Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ιουλια δεν σε προλαβα κ εκανες τη δοκιμη! :?:?:?:? Ηρεμισε!Φυσικα κ θα ειχαν φανει οι παρενεργειες τοση ωρα...Αλλα μην ξανακανεις τετοια βλακειουλα!οκ? Τα μωρα δε ρουφανε(ελπιζω)οσο εμεις...! :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Λενακι δεν την πιεζω ρε συ!Εγω δεν ηθελα να ξεκινησουμε εκπαιδευση ακομα!Ελεγα να περασουν τα γενεθλια,να παμε το 2ημερακι μας κ μετα...Αυτη μου το ζητησε!Κ χθες το πρωι που σας το εγραψα...

Ειδομεν!Κ αν σταματησει την προσπαθεια δε με νοιαζει!Ας παει κ 2,5-3!

Εγω εφαγα 2 τοστ κ 1 μπολ παγωτο κουκις! :@)

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ιουλια προσκυνωωωωωωωωωωωωωωωωωω

μα εισαι τρεληηηηηηηηηηηηηηη :lol::lol::lol::lol::lol: ρε δε θελω να σε αγχωσω αλλαπλασια ποσοτητα? :o:o:o:o:o

εγω μια φορα εδωσα 2 πλασια κ ειπε δε θα παθει κατι αλλα δε ειναι κ οτι καλυτερο...

αναστασια θα δεις που δε θα σε πεδαιψει με τη πανα..ε αυτο ελειπε να σε σκισει κ εκει..

χιλια μπραβο στη αννυλα μας(ε αφου αννουλα δε θες :lol::lol::lol::lol::lol: )

εγω περιμενα κανα νεο απο Α :?:?:?:?:?:?

τονια πως παει???

εχω ενα σπιτι χαλια..μα χαλια..αλλα δε μπορω δε εχω διαθεση..κουρασμενη ειμαι

σημερα λεω να βαλω το μικρο στο δωματιο με το μεγαλο..ε ρε γλεντιαααααααααααααααααα

αυριο εχω εμβολιο

παμε καλε αυριο παιδοτοπο?ε αναστασια? :P:P:P:P:P:P:oops:

λενακι μπραβο για το παιδικο ρε..δηλ μια μανα αν δουλευει δε μπορει να το παει παιδικο πριν τα 3? :!:

Δημοσίευση

ο γιωργος ειναι μαι χαρα απο την ωρα που ηπιε αντιπυρετικο..για την ακριβεια,αρχισε αμεσως τα ζογκλερικα του..κ τωρα κοιμαται αταραχος..εμ βεβαια..με τετοια δοση που ηπιε.. :roll::roll::roll:

μαλλον τα ξημερωματα θα περασει η επηρεια της κ θα ξαναανεβασει..

λενα εμενα μου αρεσουν πολυ οι μπορες..αρκει να ειμαι σπιτακι μου...κ να χουχουλιαζω στα σκεπασματα μου!

α!καλα!ερη την κιρκη τη διαβασα κ εγω κ τρελαθηκα!μα τί λογος!τελειαααααααααααααααααααααααααα!!ε θουλη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κοριτσαρες σας καληνυχτω!φιλακια πολλα σε ολες!

Δημοσίευση

γεια σας!!

νατασσουλα κ εμεις λεμε να παμε καπου για 2 μερες, λεμε για θασο μεσα στο σεπτεμβρη

βενι γεννησε η κουμπαρουλα σου??? γιατι με καισαρικη??

να σας ζησει καλεεεεεεεεεε!!

να μην πας, θα δεις τη μπεμπα μια κ καλη σπιτι!

μα πως με πιανεις!! αναστασι ναι για τη δουλεια του τολη ελεγα, που δεν εχει βρει τιποτα

ιουλια μην αγχωνεσαι τοοοοοσο πολυ, δεν τον φοβαμαι το γιωργο!!

ετσι κ αλλιως δε ρουφανε την ιδια ποσοτητα που ρουφαμε κ εμεις με το καλαμακι (νομιζω)

περαστικα παντως αν κ μαλλον δεν ειναι τιποτα

θυμασαι που ειχε ανεβασει κ ο αναστασης πυρετο τις προαλλες? εβγαλε κ τα 2 τελευταια δοντια!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

θου αυριο παμε παιδοτοπο, κατα τις 7 θα ερθουμε ομως εμεις, εχω κουρεμα νωριτερα!

καλε αναστασιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τι καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπραβο στο κοριτσακι!!!! αχ τοσο πολυ μιλαει το σκασμενο??? θα το φαω!!

λενακι κερνα κ αποδω ενα μπισκοτογλυκο!!

σημερα ημασταν χαλκιδ. κ ειχα μια δυσαρεστη συζητηση, ειμαι πεσμενη αρκετα κ απογοητευμενη κ θυμωμενη, ολα μαζι! οταν εχω χρονο θα σας γραψω καποια πραγματα στην ομαδα, ελπιζω συντομα

Δημοσίευση

Λεναρα τα ιδια γραφουμε στην Ιουλια!?

Με την κουμπαρα η δυσαρεστη κουβεντα?

Η Αννυ μιλαει παρα πολυ! :D:D:D

Θουλακι ναι ρε!!!ΜΕΕΕΕΕΣΑ για αυριο! :twisted::twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol:

Μονη σου τα πηγες παραλια? :o Οχι εε?!

Η Κιρκη τελεια!Διαβαζοντας την βρηκα κ εναν αλλο τελειο μπλογκερ...Που μαλλον υπολειτουργει :? Τεσπα!Τι ωραια που γραφουν μερικοι!

Καληνυχτα σας κοπελιες!

Α!Αργυ θα της κανεις γενεθλια της ΡεΑς???

Δημοσίευση

Ιουλια αφου δεν εμφανισε κατι μεχρι τωρα μαλλον δεν τον πηραξε.

Θου μου για αυτες τις μανες υπαρχουν αν δεν κανω λαθος κατι αλλοι παιδικοι που λεγοντε κεντρα μητερας σε ελευθερη μεταφραση. Παλια δουλευα σε ενα τετοιο και εκει ειχαμε παιδακια απο 6 μηνων μεχρι 12!

Λενα να μας πεις τι σε στεναχωρησε να το βγαλεις απο μεσα σου.

Θου τι ωραια βολτα κανατε!

Κλεινω και εγω να δω τον Π. που ηρθε απο δουλεια. Καλο βραδυ σε ολες!

Δημοσίευση

Καλημερα!!!

τι κανετε;;.εγω υποφερω...ναι ναι ποναω...δεν μπορω παιδια...

Λενακη μαλλων και εμενα τοσο θα κρατησει αφου ποναω..ειχε λεει 4 νευρα το δοντι..και μαλλων δεν τα εβγαλε ολα γιατι ποναω ακομα...

εχω τοπροσορινο σφραγησμα και θα τονπαρ σημερα τηλεφωνο..κανονικα δεν θα επρεπε να ποναω....

Αναστασι καταλαβαινεις οτι δεν για το παρτι...

τουλαχιστων ειμαι καλυτερα ως προς το θεμα να φαω...δεν πονανε ολα τα δοντια μου...αλλα νυχταζω...

ξερετε τι ειναι να εχεις ενα μωρο που κοιμαται τα βραδια- ναι ναι...θηλασε στις 10 και κοιμηθηκε...ξυπνησε στις 3 θηλασε και κοιμηθηκε αμεσως...μετα ξυπνησε στις 6 θηλασε και ξανακοιμηθηκε..και να μη κοιμασαι λογο πονου;;;...μιλαμε εχω φαει τοσα ντεπον που στο τελος θα παθω εξαρτηση....

Ιουλια μουρλη....πανω απο 5 μλ εμενα η παιδιατρος που απαγορευει να του δινω...αλλα οκ με μια φορα δεν παθαινει κατι.

Παω...μπας και παρει η πεθερα τον μεγαλο και κοιμηθω καμια ωρα..κουραστηκα να ποναω ρε γμτ κουραστηκα...δεν την παλευω αλλο

Δημοσίευση

Καλημέρα,

έλα ρε Χρύσα γιατί πονάς πάλι?, κρίμα :(:(:(:(:(

Αργυρώ γραφείο και βιβλιοθήκη δεν πήραμε ακόμα αλλά μέσα στο παιδικό έχω ένα γραφείο και για αρχή θα χρησιμοποιεί αυτό ο Μιχάλης, είναι όμως στο πρόγραμμα κάποια στιγμή να πάρουμε.........

Λενάκι συγχαρητήρια για τον παιδικό, καλή αρχή

χθες πήρα τηλ κι εγώ να ρωτήσω και μου είπε έξω από το παιδικό έχουν αναρτήσει τα δικαιολογητικά που χρειάζονται γαι την εγγραφή, θα πάω σήμερα να δώ για να τα ετοιμάσω

Αναστασία πολλά πολλά συγχαρητήρια στην Άννυ :D:D:D:D όλα μαζί τα κάνει το τσαχπίνικο!!!!!!!!!!

Παιδότοπο θα πάμε τελικά? και αν ναι σε ποιον? στον γνωστό?

Ιουλία είσαι αποθέωση:lol::lol::lol::lol::lol: σόρρυ που γελάω αλλά............. πάντως σίγουρα ήπιε λιγότερο απότι εσύ στην δοκιμή αλλά σίγουρα περισσότερο από το κανονικό....τεσπα τώρα θα ξέρεις.

Εξω από τον παιδικό δεν έχουν βγάλει τα αποτελέσματα? 1/09 ξεκινάνε, τι περιμένουν?????????????

Έρη τέλεια τα λέει η Μαγισσα Κίρκη 8-)8-)8-)8-)

Μπεμπουλίνι το μωράκι σου είναι πολύ μικρό ακόμα, να το βάζεις στο στήθος όποτε θέλει και για όση ώρα θέλει, έτσι θα εδραιωθεί και πιο γρήγορα η γαλουχία και όταν γίνει αυτό μπορείς να την βγάζεις όταν θα σταματάει να τρώει και θα αρχίζει να πιπιλάει για να μην της γίνει συνήθεια.

Για τον χρόνο θηλασμού δεν χρειάζεται να ανησυχείς εφόσον το μωρό παίρνει βάρος, και εφόσον βρέχει αρκετές πάνες.

Εδώ είμαστε για ότι χρειαστείς.

Μαρία περαστικά στην Φ, τι θα κάνεις τελικά με παιδικό?

Χθες έκανα μια τούρτα με πάνες για την ξαδέρφη μου και βγήκε τέλεια :D:D:D:D θα σας βάλω φώτο το βράδυ αν προλάβω

Δημοσίευση

καλημερα!!!

ιουλια καλα ειναι ο γιωργος??? καλα καλε κουτουρου δοση???? :?:?:?

αναστασια μπραβ οστην μικρη για την πανα..νωρις νωρις!!!! :):):)

εμενα ρε γμτ ουτε νατο δει το γιογιο και την τουαλετα και θελει πανα κια φωναζει :?:?:shock:

τι να τον κανω? 3 κοντευει... :?:?:?:? και αμα δεν βαλει τα κανει εκει που ειναι και δεν τον πειραζει καθολου! :evil:

λενακι χαλια με την κουμπαρα? αντε να μας πεις να σου πουμε! :roll:

της κουμπαρας σπασανε τα νερα 4 τα χαραματα και πηγε κλινικη αλλα μεχρι τις 10 το βραδυ ειναι 5 διαστολη και επρεπε να γεννησει μαλλον λογω αμνιακου..και δεν ειχε διαστολη ουτε ειχε εξελιξη..δηλ. στο 5 ητανε ουυυυυυυυυ ωρες πολλες..οποτε την παγανε για καισαρικη αλλα η επισκληρηδιος δεν την επιανε τα ενιωθε ΟΛΑ και την κανανε ολικη :(:(:(:(:(:(

βλακας αναισθησιολογος :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

στεναχωριεμαι που δεν θα παω αλλα ο κωστας εχθες ητανε χαλια κρεβατωμενος :(:(:(:(:( οποτε χαλι :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

λενακι καλη αρχη στον παιδικο ρε!!!! :):):):):)

χρυσακι υπομονη ρε!!

μαρθουλι αν θες βοηθεια πες μου ναι? τι θα φτιαξεις? :)

εγω για παιδοτοπο δεν ξερω..μακαρι να μπορεσω.. :roll::roll:

μαρια περαστικα σας ρε!!

καλα κυκλοφορουν ιωσεις τετοια εποχξ και ολοι ειναι αρρωστοι???

ερη αμα ητανε του χαρακτηρα του να ειναι γκομενιαρης θα ειχε παρει ποδι απο την αρχη!! το καταλαβαινεις ρε συ τον γκομενιαρη αντρα!!!

εγω λεω για τον κωστα που ειναι συνεσταλμενος..για να παει με αλλη κατι του ελειπε απο εμανα οποτε σιγα μην τον αφησω σε αλλη!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

απλα πρωτα θα του δειξω τι εχασε και μετα θα τον κανω να τρεχει ;);););) και μετα θα τον κρατησω :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αργυρω δωματιο χωρις γραφει ορε συ?????? τι θα πει στην τραπεζαρια?? και αμα δνε βολευεται δηλ.?

καλε εριναι δυνατον???? και εγω που δεν ημουνα του διαβασματος και διαβαζα στο κρεββατι παντα το γραφειο το ηθελα... :?:evil::evil::evil:

μπεμπουλινος υπομονηηηηηη!!!! να σου ζησει!! ολα στρωνουνε!!! :):):):)

Δημοσίευση

Καλημέρα σας :x

τον Λ. κάτι τον τσίμπισε στην πατούσα, πρίστηκε λίγο και κοκκίνησε, τον πήγε ο άντρας μου στον γιατρό, για να δούμε..... :(

Αναστασία μπράβο στην Άννυ σου :-bd:-bd για όλα, για την πάνα, για τον βραδυνό ύπνο χωρίς θηλ., για τα πολλά που λέει!!!! :D

Ιουλία παυσίπονο ήταν αυτό που έδωσες? η συνταγή του κουτιού τι λέει αν πάρει μεγαλύτερη δόση? μην το ξανακάνεις όμως, υπάρχει και φόβος να το πάρει μόνος του και να πιεί!!! :!: ....εντάξει το έχεις ψηλά, αλλά καμμιά φορά δεν ξέρεις......!!!!

Δημοσίευση

Αναστασία δεν θα κάνουμε πάρτυ και τέτοια, αφού δεν έχει φίλες-ους, δεν γνωρίζουμε ζευγάρια με παιδάκια....ποιός θα έρθει? :( ....θα είμαστε εμείς οι 4 + τα πεθερικά.....

Ιουλία (νομίζω εσύ ρώτησες) μπορείς να στείλεις το παιδί σου στον παιδικό και πριν τον χρόνο καλέ....όχι μόνο μετά τα 3!!!! :roll::roll::roll::roll:

οι φίλοι μας που μένουν Βέλγιο, στέλνουν το μωράκι τους σε αυτό που είπε το Λενάκι και είναι 8 μηνών.....να σου εξηγήσω τι είναι:

είναι γυναίκες (καμμιά φορά μητέρες) οι οποίες έχουν κάνει την απαραίτητη εκπση, έχουν πάρει άδεια για να ανοίξουν έναν χώρο όπου μπορεί να φιλοξενεί παιδάκια, αυτό μπορεί να είναι και στο σπίτι τους, απλά πρέπει να τηρεί όλες τις προΥποθέσεις για να έχει παιδάκια.....η ώρα κοστίζει από 5 ευρώ μέχρι και 7,50.....και ο γονέας φέρνει το δικό του φαγητό και πάνες....δλδ είναι ακριβό!!! σε σύγκριση με έναν παιδικό.....και οι φίλοι μας θα τον πάνε σε παιδικό γιατί δεν συμφέρει, πληρώνουν 5 ευρώ την ώρα!!!

αυτά

Δημοσίευση

Ακούστε σκηνικό να φρίξετε

Μαμά θέλει να κόψει τον θηλασμό από το 20 μηνών παιδάκι της, αφού δυσκολεύετε με τις κλασσικές μεθόδους αποφασίζει να κάνει κάτι διαφορετικό.... :idea: βάζει πιπέρι πάνω στην θηλή και βάζει το παιδί να θηλάσει :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o ευελπιστώντας ότι το παιδί δεν θα ξαναζητήσει να θηλάσει και τι περίεργο το παιδί μετά από τρελό κλάμμα ξαναζήτησε :?::?: και ακούστε τώρα και το γιατί. Η κοπέλα εδώ και μερικούς μήνες αποφάσισε ότι θέλει και 2ο παιδάκι, η 2η εγκυμοσύνη όμως δεν ερχόταν και πήγε στον γυναικολόγο να δεί μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα και ο γυναικολόγος της λέει: Δεν μπορείς να μείνεις έγκυος επειδή θηλάζεις, τα ωάρια σου λόγω του θηλασμού είναι αδύναμα και δεν μπορούν να γονιμοποιθούν :shock::shock::shock::shock::shock: πρέπει να κόψεις άμεσα τον θηλασμό αν θέλεις να κάνεις παιδί :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Μετά από αυτό ένα έχω να πώ....... Νατάσα, Θου, Άφρο και Βίκυ είστε Παγκόσμια φαινόμενα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

καλημερα!

σημερα ο μικρος σηκωθηκε 7 παρα κ ηθελε χυμο :? κ επειδη ουρλιαζε εκανα αποτομη κινηση να σηκωθω κ πονεσα πολυ.. ακομα ποναω :(

λενακι ξεχασα να σου πω συγχαρητηρια για την ειρηνη που την πηραν στον παιδικο! καλη αρχη!

χρυσα τοσο χαλια ρε? παντως η μανα μου καθε φορα που κανει απονευρωση παντα ποναει μετα

νατασουλα εμεις θα παμε, θα ιεναι κ η θουλη

βενι θα ερθεις??????????????? πες ναι!! :D:D:D αν θες να περασουμε να σε παρουμε!!! :mrgreen:

που γεννησε τελικα? κριμα που ταλαιπωρηθηκε μωρε..

μα καλα τι βλακας γιατρος ρε νατασα ελεος!!!!!!

κ αυτη πιπερι πανω στη θηλη εβαλε

καλα ναι χαλαρα πρεπει να γινουν αντικειμενα παγκοσμιας μελετης τα κοριτσια :lol::lol:

Δημοσίευση

Λενα ..πως εισαι ρε;;Καλυτερα;;; εννοω και με τα τη χθεσινη κουβεντα... :?:?:?

για τα καθησματακια δε ξερω να σου πω.

beboulino καλως ηρθες!!Πως σε λενε;;; Εγω η συμβουλη που δινω παντα ειναι να εχεις καποιον να σε βοηθαει με τις δουλειες και εσυ να εισαι με το μωρο!!!!

Αναστασια μπραβο ρε για ολα!!!!Χθες πως πηγε το βραδυ;;;

Μωρη Ιουλια :lol::lol::lol: εχεις καψει και τα τελευταια εγκεφαλικα κυταρα απο το σεξ;;; :lol::lol::lol:

Επισης Μαρια +Ιουλια μπορειτε να δινετε γκαντιλ!!!!!!

Νατασα τελικα για που λετε;;;ΚΑι αθηνα παντως ωραια ειναι και θα σε γνωρισουμε και εμεις!!!! :D:D:D:D

Σημερα κλεινουμε 4 χρονια παντρεμενοι!!!! :x:x:x Αλλα του εχω κατι νευρα!!!! :evil::evil::evil:

παω να ανοιξω θεμα για τους δημοτικους παιδικους σταθμους..μου ειπαν στο τηλ οτι υπαρχει το ενδεχομενο να μη λειτουργησουν καν την 1η Σεπ.... :o:o:o ε μα ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!

Λενακι ..τωρα το θυμηθηκα..συγχαρητηρια που πηραν τη μικρη σας στον παιδικο!!!!!!!1

Αργυ :?:?:? σορρυ κιολας ρε συ..αλλα ο αντρας σου ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!! MONO η υπερκοπωση δικαιολογει αυτα που λεει!!! :oops::oops::oops:

Βενη και εγω με ιωση ειμαι ρε!!! :roll::roll::roll:

φραν γυρισες;;;το στηθος;;;

Ποντικακι μη χανεσαι ρε!!!

θου υπομονη μωρε μεχρι να αρχισει ο Τεο τον παιδικο;;;Η νατασα ειναι διακοπες;;;;

Δημοσίευση

Καλημερα!!! :)

Η Ε. στην γιαγια της παλι τι καλα! :D Τι εκανε σημερα ο μικρος και με κουφανε :D Εδινα στην Ε. το γαλα με το μελι με το καλαμακι οπως παντα και λυσαξε να το βαλει και αυτος στο στομα του κλασσικα. Του το εβαλα 3-4 φορες και δεν ηξερε τι να τ κανει φυσικα. Ε την 5 ρουφηξε κανονικα!!! :lol: Και χαζογελουσε κιολας! Μου λεει ο Π. αποκλειεται για δωστου παλι και ξαναρουφηξε το σκατιαρικο :lol: Τα εχω δει ολα μαζι του τελευταια. :shock: Σαν πολυ φορα να πηρε. Επισης μπουσουλαμε και επισημως πια κανονικα!!! :D Αυτα τα χαζομαμαδιστικα απο μενα :D

Ρε Νατασουλα ελεος δηλαδη! Μα να βαζει πιπερι! :shock: Τι αλλο θα ακουσουμε. Εμεινα μακακας οταν το ακουσα!

Παναγιωτα ακομα η ιωση ρε? Αμαν! Χρονια σας πολλα!

Χρυσα τι μακακας γιατρος ρε! Μα ειναι δυνατον να μην βγαλει ολες τις ριζες? :o Τζαμπα ταλαιπωρησε γμτ...

Συμπεθερα που εισαι ρε? Σου κλειδωσε η ξαδερφη το πισι και δεν μπορεις να μπεις? Πως περνατε?

Λενα και εγω δεν τα ξερω αυτα τα καθισματακια.

Αργυ γυρισανε απο τον γιατρο? Τι εχει τελικα? Που δουλευει ο αντρας σου αληθεια?

Δημοσίευση

Μπραβο ρε Λενακι στον Γιωργη!!!Ο δικος μου τωρα αρχισε να καθεται στον κωλο του..οποτε εχουμε μελλον για τα υπολοιπα!!!

Χρυσα..η απονευρωση δε γινεται μπαμ και εξω..εγω για ενα δοντι ειχα παει πανω απο 5 φορες...και μου εβαζε κατι βελονιτσες μεσα...

εσενα τι σου ειπε;;;

Αν ποναειτο δοντι σου τοτε το προσωρινο σφραγισμα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ και να προσεχεις να μην πηγαινουν εκει τροφες και φυσικα να ξαναπας στο γιατρο!!!!

Δημοσίευση

ΧΡΥΣΑ ακμα πονας?

οντως η απονευρωση δεν ειναι ευκολο!

υπομονη!

Συμπεθερα τι κανει ο γαμπρος μου?

το ποδαρακι του?

Παναγιωτα να τα χιλιασετε!

γιαι εχεις νευρα?

τι σου εκανε παλι προφεσ?

τα υπολοιπα παγκοσμια φαινομενα τι κανουν!

εγω εμεινα χωρις να το παρω χαμπαρι...η μεθοδος του τραβηγματος εχει και αποτυχιες...

εμεις θηλαζουμε 2-3 φορες την ημερα!

ενοειται οτι δεν το λεμε πουθενα...δεν μπορω αλλε χαζομαρες!

ειχαμε την ηλικια τωρα εχουμε και το νεο μπεμπε...απλα τωρα εχω και τη μουρμουρα του Π.

θεωρει οτι η Μ-Ι ειναι μεγαλη για να θηλαζει!

Δημοσίευση

Ειχα γραψει ενα ολοκληρο κατευατο...και δεν το δημοσιευσε...

Λοιπον..ξαναγραφω οσα θυμαμαι!!!στα γρηγορα

Πηγαμε σημερα παιδιατρο...ο μικρος 5050..κατουρησε και τη ζυγαρια της παιδιατρου :lol::lol::lol::lol: οποιος ξαναπει τιποτα για νερουλα γαλατα και μαλακιες θα του ποστραρω την πανα καταφατσα...γιατι η εγω εχω υπαρβολικα μεγαλο αποθεμα λιπους- που ειναι και το πιο πιθανο- στο κατα τα αλλα νερουλο μου γαλα...η καποιος παραλογιζετε...

Επισης Νατασα τι μαργαρηταρι πεταξε ο γιατρος..ελεος...

Αντε φαινομενα θα κανω συλλογο προστασιας..ειστε ειδος προς μελετη στα ιατρικα δεδομενα..

Παναγιωτα τα παμε...

ο herr Professor ακομα τα δικα του λεει.....αστον να λεει...Να ζησετε παντα ευτυχισμενοι και χαρουμενοι..ε τα καυγαδακια ειναι αναποφευκτα..σκεψου οτι μετα θα ακολουθησει αχαλινοτο σεξ!!!!

Βικυυυυ!!!!! Φιλια στην γλωσσου...

θα σας πω τα υπολοιετα

φιλιαπα μ

Δημοσίευση

παναγιωτα να τα χιλιασετε!!!! να χαιρεστε τα παιδακια σας!!

για τα καθισματακια αποτι φαινεται δε θα παρουμε ακομα αλλο, θα μας δωσει μια φιλη το μικρο το καθισματακι (κοχυλι το λενε?) για το μπεμπε κ θα παρουμε αργοοοτερα για τον ανασταση

ετσι κ αλλιως αυτο που εχουμε για τον αναστ ειναι μεχρι 18 κιλα

εεεεεεεεεεεεεχει ακομα μεχρι να φτασει εκει

καλε συνηθισα την ιουλια καθε μεσα κ κατι εχω παθει!!

σηκωνομαι τα πρωινα κ την ψαχνω :lol:

νομιζω εξαρτηση λεγεται-ποτε περναει αυτο?? :lol::lol::lol::lol:

βικυ φιλακια πολλα!!

Δημοσίευση

ποσα εβαλε ρε χρυσα σε ενα μηνα δηλ? :o

η απονευρωση θελει υπομονη...

παναγιωτα χρονια πολλαααααααααααααααα

σημερα επινα καφε κ με λεει μια αγαπημενη θεια μου(αδερφη μαμας μου)

επειδη ο σπορος λιγουρευοταν το καφε με λεει βαλε το χερι σου στο καφε κ βαλτο στο στομα λιγο :o:o:o:o:o:o:o

αλλα δε τη παρεξηγησα μωρε..μεγαλη ειναι που να ξερει 8-)8-)8-)

αν βαλω καφε θα ξανακοιμηθει σε 3 βδομ μου ηρθε να τη πω

νατασα κ γαμω τους γιατρους..πες μου ποιος ειναι να παω κ γω :lol::lol::lol::lol:

σημερα κατα τι ωρα θα παμε?στα κωνσταντινοπολιτικα ε?

αργι κριμα να μη εχει παιδακι στο παρτυ,...αυτα απ τη γειτονια?

περεαστκα στη φαιδρα

παω να σφουγγαρισω

αναστασια με τα τσισα πως πατε?

το βραδυ εδωσες μεμε?

εμενα κοιμηθηκαν στο κρεβατι τους..στο ιδιο δωματιο..

2 ξυπνησε ο μικρος κ επειδη δε αντεχα να θηλασω ορθια τον πηρα μεσα σε μας :lol::lol:

Δημοσίευση

α πηγαμε σημερα παιδιατρο..εβαλε σε ενα μηνα κ μια βδομαδα ενα κιλο :shock::shock::shock::shock::shock:

μα τι αχρηστο συστημα εχουμε..πηγα μονη με τα 2 παιδια...

κ σε πολλα εμβολια ΕΓΩ βγαινω να παω φαρμακειο να παρω το φαρμακο :twisted::twisted::twisted::twisted:

κ σημερα αφησα το μωρο με τη γιατρο κ μια κοπελα που κανει τα εμβολια κ γω με το θοδωρη πηγα να το παρω :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

επισης,..με ειπε να μη κανω το οκτωμβριο ενα εβολιο κ να το κανω μια κ καλη το νοεμβριο κ τα 2..

αλλα λενε 2 μαζι δε κανει..

κ σημερα διπλο εκανε..δε ξερω τι να κανω..

ιουλια ο γιωργης μας καλα?

Δημοσίευση

θουλαρα μια χαρα μπουλουκι ο μικρος!!

πραγματικα αθλιο το συστημα με τα φαρμακα, ελεος?

χαχαχαχα πλακα θα ειχε νατον ειδινες καφε κ να ναρκωνοταν :lol::lol::lol::lol:

6.30-7 δεν ειπαμε?? η στον υπνο μου το ειδα??? :lol:

εμεις κατα τις 7 θα ειμαστε εκει

ποια 2 σου ειπε να κανετε μαζι?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...