Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΕΝΝΗΣΑΤΕ???????

Recommended Posts

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ 4Ο ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΡΙΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΚΛΟ ΜΟΥ 35+4 ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ......ΠΡΙΝ ΑΚΡΙΒΩς 3 ΜΗΝΕς,ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΟΓΔΟΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 56
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Με το καλο να κρατησεις αγκαλιτσα το μωρακι σου, εγω γεννησα την 38η εβδομαδα πριν απο ακριβως 8 μηνες ενα υγιεστατο αγορακι βαρους 2950 και ειναι το πρωτο μου μωρακι, μου ελεγαν ολοι το πρωτο αργει, ειδικα αν ειναι αγορι θα παρεις ολο το μηνα αλλα ο μικρουλης μου ηρθε νωριτερα απο οτι περιμενα!! Ευχομαι τα καλυτερα και με κανενα πονο (επισκληριδιος) :D

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ 4Ο ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΡΙΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΚΛΟ ΜΟΥ 35+4 ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ......ΠΡΙΝ ΑΚΡΙΒΩς 3 ΜΗΝΕς,ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΟΓΔΟΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ......

σε ευχαριστώωω πάρα πολύ για τις ευχές!!!

Να σου ζήσουν τα μαναράκια σου και ότι επιθυμείς!! :D

Με το καλο να κρατησεις αγκαλιτσα το μωρακι σου, εγω γεννησα την 38η εβδομαδα πριν απο ακριβως 8 μηνες ενα υγιεστατο αγορακι βαρους 2950 και ειναι το πρωτο μου μωρακι, μου ελεγαν ολοι το πρωτο αργει, ειδικα αν ειναι αγορι θα παρεις ολο το μηνα αλλα ο μικρουλης μου ηρθε νωριτερα απο οτι περιμενα!! Ευχομαι τα καλυτερα και με κανενα πονο (επισκληριδιος) :D

σε ευχαριστώ κοριτσάρα μου, να είσαι καλάα!!!!!

να σου ζήσει ο μπέμπαροοοοοοοοοςςςςςςςςςς!!!!!!Να το καμαρώσεις, πάνω από όλα υγείααααα :D

Νομίζω ότι έσπασες το ρεκόρ!!!!Δεν έχω ακούσει περισσότερες ώρες, η μπουμπού σου έκανε θριαμβευτική έξοδο!!! Να είναι καλά!και εσύ να την χαίρεσαι!

σε ευχαριστώ για τις ευχές, φιλιάαααα

Και συγχαρητηρια για το γιατρο... Αλλος δε θα ειχε υπομονη και θα της ειχε κανει καισαρικη!!!!

Εμένα ο θησαυρός μου ήρθε στις 39+4 κ γιορτή της μητέρας να σημειώσω! Με έπιασαν πονάκια απο τη προηγούμενη το βράδυ κ τελικά πήγα 6 το πρωί γιατί μου κοβόταν η αναπνοή απο τους πόνους με 6-7 διαστολή..Πάντως φυσιολογικούς κ καισαρικής πόνους που τελικά έκανα μετά απο 12 ώρες προσπαθειών τους ξέχασα παντελώς όταν είδα το αγγελάκι μου!

Με το καλό σου εύχομαι να κρατήσεις γερό στην αγκαλιά σου το μωράκι σου!!

Όσες περιμένετε να πάνε όλα άψογα!

Εμένα ο θησαυρός μου ήρθε στις 39+4 κ γιορτή της μητέρας να σημειώσω! Με έπιασαν πονάκια απο τη προηγούμενη το βράδυ κ τελικά πήγα 6 το πρωί γιατί μου κοβόταν η αναπνοή απο τους πόνους με 6-7 διαστολή..Πάντως φυσιολογικούς κ καισαρικής πόνους που τελικά έκανα μετά απο 12 ώρες προσπαθειών τους ξέχασα παντελώς όταν είδα το αγγελάκι μου!

Με το καλό σου εύχομαι να κρατήσεις γερό στην αγκαλιά σου το μωράκι σου!!

Όσες περιμένετε να πάνε όλα άψογα!

Σε ευχαριστώ για τις ευχές!!

Να σου ζήσει ο θησαυρός σου!

Για όλα τα μωράκια κορίτσια μόνο υγείααααααααα!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...