Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο15!Αυγουστιάτικοι θυσαυροί

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια μου!!!!!!!

Τί γίνεται εδώ???? 1η φορά μετά από μέρες βλέπω απαρτία!!!!!!

Μόλις ήπιαμε γαλατάκι μανούλας (ψέμματα..... δεν το ήπιαμε..... το τσακίσαμε!!!!!) & αναμένω να κοιμηθεί καλά-καλά..... να τον βάλω στο κουνάκι του...... για να ξαναρμεχτώ!!!!

Κι εμάς πολύύύύύύ αγκαλίτσας μας έχει βγει...... και μας αρέσει!!!!!!!

Έχουμε αρχίσει ν΄ανεβαίνουμε σε βάρος (20 ημερών σήμερις κι είμαστε περίπου στα 3.400!!!!)

Έχουμε πλέον κάτι μαγουλήθρες...... για τσίμπημα!!!!

Κι από πάνες φοράμε τις LIBERO το Νο1 (2-4 κιλά) έχουμε δοκιμάσει και τις αντίστοιχες BABYLINO (2-5 κιλά) αλλά μας πέφτουν κομμάτι μεγάλες ακόμη!!!!!!! Από διαρροές πάντως..... 1 φορά είχαμε μόνον αλλά είχε ευκοιλιάκια το ζουζούνι μου!!!!

Τί να φάω πάλι σήμερις ρε γμτ??? Έχω στερέψει από ιδέες!!!! Η Παιδίατρος μου έχει απαγορεύσει αυστηρά να τρώω κρεμμύδι-σκόρδο-μέλι.... αφού και τα 3 είναι δύσπεπτα για το στομαχάκι του βρέφους κι ύποπτα για αλλεργίες!!!! Επιπλέον.... μπορώ να πίνω 1 ελαφρύ καφεδάκι ημερησίως, αλλά 1 φορά που ήπια 1 φραπεδάκι που το λαχτάρισα (που θα το έλεγες φραπόγαλα!!!!) εκείνη τη νύχτα χτυπήσαμε ολονυχτία!!!!!! Είχε μία νευρικότητα ο μπεμπούκος άλλο πράγμα!!!!! Και μάλλον ήταν από το καφεδάκι μου!!!!!!! Οπότε δεν ξανάπια..... εσείς τρώτε απ΄όλα???

Θέλω να κάνω και δίαιτα!!!! Σοβαρά τώρα!!!!!! Κι ο Γιατρός μου το ζήτησε!!!!! Κι εφόσον θα πρέπει να περιμένω 1 Α διάστημα για το 2ο λόγω Καισαρικής (δεν ξέρω πόσο.... θα ρωτήσω όταν πάω για το ΠΑΠ-ΤΕΣΤ στις 40 μέρες) είναι ιδανική ευκαιρία!!!! Έχω χάσει και τα 9 κιλάκια της εγκυμοσύνης (τα 8 βγαίνοντας από το Μαιευτήρο!!!) κι άλλο 1 ακόμη.... θέλω οπωσδήποτε να χάσω 10 κιλάκια (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!!) μέχρι να ξαναμείνω έγκυος αλλάάά...... όταν θηλάζουμε δεν πρέπει να κάνουμε δίαιτα..... έτσι δεν είναι????

Αυτάάάά!!!!!!

Σας αφήνω κούκλες!!!!!!

Πάω να βγάλω γαλατάκι για τον μπουμπούκο μου!!!!!!

Τραβάω με το θήλαστρο ανά 1,5-2 ώρες το πολύ.... κι όσο βγει.....

Εξακολουθώ να πονάω πάντως..... ή για να το θέσω αλλιώς..... έχω συνηθίσει τον πόνο πια......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 849
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ελισάβετ η μπουμπούκα σου πολύ μαγουλού!!!!!!!!! Κουκλάρα!!!!!!!!

Ελπίζω εντός των ημερών να αλλάξουμε κλι εμείς τη φώτο τπυ προφίλ μου.... να βάλουμε τον μπουρμπουλήθρα μας!!!!!!!

Έχουμε πολύυύύ όμορφα μωράκια βρε κορίτσια μου ή μου φαίνεται?????

Γειά σου Πιπίτσα μου!!!! Μια χαρά ο μικρός, έκανε και μαγουλάκια!!! Αχου το!!!

Εμένα η παιδίατρος μου είχε πεί ότι μπορώ να τρώω τα πάντα εκτος απο κουνουπίδι μπρόκολο και λάχανο...

Χθές μίλησα με την διαιτολόγο μου και είπε ότι μπορώ να κάνω διατροφή και να θηλάζω... Από εβδομάδα λέω να ξεκινήσω... τα κιλά της εγκυμοσύνης τα έχασα αμέσως, τώρα θέλω να χάσω αυτά που είχα πάρει πρίν μείνω έγκυος!! Κάπου 10-12 κιλά!

Δεν σου φαίνεται Πιπίτσα μου, έχουμε πανέμορφα μωρά!!!!! :D:D:D:D

Οντως έχουμε πανέμορφα μωράκια...είπαμε είναι καυτά τα μωράκια μας!!!:lol::lol::lol:

Πιπίτσα μου μεγάλωσε ο μικρούλης σου!!!!! Μπορείς να κανεις μια ισορροπημένη διατροφή χωρίς να επηρεαζεται ο θηλασμός.

Κι εγώ έχασα τα 8 από τα 12 κιλά που έβαλα..ΑΛλά έχω κι άλλα 3 που θέλω να χασω από πριν αρα σύνολο 7...λεω να αρχισω να εφαρμοζω τη διατροφη σιγα σιγα...

Ζαχα μου :D:D:D τι κάνεις?? Μας έλειψες!! Ο μπέμπης σου???

Καλημερα!!!

τι κανετε;;;..εγω τρεχω...

Να απαντισω γρηγορα γρηγορα και θα σας πω τα νεα μας..καταρχας πιπιτσα...οταν θηλαζουμε τρωμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!..μονο εαν δουμε καποιες ενοχλησεις στο παιδι αρχιζουμε και κοβουμε καποια πραγματα και πιστεψε με το τελευταιο που κοβουμε ειναι το σκορδο το κρεμμυδι και το μελι..ελεος..τι αλλη χαζομαρα θα σας πουνε οι γιατροι....

μπορω να σε διαβεβειασω πως στο γιο μου τον μεγαλο ετργα το καταπετασμα τα παντα εκτος απο γαλακτοκομηκα και μοσχαρισιο κρεας γιατι ειχε διεγνωσμενη αλλεργια...

εαν υπαρχει καποιο θεμα με το μωρο τοτε και μονο τοτε θα δεις αν το πειραζουν καποιες τροφες, αλλιως δεν υπαρχει κανενα λογος να κοψεις τιποτα...

δες και αυτο γαι να πειστεις

http://pediatros-thes.gr/

Διαβασε τα αρθρα του επεισης ο ιδιος εχει σελλιδα στο φεισ...αυτην http://www.facebook.com/#!/groups/278766877115/ στην οποια μπορεις να κανεις οποια ερωτηση θες σχετικα με τον θηλασμο και σου απανταει.

οσο για το γαλα που ειπες, θα τα βαζεις σε ξεχωρηστα μπουκαλακια στο ψυγειο για 2 ωρες, μετα εαν θελεις να εχεις μεγαλυτερες μεριδες αφου ερθουν στην ιδια θερμοκρασια μετα το διωρο, μπορεις να ανακατεψεις της μεριδες της ιδιας μερας σε ενα μπουκαλακι...

Τι αλλο ηθελα να πω..δεν θυμαμαι..

σορυ αλλα το κεφαλι μου ειναι κουρουμπελο..ειχα πονοδοντο τοσες μερες και χτες εκανα απονευρωση..αλλα το δοντι ακομα ποναει...το σαββατο θα παω να το ξαναδει και την αλλη Παρασκευη μαλλων θα κανουμε το οριστικο σφραγησμα...

δεν αντεχω αλλο πονο κουραστηκα...2 καισαρικες εκανα..τετοιον πονο δεν ενιωσα..

Και απο την αλλη τρεχουμε με τους παιδικους του Χριστοφορου...ρε παιδια δεν ειμαι κανενα ψωνιο αλλα οι παιδικοι ειναι δραμα..δεν το συζητω...να δω ποσους πρεπει να δω για να καταλυξω.

Αυτα τα ολιγα..θα επανελθω

Νικη...σε σενα κατι ηθελα να πω...α το θυμηθηκα..λοιπον δοκιμασε τα μπουκαλια της κικο με την αντικολικ θυλη...αυτα δηλαδη http://www.chicco.gr/el/en_mpimperon_na ... ikoni.html

τα εχει και σε μεγαλα...

παρολο που προσωπικα θεωρουσα τα first choice της NUK καλυτερα...ο μεγαλος μου βολευτηκε με αυτα...

Ζαχα μου γραψε μας νεα..μας ελειψες πολυ..πολλα πολλα φιλακια σε σενα και στο ζουζουνι σου!!!!

Ζαχαρένια μουυυ!!!! Τι κάνεις???

Να μπαίνεις που και που γιατί μας λείπεις πολύ πολύ!!! Πολλά φιλιά στον γιόκα σου!!!

Χρύσα μου περαστικά!!! Όντως ο πονόδοντος πρέπει να είναι ο χειρότερος πόνος όλων!! Οι καισαρικές δεν συγκρίνονται καν...

Χρυσα μου περαστικά με τον πονόδοντο...

Εγω εβαζα το γαλα σε αυτο που ηδη ειχα στο ψυγειο πειράζει??? :roll::roll:

Κι εμένα οι μαίες και ο παιδίατρος μου είπαν να τρωω τα πάντα, απλά να προσέχω τα πολύ καυτερα και τα εντονα μπαχαρικά...Κατα τά αλλα να μην αλλάξω τίποτα στη διατροφή μου!

Χρυσα μου και για τους παιδικούς που λες είναι λίγο ότι να΄ναι...ελπιζω να βρεις το καλύτερο για το παιδάκι σου!

Γιελιζακι πλακα κανεις...στην καισαρικη παιρνεις ενα παυσηπονο..και εισαι ανθρωπος...τωρα;;..ιιι καλυτερα να ξανασφαχτω

Α ξεχασα να σας πω...πηγαμε παιδιατρο σημερα...ο μικρος 5050..πηρε 1600 περιπου....το γουρουνακι μου!!!!

μαρακι δεν θα παθει τιποτα το γαλα, απλα ετσι χανονται καποια θρεπτηκα συστατηκα επειδη το "φρεσκο" που ειναι χλιαρο, μπαινει στο κρυο..δεν ειναι κατι δραματικο μην ανισυχεις απλα ο καλυτερος τροπος ειναι να τα αφισεις να ερθουν σε ιδια θερμοκρασια και μετα να τα αναμειξεις.

Ασε παιδικοι....μην ανοιξω το στομα μου και για τους δημοσιους και για τους ιδιωτικους.

Στο δε δημοσιο εδω πηραν ολα τα ξενα παιδιακι....68 παιδιακια...60 ξενα επιθετα..

και δεν εχω θεμα με ατο..αλοιμονο..παιδιακια ειναι και αυτα και ενδεχομενος οι γονεις τους να εχουν μεγαλυτερη αναγκη απο μενα να τα στειλουν εκει...αλλα τοσο πια...και ολοι οι υπολοιποι στην περιοχη μας τι κανουν;;;...δεν υπαρχει σε ολοκληρο τον Δημο ουτε ενας ιδιωτικος παιδικος..αφου σκεφτομαι να βρω μια νηπιαγωγο και να ανοιξω εναν στο σπιτι μου..και αυλη εχω..και πεζοδρομος ειναι...και παιδικη χαρα εχ παραδιπλα..ουυυ θα θυσαυρισω..

Οσο για τους ιδιωτικους που βλεπω..οσα εχω δει μεχρι τωρα απο εγκαταστασεις ειναι χαλια..και αμα ειναι να δινω 250 σε εναν χαλια..δινω καλυτερα 300 και τον στελνω σε ανα απο τα "καλα" αν και δε μου αρεσει αυτος ο διαχωρισμος

Μα είναι λογικό και σωστό να μην περιορίζεται η μαμα που θηλάζει γιατί οι πολλοί περιορισμοί δυσκολεύουν τη μαμα... και μπορεί να τα παρατήσει...

διαβάστε και αυτό...

http://www.babyspace.gr/Article/food-mother-breastfeeding/200-2521.html

Πώ πώ Χρύσα τόσο χάλια η κατάσταση με τους παιδικούς??? Τι μας περιμένει όταν έρθει η ώρα!!! Εγώ είμαι και σε χωριό... και δεν έχουμε... θα πρέπει να το κουβαλάω στην Ξάνθη το καημένο!

Ερώτηση.. τώραπου θα μας φέρουν το ρηλάξ μου δημιουργήθηκε η απορία και ξέχασα να ρωτήσω την παιδίατρο προχθές... πόσες ώρες μπορεί να κάτσει ένα μωράκι στο ρηλάξ?

Όταν γεννήσουν και τα υπόλοιπα κοριτσάκια και πάμε στην άλλη ενότητα, θα ξεκινήσουμε απο το 1 η θα συνεχίσουμε απο το 16??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Όπως καταλάβατε κοιμάται ο μικρός και βρήκα χρόνο να λύσω όλες μου τις απορίες!! :lol::lol:

γεια σας φιλεναδες....μετα απο μια μαρτυρικη νυχτα...με πονους ανα 10λεπτο...μετα 20λεπτο μετα ξανα 10λπετο με κατι ενδιαμεσα ανα 4 λεπτα...μετα ηρεμια...το πρωι πηγαμε γιατροοο...ειχα παει εχτες αλλα ειχε γεννα και ετσι ξαναπηγα σημερα...κανα 40λεπτο στον καρδιοτοκογραφο,,,,οπου επειδη δεν ειχα φαει η μικρη ειχε ξεραθει στον υπνο και δεν πιαναμε καρδια...με εβαλε να φαω μια σοκολατα...και οι παλμοι πηγαν 140χαχαχα....και πριν με βαλει στον υπερηχο..μου λεει αλλο λιγο το γιουτοπαρ....χαρα εγω...δηλαδη μεχρι την Δευτερα γιατι ειναι η βδομαδα που το κοβουμε...λιγο αυξανουμε τη δοση να μην γεννησω το σκ..δηλαδη μισο καθε 3 ωρες...και το κοβεις...χαρηκαααααααααα...βαζουμε υπερηχο....και βλεπουμε το κεφαλι πανω στο στομαχι μου....επαθα σοκ....μου λεει οπως καταλαβαινεις δεν το κοβουμε το γιουτοπαρ.....δεν μπορουσα να μιλησω...μετρησαμε τα κιλακια..εχει παει 2.600...εβαλα και το υπεροχο δαχτυλο...για να δει τον τραχυλο...αλλα μια χαρα...παμε στο γραφειο να μου μετρησει την πιεση...λεω καλα θα μου εχει ανεβει τωρα....μετραει...7...λεω καλα ειμαι και αναποδη εγω...μου λεει πρεπει να πινω καθε 3 ωρες να μην γεννησω μιας και ειναι πανω το κεφαλι...θα ξαναπαω την αλλη παρασκευη που θα ειμαι 38 βδομαδες...αμα εχει γυρισει κοβω τα χαπια...αμα οχι τα συνεχιζω..οσο παει μεχρι να γυρισει αμα γυρισει...αλλιως...θα φαω κοψιμο....της λεω ξερεται οτι δεν ειμαι ανθρωπος που εχω ανγχος αλλα..τωρα εχω παθει σοκ...να περιμενεις να γεννησεις φυσιολογικα...ν α σου μενει λιγο και να γινεται αυτο???Και να πεις οτι δεν περπαταω...οδηγωω...παω για κολυμπι...μου λεει περπατα και αλλο αλλα προσεχε να μην σε πιασουν συσπασεις...και βλεπουμε την παρασκευη....το πιστευεται???Ειμαι να σκασω..αληθεια σας λεω...εριξα κλαμαααα....μου λεει μην ανυσηχεις μεχρι τελευταια στιγμη εχουμε χρονο...αλλα πειτε μου....τι χρονο τωρα κοροιδευομαστε???Η Παρασκευη ειναι η τελευταια μου ελπιδα αμα δεν...τοτε δεν νομιζω να γινει πιο μετα...ρε με δουλευει με δουλευει το σκατοπαιδο???Τι να πω ρε κορτισια...σορρυ που δεν σχολιαζω τι γραψατε αλλα ειμαι χαλια...φυσικα πανω απο ολα τα μωρα μας ...αλλα ρε κοριτσια πως να το πω...χ...μαι την καισαρικη...και φοβαμαι οτι δεν θα εχω και βοηθεια μετα δεν ξερω καν αν μπορει η μανα μου που μενει και μακρυα να κατσει παρα πανω..και δεν ξερω τι θα κανω μονη μου με 2 παιδια....φοβαμαι αληθεια...

Γιελιζ εξαρταται απο το ριλαξ,απο την σταθεροτητα του καιτην κατασκευη του

εμεις εχουμε αυτο http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st= ... selcat=bgb

που εχει 3 θεσεις αλλα γεννικα αποφευγω να τον βαζω πολη ωρα γιατι ακομα ειναι μικρουλης και ζαρωνει τον αυχενα...δες εσυ πως θα "μπει" μεσα στο ριλαξ και αν δεις οτι ειναι ανετος και δεν μαζευει αυχενας σπονδιλικη στικη κλπ, μπορεις να τον αφισεις καμποση ωριτσα..αλλα οχι πανω απο ωρα..

καποια ριλαξ εχουν θεση με ανακλιση μεχρι τερμα κατω- το παλιο μας ηταν ετσι- εκει καθετε ουυυυ..αφου ειναι ξαπλα οριζοντια.

Ναι βρε παιδια..σκεφτειτε λιγο τι απο ολα οσα τροτε παει στο αιμα σας;;;;...χαλαρωστε με τη διατροφη εαν θηλαζετε...καποια συστατηκα ακομα και απο τις πιο αλλεργιογονε ςτροφες παιρνανε στο αιμα...δεν ειναι τραγηκο, φατε και πιειτε οτι θελετε..ακομα και αλκοολ επιτρεπετε εως εναν βαθμο..εγω στον μεγαλο μου κατεβαζα τους εσπρεσο σαν νερακι . Ο θηλασμος ειναι μια φυσικη διαδικασια και δεν πρεπει να περιοριζετε απο τιποτα...

Για τους παιδικους Γιελιζ ασε...ρε συ εχω αγανακτησει...ολοκληρος δημος, ουτε ενας ιδιωτικος...ολοι θελουν αυτοκινητο..και ειναι αθλιοι...

η δινουν ενα πρωινο χαλια...ακου ψωμι με μερεντα η μαρμελαδα η μελη καθε μερα..ο γιος μου τρωει- οταν τρωει τελοπαντων- ενα ισορροποιμενο προινο με γιαουρτη μαλη δημητριακα και φρουτα ενιτε αυγουλακι,κανενα τοστακι, αυγοφετα κεικ σπιτικο...

Καλες οι μερεντες και οι μαρμελαδες αλλα οχι και σε καθημερινη βαση..

οσο για εγκαταστασεις...θεορω τετοια λευτα υπερβολικα πολλα..

πχ σε αυτον που ειδα σημερα τα παιδια που μενουν μεχρι τις 4:30 κοιμουνται σε κατι κρεβατακια στιλ ντιβανι- στρομα- καταχαμα οχι ρε σεις...δε λεει...

στην τελικη τον πηγαινω σε αυτον που πηγενε περισυ και ας ηταν μακρια και επρεπε να κανω ολοκληρο κυκλο..και ηλιολουστος ηταν, και καθαρος...και δασκαλα καλη ειχε..αυλη δεν ειχε μονο αλλα τεσπα...

Ευη χαλαρωσε..ο δικος μου γυρησε τελεταια στιγμη...θυμασαι;;;;;....χαλαρωσεεεε

και μη φοβασαι την καισαρικη...τιποτα δεν ειναι..

το μετα ειναι ενα λουκι..αλλα ο γιος μου ειναι πιο μεγαλος και θα σου ειναι πιο ευκολο απο μας. Ολα θα πανε καλα!!!

Γιελιζ θα συνεχισουμεκαλεμε το 16!!!! και ναι να παμε σε αλλη ενωτητα...χαχαχαχα

Εύη μου ηρέμησε μην πανικοβάλλεσαι! Και εγώ με καισαρική και χωρίς βοήθεια ήμουν (άλλο παιδί δεν είχα αλλά ήμουν πρωτάρα)... αναρρώνεις γρήγορα μην νομίζεις... απλά θα προσέχεις λίγο παραπάνω να μην σηκώνεις βάρη κτλ. Μην αγχώνεσαι γιαυτό! Αν και εγώ νομίζω ότι θα γυρίσει η μικρή μέχρι τότε... είναι στιλάκι και μπορεί να κάνει τούμπες ακόμα ;););) μην κλαίς! Που στη τελική και να μην γυρίσει αρκεί να είναι καλά το μωράκι σου και ας κάνεις και καισαρική!!

Πώ πώ Χρύσα τραγικά όλα αυτά για τους παιδικούς!!! Τα διαβάζω και με πιάνει σφύξιμο!!! Ελπίζω να βρούμε κανέναν καλό όταν έρθει η ώρα!! Άκου εκεί μερέντα κάθ τόσο!! Απαπα!!

Εμάς το ρηλάξ δεν μας το έφερε ακόμα... για να δούμε ποιό πήρε... και θα πράξω αναλόγως.

Εύη μου μην στεναχωριέσαι κορίτσι μου και εχεις πιθανατοτητες να γυρισει το μωρό αλλά και καισαρική να χρειαστει, σημασία έχει να είναι καλά το μωρό. Θα δεις που όλα καλά θα πάνε...

Γιελιζ μου εύστοχες οι απορίες σου!!! :lol::lol: Και τι τίτλο θα δώσουμε στο καινούριο μας ποστ?? Πειτε ιδεες!!

Χρύσα μου αλκοολ επιτρεπεται να πιουμε κατά το θηλασμό??ΚΑι από όλα τα ποτα???Ποσότητες???

Κοιτα ενα- δυο ποτακια την ευδομαδα δεν εβλαψαν κανενα..

Καλυτερα βεβεια οσο πιο μεγαλο -σε ηλικια- το μωρο τοσο το καλυτερο και τα ποτα να περιοριστουν σε κρασι η μπυρα και αργοτερα σε πιο σκληροπυρινικα.

Θα δω και το βιβλιο της Πατσουρου τι λεει..αλλα επιτρεπετε..

Γιελιζ..τελειςο ο τιτλος!!!

Γιελιζ τελειος ο τιτλος!!! Ναι μου ελειψε το ποτακι, κυριως κρασι. Κι αφου θα βγω το Σαββατο να μην ξερω ποσο να πιω?? :lol::lol::lol:

Ευχαριστω Χρυσα μου!!

Μαρακι 1-2 ποτυρια δε θα σου κανουν τιποτα...ειδικα αμα τα πιεις βραδακι και δεν θηλασεις στο επομενο διωρο...

οποτε στην υγεια σου και στη υγεια του Στεφανακου.

Γιελιζ ναι..νομιζω οτι θρευταρακια ταιριαζει καλυτερα στα φουσκομαγουλακια μας :lol::lol::lol::lol:

Να πιείς!! Πρόσεχε μόνο μη μεθύσετε μετα μάνα και γιός!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

"φουσκομαγουλάκια" αχ πολύ μάρεσε!!!!!! Εντωμεταξύ έχω τον μικρό στο μεμέ, έπινε γάλα και αποκοιμήθηκε πάνω στο μεμέ... δηλαδή χόρτασε το έβγαλε απο το στόμα και έβαλε το μάγουλο πάνω.... :lol::lol::lol: και τώρα γελάει στον ύπνο του!!! έχει πολύ πλάκα!

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!!!!!!

Χρύσα μου πολύ ωραία όλα αυτά τα περί θηλασμουύ....... για τους παιδικούς..... γενικώς υπάρχει 1 θέμα παντού!!!! Ελπίζω να βρεις τον καταλληλότερο για τον Χριστοφοράκο σου!!!!!!

Μαράκι μου...... κανένα ποτάκι πού και πού σίγουρα δεν βλάπτει!!!!! Ρώτα καλύτερα όμως πρώτα τον Πιαδίατρο σας!!!!

Ντιοσάκι μου..... τέλειος ο τίτλος με τα ..... θρεφταράκια!!!!!!!! Αλλά και τα φουσκομαγουλάκια ακούγεται υπέροχος τίτλος!!!!!

Τέλος.....

Εύη μου!!!!!!

Σε διαβεβαιώ δεν υπάρχει πιο φοβιτσιάρης άνθρωπος στον πλανήτη από μένα!!!!!!!!!!

Αφού έκανα εγώ Καισαρική κι ήταν όλα super...... μη φοβάσαι τίποτε!!!!!!

Θυμάσαι που σας είχα γράψει πως έπαθα σοκ όταν μου είπε ο Γιατρός για Καισαρική??? Το κλάμα που είχα ρίξει??? Το θυμάσαι??? Θέλεις να σου πω πώς νιώθω τώρα???

Αν μπορούσα θα ξανάκανα σήμερα κιόλας Καισαρική!!!!!!!!

Σημασία δεν έχει ο τρόπος!!!!!!!! Αλλά να είναι καλά η μαμά και το νινί!!!!!

Αχ βρε κορίτσια...... σήμερα δεν έχω προφτάσει να βγάλω πολύ γάλα με το θήλαστρο!!!!!!

Όλο αγκαλίτσες θέλει το σπλαχνάκι μου!!!!! Μου έχει γκρίνιες κι ανησυχίες το πουλάκι μου!!!!!!! να ξεκινάνε οι κολικοί???? Αχ.... δε θέλωωωωω!!!!!!!

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Περιμένω πώς και πώς να γυρίσει ο καλός μου να κολλήσω με τις ώρες εκεί!!!!!!!!!

Γιατί αναγκαστικά έδωσα 2 φορές ως τώρα ξένο στο μωράκι μου & έχω στενοχωρηθεί γμτ!!!!!

Ωχ ωχ ωχ!!!!!!! Φεύγω κορίτσια!!!!!! Πρέπει να έχουμε χεστεί!!!!!!!! Μπόχαααααα!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...