Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου-Νο47-Και το όνομα αυτής_ΔΑΝΑΗ!!!

Recommended Posts

Αναστασι καρπουζι δεν τρωει;;;;

ο φοφος χτες εφαγε...8 φασολακια..υπολογησε ενα λεπτο τρυφερο φασολακι στα 3...2 πατατουλες απο τα φασοκαλια...μια τσιμπια φετα και την "καρδια" ναπο δυο φετες καρπουζι... και του ημουν και ευχαριστημενη..

ηπιε φυσικα μετα και κανενα μισολιτρο νερο...αχ....

Oxi!Δεν τρωει καρπουζι με τιποτα αλλα κ να ετρωγε δε θα κερδιζε κ πολλα... :?:?

8 φασολακια εε?Παλι καλα...!

Οκ τρωει ταχινομελο...τρωει καρυδια...γαλα κατσικισιο κ γιαουρτι...τυρι-κασερι...

αλλα ειναι διαιτολογιο αυτο???Τι καλα στις διακοπες...ενα μικρο κομματακι κρεας,ντοματουλα,μια μπανανα,αχλαδι,μπαγιατικο :lol: μηλο...ρυζομακαρονα...κατι καναμε!Τωρα παλι στα ιδια!

Α!Δε σας ειπα...Χθες εκανα ατασθαλια....δλδ η Αννυ!Εφαγε τηγ.πατατες και δυστυχως οχι σπιτικες...!Ειπα οκ ας φαει 2-3...αλλα μετα την αφησα τη σκατουλα κ αφηνιασε!Η μια μετα την αλλη εμπαινε στο στομα!Ενα στομα ΝΑ!ε καπου στις 10+ σταματησε!Μα ειναι μεγαλο σκατακι ειναι...

Αργυ λες θα ειναι πολυ κοντο το φορεμα εε???Βλεπω να το φοραω με...κολαν! :lol::lol::lol: ¨η θα το βαλω ετσι για να με στραβοκοιταει ο Α! :twisted::lol::twisted::lol:

Καλα ουτε τον τραχανα δεν πολυθελει πια!!!Και με πειραζουν ολοι(οσοι δεν μας ζουν) οτι τρωει πολυ!!!Ουτε μακαρονια!2-3 τρωει!

Αγιος Μικυ!!!Αγιος! :lol::oops::oops::oops:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 950
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αργυρώ νόμιζα ότι στην ανάκληση οι μπαλκονόπορτες ανοίγουν πιο δύσκολα :roll::roll::roll::roll:

Ναι πάω στο καμάρι μου σήμερα :D:D:D:D:D:D:D

Αναστασία όταν λές μειώσατε τους θηλασμούς πόσους κάνει?

Αφού τις άρεσαν οι πατάτες γιατί δεν της κάνεις εσύ στον φούρνο ψιλοκομμένες σαν τηγανητές?

Βάλε και λίγο κοτοπουλάκι μαζί μήπως ξεγελαστεί :mrgreen:

Χρύσα οι εξετάσεις που έκανες χθες? όλα καλά?

8 Φασοκαλια ειναι σουπερ..δεν το συζητω..

ασε χτες εφαγε...ειπαμε...εφαγε και μερικα αγγουρακια απο τη σαλατα μας..και μερικα ημικυκλια κρεμμυδι..τελεια σου λεω..

ΟΚ ξερω οπτι τα παιδια σε αυτην την ηλικια εχουν μικροτερες διατροφικες αναγκες...πολυ μικροτερες συμφωνα με την παγιομενη βιβλιογραφια...οποτε ακομα και λιγο αμα τρωει...εγω ειμαι ευχαριστιμενη..οσο φαει...να σημερα για πρωινο..μισο κεσεδακι γιαουρτι με μελι και μουσλι..απο τα οποια ξεχωρησε και εφαγε τις σταφιδες, το αμυγδαλακι φιλε και τα αποξηραμενα βερικοκοδαμασκηνα..παλη καλα...αυτο θεωρειτε σουπερ...

κατα τις 11 θα το δοσω να φαει και ενα κουλουρι με λιγο στιμενο χυμο..

Νατασουλα ολα καλα..η κολποσκοπιση δεν εδειξε κατι που να δικαιολογει αιματακι..διαστολη δεν εχω μονο μαλακο τραχηλο..οποτε εχουμε δρομο ακομα μπροστα μας..εκτος και αν ρε παιδι μου ολα θα γινουν πολυ γρηγορα..

το μονο που ειπε ο γιατρος ηταν οτι μπορει να πιεζει το μωρο- καθωτι ειναι και καλοθρεμενο- και απο εκει να ειναι το αιματακι στα ουρα..

Διλαδη δενε χω λεκεδες αιματος απλα ειναι αυξημενα τα εριθρα στα ουρα και απο τι στιγμη που δενε ιναι ουρολοιμοξη, δενε χω προβλημα στα νεφρα κλπ..δεν ειναι ανισυχητικο.

Ρε παιδια..μονο εμεις οι μανες βλεπουμε τος κινδυνους....

ποσες μερες λεω στον Οδισσεα οτι ο μικρος γλυκοκοιταζει τα σκοινια απο τα στορια που εχουμε στο δοματιο του- προιν γραφειο- και του λεω να τα βγαλει τελειως και μετα καποια στιγμη να του βαλω κουρτινες..μου λεει οχι δεν τα φτανει ακομα...το να παρει μια καρεκλα η μιακουτα πχ..να σκαρφαλωσει εκει να το περασει στο λαιμο του και να πνυγει δεν μπορει να το φανταστει;;;;..ειμαι υπερβολικα φοβητσιαρα μηπως;;;

όχι δεν είσαι υπερβολική και εγώ έτσι βλέπω τους κινδύνους, αυτά τα σκοινιά αν θέλεις κάνε τα κόμπο και βάλτα ψηλά, κατάλαβες? έτσι είχ ακάνει εγώ όταν ο Λ. ήταν μικρός και η κούνια του ήταν στο παράθυρο, ανέβασα τα σκοινιά πάνω για να μην τα φτάνει!!! ;)

Αναστ. κάνε, όπως είπε και η Νατασούλα, τηγανιτές πατάτες στον φούρνο, αφού τις τρώει.....α τρώει και ταχυνόμελο, είναι πολύ θρεπτικό!!! ;)

και τώρα που είπε κολάν η Αναστ. θυμήθηκα τι ήθελα να σας πω, όσες έχετε κοριτσάκια!!! :roll::roll::roll: ....

θυμάμαι λέγατε τι να κάνετε τώρα το καλοκαιράι που τα κοριτσάκια φορούν φορέματα και βρακάκι κ.λπ., εδώ έχω δει πολλά κοριτσάκια που φοράνε φορεματάκια ή φουστίτσες και από κάτω φοράνε κολάν κοντό μέχρι την μέση του μπουτιου, επίσης έχω βρει και βρακάκι-μποξεράκι για κοριτσάκια....μου φάνηκε ωραία :idea:;)

Kαλημέρα μανουλίτσες!

Γωγούλα, μακάρι να σας πάρουν! Τον ξέρω τον σταθμό, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν θυμάμαι αν μου είχε πει κάποιος κάτι γι' αυτόν, να μη σε γελάσω! Είναι πολύ γνωστός πάντως, αν σας πάρουν και τζάμπα, σούπερ!!! ;)

Λενάκι-μαϊμουδάκι, καλό ταξίδι, να περάσετε τέλεια!!! :D Μακάρι να καταφέρουμε να κανονίσουμε καφεδάκι!!! Ρίξτε σήμα εσύ κι η συμπεθέρα σου! ;)

natasoula, επίσης καλό ταξίδι, να περάσετε πολύ όμορφα! Σκιάχτηκα λίγο με την ανάκληση... Ο Θεός να φυλάει να μη σε βάλουν στόχο λέω εγώ, γιατί ΑΝ σε βάλουν, θα βρουν τρόπο να μπουν ΣΙΓΟΥΡΑ... :?:?

Χρυσουλάκι, πραγματικά το μικρό μου κουμπαράκι θα γίνει γαλατάς!!! :shock::lol: 6 και σήμερα; :roll: Και η πίεση στα πατώματα, ε; Μία απ' τα ίδια... 9 η μεγάλη, 5 η μικρή μόνιμα!!! :roll:

Αναστασί μου, συμπάσχω... Κι εγώ, αλλά κυρίως η νύφη μου... Έχει ένα ζουζούνι στην ηλικία της Άννυ... Τρώει λιγότερο κι απ' την Άννυ, αλλά είναι και σαμιαμίδι εντελώς, απ' τα κόκκαλα βγαλμένη... :? Τουλάχιστον το τσαχπίνικο είναι ζουμπουρλούδικο...!!! :D Έχει σκάσει η κοπέλα... :(

ΑΓΙΟΣ μίκυ, δε λες τίποτα!!!!!!! :lol::lol::lol::oops:

Τρέχω, με καλούν!!! Κι επανέρχομαι... ελπίζω!

Καλημερα!!!

Τι κανετε?

Θα με σκασει αυτο το παιδι με τον υπνο :twisted: Τοσο νευρο που το βρισκει μια σταλια σκατο? Τον εμαθα και εγω η χαζη να τον κουναω αγκαλια για να κοιμηθει και τωρα τα λουζομαι :oops: Η Ε. ειναι στην γιαγια της,ευκαιρια να κανω καμια δουλεια ησυχα...λεμε τωρα.

Κατερινακι να χαιρεσαι και παλι το Ειρηνακι!!! [smilie=occasion13.gif]

Αναστασια βαρατε αφαγιες παλι ε? Μηπως ζεστενεται και δεν εχει ορεξη για φαγητο? Και η Ε. μια απο τα ιδια κανει μια ζωη! 1 ωρα να πιει ενα ποτηρι γαλα και 2 για να φαει μια φετα ψωμι και αυτα με πολυ κυνηγι! Με εχει σκασει πραγματικα! :twisted: Σιγα βρε μια φορα δεν πειραζει αν φαει πατατες απο εξω!

Χρυσα μια χαρα οι εξετασεις! Ο μικρος τα παει πολυ καλα με το φαγητο! Δεν προλαβαινω να γεμιζω κουταλι! Μακαρι τουλαχιστον αυτος να μου βγει φαγανος! Ειμαστε στο καροτο πατατα και την Κυριακη θα βαλω και κολοκυθακι. Θελει ομως να τρωει παραπανω..Να του δινω λες? Φοβαμαι μην του πεσει βαρυ μωρε...

Αργυ και εγω ετσι της κανω με τα κοντα φορεματακια. Μερικα εχουν και ιδια φουφουλα απο μεσα και ειναι τρελα! Εμενα της αρεσει να φοραει φορεματακια.

Μολις ακουσα οτι ξεκληριστικε ολοκληρη οικογενεια απο τα Χανια στο Μοναχο απο τροχαιο.. :o Μπαμπας -μαμα 47 χρονων και 3 παιδια 14,16,18 χρονων. Ειχαν και ενα 3 μηνων μωρακι που ευτυχως εμεινε στα Χανια. Δεν μπορω... τετοιες ειδησεις με ριχνουνε πολυ :cry::cry:

Παω να κανω την κουζινα που ειναι βομβαρδισμενη! Τα λεμε μετα!

πωπω τι κρίμα, αλλά και το μωράκι θα μεγαλώσει μόνο του το καημένο!!!! :(:(:(

και το 2χρονο που το χτύπησε η μάνα του με το αυτοκίνητο κάνοντας όπισθεν? :o:o:o υπέκυψε :(:(:(

εδώ συζητάται, και μάλλον θα εγκριθεί, η επέμβαση στο έμβρυο κατά την εγκυμοσύνη, αν διαπιστωθεί ότι το έμβρυο έχει κάποια βαριά ασθένεια-αναπηρία.....θα αφαιρούν το έμβρυο και θα αφαιρούν από αυτό τα άρρωστα κύτταρα και θα εμφυτεύουν το έμβρυο πάλι στην μητέρα και έτσι το παιδί θα γεννιέται φυσιολογικό! :!: .....αν εγκριθεί η όλη διαδικασία θα γίνεται μόνο σε ένα δημόσιο νοσοκομείο στο Βερολίνο και θα γίνεται ΜΟΝΟ για τα πραγματικά άρρωστα έμβρυα!!!!.....έδειξε η τιβι και μερικούς σοβαρά ανάπηρους σε καροτσάκι με κικρά άκρα και δυσκολία ομιλίας και είπαν ότι αν είχαν αφαιρεθεί τα άρρωστα κύτταρα το παιδί θα είχε γεννηθεί υγιές!!! :!:

το θέμα είναι να μην επεκταθούν οι γενετιστές και επεμβαίνουν στο φύλο ή στην εμφάνιση του παιδιού!!!!....αλλά λένε θα είναι ελεγχόμενο από το κράτος........

καλημερα .

τελικα εφερα την κουνια μεσα σε μενα και τον μανωλη και πηρε ο Κ το γραφειο του στο παιδικο ...ναι ναι εχει τωρα δικο του δωματιο ο μπαμπας μας :lol::lol::lol::lol::lol:

σημερα καθαρισα καλα και το πισω μπαλκονι ...λαμπικο το εκανα .

ο μικρος ξυπνησε αρκετες φορες αλλα ουτε μετρησα ουτε ρολοι ειχα να δω τι ωρες ...μου το πηρε ο Κ γιατι ειναι το ξυπητηρι του για την δουλεια ....

καλα μιση ωρα για να το γραψω ....

Γεια σας...Μου το ματιάσατε κακούργες το στερνοπούλι μου....Ξύπνησε 2.30, την πήρα στο κρεβάτι να θηλάσω και ξύπνησα 3.30 και ακόμα έπινε... :o:o:o:o Κοιμισμένη βέβαια.... ;);););) 7.20 ξαναξύπνησε..... :shock::shock::shock: Ευτυχως βέβαια γιατί ήθελα να σηκωθώ κι εγώ πρωί πρωί να πάω με το Γιώργο στο ΕΕΤΑΑ να κάνουμε την αίτηση για το ΕΣΠΑ...

Καλά κορίτσια ήταν σε μια κωλοπεριοχή..... :o:o:o:o:o:o Έτρεμε το φυλλοκαρδι μου....Παντού χαμόσπιτα, αλλοδαπούς και γύφτους...Μόνο μέσα στο κτιριο είδα Έλληνες.... :?:?:? Περιττό να σας πω γινόταν χαμός από μαμάδες....Κάναμε τα χαρτιά μας και μετά επισκφθηκαμε το σταθμό που δηλώσαμε...Ένα παλιό διατηρητέο κτίριο μέσα στο πράσινο με τεράστια αυλή και πολλά παιχνίδια, μέσα για να μας ξεναγήσει η διευθύντρια στους χώρους μας φόρεσε "σακουλες" στα πόδια... :?:?:? Λέει δεν πατάμε έτσι..Τα παιδιά μέσα πατάνε μόνο με παντοφλάκια...Άνετοι, φωτεινοί, ασφαλείς χώροι....Είναι ενιαίοι..Σαν λαβύρινθος για να πας από τη μια στην άλλη αίθουσα..Πολύ μου άρεσε....Στην ηλικία της Ιως η αναλογία είναι 1 δασκάλα για 6-8 παιδιά...Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολύ παιχνίδι, κουκλοθέατρο, μουσκοκινητικη αγωγή, θεατρικά κλπ....Πολύ μου άρεσε έτσι πως τα είπε η διευθύντρια..Και η προσαρμογή γίνεται ομαλά...Την πρώτη μέρα πας απόγευμα με το παιδί, εσύ κάθεσαι στην αυλή πίνεις καφέ, το παιδί παίζει και γνωρίζεται με τα άλλα παιδάκια στην αυλή, τη δεύτερη οι γονείς έχουν συνάντηση με παιδοψυχολόγο, διατροφολόγο, παιδίατρο κοκ....

Α, επίσης για παιδάκια "πιο προχωρημένα" μπορεί να τους κάνουν επιπλέον δραστηριότητες.... ;););)

Από τα 3 τους κάνουν και αγγλικά, κεραμεική, ρυθμική, καράτε..... ;);););)

Αχ μακάρι να μας πάρουν..Πολύ μου άρεσε....Και η διευθύντρια φαίνεται να ξέρει καλά τη δουλειά της...Μου έφερνε παραδείγματα συμπεριφορών παιδιών και πως τα "εκπαιδεύουν" και με έβρισκαν σύμφωνη.... ;);););)

Μόνο που το απόγευμα πρέπει να ξαναπάω στο ΕΕΤΑΑ να προσθέσω μια βεβαίωση στο φάκελο μας που λέει ότι αποδέχεται την Ιω αν επιλεγεί στο σταθμό της παρά το ότι είναι κάτω από 2,5... :evil::evil::evil::evil: Και εκεί οι μαλάκες δε μου το είχαν πει.... :?:?:? Θα με απέρριπταν.... :evil::evil:

Κατερινάκιιιιιιι χρόνια πολλά!!!!!Να τα εκατοστήσει το λουλουδάκι σου...Να το δεις όπως επιθυμείς και σύντομα να του χαρίσεις αδερφάκι.... :D:D:D:D:D

Συμπεθέρααααα έρχεστε;;;;Πότε καλέεεεεεεε;;;Δεν προλαβαίνω να ετοιμαστώ....Πότε θα κάνω μπάνιο;;;;; :lol::lol::lol::lol: Πάρε να μου πεις......Ουαουυυυυυυ..Τέλειααααααααααα.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Θουυυυυ υπομονη....Εγώ τα πέρασα στην αρχή..Θυμάσαι που η μπέμπα καθόταν μόνο αγκαλιά;;;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted:

Αρζτιιι κι εγώ πολλές φορές τις φοράω κολάν με κοντά φορεματάκια.... ;););)

Νατασούλααααα 22/7 βγαίνουν τα προσωρινά αποτελεσματα μου είπαν και 29/7 τα τελικά.... ;);) Καλή μας επιτυχία... :D:D:D:D Καλά να περάσετε Καβάλα...

Ελενάκι κι εγώ την Ιω την ταίζω....Δεν μπορώ να τη βλέπω να πασαλείβεται....Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι... :twisted::twisted::twisted::oops::oops::oops: Καλέ δωσε στο Γιώργη να φάει..... :D:D:D

Χρύσα δεν είσαι υπερβολική....Μόνο η μάμα αντιλαμβάνεται τους κινδύνους 100%....Ίσως από προαίσθημα...Μάζεψε το κορδόνι.... :?:?:?

Αναστασι πάλι αφαγίες η Αννυ;;;; :?:? Μα καλά δεν πεινάει αυτό το κορίτσι;;;;; :roll::roll::roll::roll:

Αφροοο τον εκτόπισες τελικά τον Κ ε;;;;;; :lol::lol::lol: Ατιμη γυναίκα..Οιδοιποδειο έχεις μωρή με τους γιους;;;; :lol::lol::lol:

Μιτσάκιι πως ήταν η χθεσινή νύχτα;;;;;; :roll::roll: Ελπίζω καλή.... :lol::lol:

Και η Έλενα δεν θα είναι 2,5 στις 1/9 αλλά στο ΕΕΤΑΑ που πήρα τηλ δεν που είπαν τίποτα, ούτε από τον παιδικό .

Στην πρόσκληση και στην αίτηση λέει ότι μπορείς να δηλώσεις την κατηγορία Α2 για παιδιά που θα είναι 2,5 στις 31/12 με εξαίρεση τους βρεφονηπιακούς

Νατασούλα τι Α2;;Εγώ δεν συμπλήρωσα τίποτα τέτοιο...Αυτά μου το έβαλε η κοπέλα που με εξυπηρέτησε στο ΕΕΤΑΑ....Εξήγησα κι εγώ στη διευθύντρια του παιδικού ότι λέει για την ημερομηνία αυτ΄πη 31/12, αλλά μου είπε ότι για το σταθμό της δεν έχει προξηρύξει θέση για βρεφη...Και συνεννοήθηκε με το ΕΕΤΑΑ και της είπαννα δίνει μια βεβαίωση, η οποία λέει ότι σε περίπτωση που επιλεγεί το τάδε παιδακι για το σταθμό μου θα το δεχτώ ακόμα κι αν είναι κάτω από 2,5 ετών... :?:?:?:?:?

Έτσι λέει και η βεβαίωση που μου έδωσε.... :?:?:?

Ελπίζω να μην έχω κανένα θέμα.... :?:?:?:?

Γωγώ με αγχώνεις τώρα

Η κατηγορία Α2 δεν είναι για βρέφη αλλά γα νήπια από 2,5 (συμπληρωμένα στις 31/12) μέχρι να πάνε σχολείο

Στις υπόλοιπες επιλογές τι έβαλες? μήπως δημοτικούς και σου βάλανε κατηγορία Α1.2 & Α1.3?

Καλησπέρα! :(:twisted:

Σας διαβαζω μέρες τώρα, αλλά δε γράφω, γιατί στο γραφείο έχω την απίστευτη δουλειά και εκπαιδεύω και μία καινούρια υπάλληλο και απο το σπίτι δεν έχω όρεξη για τίποτα.

Αναστασί εμένα μου άρεσαν και τα δύο φορέματα, δεν πιστεύω οτι είναι κοντά και να μη φορέσεις κολάν, κοριτσάκι είσαι. Δε ξέρω τι να πω για την Άννυ που δεν τρώει, ούτε και η δικη μου τρώει, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να την πιέσω, ή μάλλον να την ξαναπιέσω. Ας τρώει όσο θέλει αρκεί να αναπτύσσεται φυσιολογικά. :roll:

Εγώ πάντως της τηγανίζω 2-3 φορές την εβδομάδα πατατούλες με λαδάκι από το χωριό και της φτιάχνω και ένα αυγό να φάει. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακές οι σπιτικες τηγανητές πατάτες αν είναι ενταγμένες σε ένα ισορροπημένο προγραμμα διατροφής.

Γωγώ καλή επιτυχία με τον παιδικό

Νατασσούλα γι' αυτό μου τη σπάνε οι κλειδαράδες, πατάνε στην ανάγκη σου για να τα κονομήσουν.

Έρη θα τρόμαξε ο μικρός μωρέ απο την πέτρα ε...; Πόνεσε η ψυχούλα. Δε ξέρω γιατί αντιδρώ έτσι, αλλά όταν βλέπω παιδάκια να χτυπάνε το παιδι μου, θέλω να τα σπάσω στο ξύλο. :oops::oops::oops: Δεν το κάνω, αλλά το θέλω... :lol::lol::lol::mrgreen::oops:

Συγχωρείστε με που δε σχολιάζω άλλα, αλλά δεν είμαι και στα καλυτερα μου...

Νατασούλα εγώ δεν είχα συμπληρώσει καν αυτά γιατί δεν ήξερα ποιο πρέπει να βάλω.... :?:?:? Και όταν πήγα εκεί με ρώτησε η κοπέλα ποιο είναι, της λέω δεν ξέρω, έψαξε τον παιδικό που είχα ως πρώτη επιλογή και μου έβαλε το Α2....

Αλλά η διευθύντρια μου είπε αυτό που σου είπα.... :roll::roll::roll: Μπορεί να ισχύει μόνο για τον δικό της σταθμό..Τι να πω.... :roll::roll::roll::roll:

Εβαλα και κάτι άλλους σαν 2η και 3η επιλογή αλλά δεν ξέρω σε τι κατηγορία είναι.... :roll::roll::roll::oops::oops::oops::oops:

συμπεθερα παλι για τη σπιτονοικοκυρα σου με περασες?? :lol::lol::lol:

καλε γιατι δε σηκωνει καμια το τηλ οταν την παιρνω??? να πω οτι ειναι απλα συμπτωσεις?? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ελπιζω να σας παρουν κοριτσακι μου, αφου σου αρεσε κ τοσο πολυ!!

οπως το διαβαζω φαινεται σουπερ! καλη επιτυχια!!! ;)

αναστασι δεν ειδα τα φορεματα αλλα εσυ κ ρασο να βαλεις θα εισαι σουπερ!!!!!!!!!!!!!!

σισσιω τι κανετε κοριτσακι? γαιτι εισαι πεσμενη?

νατασουλα ελεος πια αυτοι οι κλειδαραδες!! καλη επιτυχια κ σε σενα με τον παιδικο!

καλε εγω του δινω απολα! κ τηγανητες πατατες κ αυγα ματια.. ειδικα τα αυγα δεν τα τρωει αλλιως!

να τονδειτε να βουταει το ψωμι μεσα στον κροκο :lol::lol::lol::lol::lol:

χρυσα δε νομιζω οτι εισαι υπερβολικη.. οι μαμαδες ειναι πιο αγχωδεις απο τους μπαμπαδες γιατι βλεπουν πιο "σωστα" τους κινδυνους, ετσι πιστευω εγω

ο μικρος εχει ηρεμησει με το θεμα του μωρου.. αγκαλιαζει την κοιλια μου κ αν καμια φορα με βλεπει να καθομαι κ να την κραταω κ να ξεφυσαω (δε λεω αχ ποανει η κοιλια της μαμας αχ το νινι κλπ) ερχεται κ τη χαιδευει κ λεει νινι νινι καλααααα

οτι θα εχουμε προβλημα θα εχουμε κ μαλιστα μεγαλο.. αυτο ειναι σιγουρο

θηλαζε μια φιλη την κορουλα της αυτος κοιτουσε με μεγαλο ενδιαφερον κ με ρωταει τι κανει το νινι

του λεω πινει γαλα απο τη μαμα του

κ ερχεται χλαααααααααπ μου κατεβαζει την μπλουζα -στην ψυχρα ετσι???- κ αρχισε να με γλυφει κ να με δαγκωνει :lol::lol::lol::lol::lol:

Τα κοίταξα τώρα και ευτυχώς σωστά τα συμπλήρωσα.... :D:D:D

Νατασούλααα αυτοι στον ΕΕΤΑΑ αποφασίζουν ποια παιδάκια θα πάρουν;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll: Και αν δεν σε βάλουν στην 1η επιλογή σου;;;;;; :roll::roll::roll: Εγώ τους άλλους δυο σταθμούς δεν τους ξέρω...Τους έβαλα επειδή είναι σχετικά κοντά... :roll::roll::roll::roll:

Όλοι ιδιωτικοί είναι..Θυμάμαι που μου είχες πει ότι θα βάλεις ή μόνο ιδιωτικούς ή μόνο δημόσιους....Αλλά μόνο η 1η επιλογή με ενδιαφέρει....

Σισσάκιιιι τι έχεις καλό μου;;;;;;; :x:x:x:x:x

Συμπεθέρααααα με πήρες τηλ;;;;;;Ούτε καν το έχω δει....Πότε καλέ;;;;;; :oops::oops::oops::oops: Πάω να δω...Το έχω ξεχάσει το κινητο στην τσαντα.... :oops::oops::oops:

και εγώ τηγανίζω πατάτες και δίνω στα παιδιά, όχι συχνά, αλλά βαριέμαι να περιμένω να γίνουν στον φούρνο, θέλει πολύ ώρα....και αν πάμε κάπου έξω και έχει πατάτες τηγ., θα δώσω στα παιδιά....μια - δυο φορές εντάξει είναι.....μην είμαστε της υπερβολής!!!!...........η αλήθεια είναι ότι στον Λ. άργησα να δώσω και ο καημένος ούτε σοκολ. δεν έτρωγε μέχρι τα 3!!! :?

ωγώ και Νατασούλα καλή επιτυχία βρε με τους παιδικούς, βλέπω ότι είνα λίγο δύσκολα τελικά.....καλά τα χαρτιά δεν είναι κατανοητά? :shock::shock::shock:

Λένα :lol::lol::lol: σε βλέπω να θηλάζεις 2 μικράκια!!! :lol::lol::lol:

πάω να μαγειρέψω......τα ξαναλέμε ..... σε όλες πολλά :x:x:x

Δεν το έγραψα καλά με τον κλειδαρά και του έβγαλα το όνομα :lol::lol::lol::lol::lol:

100 ευρώ πήρε σύνολο 70 έκανε η καινούργια κλειδαριά και 30 για την δουλειά του ;)

Λένα φαντάζομαι σκηνικό με τον Αναστάση να σου κατεβάζει την μπλούζα :lol::lol::lol::lol:

να δείς που όταν γεννήσεις θα ζητάει στανταρ να θηλάσει.......

Σίσσυ ακόμα χάλια τα πράγματα???

Γωγώ δεν ξέρω τελικά ποιοι αποφασίζουν. Τα πρώτα αποτελέσματα που βγαίνουν στις 22/7 είναι απλά λίστα με τα μόρια για τις ωφελούμενες και μια λίστα με τις αποριπτέες για να κάνουν ένσταση όσοι θέλουν. Τα οριστικά αποτελέσματα είναι λίστα που λέει σε ποιον παιδικό τοποθετήται το κάθε παιδί, δεν σημαίνει όμως ότι θα πάρουν όλα τα παιδιά από τις ωφελούμενες γυναίκες.

Δεν έχω καταλάβει όμως ποιος κάνει την επιλογή από την λίστα με τις ωφελούμενες γυναίκες :roll::roll::roll: Υποτίθεται ότι γίνεται βάση μορίων αλλά έχω ακούσει διάφορα...... έχω ανοίξει θέμα και στην ομάδα

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

εχω γινει κουρελι...

καταρχας να πω χρονια πολλλαααααα στο ειρηνακι μας..κατερινακι να τη χαιρεσαι πουλακι μου..κερνας κρασακι'¨? :lol::lol::lol:

ρε παιδια χθες κοιμηθηκε ο μικρος 11 ξυπνησε παρα πολλες φορες το βραδυ κ οριστικα 8,50 :cry:

κ απο τοτε ενα μισαωρο στις 12 κ μολις τωρα ξανα κοιμηθηκε..

κ ολη μερα στο χερι..δε αντεχω αληθεια..με 2 κ το ενα στο χερι δε γινετε...

μου εκοψε κ τη πιπιλα..δηλ να κοιμηθει με αυτη δε παιζει..μονο αν ξυπνησει κ του δωσω ..εκει τη περνει.αλλα αλλες φορες δεν

μα μονο αγκαλια ησυχαζει..δε παει αλλο..τωρα τελευταια το επιασε..

ο μεγαλος κοιμηθηκε 11,30 κ ξυπνησε 9 :D:D

κ τωρα κοιμηθηκε για μεσιμερι..πανα δε του βαζω..ποτε δε τα κανειπανω του..

α χρυσα σε σλινκ δε καθετε..ζεστενεται κ λογικο..εδω το χειμωνα δε το ηθελε :cry::cry::cry:

Τα γνωστά ρε κορίτσια... τί να εχω...

Δεν έχω ακόμα ξεκαθαρίσει τί θέλω και στεναχωριεμαι και για τη μικρή, που νομίζω οτι τον τελευταίο καιρό λόγω ανασφάλειας, λεχει γίνει πιο νευρική και γκρινιάρα. Δεν ήταν έτσι το παιδί μου... :cry::cry:

Αργυρούλα πώς τις κάνεις στο φούρνο; Τις κόβεις σα να είναι για τηγάνι, τις βάζεις σε αντικολλητικό ταψί με 1-2 κουταλιές λάδι και τις ψήνεις μέχρι να ροδίσουν, δλδ για 40-45 λεπτά;;

Χρονια πολλά στο κοριτσάκι σου Κατερίνα! :x

Θου υπομονη, υπομονή, υπομονή εγω δεν έχω πάντως να σου στείλω λίγη... έχει εξαντληθεί η δική μου, αλλά είμαι σίγουρη οτι κάπου θα βρεις. :mrgreen::roll:

Και χλαααααααααααααααααααπ να τος ο βυζος εξω!!! :lol::lol::lol: Γεια σου Λεναρα με τα "χλαπ" σου!!!!!

Τι κανετε κουκλες?Μιλατε τοσο καιρο για παιδικους κ αγχωνομαι κ εγω μαζι σας! :P

Το κοριτσι μου αφου μου εβγαλε σημερα την ψυχη ειπε να φαει λιγο κοτοπουλακι για να μην σαλταρω εντελως! :D:D:D

Κατα τ'αλλα δεν ξερω τι εχουμε παθει...Πηγαμε βολτα κ οταν γυρισαμε αφηνιασε...Φωναζε,ηθελε αγκαλια,ηθελε να παρει οτι δεν την αφηνω(πχ λεφτα,κουτι αλουμινοχαρτ.που κοβει κλπ) ανοιγε συνεχεια την καταψυξη και οταν της ελεγα να την κλεισει μου φωναζε "φυυυυυυυγε απο εκει!Γαμωτο" :shock::lol::? Εγω την εκλεινα κ παλι αυτη φωνες και στο τελος αφου της ειπα "ΤΕΛΟΣ Αννυ" ηρθε κ με χτυπησε :shock::shock::shock: !Οκ...Γινομαστε κ επισημα 2χρονα!!!!! :?

Τωρα κοιμαται αγκαλια με το "Βα",ειπαμε απο το αρκουΒΑκι!!!! :lol: Κ εγω καθισα να φαω το κοτοπουλο με λαχανικα...Και τα λαχανικα ηταν αψητα! :lol: Κ εφαγα παγωτο για να συμπληρωσω τη μεριδα μου!Αλλα θα ετρωγα ετσι κ αλλιως..Αρα τωρα πρεπει να φαω κ αλλο παγωτο!Ε?! :lol:

Ωραια!μονη μιλαω,μονη απανταω,μονη γελαω! :P

Νατασουλα καθε φορα που κανω πατατες εστι τις κανω αλλα δεν θελει...

Τελικα εκανες λαθος στα χαρτια σας?Καλα να περασετε Καβαλα!!!

Σισσιω μου ΑΝ ετρωγε σωστα(εστω λιγο αλλα ποικιλια) δε θα ειχα προβλημα να της δινω κ πατατες κ πιτσα(σπιτικη!)...αλλα δεν τρωει αλλα κ αλλα σιγα μην της δινω πατατες!Βεβαια 2-3 φορες που λες εσυ τη βδ μου φαινεται πολυ!Εσυ τρως 2-3 φορες πατατες???Εγω 1-2 το μηνα...!

Κατα τ'αλλα...Να ξερεις σε εχω στο μυαλο μου...Ευχομαι να στρωσουν τα πραγματα...Ευχαριστω για το "κοριτσακι"! :D:D τρομαρα μου!

Α!Λενα εσυ κ πατατακια του δινεις! :lol::lol::lol: Και μελατο αβγο? :ymsick::lol:

Δημητρουλι φιλια..στα κοριτσια σου!!! :lol::P

Χρυσα συμφωνω πως η μανα εχει παντα δικιο σε αυτα!Να σου λεω τι κανει κ ο Α να σου κοβεται η ανασα.... :(:(:( και στο τελος μας την λεει κ απο πανω που χτυπησε το παιδι κ εχει πληγη...εμ στον ισιο δρομο τουμπαρει...αλλα μια ζωη βγαινει λαδι εκεινος...

Παω για το παγωτο που λεγαμε! ;)δε διαβασα τα τελευταια

σισσιω :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

σε σκεφτομαι

εγω μαλλον αναισθητη ειμαι..χθες πηγαμε παιδικη χαρα..κ παει ο δικος μου κ περνει με τσαμπουκα να παρει απο ενα παιδακι ενα τρακτερ..κ τοπαιδακι συνομιλικο του δινει μια στα μουτρα..

κ η μαμα του του εδωσε μια στα χερια :cry: μπορει κ γω ετσι να κανα..αλλα μωρε ολα της ηλικιας ειναι..

κ ο δικος μου εφταιγε..οποτε γτ να θελω να του σπασω τα μουτρα αφου εφταιγε ο κανακαρης μου?αν φυσικα στα καλα καθουμενα γινοταν αυτο θα ταν διαφορετικα :roll::roll::roll:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...