Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου-Νο47-Και το όνομα αυτής_ΔΑΝΑΗ!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 950
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αχ παιδια...με ξετιναξε δε λετε τιποτα....

Χτες ηρθαν τα ανοξειδωτα παγουρια του..βλεπετε ο γιος μου αρνειτε να πινει απο ποτυρι με καλαμακι....και εχει παθει ψυχωση με το παλιομπιμπερο...και τα πηγενε τοσο καλα...τι στο καλο με επιασε εκεινη την ημερα που καθαρηζα και το ειδε....

την ημερα ειναι πιο ευκολο να τον χειρηστω στο να πινει νερο απο το παγουρι ..γκρινιαζει λιγο αλλα ΟΚ...αλλα τη νυχτα βαρεσε μια ιστερια αλλο πραγμα...

και εχω και τον Ο με τις χιτλερικες μεθοδουςτου...αστον λεει να ουρλιαζει θα το ξεπερασει...

ειχε ανακατεψει τα σεντονια...ξυπνησε στις 3 παρα γιατι διψουσε και για κανενα τεταρτο τον αφισε να σπαραζει στο κλαμα...δεν ηθελε να πιει νερο απο το παγουρι αλλα ηθελε το μπιμπερο...δεν αντεξα και πηγα και του εφερα το μπιμπερο με νερο...ηπιε το καημενο και ηρεμησε..μετα κοιμηθηκε και ξυπνησε οριστικα στις 8 παρα τεταρτο...

εγω φυσικα για καμια ωρα μετα που ξανακοιμηθηκε..μη πω παραπανω δεν μπορεσα να κοιμηθω..ενω ο Ο ροχαλιζε αμερημνος....αποτελεσμα..σερνομαι σημερα!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέραααα....Δευτερη νύχτα που η μπέμπα κοιμηθηκε σερί όλη νύχτα....10 το βράδυ με 8 το πρωί..... [smilie=blob9.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif]:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd

Μπεμπούληςςςς χρόνια πολλάαααα!!!!!Να χαίρεσαι το Σπυράκο σου...Να τα εκατοστήσει το καμάρι σου και να είναι πάντα γερός και καλότυχος.... :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

ΚΑΛημερα σε ολες!

Σπυρακο χρονια πολλα!

να τα χιλιασεις...και απο σεπτεμβρη η μαμα με νεο μωρακι!

Αναστασια κανει ςκαι τωρα αγωγη για το διαβητη?

ειχες και στη εγγυμοσυνη το Σπυρου?

Λουκια ;) καλες διακοπες!

εμεις σαλπαρουμε 29/7 για κιμωλο!

2 εβδομαδες και εγω ακομα 1 στο χωριο μου!

αχ πανε τα μπανια μου για φετος!

ααααα και για να μην ξεχνιομαστε...ο πανικος μου συνεχιζεται....ο Π. μες την τρελη χαρα!

Αφροδιτη..στην αρχη της εγγυμοσυνης οταν θηλαζες ενοιωθες συσπασεις?

νοιωθω κατι ελαφρες και μετα γλυκα πονακια!

αλλα λεω να το προσπερασω!

η μηπως οχι?

Χρυσα γιατι τοσο πανικος μετο μπιμπερο?

θα επρεπε να σε αγχωνει αν το εχεις ολη την ωρα στο στομα του και οχ για να πιει νερο!

αααα θυμωσα τωρα με τον χιτλεροδυσσεα!

να σας στειλω καμια 10αρια μικρα?

Βικυ μου επιτελους σε πετυχα!!!!

δ εμου λες..θες να σου στειλω μια μπλουζα ανοιξιατικη και ενα φορεμα απο τα μαδερκερ φθηνοπωροανοιξιατικο Νο 16...εγω δεν τα χρειαζομαι πλεων....

Κοιτα μεχρι προτινος με το μπιμπερο στα δοντια ηταν...ολη μερα ετρεχε και το μπιμπερο στο στομα..αλλα την ημερα τον ελεγχω..του αρεσαν και τα χρωματα απο το παγουρι μια χαρα...γκρινιαζιε λιγο αλλα πινει..αλλα τη νχτα..

λεω το Ο...περιμενε να το συνηθησει την ημερα..να το αγαπησει..και μετα τον κανουμε εκπαιδευση και τη νυχτα..

αλλιως θα κοιμηζω τον μικρο και θ αμου τον ξυπναει ο φοφος..και μετα θα σφαξω πρωτα τον Ο με τοσ ανευρα που εχω...και μετα δεν ξερω ποιον αλλον...

Αχ πηρε η πεθερα τον φοφο...λεω να κανω ενα φρεσκαρισμα στο σπιτι...να βαλλω κανενα πλυντηριο- να δω ποτε θα τα σιδεροσω ολα αυτα- και να κανω ενα γρηγορο ξεσκονησμα- σφουγγαρισμα..

οτως η αλλως απο βδομαδα θα ερθει ξανα η γυναικα να κανει ενα πιο καλο καθαρησμα και θα ερθει ξανα μια μερα πριν γυρησω απο το μαιευτηριο..οποτε και να ειναι η μερα αυτη.

Σημερα θα παω γιατρο στο ιατρειο του..να κανουμε την κολποσκοπιση και θα εξετασει και τον τραχηλο με κολπικο υπερυχο- μπλιαξ τον μισω-..και πρεπει να αποφασισω τι θα κανω...

μεταξυ μας εχω ηδη αποφασισει...να περιμενω να με πιασουν οι πονοι και μετα...

δεν μπορω να παρω την ευθυνη απο μονη μου για μια προγραμματισμενη καισαρικη...

δεν ξερω αν κανω καλα η οχι..αλλα αν το κανω η ψυχολογι αμου μετα θα ειναι χαλια...

θα εχω τις ιδιες τυψεις που ειχα στον φοφ..θα κλαιω..κλπ κλπ κλπ..

Α ρε Αφρο...πως την πελευεις με δυο...εγω εχω ενα ακομα και τα εχω παιξει!!!!

Γωγω τελεια η μικρη ρε συ..μπραβο της!!!!

Γωγω μπραβο ρε στη μπουμπου!!!!!! :-bd:-bd:-bd \M/ \M/ ρε μας πηρανε χαμπαρι οι κορες μας τι τεμπελοσκυλα ειμαστε και ειπαν να μας κανουν το χατηρι να κοιμουνται!!!! :lol::lol::lol:

Βικυ γιατι τελος τα μπανια για σενα φετος;;;

Χρυσα τι κοπτεσαι βρε πουλακι μου με το μπιμπερο;;;αστον να πινει εκει νερο,σιγα μη κατσεις να σκασεις! ενταξει μη το εχει ολη μερα στο στομα που λεει και η Βικυ! ;)

Τονια μου μονο και μονο για τις στοματιτιδες.....

αφου οταν δεν το εχει στο στομα του το πεταει απο δω και απο εκει..ακουμπαιε η θηλη του μπιμπερο και λερωνετε...

ασε που ειναι πλαστικο...χιλιογραντζουνισμενο..και εγω ως γνωστο υποχονδριο ψυχαναγκαστηκο δεν χωνευω τα πλαστηκα...

Αφου σημερα το πρωι που παλη κλαψουρηζε μου ρθε να του δοσω ενα χαστουκι...

ειδα το στομα του..εχει μια πληγουλα...ειχε δυο πριν μερικες μερες αλαλ η μια καθαρησε..

δεναντεχω παλη τα περσινα που ειχε γεμμσει το στομα του και τον πασαλειβα με παλιοντακταριν....

Αλλιως τι νομιζες..χεστηκα...καποια στιγμη θα βαριοταν και θα το παρατουσε

Γωγώ μπράβο στην Δημητρούλα :whistle::P:D

συμπεθέρα γιατί δεν θα κάνεις μπάνια? :?:

παιδιά χθες ψάχνοντας κάτι χαρτιά μου βρήκα ένα χαρτί από έναν Έλληνα παιδίατρο και έλεγε ότι το μπιμπερό και η πιπίλα εκεί μεταξύ 15-18 μήνες να κόβονται!!!! :?

αλλά ο Ο. τι περίμενε, αφού το παιδί διψούσε!!!! :o:o:o

σήμερα η μέρα προβλέπεται να είναι πολύ καυτή!!!! :D

Αργη μου στο χρονο πανω το ειχαμε κοψει το μπιμπερο..ουτε να το δει δεν ηθελε..μια χαρα επινε απο παγουρι ..καποια στιγμη εκει γρω στο πασχα που εκανα δουλιες τα εβγαλα και τα ειδε στον παγκο..αυτο ηταν...ψυχωση...

ο Ο ηθελε να πιει νερο απο το παγουρι..ε δεν το θελει τι να κανω τωρα..να τον αφισω να ουρλιαζει...

ας μαθει την ημερα...και βλεπουμε για το βραδυ

επίσης ήθελα να πω ότι όλοι οι αθλητές και τα μουσικά ή γενικά καλλιτεχνικά ταλέντα από μικρά ξεκίνησαν!!!....από 3 ετών...δείτε τον Μότσαρτ ή τον Μπετόβεν κ.λπ., αν το παιδί πάει 12 ετών δύσκολο να ασχοληθεί με κάτι που θα τον αναδείξει σε ένα ταλέντο!!!

σήμερα δεν θα είχαμε την μουσική του Μότσαρτ αν δεν είχε ασχοληθεί από τόσο νωρίς, απλά δεν πρέπει να πιέζεις το παιδί....δεν είναι κακό να έχει μια δραστηριότητα εκτός σχολείου π.χ. κολύμπι ή μουσική ή κάποιο άλλο άθλημα, η γνώμη μου είναι ότι του κάνει καλό!!!!

τώρα για την ξένη γλώσσα, αν το παιδί πάει σε ένα νηπιαγωγείο ή παιδικό και το προσφέρουν σαν δραστηριότητα πάλι δε το βρίσκω κακό, αφού έχει μάθει την μητρική του καλά φυσικά!!!!.....στο νηπ. του Λ. προσφέρουν αγγλικά στα παιδιά από 5 ετών και πάνω!!!, όπως και την μουσική!

το μήνυμα αυτό άρχισα να το γράφω μισή ώρα πριν...έχω σηκωθεί δεν ξέρω και εγώ πόσες φορές!!! :|

να σου πω Χρύσα ο Λ. σταμάτησε να πίνει από το μπιμπερό σε ηλικία 2,5 ετών και την πιπίλα την έκοψε τελείως (την είχε μόνο για τον βραδινό ύπνο) στα 3!!!

οι οδηγίες που δίνουν οι γιατροί είναι γενικές, δεν ταιριάζουν σε όλα τα παιδιά, αφού το καθένα είναι και διαφορετικό!!!.....σου λένε τι ισχύει και εσύ το δοκιμάζεις και αν πετύχει.....αλλά όχι να αφήσουμε και διψασμένο το παιδί !!!! :shock::shock::shock:

όσο για την απόφασή σου και εγώ το ίδιο θα έκανα, θα περίμενα να με πιάσουν οι πόνοι ή σπάσουν τα νερά και μετά βλέποντας και κάνοντας.....για αυτό χαλάρωσε και άσε την εγκυμοσύνη σου να εξελιχθεί φυσιολογικά :) .......στην γιατρό της Νατάσας πήγες? δεν θυμάμαι!!...δεν σε ικανοποίησε?

Οχι δεν πηγα στη γιατρο της Νατασας..αλλα εχω τη μαια της Νατασας...

Πηγα σε αλλον γιατρο που ειναικαι σε δημοσιο νοσοκομειο γιατι φοβαμαι...

δεν εχω τιποτα εναντιων τις κλινικης με την προυποθεση οτι ολα πηγαινουν καλα...αμα ομως μια στις τοσες κατι παει στραβα...δεν εχω καμια ορεξη να ξαναζησω ατο το αγχος που ειχα με τον φοφο...

τοτε τα κανονησε ολα ο γυναικολογος μου και εμεινα και εγω στην κλινικη..αλλιως θα μετεφεραν το μωρο στο ΑΧΕΠΑ και εγω θα επαρνα εξητηριο...

οποτε μειναμε και οι δυο στην κλινικη και πληρωσαμε μονο τα 70 ευρω την ημερα για το κουνακι στη ΜΕΝΝεγω δεν πληρωσα τιποτα και εμειαν και στον ιδιο οροφο με το μωρο και στο ιδιο δοματιο που ημουν πριν και μπορουσα να πηγαινω οποτε θελλω να το θηλαζω...

Απο τοτε ειχα κολλησει...αμα δεν θηλαζα τον φοφο εκεινες τις 2-3 ημερες θα ειχα τρελαθει ..

σκεψου να πηγαινα σπιτι μακρια απο το παιδι μου...

ουτε να το σκεφτω δεν θελλω τωρα

Αφου ειλικρινα σκεφτομαι να ξαναπαω στον Μαμοπουλο που ειναι στο Ιπποκρατειο και να κανω μια συμφωνια μαζι του να κανει αυτος την επεμβαση αν με πιασουν οι πονοι να τον πληροσω φυσικα....δεν τα λοιπαμε αυτα τα λευτα χαλαλη του..αρκει να εχω μια πιο ανθρωπινη μεταχειρηση εκει, γιατι ειδικα στο Ιπποκρατειο αν δενε χεις δικο σου γιατρο...φερονται σε ολες αναξερτητα σαν σκουπιδια...

και φυσικα θελλω να φροντισει να εχω δικλινο δοματιο εκει γιατι παρολο που πληρωνεις κατιπαραπανω δε σου τα δινουν ευκολα τα δικλινα οι παλιοαπατεωνες..μεχρι και εκει διλαδη πρεπει να εχεις μεσον...

Καλημέρα κοριτσούδια μου!!!

Αναστασίαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, καλά κι ευλογημένα για τον Σπυράκο σου!!!!!!!! :D Να ζήσει το παλληκαράκι, να τα εκατοστήσει, να 'ναι πάντα γερός κι ευτυχισμένος!!!!!!!!!!!!

Να μας τον φιλήσεις!!!

Πολύ πολύ χαίρομαι που μπανιάρεστε συνεχώς!!!! Κάνε μια βουτίτσα και για μας!!!!!!! :D

Επίσης, πεθαίνω για Κέρκυρα και τρελοΚερκυραίους!!!!!!!!! :lol:

Ιουλία μου, να περάσετε φανταστικά!!!!!!

Τρελάρα Τόνια, δεν τις είχα περάσει τις φωτογραφίες, σε λίγο ανεβάζωωωωωωωωωωωω....!!!!! :mrgreen: Μείνετε συντονισμένοι!!!! :lol:

Δεν έχω διαβάσει τις τελευταίες σελίδες, πάω στο μικρόβιο που νιαουρίζει κι επανέρχομαι!!!

καλά ρε Μιτσάκη είπαμε να τις βάλεις αλλά όχι και να τις βγάλεις σε 5 λεπτά!!! :roll::roll: ....άστες για λίγο!!! ...

τώρα φεύγουμε πάμε να ψωνίσουμε τίποτα να φάμε!!!

Τις είδες Αργυρώ; Πόσες; Ρε δε τις έβγαλα, για κάποιο λόγο δεν ανέβηκαν παρά μόνο 4!!!

Γμτ!!! Κι είχα διαλέξει κάμποσες!!! Θηλάζω και ξανάμανα σε λίγο!!!

Γεια σας κοριτσαρες μου!!!!

Μητσακο :x:x:x η Β ολα τα λεφτα αλλα και η τουρτα κολαση.... =p~=p~=p~

Αναστασια μου να το χαιρεσαι το παληκαρακι σου!!!!Να ειναι γερος..ολα να του πανε τελεια στη ζωη του!!!!!Και εσεις Κερκυρα ε;;;Μπραβο!!!!

Ιουλια αν και δε θα το δεις αλλα να περασετε παρα παρα πολυ ωραια!!!!!

Ρε κοριτσια εγω πεθυμησα να παω κατα Κυκλαδες μερια...υπομονη...ευτυχως και η ηπειρωτικη Ελλαδα καλη ειναι...

Μαρια το παγωτο με τα πτιμπερ ειναι αυτο;;;; http://gefsieleftherias.blogspot.com/

κοριτσια ποσο φαγητο πρεπει να τρωει ενα μωρο 6_μιση μηνων (σε ml) ;;; νομιζω οτι ο πατατουλης μου το παρακανει... :?:?:?

Τις είδες Αργυρώ; Πόσες; Ρε δε τις έβγαλα, για κάποιο λόγο δεν ανέβηκαν παρά μόνο 4!!!

Γμτ!!! Κι είχα διαλέξει κάμποσες!!! Θηλάζω και ξανάμανα σε λίγο!!!

Περιμενουμε και τη μπουμπουκα λοιπόν!!!!!

Χρυσα μου τα εχω μπερδεψει λιγο... :oops::oops::oops: αν εχει εφημερια το Παπ θα πας εκει ε;;;

Αλλιως στο Ιπποκρατειο;;θα εχεις 2 γιατρους stand by???και το ΑΧΕΠΑ που κολλαει;;ειναι η τριτη επιλογη για σενα ή ειναι το μονο νοσοκομειο που εχει μενν(ξουτ ξουτ μακρυα) ???

Οχι Παναγιωτα..αν δεν εφημερευει το Παπαγεωργιου θα παω με τον γιατρο μου στη Βιοκλινικη....

απλα σαν σκεψη εκανα χτες οτι ειμαι και λιγο σκρουτσ και αφου θα κανω που θα κανω καισαρικη..να πηγαινα Ιπποκρατειο..αλλα ο Ο ειναι αρνητικος..η δε μαμα μου το απεκλυσε εντελως..αλαλ εγω ναπω την αμαρτια μου το σκεφτομαι ακομα

το ΑΧΕΠΑ δεν εχει μαιευτηκο τμημα..εδω στη Θεσσαλονικη μονο το Ιπποκρατειο και το παπαγεωργιου εχουν..αλλα το ΑΧΕΠΑ εχει ΜΕΝΝ οποτε καποια παιδια απο ιδιωτικε ςκλινικες εαν χρειαζετε μεταφερονται εκει...

εκει θα πηγαιναν τον φοφο με την ωτιτιδα να νοσηλευτει..αλλα τα κανονησε ο γυναικολογος μου και μειναμε στο γενεσης.

Παω να φαω καρπουζιο και επανερχομαι..ο φοφος θα κοιμηθεικατω στην πεθερα μου αφου τον κανει μπανιο γιατι ειναι χαλια...

Ποσο τρωει ενα μωρο..δεν ξερω να σου πω....νομιζω οτι στην αρχη τρωει μερικες κουταλιες..μετα φτανει ενα μικρο μπολακι...αλλα αμα εχει ορεξη αστονα καλε..σκεψου μετα να μη θελει να φαει

Παναγιώτα αυτό! =p~=p~=p~=p~ είναι τέλειο

μου θυμίζει όταν ήμουν μικρή και το φτιάχναμε μαζί με τη μαμά μου!!

Σε λίγο θα πάω Βόλο και θα πάρω πεϊνιρλί γεμιστό με ουγγαρέζα και πατάτες :D:D:D

2 θα πάρω :D:D δεν ξέρω αν τα καταφέρω :?

Ααααααα καταλαβα Χρυσα... :idea::idea: ολα να πανε καλα οτι και να αποφασισεις!!!!

Τι μερικες κουταλιες καλε???κοντευει να φαει και μενα...

Θουλη πως πας εκει με τα 2???να σου στειλω και ενα τριτο;;; :lol::lol::lol: χα χα χιουμορ που το εχω η ατιμη.... για να παρηγοριεσαι..καθε απογευμα απο τις 7 μεχρι τις 10 (που θα κοιμηθει) ο μπεμπης ειναι αγκαλια και ολο κλαιει.... ~x(~x(~x(~x(

θελει να παρει εναν υπνακο ..εγω δεν τον αφηνω για να κοιμηθει στις 10 αλλιως θα παει 11+ και μας τρελαινει με το κλαμα του...αφου σκεφτομαι μηπως κανω βλακεια που δεν τον κοιμηζω.

Μαρια :evil::evil::evil: σα δε ντρεπεσαι να μας κολαζεις και εσυ μεσημεριατικα..Μια ο Μητσος με την τουρτα μια εσυ με τα πεινιρλιαααααα ..αχχχχχχχχ τα ξερω αυτα τα πεινιρλια..τα παιρναμε με τον αδερφο μου μετα απο ξενυχτι..ααααααααχχχχχχχχχ

ρε συ ..επειδη δε λεει ποσοτητες η συνταγη..την μεγαλη κρεμα γαλακτος να παρω;;;;

Παω τσουπρες..τερμα το διαλλειμα...

Παναγιώτα δε λέει κρέμα γάλακτος

ζαχαρούχο γάλα δε λέει??

και μη το βάλεις όλο το ζαχαρούχο δοκίμασε πόσο γλυκό θα βγει

εγώ δεν τα θέλω τόσο γλυκά

Σήμερα λέμε να πάμε Άφησο :D:D Πολύ ωραία παραλία

Και στα Καλά Νερά είμαστε δίπλα :D

καλησπερα..ιτια ιτιιιααααααα λουλουδιασμεεεεεεεεεεεεεεεενη. :lol::lol::lol:

αν τα χεις κ τα δυο ετσι παει :lol::lol:

δε διαβασα..μονο ειδα οτι γιορταζει ο σπυρακος μας..τα χρονια μου πολλα..πλατσουριζει κιολα ε?????

πολυχρονος..

εδω κοιμουνται..δηλ ο θοδωρης ακομα δε κοιμηθηκε παιζιε στο κρεβατι του

Μιτσάκηηηηηηη (σχολιάζω εδώ, γιατί όταν τις σβήσεις ίσως να φύγουν και τα σχόλια!).....τι τέλεια κοριτσάκια που έχεις, η μεγάλη ίδια εσύ και κουκλάρα ειδικά στην φωτό με μοιραίο μαλλί που είναι με την μικρούλα, τέλεια.....μου άρεσε και η φωτό που φαίνεται η κοιλιά σου και το κεφαλάκι της!!!! χαχαχα

φτου σας και πάλι φτου σας.....η Β. είναι ίδια εσύ, η μικρούλα πάει και αυτή να Μητσακίσει!!!! :lol::lol::lol::lol: .....να τα χαίρεσαι τα κοριτσάκια σου, φαίνονται τόσο καλά :x:x:x:x .............

την τούρτα δεν θα την σχολιάσω μεσημεριάτικα!!! :evil::lol::lol::lol:

πάω να διαβάσω τι γράψατε κατά την απουσία μου!!! :roll::roll::roll:

βικυ κ γω ειχα τετοια..τιποτα δε ειναι

ρε αφρο κ γαμω το γκομενακια ιεναι ο μανωλης..κουρεμενος

ξυπνησε ο μικρος..αυτο ηταν 30 λεπτα

παναγιωτα σημερα με τα 2 καλα ηταν..ε με βγαλαν απ τα ρουχα μου λογικο αλλα τη παλεψα

σας φιλω..παω στο μικρο

εγω παναγιωτα θα το κοιμιζα..σιγα..11+ ε δεπειραζει..απ το να κλαει..δε μπορω αλλο κλαμα

εμενα πουθενα δε καθετε..παντου δυσανασχετει ουτε χερια :evil:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...