Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 48 - Το λιονταρακι!!!!


Recommended Posts

Καλημέρααααα....Τι κάνετε;;;;Μια και σήμερα και μετά φεύγουμε από εδώ.... :D:D:D:D:D:D Παάμε στη μανούλα μου...Αν και δεν μπορώ να πώ...καλά πέρασα αυτή τη φορά αν και μείναμε καιρό.... ;););););)

Αναστασία το ξέρω ότι είναι απαράδεκτο να επιστρέψω βιβλίο με 2 σκισμένε σελίδες, αλλά πίστεψε με το προστάτεψα πολύ.... :oops::oops::oops::oops::oops: Σκέψου ότι αυτές οι δυο σελίδες σκίστηκαν την ώρα που το διάβαζα...Ήρθε και μου το τράβηξε από τα χέρια και στην προσπάθεια μου να το σώσω, τις έσκισε.... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Αν έβρισκα το βιβλίο, θα της το έστελνα καινούριο....Αν ποτέ το βρω πουθενά, θα το αγοράσω καινούριο..... :?:?:?:? Και σκέψου ότι ποτέ δεν δανείζομαι πράγματα, γι'αυτόν ακριβώς το λόγο....Μια παροιμία λέει "το ξένο έχει την οργή"....

Όσο για τα μαλλιά, όσες φορές έχω κόψει το μαλλί μου μετά από άπειρους καβγάδες με το γιώργο, ο οποίος λατρεύει το μακρύ μαλλί (όπως κι εγώ άλλωστε), το έχω μετανιώσει τόοοοοοσο πολύ...Πριν το κούρεμα μαλώναμε γιατί ο Γ. δεν ήθελε να τα κόψω και μετά το κούρεμα τον κατηγορουσα που με άφησε να τα κουρέψω.... :shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Νενη εσύ ας έρθεις στη βάφτιση....Πόσο να τρώτε;;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Αρτζι τέλειος κήπος...Θέλω κι εγώ...Και μια πισίνα θα ήθελα, αλλά δεν πειράζει.... :roll::roll::roll:

Ρε Τόνια έλεος...Που στο καλό κολλάνε τα παιδιά σου;;;;;;; :shock::shock::shock: Περαστικούλια σας ρε....

Ακούστε σκηνικό...Λέω στον αδερφό μου να πάει σε φαρμακείο να μου βρει ένα κουτί επιθέματα της κίκο στη θήβα....Πάει σε ένα φίλο του φαρμακοποιο που έχει μια μπέμπα 1 μήνα μεγαλύτερη από τη δικιά μου....

Με παίρνει λοιπόν τηλ ο αδερφός μου από το φαρμακείο να μου πει ότι βρήκε επιθέματα, ρωτάω εγώ τι κάνει το μωράκι του, τον ρωτάει το φίλο του, λέει καλά...Λέω "το θηλάζει η γυναίκα του;;;:" Απαντάει αυτός "ναι...Μισό μισό.." (δηλαδή μικτή διατροφή)....Και ρωτάει αυτός "η αδερφή σου (για μενα) θηλάζει αποκλειστικά;;;", με ρωτάει ο αδερφός μου (άλλο χαζό από εκεί), λέω εγώ ναι...Και τον ακούω να ρωτάει γεμάτος έκπληξη ο φαρμακοποιοός..."Και χορταίνει το μωρό;;;;:" :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Και απαντάω εγώ "Γιατί αν μη χορταίνει;;;;;;;" :?:?:?:?:?:? Ρε κορίτσιααα είναι δυνατόν;;;;;;;Τι ερώτηση είναι αυτή;;;Γιατί να μη χορταίνει;;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Πάω να ετοιμαστώ για θάλασσα.... 8-)8-)8-)8-)8-)8-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 997
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γωγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

αυτη ειναι η νυφη μουυυυυυυυυυυυυ :?::?::?::?::?::?::?::?::shock::shock::shock::shock:

ΚΑΡΑΚΟΥΚΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

τοσο καθαρο προσωπο ρεεεεε :x:x:x:x

πανεμορφη ..φτουυυυυυυυυυυυ

νενι δηλ τοσο ομορφη με φανταζοσουν? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μα ρε γωγω ποσο να τρωνε η νενι???? :lol::lol::lol::lol::lol:

α γωγω παρουσα η τονια στη συζητηση..

με λεει μια..ακομα θηλαζεις το μικρο?????????? :o:o:o:o

που να της ελεγα κ το μεγαλο..

εγω το θηλασα 25 μερες κ εμ λεγαν πολυ ειναι 8-)8-)8-)8-)8-)8-):roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα!!!!

δε σας προλαβαινω μα με τιποτα μιλαμε!!!!

ειμαστε σπιτιπροσαρμοζωμαστε.. ο μικρος ειναι μαμ κακα και νανι...φτου φτου να μη τον ματιαξω πολυ βολικο μωρο..με λοιπηθηκε ο θεος.

Κατα τα αλλα καλα.. ο φοφος ειναι πολυ καλος με τον μικρο..θελει να τον χαιδευει αλλα ειναι λιγο ατσουμπαλος και τον εχω απο κοντα...κατα τα αλλα η συμπεριφορα του ειναι ιδια με πριν..με μονη διαφορα οτι δεν πολυχαιδευετε σε μενα και μου κακοφαινετε πολυ.

Ο μικρος θηλαζει καλα μεχρι στιγμης αλλα απο την πρωτη μερα μου εχει καταδαγκωσει τις θηλες και ο τροπος που τις βαζει στο στομα με ποναει..μετα ειναι ΟΚ...δεν ποναω τοσο...

Αλλο ειναι το θεμα μου..εκτος απο ολα τα αλλα εβγαλα και μερικες αιμοροιδες και αυτος ο πονος ειναι τρισχειροτερος...φοβαμαι να παω τουαλετα και οταν παω ποναω φριχτα...

το στοκ με τα σπαθολαδα δεν το βλεπω για καιρο...

αφιστε τις ενεσεις ιπαρινης και εχω να κανω ακομα 8.

Γεννικα απορρω πως μερικες γυναικες επιλεγουν να κανουν καισαρικη για να μη νιωσουν λενε τους πονους της γεννας- υπηρχε μια τετοια μαζι μου...της κανανε μετα απο μενα και μετα ουρλιαζε απο τους πονους μεχρι ιρεμιστικη ενεση της κανανε..τρελη...

παιδια δεν ξερω..οση ωρα ειμασταν σε διασικασια φυσιολογικου δεν ενιωσα ανυποφορους πονους...ποσο πια πονας...και για ποσο καιρο....5-6 ωρες ειναι ο ανυποφορος ο πονος;;;;...δεν ειναι 5-6 ημερες....

Δεν ξερω αυτη τη φορα ποναω πολυ..

Τη γεννα δε θελλω να τη θυμαμαι...

καμια μερα που θα εχω διαθεση θα σας τα πω ολα τωρα δεν ειμαι..

το μονο καλο ηταν που ημουν σε δικλινο- τα 2 μονοκλινα που ειχαν τα ειχε η τρελη που σας ελεγα και μια πολυ δυσκολη καισαρικη με ιατρικο προβλημα που την ειχαν υπο παρακολουθηση..και ειχα το νινι μαζι μου..

Επιχης οτι και να εγινε το μωρακι μου ειναι γερο , δυνατο και υγηες, δενε ιχαμε καμια επιπλοκη η κατι και δοξαζω τον Θεο γι'αυτο γιατι εφαγα πανω απο ενα 24ωρο εκει μεσα και τι δεν ειδαν τα ματια μου.

Οποτε δεν γκρινιζω

Ξυπνησε...παω...θα τα ξαναπουμε...φιλακια πολλα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γωγω ρε συ ειναι απο τα πιο ομορφα μωρα που εχω δει!! αληθεια!!!!!! :x:x:x:x:x

Μιλαμε οτι θα γινει μια κουκλαρα οταν μεγαλωσει!!!!!Οπως και η Ιωαννα σου βεβαια,επισης ΚΟΥΚΛΑ,αλλα αυτη θα εχει κι αυτο το ματι και θα σκοτωνει κοσμο!!!! :P

Αργυ τι αυτοκινητο θα παρετε;;;

Χρυσακι δε σε αφησαν να νιωσεις τους πονους του φυσιολογικου σε ολο τους το μεγαλειο,γι αυτο δε φρικαρες....ειδικα με τη προκληση δεν υπαρχει τροπος να σου περιγραψω την ενταση!!!!παρακαλας να λιποθυμησεις(που λεει ο λογος) για να μη νιωθεις αλλο πονο!!! :o

Αλλα πονας και μετα μη νομιζεις..αν σου κανουν πολλα ραμματα,εχεις μεγαλο ζορι για καμια βδομαδα!

Ομως και οι δυο τροποι ειναι σχετικοι στο πονο...ξερω κοπελα που εκανε καισαρικη και πονεσε ελαχιστα και αλλη που ζοριστηκε πολυ..και ξερω και με φυσιολογικο να εχει βογκηξει και αλλη που δε καταλαβε τιποτα... :roll:

Το σημαντικοτερο ομως ειναι που εβγαλες ενα κουκλο ο οποιος ειναι ΜΑΜ-ΚΑΚΑ-ΝΑΝΙ!!!!! :-bd:-bd:lol:

Θουλακι για την απορρια που θηλαζεις το μικρο λες;;; δε λες για το κουφο που ειπαν οι μαιες στη κοπελα που πηγα χθες;;;; Που εδωσαν ξενο γαλα στο μωρο με το που γεννηθηκε γιατι λεει ειχε περασει τις 40 εβδομαδες και γεννηθηκε πεινασμενο!!!!!!! :-o [smilie=banghead.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: εχασε το γευμα των 38 και 39 ευδομαδων :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

χρυσα μου ....αχ θελω τοσα να σου πω αλλα που κεφαλι και χρονος ....

θα σε παρω καποια στιγμη τηλ και ευχομαι να μην σε ενοχλησω :oops:

τον Μ αρχισα να τον ταιζω αφου τον παρω αγκαλια και δεν κουνιετε ....κλεινει με τα χερια το στωμα αλλα μπιρι μπιρι εγω καπια στιγμη απελπιζετε και τα ανοιγει :lol::lol::lol::lol: 3-4 λεπτα η καθε μπουκια μπιρι μπιρι ...δεν του φωναζω του μιλαω γλυκα και του λεω ποσες μπουκιες εμειναν τις μετραμε και τι θα κανει οταν φαμε ,να κανει γρηγορα μαμ για να παει να παιξει -δει τν ....του λεω οτι πρεπει να κανει μαμ για να ειναι καλα να μην του ποναει η κοιλιτσα τα χερακια και τα ποδαρακια και για να μεγαλωσει ....σε αυτο με τον πονο δεν ξερω αν κανω καλα αλλα εχω στερεψει απο ιδεες ....

εφαγε μια αυγοφετα τωρα το μεσημερι ετσι ...9 κομματακια ...υπολογιστε λεπτα (α! και 2 λεπτα να το φαει) :lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ανακαληψα πως βγαινει απο την μπανιερα ...βγηκε μπροστα μου ...τραβαει το σκαμπο που εχει για τον νιπτηρα κοντα στην μπανιερα και βαζει το ποδι παταει εκει και βγαινει ....φυσικα κατω εχω χαλι και μια πετσετα και δεν γλιστραει και μεσα στο μπανιο αντιολισθητικο πατακι τεραστιο .

ειχα πολλες μερες να κανω δουλειες στο σπιτι και σημερα εκανα μαζεμενες σκουπισα σφουγκαρισα εβαλα 3 πλυντηρια ενα απο αυτα τα καλυματα απο τα μαξιλαρια του καναπε επλυνα και το πισω μπαλκονι ...αυτα .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κανω πιστες παν σε λαδοπιτες ...για να δω πως θα βγουνε :D

εγω το βιολι μου μιλαω μονη μου ....

αναστασια και εγω λεω να τα κοψεις ...πιστευω οτι θα σου πανε γιατι εχει πολυ ομορφο πρωσοπο και θα φανει καλυτερα με το κοντο μαλακι ;)

κανε αλλαγες κανε και σιθρου βαλε 8-)

εγω παλυ θα ειθελα πολυ να τα ξανα βαζω κοκκινοπα ...ξερετε αυτο το κοκκινο το φυσικο της ιρλανδεζας ...αλλα μετα θα πρεπει καθε μηνα βαφη και ξερω οτι δεν θα το κανω :roll:

αχ γιατι να μην παρω ουτε τα ματια του πατερα μου (γαλανα) ουτε τα μαλια του (κοκκινα) θα μου πειτε παλυ καλα που δεν πηρα την μυτη :lol::lol::lol::lol::lol: μην ζηταω και πολλα :lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφρο εχω πεθανει με τους μονολογους σου!!! :lol::lol::lol:

Αχ τι θα τα κανουμε τα σκατιαρικα με την απεργια πεινας τους;;;;;; :? εμενα απο χθες αρνειται να φαει(ο πυρετος ηρθε κι εφυγε μονος του τελικα δεν ηταν τιποτα) και θελει μονο γαλα δικο μου απο το μπιμπερο της μπεμπας!!!!

Σημερα εχει πιει ηδη 350 μλ...μα αντι να μειωνω θα αυξανω λογω Αλεξ;;; :roll:

Α επισης τον εχω με βρακι απο σημερα...εχει κατουρησει το κοσμο και κακα επουδενη να τα κανει στη λεκανη/γιογιο(παλιοτερα τα ειχε κανει καποιες φορες)...αν δεν ειχα τη πιεση του παιδικου σταθμου θα τον σταματουσα οπως τον αρχισα! δεν εχω ουτε αντοχη,ουτε υπομονη!!! :?

Επισης θελω να φυγω απο δω να ειμαι μακρια απολους να μη βλεπω τουλαχιστον και συγχιζομαι,αλλα ποιος θα βρεθει να νοικιασει ενα σπιτι 200τμ τη σημερον ημερα;;;;;!!!!!! :evil::evil:

Τελος θελω να ΟΥΡΛΙΑΞΩ μπας και φυγει λιγη απο τη συσσορευμενη ενταση!!!!!!

Αυτααααα......τι αλλα νεα παιδια;;; καλα;;;; :lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αργυ πλακα κανεις;;;!!!!!!! :o:o:o:o Γ-Α-Μ-Α-Τ-Ο!!!!!!! :-bd:-bd:-bd

Πανακριβο πρεπει να ειναι!!! εδω τουλαχιστον σιγουρα θα επιανε τα 40- 50.000!!! Μπραβο ο γερμανος!!!!εγω λεω να του κατσεις το βραδυ!!!! :lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσια! :|

Καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σας! Είστε πολύ γλυκές όλες!

ΘΟΥΛΗΗΗΗΗΗ Ελπίζω το "κακότυχη" που μου έγραψες στο ςμς να μην το εννοούσες! :lol::lol::lol:

Το πάρτυ μας ήταν πολύ ωραίο. Τελικά ήταν καλή ιδέα να το κάνουμε στο σπίτι της μαμας μου. :D Η μικρή μου το καταευχαριστήθηκε! :x Συνολικά ήταν έξι παιδάκια και ένα μωράκι. Καλά περάσαμε δε μπορώ να πω! Παράπονο δε έχω! :P:D

Εχθες όμως βασανίστηκα! :( Είχαμε πάει στη μαμά μου και καθόμασταν στη βεράντα και η μικρή γλύστρισε και έπεσε ανασκέλα και το κεφάλι της έσκασε στην κόχη του μαρμάρου της μπαλκονόπορτας! :o:(:(

Πηγαμε στο Παίδων για ακτινογραφίες και ευτυχώς δεν έχει κάταγμα κρανίου, αλλά είμαστε σε 48ωρη παρακολούθηση. Δεν την πιέζω να φάει, την ξυπνούσα χθες το βράδυ κάθε δύο ώρες και το ίδιο θα κάνω και σήμερα. Όταν περάσει το 48ωρο (χωρις παρενέργειες ευελπιστώ) μπορούμε να ξεχάσουμε τι συμβάν.

Αναστασί μην τα κόψεις ρε συ.... :?:? :?

Θα τα πούμε αργότερα! :x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α κριμα ρε Αργυ!!καλα οταν τελειωσεις με τη περιοδο!!! και ετεροχρονισμενα δε νομιζω να τον χαλασει!!!! :lol::lol::lol:

Αφρο ειναι οροφοδιαμερισμα(οικογενειακη πολυκατοικια απο πανω η μανα μου και απο κατω ο αδερφος μου )210τμ με τα μπαλκονια,γυρω στα 180 καθαρο,με 4 υπνοδωματια,2 μπανια και μεγαλο σαλονι-τραπεζαρια...δε μου λεει ομως τιποτα εμενα... :roll:

Χιλιες φορες ενα σπιτι πιο μικρο με μια αυλη σα της Αργυς ,μονοκατοικια και μακρια απολους!!! :roll:

Εφυγε το Θουλακι.... :(:(:(

Ωχ το καημενο το Χαριλινακι!!!! :(:(:( τιποτα δε θα ειναι θα δεις! χαιρομαι παντως που ευχαριστηθηκε το παρτυ της!!! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ρε συ 210 ειναι πολυ μεγαλο !!!το καθαρισμα σκευτομαι !!!

σισσακι μου περαστικα κ ευχνμαι τιποτα να μην δεις .

πηγαμε κουνιες κ τωρα εχω να κανω πολλα .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σισσιώ μου κρίμα ρε συ πολύ στεναχωρήθηκα γιατί σκέφτομαι την σκηνή!!!!...περαστικά και όλα καλά εύχομαι :x:x:x

Τόνια το δικό μας είναι 14τμ σε 3 ορόφους!!!! :lol::lol::lol: ....έχουμε 5 κρεβ. και 2 μπάνια και 1 wc.....όποια θέλει ας έρθει να το καθαρίσει!!!! :lol::lol::lol::roll::roll::roll:

Αφρο το ΤΤ είναι μόνο 2 άτομα, τα παιδιά που θα τα βάλουμε? στο πορτμπαγκάζ? :lol::lol::lol: ή για σημαία?......να σας πω εγώ δεν ήθελα στέσιον βάγκον αλλά....αυτό κάνει 33.000 εννοείται ότι ανεβαίνει ανάλογα με το τι θα του προσθέσεις!!!....εμένα μου άρεσε το Q7 (τύπου τζιπ) αλλά ξεφεύγουμε πολύ πάμε στα 100.000 :o:o:o:o:shock::shock::shock::shock:

σήμερα γεμίσαμε την πισίνα και βούτηξαν τα παιδιά, δλδ μόνο ο Λ. η Ρ. ήταν πολύ διστακτική στην αρχή, μετά όμως......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σήμερα ήπια καφέ με την Παναγιώτα!!

:x:x:x:x:x:D:D:D:D

θα σας γράψω σε λίγο τώρα φτιάχνω ένα diaper cake :D

Σίσσυ μου να τη χαίρεσαι! Τίποτα δε θα είναι τα ίδια πέρασα με την Ιωάννα παλιότερα και δεν ήταν τίποτα απολύτως!

Αργυρώ καλοτάξιδο!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα τσουπες!!!!!! Για να δουμε θα σας θυμηθω ολες;;

Θουλη ναι σε φανταζομουν γλυκια και πολυ καπατσα!!

Τονια δε πιστευω να παρεξηγησες το 'αγριοφατσα' εεε; :oops::oops:

Γωγω ναι , τρωω πολυ η χοντρη :lol::lol: .. Η μπουμπου σκετη γλυκα!!

Σισσυ, ανατριχιασα με την περιγραφη... Κριμα μωρε το κοριτσακι...Ελπιζω ολα να ναι καλα..

Αργυ καλοταξιδο το νεο αυτοκινητο!!!!ΚΙ εγω παντως το suv θα προτιμουσα....

Αφροδιτη , Μ-Ι φιλιαααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γωγώ κούκλα η μπέμπα-Δημητρούλα ( :lol::lol::lol: ) και νομίζω πιο όμορφη από την Ιω!!! :oops::oops::roll::roll::roll:

Επίσης είσαι τελείως τρελή :lol::lol::lol::lol: , που φωνάζεις στον άντρα σου που δεν σε απέτρεψε για το μαλλί!!!!

:lol::lol::lol:

Μαρία για πες για την Παναγιώτα!!!! :D:D

σας αφήνω.......ξέχασα να σας πω ότι η Ρ. ξύπνησε μετά τις 9.00 το πρωί σήμερα!!!! :D:D:D πόσο κουρασμένη είναι η καρδούλα μου!!!! έφτιαξε μαγουλάκι!!!! :D:x:x

γιατί Αφρο απαραίτητο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πριν ενα μηνα μιλουσαμε με τον Κ και μου ειπαι οτι ηταν το μονο που μετανιωσε που δεν εχουμε (δεν ειπαμε να εχουμε) οταν πηραμε το αυτοκινητο .Μου ειπαι οτι οπως και το ει-μπι-ες παλιοτερα ηταν προαιρετικο ετσι και αυτο τωρα ειναι προαιρετικο και στο μελλον θα γινει απαραιτητο (στο βασικο εξοπλισμο) οπως εγινε και το ει-μπι-εσ .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • περιμένουμε νέα σου! εγώ έχω Τετάρτη και ανυπομονώ!😍😍
    • Αυτό που σου είπε ο άντρας, αύτο να κρατήσεις κορίτσι μου ❤️ Είναι το πιο σημαντικό να είστε ενωμένοι και να συμφωνείτε για το ποιες είναι οι προτεραιότητες σας αναφορικά με την οικογένεια σας. Μπράβο και στη μαμα που ήρθε ν αναλάβει ευθύς αμέσως, θα ξεκουραστείς κι εσύ πιστεύω 🙏 Ήδη τα καφέ ελλατώθηκαν γιατί έριξες ρυθμούς, άρα πολύ πιθανόν να ΄ήταν από την εξάντληση. Αυτό που είπες για το έκτατο ραντεβού, το λέγαμε και με την Κίντο όταν μ έπιασε εμένα η κρίση 😅 και να πάμε στα επείγοντα, τίποτα δεν μπορούμε να αλλάξουμε αν έχεις συμβεί κάτι, δεν είναι στο χέρι μας δυστυχώς... Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι όσο πιο ήρεμη και ξεκούραστη γίνεται, θετικές σκέψεις κι αύριο με το καλό θα πας στο γιατρό σου και θα δεις ότι όλα θα είναι όπως πρέπει ❤️☘️💫
    • Έκλεισα ραντεβού με μία γιατρό που είναι και εμβρυομητρικός. Αλλά θα με δει την άλλη Παρασκευή. Το πρώτο που με ρώτησε όταν της είπα το ιστορικό και το λόγο της επίσκεψης. "Δεν είχε εντοπιστεί στην αυχενική?" Tι να της πω? Αυτό που καταλαβαίνω κι εγώ τώρα μετά το ψάξιμο που έκανα; Kαι στην αυχενική υπήρχε η αντίσταση στη μητριαία. Απλά ήταν στο όριο. Και ο κίνδυνος είχε πάλι βγει, απλά ήταν μικρότερος 1/160..στη β επιπέδου όμως έφτασε το 1/40. Αν είχε αξιολογηθεί τότε σωστά από το γιατρό, ίσως προλαβαίναμε κάτι με ασπιρίνη.. τώρα πλέον δεν ξέρω. Ελπίζω ως τότε όλα καλά γιατί έχω ανησυχήσει. Σαν να μην είναι τόσο ζωηρός όσο τον ένιωθα πριν τη β επιπέδου στις αρχές Ιουνίου.
    • Καλησπέρα! Όχι η κύστη δεν επηρέαζε πουθενά το τεστ. Αφού έκανα και χοριακη πριν πάω στο γιατρό κ ήταν 0,2. Ούτε καν υποψία εγκυμοσύνης!! Κάνε μια χοριακη να ξεμπερδευεις! Υπομονή 1-2 μέρες για να δεις τι γίνεται! Εύχομαι κάθε καλό!!
    • Περιμένουμε νέα σου κορίτσι μου από την Doppler 😊
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...