Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 49- Οι διακοπές συνεχίζονται!


Recommended Posts

Αφροδιτη , νομιζουν οτι ειμαστε κοροιδα...

Τονια , παλι σκανταλιες ο μικρος;;Εγω εκει που θυμωνω, εκει με πιανουν και τα γελια...

Γωγω, ειδα φωτο σου στο φεις αλλα δεν προλαβαινα να σχολιασω...Καλα ,εισαι κουκλα, και η μικρη τρελο φατσονι!!! Ααα, και ειστε ολοιδιες!!!

Φιλακια σε ολα τα κοριτσακια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

τονια στην πεθερα μου παω :lol::lol::lol:

κοριτσια ...ενα μωρο που κλαιει απο πονο αφου εχει φαει γευμα ξενο γαλα τι μπορει να εχει ?απλα κολικοι η και δυσανεξια ? βαρος παντως βαζει ...

το στηθος "ταλαιπωριτε" απο το θηλαστρο ? πχ μια γυναικα που εχει ιστορικο με το στηθος της οπως και οι γονεις της που ειχαν θεμα καρκινου και της εχει πει και ο γιατρος να μην το ταλαιπωρει ....ποσο "ταλαιπωρια μπορει να ειναι το θηλαστρο ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παναγιώτα εσύ όταν θα πάς στην δουλειά ο μικρός θα έχει χρονίσει, φυσικά και δεν θα χρειάζεται να αντλείς.

Τα πεθερικά θα κρατάνε τα παιδιά??????????????????????????????

Ακόμα στην αναμονή δηλαδή με τον παιδικό...........

Ελένη με γειά την τσάντα

Αφρο δεν έχω ακούσει κάτι, κι εγώ έχω θέμα, έχω πάρα πολλές κύστες και ιναδενώματα κι έχω κάνει και 1 επέμβαση και όπως ξέρεις αντλούσα για πολύ καιρό. Ο γιατρός που με παρακολουθεί μου είπε ότι θα μου κάνει πολύ καλό να θηλάσω, για θήλαστρο βέβαια δεν το ρώτησα ποτέ :?:?:?:?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι κανετε????????

εγω ηπια καφε με τη συμεθερα μου :D:D:D:D με εδωσε κ φαι για τ θοδωρη :D:D:D δε ειχα τιποτα :oops::oops::P:P:P:P:P:P:P

εγω βαφτιζω 6 νοεμβριου :D:D

εδωσα κ σημερα καροτο..παλι δε εφαγε..του φαινετε παραξενο :lol::lol:

γωγω εγω δινω πρωτα λαχανικα γτ τα φρουτα ειναι απο μονα τους γλυκα οποτε πιο ευκολα θα τα φαει σε σχεση με τα λαχανικα

καλε αυτο το παιδι ουτε να κλασω δε μαφηνει..

να παω τουλατεα δε μπορω..να βαλω πλυντηριο δεν..να βαλω φαγητο στο θοδωρη δεν..

κ τι να κανω??????????????

κ ησυχος να ειναι αν με δει αρχιζει κ κλαει κ απλωνει χερια

πφφφφφφφφφφφφφ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα!Τι κανετε ομορφες????!!!!

Μου ελειψε η παρεα σας!Ολα μου ελειψαν απο την καθημερινοτητα μου!

Παω να σας διαβασω! :D

Μπαααα...ακυρο!Ειναι καμια 30+σελ!Θα διαβασωστα πεταχτα οπου κολλησει το ματι μου οκ? :P

Εσεις ελατε γρηγορα να πιουμε καφε!Σας δινω ισα με...10 λεπτα!!!! :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα!!!!!

Αντε αντε να επιστρεφουν σιγα σιγα οι αδειουχες να μπαινουμε σε μια σειρα!!!!!

Αχ ειμαι πολυ χαρουμενη...ηρθε η επιστροφη φορου....889 ευρουλακια για παρτι μου...ειπα πως οσα και να ερθουν θα τα φαω για παρτι μου...τωρα αν δεν εχω και πολυ ορεξη για shopping αυτο ειναι αλλο θεμα!!!

Αφρο ποτε παρουσιασε το προβλημα;;;;...μετα απο καποιο διαστημα η με το που ηπιε ξενο;;;...

αν πινει συστηματικα ξενο μια αλλαξη σε υποαλλεργικο γαλα θα διξει αν υπαρχει προβλημα.

Οσο γι ατο ταλαιπωρειτε το στηθος δεν ξερω, εμενα απλα μου ειπαν να μη το πιεζω, ζουλαω κλπ μεσα αποστανε σουτιεν και ρουχα και να μη το "ξεζουμιζω" με το θηλαστρο, τιποτα αλλο.

Παναγιωτα μου κουραγιο...7 πλυντηρια..απαπαππα...αντε ρε συ καλη προσαρμογη..οχι δε θα χρειαστει να αντλεις καθολου θα ειναι μεγαλος πια, εγω σταματησα τις αντλησεις οταν ο φοφος ηταν περιπου 7-8 μηνων...αχ οσο το σκεφτομαι οτι πρεπει να ξαναρχισω..και εαν παλη θα εχω θεμα με τις ποσοτητες τι θα κανω;;;;....ουφ!!!!

Στον Χριστοφορο την αλλεργια τη σηγουρεψαμε οταν ηταν περιπου 2 μηνων- μεχρι τοτε δεν ειμασταν σηγουροι εαν οι λεκεδες στο δερμα ηταν απο το γαλα η απο την αντιβιωση οπως και τα πρασινοκιτρινα κολλωδη κακα αν ηταν απο υπερπαραγωγη η οχι...γιατι επαιρνε βαρος κανονικα και μαλιστα πολυ καλο βαρος, εκανα αυστηρη διαιτα για 3 μηνες περιπου και μετα αρχησα να βαζω σιγα σιγα πρωτα κατσικισιο κρεας και διαφορα τυρια Ελληνικα παραδοσιακα απο αιγοπροβειο γαλα, και μετα οταν ο φοφος ηταν περιπου 8 μηνων μπορεσα να ποιω η να φαω αγελαδινα...ο φοφος εφαγε κρεας μοσχαρισιο γυρω στα 10 μηνων, αλλιως ετρωγε κουνελι γαλοπουλες και κοτοπολα- σπιτικα απο αξιοπιστα σπιτια παντα. Τοτε περιπου εφαγε και γιαουρτακι...10-11 μηνων...δεν παρουσιασε καμια επιπλοκη ουτε στην αναπτυξη ουτε σε δισκοιλιοτητα ουτε πουθενα γιατι απο ανεκαθεν τρεφοταν με πολλα φρουτα και λαχανικα.

Αχ παιδια να δω ποτε εγω θα κανω βαφτηση...πρεπει να την κανω μεχρι να βγω στη δουλεια..γιατι θα με φανε συζυγος και μανα...και πρεπει να ετοιμασω πολλα αν και δε θα κανω παλη καμια βαφτηση υπερπαραγωγη σαν του φοφο..βαριεμαι..ειλικρινα..ποια εγω..που να οργανονω τετοια events ηταν το καλυτερο μου.

νενι μεγεια την τσαντα...θελλω..η μαλλων χρειαζομαι γιατι η δικη μου ειναι χαλια..και εγω τσαντα...και μερικα ρουχα...αχ το σωμα μου ειναι χαλια..μεχρι και απο τη μεσα μερια στα μπουτια εκανα ραγαδες....ελεος..στον φοφο ειχα μονο μια στο στηθος

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χρύσα τι καλά που σας ήρθε η επιστροφή, καλοφάγωτη :D:D

Εγώ ακόμα την περιμένω :evil::evil::evil::evil::evil:

Πότε θα γυρίσεις στην δουλειά πριν γίνει 6 μηνών το μωρό?

Προληπτικά δηλαδή θα κόψεις τα γαλακτοκομικά? Μέχρι να καθαρίσει ο οργανισμός σου θα περάσει σχεδόν μήνας και μέχρι τότε λόγικά θα έχουν περάσει και οι κολικοί οπότε δεν θα ξέρεις αν είναι αλλεργία ή όχι :?:?:?:?:?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ψηλέγκω μουυυυυ καλωσορισες....Μου έλειψες μωρή... :x:x:x:x Αντε και δεν εχω καμία εδώ να διαφωνώ και να τσακώνομαι.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Για πες..Η Τόνια κακάσχημη ε;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol: Μέρκελ;;;;Μαλλιοτραβηχτήκατε καθόλου;;;;; :roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol::lol: Η άννυ μας τι κάνει;;;;; :D:D:D

Χρύσααα καλοφάγωτη.....Εμείς την πήραμε Ιούνιο....1100 περίπου και φυσικά τα φάγαμε όλα... :D:D:D Που δεν θυμάμαι.... :oops::oops::oops::oops::oops:

Όσο για τη βάφτιση χαλαρά..

Καλέεεεε όλες μικρά τα βαφτίζετε...Κι εγώ την Ιω 6 μηνών τη βάφτισα....Την μπεμπούλα μου όμως θα τη βαφτίσω 14 μηνών.... :roll::roll::roll::oops::oops::oops: Πολύ μεγάλη... :?:?:?:? Αλλά τι να κάνω....Θέλω καλοκαίρι και να έχουμε μαζέψει και κανα φράγκο..Οπότε..... :?:?:?:?

Νατασούλα δε σε ρώτησα ρε...Η Ελενα είναι περδίκι;;;;;Δεν ξαναέκανε πυρετό...;;;; :roll::roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλέ το μπουμπουκάκι μου σήμερα εγινε 4 μηνών.... :x:x:x:x:x:x:x:x:x Μεγάλωσε η σκατούλα... :x:x:x:x:x

Και ο Γιώργος μου 32.... :D:D:D:D

Ήρθε ο πεθερός από το χωριό το πρωί..Μας έφερε κρέατα, κοτόπουλα, ψάρια, ντομάτες, αγγούρια, πιπεριές, μελιτζάνες, κολοκύθια, αγκινάρες, αρακά, φασολάκια, αβγά....Αχ κορίτσια δεν ξέρετε πόσα λεφτά γλιτώνουμε από αυτά.... :roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

νατασουλα στη δουλεια θα επιστρεψω στις 01/11..ο μικρος θα ειναι 3 μηνων τοτε. Δε με παιρνει να κατσω περισσοτερο και τις μερες απο 8 Οκτωβριου θα τις χρεοθω σαν αδεια.

Καλοφαγωτη...να δω που θα τα πρωτοφαω..μη ξεχνας οτι θα ερθει οπου ναναι και το ραβασακι για την εκτακτη εισφορα..χαχαχα..εδω γελαμε.

Θα κανω αποχη γεννηκοτερα...δηλαδη ουτε κρεας μοσχαρισιο , ουτε τυρια ουτε χοιρινο η κατσικιο, ουτε τιποτα...θα κανω μια βετζετεριαν διατροφη με εμφαση σε αυγα κοτοπουλα και ψαρια- σαρδελες κλπ οχι ιχθυοτροφειου δηλαδη. Τετοια διατροφη φερνει συνηθως σχετικα γρηγορα αποτελεσματα οποτε αν θα δω σε καμια βδομαδα- δυο οτι βελτιονετε η κατασταση ειναι απο αυτο....αλλιως...δεν ξερω τι να κανω. Δευτερα θα παμε και παιδιατρο..αλλα δε θελλω να του δοσω ουτε τσαγια ουτε τιποτα...οταν αρχιζει να ζωριζετε σηκονομαι τον παιρνω αγκαλια, κανω μερικες βολτες να ηρεμισει, του κανω λιγο μασαζακι στην κοιλιτσα, γυμναστικη στα ποδαρακια και μολις ηρεμει ξανα στο κρεβατι..απλα κουραζομαι με την εννοια οτι ναι μεν ειναι βολικο μωρο αλλα με τον φοφο στα ποδια μου δεν μπορω να χτυπισω ενα δυωρακι υπνου μαζι του το μεσιμερι

Γωγω να χαιρεσαι τον αντρα σου!!!!..καλα μαρι τον πεθερο σου πρεπει να τον εχεις στα ωπα ωπα με τοσα που σας φερνει..πλακα κανεις;;;...ξες ποσα λευτα ειναι!!!

Μωρε και εγω θα ηθελα να τον βαφτισω κατα Μαη μηνα αλλα εχω αναπτυξει δυσανεξια στη γκρινια..και ειδικα αμα ερχετε απο δυο μετωπα δεν μπορω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σημερα εχει γεννεθλια η νυφη μου ...μαζι με τον γιωργο της γωγως :lol::lol::lol::lol:

γωγω μου να τον χαιρεσαι και παντα να εισαστε αγαπημενοι .

πειναω !!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια κ παλι!Εφτιαξα κεικ κ μοσχομυρισε το σπιτι! :D:D

Νατασουλα μου γυρισατε κ εσεις εε?!ξεκουραστηκες?

Γωγουλα κ μενα μου ελειψες μαρη!Αν κ εχουμε χασει τη φορμα μας κ δεν τσακωνομαστε "σωστα" πλεον! :lol::lol::lol:

Εμεις περασαμε...μετρια!Ο Α (τι πρωτοτυπο) μεσα στα νευρα,με εκνευριζε κ εμενα,μεταδιδαμε κ τα νευρα μας στην Αννυ η οποια αφηνιαζε...Μια ωραια ατμοσφαιρα δηλαδη! :lol::P Κατα τ'αλλα ομως τελεια!Γνωρισα κ την καρακουκλαρα Τονια η οποια δεν ειναι καθολου μερκελ(ουτε εγω μαμα-τερεζα :lol::lol::lol::lol::lol: -διαβασα μεχρι εκει!)...Πολυ γλυκια και με τον Αλεξ κ με τον αντρα της!Η μπεμπουλα ουτε ακουστηκε!Κ δεν ειναι καθολου αυλωνιτης! :lol::lol::lol: Μου θυμισε κ την Αννυ μωρο ετσι στρογγυλοπροσωπη κ μονοφρυδη που ειναι! :x:x:x=))=))=))

Ξαναειδα κ τη Γωγω(αδερφη Θου) κ την χαρηκα κ εκεινη αρκετα!!!!Μα τι παιδια εχει βγαλει αυτο το σοι?!Διαμαντακια ολα τους! :x:x:x:x

Ας μην αρχισω ομως τη γλωσσοδιαρροια! :?:?

Χρυσουλα παιζει να εχει αλλεργια το μωρακι? :(

Γωγουλι να χαιρεσαι τον αντρουλη σου κουκλιτσα μου!!!! :):):):)

Αφρο φευγεις?Ποτε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλε τι πολλα μωρακια ηταν αρρωστουλια ή γκρινιαρουλια ή ειχαν ατυχηματακια? :(:(:( Περαστικα σε ολα σας!!!!

Γωγω διαβασα μολις για το τρακαρισμα! :o Ευτυχως ολα οκ ρε κοριτσακι μου!Παλι καλα που τα ειχες στο καθισματακι τους! ;)

Επισης...Μην το παραχεζεις με το τσιγαρο καλη μου!Κανε κρατει,...μεχρι 5 προσπαθησε μαξ...Ειναι μικρουλα η μπεμπουλα ακομη...Ποσεςε φορες θηλαζει το 24ωρο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αναστασία καλώς ήρθατε, πού θα πάτε τώρα? :D

ρε κορίτσια δεν σας καταλαβαίνω δλδ επειδή το μικράκι έχει κολικούς ή δυσκολεύεται με τις πορδούλες του σημαίνει ότι έχει αλλεργία? :o:o:o:shock::shock::shock:

φυσικά καταλαβαίνω ότι Χρύσα ανησυχείς διότι έχει και ο Φωφός, αλλά κούλαρε λίγο....είχε και ο Λ. κολικούς και είχα διαβάσει για τις ασκήσεις των ποδιών δλδ του κάνεις μια γυμναστική για να το βοηθήσεις, όμως θέλει υπομονή, θα περάσει :x

Γωγώ να χαίρεσαι τον άντρα σου, θα κόψει και τούρτα?....εμείς πάντα κόβουμε αν και ο άντρας μου το βαρέθηκε αυτό και μου είπε στα επόμενα γενέθλιά του - τον Δεκ - να μην αγοράσω τούρτα.....έτσι μάλλον θα αγοράσω μηλόπιτα και θα βάλω το κερί πάνω!!!! :lol::lol::lol::lol:

Τόνια ευτυχώς εγώ βρήκα γαμπρό για την Ρ., που είναι ήσυχο παιδάκι και δεν καταστρέφει, ξέρεις τον Κωστάκη της Έρης!!!! :D:D φαντάσου ο Άλεξ με μια σαν την Ρ. δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο!!!! :lol::lol::lol::lol:

πάντως όταν ήταν τιμωρία πήρα τον Λ. και πήγαμε παιδική χαρά και όταν γυρίσαμε την "ελευθέρωσα" και ο Λ. της λέει "πήγαμε παιδική χαράαααα!!!!" :roll::roll::roll::roll::?:?:?

σε εμάς το κεφάλαιο "διακοπές" έκλεισε οριστικά χθες ύστερα από τσακωμό!!!! :evil: .....αφού έφτασε η τελευταία εβδ. της αδείας του, κοίταζα για Νίκαια Γαλλίας και Κορσική και ο άντρας μου έμεινε έτσι :o:o:o:o:o .......τέλος πάντων ας μην επεκταθώ.......!!!!....το συμπέρασμα είναι ότι και εγώ έχω δίκαιο και εκείνος,,,, οπότε δεν βγάζεις άκρη..... :?

αυτά πάω να φτιάξω τα μπέργερς μου και να διαβάσω τα υπόλοιπα νέα σας γιατί δεν τα πρόλαβα!!!! :roll::roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και ελεγα που χαθηκε η Αργυρω σημερα!!!!

Τα πεθεραικα σου ποτε θα κουβαληθουν;;;;;

Τι δηλαδη δεν του αρεσε στην κορσικη...και κυριως στη Νικαια;;;..και κοντα ειναι..και τελεια ειναι!!!!

Κορσικη θα ηθελα πολυ να παω..να μεινω εδω http://www.lemaquis.com/uk/index.php

Το θεμα αλλεργια δεν το πολυπιστευω...απλα υποψιαζομαι ...και παρακαλω να ΜΗΝ ειναι...γιατι αμα ηταν αλλεργια θα ειχε κολικους συνεχεια και θα ειχε και αλλα συμπτωματα...για την ωρα ειναι μονο πρασινοκιτρινα κακα τα οποια σημερα ηταν και κολλωδη...απλα λεω μηπως ρε παιδι μου...θα δουμε ομως...ο Παπαβεντσης που τον ρωτησα ειπα κολλικοι....πηρα την παιδιατρο μου ειπε το ιδιο...βαρος εχει παρει ουυυυ...σαν γουρουνοπουλο εχει γινει..θα δουμε τωρα καποια στιγμη απο δευτερα θα παμε παιδιατρο να τον ζυγησει να τον εξετασει κλπ

Τονια μα και εσυ..γαλα με χεμο...μπλιαξ...γαλα με τραβαει οταν ειμαι εγγυος...και οταν μου το απαγορευουν...αλλιως δε με συγκινει....αλλα δεν μπορω χωρις τυρια..τα λετρευω..και χωρις παγωτο...ειναι τα μονα γαλακτοκομικα που τροω..α και η κρεμ μπριλε και το τσιζ κεικ.

Αναστασι γιατι πολιμ τοση μοιρλα...αχ σε κατανοω οσο δεν φανταζεσαι..δυσκολα να εισαι σε διακοπες να προσπαθεις να ξεφυγεις να χαλαρωσεις και αλλος να σου το χαλαει...

τουλαχιστων γνωρησες την Τονια...ρε συ Τονια κανενα καλο all inclusive στο Ηρακλειο θα μου βρεις;;;;..αν ναι θα σου κουβαληθω τον Ιουνιο..και που ξες..μπορει να κουβαλισω και αλλες τσουπρες μαζι μου...χιχιχιχιι...θα πινουμε μαζι κοκτειλς...

Εγω παλη προτιμω οργανομενες παραλιες..αλλα ισυχη μουσικη σε μπιτσ μπαρ...το αγαπημενο μου ειναι το κοκουσ στο ποσειδη και φυσικα το μανασου....αχ και ο Ανεμος στο Σανι πωπω τι θυμηθηκα τωρα... :((:((:((:((:(( Νιατα που φυγατε....Ελπιζω μονο αυτα τα μεροι να υπαρχουν οπως ειναι τωρα..η ηταν τοτε...και σε μερικα χρονια που θα πηγαινουν και τα παιδια μου σε αυτα!!!

Τι ηθελα να πω...ξεχασα..παω να μαζεψω το τραπεζι..ο φοφος γκαριζει οτι τελειωσε το φαγητο και θελει να σηκωθει..

Αχ θελλω τωρα μια παραλια...μια κοκα κολα..και κατι σε αλκοολ....πολυ στεριση ρε παιδι μου..απο περισυ εχω να πιω

Α!!! Αφρο αμα ερθετε μεσιμερη μη φατε στο δρομο, θα κανω κατι εγω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλά ρε ακομη για διακοπές ετοιμάζεστε να πάτε? :D

Χθες δεν προλαβα να σας διαβάσω... σημερα όμως θα σας διαβάσω, ετοιμαστείτε για σεντονάκι.. :oops:

Αργυρώ έχεις δικιο, νομίζω ταιριάζουν τα παιδιά μας..! Οταν ο Κωστάκης θα γκρινιάζει, θα του ριχνει καμια μπουφλα η Ρέα να έρθει στα ίσια του!

Πάω..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλως τη ψηλη!!!!!! :D:D:D Καλε μη μου χαλας τη φημη...ακους εκει πολυ γλυκια με τον Αλεξ και το Μακη!!!!! :lol::lol::lol: Καλα ειναι που δε μας πετυχες στα ωραια μας...εχθες πχ που μπηκα και ειδα σκατωμενο το δωματιο!!!!! X(X(

Ο Ανεστης γιατι ειχα νευρα;;;; α παντως ελεγε του Μακη οτι εχει πολλες που πρεπει να λειπει τοσες ωρες στη δουλεια και ειναι μακρυα σας! ;)

Χρυσα ετσι σου ειπαν για το στηθος και το θηλαστρο;;;; ααα ωραια οολλααα αυτα τα κανω! και το πιεζω και το ξεζουμιζω κι απολα... παντως κι εγω εχω αναρωτηθει αν κανω ζημια στο στηθος μου γιατι πολλες φορες με ποναει στο ασχετο,αλλα δε βρηκα καμια πληροφορια στο νετ...

Αφρο στη πεθερα θα πατε;;; ε θα σε ξεκουρασει η πεθερα τοτε! ;) παντως εμενα πιο πολυ με ξεκουραζει η πεθερα εστω και 1 φορα την εβδομαδα παρα η μανα μου!

Μωρη Γωγω ειδες πεσκεσι ο πεθερος και τον βριζεις τον ανθρωπο!!!!! :lol::lol::lol::lol: θα σας κατσει μερες;;; :roll:

Αργυ μα γιατι δε θελει να πατε διακοπες;;;

Καλα ο Αλεξ με τη Ρεα;;;χαχαχα το διδυμο της συμφορας!!!!! :lol::lol::lol::lol: καλα λες ο Κωστακης που ειναι τοσο γλυκο και ησυχο παιδακι της ταιριαζει ταμαμ! :P

Καμια αλλη προσφορα εχουμε για τον Αλεξ;;;;; τα παγωνια κανετε;;;;μα γιατι ρε κοριτσια;;; ειναι τοσοοοο καλοοοο παιδακι,η μιλα του δεν ακουγεται!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κοριτσαρα μου ποσο μου εχεις λειψει !!!εισαι πολυ ομορφη στην φωτογραφια!!!

καλε το κεικ καροτο-μπανανα δεκατο το εβαλες :twisted: ειναι κορυφη!!!

αναστσια δεν σου ειπα ....καλο χειμωνα !!! (αχ ποσο μου αρεσει να εκνευριζω με αυτην την φραση :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι κάνετε αγαπημένες μανούλες;

Αδύνατο να διαβάσω τις 20 (?) σελίδες που έχασα!

Τα φιλιά μου σε όλες, από την όμορφη Λευκάδα!!! :D

Την Κυριακή έχουμε γάμο οικογενειακού φίλου!!! :D Χαμός!!! :D

Ψήνω τον άντρα μου για Θεσσαλονίκη το χειμώνα!!!!! :D Θεσσαλονικιές, ετοιμαστείτε για τη μεγίστη χαρά.....!!! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τονια και εγω αμα ειχα κορη θα σου την εδινα...τετοιον αντρακλα Κρητηκαρο σηγα μη χαναμε!!!!

Αρχησε το πανηγηρη...κατι γρυλισματα ακουω απο το παιδικο του μικρου.

Μιτσακη μουυυυυυυ..αχ θα μας ερθεειιιιςςςςςς..τελεια...θα στρωουμε τα κοκκινα χαλια!!!!!

Ερη μου εισαι κουκλα στη φωρο..ειδα και τις νεες φωτο που εβαλες στο φεισ...δεν καταλαβαινω τον αντρα σου...ΟΚ μπορει απο ψυχολογια να ειναι καπως..αλλα το μερος ειναι φοβερο..και πρεπει να ειναι πολυ ισυχο και ασφαλες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Διαβάζω απο την 40 και μετά ελπίζω να μην έχετε γράψει τίποτα σημαντικό απο εκεί και πίσω..

Καλά ρε θα καπνίσω ενα τσιγάρο στο μπαλκόνι και θα μυρίσουν τα ρούχα και τα μαλιά μου??? :lol:

Αυτο συμβαίνει μονο οταν βρισκεσαι σε τεκε.

Ταο Ταο και εγώ αυτα φοβάμαι.. εχω στρώσει με σελτεδάκια τον καναπέ... Αφου ταχω που ταχω... καλή αρχη με τις στερεές και περαστικά στο πιάσιμο του Ντοντού! :D

Γωγω να χαιρεσαι αυτον τον χρυσό άνθρωπο που στραβώθηκε και σε πηρε!! :lol::lol::lol:

Νατασούλα συμφωνώ για την τσάντα με τα ροδάκια, ειναι τοσο τρελοι αυτοι στα σχολεία που ζητάνε απο τα παιδιά να κουβαλάνε όλη τη σχολική προίκα στην τσάντα τους. Γι αυτο και τα τελευταία χρόνια αυξηθηκε ο αριθμός των παιδιών με σκολίωση.

καλύτερα ροδάκια να την σέρνει. ;)

Παναγιωτάκι καλωςηρθατε! 7 πλυντήρια?? Ο μαι γκαντ! Εγώ θεωρώ το μαυρο γενικά επίσημο. σπαστο με σωστό παπούτσι και θα εισαι Θεάρα! :x

Παιδια σημερα ο Αλεξ μας εφερε πραγματικα στα ορια νευρικου κλονισμου!!!! εκανε οτι μποριεταε να φανταστειτε το αποκορυφωμα ηταν οταν μπηκα στο δωματιο του που τον ειχα βαλει για υπνο και βλεπω να εχει κανει κακα στο παμπερ,να τα εχει βγαλει με το χερι του και να τα εχει πασαλειψει ΠΑΝΤΟΥ!!!! Το εκανε και χθες σε μικροτερο βαθμο και απλα τον μαλωσα,αλλα σημερα του παιξα 2 στα μπουτια!!! θολωσε το μυαλο μου μιλαμε!!!! ~x(~x(~x(~x(

:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΑΝΑ!!!!! :YMHUG::YMHUG:

Εγώ ειμαι και της Θάλασσας και της πισίνας! Στην πισίνα να πίνω κοκτειλ (αν και τωρα απαγορεύεται παντού γαμω την τρέλα μου) αλλά ρε παιδιά η θάλασσα με μασκούλα να βλέπω τον βυθό και τα ψαράκια ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!! Αχ και να ημουν τώρα στους αμμόλοφους στην κρήτη με την μασκούλα μου πλάτσα πλούτσα! Λέπια θα έβγαζα! :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream:

Ευάκι ηρέμησε βρε, ο πόνος περιόδου ειναι απο την μήτρα που μεγαλώνει σιγά σιγά και ετοιμάζεται! ολα καλά θα πάνε! :D

Χρυσα μου μην βγάζεις γρηγορα συμπεράσματα, δωσε χρονο στο κουκλάκι σου! ;)

Αναστασάκι μου γλυκό καλωσήρθες! :x

Λοιπον τα δικά μου...

Εκλεισα ενα χρονο με το μπλογκ σας κερνάω Καναδικό γλυκό ψυγείου, μην κοιτάτε που δεν έχει καλή εμφάνιση, είμαστε τοσο λιγούρια που δεν περιμέναμε να παγωσει οσο έπρεπε! Ειναι πολύ νόστιμο!

gliko2.JPG[/attachment:r6yoc2d7]

Ο αντρας μου εχει συνέλθει, έχει στανιάρει γενικά και δεν αναφέρει πολυ συχνά την Ελλάδα. Απεναντιας έχει αρχίσει και λέει οτι ειναι Παράδεισος εδώ αυτον τον καιρό και τέτοια.. Ειναι μέχρι να ερθει ο Χειμώνας.. :roll::roll:

ειμαστε καλά, κάνουμε βόλτες περιμένουμε την ΄'αδεια του Βαγγ για να την κάνουμε καμια εβδομάδα τον Σεπτέμβρη σε ενα μεγάλο νησί εδώ κοντά που έχει φάρμες με ζώα και βιολογικές καλιέργιες και ξενοδοχεία μέσα σε αυτές, οτι πρεπει για τα παιδάκια, θέλω να πάω να πάρω καμια ιδέα.. ξέρετε... για την Ξάνθη! :lol::lol::lol:

post-4408-13873937515688_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...