Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου-Νο47-Και το όνομα αυτής_ΔΑΝΑΗ!!!

Recommended Posts

Για πες ρε Θου..Πως φτιάχνω τράπεζα..Καμία άλλη που ξέρει;;;;; :?:?:?:?:?:? Και τι θήλαστρο να νοικιάσω..Το μεντέλα σουινγκ που έχω τα έχει παίξει τελείως.... :evil::evil::evil:

Εμένα η Ιω μου λέει "Μαμά τσίσαααα..Γήγορα στην τουαλέτα..." :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Στο κρεβάτι πήρα ένα τεράστιο σελτεδάκι 1,40 μήκος και καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος τπυ κρεβατιού... ;););););););) Κανονικό..Όχι μιας χρήσης...

Αφροοο ρε το είδα....Πολλά σας λένε..Και φαντάζομαι χωρίς σχολικό ε;;;; :roll::roll::roll::roll:

Παίζει ρόλο και η περιοχή λες ε;;;;;Τι μαλάκες..Τι νομίζουν ότι προσφέρουν;;;;; :twisted::twisted::twisted:

Αυτά που μας ζητούσαν 7.000-8.000 ευρώ ήταν κάτι κτίρια ετοιμόρροπα...Ερείπια... :shock::shock::shock::shock:

Μια χαρά τα παπουτσια...

Θου εγώ πάω να μπω με το καρότσι από αυτές τις σκατόπορτες και με το που με βλέπουν μου ανοίγουν την κανονική χωρίς να το πω και με περνάνε και μπροστά μπροστά μην περιμένω.... ;););););););) Δεν της έλεγες καμια κουβέντα της μαλάκως;;;;;; :evil::evil::evil::evil:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 950
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Προχθες πήγαμε στα Shooz! με το Γιώργο...Πήρε ένα ζευγάρι μοκασίνια, ένα αθλητικά Geox, ένα γαμάτο μοκασίνι Polo, ένα ζευγάρι σαγιονάρες Polo κι εγώ ένα ζευγάρι πλατφόρμες Polo από 320 ευρώ 180....... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Με την κάρτα μέλους , την οποία τη βγάλαμε εκείνη τη στιγμή, είχαμε εκπτωση 40%..... ;);););););););););););););););););)

Και είχε και κάτι άλλα τέλεια ψηλά παπούτσια τα 2 ζευγάρια 29 ευρώ και ένα ακόμα δωρο..Αλλά τι να κάνω τόσα ζευγάρια ψηλά παπούτσια;;;Που θα τα βάλω;;;;;; :roll::roll::roll::roll:

εχει που κοιμηθηκε 1 ωρα κ 10 λεπτα κ ηδη εχει ξυπνησει 3 φορες :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

γωγω δε ξερω απο τρεπεζα..η νατασουλα ξερει

εχω αναγουλες..λετε απ τη ζεστη?

εδω κ μερες :roll::roll::roll:

Γωγώ ναι την κόψαμε την βραδυνή πάνα, τα κακά να δώ πως θα κόψουμε......

Για τράπεζα εγώ έκανα το εξής: Θήλαζα από το ένα στήθος και αντλούσα από το άλλο, το πρωϊ πάντα βγάζεις μεγαλύτερη ποσότητα. Μέχρι 1-2 αντλήσεις την ημέρα μπορείς να κάνεις και με το swing αλλιώς να νοικιάσεις νοσοκομειακό. Αν κι εγώ νομίζω ότι 1-2 αντλήσεις την ημέρα είναι αρκετές για να κάνεις τράπεζα γιατί άν κάνεις περισσότερες μπορεί να δημιουργήσεις υπερπαραγωγή.

Μάρθα μακάρι να πιάσει το φάσκιωμα και να κοιμηθεί ο Παντελάκος :D:D

Λενάκι φαντάζομαι καμάρι όταν σε φωνάζει μαμά :D:D:D:D

εχει που κοιμηθηκε 1 ωρα κ 10 λεπτα κ ηδη εχει ξυπνησει 3 φορες :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

γωγω δε ξερω απο τρεπεζα..η νατασουλα ξερει

εχω αναγουλες..λετε απ τη ζεστη?

εδω κ μερες :roll::roll::roll:

Μήπως ετοιμάζεις την κόρη;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Η Νατασούλα ξέρει τα πάντα τελικά...Και η Αρζτι.... :D:D:D:D

Η Νατασούλα ξέρει τα πάντα τελικά...Και η Αρζτι.... :D:D:D:D

Μερσί, μερσί :D:D:D:D:D:D:D

Την Αργυρλω δεν μπορώ να την φτάσω αλλά ότι μπορώ κάνω :lol::lol::lol::lol::lol:

Θα σε εκπαιδεύσουμε κι εσένα και θα σε κάνουμε ξεφτέρι :mrgreen::mrgreen:

Νατασσούλα 120 € για παπούτσια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να δώσω... οι εποχές αυτες πέρασαν ανεπιστρεπτί... :cry: Θα πάω Τσακίρη στην Ερμου που είχε θεϊκά παπούτσια ελπίζοντας σεπολύ καλές εκπτώσεις!

Το φόρεμα μαζί με τη ζώνη το αγόρασα 75 €

Γωγούλα που είναι αυτο; Στην Αγ. Παρασκευή; Να μου φιλήσεις τα κορίτσια σου! Θα σου τηλεφωνήσω να τα πούμε! :x:x

ρε κοριτσια εμενα κουνιετε παρα πολυ για να τον φασκιωσω ...δεν μου καθετε ,τσατιζετε και φωναζει που δεν μπορει να κουνισει τα χερια του :?

Άφρο πες στην μαμάσου να δοκιμάσει να τον φασκιώσει που σίγουρα έχει περισσότερη εμπειρία.

Σίσσυ κι εγώ από τον Τσακίρη τα είχα πάρει ένα exe

Γεια σας κοριτσια!

Θουλη μου ναι το ειδα, παρεξηγηση τελικα! δεν πειραζει απλα φουρκιστικα λιγο με το σκηνικο ετσι οπως το φανταστηκα στο μυαλο μου! Θα σε δω για καφε με την Τονια στο Ηρακλειο ετσι??? απο τισ 23 ιουλιου μεχρι 8 αυγουστου θα ειμαι σητεια (ισως κ ρεθυμνο) κ ανετα ερχομαι μια μερα ηρακλειο..

Γωγω επιτελους γυρισες κ γραφεις!Σε χασαμε! Αχ μακαρι να κανονισουμε Βερντε να ερθεις κ εσυ να τα πουμε!

Λοιπον διαβασα περι παιδικων σταθμων με ολα οσα προσφερουν..Κοιταχτε, κατανοω πως η εποχη μας ειναι ανταγωνιστικη κ απαιτει εφοδια αλλα ειλικρινα πιστευω πως το παρακανουμε λιγο..θεωρω λιγο υπερβολη ενα παιδακι 2, 3 εστω κ 4 ετων να τρεχει να μαθει αγγλικα (εστω κ σε μορφη παιχνιδιου), μπαλετο, κολυμβηση, μουσικη, κομπιουτερ κ οτι αλλο...Νομιζω οτι στερουμε απο το παιδι κατι απο την ανεμελια, την ελευθερια, του στερουμε χρονο..Θα εχει πολυ καιρο μπροστα του να τα μαθει ολα αυτα..Ετσι κανουμε παιδια ανταγωνιστικα, τα φορτωνουμε γνωσεις που εδν ανταποκρινονται παντα ουτε στις αναγκες τους ουτε στην ηλικια τους...Ετσι πιστευω εγω, δε σημαινει πως εχω δικιο, απλα αυτο θελω για το δικο μου παιδι..Δεν κρινω τις επιλογες κανενος, απλα νιωθω πως βιαζομαστε λιγο να μεγαλωσουμε τα παιδια μας καποιες φορες...

Εγω το σεμπινι θελω να το στειλω σε ενα σχολειο που θα ειναι ευελικτο, θα κανουν δραστηριοτητες στη φυση, δεν θελω να εχει ξενες γλωσσες, ουτε πολυπλοκο προγραμμα...Θελω να δωσω στο Σεμπ χρονο να ειναι ακομα 2 ετων...

Κυριως σε αυτη την ηλικια θελω να του δωσω ερεθισματα κ τιποτα αλλο...

Σας ζαλισα ετσι??

Προχθες σηκωθηκε το απογευμα κ κοιταζε εξω...με φωναζει κ μου λεει μαμα κοιτα...Του λεω τι? μου δειχνει ψηλα, μαμα κοιτα ηλιο κανει νανι (ηταν η δυση)...κ μου λεει μετα, μαμα το μουν (το φεγγαρι το λεει αγγλικα μονο) κ αστερι τωρα...Κ καθοταν ρε παιδια κ το χαζευε...αχ θα μου γινει ρομαντικη ψυχη!!

Δεν θυμαμαι τι αλλα να σχολιασω!!

ρε κοριτσια την σελιδα που εφτιαξα στο ΦΒ την ειδατε?? την εχω ονομασει travel souls (χα ειμαι ρομαντικη ψυχη κ εγω!) την εχω ανοιχτη να γραφει οποιος θελει, εκει θα βαζω τις καλυτερες φωτο απο αφρικη κ οχι μονο..

Καλησπερα!!!

τι κανετε;;;

εμεις καλα!!!!

Κατεβηκα κεντρο με τον αδελφο μου για κατι δουλιες..ρε παιδια..αχ με το ζωρι περπαταω...

Κουραστηκα αλλα χαλαλι...

εχω κατι μικροδουλιες να κανω σημερα...

Αυριο με το που θα γυρισω...θα καθισω σιγα σιγα να φτιαξω και τη βαλιτσ αμου..μη γελασει καμια..ειπαμε θα ειναι Λιονταρι το ζουζουνι μου...

Α Επισης να ξερετε οτι τα πρεναταλ εχουν 40 % σε παρα πολλα προιοντα τα περισσοτερα ρουχα...

σκεφτηκα να παρω μερικα του φοφο για του χρονου αλλα δεν ειχα αρκετα λευτα μαζι μου..

ερωτιση για τα πετρωματα- συσπασεις...

νιοθω κατι σαν πετρωμα στο πανω μερος της κοιλιας μονο..αλλα παντα νομιζα οτι ειναι κουτουλιες που κανει το νινι με το καφαλι γιατι δεν ποναω καθολου..απλα η πιεση και οι τσιμπιες που εχω απο κατω εχουν ενταθει το τελευταιο διαστημα...

θα το πω βεβεια και αυριο στον γιατρο..αλλα τι λετε να ειναι;;;;

Κατι ηθελανα πω..αλλα..

Πηρα μονο ενα φορμακι για τον μικρο απο τα πρεναταλ για να τον βγαλω απο την κλινικη γιατι ολα τα αλλα του ρουχα - εκτος ενος ρουχου Παναγιωτα μου μερσι- θα ειναι μεταχειρησμενα..και ειπα πως τουλαχιστων ενα ρουχακι θα του αγορασω..κριμα ειναι..

Αυριο θα παρω και ενα ζευγαρι καλτσακια ασορτι απο το bebe home και τερμα..ολα τα αλλα τα εχουμε.

Θα παω και το αμαξι για ενα καλο βιολογικο πλυσημο και θα πω του Ο να βγαλει το καρεκλακι απο το υπογειο να το πλυνω και αυτο..πολλες δουλιες αφισα τελευταια στιγμη η πανεξυπνη

Α πηρα και δυο σουτιεν θηλασμου...

Γωγω για την τραπεζα που θες να κανεις- αμα θε ςτο σουινγκ σου το στελνω το δικο μου απλα θα αλλαξεις την χωανη του γιατι εμενα απο την πολυ χριση και αποστειρωση κιτρινησε.

Εγω θα νοικιασω νοσοκομειακο θηλαστρο γιατι θελλω κατι γρηγορο.

Τωρα εσυ καλυτερα να αντλεις τα καθημερινα γευματα και να εχεις καμια 10αρια στην καταψυξη μονο για ωρα αναγκης..ποσο θα ειναι η μικρη οταν θα πας στη δουλεια;;;;

Τονια εχουν δικιο καλε..δοκημασε πρωτα αν το πινει..μη την παθεις σαν και εμενα....και δινε σιγα σιγα γιατι στην καταψυξη διατηρειτε εως 6 μηνες

Σισσυ εγω εδω και καιρο δεν δινω τοσα λευτα για παπουτσια και οχι μονο ...που εχω μισθο πιο μεγαλο απο τον δικο σου...και ΟΚ ο Οδυσσεας οσο να ναι που και που ολο και κατι παιρνει

προτιμω να τα φαω σε πιο "ενδιαφεροντα" πραγματα....Του Ο βεβεια οσα παιρνει τα βαζω στην ακρη...γιατι ολο και καποιος λογαριασμος ερχετε και τον χειμωνα εχουμε και τα πετρελαια...

Ασχετο..εκτος απο τα 128 του νερου...ηρθε και το ρευμα..165..εκκαθαριστικος για 2 οικογεννιες ...παλη καλα...θα φουνταρα.....

Παω να συμμαζεψω λιγο οσο κοιμαται οσκατιαρης

Φρανιτακη μου!!!!!

Παρομοιας αποψης ειμαικαι εγω...

ακομα και στο σχολειο θα ηθελα το παιδι μου να περναει τον χρονο του πιο εποικοδομιτικα για αυτος..

ειλικρινα χεστηκα τι βαθμους θα μου φερει γιατι δεν πιστευω οτι θα μαθει κατι εκει...

θα προτιμισω να τονεφοδιασω με γνωσεις..με ταξιδια με πολιτισμο...

Εαν δω οτι του αρεσει καποιο μουσικο οργανο ΟΚ..θα τον στειλω...

θα τον παροτρινω διακρητικα προς καποια συγκεκριμενα και εαν θελει καλως..εανδε θελει..ακομα καλυτερα..

επισης δεν εχω σκοπο να τον ταραξω στις ξενες γλωσσες..θα μαθει Αγγλικα..αλλα θα προτιμισω να μαθει καλα πρωτα Ελληνικα...

δεν ξερω ειμαι πολυ χαλαρη στο θεμα μαθηση..

ξερει να λεει και να κανει και να ξεχωριζει πολλα πραγματα τα οποια πολλα παιδι ατης ηλικιας τους δενκανουν..και το ακουω και απο τη γιατρο μας...αλλα και απο αλλους γονεις..και ειναι ενα παιδι που πηρε πολυ αργα μπρος στο θεμα ομιλι ακαι αντιλυψη..

απλα ενω του προσφαιρω ερεθησματα- κυριως βιβλια και παιχνιδια δραστηριοτητων- δεν δινω καμια ιδιαιτερη σημασια σε αυτα που κανει..

ΠΧ στην παιδικη χαρα η στη βολτα που θα παμε..ναι μεν θα φροντισω να του μαθω 2-3 πραγματα- μονο να μη με δαγκωνει δεν του εχω μαθει ακομα- αλλα το 90% του χρονου θα τον περασουμε στο παιχνιδι..τον αφινω να κιλιστει στην αμμο..στο γρασιδη..να κανει τσουληθρα με οποιον τροπο θελει..να σκαρφαλωσει κλπ....κοινως να παιξει...

Επιση ςτην σελιδα σου την ειδα και σου εκανα και λαικ

Φρανιτάκιιιι πότε έρχεσαι;;;;Ναι, θέλω να έρθω για καφέ Βέρντε.... :D:D:D Μου λείψατε καλέ....Καιρό έχω να σας δω.... :D:D:D:D

Νατασούλα κόψατε τη βραδυνή ε;;;;;; :o:o:o:o Ήταν να μην πάρει φόρα η Έλενα.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ναι, είδα πως φτιάχνεις τράπεζα..Όταν έβγαλα την προηγούμενη εβδομαδα για να πάμε στο πάρτυ, έτσι ακριβώς το έκανα...Ξύπνησα το πρωί, θήλασα την μπέμπα από το ένα στήθος και στο καπάκι έβγαλα γάλα.... ;);););) Και μόνο 2 φορές....Από ένστικτο..Όχι ότι ηξερα....

Χρυσάκι έχει και ζέστη...Εδώ εγώ που δεν είμαι έγκυος και δεν μπορώ να κουνηθώ..Φαντάσου εσύ...Έχω το Medela Swing από την Ιω, αλλά επίσης μου έχει χαλάσει η χωάνη...Και εχει κιτρινίσει....Πουλάνε ξεχωριστά μόνο τη χωάνη;;;;;;;;Δεν το ήξερα..Κι εγώ έλεγα να νοικιάσω νοσοκομειακό θήλαστρο για πιο γρήγορα αποτελέσματα.... :roll::roll::roll::roll:

Θα γυρίσω δουλειά όταν η μπέμπα θα είναι 6,5 μηνών....Θα τη θηλάζω φαντάζομαι 1-2 φορές μεχρι να φύγω για δουλειά και 1-2 όταν θα γυρίσω...Τις υπόλοιπες;;;;; :?:? Και αν δεν έχει αντικαταστήσει θηλασμό με γεύμα;;;;; :roll::roll::roll::roll: Αχ τι έπαθα...Εγώ που ήθελα να θηλάσω μόνο 6 μηνες... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Νατασουλα και λοιπες απορουσες :P ακουστε πιο ειναι το σκεπτικο μου με το κατεψηγμενο γαλα που δε δινω ακομη...βλακωδες ισως αλλα ετσι μου εχει κατσει...

Ουτως η αλλως με τις αντλησεις που κανω μου περισσευει γαλα καθημερινα κι απο λιγο,οποτε αντι να το πεταω το μαζευω και το καταψυχω...δε της δινω ομως ακομη το κατεψυγμενο γιατι θεωρω αμαρτια να καταψυχω το φρεσκο,που προς το παρον τη καλυπτει ημερισιως,και να της δινω κατεψυγμενο..δηλαδη σα να παιρνω φρεσκιες φρεσκιες μπριζολιτσες και να μη τις τρωω,αλλα να τις καταψυχω για να φαω εκεινες που εχω ηδη στο καταψυκτη! :P

Λεω λοιπον οτι εφοσον συμπληρωσω το 6μηνο οπου θα μειωσω πολυ τις ανλτησεις και λογικα θα μειωθει πολυ και το γαλα,κι εφοσον το κατεψυγμενο αντεχει 6 μηνες καταψυξη,να της δινω αυτο που μαζευω με τις λιγες αντλησεις και να συμπληρωνω με το κατεψυγμενο! ετσι λογικα θα πινει δικο μου γαλα για 2-3 μηνες ακομη! ;)

Ε τωρα αν δε της αρεσει,θα δω μηπως το θελει καμια μωρομανα(αν εχω στο περιβαλλον μου) που δε θηλαζει,να το δωσει στο μωρο της αλλιως θα το πεταξω..

Θουλακι ναι ρε του το κοψες το κρεβατι σας πριν γεννησεις,αλλα εκεινος το θυμαται και βλεποντας το νινι να κοιμαται μαζι σου σου λεει γιατι αυτο κι οχι κι εγω;;; :roll:

Συμπεθερα η νυφουλα σου ευτυχως μια χαρα ειναι τωρα! η ανιψια μου ομως παλι αρρωστη,εχει κατασκηνωσει στο σπιτι της μανας μου κανονικα παλι κι εγω τους εχω ολους σε καραντινα να μη μου μεταφερουν παλι την ιωση!!!!εχω αποκλειστει απο το σπιτι της μανας μου καταλαβες;;;;; :twisted::twisted::twisted:

Κι εσενα θελει μαμαδομυρωδια για να κοιμηθει ε;;;;αν βαλεις κανενα μπλουζακι σου στο κρεβατακι του να εχει τη μυρωδια σου μηπως κοιμηθει καλυτερα;;;δε το χω κανει ποτε,αλλα το εχω ακουσει... :roll:

Αργυ αυτο που επαθε η Ρεα λεγεται αγχος τουαλετας...μη τη πιεσεις αστην κι αργα ή γρηγορα θα τις βγαλει τις πανες! αν δεν ειχα το παιδικο που θελω να παει απο Σεπτ. ο Αλεξ καθολου δε θα βιαζομουν να τις βγαλει! και τωρα δηλαδη που θα αρχισω τον αλλο μηνα,με το που μειωνω αντλησεις(γιατι τωρα δε παιζει αυτο το σκηνικο)αν δω και ζοριζεται δε θα τον πιεσω κι ας παει αργοτερα παιδικο! ;)

απο την 7 σελιδα και μετα θα διαβασω αργοτερα να δω τι ειπατε! :P

η σαλάτα πολύ ωραία 8-)

και τα μπιφτέκια, εμένα μου άρεσαν, αν δεν αρέσουν στους άλλους....δεν υπάρχει σχέδιο Β!!!! :lol::lol::lol:

Θούλη με τέτοια ζέστη κοίτα μην το φασκιώσεις το παιδί, ούτε εσύ Αφρο, θα σκάσουν :shock::shock::shock:

πάω να πάρω τον Λ. σήμερα σχολάνε νωρίτερα!!! κάθε 1η Τε του μήνα!!!

ΚΑλα μωρε τρελες!!!Τι φασκιωμα λέτε;;; :o:o:o Ουτε καν πανα...ειδικα εσυ Θου το μωρακι σου ειναι μεγαλο ρε τωρα για τετοια.. ασε που κανει και ζεστη οπως λεει η Αργυρω.

Τονια κατσε σπιτακι σου να μην εχετε παλι τπτ ιωσεις.

Φραν δεν την ειδα τη σελιδα.θα την ψαξω.

Χρυσα καλα εκανες και πηρες νεα ρουχαλακια στο μπεμπουλη.Ε να χει και αυτος κατι νεο!!!!

Γωγω μου καναμε αιτηση για δημοτικο παιδικο σταθμο ,ηταν να βγουν χθες τα αποτελεσματα αλλα τελικα θα νγουν 15 με 20 ιουλιου...τι να πεις;;;

Ρε Λενακι ξεχασα να σε ρωτησω..αληθεια ειπε μαμα ή μωρη τρελη ειπε μα ...μα...μα και εσυ απο τη χαρα σου χαστηκες;;; :lol::lol::lol:

Αντε να μαζευομαστε για το καφεδακι...

νατασουλα μπραβο ρε για την πάνα.Εμεις ειμαστε μετρια ακομη.στη λεκανη τα βαζετε καθολου ή μονο στο γιογιο;;;

Σισσακι ολο διαμαρτυρεσαι για τα λεφτα και ολο ψωνια μου εισαι!!! :D:D:D

Συμφωνω οτι και οι συμποριφορες πληγωνουν και ολη η δομη της κοινωνιας μας μη σου πω...(καφετεριες χωρις μπαρες,κτηρια χωρις ασανσερ,καθολου πεζοδρομια και πολλα πολλα ακομη :( )

Γωγω φυσικα και μπορεις..

Απλα πρεπει να επικοινωνησεις με την αντιπροσωπεια του καηκονιδη στην Αθηνα σε αυτα τα στοιχεια Α. Παπαναστασίου 6, Γουδή, Αθήνα, 157 73

E-mail: athens@klinikum.gr

Τηλέφωνο: 210-74.85.752

Fax: 210-74.70.417

Αυτοι θα σου αντικαταστησουν τη χωανη και οτι αλλο χρειαζεσαι...

Τουλαχιστων στη Θεσσαλονικη ειναι πολυ εξπηρετικη..

σε καποια φαση με το νοσοκομεικαο που ειχ ανοικιασει..κατι ειχαν παθει τα σωλινακια και μου τα αντικαταστησαν χωρις χρεωση...

Τονια καραλαβαινω τη λογικη σου, εχει βαση δε λεω...αλλα ειναι καπως...

δωσε καλε κανενα γαλα..αλιως θα τα πατεξεις σαν και εμενα και ειναι πολυυυυυ κριμα!!!!!

Εκλεγα οταν τα πεταξα αλλα το σκατιαρικο δεν τα επινε

καλησπερα!

αχ ειχα ξεκινησει να διαβαζω 8 σελ.πισω,αλλα δεν προλαβαινω να τις διαβασω τωρα ολες κ να σχολιασω!Αργοτερα!

γωγω ειπα βρε να δινετε τα 500+συμπληρωμα{το ενοικιο που δινετε τωρα π.χ.}για το στεγαστικο!κ εδω οι τιμες ειναι αναλογες αθηνας,ισως καπως καλυτερα,αλλα με 500ε δοση δεν παιρνεις σπιτι!εννοω..αν π.χ.δινεις 600ενοικιο +500 παιδικος=11οο!ε! :roll::roll:

σε μπερδεψα,ε;; :lol::lol:

για θηλαστρο,να σου πω τί ειχα κανει!ειχα νοικιασει νοσοκομειακο,μην παρεις αλλο,θα σου βγαλει την πιστη,κ αντλουσα ΠΡΙΝ θηλασει ο μικρος!ετσι μαζευοταν πολυ γαλα κ ακομη κ αν θηλαζε καπακι μετα το θηλαστρο,παντα αντλουσε γαλα το παιδι,καθως τα μωρα αντλουν καλυτερα απο οποιοδηποτε θηλαστρο! ;)

ΑΛΛΑ το αντιθετο δε συμβαινει!δηλ.αν θηλασεις κ καπακι πας να αντλησεις,κατα πασα πιθανοτητα δε θα βγαλεις πολυ γαλα..

αναστασια πηγα yamamah αλλα δε βρηκα αυτο που ηθελα.. :( κ πηρα απο med,αν κ μου φανηκε τσουχτερη η τιμη..αλλα το ξεπερασα γρηγορα! 8-)

αργυρω δε νομιζω ο λ. να παει κ εκει σχολειο του χρονου,ε;;! :shock::shock::shock::shock::o:o:o

τονια δοκιμασε καλε το αντλημενο να δεις αν το πινει το παιδι!μουρλη φραου! :lol::lol:

δεν προλαβαινω!εχω να ετοιμασω ενα καρο πραγματα,αυριο φευγουμε κ γινεται ο πανικος!

α!παναγιωτα!μια που κανουμε κ την ιδια δουλεια..αλλα εγω εχω 1 παιδι..

ειναι πολυ καλυτερα οταν δουλευεις!οσο κ αν φωναζουν τα παιδια,που σιγα,εφηβοι ειναι,αλλες τρελες κανουν,δεν ειναι τα δικα σου παιδια!δεν εχεις να τα αλλαξεις,ταισεις,νταντεψεις,παρεις αγκαλαι!συμβουλευεις κ συζητας!κ ειναι τοσο πιο ευκολο!κ δημιουργικο!ανανεωνεσαι κ γυρνας αλλος ανθρωπος σπιτι!ασε που πινεις κ ενανα καφε με την ησυχια σου χωρις να κοιτας δεξια κ αριστερα μην πεσει,χτυπησει,γκρινιαξει..

εγω προσωπικα ανακαλυψα οτι εχω περισσοτερες αντοχες να ασχοληθω δημιουργικα με τον γιωργο οταν γυριζω απο τη δουλεια,παρα οταν ειμαι ολη μερα σπιτι κ προσπαθω να τον "ξεγελασω"για να βαλω σκουπα,μαγειρεψω,απλωσω,κανω μπανιο!θα δεις..θα συνηθισεις κ θα ου αρεσει!

την πρωτη εβδομαδα που γυρισα δουλεια,περσι τον σεπτεμβρα,εκλαιγα κ ελεγα στον χ. νακανουμε δευτερο γιατι δεν μπορω..κ δεν ειχαν αρχισει ακομη τα μαθηματα! :shock::shock: εκεινος εντρομος με κοιτουσε..κ τελικα μου ειπε να κανω λιγο καιρο υπομονη κ αν τελικα οντως δεν μπορω..ενταξει!

ευτυχως..χιλιες φορες ευτυχως που περιμενα!σε λιγες ημερες πετουσα απο χαρα καθε πρωι που εφευγα για το σχολειο!ημουν η μονη που στεναχωριοταν στις αργιες! :shock::shock: οταν κλεισαμε για χριστουγεννα ειχα μελαγχολησει.. :shock: βεβαια ηταν κ δυσκολος ο γιωργος..τωρα ηρεμησε κ απολαμβανω τον χρονο μαζι του! :D

παρα πολλα ειπα!φιλια σε ολες!

Ιουλια εισαι μουρλη καλε...ατα που λες για τη δουλεια..

πειραζει ρε παιδια που και εγω ετσι νιοθω;;;;..θα πεθανω μεσα στο σπιτι με 2 που ολο θελουν θελουν θελουν...ενω οατν γυρησα στη δουλεια..ο φοφος ηταν ταισμοενος αλλαγμενος κοιμησμενος και ηρεμος για βολτες και παιχνιδια..οχι σου βγαινει λιγο η πιστη με τις δουλιες..αλλα αντεχεις...

σου κανει καλονα ξεφευγεις

Επισης και εγω με τις αντλησεις αυτ εκανα..πρωτα αντλουσα..και μετα θηλαζα

Ιουλία όχι ρε πάει μόνο μέχρι νηπιαγωγείο αυτό το σχολείο....ο Λ. θα πάει δημοτικό!!!! :o:o:o

συνάντησα την μαμά του άλλου παιδιού (με τα χρήματα που χρωστάει), της είπα να έρθει και για καφέ και μου είπε ότι χώρισε με τον άντρα της....έχουν 3 παιδιά!!! το πρώτο μάλλον είναι μόνο δικό της γιατί μου είπε ότι γνωρίστηκαν το 2002, παντρεύτηκαν το 2004 και το πρώτο παιδί είναι 16 ετών!!! :o

αυτά πάω να βάλω φαγητό στα παιδιά

Θούλη το φράου σημαίνει κυρία στα γερμανικά!!!

συμφωνώ και εγώ με Φρανίτα και Χρύσα, αλλά από την άλλη η κοινωνία δεν σε αφήνει να κάνεις και διαφορετικά, όταν τα άλλα παιδιά πάνε αγγλικά, χορό, όργανο κ.λπ., κ.λπ και το δικό σου δεν πάει....

Φρανίτα τι ωραία να είναι ρομαντικός, πολύ μου αρέσουν οι ρομαντικοί άνθρωποι, ..... ο δικός μου άντρας δεν είναι καθόλου ρομαντικός!!!! :? ...του λέω ένα βράδυ "κοίτα τι ωραίο που είναι το φεγγάρι" και μου λέει "μμ ναι" :lol::lol::lol::lol::lol: όλο ρομαντισμό είσαι του λέω!!! :evil::evil:

Ιουλι ΠΟΣΟ συμφωνω με οσα εγραψες περι δουλειας...για μενα το να μενεις στο σπιτι ειναι αργος θανατος..κ ουτε περνας ποιοτικο χρονο με το παιδι, απλα εισαι εκει κ τις περισσοτερες ωρες φωναζεις γιατι τα νευρα απο το μεσα ειναι πολλα...Πονεμενο θεμα....

Αργυρω εγω δεν ειπα να μη μαθει αγγλικα, αλλα ειναι αναγκη να τα μαθει απο 2 ετων? ασ παει σχολειο πρωτα...Υστερα βασικο ειναι το παιδι να ζησει καλα τις ηλικιες, μονο ετσι θα γινει ισορροπημενος ενηλικας...Εγω ετσι πιστευω κ αυτο κανω με το Σεμπ, τωρα να αποδειχθει λαθος...

Αυριο φευγω, παω στη Β. Ουγκαντα, στο Γκουλου..Ειναι περιπου 5 ωρες με το αυτοκινητο κ αγορασαμε καρεκλακι αυτοκινητου (τοσο καιρο δεν ειχαμε). Στην περιοχη αυτη (που παμε) μεχρι το 2008 δρουσαν οι ανταρτες που σκοτωναν κ απηγαγαν παιδια..Τωρα εχει ειρηνη κ ειναι οκ. Εχει προσφυγικα στρατοπεδα κ θα παω να βγαλω καμια φωτογραφια..Το μονο μελανο σημειο ειναι η ελονοσια κ θα παρουμε κ το Σεμπινι..Θα παρω ολα τα μετρα προφυλαξης κ πιστευω θα ειμαστε οκ..Μολις δυσει ο ηλιος θα τον κλεισω στην κουνουπιερα!!

Παντως οποτε παμε εξω κοιταει απο το παραθυρο κ δεν κουνιεται..σαν υπνωτισμενο κοιταει...ΜΑλλον του κανει εντυπωση ολο αυτο που βλεπει...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...