Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΜΩΡΑΚΙΑ 2010 Νο13-ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ........

Recommended Posts

Σε φέρνουν σε τέτοιο δίλημμα...ρισκάρεις να μην το κάνεις? και αν πάθει κάτι το παιδί σου ποιός θα φταίει? ο γονιός που δεν το κανε ενώ ο καλός ΕΟΦ θα σου πει εγώ το ενέκρινα το εμβόλιο, γιατί κάνεις του κεφαλιού σου?

Είναι τρομερό πραγματικά..

Και εγώ θα το συζητήσω και με τον εδώ παιδίατρο αλλα όποτε παμε Πάτρα και δούμε και τον άλλο, θα τον ρωτήσω..Αλλά με ενδιαφέρει και η άποψη του Κύπριου παιδίατρου μας, γιατί καλά ο ΕΟΦ στην Ελλαδα..στην Κύπρο γίνεται το ίδιο?Πάντως όποια έχει νεα από το γιατρό της ας μας ενημερώσει..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 928
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ho Ho Ho.... έρχεται ο Αη Βασίλης !!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσάκια μου σας διαβάζω γρήγορα γρήγορα κάθε μέρα αλλά δεν προλαβαίνω να σας γράψω. Δεν προλαβαίνω πάλι να σας σχολιάσω.... Εμείς καλά, φτιάξαμε μελομακάρονα με το παιδάκι μου μαζί ... εγώ τα ζύμωνα κ το παιδάκι μου τα έστρωνε στο ταψί....!!! Πολύ χάρηκε ... πάταγε τα μισά βέβαια ... κι εγώ τα ξαναζύμωνα εγώ αλλά ήταν όλα πολύ ωραία!!!ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΣ !!!!!!!

Για κουραμπιέδες ...δεν το βλέπω... αλλά ποτέ δεν ξέρεις κι όλας .. .ανάλογα με την όρεξή μου ! Είμαι κι εγώ πολύ κουρασμένη .. και δεν θα πάρω άδεια μέχρι τις 2 του μήνα που μας τη δίνουν "υποχρεωτική" !

Όπότε δουλειά η μικρή παιδικό εκτός από σήμερα και τηνάλλη Παρασκευή 30 καθώς και 2 Ιανουαρίου.

Πήγαμε βόλτα την περασμένη Κυριακή στο κέντρο ... στο Ζάπειο... κάναμε καρουζέλ... παίξαμε γελάσαμε φάγαμε έξω σε ταβερνάκι κ γυρίσαμε το απόγευμα "γεμάτοι" !!!! Ηταν σούπερ!!!! Θα πάμε πάλι για τα υπόλοιπα ψωνάκια (δωράκια) για την Πρωτοχρονιά ... μην φανταστείτε.... 5-10 άντε 20 ευρώ το καθένα... εκτός από τη μαμάκα μου να σας πω την αλήθεια που της πήρα ένα ωραίο βραχιόλι απο τα folie folie 90 ευρώ ... αλλά χαλάλι της !!!!!!!!!!! ... Για τον εαυτό μου δεν έχω πάρει τίποτα ακόμα.... αλλά σκέφτομαι να κάνω δώρο ένα μασάζ σε spa ... (μη γελάτε...) !!!!!!!!!!! Θα πάω να πάρω δύο δωροεπιταγές (και για τον αντρούλη μου ) που θα ισχύουν για 6μήνες.... ! Πως με βλεπετε... εεεε ???Δεν το αξίζω κι εγώ η γυναίκα ... ?????

Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα σε όλες σας, στις οικογένειές σας και στα παιδάκια σας !!!!!!!!!!!!!!! Υγεία πρώτα από όλα σε όλο το κόσμο !!!!!Και να έχουμε όμορφες στιγμές χαρούμενες και ευτυχισμένες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας φιλώ κ σας στέλνω κ μια πιατέλα μελομακάρονα να σας τρατάρω!!!!!!!! Μικούλα σε πάω μια κόντρα ... χιχιχιιχχιχιιιχιιιιι

ΑΜΑΝ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΞΕΛΙΓΩΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ. ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΦΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΕΛΙΚΑ. ΓΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ. ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΠΙΑΤΕΛΕΣ.

ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΧΘΕΣ. ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΕΙΧΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΑΚΟΥΣΑ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΟΥ. ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΠΟΒΟΛΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΕΙΧΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΕΛΕΝΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ 2 ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΟΚ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 8 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ. ΝΟΙΩΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΗΣΥΧΗ.

ΕΛΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ !!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟ MMR ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ? ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ Η ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΟΣ ΟΧΙ ? ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΚΡΗ ΠΑΝΤΩΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΦ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΕΙΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ...ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΑΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ.....

ΜΙΚΑ ΜΟΥ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΣΟΥ. ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΠΟΛΛΑ ΑΣΧΗΜΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΑΜΑΝ !!! ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ?

Α !! Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΜΠΟΥΚΩΣΕ , ΜΥΞΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΒΗΧΕΙ. ΑΜΑΝ ΠΑΛΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΟΥΚΩΜΑΤΑ. ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΑ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΟ ΚΛΑΜΜΑ.

ΕΜΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ. ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΝΗΨΑΚΙ ΜΟΥΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ. ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ....ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ.....ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΤΕ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ...ΠΑΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

γεια σας κοριτσακια μου, τι κανετε? πως ειναι τα λουλουδακια μας?

εμεις ειμαστε καλα, μονο που εχω τον αγγελακο μου αρρωστουλη με μπουκωμα κ συναχι! :(

τελεια τα γλυκακια σας κοριτσια μου!!!!!

γλυκια μου ρενατουλα πολυ στεναχωρηθηκα κοπελα μου! :( αλλα οπως ειπες τελειωσες μ'αυτο..

εχεις ηδη το παιδακι σου που ειναι η δυναμη σου σε ολα κ θα προσπαθησεις παλι για εννα δευτερο παιδακι!!

ελενακι μου μεγια μεγια το οχημα σας!!!!!!τελειαααααααααααααα χαρηκα πολυ οπως σου ειπα!!!!!

καλα οσο γι'αυτο με τα εμβολια, στεναχωρηθηκα παρα πολυ!!

μεγαλο μπερδεμα τελικα αυτο...

ειδες τελικα για το κερδος δεν υπολογιζουν τιποτα ουτε καν τις αθωες ψυχουλες των μικρων παιδιων!! :cry::cry::cry:

μαρακι μου μπραβο συγχαρητηρια, ειδες που σε προσλαβανε?!!αχ ποσο πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!τελεια!!!!!!

μικακι μου συλλυπητηρια για τον θειο σου κοριτσακι μου!!

ντιμι μου κανατε τα ψωνια σας, μια χαρα!!μεγιες μεγιες!!!

θενα μου πω πω τι ητανκ αυτο παλι? τα σιδερα γινονται εμεις οι ανθρωποι ομως...

ευτυχως που δεν παθατε τιποτα κοπελα μου, Αγιο ειχατε!!!!

να φορατε παντα ζωνη, ποτε να μην το ξεχναμε αυτο κοριτσακια μου!!!

αλεκα μου πως ειναι η κοιλιτσα? η μικρουλα?φιλια

κοριτσακια μου επειδη δεν το κοβω να μπαινω παλι αυτες τις μερες ,δεν προλαβαινω

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!! ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ Υ Γ Ε Ι Α , Κ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!!

σας φιλω ολες γλυκα!!!!!!!!

:-*:-*:-*:-*:x:x:x:x:x:x:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

*συγνωμη αν ξεχασα να αναφερω καποια.. :oops::oops:

καλε ελενακι ξεχασα πριν να σου ευχηθω για τον γιοκα σου που γιορταζει τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ , ΥΓΙΕΙΣ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ , Κ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ!!!!

αντε κ απο του χρονου θα γιορταζει κ εμενα ο μικρος μου γιοκακος τα χχριστουγεννα!!!

κοριτσακια μου κ οι υπολοιπες οποιον εχετε να τον χαιρεσετε!!!!!!

φιλια πολλααααααααααααααααααααα

*αλεκα αγορασες ε?πολυ καλα εκανες!!!!

εγω τωρα ξεκιναω να φτιαξω για πρωτη φορα,για να δουμε.....

ηλιαννα μου ειμαι εντελως ασχετη απο ζαχαροπλαστικη!!! απο το να κανω αποπειρα και να στειλω χριστουγεννιατικα κανεναν προτιμησα να τα παρω ετοιμα!!!

να μαι Κ ΕΓΩ!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!! ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΒΛΕΠΩ!!!!

ΝΤΙΜΗ ΤΙ ΑΠΟΣΕΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ!!!!ΜΕΓΕΙΑ ΤΑ ΨΩΝΕΙΑ Κ ΚΑΛΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΠΑ!!!

ΡΕΝΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ Κ ΕΠΡΑΞΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΙΩΘΕΣ!!!! ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΤΥΧΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΜΥΞΕΣ ΤΟΥ :lol::lol::lol: ΣΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ!!!!! ;)

ΑΛΕΚΑΚΟ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ Κ ΕΓΩ ΕΤΟΙΜΑ1!!!!!! ΔΕΝ ΜΠΕΝΩ ΚΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!!!! ΕΝΑ ΤΥΡΑΜΙΣΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΕΥΚΟΛΟ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΤΟΙΜΑ!!!!

ΚΟΡΜΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΩΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΕΣΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΑΚΟ ΣΟΥ Κ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!

ΘΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Κ ΘΑ ΠΑΘΩ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ!!!!!!!!!!!

ΘΑΛΙΑ????????

ΜΑΡΑΚΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ !!! ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΣ????

ΑΥΡΙΟ ΚΑΛΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!

απ'οτι βλεπω εγω θα σας τα πω σημερα τα καλαντα αλλα θελω γερο μπουναμα!!!!

Καλήν ημέραν άρχοντες

κι αν είναι ορισμός σας

Χριστού τη θεία γέννηση

να πω στ'αρχοντικό σας

Χριστός γεννάται σήμερον

εν Βηθλεέμ την πόλη

οι ουρανοί αγάλλονται

χαίρει η φύσις όλη,

εν τω σπηλαίω τίκτεται

εν φάτνη των αλόγων

ο Βασιλεύς των Ουρανών

και ποιητής των όλων,

πλήθος αγγέλων ψάλλουσι

το Δόξα εν Υψίστοις

και τούτο άξιον εστί

η των ποιμένων πίστης,

εκ της Περσίας έρχονται

οι μάγοι με τα δώρα

άστρο λαμπρό τους οδηγεί

χωρίς να λείψει ώρα...

(σ'αυτό το σπίτι που 'ρθαμε

πέτρα-πέτρα να μη ραγίσει

κι ο νοικοκύρης του σπιτιού,

χρόνια, χρόνια πολλά να ζήσει)

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κοριτσάρες μου!!!! πάντα υγεία πρώτα απ'όλα τα παιδάκια μας και επειτα εμείς να είμαστε γερές και γεροί οι μπαμπάδες για να τα μεγαλώσουμε!!! αλέκα μου έλα να σου δώσω τον μπουναμά σου, βέβαια λίγο φτωχικός θα είναι αλλά η πράξη μετράει ;);););) έχω κουραμπιέδες που τους έφτιαξε ο μπαμπάς μου, δίπλες, σοκολατόπιτα και μελομακάρονα αλλά αγοραστά κι εγώ :oops::oops::oops: συμπεθέρα μου τι βόμβα μεγατόνων μας έσκασες?! δεν ξέρω τι να πω... εμείς έχουμε παιδίατρο κατά τις 15 και εννοείται πως θα τον ρωτήσω. ρενάτα μου ο νικολάκης να είναι καλά και όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς ;););) Μίκα συλληπητήρια για τον θείο σου...τι κακό μας έχει βρει όλες χριστουγεννιάτικα?! ελπίζω με τον ερχομό του νέου χρόνου να έχουμε μόνο ευχάριστα να αναγγέλουμε!!! εμείς αύριο θα πάμε στην αδερφή μου, έχει τραπέζι καθώς γιορτάζει κιόλας και περιμένω πως και πως το πρωι να ανοίξει η ζουζούνα μου τα δώρα της!!! θα τα βάλω κάτω από το δέντρο το βράδυ μόλις κοιμηθεί και το πρωί θα τα βρει μπροστά της :D:D:D το πόσο το περιμένει δεν λέγεται!!!! σήμερα την ρώτησα τι δώρο θέλει να της φέρει ο άγιος βασίλης και μου είπε ''παινίδι'' οποτε καλά κάναμε και της πήραμε παιχνίδια :D πάω να φτιάξω ένα καφεδάκι και μετά να κάνω καμιά δουλειά γιατί βρωμίσαμε :o:o:o φιλιά σε όλες και πάλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

ζετακι για διπλες ερχομαι γιατι τρελενομαι!!!! εμεις της εχουμε ηδη τα παιχνιδια τυλιγμενα κατω απο το δεντρο και θα τα δει αυριο το απογευμα που θα τη φερουμε απο το χωριο! δεν τα πειραζει ουτε τα ζηταει αλλα θελω να δω την αντιδραση της οταν θα τα σκιζει για να δει τι εχουν μεσα!

ελενα πραγματικα μας τρομαξες!!! το θεμα ειναι οταν ο γιατρος σου λεει καντο εσυ τι κανεις? εμεις το εμβολιο αυτο το εχουμε κανει οταν ηταν η σαντυ 15μηνων και θα το επαναλαβουμε 6χρονων και δεν αντιμετωπησαμε ουτε εξανθημα ουτε πυρετο (σου βαζω τα πιο απλα συπτωματα) (τωρα ειδα το βιβλιαριο).

κοιτα η σαντυ εχει 2παιδιατρους που την ελεγχουν και ενδοκρινολογο και ολοι μαζι αποφασιζουν ποτε θα γινουν τα εμβολια και σε πληροφορω εχουν απολυτη ταυτιση αποψεων γιατι συννενοουνται μεταξυ τους. με ειχες ρωτησει πως τα παει η σαντυ??? παει καλυτερα δηλαδη κανει καθε εξαμηνο εξετασεις του θυροειδη μονο αν κανενα μηνα ξεφυγει στα κιλα πρεπει να κανει πιο συχνα εξετασεις για να αλλαζετε το χαπι της γιατι το χαπι εξαρταται απο την αναπτυξη του παιδιου (βαρος υψος). τωρα επειδη η αναπτυξη των παιδιων κανει αλματα θα αρχισει να μειωνει το χαπι μετα τα τρια της τοτε θα σιγουρευτουμε οτι ολα πανε καλα. ο θυροειδης ειναι ορμονη μεταβολισμου και αναπτυξης και στα μωρα επιρεαζει την αναπτυξη του εγκεφαλου γιαυτο δεν το ριψοκυνδινευουμε να το σταματησουμε απο τωρα.... αλλα παμε αρκετα καλα απλως η σκατουλα ειναι φαγανας τι να τη κανω και τωρα που μιλαει ποιος τη πιανει!!!!!

καλημερα απο τη ηλιολουστη ροδο!!! χρονια πολλα καλα χριστουγεννα με υγεια και χαρα. να χαιρεστε τις οικογενειες σας και περισσοτερο τα παιδακια μας!!! καλα να περασετε σημερα!!!

Οσα παιδακια γιορταζουν σημερα χιλιοχρονα γερα και δυνατα!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!! ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!! Μια ξεχωριστή ευχούλα για τον κούκλο γαμπρούλη μου να είναι πάντα τυχερός και καλότυχος και να μην συναντήσει ποτέ στη ζωούλα του κανένα εμπόδιο να του φράξει το δρόμο!!!! συμπεθερούλα μου να τον χαίρεσαι τον πριγκηπά σου!!! Φιλιά σε όλες τις φιλεναδομανούλες αλλά και στα κουκλάκια σας!!!!

[smilie=icon_rΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.. ΕΥΤΥΧΙΑ... ΠΟΛΛΥ ΤΥΧΗ...

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ .... ΓΕΡΑ...ΔΥΝΑΤΑ!!!!!! Κ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ!!!!!endeer.gif] [smilie=icon_rendeer.gif] [smilie=icon_rendeer.gif] [smilie=icon_rendeer.gif] [smilie=icon_rendeer.gif] [smilie=icon_rendeer.gif] [smilie=icon_rendeer.gif] [smilie=icon_rendeer.gif] [smilie=icon_rendeer.gif] [smilie=icon_rendeer.gif] [smilie=icon_rendeer.gif] [smilie=icon_rendeer.gif] [smilie=icon_rendeer.gif] [smilie=icon_rendeer.gif] [smilie=icon_rendeer.gif] [smilie=icon_rendeer.gif] [smilie=icon_rendeer.gif]

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΟΥ!!!!!!!!!!

2 ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΚΟΣΜΟ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΜΠΩ!!!!! ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

ΣΑΣ ΦΙΛΩ Κ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ :x

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ !!!!!!!! ΕΛΕΝΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟΣ!!!!!!!! ΗΛΙΑΝΑ Κ ΣΥ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Κ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ! Κ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ Κ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!! ΑΛΕΚΑΚΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ !!!!!!!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΛΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!

ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!

2 ΜΕΡΕΣ ΠΕΘΑΝΑ!!!!! ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ Ο ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!! ΜΑ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΨΩΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ???? ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Κ ΓΛΥΚΑ ΓΙΑ ΤΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ!!

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ Μ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑ Κ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΤΟΙΜΑΖΑ!!

ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΗΝΙΤΟ!!!!!! ΚΚΑΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Ο ΜΙΚΡΟΣ!!!! ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ!!!

ΑΝΟΙΞΑΜΕ Κ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΟΥΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΙ ΜΠΙΛΑΣ ΕΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΩΧΡΟΝΙΑ!!!! :D

ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΕΣΑΜΕ ΠΤΩΜΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΓΙΑΤΙ Κ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΟΣΜΟ!!!

ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΝΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥ ΦΕΡΕΝ ΤΗΝ ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΤΟΥ Κ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΥ!! ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ Κ ΠΑΙΞΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 11,30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!! ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΚΟΥΤΟΥΛΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΕ ΝΩΡΙΣ!!!!

ΧΤΕΣ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!

ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ Κ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΚΟΥΝΙΑΔΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ!!!

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΝ ΚΑΙ ΠΤΩΜΑ ΗΤΑΝ ΕΞΣΤΑΣΙΑΣΜΕΝΟ!!!!! ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ!!!!

ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ~~~!!! ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΘΑ ΖΗΤΑΕΙ!!! :lol::lol::lol::lol:

ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΜΑΣΕ ..... ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΕΜΑΣΕ Κ 170 ΕΥΡΩ :shock::shock:

ΣΗΜΕΡΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΡΕΠΟ Κ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!

ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ?????

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΑ ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!ΕΛΕΝΑΚΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΤΑΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΗΛΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ!!!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΑ

Αχ χαθηκα λίγο αλλά τώρα με τις γιορτες, κόσμος στο σπίτι..καταλαβαίνετε...Εμείς Χριστουγεννα καναμε σε μια ξαδερφη μου και παραμονή Πρωτοχρονιάς θα κανουμε σπίτι μας..Καλέσαμε την ξαδερφη μου με τα παιδια της, μια άλλη φίλη με τα παιδια της(μεγάλα, στην ηλικία μου!),και τους κουμπάρους μας που ευχόμαστε να έρθουν...Περασαμε υπέροχα, τα δωράκια μας έρχονται Πρωτοχρονια αλλά ο Κωνσταντίνος είναι γενικα ενθουσιασμένος!!!

μονο η δικια μου η μουρμουριτσα με το μονο που ευχαριστηθηκε ειναι να σκιζει τις συσκευασιες!!!! ολα τα δωρα της αρεσαν αλλα πιο πολυ να σκιζει τα περιτυλιγματα!!!! ανωμαλο το παιδι μου :lol::lol::lol:

και εμεις οικογενειακα τα περασαμε, απλα, λιτα, πολυ κρεας, πολλα γλυκα αυτα και ολο το σπιτι παιχνιδια (τα υπολοιπα δωρα της κοκοπικου ερχονται μετα τις γιορτες!!! οι μπουναμαδες μπηκαν στη τραπεζα!!!!)

μπραβο μπραβο σας για τα δωρα σας, αληθεια εχετε χωρο για να περνατε ελενα μου??? για μια ακομη φορα να χαιρεσαι το γιοκα σου!!!

μικα μου σε ευχαριστω πολυ αντε ολες μας του χρονου να γιορταζουμε και με τα καινουργια μας μωρακια.... αντε βαλτε μπρος

ντιμι μου να χρονια πολλα να χαιρεσαι την οικογενεια σου και ευχομαι το νεο ετος να μη σου ξαναφερει αρρωστιες!

μαριαχαρ να χρονια σου πολλα και σενα και στο κωνσταντινο μας!!! αυτες οι μερες ειναι για να τις περναμε οικογενειακα (περνουνε πιο πολλα δωρα τα μωρακια μας)

μαρια απο κω χρονια σας πολλα και βρε μη χανεσαι!!!!

θενα μου μαλλον χιονισε και σας επεσε το ιντερνετ??? χρονια σου πολλα σε σενα και στην οικογενεια σου

ηλιαννα μου τι πιο ωραιο δωρο απο τα αγγελουδια σου μπορουσε να σου φερει ο αι bill φετος! χρονια σας πολλα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΕΚΑ !! ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!

Η ΑΛΗΙΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓ ΒΑΣΙΛΗ ΝΑ ΜΟΥ ΧΤΙΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΕΙΑ ΑΠΟΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ!!!! ΟΛΟΙ Μ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΩ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ :?:?:?

ΜΑΡΑΚΙ Μ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΦΙΛΙΑ ΣΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΑΣ!!!!!

Κ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΡΟΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ...ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΑΛΛΑ :oops::oops::oops::oops::oops:

Μ ΦΤΑΝΕΙ Η ΧΑΡΑ Π ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΜΩΣ!! :D

Κοριτσάκια μου καλημέρα!

Έλενα μου και εγώ το ίδιο παθαίνω..αν και δεν πήρε τα πολλά δώρα όπως εσείς αλλά η χαρά που κάνει όταν τα βλέπει..είναι όλη η ευτυχία του κόσμου!!!

Αχ, σήμερα ο άντρας μου πήγε για κάτι εξετάσεις και είμαι λίγο αγχωμένη μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα..Πήγα και πρωι στο συμβούλιο του χωριού να πάρω ένα χαρτί κσι ήταν εκεί ο κοινοτάρχης.Με συνεχάρηκε για τη δουλειά και μου είπε να προσέχω πολύ με το παιδάκι γιατί ο πατέρας είναι πολύ οξύθυμος, τους βρίζει όλους, και βαραει τη γυναικα του... :shock::shock::o φαντάζεστε με τί οικογενεια εχω να κάνω ε?

Τελοσπαντων, εγώ τη δουλεια μου θα την κανω καλα και απο κει και περα θα χω την συνειδηση μου ησυχη...

Οι υπόλοιπες τί κάνετε?

Τα φιλιά μου σε όλες σας και στα μωρακια σας!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...