Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου-Νο47-Και το όνομα αυτής_ΔΑΝΑΗ!!!

Recommended Posts

έχουν και άλλα έθιμα π.χ.

1. πριν τον γάμο η νύφη τριγυρνά στο κέντρο της πόλης μαζί με τους φίλους της ντυμένη περίεργα και ό,τι της πουν οι φίλοι της πρέπει να το κάνει π.χ. να πάει και να χύσει μια μπύρα σε κάποιον ή να φιλήσει κάποιον, ό,τι τρελό υπάρχει....το ίδιο και από την πλευρα΄του γαμπρού.....

2. στο πάρτυ πριν τον γάμο σπάνε πολλά πιάτα και ο γαμπρός πρέπει να τα καθαρίσει....

3. όταν το ζευγάρι γυρίζει σπίτι μετά το γλέντι δεν μπορεί να κοιμηθεί στο κρεββάτι γιατί το έχουν κάνει κάτι οι φίλοι, αλλά δεν θυμάμαι τι και για να κοιμηθούν εκεί πρέπει να ξενυχτίσουν καθαρίζοντας το κρεββάτι....

4. η απαγωγή της νύφης, αφού τελειώσει το μυστήριο οι φίλοι του γαμπρού τρέχουν και απαγάγουν την νύφη και ο γαμπρός πρέπει να πάει από μπαρ σε μπαρ για να βρει την νύφη και εννοείται ότι σε κάθε μπαρ κερνάει!!!

από τα παραπάνω κανένα δεν έκαναν στον δικό μας γάμο γιατί ήταν εκτός έδρας!!! :roll::roll::roll: και για την απαγωγή ήθελαν οι φίλοι μας αλλά δεν ήξεραν πώς θα αντιδράσω εγώ και οι υπόλοιποι καλεσμένοι, οπότε....

ένα από τα δώρα τους ήταν ένα κουτί ξύλινο γεμάτο άμμο και μέσα γεμάτο χρήματα (κυρίως νομίσματα)!!!....αυτά.... :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 950
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γυρησα...

το μωρο εννωειτε δεν γυρσε....

ειναι κοντα 3 κιλα...3085..και ειναι ακομα ψιλα,....

οποτε οπως σας ελεγα...θα τον φαω τον μηνα...

Αργη ωραια εθημα εχετε....

Μιτσακι μου ειναι πολυυυ νινι ακομα καλε γιανα στρωσει προγραμμα...

κατσε να σαραντησεις...και θα δεις πως θα βελτιωθουν τα πραγματα!!!

Αναστασι μου φιλακια...

Θου επισης φιλακια

ναι αυτο το μωρο θα μοιασιε του μπαμπα του..αμα φαμε το μηνα θα φτασει 4 κιλα...

καλα ΟΚ ολα αυτα ειναι κατα προσεγγυση..δε τρελαινομαι κιόλας

ο Γιατρος τι να πει....ειναι μεγαλο και αρχησε σιγα σιγα να κατεβαινει..τωρα το αν θα γυρησει ο ιδιος ειλικρινα χλλωμο το βλεπει αλλα λεει οτι δεν αποκλετε να σημβει...οποτε του ειπα οτι προτιμω να περιμενουμε.

Παιδια θα παρω τηνλ και τον Μαμοπουλο..και αυτος κανει VBAC..και ειναι και στο Ιπποκρατειο..οποτε αμα σηβνει κατι να τον εχω σταντ μπαι...

Αχ παιδια δεν μπορω..με παιρνει λιγο απο κατω....γιατι ρε γμτ...δεν μπορω να γεννησω και εγω οπως ολος ο κοσμος....μπορει να γεννησει η γυφτησα που δεν εχει παει σε γιατρο ποτε της..και δεν μπορω εγω.....αχ...

τεσπα..εισπνοη- εκπνοη..

εφτιαξε η μανα μου κρεπες..παω να τσακισω μερικες με μερεντα και παγωτο...

επισης τωρα θελλω χωρις πλακα ενα μοχητο.....

αμα γεννησω..με οποιονδηποτε τροπο..θα βαλω τον Ο να μου φερει ενα μοχητο στην κλινικη..

Α..επισης τι μου λεει ο Ο στο αμαξη που γυρηζαμε....σαν σημερα λεει πριν 4 χροναι σου εκαν απροταση γαμου..ηταν 07.07.07..που το θυμηθηκε;;;;;..να δειτε πωςεπιτιδες εκεινη την ημερα την εκανε για να το θυμαται...εγω δεν θυμομουν καν τι μερα ηταν....

ωωωωω τι ρομαντικος ο Ο.!

ΤΑ θυμαται ολα!

κακιασμενη...ακου το εκανε τετοια μερα για να το θυμαται....!

εχεις χαρακτει στη μνημη του....και στη τσεπη του!

Νατασα Χρονια πολλα στον Σπυράκο!!! Να ειναι γερός και ευτυχισμένος, να τον χαιρεστε! [smilie=wav.gif] [smilie=occasion13.gif]

χαχα, ρε συ Αργυρώ τι τέλεια η πόρτα! :-bd

Θουλάκι πολλές μέρες οι αναγούλες? Μπορει να ειναι και απο την ζέστη αλλα αν συνεχίσουν δε πας να το δεις? :?:

Αναστασάκι μου εμένα μου άρεσαν τα φορέματα το δευτερο όμως μου άρεσε πιο πολύ στο γαλάζιο.. στο μαυρο μου κάνει λίγο Μουλέν.. [smilie=blob1.gif]

Την συνταγη για την μερέντα παγωτο θέλω και εγώ εεεε!

Χρυσουλάκι μου μην αγχώνεσαι βρε το μωρο θα κατεβεί οταν ειναι η ώρα του. Τωρα για την απόφαση που ανέφερες και εγώ αυτο θα έκανα, θα περίμενα τους πόνους και όπως με πάει.. :roll:

Εμεις καλά είμαστε μονο που ζεσταινομαι τρελά και δεν θέλω να ανοιξω ειρκοντισιον γιατι φοβάμαι μην κρυώσει ο μικρός ο οποίος χθες εκανε διάροια ξαφνικά..

Επίσης πηγαμε στην παιδική χαρά και έφαγε μια πέτρα στο δόξα πατρί απο ενα παιδάκι το οποίο ήταν με την μαμά του απο πίσω του αλλά που να το προλάβει η γυναίκα... Γι αυτο σας λέω δεν εχει σχέση αν τρέχει η μάνα απο πίσω, αν ειναι να την κάνει ο μπόμπιρας την λαδιά του θα την κάνει έτσι κ αλλιώς..

Ο δικός μου αιφνιδιάστηκε, με κοιταξε απο μακριά και εβαλε τα κλάματα τρέχοντας στην αγκαλιά μου.. Σε εκεινη την φάση συνειδητοποίησα οτι μπορει να μου φαινεται οτι μεγάλωσε αλλά ειναι ακόμη μωρό.. :roll::roll::roll:

Φιλάκια σε όλες κορίτσια! :x:x

συμπεθέρα είναι μωρό βρε ακόμη, εγώ εδώ μωρό ακόμη βλέπω τον Λ.!!!! :lol::lol::lol:

τόση ζέστη έχετε εκεί και έχετε και αρκουδίσιον?!!!! :o:o

σας καληνυχτώ, περιμένω τον άντρα μου να πιούμε μια μπυρίτσα χωρίς αλκοόλ!!! θα το κάψουμε δλδ!! :lol::lol:

Φρανίτα, αν τυχόν το δεις, ήθελα να σου πω τώρα που θα πας Αθήνα θα πας στο Υπ. συγκ. να ζητήσεις καινούργια άδεια οδήγησης? δεδομένου ότι η άλλη εκλάπη....

de diabasa tipota..

δε ειμαι καλα...

ρ παιδια δε καθεται πουθενα ο μικρος.αυτα δε τα χα στο θοδωρη..

εχω κουλαθει...κ δε ειναι μοοοονο αυτο..κ δε κοιμαται κ δε θελει κατω..κοιμηθηκε 2 μισαωρα κ 2 35 λεπτα

κ σχεδον ολη μερα αγκαλια..

κ οκ ο θοδωρης ευτυχως παιζει κ μονος..αλλα παιδι ειναι κ αυτος θελει να παιξω μαζι του..κ γω ολο να το λεω περιμενε να θηλασω περιμενε α παρω το μπεμπη περιμενε να το κοιμησω περιμενε περιμενε

με το ζορι 11 κοιμηθηκε ο παντελης..

κ γω να του υψωνω φωνη..μα τι τυψεις εχω..

εκλαιγα απο τη κουραση

παω να κανω χαλβα κ το μπανιο

τα διαβασα..κ πινω κρασι..κατερινααααααααααααααααααααα :lol::lol::lol::lol: 7

αχ ρε παιδια να δειτε πως με κοιταει οταν κλαει :x:x:x:x:x:x:x:x:x:ymblushing::ymblushing::ymblushing:

χρυσα ρε εσυ κανεις οτι μπορεις..αυτο να σκεφτεσαι..τιποτε αλλο..

καλε τη συνταγη απ το παγωτο η αδερφημε ειπε δε τη κανει μεπαγωτομηχανη..αλλα θα τη ρωτησω

Μα γι αυτο τη θέλουμε βρε γιαβρι μου, επειδη δεν την κάνει με παγωτομηχανή! :P:D

Αχ Θουλάκιμ υπομονη κοριτσάκι μου, ολο κλαιει δηλαδη ετσι και τον αφησεις λίγο?

Συμπεθέρα το οτι θα ειχα το κανονικό καλοκαίρι που ξέρω και στην Ελλάδα εδώ στο Τορόντο, ομολογώ οτι δεν το περίμενα. Ενώ εχει ας πουμε 30 βαθμούς πάνω κάτω, την ζέστη την αισθάνεσαι τρελά!

ναι ρε ερη,κλαμα τρελο..αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

χθες με ηρθε ο θοδωρης με κοκκινη μυτη κ ααποτυπωματα απο δοντια

τον δαγκωσε ο βασιλης..συμμαθητης του.. :cry::cry::cry:

καλο βραδυ..παω να ταβλιαστωωω

Να μαι και εγώ!!!!

Μύρισα κρασί και μπήκα :lol::lol::lol:

Χ'αθηκα κοριτσάκια μου αλλά μου είναι αδυνατον να σας παρακολουθήσω :(:(:(

Διαβάζω όσο μπορώ βέβαια αλλά έχω πολλά πράγματα που με περιμένουν και το παιδάκι μου φυσικά το σημαντικότερο!!!!!

Δεν θυμάμαι και πολλά....

Να πω χρόνια πολλά στον Σπυράκο μας!!!!Να τα χιλιάσει και να είναι γερός!!!!

Συντομα με ένα αδερφάκι!!!!!

Βικάκι με το καλό κοριτσάκι μου!!!!!Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!!!

Σε νιώθω...και εγώ θα πανικοβαλλόμουν νομίζω :?:?:?

Γωγώ :twisted::twisted::twisted: να φύγεις,να πας αλλού :twisted::twisted::twisted: άκου 10ωρο σερί..2,5 μηνών βρέφος....φτου σας!!!!Δώστε και εμάς λίγο ύπνο :(:(:(

Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη κορίτσια μου.....

Πέρυσι τέτοια ώρα πήγα κλινική για να γεννήσω...στις 4:45 βγήκε το κουκλάκι μου με 3 σπρωξιές μόνο :D:D νιώθω πολύ περιεργα....1 χρόνος πέρασε μαζί της,την λατρεύω!!!!Θελω να της δώσω ότι καλύτερο μπορώ και να γίνει ένας αξιόλογος άνθρωπος....

Μοναδικό πράγμα η μητρότητα τελικά.....και ο θηλασμός επίσης,δώρα της φυσης ;)

σας αφήνω με πιάσαν τα ζουμιά!!!!!!

να το χαίρομαστε το λουλουδάκι μου!!!!!!

Καληνύχτα σας :x:x

Καλησπεραααααα!!!

Πριν λιγο ξυπνησαμε με τον μικρο. Η Ε. κοιμαται ακομα! Σημερα εκανε τελεια μερα και τα πηρα και τα 2 και βγηκαμε βολτα. Ο Γ. στο καροτσι και η Ε. με τα ποδια! Τι καλα παιδια που ηταν..εκτος απο την Ε. σε καποια φαση σε ενα πολυκαταστημα ανοιξε ενα σακουλακι καραμελες και τις ετρωγε οσο εγω μιλουσα στο τηλ. με τον Π. :lol: Βεβαια μετα της αγορασα.

Νατασα να χαιρεσαι τον Σπυρακο σου!!!!! Γερος και δυνατος να ειναι παντα!!

Αργυ ναι επιτελους ζεστη και εδω!! Καλε φορα φουστες σιγα μην δωσεις σημασια τι θα σε πουνε! Η μηπως δινεις? :roll:

Θου σε πως ηταν η μερα σας σημερα? Ξεχασα να σε απαντησω χθες. Εγω την ταιζω συνηθος ναι γιατι αν την αφησω να φαι μονη της θα κανει 10 ωρες και στο τελος δεν θα φαει κιολας. Σημερα την εκανα τραχανα που μου ζητησε και επρεπε να κοιμησω τον μικρο. Της λεω κατσε φαε εσυ και ερχομαι. Ε οταν γυρισε ειχε πασαλιφτει παντου και γεμισε και το πατωμα :twisted::twisted: Σαν μωρακι κανει! Δουλεια οχι δεν ψαχνω αλλα πολυ θα ηθελα να δουλευα.

Παναγιωτα αρχισατε στερεες ε? Με τι του αρχισες? Εμεις αρχισαμε πριν 4 μερες με καροτο και στην αρχη του εδινα 5 κουταλακια τα οποια τωρα γινανε 9!

Βικυ τι εγινε τελικα? Εκανες χοριακη?

Γωγω μπραβο ρε στην μικρουλα!!!! Mακαρι να σας παρουν στον τζαμπα παιδικο!

Μητσακιιιι τι κουκλες που εισαστε!!!!!! Αν και δεν εχω δει τον αντρα σου πιστευω πως η μεγαλη σου μοιαζει πολυ!! Η μικρη θα δειξει σε λιγο καιρο :)

Αναστασια ωραια τα φορεματα! Το δευτερο μου αρεσε πιο πολυ! Μακαρι να σου ταιριαξουν!

Κατερινακι να το χαιρεσαι το κοριτσακι σου το ομορφο!!!!!!!! Χρονια της πολλα!!!!!!

Το μηνυμα αυτο το γραφω απο το μεσημερι και ολο προσθετω! Ειμαι ενα πτωμα με νευρα κουρελια σημερα! Καλο βραδυ σε ολες! Φιλακια πολλα!!!

κοριτσια μου!!!

τι κανετε? σας ελειψα??? :lol::lol: εμενα πολυ! :D

μολις γυρισαμε απο χαλκιδικη, ο μικρος ξεραινεται μεσα, ο τολης κανει τσιγαρακι κ εγω μπηκα να σας πω ενα γεια!

περασαμε πολυ ωραια, εγω κ ο μπεμπης ειμαστε πολυ καλααα!!

ο αναστασης εχει κοψει κ τη μεσημεριανη πανα (αν κ του τη βαζω γιατι αγχωνομαι λιγο, αλλα εχει πανω απο βδομαδα να την κατουρησει) κανει τσισα του ορθιος κ τα κακα του στη λεκανη!

σταματησαμε να κουβαλαμε παντου το γιο γιο1!! :lol::lol:

δε σας διαβασααλλα αγχωνομαστε για το ονομα της κουκλας της νατασας??? ποτε ειναι η βαφτιση αληθεια?

αυριο βραδυ ξεκιναμε για πατρα, θα παμε κ 1-2 μερες απο αθηνα να δουμε τη νυφουλα μας!!!!!!

γωγω ερχομαστε!! :D:D:D:D:D:D:D:D θα σε τηλ αυριο για να συννενοηθουμε!

αν βολεψει να παμε κ για καφε με τις αθηναιες!!!!!

ελπιζω να καταφερω να μπω κ λιγο αυριο, φιλακια πολλα!!!!!!

Καλημέρα,

χθες γύρισα σπίτι και δεν μπορούσα να ανοίξω, έσπασε η κλειδαριά :evil::evil::evil::evil::evil: περίμενα να γυρίσει ο Η μήπως και την ανοίξει αλλά τελικά πήραμε κλειδαρά, 100€ στα καλά καθούμενα.

Περιττό να σας πώ ότι άνοιξε την μπαλκονόπορτα που είχα στην ανάκληση σε 2 δευτερόλεπτα :o:o

Κι εγώ όλο το βράδυ έχω τις μπαλκονόπορτες στην ανάκληση......

Γωγώ μακάρι να την πάρουν στον παιδικό μέσω ΕΣΠΑ. Τα 230 από το ταμείο σου θα τα παίρνεις πάλι?

Για τους θηλασμούς 8-9 είναι πάρα πολύ καλά αλλά και λιγότερους να κάνει αν το βάρος που παίρνει είναι καλό δεν χρειάζεται να την ξυπνάς. Σε 2 βδομάδες που λές 500γρ είναι σουπερ αν πάιρνει τόσο φυσικά και δεν θα την ξυπνάς.

Χρύσα χαλάρωσε και μην σκέφτεσαι αρνητικά, ότι είναι να γίνει θα γίνει δεν μπορείς να το αλλάξεις.

Με όποιον τρόπο και να γεννήσεις αυτό που έχει σημασία είναι να είσαι καλά εσύ και το μωρό.

Κατερίνα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην Ειρήνη να την χαίρεσαι και να είναι πάντα ευτυχισμένη!!!!!!!!!

Αναστασία εμένα το 2ο μου άρεσε πιο πολύ, νομίζω φοριέται όλες τις ώρες ;)

Βίκυ πότε θα πάς γιατρό?

Λένα καλώς ήρθατε, έκανες μπανάκια?

Σήμερα θα φύγω κι εγώ με την Έλενα Καβάλα για τριήμερο, ο Η δουλεύει και δεν θα έρθει...

Καλημεραααα..

Αυτο το παιδι αποφασησε να με ξεκανει.....μα το γαλα θα μοιρασε που λεει και η Τονια....

Θου βαλε τον παντελακι σ εεναν μαρσηπο και κυκλοφορα μαζι του ακομα και μεσα στο σπιτι..εγω ετσι εκανα με τον φοφο...δεν γινοταν αλλιως....με ειχε ταραξει.

Κατερινακι μου να χαιρεσαι την κουκλιτσα σου....πολυχρονη και ευτυχησμενη..συντομα με ενα αδελφακι...

Λενιω τι ωραια που περασατε...χαιρομαι ππολυ μπραβο!!!!

ο Στασης καλα;;;..πως αντιδρα στοθεμα νινι.,..

Νατασουλα μου καλα να περασετε στην Καβαλα..αχ ζηλευω..θελλω και εγω θαλασσα...

πριστηκαν τα ποδια μο σημερα..και λιγο τα χερια..θα φταιει πο εγλυφα αλατι χτες για να μου ανεβει λιγο η πιεση...τωρα το πρωι παλη 9-5 εχω

Παω να συμαζεψω την κουζινα...ο φοφος εφαγε και ολα μα ολα τα δημητριακα ειναι κατω στο πατωμα

Kαλημερα σας!!!!

Χρονια πολλα στο Ειρηνακι σου Κατερινα μου!!Την γλυκια σου τζουτζουκα!!!! :lol::lol: Οτι επιθυμει-ς!!!!

Σας αφηνω...Εχει γκρινιες το κοριτσι..και παλι κοψαμε το φαγητο...γμτ δεν αντεχω αλλο...Ποτε θα μου πει "πειναω"?Ποτε θα τρωει εστω ενα τοσοδουλι πιατο φαγητο???Σφιγγομαι τοσο πολυ καθε φορα...

Και εχουμε ελαττωσει κ θηλασμους(με δικη μου προσπαθεια!) οποτε δεν παιζει να χορταινει τοσο πολυ απο εμενα που να μην θελει να φαει..!Και τελος κ τα φρουτα...γμτ γμτ!

ουφ!

Αναστασι καρπουζι δεν τρωει;;;;

ο φοφος χτες εφαγε...8 φασολακια..υπολογησε ενα λεπτο τρυφερο φασολακι στα 3...2 πατατουλες απο τα φασοκαλια...μια τσιμπια φετα και την "καρδια" ναπο δυο φετες καρπουζι... και του ημουν και ευχαριστημενη..

ηπιε φυσικα μετα και κανενα μισολιτρο νερο...αχ....

Επισης το γαλα που λεγατε τις προαλες εμεις το κοψαμε μετα απο δικη μου επιθυμια...

τρωει πολυ γιαουρτι και δε λεει να πινει και γαλα πρωι βραδ..

για βραδυνο πχ σταντρα θα φαει ενα βαζακι γιαουρτι με δημητριακα η κεικ

\

Πωπω..χτες σφογγαρισα και τωρα βλεπω σκουπιδακια στα ποδια του φοφ...δεν αντεχω αλλο...Θελλω να παω στη δουλειαααααα

γερμανολενακι με το καροτσι τελικα τι εγινε;;;;

Για πες.;;;;πως τα παει ο Γιωργης με το φαγητο;;;

Κατερίνα να χαίρεσαι την Ειρήνη σου, να τα εκατοστήσει, υγεία και ευτυχία να έχει στη ζωή της :x

σήμερα με πήρε ο ύπνος, χτυπά το ξυπνητήρι και πάντα χουζουρεύω 4 λεπτά, αλλά σήμερα ξανακοιμήθηκα και μόλις ξύπνησα, έτρεχα σαν τον Βέγγο!!! :roll::roll:

Λένα καλώς ήρθες και καλό ταξίδι πάλι!!! :lol::lol::lol: μπράβο στον Αναστάση για την πάνα....γιατί έβγαλες τα φρουτάκια από το τικεράκι? :?:

Λενάκι φοράω ρε συ, αλλά τόοοοοοσο κοντό φόρεμα όχι, στην Ελλάδα θ αφορούσα όμως!!!! :lol::roll::roll: ......

εν τω μεταξύ βλέπω τις προάλλες μια πολύ χοντρή και φορούσε μια στενή πολύ κοντή φούστα :o:o:o:o απαπα έτσι δεν κυκλοφορώ, να ξέρω ότι είμαι αηδιαστική!!! :?

Έρη και εδώ έτσι είναι μπορεί να έχει μόνο 27 βαθμούς αλλά είναι καύσωνα....πέρυσι είχαμε φτάσει στους 37 :o:o:o:o

Γωγώ μια χαρά η μπεμπούλα-Δημητρούλα :lol::lol::lol::lol:

Θούλη μην του φωνάζεις ρε συ του Παντελάκου, τι να καταλάβει? μικρούλης είναι!!!....για φαντα΄σου να ζηλεύει τον Ντόντο!!!! :lol::lol::lol: .....εγώ ανακάλυψα ότι η Ρ. ζηλεύει τον Λ. όταν ΄΄ηταν 1 έτους!!!! :o:o:o:o δεν θυμάμαι την σκηνή αλλά μου έκανε πολύ εντύπωση!!!! :shock::shock::shock::shock:

Νατασούλα καλά να περάσετε, πας να δεις το άλλο βλαστάρι ε?

της Ρ. δεν της αρέσουν οι φούστες, χθες με το ζόρι την έπεισα να φορέσει, αλλά όταν πήγαμε να πάρουμε τον Λ. το μεσημέρι ήθελε το κολάν και ευτυχώς το φόρεσε γιατί εκεί που έτρεχε έπεσε και έσκυσε και το κολάν!!!! :o:o:o:o:shock::shock::shock: ....εν τω μεταξύ όλη την διαδρομή την πάει τρέχοντας και την ανηφόρα και την κατηφόρα :o:o:o νομίζω ότι έκανα παιδιά-Βέγγους!!!! :?

α Νατασούλα δεν ήξερες ότι είναι πολύ εύκολο να ανοίξεις μια πόρτα που είναι σε ανάκληση? :roll::roll: ....εκεί που μένετε είναι επικίνδυνα?.....εγώ φεύγω την ημέρα και αφήνω σε ανάκληση τα παράθυρα, όχι την πόρτα από την πλευρά του κήπου, αλλά εδώ γειτονιά ποιός θα μπει? όλοι θα τον δουν!!! :? νομίζω.....

Αναστ. έχεις και εσύ πρόβλημα ρε με το φαγητό, και μένα όταν δεν τρώει το μπουμπούκι πολύ μου την δίνει και δεν είναι και καθημερινή αφαγία που να ήταν δλδ!!! .... πρόβλημα....δεν έχεις ανακαλύψει κάτι που να της αρέσει πολύ, ώστε να το κάνεις? να φάει λίγο? :?:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...