Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο15!Αυγουστιάτικοι θυσαυροί

Recommended Posts

• Απαντήσεις 849
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Χρυσα μου στην υγεια σας!! :lol:

Γιελιζ αυτα τα χαμογελα που κανουν στον υπνο τους ειναι ολα τα΄λεφτα...λιωνω καθε φορα... :D

Πιπίτσα...τρεχα!!!!!! :lol::lol: Αυτο ειναι το δυσκολο με το θηλαστρο οταν θελουν αγκαλιτσες!!!

Σας αφηνω προς το παρον...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε κοριτσια τι να πωω να πω οτι δεν φοβαμαι....ουτε να το σκεφτομαι ,εκει να μην βλεπω και να με κοβουν....και εκει που ελεγα αχ δεν μπορει θα μου πει να σταματησω το χαπι...και εκει που μου λεει την Δευτερα σταματαμε...βλεπουμε αυτο...και ναααα..παρε καθε 3 ωρες...αρχισανε τα τρεμουλα οι ταχυκαρδιες...με πιανει απο τη μια δοση και μεχρι να περασει εχω πιει και την αλλη...ολα αυτα μεχρι την παρασκευη...πονανε και οι κλωτσιες στο πιπι κατω...καμια σχεση με το κεφαλι το σπρωξιμο που κανει...αυτο ποναει ....αχχχ....δεν το εχω ξεπερασει ακομα....προσπαθω ελπιζω μεχρι την παρασκευη αλλα ακομα δεν το εχω ξεπερασει πραγματικα...

Γεια σας κοριτσακια τι κανετε??Εμεις ειμαστε καλα κ μεγαλωνουμε!!!

Χτες ειχαμε γκρινιτσα οοοοοληηη μερα..απο τις 3 το μεσημερι κοιμηθηκε στις 12,30 το βραδυ!!Τα παιξα περιττο να πω..διοτι δεν ηθελε ριλαξ,δεν ηθελε αγκαλια,δεν ηθελε κατω,δενειχε κολικους,δεν ετρωγε ενα δεν ολα...

Σημερα εχει ξεραθει στον υπνο!!!

κοριτσακια εχω θεμα με το ταισμα...ποση ωρα κανουν εσας?

Εμενα τρωει τ απρωτα 50-70μλ σε δεκα λεπτα κ μεταααααα μπορει να κανει κ μια ωρα..

Μου ειπαν κατι φιλες με παιδακια πως το γευμα θα πρεπει να κρατα 20-30 λεπτα το πολυ..μετα το χουν πιπιλα..κ αυτο που τρωνε ειναι περιττο...

Κ οτι θα πρεπει να του το βγαζω το μπιμπερο...γιατι ετσι δεν συνηδειτοποιει οτι τρωει...

Εμενα ετσιδεν τρωει πανω απο 110 μλ...ενω πριν ετρωγε και 140 αλλα σε μια ωρα κ παραπανω...

Τι ειναι το σωστο??

Ξυπνησε...θα ξαναμπω μετα αν τα καταφερω...

Εύη μου μην αφησεις να πέσει ψυχολογία σου τώρα....Το μωρακι σου ειναι καλά κι αυτό εχει σημασια!!!

Κατερινα μου κι εμενα καμιά φορα κανει αρκετη ωρα να φαει γιατι ναι μεν πειναει αλλά νυσταζει κιολας.Καποιες αλλες φορες πάλι μεσα σε 20-30' το καταβροχθιζει. Νομιζω πως ο μικρος σου θέλει το γαλα, αλλιώς θα εβγαζε το μιμπερο ή θα εβγαζε το γαλα.

Τι κάνετε οι υπόλοιπες? Εγω ειμαι μονη με το Στεφανάκο μου. Ο καλός μου πήγε να δει το ποδόσφαιρο. Εχω σιδερωμα αλλά βαριεμαι...λέω να κοιμηθω μεχρι να ξυπνησει ο μικρούλης μου :?

επ ξαναγεμ'ισατε τις σελίδες βλε΄πω.............

Ζαχαρωτούλι μου...μπες να μας πεις τα νέα σας ξανά...μας έλειψες................

Κατερινάκι κ εμένα αργει κάποιες φορές...χθες βράδυ με τρέλανε..και πείναγε κ το δάγκωνε αλλα δεν κατάπινε....επίσης καμια φορά μου σφίγγετε για κακάκια την ώρα που τον ταιζω οπότε διακοπτω κ αργούμε περισσότερο.....αλλες φορες το πίνει μονορούφι....τι να πω είναι με τις ώρες του...........

Μαρακι κ εγω λίωνω όταν γελάει...........κα γελάει συνέχεια......... :P

Για αλκοόλ κοριτσάκια το αποφευγω αλλα μια μπυρούλα χωρίς αλκοόλ πολύυυυυυυυυ ευχαρίστως...

καλημερα αχ μην μου λετε για γκρινια γιατι η μικρη εχει 3 μερες με τεντωνει κανονικα δεν κοιμαται απο τις 12,30 μεχρι τις 11 το βραδυ γλαρωνει την παιρνει για κανα τεταρτο ο υπνος ξανα μανα....

εχω θεμα με τα κακα δεν κανει καθε μερα ουτε δευτερη τριτη και ισως τι να πω...

κανονικα οταν πινουν τα μωρα σε μπιμπερο το πολυ σε 20 λεπτα πρεπει να τα εχουν πιει μετα παιζουν...

τα νευρα μου ειναι λκαπως τεντωμενα τελευταια η απνοια στο φουλ βοηθεια μηδεν ο αντρα μου εχει ολο υπηρεσιες λειπει 24ωρα και ο μεγαλος να με τραβολογαει συνεχεια και εγω να τον μαλωνω θελω να κατσω 2 ωρες μονη μου και δεν μπορω να εχω λιγο ησυχια να κοιμηθω η να κανω κατι στον ευατο μου ενα νυχι ενα πιστολακι κατι τελοςπαντω....αχ.....δυσκολα 2 παιδια και τοσο μικρα

κοριτσια καλημερουδιααααααααα....κ αλλη μια μερα εδω...σημερα εχουμε επετειο κ ηλπιζα η μπεμπα να μας κανει την τιμη κ να μας ερθει για δωρακι αλλα πουυυυυυυυ....

γιεληζ μακαρι οι μαντικες σου ικανοτητες να συνεχιζονται κ μετα την γεννα κ να γεννησω ως την κυριακη γιατι δεν την παλευω αλλο :D:D:D

βλεπω ειχαμε απαρτια χθες...εγω σας εχασα γιατι απο το πρωι ετρεχα στους γιατρους κ τα νοσοκομεια.το πρωι πηγα στο νοσοκομειο,ο δικος μου γιατρος ελειπε με αδεια κ με εστειλε σε μια μαλλον μαια ή γιατρος,δεν ξερω τι ηταν.με εβαλαν καρδιοτογραφο...ολα μια χαρα με παλμους κ συσπασεις μηδεν.μου ειπαν αν μεχρι τις 5/9 δεν γεννησω να παω την επομενη.τωρα απο βδομαδα θα μιλησω κ με το γιατρο μου για να δουμε τι θα κανουμε...θα μπω για να γεννησω με προκληση ή απλα να με δουν...θα ξερω απο βδομαδα.το βραδυ πηγαμε στο δικο μας γιατρο κ μας ειπε τα εξης...με εξεταζει με υπερηχο,ολα καλα,ο πλακουντας εφτασε στο 2...αναμενωμενο κ το μωρο μια χαρα.τον ρωταω θα με δεις κ απο κατω για διαστολη...κ μου λεει οτι αν σε πασπατεψω απο κατω πιθανον να προκαλεσουμε τον τοκετο κ υπαρχει το εξης θεμα...η μπεμπα ειναι με το κεφαλι μεν κατω μια χαρα αλλα ολο το σωμα κ το πωπος ειναι απο την δεξια πλευρα.μου λεει οτι ο τοκετος δυσκολα ξεκιναει με το σωμα του μωρου απο δεξια...πρεπει να γυρισει απο αριστερα..οποτε αν εγω ερεθισω τον τραχηλο πιθανον να σου ξεκινησουν οι ωδινες κ θα πονας τουλαχιστον 12 ωρες εφοσον το μωρο δεν ειναι στην καταλληλη θεση.αστο μου λεει να δουμε πως θα παει απο μονο του.θα ξαναπαμε την αλλη πεμπτη παλι,εκτος απροοπτου.

μου προτεινε να κοιμαμαι απο αριστερα μπας κ το βηθησουμε αλλα δεν το βλεπω...απο τον 6 ειναι σαυτη τη θεση,τωρα θα αλλαξει...αυτο που λενε για το περπατημα μου λεει δεν ισχυει.τα μωρα δεν περνουν θεση με την βαρυτητα απλα βοηθαει τις γυναικες να ξεμουδιαζουν κ να νοιωθουν καλυτερα.

ευη αυτο που επαθες εσυ μου το ειχαν πει κ στο νοσοκομειο...συμβαινει πολλες φορες στα δευτερα ακομα κ την τελευταια στιγμη πριν απο το τοκετο το μωρο να ξαναγυρισει αναποδα.γιαυτο μεχρι κ που θα πας για γεννα σου κανουν υπερηχο για να δουν που ειναι το κεφαλι.αυτο συμβαινει κυριως στα 2α κ μετα.να που συνεβει σε εσενα.κοιτα να μην σε παιρνει απο κατω κ ολα θα πανε καλα...

βρε κοριτσια την μπυρα χωρις αλκοολ που την βρισκουμε?πειτε καμια μαρκα για να το ψαξω...στα σ.μ. εχει?

βλεπω αρχισαμε κ σχεδιαζουμε τα επομενα ποστ...μακαρι να γεννησουμε κ οι υπολοιπες σαυτο κ να το κλεισουμε μια και καλη...παμε για αλλα :D:D:D

δεν θυμαμαι τι αλλο να σχολιασω...παω για μια επαναληψη κ επανερχομαι :D

μαρακι μηπως ο γιοκας σου εχει μπερδεψει την μερα με την νυχτα :?:?:?:? σε πολλα μωρακια συμβαινει αυτο κ αν κοιμαται τοσες πολλες ωρες την μερα μαλλον κατι τετοιο γινεται...προσπαθησε να τον απασχολεις περισσοτερο την μερα για να κοιμαται πολυ το βραδυ.

συμπεθερα ακομα τρεχεις με τους παιδικους?εμεις εδω δεν εχουμε επιλογες οποτε αρκουμαστε σε αυτον που εχουμε.κ δοξα το θεο δυο χρονια τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα...κ το περιβαλλον τελειο για τα παιδια κ οι δασκαλες ολες μια χαρα...να δεις τι φρικη επαθα οτνα πηγα να γραψω την μικρη στα προνηπια εδω στο χωριο...συνιθησμενη απο το χαρουμενο περιβαλλον,με χρωματα ζωγραφιες στους τοιχους κ.α. στον παιδικο,εφριξα οταν ειδα το χωρο του νηπιαγωγειου :shock::shock::shock: ωχ λεω...η δικια μου που εχει δει πως ειναι το σχολειο σιγα να μην αρεστει σε αυτο το μερος...πολυ μουντο κ αχαρο για χωρο που θα υπαρχουν παιδια...σε εμενα δεν αρεσε οχι στα παιδια...αντε να δουμε...ο καιρος πλησιαζει.

Συμπεθερα μπυρα χωρις αλκοολ εγω βρισκω την Buckler και την εχει σε ολα τα ΣΜ και τις καβες...εμενα μου αρεσει!!!

Ασε δε μας πηραν στον Δημοτικο, δε μας πηραν μεσω ΕΕΤΑΑ..οποτε ξανατρεξημο..πολυ μανικη...εμεις εχουμε και αλλεργιες οποτε ο καλος παιδικος ειναι προυποθεση...ασε....

τεσπσ..κατι θα γινει!!!

Κατερινα αυτο με το μπιμπερο ειναι σχετικο.

Ειναι στο παιδι..αλλα πινουν μονορουφι το γαλα τους, αλλα κανουν μικρα και συχνα γευματα..προφανς το δικο σου παιδι θελει να τρωει συχνα και απο λιγο, ειναι φυσιολογικη συμπεριφορα. Εαν βλεπεις οτι παιρνει βαρος κλπ, μην ανισυχεις. Αλλιως οταν σταματαει, βαλτον να ρευτει και μετα ξαναδωστου το υπολοιπο.

Αντε κοπελιες..να γεννησετε και οι εναπομειναντες!!! με το καλο

αχχχ μεγαλο το θεμα με τον παιδικο...μενα τωρα ειναι στο νηπιο αλλα και εμεις τρεχαμε τοτε...τελικα τον πηραν αλλα τωρα ειναι δυσκολα τα πραγματα..η κολλητη μου δουλευει δασκαλα σε παιδικο και δεν ξερει καν αν θα συνεχισουν μετα τον Οκτωμβριο...πηραν πολυ λιγα παιδακια και αυτα γιατι μπορει σε 2 μηνες να τους πουν οτι κλεινουν και να φανταστητε οτι ειναι ο 1ος βρεφονηπιακος σταθμος...και ο πιο μεγαλος και παλι..τις κοπελες τις πληρωνουν 500ευρω απο τα οποια πρεπει να πληρωνουν και τεβε....απιστευτα πραγματα....αχ Μιχαελα τι να πω μακαρι να γυρισει...ελπιζω μεχρι την Παρασκευη...μια βδομαδα δηλαδη...αλλα στεναχωρεθικα..θα σταματαγ τα χαπια τη Δευτερα....με κουρασαν τι να πω...και καθε 3 ωρες τωρα..μιλαμε ριχνω ξενυχτι...και μετα απο αυτο μεχρι την Παρασκευη και βλεπουμε γιατι η γιατρος και καλα κανει δεν λεω..θελει να περιμενουμε μεχρι τελευταια στιγμη για να γυρισει...τωρα καθομαι οκλαδον γιατι μου ειπε πως ανοιγει η λεκανει ετσι και θα το βοηθησει...ελπιζω να γυρισει...προς το παρον κατω τα νιωθω τα ποδια...περπατησα εχτες με την κολλητη η οποια ειναι εγκυος...αλλα μονο περπατημα δεν ηταν...καθε 2 δευτερολεπτα..σταματαγε να δει βιτρινες..χαχαχα τελικα ειπαμε με τον αντρα μου μονοι μας να πηγαινουμε...δεν μπορω ετσι εγω ενα βημα τωρα και ενα μετα...οσο για το ταισμα κοριτσια...στο χριστοφορο οταν επινε απο το στιθος εκανε 100ωρες μιας και τον επιανε νυστα αλλα απο το μπιμπεροο ουουουου στακ μπαμ επινε ..καλε Μιχαελα αντε να γεννησουμε να λεμε και εμεις για τα μωρα μας...ακομα στους γιατρους εχουμε μεινει....αχ....

τι κανετε κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!καλημερα.

πως μου ειστε μανουλες;

μιχαελλα μου λιγο εμεινε ακομα αντε,σε εσενα κ στην ευη

εμεις ειμαστε πολυ καλα

κατερινα κ μενα τα μωρακια μου ειναι με τις ωρες τους.αλλες φορες πινουν μονορουφι,αλλες μας παιρνει 20 λεπτα και.ο γιατρος μου ειχε πει στις αρχες που δεν ετρωγαν να μη κανω πανω απο 40λεπτο.κ εγω στην αρχη παιδευτηκα παααααααααααααρα πολυ με τη μια τη πασχαλιτσα μου,ευτυχως τωρα πανω απο 20λεπτο δε κανουμε.

η μια πινει παντα 140 μλ,η αλλη οπως τη πιασει.ευτυχως το 120 ειναι το κατωτερο μας.μην ανησυχεις.τα μωρακια πινουν ωσπου εκει που ειναι να χορτασουν

κοριτσια κ εγω λιωνω οταν σκανε αυτα τα χαμογελα.εχουν αρχισει κ κανουν κ σκερτσακια κ τριβονται πανω μου οταν τις ταιζω και λιωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω λεμε

κλεινουμε μηνα τη κυριακη

ωρες ωρες δε το πιστευω.τις κοιταζω κ μου φαινεται σαν ονειρο.ποτε περασε 1 μηνας ολοκληρος;

μου φαινετατι οτι ο χρονος τρεχει τωρα κ οτι δε προλαβαινω να τις χορτασω

τη δευτερα λεμε να παμε να παρουμε κ ευχες να μπορω τουλαχιστον να βγω μια βολτιτσα βραδυ

ευτυχως δηλαδη που εχω τη μαμα κ το μπαμπα μου που βοηθανε τοσο κ με αφηνουν που κ που να τη σκαπουλαρω για ενα καφε

αν κ οταν βγαινω,σ αναμμενα καρβουνα καθομαι γιατι ο νους μου ειναι σπιτι

την αλλη βδομαδα ερχεται κ η πεθερα μου για 10 μερες κ ο αντρας μου τρωγεται να παμε 2 μερες καπου κοντα οι 2 μας.απο τη μια θελω σα τρελλη γιατι περασα 10 μηνες εσωκλειστη κ απο την αλλη νομιζω δε θα αντεξω τοσες ωρες μακρια τους

αυτα

φιλακια πολλα κοριτσια μου,κ στα μωρακια φιλια στα πατουσακια

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Μιχαέλα εύχομαι να έχω μαντέψει σωστά και να γεννήσεις μέχρι την Κυριακή...

Άννα εγώ τον αφήνω 2 ώρες και με πιάνει πανικός, γυρνάω τρέχοντας πίσω!!! :D:D:D:D:lol::lol::lol::lol: Έχουμε πάθει εξάρτηση μου φαίνεται!

Χρύσα μου τι κάνει το μπεμπάκι σου? Ακόμα ήσυχος?

Εύη μια εβδομάδα έχεις μέχρι την Παρασκευή... θα γυρίσει! ;);)

Γιώργο είδες πώς πέρασε ο καιρός??? Εγώ πέρισυ τέτοια μέρα είχα την ΠΗΤ μου και ήμουν χάλια!! :( 1 χρόνο μετά έχω το ζουζουνάκι μου αγκαλιά!! :D:D:D:D και ευχαριστώ τον Θεό καθε μέρα γιαυτό!!

Καλημέρα εξαρτημένες μανούλες και αγανακτισμένες εγκυούλες!!!! :lol::lol::lol::lol:

Μιχαελα μου να ζησετε και να ειστε παντα αγαπημενοι και να χαιρεστε τα παιδακια σας!!!.΅Αυτο με τον υπνο μονο προχθες μου το εκανε. Χθες κοιμηθηκαμε πολυ καλά μπορω να πω!!Α και για το μωρο που ειναι δεξια μην αγχωνεσαι...κι εμενα δεν ηταν ακριβως οπως επρεπε και στη γεννα η μαια με κουνουσε μια δεξια μια αριστερα μεχρι που πηρε την ακριβη θεση...

Και να καθεστε οκλαδον, βοηθαει...στη γεννα με εβαζαν να καθομαι ετσι...πονουσα πολυ αλλά οκ τα καταφερα!

Ιφιγενεια μου εμεις εδώ με ένα παιδακι και δεν προλαβαινουμε τίποτα..πόσο μάλλον εσύ!! Υπομονή!!

Χρυσα μου πώς πάει ο πονόδοντος?? Ευχομαι να είσαι καλύτερα!

Εύη μου μην χανεις τις ελπιδες σου και χαλάρωσε!

Αννα μου μεγαλώνουν τα διδυμάκια σου ε??Φωτο μας εβαλες??

Γιωργο μου καλημερα!!

Γιελιζ καλημερα!!!

Οι αλλες πώς είστε?? Πολύ ζεστη βρε κοριτσια!!

Μιχαέλα να ζήσετε, να είστε πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι! Με το καλό να έρθει και η μπέμπα! (είδα ότι έχετε επέτειο τώρα που το είπε το Μαράκι! :oops::oops: φαντάσου πώς διβάζω με τον μικρό αγκαλιά!! :lol::lol: )

Καλημέρα Μαράκι!!! Τι κάνει ο Στεφανάκος??

Ο Στεφανάκος μου έφαγε, εχ....σε και τώρα κοιμάται αραχτός!!!! :D:D:D Οταν κάνει κακάκια έχει μια απόλαυση στο βλέμμα του :lol::lol::lol::lol:

Τώρα παίρνω λίγες ιδεες για τη βάφτιση, γιατι θα τα κάνω μόνη μου και θέλω να ετοιμάσω κάποια πράγματα πριν πάω δουλειά. Μάλλον θα την κάνουμε τα Φωτα τη βάφτιση αλλά από εβδομάδας θα είμαι σίγουρη...

Ο Κερεμ πάλι στο μεμέ της μαμάς είναι??? :D

Μια χαρά ο Στεφανάκος, μπράβο!!

Όταν χέ... και ο δικός μου κάνει κάτι γκριμάτσες... έχουν πολύ γέλιο!! Επίσης σηκώνει προς τα πάνω τα δύο μεγάλα δάχτυλα των ποδιών του!!! :lol::lol::lol:

Εύχομαι να βρείς πολύ ωραίες ιδέες γα την βάφτιση!! :D:D

Και εγώ παραγγέλνω μωρομάντηλα απο Αμαζον.. βρήκα και κάτι κουνουπιέρες για το καρότσι και κοιτάω αυτές...

Ο Κερεμ που αλλού θα ήταν?? Που τον χάνεις που τον βρίσκεις στο μεμέ είναι!! :lol::lol::lol:

Αχ ειμαι πολυ προκομενη!!!! Εβαλα την στιρελα να σιδερωσω και χαζευω στο πισι!!! μολις κοιμηθηκε στο καροτσι το νινι, να δουμε για ποσο!!! Ειχε λοξυγγα κανα μισαωρο το μαυρο. Με εχει λουσει με γουλιες ρουκετες εντωμεταξυ, ειμαι να με μπουγελωσεις!!! Αστα!!! :lol:

κι εμενα μου λειψατε, πιστευω τωρα που ξεκινησε ο αντρας δουλεια και αφησε το πισι στα χερια μου

θα μπαινω συχνοτερα!!! Τι τους θες τους αντρες μες στα ποδια!!!δουλεια και παλι δουλεια!!! :lol:

επανερχομαι

Α συμπεθερα απαραδεκτη...και εγω ξεχασα να σας ευχιθω...να ζησετε και με το καλο να γεννηθει και η δετερη κουκλα!!!!.

Ζαχα φιλια...!!!!!

Α συμπεθερα απαραδεκτη...και εγω ξεχασα να σας ευχιθω...να ζησετε και με το καλο να γεννηθει και η δετερη κουκλα!!!!.

Ζαχα φιλια...!!!!!

Γιελι είπαμε ο Κερεμ ξερει τι κανει...μεμέ και πάλι μεμε!! :lol::lol: Αυτο που λες με τα δαχτυλα των ποδιων το κάνει κι ο δικος μου αλλα το πήρε απο μένα!!!!!!!Το κάνω κι εγω σε ανυποπτες στιγμες και ολοι με δουλευουν! :DΕμενα κανει και το αλλο...τεντωνει συνεχως το ενα χερι σαν τον σουπερμαν!!!!χαχαχα Βρηκα ηδη πολλα πραγματα κι εχω αποφασισει τι θα κανω περιπου για τη βαφτιση!

Ζαχα μου αστο σιδερωμα κι ελα να μας πεις τα νεα σας:!

Αννα μου ειναι κουκλιτσες...η μια εχει πιο πολλα μαγουλακια ή μου φανεται??Και δεν πρεπει να ειναι ιδιες στη φατσουλα ε?

ΜΑΡΑΚΙ μου λεει ο αντρας μου χθες που μπηκα μαμμυ, ''καλα εβαλες φωτο του μπεμπηηηηη μας???''

και κοιτουσε την φωτο του προφιλ σου!!! :lol::lol: Εχουμε μια φωτο που ειναι ιδιος με τον δικο σου!!!! <3

Λοιπον το σιδερωμα το ασφησα γιατι αρμεγω, θα φαει το νινι σε λιγο! Καλα ειμαστε, γιναμε 4600 κιλα την προηγουμενη εβδομαδα που ζυγιστηκαμε! Θα κανουμε και το 1ο μας εμβολιο!!! ειναι καλο νινι, πανεξυπνο, πανεμορφο και καλο παιδι!!! :lol::lol::lol::lol:

Εχουμε θεμα δυσκιλοιοτητας 15 μερες τωρα γμτ. Δεν ξερω τι αλλαξε! μονο με υποθετα κανει, τι χαμομηλια δινω, τι τρωω διαφορα εγω, τιποτα! Σημερα θα φαω μπαμιες για να κανει ο μικρος κακα, πως το βλεπετε???χαχα αρε θυσιες η μανα!!!! :lol:

Ζαχααααα πόσο δίκιο έχεις !!! (Για τους άντρες) Και εγώ απο εβδομάδα θα τον στείλω για δουλειά!!! :lol::lol::lol: φτάνει που το έπαιξε λεχώνα τόσο καιρό!! :lol::lol::lol: Φιλιά σστον μικρό!!!

Πώ πώ 4600??? Καλέ εσείς γίνατε κοτζαμάν άντρες!!!! ΜΠΡΑΒΟ σας!!!!

Αννούλα είναι κούκλες!!!!! Φτού φτού!!!!

Μαράκι αυτό με τον σούπερμαν το κάνει και δικός μου!!! Πολύ γέλιο!!!! Τώρα λέω θα πετάξει!!! κουνάει σαν τρελλό και τα πόδια ταυτόχρονα!!! :lol::lol::lol::lol:

Επίσης ρε κορίτσια κοιτάει το ταβάνι με μεγάλη προσοχή και μετά αρχίζει και κάνει χαρούλες και γελάκια (στο ταβάνι!!!) Τι να βλέπει??? Ωρες ώρες αγριεύομαι!!!! :lol::lol::lol::lol: Λέω " Να ήρθε ο παππούς για επίσκεψη!!!" (από τον άλλο κόσμο) Η κανένας Ε.Τ. :lol::lol::lol:

Το κάνουν και τα δικά σας αυτό??? Η μόνο ο δικός μου το παίζει Χαρδαβέλας????

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...