Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΕΝΝΗΣΑΤΕ???????

Recommended Posts

ΣΤΙΣ 39w ΚΑΙ 5d. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!

Να σου ζήσει!! Καταλαβαίνεις πόση αγωνία έχω και ανυπομονώ να το πάρω αγκαλίτσα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 56
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
εγώ είμαι στην "ομάδα" της mariannap!!! :lol:

έσπασαν τα νερά στις 35+1 ! έμεινα παγωτό, αλλά η ώρα είχε έρθει, οπότε μάζεψα τα κουράγια μου κ αντιμετώπισα την καισαρική! όλα τέλεια όμως, 3 κιλά σχεδόν ο μικρός!

Μπράβο ο μικρός!!!!!!Πολύ καλός αν και βιαζόταν, μάλλον ήξερε τι έκανε!

Να σου ζήσει!

Εγώ γέννησα την κόρη μου στις 38 εβδομάδες με πρόκληση γιατί ανέβαζα πίεση.......φοβήθηκα ότι δεν θα γλιτώσω την καισαρική υπό αυτές τις συνθήκες αλλά η μπουμπού μου συνεργάστηκε άψογα και βγήκε σε 4 ωρίτσες!!!!!!!!!

Να σου ζήσει η μπουμπού σου!

Πάνω από όλα γερά παιδάκια, μακάρι να συνεργαστεί ετσι και εμένα ο μικρούλης μου.

Εγω γεννησα στις 40 εβδομ. με προκληση... η δικια μου μπουμπου δε συνεργαστηκε καθολου καλα και γεννηθηκε (ευτυχως φυσιολογικα) μετα απο 27 ωρες.... :D:D

Ολα να πανε καλα σου ευχομαι!

Καλη λευτερια να εχεις.

Φιλια!

Νομίζω ότι έσπασες το ρεκόρ!!!!Δεν έχω ακούσει περισσότερες ώρες, η μπουμπού σου έκανε θριαμβευτική έξοδο!!! Να είναι καλά!και εσύ να την χαίρεσαι!

σε ευχαριστώ για τις ευχές, φιλιάαααα

ego genisa stis 38 ebdomades kai 1 mera me kesariki :D euxome na sou pan ola kala kai na mas enimerosis gia tin empiria sou :D:D

θα σας ενημερώσω!!!

σε ευχαριστώ, να σου ζήσει το αγγελούδι σου!!!!!

εγω ηθελα να με πιασουν οι πονοι ετσι ξαφνικά αλλα η μικρη ειχε αλλα σχέδια.ετσι γεννησα στις 40 με προκληση. με το καλό το μωράκι σου!!

σε ευχαριστώ πολύ!!!!!

Να σου ζήσει! Να το καμαρώσεις όπως ποθείς!

37 με καισαρική γιατί είχαμε ένα θεματάκι προς το τέλος, αλλά όλα ΟΚ...

Με το καλό να έρθει και η σειρά σου και να πάνε όλα τέλεια!

σε ευχαριστώ πολύ!!!!! ανταποδίδω τις ευχές!

Στις 36w ακριβώς,τη μέρα που έμπαινα στο μήνα μου.Πήγα για μια απλή επίσκεψη στο γιατρό με διαστολή 6 και πλήρη εξάλειψη τραχήλου χωρίς να νιώθω τίποτα.Δίδυμη κύηση Φυσιολογικός τοκετός σε 2 ώρες είδα τις μπουμπούκες μου!

Να σου ζήσουν οι μπουμπούκες σου!!!!!!!

καλημέρα κορίτσια ειμαι στην 40εβδομαδα...αλλα ακομη τιποτα..η Π.Η.Τ. μου ειναι 4/08 .χθες πήγαμε στο γιατρο και μου ειπε οτι η μπουμπου ειναι 3650..και επειτα απο εξεταση μου διευκρινησε οτι απο οτι φαινεται ακομη αργει...μια ελαχιστη διαστολη ο τραχηλος οποτε την αλλη εβδομαδα μπαινω με ραντεβου για να προκληθει...ο τοκετος.φοβηθηκα δε ξερω γιατι αλλα φοβηθηκα διοτι αν περιμενουμε καμια βδομαδουλα περα της Π.Η.Τ. μου το μωρο θα μεγαλωσει και αλλο και δε το θελει ο γιατρος.

ολη η διαδικασια προκληση πονων ειναι πολυ επωδυνη???

Χαρά μου σου ευχομαι με ένα πόνο!!!!!

Όλα να σου πάνε τέλεια!!!!Με το καλό να κρατήσεις την μπουμπού σου!!!!

Ακριβώς 38 εβδ γέννησα! Είχα περιδεση τραχηλου και με το που βγάλαμε τις ραφες άρχισε ο τοκετός!

Να σου ζήσει! Φιλιά

στο πρωτο γεννησα στη 37 και 3....

στο δευτερο στις 38 και 1 με προκληση αλλα πηγα με 5 διαστολη οποτε θα γεννουσα ουτως η αλλως εκεινη τη μερα...

τωρα το τριτο ευχομαι να μεινει μεσα οσο πιο πολυ γινεται :)

με το καλο και μην βιαζεσαι

Με το καλό το μωράκι σου να έρθει στην ώρα του!

Εγώ γέννησα ακριβώς στις 40 εβδομάδες. 39 και 6 το απόγευμα είχα πάει στο γιατρό οπου βλέπει οτι δεν είχα σχεδον καθόλου αμνιακό υγρο (δεν είχα καταλάβει τίποτα) και διαστολή 1. Ξεκίνησα με τεχνητούς πόνους συνέχισα με τους δικούς μου και μετά απο 7 περίπου ώρες γέννησα την κουκλίτσα μου :)

στο πρωτο γεννησα στη 37 και 3....

στο δευτερο στις 38 και 1 με προκληση αλλα πηγα με 5 διαστολη οποτε θα γεννουσα ουτως η αλλως εκεινη τη μερα...

τωρα το τριτο ευχομαι να μεινει μεσα οσο πιο πολυ γινεται :)

με το καλο και μην βιαζεσαι

Δε βιάζομαι, το αντίθετο!

Να σου ζήσουν τα αγγελούδια σου και με το καλό και το τρίτο!!!!!!

Με το καλό το μωράκι σου να έρθει στην ώρα του!

Εγώ γέννησα ακριβώς στις 40 εβδομάδες. 39 και 6 το απόγευμα είχα πάει στο γιατρό οπου βλέπει οτι δεν είχα σχεδον καθόλου αμνιακό υγρο (δεν είχα καταλάβει τίποτα) και διαστολή 1. Ξεκίνησα με τεχνητούς πόνους συνέχισα με τους δικούς μου και μετά απο 7 περίπου ώρες γέννησα την κουκλίτσα μου :)

σε ευχαριστώ πολύ!

να την χαίρεσαι την κουκλάαααρα σου!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...