνάκι...τα λεμε καλυτερα απο ποτε,αλλα απο μακρυα κ αγαπημένοι.

κ δεν αξιζει φυσικα να χαλιεσε με τον αντρουλη σου για τον οποιονδηποτε!!!

απο που το παραγγειλες το γυμναστηριο?τελειο ειναι!!!!!

εγω γλυφω την μανα μου τωρα να μας παρει το καθησματακι του φαγητου :lol::lol::lol::lol: ειδα ενα της κικκο κ ξετρελαθηκα της αρεσε κ της μπεμπας την εβαλα να κατσει μεσα κ ειχε ενα βλεμμα ενθουσιασμου αλλο πραγμα :lol::lol::lol:

ολη την ωρα θελει να ειναι ορθια η να καθετε...

γωγω μου συμφωνω μαζι σου...

σε ευχαριστώ happy μου,είναι να μην σου τύχει.Αστα.

Της αρέσει να κάθεται της μπεμπουλας σου ε?

Και μένα μια απο τα ίδια.Εχω το καρεκλάκι του φαγητου απο την κουνιάσα μου,αλλα μετ τον 6ο κάνει να την βάζω,προς το παρόν την ταίζω στο καρότσι της...

Και ΝΑΙΙΙ!!! κουρνιάζει μόνη της στην κουνια,έχει βρει το σημείο της κ κοιμάται μόνη της!!! :D

Φτου μην την ματιάσω!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...