Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΜΩΡΑΚΙΑ 2010 Νο13-ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ........


Recommended Posts

Κοριτσάρες όμορφες μπαίνω βιαστικά..Το Παρασκευοσαβατοκύριακο θα πάμε στον παππού μου και αν και θα πάρω το λατποπ, μην μπω από καμιάς θείας, δεν σας εγγυούμαι!!!

Θένα welcome!!!! Όντως φέρνουν τα παιδάκια μας!!!Αν και ο δικός μου βλέπω μερικές φορές να μοιάζει και με τον Άγγελο της Ηλιάννας!!!

Θαλίτσα μου περαστικά στο μικρούλι μας! Μας έλειψες και εσύ.

Ρενάτα μου αν δεν θες μην του δώσεις παραμύθι καλό, από φόβο μην το σκίσει..πάρε και ένα περιοδικό με μπόλικες εικόνες!! Εγώ παίρνω και κάτι διαφημιστικά βιβλιαράκια για παιδικά ρουχα που είναι γεμάτο με παιδάκια και ενθουσιάζεται!!! Ακόμα και με έπιπλα!!!

'Ελενα μου αυτές οι φράσεις που κάνει είναι αρκετές.Φρασούλες θέλουμε τώρα, όχι προτάσεις!!

Σας ευχαριστώ κορίτσια και ότι θέλετε το γραφείο μας είναι στη διάθεση σας!!!! :lol::lol:

Αλέκα φτου φτου στην κυρία κοκοπίκου!!!

Ρενάτα μου συγχαρητήρια και για τη χοριακή!..όλες σου στέλνουμε τις ευχές μας!!!

Ζέτα μου τέλεια η Δημητρούλα!! Και μένα λέει τώρα ανίνο το ονομα του!!! :lol::lol:

Φιλιά σε όλες, και αν δεν μπω μέχρι Δευτέρα, έυχομαι να έχετε ένα ευχάριστο ΣΚ όπως εσείς το θέλετε!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 928
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα κοπελιεσ

ετοιμαζομαι για την οδοντιατρο κ τα χω ριξει στο φαι γιατι μετα θα πεσει πιιιιιινααααα :shock::lol::lol::lol::lol: σκεφτομαι τι αλλο να φαω :lol::lol::lol: εφαγα μια μπουγατσα κ τωρα θα πιω γαλα κ θα φαω κ λιγο κεικ...τι αλλο βρε κοριτσια πεστε καμια ιδεα μεχρι τισ10 εχω ωρα για να τρωω :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μαρακι κ εμεισ μουγκα μονο μαμα μπαμπα κ γιωργο αλλα συνηθισμενη ειμαι γιατι κ ο Γιωργοσ τα ιδια εκανε κ αρχισε στον παιδικο να τα λεει :|

τεσπα να χουν υγεια κ θα τα πουν ολα ;)

φιλια πολλα κ καλημερεσ

ααααα ηλιαννα θελω κ εγω τετοιο μωρο!!!!!!!!!!!!!!!ειναι κουκλακια ολα αλλα ο μπεμπουλησ ειναι μπεμπουλησ ...θελω κ εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημεραααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε βρε μεγαλες επιστροφες!!!!!!!!!!!! αχ τι καλα βρε κοριτσια που μαζευτηκαμε κ παλι οπως τον παλιο καλο καιρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! επιτελους!!!!!

ρενατααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα τι ευχαριστα ειναι αυτα!!!!!!!!!!! συγχαρητηρια μπραβο κοριτσι μου!!!!!!!!

ποσο πολυ χαιρομαι κοριτσακι μου!!!!!!!σου ευχομαι μεσα απο την καρδια να πανε ολα τελεια , να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη με αποτελεσμα το μωρακι σου στην αγκαλιτσα σου!!!!!!!!!

μαρακι μου πολυ ωραιο το μαθημα κοπελα μου!!!!! οντως ετσι πρεπει να κανουμε!!!!!!

κορμι ετσι κανει κ εμενα ο αγγελος παιζει λιγο κ μετα τα βαριεται.οσο για την ομιλια μην αγχωνεσαι ειναι στο καθε παιδι!! να δεις που οταν ξεκινησουνε θα τα παρακαλαμε να σταματανε .....!!! :lol::lol:

ζετα μου κουκλιτσα σκετη ειν αι η δημητρουλα μας!!!!!!

ντιμι μου πως εισαι?? τι κανει η αννα μαρια????

θενα τι περασατε κ εσεις βρε παιδι μου??!!!!!! αντε βγαλε κ το δοντι να εισαι ενταξει να μην εχεις τον πον ο!!!!!φαε φαε να καρδαμωσεις γιατι μετα..... κοψει λορδα!!!!χιχιχιχιχι :lol::lol::lol::lol:

αααααααα αντε ντε βρε κανε ενα μωρακι!!!!!!! ;):D

αχχχ κοριτσια αντε να παιρνετε σειρα μια μια για μωρακια!!!!χαιρομαι παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

ααααααα σημερα θα παμε παιδιατρο τον αγγελο να κανουμε εβμολιο :roll: κ μετα θα παω κ εγω γυναικολογο να με δει γιατι δεν εχω παει απο το σαββατο που σαραντησα!!!!

ααα θα τον ρωτησω κ για σπιραλ , ουυυυφφφφφ ειμαιν μπερδεμενη περι αυτου....!!

τα λεμε καλες μου,εδω τριγυρω θα ειμαι!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αααα μα τι γαιδουρα που ειμαι

καλε ξεχασα να σας ευχαριστησω για τα καλα σας λογια για τα παιδακια μου!!!!!!

ολα τα παιδακια μας ειναι κουκλια ζωγραφιστα ενα προς ενα!!!!!!!!

ειδατε το ποστακι μας, ε???!!!!!! ;);););););)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΩΡΑΚΙΑ. ΚΑΛΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ TOP MODELS !!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΛΙΟ ΤΟΝ ΠΗΓΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΣΗΚΩΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΑΝΣΕΡ. ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ. ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΑΚΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΑ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΝΑ ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΧΟΡΙΑΚΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΝΕΟΤΕΡΑ. ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΣΕΤΕ ΓΑΙΤΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ. ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ.

ΘΕΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ. ΜΗΝ ΧΑΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ. ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ ΣΟΥ. ΒΑΛΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ.

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναμαι και εγω η μικρη ειναι εξω στο χωριο γιατι σημερα επρεπε να παω στο ικα να δω πως θα κανω τις εξετασεις για την εγκυμοσυνη. ακουστε εξυπηρετηση απο το μικροβιολογικο του ικα :

παω λοιπον γραφω τις εξετασεις σε γυναικολογο του ικα καποιες γινονται στο ικα αλλες σε οποιοδηποτε μικροβιολογικο εργαστηριο. φευγω απο το γιατρο και παω στο ικα να περασω απο ελεγκτη τις εξωτερικες εξετασεις και να κλεισω ραντεβου για το μικροβιολογικο. παω στα ραντεβου μου λενε "κατεβειτε κατω και θα τις κανετε αμεσως". κατεβαινω στο ισογειο στο εργαστηριο μου λενε "κατσε να σου παρουμε αιμα τωρα" ΤΑ ΕΠΑΙΞΑ, λεω δεν ειναι δυνατον να συμβαινει αυτο τετοια ετοιμοτητα!!! τελικα τους ειπα να ερθω τη δευτερα να τις κανω γιατι ειχα κανει εμετους και εφαγα. αλλα το παραμυθι ικα εχει και συνεχεια... μου εδωσαν και δικο τους κυπελλακι για τα ουρα και μου ειπαν οτι θα μου παρουν και επιπλεον ενα φιαλιδιο αιμα για να το παω στο εξωτερικο εργαστηριο για να μη με ξανατρυπησουν.... ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΥΦΑΘΗΚΑ!!!!

καλως την θενα χαθηκες ρε κορμι θανατηφορο τελειος ο ιασωνακος μας, μοιαζει με της μαριας το γιο!!!

ηλιαννα μου πες μας τι θα σου πει ο γιατρος σου για το σπιραλ για να ξερω και εγω τι μου γινεται

ρενατα μου σου ευχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ να διπλασιαστει και να πενταπλασιαστει η χοριακη σου!!! γιατι κανεις ηπαρινη??? εγω μονο φολικο οξυ πινω

μαριαχαρ εγω τις πηρα παραμυθια γιατι τωρα που θα κοιμαται στο μεγαλο κρεβατι θα της διαβαζω απο ενα παραμυθι για να κοιμαται πιο ησυχα μιας και θα ειναι σε αλλο κρεβατι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να ΜΑΙ Κ ΕΓΩ!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ???????????

ΘΕΝΑ ΖΕΙΣ?????? ΠΩΣ ΠΗΓΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ???? ΠΟΝΑΣ????????????

ΜΑΡΙΑ ΡΕΝΑΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!! ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!! ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΠΙΤΙ Κ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!!! ΕΧΩ ΨΙΛΟΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ!!!!! ΕΙΝΑΙ Κ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ Κ ΕΧΩ ΜΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΚΑΤΑ!!!!

ΑΥΤΑΑΑΑΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα και απο εμενα κοριτσια!!! ετοιμο το φαι, ετοιμο και το πλυντηριο για απλωμα, σκουπισμα σφουγγαρισμα και σιδερο μου μενουν και αυριο το μπανιο με την ησυχια μου. κοριτσια επρεπε να εισασταν εδω να βλεπατε τον αντρα μου να παλευει να βαλει τη ρομαν τη κουρτινα εσκασε ο ψειρας - ψαχνει μεχρι και την τελευταια λεπτομερια πωπω βαρεθηκα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πώς είστε φιλενάδες μου? εγώ μόλις έφαγα, κανελλόνια έφτιαξα σήμερα... τώρα εδωσα τη δήμητρα στη μάνα μου για να κοιμηθεί κάτω και να μπορέσω να πλύνω τον νεροχύτη και να βάλω ηλεκτρική :?:?:? βαρέθηκα συνέχεια τις δουλειές :(:(:( συμπεθέρα μου τι έπαθες? εγώ έτσι είμαι τον τελευταίο χρόνο :(:(:( αν δεν είχα το παιδί νομίζω πως θα είχα οπωσδήποτε επισκεφθεί ψυχολογο :o:o:o δεν την παλεύω λέμε... και τα χειρότερα? οι γονείς μου θα το κλείσουν το μαγαζί...δεν βγαίνει με τίποτα πια και η ιδιοκτήτρια δεν μειώνει το ενοίκιο...οπότε και αυτοί θα μείνουν χωρίς κανένα εισόδημα αλλά κι εγώ που τώρα δουλεύω εκεί... :cry::cry::cry: ψυχολογία στα τάρταρα... συζητάμε με τον άντρα μου το ενδεχόμενο να φύγουμε από δω ή να πάει αυτός πάλι στα καράβια, πράγμα που μας τσακίζει και τους δύο και κυρίως αυτόν που δεν θέλει με τίποτα να αποχωριστεί τη μικρή :cry::cry::cry: θα δούμε... καλό σκ σε όλες!!! σόρυ αν σας νταούνιασα μεσημεριάτικα...φιλιάαααααααααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τυχαία το άκουσα πριν λιγο και μετά μπήκα να το ψάξω...είναι το πρώτο τραγούδι που μου αφιέρωσε ο αντρούλης μου και το τραγούδι που χορέψαμε στον γάμο μας πριν από 4 χρόνια... αλήθεια εσείς ποιο τραγούδι χορέψατε για πρώτο χορό?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ ρε ζετακι τι περνας και εσυ... μην απελπιζεσαι ολα καλα θα πανε θα βρεθει μια λυση...

οσο για το τραγουδι στον αρραβωνα μου ηταν του πετρελη "δεν εχω ματια γι'αλλη στο'χω πει..." αλλα στο γαμο δεν θυμαμαι πρεπει να βαλω το cd του γαμου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εδω κ γω!!!

συμπεθερα κ που να πασ πανντου τα ιδια σκατα ειναι πλεον!!!! τουλαχιστιν εκει εχεισ κ το σπιτακι το δικο σου!!!!

κριμα κ για το μαγαζι των γονιων σου μετα απο τοσα χρονια!!!!! απο το κακο στο χειροτερο παμε!!!

ΚΑΛΑ Π ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ!!!!!!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ........ ΧΟΡΕΨΑΜΕ ΑΥΤΟ .......ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ... ΟΤΙ ΛΕΕΙ.......... ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Κ ΓΙΑ ΤΟΥΡΤΕΣ ΚΤΛ ΕΙΧΑΜ Ε ΤΟ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε ξεκιναω να διαβασω ολα τα νεα σας που εχω χασει!!!

τα παιδακια μας ειναι το ενα πιο ομορφο απο το αλλο τα κοριτσακια μαε ειναι σαν πριγκιππισες κουκλες κουκλες και τα αγορακια μας ολα πανεμορφα κουκλια με εξυπνα ματακια ολα μας τα παιδακια και αναπτυξη σουπερ φτου φτου σκορδα!!!!!

ηλιανακι μου τι κανεις ολα καλα τι καλα μεγαλωσατε και εγω θα λιωσω μολις το πει ο νικολας το παπαω!!!!

αλεκακι μια χαρα η μικρη στο παιδικο θα ξενοιασεις εμεις ειχαμε κανει χαρτια αλλα δεν μας πηρανε!!!

ηλιαννακι υπεροχα τα αγγελουδια σου ειναι κουκλακια!!!

ελενακι μια χαρα τζαμπο στα γιανιτσα καλη φαση!!!!

ρενατακι και ο νικολας μου δεν λεει πολλα καθε παιδι εχει την δικη του αναπτυξη εγω δεν ανησυχω καθολου θα τα κανει ολα το παιδι οταν ερθει η ωρα γιατι να βιαζομαι να μεγαλωσει αυτα τα χρονια δεν ξαναρχονται!!!!

λοιπον τα υπολοιπα σε λιγο ο νικος θελει μαμα !!!!

φιλακιααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα σουρτουκες!μη νομιζετε και εγω μολις γυρισα σπιτι, πηγαμε βολτουλα με το αυτοκινητο - αυριο θα παρουμε την κοκοπικο σπιτι αφου αυριο εχω να κανω εξετασεις- και τωρα καθομαι στο καναπε και τρωω ροδι!!!

θαλιτσα μου και εμεις κατα τυχη μπηκαμε στο προγραμμα, μια μανα μετακομισε και πηρε και τα τρια παιδια της απο το παιδικο και ειμασταν πρωτοι επιλαχοντες για τη θεση σε αυτον τον παιδικο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κυριακη γιορτη κ σχολη να ταν η βδομαδα οληηηηηηηη!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!! ΕΠΕΣΕ ΠΟΛΛΥ ΒΟΛΤΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!! :lol::lol::lol: ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ :lol::lol::lol:

ΘΑΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ??????

ΜΑΜΑΚΟΚΟΠΙΚΕΝΑ???? ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ ΕΣΥ???? ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ!! ΕΣΤΡΩΣΕΣ Ε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!ΝΑΙ ΜΕ Κ ΓΩ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ...Η ΜΑΡΙΑ ΛΛΑΞΕ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΥΠΝΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ(ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ..)ΚΑΙ ΑΡΓΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ 9.30-10:00 ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΩ Κ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ..... ΕΧΕΙ ΑΓΡΙΕΨΕΙ ΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥ Κ ΟΛΟ ΟΑΥΤΟ ΜΕ ΕΞΑΝΤΛΕΙ...ΜΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΩ ΡΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ. ΟΙ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ 10.200 Κ 85 ΕΚΑΤ. ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΑ ΑΚΟΜΑ..ΑΛΛΑΖΩ ΔΙΑΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΑ ΕΠΙΠΛΑ . ΜΟΥ ΤΗ ΒΑΡΕΣΑΝ ΟΛΑ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑΓΕΣ...ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Hello Hello !!!!

Πολύ γρήγορα σας διάβασα... βλέπω ότι οι περισσότερες είστε καλά και ίσως και λίγο καλύτερα από την τελευταία φορά που σας διάβασα !!

Ζετούλα μου κρίμα για το μαγαζάκι σας.. σε καταλαβαίνω... κορίτσια είναι πολύ δύσκολες εποχές!!! Υπομονή πρέπει να κάνουμε όλες... όσο αντέχουμε ..... !!!

Εμείς ... μια από τα ίδια.. Από την Παρασκευή "μπουκώσαμε", μυξούλες, γκρινιούλες, αυπνίες... Σάββατο κόλλησε η μαμά .... και τώρα είμαστε κι οι δύο μάνα κ κόρη με ένα χαρτομάντηλο και έναν ορό η κάθε μία στο κάθε χέρι... Εσείς αλήθεια τι "γιατροσόφια" έχετε εκτός τον ορούλη ... ???

Εμείς πάντως βράσαμε φύλλα ευκάλυπτου κ κάναμε εισπνοούλες, έβαλα υγραντήρα στο δωμάτιό της, και χωρίς να μου το έχει πει ο γιατρός (με ευθύνη μου), της έβαλα ελαχιστόταο vix στα ρουθουνάκια της την ώρα που έπεσε για ύπνο... Μετά πια, που ρώτησα τον γιατρό μου είπε ότι απλά αποφεύγεται συνήθως να το δίνουνε γιατί συνήθως βγάζει αλλεργία... οπότε μου συνέστησε να πάρω otrivin σταγόνες παιδικές ...αν είναι πολύ μπουκωμένη .. κ μόνο για το βράδυ για να μπορέσει να κοιμηθεί λίγο...!!! Αλλες λύσεις δεν έχουμε... δεν μας δίνει ο γιατρός μας τουλάχιστον ... Πολλά υγρά ... καλό φαγητό ... και λίγο προσοχή στο κρύο !!! Αυτός ο παιδικός φέτος ... θα μας ριμάξει ... !!! Ολα πάντως τα παιδάκια είναι στην ίδια κατάσταση κι άν όχι στην ίδια... κάτι θα έχουνε... θες διάρροια... θες μύξες... θες πυρετό,..... θες βήχα...καατττιιιιι....

.......αααααααα..... δεν σας είπα ... παρόλα τα μπουκώματά μας .. την Κυριακή στολίσαμε το δεντράκι μας... !!! Ν αλλάξει λίγο η ατμόσφαιρα προσπαθούμε .... αν όχι κ η διάθεσή μας...

Η ΑνναΜαρία πάντως μέχρι στιγμής Κυρία !!! Ααααψογη ... μην την ματιάσω !!!! Μας βοήθησε στο στόλισμα (πολύ νοικοκυρά το παιδάκι μου πάντως.. όχι ότι είναι παιδάκι μου .. :mrgreen: mrgreen: mrgreen: ) και μετά της είπαμε ότι δεν πρέπει να το πειράζουμε και ... περιέργως μας άκουσε.... της αρέσει να ξαπλώνει μπροστά στο δέντρο βάζει κ μαξιλάρια... και κοιτάει τα λαμπάκια και χουζουρεύει... έχει κ το χαλί κάτω ... μιαααα χαααράαα !!!!!! ... για να δούμε πόσο θα μείνει έτσι... !!!!!!! χαχαχαχαχχαχχαχαααααααααα

Φιλάκια πολλά στις γλυκούλες μανούλες με τα ακόμα πιο γλυκά παιδάκια τους !!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να δω την κορη μου κατω απο το δεντρο να χαζευει και τι αλλο δεν θελω!!! εδω εβαλα τις πομαν και η κουτσομπολα κατευθειαν να δει πως ειναι αυτες οι κουρτινες, σιγα μην αφησει το δεντρο ορθιο!

ελενα μου καλα τα παω με τους εμετους μονο το πρωι που ξυπναω κανω αλλα εχω κοψει το φαι το βραδυ εντελως μονο νερακια και κοιμαμαι αντε στο τσακιρ κεφι και λιγο αγγουρι και ετσι δεν κανω εμετους το βραδυ.

μικα μου παντα οι αλλαγες μας κανουν καλο γιαυτο και εγω συνεχεια αλλαζω τα παντα! παναγια μου μια κουκλιτσα πανεμορφη ειναι!

ντιμι μου εμεις χαλαρα ορο ορο και παλι ορο. πιο μικρη που ηταν της εβαζα οτριβιν μια χαρα βοηθαει. οσο για τον υγραντηρα δεν εχω βαλει ακομη. ετσι και αλλιως ειμαστε μεγαλα κοριτσια και κανουμε "φου φου" τη μυτουλα μας και τη σκουπιζουμε μετα!!!!

και ναι κοριτσια πλεον και επισημα κοιμομαστε στο μεγαλο κρεβατι. χθες ηταν η πρωτη μας βραδια και τα πηγαμε τελεια δεν ξυπνησε ουτε και για πιπιλα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Όχι δε το έχω δει αυτό το ντοκιμαντέρ ούτε ήξερα ότι υπάρχει... Απλά έμαθα για το 1 στις 4, εφόσον μου συνέβη κι εμένα. Τώρα όμως όπως λες πάμε γι αλλά, είμαστε εγκυουλες και προτεραιότητα έχει η ψυχική μας υγεία κι αρμονία ❤️ μας άξιζε αυτό το θαύμα και όλα θα πάνε καλά ✨🙏
    • Εμένα πρόσφατα ο σύντροφος μου έκανε υπερηχο και κάποιες εξετάσεις στον ανδρολογο ουρολόγο εδώ της περιοχής γιατί είχε κάποιες ενοχλήσεις αλλά τελικά ήταν όλα καλά απλά ήταν λίγο πιο βαριά η δουλειά και τον έπιασε κάπως ο πόνος χαμηλά , για σπερμοδιαγραμμα δεν ειχε πει κάτι,  όμως είχα ρωτήσει τον γιατρό αν αναλαμβάνει και από αυτά και θυμαμαι πως ναι , θα τον καλέσω ξανά την Δευτέρα,  όπως είπαν και τα κορίτσια ας ξεκινήσω με τον γιατρό της περιοχής και ύστερα βλέπουμε αν χρειαστεί και κάποιο κέντρο... Περιμέναμε πως το σποράκι θα μας έκανε την επίσκεψη του τόσο σύντομα όπως την πρώτη φορα αλλά μέχρις στιγμής αποτυχημένες προσπάθειες 
    • Κορίτσι μου Εμένα είναι πολύ πρόθυμος να προβεί σε εξετάσεις,  θα μιλήσω με τον ανδρολογο από Δευτέρα Εμείς είχαμε μια εγκυμοσύνη που ήρθε εύκολα σε 2 μήνες που είχαμε ελεύθερες επαφές,  τώρα προσπαθούμε από Φλεβάρη που είχα και την αποξεση αλλά πιο στοχευμενες επαφές είχαμε τις 2 τελευταίες περιόδους που παρακολουθουσα την ωορρηξία με τεστακια 
    • Ααα εντάξει τότε δικαιολογούνται κάνε λίγο υπομονή θα στα στείλουν πιστεύουν σε λίγο καιρό  η σκόνη απλά δεν διαλύεται εύκολα τουλάχιστον στο δικό μου πληντηριο 
    • εε το αφήνω λίγο γιατί περάσανε ενα πρόβλημα υγείας...και δεν θέλω να τους επιβαρύνω επιπλέον...θα δείξει σε λίγο καιρό! εγω απορρυπαντικό που πήρε η πεθερά μου Αρκάδι...θα χρησιμοποιήσω αυτό για αρχή και αν δεν μείνω ευχαριστημένη θα το αλλάξω στην πορεία!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...