Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου-Νο47-Και το όνομα αυτής_ΔΑΝΑΗ!!!

Recommended Posts

Αργη μου το θεμα ειναι να περασεις στο παιδι τι ειναι σημαντικο για τη μελλοντικη του ζωη ωστε να γινει χαρουμενςο και ευτυχησμενος ανθρωπος..

Επειδη ειλικρινα δεν πιστευω πως το σχολειο ετσι οπως ειναι τωρα δεν εχει κατι να του προσφαιρει μιλαω ετσι..εαν το σχολειο ηταν καπως διαφορετικο θα ειχα αλλη αποψη..

εγω που πηγα σχολειο στη Ρωσια μπορω να σου πω πως ετσι οπως ηταν εκεινη την εποχη σο προσφερνε πολλες διεξοδουες μεσα απο εκει...

και δε μιλαω για το σχολειο της Μοσχας που ηταν τεραστιο..αλλα για το σχολειο που πρωτοπηγα που ηταν μια πολυ μικρη επαρχιακη κωμοπολη των 3000 κατοικων...

Δε μιλαω για συμαντηκα πραγματα..πχ αν δεν ξερεις Αγγλικα και Η/Υ θεωρεισαι αναλφαβητος στις μερες μας...αλλα θα ηθελα να κανει κατι πιο διμηουργηκο ετσι ωστε οταν αποφοιτησει να ξερει περιπου τι θελει να κανει μετα...

Ειλικρινα σας το λεω δε θα μποω στο λουκι να αρχισω να το στελνω φροντηστηριο απο την Α λυκειο...θα προτιμισω να τα κρατησω αυτα τα λευτα και να τον στειλω μετα με αυτα να σπουδασει οτι θελει και εχει μερακι στο εξωτερικο..

Συζυτουσα με μια γνωστη μου προσφατα που εχει παιδι τετοιας ηλικιας και συμφωνησε μαζι μου..η Κορη τηςθελει να σπουδασει ξενοδοχειακα...τα ιδια λετα θα της βγουνε να τη στιλει στην καλυτερη σχολη στην Ελβετια...με το να περασει σε ενα ΤΕΙ εδω στην Ελλαδα..ενας θεος ξερει που...

Δεν θεορω οτι χωρος μπαλετο μπασκετ κλπ ειναι απαραιτητα...

εαν αρεσει στο παιδι καλως...καλα θα κανει και θα παει..αλλα εαν δεν πολυτρελενετε...καλυτερα να κανει κατι αλλο που ν ατου αρεσει..

Τα παιδια πρεπει να ασχολουνται με κατι..κυριως ομως στις λεγομενες "επικυνδινες" ηλικιες ωστε να εχουν σωστα ενδιαφεροντα και να μη μπλεξουν..αυτα τα ενδιαφεροντα θελλω να καλλιεργισω...

να μου πει πχ ο γιος μου οτι στα 1012 του θα ηθελε να ασχοληθει...με το τενισ..λεμε τωρα..η να του αρεσει η ζωγραφικη σαν τεχνη..η το θεατρο...η το πατιναζ στον παγο....η να ασχοληθει με ιππασια.κλπ κλπ

μεχρι τοτε θα ηθελα να ερθει σε επαφη με πολλα πραγματα αλλα μεσα απο την εμπιερια της ζωης..ταξιδια, παιχνιδι, βιβλια, ντοκημαντερ..επισκεψεις σε μουσεια και ζωολογικους κηπους....οχι να το πριζω απο τα 6 του μαθηματα πιανου και κολυμβυσης..................αν και θα το ηθελα κατα βαθος :lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 950
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας κ παλι κοριτσια...Το αφησα ανοιχτο για να σας διαβασω αλλα...κοιμηθηκα με την Αννυ!

Μαλλον τα'παιξα!Ολο τρωω κ κοιμαμαι!Μελαγχολησα λετε?Και χθες το βραδυ πηγα για υπνο στις 12 και μεχρι τις 2παρα δεν μπορουσα να κοιμηθω...Ουφ!

Ιουλια μεγεια το μαγιο!Καλες ετοιμασιες κ να περασετε τελεια!!!!!!Να χαραλαρωσετε εε?Μην τους εχεις στο εγερτηριο συνεχεια! :lol:

Θου μου χθες δεν εγραψα νομιζω..Διαβασα καποια στιγμη αλλα η βαρεμαρα μου ειχε χτυπησει κοκκινο!

καλα ταιζες πεπονι τον Παντελη??χαχαχα πολυ γελιο!!!!

Συμφωνω καπως με Φραν-Χρυσα αλλα δεν διαβασα κ καθε λεξη που γραψατε!Τα ματια μου καναν διακοπες! :lol:

Γενικως ομως πιστευω πως τα παιδια πρεπει να χορτασουν παιχνιδι κ ανεμελεια...Αν ομως μια δραστηριοτητα τους χαροποιει ειναι θετικο να την κανουν...Δλδ που ξερουμε?μπορει η ιω να γουσταρει αγγλικα τραγουδακια κλπ!

Γωγω ποσο χαιρομαι που απολαμβανεις θηλασμο!!

α!Φραν δεν ειχατε καθισματακι>????με αυτους τους "τρελλους" οδηγους κ δεν ειχατε? :o:o:o:o Περιττο να πω...Χα-τσου!!!! :lol::lol:

Τωρα που μιλατε για ψωνια,παραγγειλα 3 φορεματα απο το asos.com!15-20-25 ε αντιστοιχα! :D:D Οταν παραλαβω θα σας πω τι λενε κ απο ποιοτητα...

Τονια ευτυχως εχεις 2πλης αντλησης!Δε μου λες...τα παιδια μοιαζουν σε σενα ή στο Μακη?

Αχ ξεχναω τι αλλο ηθελα να γραψω!..

Αναστασία για πες λεπτομέρειες για τα φορέματα.

Ψάχνω κι εγώ

Το Asos έχει ωραία φορέματα

Στις 6 αρχίζει το τουρκικο.

Βάλτε αλφα

Στις 8 το άλλο Τούρκικο

Σήμερα έχει σίδερο..θα το κάψω

Καλησπέρα! :|

Σήμερα έχω συνάντηση με τους συνάδελφους. Μια φορά το χρόνο βγαίνουμε όλοι μαζί και δε μπορω να το αποφύγω. Και όχι τίποτα αλλα, αλλα θα πάμε σε Ιταλικό και πως θα αποφύγω το φαϊ;; Οεο;;;

Παναγιώτα μου ενα φορεμα αγορα όλο το χρόνο δε νομίζω να θεωρείται υπερβολη... το αντίθετο μαλλον. :roll: Ααααααχ που είναι οι παλιές καλες μέρες που δεν αφηνα κάρτα για κάρτα! :mrgreen:

Φραν και Χρυσα το τι συμφωνω μαζί σας δε λέγεται.

Μπαλέτο πάντως τη μικρή θα τη γραψω τον Σεπτέμβρη για να δω πως θα της φανεί. Νομίζω οτι γεννηθηκε μπαλαρίνα! :D:P:P:mrgreen::mrgreen::geek:

Σισσιώ συμφωνείς αλλά θα την γράψεις μπαλέτο ε? :lol::lol::lol::lol:

καλέ τι μου είπε ο Λ. τις προάλλες?

Λ."τα αγόρια είναι δυνατά και τα κορίτσια όχι" :o:o:o:o

του λέω ποιός σου το είπε αυτό? μου λέει ένας κύριος, :evil::evil::evil: του λέω ότι ο κύριος δεν έχει δίκιο και τα κορίτσια και τα αγόρια είναι το ίδιο δυνατά και μόνο ότι λέει η μαμά σου είναι σωστό!!! :lol::lol::lol::lol:

Σας διαβάζω, αλλά το μικρόβιο δεν μ' έχει αφήσει να γράψω! Ολημερίς κι οληνυχτίς γαρίδα το ματάκι της!!! :shock: Και ήλπιζα ότι δεν θα ήταν σα τη Β, αλλά κούνια που με κούναγε... :?:lol:

Ήθελα πολλά να πω, αλλά τώρα δεν θυμάμαι τίποτα! :oops: Σας χαιρετώ και σας φιλώ όλες γλυκά!

Το μεσημέρι, μετά το σχολείο, η Β μου είπε το εξής...

"Ο μπαμπάς της Μ έδειρε τη μαμά της στο χέρι, μανούλα!" :o:o:o

Την ρώτησα ποιός της το είπε και μου είπε, η Μ.

Πάγωσε το αίμα μου................. :?:?:? Δεν ήξερα τι να πω... :(:(:(

Και συμπλήρωσε μόνο του το μωρό μου, "οι μπάμπαδες δεν δέρνουν τις μαμάδες μας κι εγώ δεν δέρνω την αδερφούλα μου!!!" :roll::roll::roll:

Δεν ξέρω αν όντως συμβαίνει αυτό που φαντάζομαι και την Μ (τη συμμαθήτριά της) δεν τη ξέρω, αλλά δεν φαντάζομαι το παιδί να το έβγαλε απ' το μυαλό του... :(:(:(

Μιτσακι τι κριμα να εχει τετοιες οικονες ενα παιδακι...το μπαμπα να δερνεις τη μαμα... :(:(:(

Ειχα στο παιδικο 2 διδυμα που ο μπαμπας πλακωνε τη μαμα στο ξυλο και ο μικρος εδερνε με τον ιδιο τροπο την αδερφουλα του...μια μερα λοιπον που του εξηγουσα για πολλοστη φορα οτι δε δερνουμε τους αλλους γιατι πονανε και ποτε οι σωστοι αντρες σαν εσενα δε δερνουν τα κοριτσια γυρναει και μου λεει ¨γιατι οχι;;;ο μπαμπας μου δερνει τη μαμα μου"!!!!! :o:o:o:o πως συγκρατηθηκα και δε του ειπα "ο μπαμπας σου ειναι μεγαλος μαλακας!!!" δε ξερω!!! :twisted::twisted::twisted::twisted:

Βαλε ρε στην ομαδα τις κουκλιτσες σου να τις δουμε!!!!! :ympray:

Συμφωνω απολυτα με Φρανι!!! παρολα αυτα ειμαι υπερ σε μικρη ηλικια(οχι πριν τα 5-6) να τα πας σε διαφορες δραστηριοτητες,χωρις πιεση καθολου για να ανακαλυψουν τα ταλεντα τους..εμενα πχ αν με πηγαινε η μανα μου σε χορο και θεατρικες ομαδες θα ειχα ασχοληθει στανταρ με κατι τετοιο!!! εχω καλλιτεχνικη φλεβα... :roll:

Σισσυ νομιζω το φορεμα με φουξια ζωνη και παπουτσι θα ειναι ΘΕΙΚΟ!!!!!! :-bd:-bd

Επισης συμφωνω με Ιουλια και Φρανι στο θεμα δουλειας!!! Θεωρω οτι το να εισαι σπιτι με τα παιδια ολη μερα ειναι πολυ πιο εξντωτικο!!! στη δουλεια ξεφευγεις και τη φροντιδα των παιδιων την εχει καποιος αλλος,δεν εχεις το αγχος τους ολη μερα...ο Μακης παντως το λεει οτι στη δουλεια του κουραζεται λιγοτερο! :?

Μαρακι ενταξει τα Τουρκικα τα ειδες;;;; :lol::lol::lol:

Ξεχασα τι αλλο ηθελα να σχολιασω...

Α Αναστασι λενε οτι μοιζει ο Αλεξ του Μακη και η μπεμπα μια λενε σε μενα μια στο Μακη...εγω δε βλεπω ομοιοτητα με κανενα..Αν μπεις στις φωτο που του προφιλ θα δεις και τον αντρα μου σε μια φωτο να κρινεις! :P

Μάλισταααα :?:?:?:?

Μόλις τέλειωσε

τελικά είναι ενδιαφέρον :roll::roll::roll::roll:

αύριο μετά τη δουλειά πάμε Βόλο!!

Γυρίζω Τρίτη πρωι

Με πήρε η προϊσταμένη μου πριν λίγο και μου είπε

να φύγω :D:D:D

Άσε ρε Τόνια, εγώ μόνο στο άκουσμα και στην υποψία... φρίκαρα... :?:?:?

Πάγωσε το αίμα μου πραγματικά, δεν ήξερα τι να πω στο παιδί μου... :(:(:(

Συμβαίνουν καθημερινά γύρω μας ΔΥΣΤΥΧΩΣ, αλλά..... :(:(:(

Υπόσχομαι να τις βάλω τις φωτογραφίες για λίγο, να μας καμαρώσετε! ;)

Μαρία, καλό ταξίδι!!! :D Να περάσετε τέλειααααααααααααααα!!! :D

geiaaaaaaaaaaaaaaaa

τι κανετε?

βαριεμαι να πω πολλα..απο αυριο με 2 μωρα..ολεεεεεεεεε :D:D:D:D:D

φρα φυσικα κ θα τα πουμε..μεχρι 28 να μας ερθεις ηρακλειο..μετα φευγω

ιουλια καλα να περασετε...να λιωσεις στο υπνο :?

μιτσακι ελιωσα με τα λογια της β..μα ειναι τοοοοοοοοοοοσο γλυκια...

σημερα εκανε τσισα κ κακα πανω του..άπο αυριο τελος η πανα οοοολη μερα..ο παιδικος μας πηγε πισω αρκετα΄...

καλο βραδυ

μαρια καλα να περασετε..

Αντε μπραβο βρε Μιτσακι να τις καμαρωσουμε κι εμεις που τις κρατας κρυφες μη σου τις ματιασουμε!!!! :lol::lol::lol:

Μονο ενημερωσε εγκαιρα ε;;;;μη τις βαλεις-βγαλεις αστραπη και δε προλαβουμε! :P

Θουλακι σας πηγε πισω ο παιδικος ε;;; ε τωρα σε κανα δυο εβδομαδες θα ξεμπερδεψετε θεωρω! ;)

Μαρακι που πατε ειπαμε γιατι το αλτζχαιμερ θεριζει;;;;; :roll: Να περασετε τελεια παντως!!!! :D

επιβιβαζομαι και εγω αν και λιγο αργα :lol::lol::lol::lol:

τι να κανουμε? εχουμε τρελαθει στα μπανια και στις βολτες...

ο σπυρακος μου εμαθε να κολυμπα!!!!

χθες ηταν χαρμα με τα μπρατσακια του που πλατσουριζε!!!!

εγω πηγα γυναικολογο....

πρεπει να χασω βαρος για να ρυθμιστει το ζαχαρο αλλιως μπεμπε γιοκ!!!

αν μεινω τωρα εγκυος θα αναγκαστει να με βαλει σε ινσουλινη και δεν το θελει

χωρια που λογω βαρους και ζαχαρου μια εγκυμοσυνη τωρα θα μου δημιουργουσε πολλα προβληματα και ισως και παλι εναν προωρο τοκετο.

οποτε...υπομονη μεχρι τον σεπτεμβρη!!!!

κανω την διατροφη που μου εδωσαν και σε 3 μηνες θα δουμε

αν ολα πανε καλα τοτε βουυυυυυυυυυυυυυρρρρρρρρρρρρρρρρ

καλημερες!!

μπηκα να σας αποχαιρετησω!! :D:D

ολοι κοιμουνται κ εγω ετοιμαζω τελευταιες λεπτομερειες!!

θα μου λειψετε 1 εβδομαδα!

ευχομαι οταν γυρισω να βρω μονο ευχαριστα νεα!!!

φιλακια σε ολες!!καλημερα αναστασια!εγω γιατι νομιζα οτι σημερα εχεις ή σευ ή ο σπυρακος γενεθλια;; :? χρονια σα ςπολλα αν ναι!

κερκυρα here we come!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif]:ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

καλημερα!!!!

σημερα εχει γεννεθλια ο σπυρακος μου ηταν λαθος το τικερακι και το διορθωσα ;);)

πατε κερκυρα ε?????????

κι εμεις λεμε να παμε τελος του μηνα

εχουμε σπιτι εκει

ο αντρας μου ειναι μουρλοκερκυραιος :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα

Νατάσα να χαίρεσαι τον Σπυράκο

Πολύχρονος κι ευτυχισμένος να είναι

και να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς

Ιουλία καλές διακοπές

Καλά να περάσετε

Καλημερα!!!!

νατασα να χαιρεσαι τον Σπυρακο!!!!

Να μεγαλωσει γερος δυνατος και ευτυχησμενος!!!

Ολα τα καλα του κοσμου να τα βρει στο δρομο του!!!!

Ιουλια μου καλ ανα περασετε!!!!!!!!!!!!!.

Κερκυρα θα παει και ο αδελφος μου μετα της κοπελας του βεβαιως βεβαιως

Αχ παιδια σημερα ειχαμε μια νυχτα...δραμα....

θα σας τα πω μολις συνελθω λιγακη!!!!!

Μιτσακι μου να ενημερωσεις εγαιρα ναι...μη χασω το τζα της νυφουλας μου!!!!!

Παω να κανω προινο στο ταραξια

τζα!!!!!!!!!!ηρθε και ο φαντομας

τι κανετε?ολες και ολοι καλα?

εμεις καλα

ολοι μερα εξω παιχνιδι και βολτες

η μικρη εχει τρελαθει στις βολτες αφου μολις ξυπναει και της αλλαζω πανα λεει

μαμα που παμε?

αλλα ευτυχως ειμαστε πολυ καλα

η μικρη πολυ χαρουμενη και υγιης!!!!

πολυ χαιρομαι που την βλεπω ετσι γιατι απο τον απριλιο και σχεδον για 2 μηνες ολο αρρωστη ηταν η καημενη

σας φιλω ολες

Καλημερα! :D

Πολυχρονος ο Σπυρακος Αναστασια!!!Παντα υγιης κι ευτυχισμενος!!! :D

Χρυσακι σε ξετιναξε ο Φοφος σημερα;;;; :?

Γεια σου Ευακι!! χαιρομαι που ειναι καλα η μικρη σου επιτελους!! η μαμα σου που ειχε καποιο προβλημα;;

Ιουλια να ξαναπω οτι ΖΗΛΕΥΩΩΩΩ ή περιττευει;;;; :lol:

Τελεια να περασετε κοριτσακι!!!! :D

Καλημέρα σας :x

Σπυράκο [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] :ymparty::ymparty: [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion18.gif] Χρόνια Πολλά, να τα εκατοστήσεις, υγιής και ευτυχισμένος :x Αναστασία να τον χαίρεσαι, μόνο χαρές να σας δίνει :x

Ιουλία καλές διακοπές......αχχχχχ θα ήθελα και εγώ λίγη Κέρκυρα :D

Kαλημερα κοριτσια!

Αναστασια να χαιρεσαι το αγορακι σου!!!

Μαρια-Αργυ δεν ξερω αν θα μου ειναι οκ τα φορεματα...απο την κατηγορια sales κοιταξα μονο!Δεν εχω ξαναπαραγγειλει κ ειπα να κανω μια δοκιμη αφου ηταν φθηνα...Μπορω βεβαι να τα αλλαξω σε νο ή κ να παρω τα λεφτα μου(προφανως οχι ολα) πισω απ'οτι διαβασα...

Ειναι στη μοδα οι πιετες?Γτ εγω τις λατρευω και δεν ειχα ενα φορεμα...κ αν με δειχνει χαλια...τεσπα!!!

Αυτα ειναι:

http://www.asos.com/Asos/Asos-Pleated-D ... &clr=Print

http://www.asos.com/Asos/Asos-Frill-Sum ... &clr=Black

Το 3ο δεν το βρισκω τωρα..

το 1ο φόρεμα μου άρεσε το 2ο έτσι και έτσι, όσο για το 2ο αφού είσαι αδύνατη, οπότε θα σου κάνει....το πρώτο είναι για όλες!!!! :lol::lol::lol: έχουσες κοιλίτσες και μη!!!! :lol::lol::lol: .....

εγώ κορίτσια από τότε που ήρθα εδώ αποφεύγω να φοράω κοντές φούστες γιατί θέλω να ξέρω αν κάποιος μου λέει κάτι ή όχι και τι!!!! ώστε να αντιδρώ ανάλογα!!!! :roll::roll::roll:

όταν ήμουν έγκυος στην Ρ. και ήμουν ετοιμόγενη πήγα στο ΣΜ με τα πόδια και πέρασα μπροστά από κάτι άντρες μεθυσμένους-άστεγους και μου είπαν για την κοιλιά μου τι μεγάλη που είναι και κάτι άλλο (δεν θυμάμαι τι) και στον γυρισμό πήγα από άλλον δρόμο!!!! :evil::evil::evil:

Ανασταcia τι φοράς το small ή το medium?

Αναστασία καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου, αξίζει ο κόπος ;) ..........ρε ο άντρας σου είναι Κερκυραίος? έχει τρέλα πάνω του?...............

πολύ θα ήθελα έναν "τρελό" άντρα αντ' αυτού πήρα κάποιον που τα "ζυγίζει όλα" :?

όσο για το παιδάκι τι να πω, έτσι μεγάλωσε και ο άντρας της φίλης μου πα σας έλεγα, σε οικογένεια που ο μπαμπάς χτυπούσε την μαμά και τώρα αυτός χτυπούσε και έβριζε την φίλη μου.....έτσι χώρισαν!!!

:?

Λενάκι ωραίο ηλιάκο έχουμε εμείς, εσείς? :D:lol::lol::lol:

Μαρία ωραία ρε συ, καλά να περάσεις....άντε να σου δώσει πάλι 2-3 μέρες και συμπλήρωσες εβδομάδα διακοπών!!!! :D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...