Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΜΩΡΑΚΙΑ 2010 Νο13-ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ........

Recommended Posts

Εντομεταξύ και εγώ από την Παρασκευή θέλω να ισιώσω τα μαλλιά μου και δεν τα καταφέρνω..θα πάω σε λίγο..θα τον προσέχει ο άντρας μου..Χτες το βράδυ αφού κοιμήθηκε κατάφερα να κάνω αποτρίχωση..είχα γίνει σαν αρκούδα.. :oops::oops: Γενικά όλα τα κάνω με βιασύνη..για να απολαύσω μπάνιο ή οτιδήποτε άλλο πρέπει να έχει κοιμηθεί ο μικρός...

Αχ Ζέτα μου σε καταλαβαίνω με το οικονομικό πρ'οβλημα..άσε και εγώ μια από τα ίδια σκέφτομαι..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 928
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Που εξαφανιστήκατε τελικά κορίτσια μου?

Πάω και εγώ τότε και τα λέμε αύριο! Τις γλυκές μου καληνύχτες σε ΟΛΕΣ σας και στα μωράκια σας!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!ΧΤΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ Κ Η ΜΑΡΙΑ ΕΣΠΡΩΧΝΕ ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Κ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΛΩΝΩ ΕΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕ ΞΕΡΩ? ΝΤΡΑΠΗΚΑ ...ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ ΚΑΚΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ..ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΦΑΚΕΣ Κ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΡΛΙΑ! ΑΠΛΩΣΑ Κ 2 ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΟΚ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΜΠΑΝΙΟ ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑ Κ ΤΩΡΑ ΠΙΝΩ ΤΟ 2ο ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΟΥ!!!ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ. ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ Ο ΝΙΚΟΣ Κ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ Κ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ. Η ΜΑΡΙΑ ΠΙΑΝΕΙ ΛΙΠΟΖΑΝ ΠΟΥ ΕΧΩ Κ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΒΑΖΕΙ ΚΡΑΓΙΟΝ. ΑΠΟ ΜΙΚΡΕΣ ΣΤΑ ΛΟΥΣΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΜΑΡΙΑΧΑΡ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕ Ε? ΧΑΧΑ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΘΕΡΕΣ!

Καλημέρα ομορφούλες!!

Μικάκι μου καταρχήν να χαίρεσαι την κοράκλα σου !!!!!! Είναι ολόκληρη δεσποινίδα πια !!!!!!!! Μόνο καφεδάκι που δεν κρατάει.. .χαχχαχαχαχααχχχαα !!!!!!!!!! Πως μεγάλωσε ..... !!!!!!!! Ρε συ... εσείς έχετε βγάλει πολλά περισσότερα μαλλάκια από μας... ααααααααα .. δε σου πα... την πήγα σε babybeauty για κούρεμα (ουρίτσες κόψαμε για την ακρίβεια) ... 15 ευρουλάκια κ σε πέντε λεπτά είχαμε τελειώσει! Σαν παιδότοπος ήταν εκεί μέσα - είναι μόνο για παιδάκια αυτό το κομμωτήριο ... κ μας έδωσαν κ αναμνηστική κορνίζα με τα πρώτα της μαλλάκια !!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑμμμέεεεε!!!!

Λοιπόν.. στο θέμα μας ... κι εγώ έχω σκάσει με το γάλα της ... Με το ζόρι ... πίνουμε 80-100 το πρωί κ άλλο τόσο ή και λιγότερο το βράδυ.... με το ζόρι όμως !!! Σταματάμε ξεκινάμε ξανασταματάμε ... κι ούτω καθεξίς ........ Αλλά ακόμα το παλεύω!!! Εχω δοκιμασει πολλά γάλατα κι έχω καταλήξει σε φρέσκο "Ολυμπος" πλήρες ή το Νουνου Kid το οποίο είναι διαρκείας. (γι αυτά τα 100 Ml πάντα)

Κατά τ άλλα ευτυχώς κ μένα τρώει πολύ τυρί (ιδίως τις τυροτρέλες - τις έχετε δοκιμάσει ?) αλλά .. κ όλα τα άλλα τυριά !! Τις δίνω κ γω τοστάκια με τυρί κ πολλές φορές σκέτες τυροτρέλες το βραδάκι.Και για απογευματινό (κατά τις 5.00) .. ή γιαουρτάκι advance όποια γε'ύση (που τα τρώει ευτυχώς) ή κρέμα που επίσης είναι πολύ καλές (εφόσον δεν πίνουν το γάλα). ... κ φτιάχνω έτσι για γλυκάκια για το απόγευμα ... κρέμες βανίλια (δικές μου όμως) με φρέσκο γαλατάκι ... ή γαλατόπιτα ... ότι μου κατεβαίνει στο κεφάλι που μπορεί να της κάνει καλό προκειμένου να παίρνει ασβέστιο.

Με το γιατρό δεν έχω μιλήσει ακόμα για το θέμα.. .γιατι θέλω να καταλάβω άν όντως τις φταίει το γάλα ή είναι τυχόν από το κρύωμα που περάσαμε ή δόντια που είδα προχτές ότι έχει πετάξει δυο μαζί (τους κυνόδοντες) ... τι να πω... πάντως έχω δοκιμάσει κι εγώ τα πάντα... τι να το πιεί μόνη της , τι με ποτήρι... τι με καλαμάκι... τι με τραγούδια ... τι με τηλεόραση..... τιιιποοοοοτααααα !!!!!!

Αυτά Μικάκι μου .... αααααα... αυτή την κολοκύθα στο φούρνο πως τη κάνεις ??? Μ ενδιαφέρει η ιδέα.... για πες...

Στις υπόλοιπες πολλά πολλά φιλιά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΑΣ ΕΔΩ.

ΑΧ ΒΡΕ ΜΙΚΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΝΕΙΣ ΟΛΑ ΕΣΥ ? ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ. ΑΛΛΙΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ..ΜΑΜΑ, ΜΑΜΑ......ΚΙ ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ...ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.....

ΠΟΥ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ? ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑ. ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΤΟ ΙΣΙΩΝΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΠΛΕΟΝ. ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΦΥΣΙΚΑ. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΜΙΚΑΚΙ. ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΥΡΙΑ ΒΛΕΠΩ. ΦΤΟΥ ΣΑΣ !!!

ΑΛΕΚΑ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ ΟΛΑ. ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ, ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ, ΣΑΜΠΟΥΑΝ, ΦΑΓΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠ ΕΞΩ, ΤΑ ΞΥΛΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ. ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ. ΑΣΤΟ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ? ΥΠΟΜΟΝΗ !!!

ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ.

ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΦΑΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΝΟ ΜΑΣ. ΩΡΑΙΑ ΗΤΑΝΕ. ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΒΓΩ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΑΛΛΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΗΤΑΝ ΓΕΝΙΚΑ ΑΝΟΡΕΧΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΛΙΓΟ ΖΕΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΛΙΓΟ ΝΤΕΠΟΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑ. ΚΑΙ ΟΡΕΞΑΤΟΣ ΗΤΑΝΕ. ΑΛΛΑΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΑΚΙ ΠΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΙ. ΣΑΝ ΠΡΗΣΜΕΝΟΣ ΑΔΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΟΒΗΣΕΙ ΠΟΛΥ. ΙΣΩΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΝ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΓΑΙ ΥΠΕΡΗΧΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΜΑΚΡΙΑ.

κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ????

ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ!!!! ΒΕΒΑΙΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΣΤ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ :lol::lol::lol:

ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!!!!!!!

ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΩΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ !!!!! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ!!!! :| ΑΑΛΑ ΚΚ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!!!!!!

ΠΛΗΓΩΘΗΚΑ ΠΟΛΛΥ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΤΕ!!!! ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ!!!!!! ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ 2 ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΦΑΝΕ 3 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΤΗΝΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ Κ ΑΛΛΑ 7 ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!

ΤΟ ΚΑΚΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ!!!!!

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ Η ΛΥΣΗ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΛΕΟΝ!!!!! ΠΡΟΧΤΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΠΟΙΟ ΚΟΥΛΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ??????? ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΩ!!!!!!!! Ο ΠΑΤΕΡΑΣ(ΤΕΡΑΣ) ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΩΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ :shock::shock::shock::shock::shock: !!!!!! ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ Κ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ!!!! ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΕΔΩ Κ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!!!

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ Μ ΠΟΤΕ ΔΕΝ Μ ΕΝΔΙΕΦΕΡΑΝ ΑΥΤΑ!!!!!! ΟΥΤΕ ΑΣΧΟΛΙΟΜΟΥΝ ΜΕ ΧΩΡΑΦΙΑ Κ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΞΑΔΕΡΦΩΝ ΜΟΥ ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΥ!!!!

ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΠΕΥΑΝΕ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΜΟΥ Η ΜΑΜΑ Μ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΩ ΗΘΕΛΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ!!! Κ ΤΩΡΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΦΕΡΘΟΥΝ ΕΤΣΙ????

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!!!!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!! ΑΛΑΖΕΙ Κ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!! ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΙΑΣ!!!!!!!! ΟΛΗ Η ΕΤΕΡΕΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Κ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΕΛΟΣ!!!!!!

ΜΕ ΠΗΡΕ Κ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!!!!! ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΛΟΓΟ ΜΕΙΩΣΗΣ ΚΟΣΤΟΥΣ Κ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΝΙΓΥΡΙ!!!!! ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ/1111!!!!!!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ Μ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΗΜΟΥΝ ΚΑΠΩΣ!!!!!! :|:|:|:|

ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!

ΧΤΕΣ ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΜΕ ΧΟΡΕΨΑΜΕ Κ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΥΣΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΛΑΣΩ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ !!!! ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΑ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ Μ ΦΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ!!!!!!!! :lol::lol::lol:

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΧΙΣΗ ΦΕΝΕΤΑΙ :lol::lol::lol::lol:

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ!!!!!!! :lol::lol::lol:

Ax Ρε Ελενάκι !!!!!!!!!!!!!!!

Καταρχήν μπράβο που αποφάσισες να αλλάξεις την διάθεσή σου !!!!!!!!!!!!!!!! Αυτό είναι σίγουρα μια πολύ πολύ μεγάλη και καλή αρχή.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τώρα όσο για τα υπόλοιπα ... οικογενειακού περιεχομένου .... είναι σίγουρα λυπηρό και όχι μόνο ... και σίγουρα θα στεναχωριέσαι πολύ περισσότερο - οχι για τα στρέμματα σίγουρα -αλλά για τον πατέρα σου κυρίως !!!!!!!!!! Δεν ξέρω πόσο δύσκολο ήταν όλο αυτό για σένα γιατί δεν γνωρίζω λεπτομέρειες... αλλά σίγουρα είσαι δυνατή και σε κάνει ακόμα δυνατότερη αυτο το μικρό όμορφο πλασματάκι που έχεις πια στο σπιτάκι σου (ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ)!!!! Αυτό πρέπει να σκέφτεσαι πια μόνο και μαζί με τον αντρούλη σου κι όποιον άλλον εσύ επιλέξεις να μείνει δίπλα σου, να συνεχίσεις τη ζωή σου !!!!!!!!!! Φυσικά κ θα διεκδικήσεις αυτό που σου ανήκει αλλά σίγουρα δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι για τίποτα άλλο !!!!!!!!!! Ο καθένας διαλέγει το δρόμο του !!!!!!!!!!!!!!!

Σε φιλώ - πολύ χάρηκα που ένιωσες την ανάγκη να μας μιλήσεις γιατί αυτό σημαίνει ότι άφησες τον εαυτό σου ελεύθερο κ χαλαρό κ αυτό σίγουρα θα σου κάνει καλό !!!!!!!!!

Δεν θα σταματήσεις να "πονάς" σίγουρα ... αλλά πάντα θα ξέρεις μέσα σου ότι εσύ έκανες το καλύτερο που μπορούσες ! Δεν νιώθεις τύψεις για τίποτα - αντίθετα κάποιοι άλλοι θα έπρεπε!!!!!!!!! Αυτό κ μόνο να σε ικανοποιεί !!!!!!!!!! Αν τα χεις καλά με τον εαυτό σου, σίγουρα θα είσαι πάντα ευτυχισμένη ΚΙ ΕΣΥ Κ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσάκια μου?

Τί κάνετε?

Ελενάκι μου είχα αρχίσει να ανησυχώ..Καλά έκανες που μας τα πες και ξαλάφρωσες και γενικά σε όλα η Ντίμι πιο πάνω..Σίγουρα δε σε πονάνε τα χωράφια αλλά η αχαριστία..και δυστυχώς υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι..όσο για τον πατέρα σου, εμείς δεν ξέρουμε για τη σχέση σας αλλά σίγουρα πόνεσε πολύ αυτό..

Το θέμα είναι να τα έχεις εσύ καλά με τη συνείδηση σου..εσύ δεν έκανες τίποτα, είσαι καθαρή οπότε ΄'αστους να κουρέυονται..και να χαίρεσαι που έτυχε και αυτό με τα χωράφια για να καταλάβεις τί άνθρωποι είναι..φαντάζεσαι να τους χρειαζοσουν και να βασιζόσουν σε αυτούς σε κανα θέμα ζωής και θανάτου? πάει..θα σε κρέμαγαν κυριολεκτικά..γιαυτό, χαλάρωσε, γράφτους, να χαίρεσαι που έχεις την υγεία σου εσύ και οι άνθρωποι που αγαπάς και να βλέπεις το θετικό από αυτό..έμαθες πλέον με ποιους έχεις να κάνεις..πέσαν οι μάσκες!όσο για το συμβιβασμό..εύχομαι να γίνουν όλα όπως τα θες..! Και εμείς την πατήσαμε σε πολλά θέματα, όπως και με το καφενείο που δουλευε ο πατέρας μου μες τη μάνα μοπυ τα τελευταία χρόνια, γιατί ο πατέρας ήταν ντόπρος και νόμιζε πως ήταν και οι άλλοι έτσι..εκτιμούσε φιλία, κουμπαριά, και όταν έδινε το χέρι ήταν συμβόλαιο..έλα όμως που οι άλλοι δεν το εκτιμούσαν και με το θάνατο του ήθελαν να διώξουν τη μάνα μου άνθρωποι που τους ταιζαμε στο σπίτι μας μέρα νύχτα με την πρόφαση ότι δεν είχαν πέσει υπογραφές? Κλάματα η μαμά μου..αλλά ευτυχώς είδαμε με ποιούς έχουμε να κάνουμε..τελοσπαντων..

όσο για τη διευθύντρια..μα πώς? πώς θα είναι ακυβέρνητο το μαγαζί? εύχομαι πραγματικά να περάσουν όλα και να μην επηρεαστείς επαγγελματικά..

Μίκα μου ναι του άρεσε του μικρού!!!

Ρενάτα μου και μένα έχει πίσω στο σβέρκο, ελαφρώς στο πλάι, και μου είπε ο παιδίτρος ότι δεν είναι τίποτα..το είχα δει όταν ήμασταν στον παππού μου και τρόμαξα..πήρα το γιατρό τηλ. και με καθησύχασε ότι είναι φυσιολογικό στα παιδάκια..ξέχασα να σας το πω..της κουνιάδας μου έχει ένα πολύ φουσκωμένο αδένα το αγοράκι της, στο λαιμό, στο σημείο κάτω από το αυτί αλλά της είπε ο παιδιατρος της ότι είναι καμένοπς αδένας από τη θερμοκοιτίδα και κάτι αντιβιώσεις που έπερνε το μωρό αλλά και πάλι είναι φυσιολογικό..

Ντίμι μου εμένα σήμερα με τράβαγε να πιει γάλα..το ζητάει συνέχεια.. :? και για το μεσημεριανό του, έπρεπε να είναι έξω στην αυλή να παίζουμε μπάλα και μετά να κάτσουμε στο αυτοκίνητο για να φάει!!! Ουφ αυτά τα μικρά!!!

αχ ελενα μου σχεδον τα ιδια περασα το καλοκαιρι και εσκασα 3000ευρω να ξεχωρισω τα τσανακια μου με τον αδελφο μου και τη νυφη μου.... πλεον εισαι μια οικογενεια εσυ- το παιδι σου και ο αντρας σου και κανενας δεν προκειτε να σας κουνησουν..γιαυτο κανε οτι καλυτερο σας συμφερει και διωξτους μακρια....

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG: ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ!!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ!!!!!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΩ ΠΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ!!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΛΥ ΠΟΙΟ ΑΝΕΤΑ!!!!!

ΠΛΑΝΤΑΞΑ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΥ!!!!!

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!!

ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΛΕΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΕΧΕΤΕ ΝΙΩΣΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!!!!,3

ΜΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ Μ ΔΕΝ ΜΗΛΑΩ ΕΔΩ Κ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ!!!!!! ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ Μ!ΜΗΛΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ Κ ΘΑΜΑΤΑ!!! ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΧ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΗΡΘΕ!!! ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ Μ!!!!!!! Ε ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ!!!!!!ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Κ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!! ΑΚΟΜΑΚ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!!!! ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ Κ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ!!!!!

ΑΝΥWAY ΑΥΤΟ ΔΙΑΛΕΞΑ :arrow: ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!!!!! Κ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!!!

ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΝΑΕΙ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΛΠΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ!!!!!!!! ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙ..... ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΟΜΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ....ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΩ ΤΕΛΟΣ!!!!!!

ΑΥΤΑΑΑΑΑΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ Μ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΞΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!!! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΛΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ :D:D:D ΕΒΓΑΛΑ ΤΑ ΣΩΨΥΧΑ ΜΟΥ :lol::lol::lol: ΑΥΤΟ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΚΟΥΡΓΕΣ :lol::lol::lol:

ΑΑΑΑΑ ΝΑΙ ΜΑΡΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΕΦΑΛΟ!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Ε ΡΕ ΦΑΝΤΑΖΤΗΤΕ ΣΚΟΤΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!!!!!!

ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΠΙΡΕΑΣΤΟΥΜΕ Κ ΕΜΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΓΧΩΘΗΚΑ!!!! ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ!!!!! Ε ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΡΑΖΩΝΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΟΧΙ!!!!! ΣΤΟ ΦΙΙΝΑΛΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ Κ ΓΙΑ 450 ΕΥΡΩ!!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ!!!!!

ΑΙΔΙΟΔΟΞΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΘΑ Μ ΠΕΡΕΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ!!!!!! ΑΙ ΣΗΧΤΙΡ :lol::lol::lol:

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΣΑΣ Κ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!!! :D

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ...

ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΧΑΡΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΑΛΑΦΡΩΣΕΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΟΛΑ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙΚΓΕΝΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΟΣΑ ΕΙΠΑΝ Η ΝΤΙΜΗ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΟΣΟ ΓΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΟΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ.

ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΗΣΜΕΝΟΣ ΛΕΜΦΑΔΕΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΗΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΟΥ ΦΑΡΥΓΓΑ. ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ. ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΚΟΗΘΗΣ ΑΔΕΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΗΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΓΝΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΥΓΕ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ. ΕΙΧΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΠΟΛΥ.

Ρενατούλα ... τι μου θύμισες τώρα ...!!!!!!!!

Γι αυτό το ριμάδι το λεμφαδένα μας κάναν εισαγωγή πριν από δυο μήνες στο Μητέρα ... αν θυμάσαι ... σας είχα γράψει εν συντομία τη περιπέτειά μας .... !!!! Πήγαμε Κυριακή μεσημέρι να μας δουν γιατί ανέβασε 39,5 πυρετό που δεν έπεφτε και .......... καταλήξαμε ..... για 2 μέρες μέσα - "εισαγωγή" με ενδοφλέβια αντιβίωση !!!!!!

Χαίρομαι που γυρίσατε σπίτι σας κ εύχομαι να το περάσετε όσο πιο ανώδυνα γίνεται με την αντιβίωση από το στόμα !!!!! Περαστικούλια σας !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΧ ΝΤΙΜΗ ΜΟΥ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ !!!! ΔΕΝ ΘΥΜΟΜΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ. ΣΥΓΝΩΜΗ.... ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΝΩΔΥΝΑ Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ. Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΛΙΓΟ ΠΥΡΕΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΝΤΕΠΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΚΑΝΕ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΑ.

Καλησπέρα σας αν και πολύ αργά..είμαι κομμάτια, ο μικρός με πέθανε μέχρι να κοιμηθεί και το λάπτοπ κάτι είχε παθει 2 μερες τώρα και ενώ έδειχνε ανοιχτό και ακουγότν ήχος η οθόνη ήταν μαυρη..νεκρή..και στεναχωριομουν ότι το κάψαμε.. :? τελικά πήρα τώρα τα χαρτια του και ακολούθησα κάτι οδηγίες και το .."εφτιαξα"..

Ρενάτα μου από ιό ε? Πω πω...περαστικά του μικρούλη σου και εύχομαι να περασει όσο πιο ανώδυνα γίνεται..είδες καμιά φορά? εμάς θα ηταν κάτι εντελώς διαφορετικό μάλλον..

Ελενα μου υπάρχουν πατέρες και πατέρες..άνθρωποι και άνθρωποι..εσύ ξέρεις καλύτερα και κάνεις αυτό που σε κάνει εσένα καλά και ήρεμη..πάνω από όλα η ψυχική υγεία..μπορεί για κάποιους να ακούγεσαι όντως σκληρή αλλά τα βιώματα του κάθε ενός και τα τραυματα του μόνο ο ίδιος τα ξέρει..και όποιος είναι απέξω απ'το χορό πολλά τραγούδια ξέρει!!!Πάντως χαίρομαι που τα είπες και ξαλάφρωσες και να ξέρεις πως εμείς εδώ είμαστε όποτε μας χρειαστείς..και εγώ ακριβώ το ίδιο νιώθω με σένα..σε σας ανοιγομαι πολύ πιο ευκολα γιαυτό άλλωστε και σας ζαλίζω τόοσο τακτικά!!! :)

Τελοσπαντων εμείς εδώ και 2 βράδια ανάβουμε το τζακι και ο Κωνσταντίνος ενθουσιάζεται!!Αλλά στο σαλόνι δεν έχουμε την άπλα που έχουμε στην κουζίνα, λόγω επίπλων, και τον λυπάμαι που είναι πιο περιορισμένος..χώρια ότι πρεπει κάθε φορά να κάνουμε φορτωτική τα παιχνίδια του από το ένα δωμάτιο στο άλλο!!!! :lol:

Οι υπόλοιπες τί κάνετε?

Ζέτα? Μίκα? Θάλεια? Θένα? Ηλιάννα? Ειδικά για τις 2 τελευταίες θα ανησυχήσω που δεν εμφανιζονται..μήπως μπαίνουν στο φέις? έχετε νέα τους από εκεί?

Αλεκα, Ντίμι, Ελενα και Ρενάτα αλλά και στις απούσες στέλνω τα φιλια μου και την αγαπη μου..και στα μικρά σας το ίδιο!!

καλημερααααααα περαααα για περαααααα!!!!!!!!!

ΠΟΛΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ ΕΠΕΣΕ!!!! ΧΑΑΛΑΡΩΣΤΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΦΕΕΕΕΕΤΑΑΑΑΑ!!!! ;););)

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!! ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΥΝΗΓΑΩ ΧΡΗΣΤΑΚΙ!! :?:?:? ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!

ΦΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ! :D

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΙΧΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΥΠΑΡΗΧΟ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ. ΕΜΒΡΥΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΑΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ. ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΥΠΕΡΗΧΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΟΣ ΚΟΠΟΣ. ΧΟΡΙΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ....ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΚΙ ΑΛΛΩΣΤΕ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ? ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΑΥΤΑ ΚΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΡΙΤΗ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ. ΚΙ ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ. ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ, ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΕΣ, ΟΛΑ ΜΟΥ ΒΡΩΜΕΝΕ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΙΓΟΥΡΕΣ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ ? ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΟΡΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΨΗΛΑ. ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ? ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΥΠΝΟΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ....

ΝΑ ΜΑΙ Κ ΓΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΤΕ ΟΛΕΣ ΒΓΗΚΑ ΕΓΩ!!!!!!! ΕΙΧΑΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΝ ΕΝΑ ΝΟΝΟ ΜΑΣ Κ ΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ/ ΨΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΗΛ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΑ ΚΡΕΑΤ, ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΖΑΤΖΙΚΙ Κ ΕΚΑΝΕ Κ ΚΡΠΕΣ! ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΑΝΤΡΑ ΕΧΩ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!!!!! ΤΗΣ ΕΦΕΡΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΠΟΤΑΚΙΑ GEOX ΜΕ ΓΟΥΝΑ ΤΙΣ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΖΑ Κ ΤΑ ΤΡΑΒΑΓΕ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ. ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΟΚΑΡΔΗ Κ ΤΟ ΚΟΒΩ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΖΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ. Ο ΑΛΛΟΣ ΝΟΝΟΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΜΙΑ ΓΟΥΝΑ ΠΑΛΤΟ. ΣΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ. Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΩΣ ΝΟΝΑ Κ ΓΙΑΓΙΑ ΕΔΩΣΕ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ. ΞΕΠΑΤΩΘΗΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΑ Κ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Κ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΑ ΑΠΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ .ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΛΟΞΥΘΙ ΤΟ ΚΟΒΕΙΣ ΜΙΚΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ Κ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ (ΛΙΓΟ) ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΣΤΟΥΣ 180 ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥ. ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΤΑΨΙ. ΜΟΛΙΣ ΜΑΡΑΘΕΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙΣ ΜΕ ΚΟΥΤΑΛΙ Κ ΛΙΩΝΕΙ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΨΗΘΗΚΕ . ΤΟ ΣΒΗΝΕΙΣ. ΣΗΜΕΡΑ Μ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΠΙΤΑ. Η ΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΤΡΩΕΕΙ ΕΔΩ Κ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΛΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΩ 2 ΔΟΝΤΙΑ...ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ Κ ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ..ΥΠΕΦΕΡΕ. ΡΕΝΑΤΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΝΑ ΡΙΖΩΣΕΙ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΡΔΟΥΛΑ!!!!!!!! ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ!!!!!!!! ΕΛΕΝΑ ΤΟ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ Κ ΤΟ ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ! Κ ΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕ ΝΥΣΤΑΖΩ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ...ΖΕΤΑ, ΑΛΕΚΑ,ΝΤΙΜΗ, ΜΑΡΙΑ, ΜΑΡΙΑ ΚΩ ΡΕΝΑΤΑ ,ΗΛΙΑΝΑ, ΘΑΛΕΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΜΙΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!! ααααααα ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΕΦΤΩ ΑΠΟ 3 ΜΕΧΡΙ 6 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΝ ΕΨΩ ΣΤΑΘΕΡΟΟ ΚΥΚΛΟ...ΣΚΑΤΑ ΠΑΛΙ..ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟ ΣΑΣ? ΟΙ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ...ΠΗΓΑ Κ ΣΕ ΟΦΘΑΛΙΑΤΡΟ ΕΧΩ ΑΛΛΕΡΓΙΑ Π ΤΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΟΛΛΥΡΙΟ Κ ΠΗΡΑ Κ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΛΕΙΖΕΡ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΜΥΩΠΙΑ. ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ? Η ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ? ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΙΓΑΝΟΣ ΟΝΟΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ?

Γεια σας κορίτσια μου..

Ρενάτα μου μην απογοητευεσαι..μη στεναχωριέσαι κοπέλα μου..τί σου λέω τώρα ε?

Δεν ξέρεις..μπορεί να γινε λαθος..και λάθος να μην έγινε θα ξαναπροσπαθήσετε κοπέλα μου..υπομονη..υπομονη..φανταζομαι πόσο ψυχοφθόρο είναι όλο αυτό..να είσαι καλά για το Νικολάκη σου..μη βλέπει τη μανούλα του στεναχωρεμένη..όπως και να χει, ό,τι και να γίνει, όποτε και να γίνει, έχεις το Νικολάκη σου να σε αγαπάει και να σου κάνει αγκαλιές και σκανταλιές που θα τα ξεχνας όλα..

Εύχομαι μέσα από τη ψυχή μου ότι καλυτερο και μακάρι η χοριακή να δείξει τελεια αποτελεσματα και απλά να γινε ένα μπερδεμα με τον υπέρηχο..να ξερεις πως εμεις οι φιλεναδες σου είμαστε εδώ για σενα ότι ώρα θελεις.. σου στέλνω όλη τη θετική μου ενεργεια, μια μεγάααααααληηηη αγκαλιά και πολλά φιλιά.. :YMHUG::-*%%-

Μίκα μου τέλεια η κόκκινη κολοκύθα!!

Δεν την έχω φάει οπως λες αλλά εμείς εδώ την φτιάχνουμε σε ατομικές πίτες με πλιγουρι και σταφίδες!!!Ειναι τέλειες!Λειζερ στα μάτια σκέφτομαι να κάνω αλλά φοβάμαι..ο άντρας μου με παροτρύνει να κάνω..γενικά πρόβλημα δεν έχω με τους φακους (αλλεργίες και λοιπα δεν είχα ποτε) αλλά μου τη σπάει το καλοκαιρι στη θαλασσα/πισίνα που πρέπει να προσεχω..καταλαβαίνεις..Έχουν κάνει 3 γνωστες μας εγχείρηση, οι δύο στην Αθήνα και η μία Κύπρο..και οι τρεις πετυχαν και ειναι κατενθουσιασμένες..η μία που έκανε στην Αθήνα μας είπε ότι για καμια 20ρια μέρες εβλεπε θολά και τρομοκρατηθηκε αλλά της είπε ο γιατρός ότι θα "καθαρίσει' η όραση της και ετσι και εγινε. Η ξαδερφη μου στην Κύπρο ειδε αποτελεσματα αμεσως μόλις βγηκε απο το ιατρείο.Χωρίς νάρκωση, χωρίς τίποτα.Απλά ξέρω ότι στοιχίζει γύρω στις 2.500-3000 ευρώ αναλογα τη μεθοδο, το γιατρό κλπ.Το σκεφτεσαι έντονα να κάνεις? Έχεις σοβαρό πρόβλημα μυωπίας?

Σας στέλνω πολλά πολλα φιλιά και την καληνύχτα μου.

Όσο για τον κύκλο, ποτε δεν είχα πρόβλημα με πολυκυστικές αλλά ενώ ήμουν πάντα σταθερή, τώρα έχω αποκλιση 2-3 μέρες..και τις πιο πολλές φορες μεγαλώνει ο κύκλος μου (2-3 μερες) και ενώ έκανα και τεστ παπ και τα συναφή όλα ήταν μια χαρά..δεν ξέρω γιατί... σκέφτομαι, το άγχος, τα ταξίδια με αεροπλανο που καναμε (παντα επηρεάζουν τον κύκλο), και διάφορα άλλα... :?

Α! Μικά? Με γεια τα δωρα σας!! Καλοφόρετα!!!! Να ναι καλά η πριγκιπέσσα να τα χαρεί, να τα λιώσει!!!

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΑΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΠΙΑΝΑΝ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΙΝΩ 1% ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ? ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΧΝΑΩ ΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΦΙΛΑΚΙΑ.

ΜΙΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΛΕΙΖΕΡ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΕΙΔΙΚΑ Ο ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ. ΑΝ ΕΝΦΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΩ. ΛΙΓΟΥΡΕΥΤΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΑ. ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΑΔΟΞΑ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ?

ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ 6 ΦΟΡΣ ΕΓΚΥΟΣ ΚΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 1 ΠΑΙΔΑΚΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΕΙΝΩ ? ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!

κοριτσακιαααααααααααααα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ εδω κ εγω !!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε??αχ ποσο μου εχετε λειψει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

πως ειστε βρε φιλεναδες?? τα παιδακια μας?

τα μωρακια στις 2 κοιλιτσες?

σας εχω διαβασει με πολλααααααααα διαλειμματα κ δεν θυμαμαι τιποτα, συγχωρεστε με!! :(:oops::oops:

εμεις καλα ειμαστε δοξα το θεο, μια χαρα κ με τα τρια παιδακια μου!!! οαγγελακος μου μια χαρα , η αννουλα μου ειναι λιγο συναχωμενη :cry: κ ο μπεμπακος καλα ειναι κ αυτος.καναμε την τριτη κ το πρωτο μας εμβολιακι, καλε μεγαλωσε εχει ψηλωσει 5 ποντους κ ζυγιζει 5400!!!!!!!!!!! αχ πως μεγαλωνουν!!!!

θα σχολιασω μονο την ελενα : ελενακι μου καλα εκανες κ τα εβγαλες απο μεσα σου κοπελα μου να ξαλαφρωσεις λιγο.

το ξερω πως δενν ειναι λιγο ολο αυτο που εγινε κ πως σε λυπησε πολυ η ολη αυτη κατασταση , αλλα πιστεψε με πραγματικα δεν αξιζει να ασχολεισαι με τετοιους ανθρωπους κ να τους δινεις κ αξια κιολας.

τωρα πλεον κοιτα το παιδακι σου , την οικογενεια σου , να εισαι ΕΣΥ καλα για να ειναι κ το παιδι σουκ να εισαι ευτυχισμενη με την οικογενεια σου κ ΜΟΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σου στελνω την αγαπη μου κ μια μεγαλη αγκαλια!!!!!!!!!!!1 :x:x:x:YMHUG::YMHUG::YMHUG::-*:-*:-*:-*:-*:-*

κοριτσακια μου πολλα φιλακια , την αγαπη μου κ μια μεγαλη αγκαλια σε ολες!!!!!!!!!!!!!! :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:x:x:x:x:x:x:x:x:x:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

*θα προσπαθησω να μην χανομαι τοσο....

γλυκια μου ρενατουλα μαζι ποσταραμε κ τωρα μολις σε διαβασα, γιατι κοπελα μου? τι εγινε?

ευχομαι ολοψυχα μεσα απο την καρδια μου ολα να πανε καλα κ η εγκυμοσυνη σου να ειναι τελειομηνη με αποτελεσμα το μωρακι σου στην αγκαλιτσα σου!!!!!!

θα προσευχομαι για σενα καλη μου!!!!!!!!!!!!ευχομαι να εισακουστουν οι προσευχουλες!!!!!!! :x:x:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!!

ΗΛΙΑΝΟΥΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Σ ΛΟΓΙΑ!!!! Κ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΧΑΛΙΕΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ!!!!!

ΡΕΝΑΤΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΧΑΛΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ<< ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΚΑΛΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ>> ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΝΑ ΝΑΥΣΕΙΧΕΙΣ!!!!!!

Κ ΤΣΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ!!!!!! ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΑΧΕΡΙ!!!!! ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ Κ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΟΜΙΖΩ :roll: ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ Μ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΒΑΛΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΙΠΟΤΑ !!!!! ΞΕΠΡΗΣΤΙΚΕ ΣΤΗΘΟΣ ΠΟΝΕΣΕ ΚΟΙΛΙΑ ΗΡΘΕ ΑΙΜΑ Κ ΤΕΛΟΣ!!!!! ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ!!!!!

ΑΡΑΑΑΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΥ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΡΔΟΥΛΑ!!!!!! ΙΣΩΣ Η ΣΥΛΗΨΗ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΠΟΙΟ ΑΡΓΑ!!!!!! Κ ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ Κ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΞΕΣΗ!!!!! ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΛΛΕΣ 10 -15 ΜΕΡΕΣ!!!!! ΜΗ ΣΚΩΤΟΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΕΤΣΙ????? ΣΤΑ ΛΕΩ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ!!!!! Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΟΤΕ Μ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΞΕΣΗ!!! Η ΝΕΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ ΦΡΙΚΑΡΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ!!!!!!! :o ΕΤΣΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΚΛΑ;ΜΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΤΑΧΥΠΑΛΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑΓΓΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑΤΡΟΥ!!!!!

ΜΗΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!! ΟΙΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Κ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!! ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!!!!!!!!!!

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Κ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΤΣΙ!!!!!!!!

ΜΙΚΑ ΜΕΓΕΙΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!! ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΧΑΡΕΙΤΕ!!!!!!!

ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΧΟΛΑΣΩ!!!!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...