Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου-Νο47-Και το όνομα αυτής_ΔΑΝΑΗ!!!

Recommended Posts

Ela Xrysaaaaaaaaaaaaa!!!ακομη βρεεεεεεεεεεεεε;;;; :D:D:D

ΑΑΑΑΑα και μιας που μου το θυμισες

φαρμακειο διακοπων ___αχρειαστο να ειναι βεβαια

http://www.paidiatre.gr/portal/content/view/310/234/

Προσπαθω να δω τι θα παρω μαζι μου..αλλα στην προσπαθεια εμεινα.... :?:?:?

Αφρο γιατι δε με μιλας καλε;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 950
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Χρύσα το καινούργιο δρομολόγιο είναι δικό σου, όπως θες ονόμασέ το :D:D

έπρεπε να το βάλω σε φόρμα του κέικ :? ....μου βγήκε λίγο τετράγωνο!!! :lol::lol::lol::lol: ....το έβγαλα και φωτό!!!! :roll::roll::roll::roll:

Αφρο μην στεναχωριέσαι θα αλλάξει βρε πάλι, δεν μπορεί να πίνει μόνο, θα φάει κιόαλς, εγώ έτσι πιστεύω....σαφώς και εσύ πρέπει να το προσπαθείς γιατί εγώ πιστεύω σε αυτό που λένε ότι όταν δεν τρως κλείνει το στομάχι σου και μετά δύσκολα να ξαναφάς, οπότε κάθε μέρα και από λίγο και σιγά σιγά..... :!:

Καλε πειτε κανενα πιασαρικο τιτλο!!!!

Παναγιωτα μη ξεχασεις να παρςεις μαζι σου ΚΑΙ αποστειρομενες γαζες, καθως και ΚΥΡΙΩΣ οσα φαρμακα κατα καιρους σας εχει δωσει γιατρος για συνηθες καταστασεις..πχ εμεις περισυ ειχαμε παρει μαζι μα ςκαι αντιισταμινικα, και την ενεση κορτιζονης για τσιμπιμα μελισσων.

Διλαδη οτι σαςσυστηνει η παιδταρος για τσιμπιματα, πηρετο κλπ..θα μεινετε και πολλες ημερες..

Τα φακελακια με τους ηλεκρτολητες οπωςσδηποτε, επισης να παρεις 2-3 συριγγες μαζι σου

Και φυσικα φενιστιλ , επισης οινοπνευμα, καθαρο βαμβακι , επισης ενα τσιμπιδακι για φρυδια - καλο- γιατι αμα μπει κατι στο ποδι θα το αποστειρωσεις με φωτια καιθα βγαλεις το "ξυλακι"

Επισης να παρεις υγρα επιθεματα..ε4χει το compeed και η χανσαπλαστ, ειναι σε σπρει και αμα κοπει η γραντζουνιστει..και αυτοκολλητα ραμματα

επισης μη ξεχασεις το σπαθολαδον!!!!!

Χρυσα... :o:o:o αγχωθηκα μαρη :lol::lol::lol::lol:

τα περισσοτερα τα εχω..ενεση κορτιζονης ποτε κανουμε;;;να παρω;;; :?:?

σπαθολαδο σε πληροφορω βαζω στον πωπω του Ν. και το λεει "το αδακι της θειας Χυθαθ" :lol::lol::lol::lol:

Παωωωωωωω ομορφες.

Αργυρω με πεθανες με το τσιζ κεικ.να δω τι θα φαω τωρα....

Αφροοοοοοο :-w:-w:-w που εισαι βρε μανα;;;;

Ενεση κορτιζονη ςμονο εαν εχετε αλλεργια σε τσιμπιματα, αλλιως δεν χρειαζετε..

χαχαχ..εγω ειμαι αγχωδες τυπος ασε..αμα δεν τα εχω μαζι μου ολα δεν μπορω!!!

τελιο το σπαθολαδο ομως ετσι...κανει τρομερη δουλεια

Ασε αργυρω..οτανειμασταν στα βαφτησια στο πηλιο, ειχα βαλει τον ξαδελφοτης να κατευει Βολο με τον Ο να μου φερουν xozal γιατι με επιασε αλλεργια και το φαρμακειο της πορταριας δεν το ειχε!!!..απο τοτε...

Αφρο καταλαβαινω απολυτα την απελπισια σου με το φαγητο γιατι ακριβως τα ιδια ειναι και ο Αλεξ!!!!

Εχω κανει τα παντα! με το καλο,με το κακο,με απειλες με τηλεοραση...τιποτα! τον εχω κανει κι εγω να κλαιει για να φαει!

Μεχρι που τις προαλλες ξυπναει και η πρωτη του κουβεντα και μαλιστα με αγχος μολις με ειδε ηταν "μαμα δε θελω να φαω τιποτα "!!!! :shock: ε εκει ειπα τελος!!! αν ειναι να του γινει εφιαλτης το φαγητο δεν αξιζει!

Απο τοτε τον εχω αφησει και δε του λεω τιποτα..του βαζω διαφορα,αν τα φαει εχει καλως,αν οχι μενει νηστικος...και σα να βλεπω μια μικρη βελτιωση... :roll:

Μαρακι γιατι να μη θελουμε να σε γνωρισουμε καλε;;; :D

Λενα καλα να περασετε! :)

Συμπεθερα σοβαρα ειναι 2 αστερων αυτο το ξενοδοχειο;;;;; :o εδω θα ηταν τουλαχιστον 5!!!!!! παρα πολυ ωραιο μου φανηκε!!! Ε και που εισαι;;;στη ντισνευ πιο πολυ θα ξετρελαθεις εσυ να μου το θυμηθεις!!!!! :lol::lol:

Ιουλια σιγα μωρε και τι αν σε βλεπανε;;;μπανιο στη πισινουλα εκανες δε πηδ...να!!!! :lol::lol::lol::lol:

Χρυσακι διαστολη 1;;;;αντεεεεεε εγινε η αρχη!!!!!! :ymparty::P

Γωγω μελι στο βρεφος;;;αιντε αιντεεεε!!!!! Βαθειες ανασες,βαθειες ανασες!!!!! :lol::lol::lol:

Καλησπερα!

Μετρια τα κεφια!Η Αννυ σουπερ!Δεν κοιμηθηκε καθολου σημερα κ τωρα μολις ξεραθηκε το αγγελουδι μου!

Ανακοινωση!!!Δεν ειμαστε αλλο κουνελακια!!!ο 1ος πλαγιος κοπτηρας ειχε βγει οταν ειμασταν στον μαρμαρα!Και ο 2ος εσκασε επιτελους σημερα!!!! :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::x:x Επιτελους λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!Τρελλο νεο ε?! :P

Αφροδιτη σε καταλαβαινω κ το ξερεις!Επισης ξερεις πως εχω παρατησει κ εγω καθε "σωστη" μεθοδο!Δε μου λες...Δεν το πιστευω πως θα το πω αυτο αλλα...θα το πω!!! :oops::oops::oops: Εχεις δοκιμασει να τον ταισεις στην παιδικη χαρα ή εστω στο μπαλκονι καθως παιζει?Ξερω πως ειναι...ακριβως οτι κοροιδευα καποτε ομως...Η μανα μου το ξεκινησε...Οταν καταφερε να της ταισει ετσι 1,5μπιφτεκακι...Ειπα χαλαλι!Και στη θαλασσα ετρωγε καλα...πχ 1 μπανανα κ μισο νεκταρινι!Και 1 βυζο γαλα! :P:P

Εμεις παμε καλυτερα σ'ευτον τον τομεα κ ελπιζω να μην ειναι μια φαση... :?:?

Ιουλια μου τι καλα που θα πας 10 ολοκληρες μερες καμπινγκ με τη μανα σου!Δε θα τσακωθειτε γτ θα εισαι χαλαρη!Θα λες πολλα ναι αρκει να πινεις το καφεδακι σου αραχτη κ εκεινη να παιζει λιγακι με τον Γ!!! ;):D και επισης εγω δε σε νομιζα ποτε καθωσπρεπει κλπ...αλλα εγω σε "ηξερα" μια σταλα καλυτερα!Το οτι παρα-σκεφτεσαι τα παντα ομως ειναι δεδομενο!...Τι αλλο ηθελα να σου γραψω...?μμμμ!Α!Σημερα με εκανες να νιωθω τυψεις γτ ουτε εγω παιζω πολυ με την Α...3ωρες???με τιποτα...Ουφ... :(:( παιζει μονο του το τζουτζουκι μου κ εγω συνηθως ασχολουμαι κανα τεταρτο,μετα κατι κανω,μετα παλι κλπ...

Παναγιωτα αληθεια με τι θα πατε διακοπες????Ελπιζω με φορτηγο :P:lol: γτ αλλιως απορω που θα χωρεσεις οσα πραγματα χρειαζεσαι για 4 ατομα!!!! :o Εν.δωμ ή ξενοδοχειο?δεν καταλαβα.. :roll: Θα σου προτεινα να παρεις ολα τα ρουχα των παιδιων...μα ολα!κ για εσας πολλα καθημερινα κ μονο 3-4 για εξω!...

Θουθου τι καλα που θα μαζευτειτε οι αδερφουλες!!!! :D:D:D:D να κλεινεσαι συχνα στην τουαλετα(κ καλα τσιρλιπιπι :lol::lol::lol: ) κ να φορτωνεις τα μωρα στον Α κ στην 3η αδερφη!Ετσι θα περασεις αρκετο χρονο με τον εαυτο σου! 8-}8-}8-}:)):)):idea::idea::idea:

Χρυσουλα αντε ετοιμασε τη βαλιτσα γτ το κοβω ψαχνεσαι!!!Σιγα σιγα εε?!Μην αγχωθεις! :o:o:lol::lol:

Αργυρω τελικα νοστιμο το γλυκακι???

Εκανα παγωτο νουτελα σημερα!Πολυυυ ωραιο!Την αλλη φορα θα δοκιμασω ακομα περισσοτερη νουτελα...αν κ αν εβαζα κ αλλο θα ηταν σκετη νουτελα!! :lol:

Αναστασι μεγεια το δοντι!!!!Αντε και στα επομενα και να τα χρησιμοποιει περισσοτερο!!! :lol::lol:

Κι εγω της νουτελας ειμαι!!! :P

Κι εγω στο ιδιο μοτιβο με την Αναστασια παιζω με τον Αλεξ!

Λοιπον...εδωσα αποψυγμενο γαλα στη μπεμπα....ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΞΕΡΑΣΕΙ!!!!!!!!!! :o:o:o

Εχω καμια 12ρια λιτρα στη καταψυξη τα θελεις κανεις;;; :(:(:(

Κι ελεγα ρε γαμωτο οτι με τη τραπεζα που ειχα κανει θα την εφτανα μεχρι χρονο με το δικο μου γαλα... :(

καθε μεθοδο παραπλανισης την εχω κανει ...γιαυτο και εχω σπασμενα νευρα :evil:

μετα το επεισοδιο με το γιαουρτακι και αφου πλανταξε στο κλαμμα που του το ταισα αφου τα βρηκαμε μετα απο αρκετη ωρα (εγω ειχα μουτρα οχι αυτος) εφαγε μονος του μια μπαρα δημητριακων και δακωσε ενα τυροπιτακι .....αυτα .

εβαλα το μικρο για υπνο και παω να δω τι θα κανω με τον μεγαλο .

Λοιπον...εδωσα αποψυγμενο γαλα στη μπεμπα....ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΞΕΡΑΣΕΙ!!!!!!!!!! :o:o:o

Εχω καμια 12ρια λιτρα στη καταψυξη τα θελεις κανεις;;; :(:(:(

Κι ελεγα ρε γαμωτο οτι με τη τραπεζα που ειχα κανει θα την εφτανα μεχρι χρονο με το δικο μου γαλα... :(

:(:(:(:o Krima γμτ!!....Αλλα μην απελπιζομαστε ακομα!Μπορει να το πιει τελικα...Μακαρι!

Ευχαριστω για το μεγεια κοριτσακι!Να σε κερασω ενα μπολακι(-αρα) παγωτο?!

Κατι αστειο ειχες γραψει παλι αλλα το ξεχασα!Δεν πειραζει,οτι κ να ηταν: =))=))=))=))=))=))=)) !!!

tonia :cry::cry::cry::cry::cry::cry: ελα ρε..πω πω σοκ ε?????????

ξαναδοκιμασε ρε :?:?:?

τα μικρα στα κρεβατια τους :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream:

αναστασια με γεια το δοντιιιι

οσο για τη τουαλετα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: καλοοοοοοοο

μα χωρις να ξες-θυμασαι τι λεει η τονια γελας? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλο το παγωτο μερεντα ε?κ γω εφαγα 8-)8-)8-)8-)

η νατασα εφυγε διακοπες ε?

αφρο τι καλα που πηγαν οοοολα καλα...τελειααα

ρε αν δε το ξαναπεις για φαγητο κ καθεσαι κ τρως μπροστα σου κ πεις ελα μπεμπη να φαμε δεν? :oops::oops::oops::oops:

χρυσααααααααααααα ρε λες στα γενεθλια μου να σκασει μυτη?????????????? 8-}8-}8-}8-}L-)L-)L-)L-)L-)L-)

Αναστασι δεν υπαρχεις λεμεεεε!!!!! :lol::lol::lol: μα να γελας χωρις να θυμασαι το λογο;;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Μπολαρα εννοειται τι να μου κλασει το μπολακι!!!!! :lol::lol::lol:

Μπα Θουλη και Αναστασι δε το ηπιε τωρα που δεν εχει γνωρισει ακομη πολλες πολλες γευσεις,θα το πιει αργοτερα;;;αποκλειεται...αλλα ρε παιδια ειναι οντως ΑΠΑΙΣΙΟ!!!! :ymsick: Ενω φρεσκο ειναι πολυ ωραιο,οταν καταψυχεται ειναι τρισαθλιο!!!

Κοιμηθηκε ο Παντελακος;;; μεχρι ποτε τον κοβεις το πρωτο ξυπνημα;; :?

mpaaaaaaaaaa σιγα μη κοιμηθει σερι..αν κ αν θυμαμαι καλα χθες πρωτη φορα πρεπει να ξυπνησε 5,30 απο της 10,30 :roll::roll::roll::roll: αν θυμαμαι καλα

επισης..το φρεσκο γαλα φρεσκοαρμεγμενο ποοοοοσες μερες κραταει στο ψυγειο :?::?::?::?::?::?::?::?:

εγραψα ενα κατεβατο νααααααααααααααααααααααα με τον συμπαθειο κ το εχασα! :evil::evil::evil:

κ ηταν ωραιο γαμωτο! :evil::evil::evil:

το σημαντικο μονο επαναλαμβανω!

τονια δοκιμασε να αναμειξεις φρεσκο δικο σου με αποψυγμενο!στην αρχη η αναλογια θα ειναι περισσοτερο φρεσκο,λιγοτερο αποψυγμενο,ελαχιστα μλ την πρωτη φορα,κ σιγα σιγα θα αυξανεις!θα το πιει!θα δεις! ;)

παω για τσιγαρο κ επιστρεφω μπας κ ξαναγραψω αυτα που ηθελα!

Μαρθουλι μου αφου θυμαμαι πως με εκανε να γελασω παλι...να μην το πω?! ;):D Ξερεις καμια φορα καποιος μπορει να κανει χιουμορ(εδω εννοω γραπτα) και να ειναι κ πολυ πετυχημενο!Αν τυχει ολες λογω1002 λογων να ξεχασουμε να γελασουμε με το χιουμορ αυτο τοτε...Δε θα το ξανακανει!Απαπα!!!Κ να χασω τοσο γελιο επειδη δεν εχω μνημη ή χρονο??? :P:P

Ουτε το θυμομουν πως θα εφευγε η Νατασα... :oops: Σημερα?Με επαιρνε νομιζω το πρωι αλλα δεν ημουν εδω...

Τονια ξανα: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: !Ετσι για να μην ξεχνιομαστε!!!!Χιουμοριστα μου εσυ!!!!! :D:D

Να σας πω κατι ακομα βρε κοπελιες?Μας θαυμαζω!Αληθεια!Η καθεμια τραβαει το ζορι της κ στις περισσοτερες ειναι χοντρουτσικο!Κ ομως το χιουμορ δεν το χανουμε!Νομιζω ειναι πηγη ζωης...

Δεν μπορω τους ανθρωπους χωρις χιουμορ...Θελω να κοψω τις φλεβες μου μπροστα τους απο βαρεμαρα!!! :P:P

Αντε Τζουλια ξαναγραψε κ ασε τον μπαφο!(ζηλευω κιολας...γμτ)

ξαναγραφω..αλλα με λιγοτερο ενθουσιασμο! :evil::evil:

αναστασακι με γεια τα δοντακια σας! :):):)

μη νιωθεις ρε οργιο τυψεις..σε εχω για αρκετα τρελαρα ωστε να το εννοεις! :shock::shock::shock::o:o:o:o

εγω παιζω πλεον τοσο πολυ επειδη παρατηρω αυτη τη συμπεριφορα στον γιωργο κ βλεπω πως με το να ασχολουμαι τοοοσο χαιρεται αφανταστα..να φανταστεις-τειτε,η μαμα μου μου προτεινε να κρατησουν τον γιωργο 4 ημερες κ να παμε μονοι με τον χ. καλαμιτσι..κ δε φανταζεσαι ποση αναγκη το εχουμε..τοσο που μου ερχεται να βαλω τα κλαμματα..ΑΛΛΑ στην παρουσα φαση,δε ρισκαρω ουτε μια στο εκατομμυριο να νιωσει ο γιωργος παραμελημενος..ισως απλα να ειναι η φαση των terrible twos,ισως,πολυ πιθανον,να ειμαικ εγω υπερβολικη,αλλα διαισθανομαι οτι καπου καπως κατι εκανα λαθος αθελα μου..επισης το φιλοσοφησα αλλιως κ ειπα οτι αφου εχω αδεια τοσους μηνες ειναι ευκαιρια να με αφιερωσω εξολοκληρου στο παιδι..απο σεπτεμβρη ξανα δουλεια,θα παει κ παιδικο..θα του πεσουν πολλα μαζι.. :roll::roll::(:(:(

επισης..σα δε ντρεπεσαι να κοροιδευεις τετοιες δημοκρατικες μεθοδους ταισματος!εγω πιστος οπαδος! :lol::lol: δημοκρατικη γινομαι μονο οταν τελειωσει το φαγητο του..αν δε θελει,δε του δινω δευτερο πιατο! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αφροδιτη μου δεν μπορω να σου πω να μη σκεφτεσαι τοσο,ετσι ειμαι κ εγω..στη θεση σου θα επειθα τον εαυτο μου οτι θα ειμαι ευχαριστημενη ακομη κ αν φαει 2 μπουκιες..ακομη κ αν για αυτες τις 2 μπουκιες μου επαιρνε ολη μερα να κυνηγαω..

θα φαει,απλα ειναι ψυχοφθορα για εσενα ολη αυτη η διαδικασια.. :(

αα!για την πισινα!μα μια καθωσπρεπει κοπελα σαν κ εμενα να επιτρεψει να γινει θεαμα να ριχνει μακροβουτια σε παιδικη πισινα στο μπαλκονι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :o:o:o:o:o

ΠΟΤΕ!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Για τη συμβουλη προς θου για προσωπικο χρονο :lol::lol::lol::lol:

εγω την εφηρμοσα στο παρελθον παντως!!! :shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

θου εγω 3 ημερες κρατουσα το φρεσκοαντλημενο στο ψυγειο!σιγα μη το πετουσα!

μμμμ!πιο ωραιο ηταν το σεντονι μου την πρωτη φορα..αλλα τωρα αυτο εχω κ αν σας αρεσει! :lol::lol::lol::lol::lol:

φιλακιαααααααα!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: (δεν ανοιγει κ το παραθυρακι με τις αλλες φατσουλες να δειτε πως χτυπιεμαι κατω απο τα γελια!!!)

Ρε Τζουλια....χαχαχαχαχαχαχαχα για το 2ο πιατο,την τουαλετα-χωρο χαλαρωσης,την καθωσπρεπη τσιτσιδη στο μπαλκονι!!!!

Θου σ'ευχαριστω για την ευχη ρε ποντιομάναρο!!!! :lol::lol::lol:

Καλα κανεις με τον Γ φιλεναδα!ασχολησου οσο περ,μπορεις...Ομως σε σκεφτομαι απο τωρα τον σεπτεμβρη να αναρωτιεσαι αν του εκανες καλο που ασχοληθηκες τοοοοσο πολυ μαζι του κ μηπως τον εκανες μαμακια κ μηπως ειχε δικιο η μανα σου που σου ελεγε να τον αφησεις 4 μερες κλπ κλπ κλπ!!!! :P:P:P:lol::lol::lol::lol: (σε πειραζω)

Εγω παντως σοβαρα νιωθω τυψεις...αλλα θα επανορθωσω αμεσα!

Λοιπον!Καλο σας βραδυ γυναικαρες!

Να μαι και εγώ.....

Χάθηκα το ξέρω αλλά δεν μπορώ να σας προλάβω με τπτ...λέτε πολλά και δεν έχω χρόνο :(:(:(

Σας διαβάζω βεβαίως όσο μπορώ και μαθαίνω τα νέα σας ;);)

να ευχηθώ στην Νατάσα μας:να σας ζήσει η Δανάη!!!!Γερή και καλότυχη να είναι,να την δείτε όπως επιθυμείτε!!!!Το όνομα το είχα σκεφτεί,και μου κολλησε ότι θα είναι αυτό,κληρονομικό χάρισμα λέτε; :lol::lol:

Πολλά μαντεύω τελευταία, θα το κοιτάξω...

Βένη μου χρόνια πολλά,να τα χιλιάσεις!!!!Μην χαλιέσαι με τα 32,μια ιδέα είναι μωρέ,κοριτσάκια είμαστε ακόμη...

Χρύσα μου με το καλό,κοπέλα μου,να πάνε όλα καλά εύχομαι,αν δεν σε πετύχω ξανά.Να αγκαλιάσεις ένα υγειέστατο νινάκι!!!!

Νατασούλα περαστικά στον Μιχαλάκη!!!

Τόνια θα τα πιει θέλει δεν θέλει να της πεις :evil::evil: άκου εκεί,τόσος κόπος,'οχι δεν το δέχομαι!!!!Δοκιμασε αυτό που σου είπε η Ιουλία.

Ιουλία το Καλαμίτσι είναι δίπλα μας,θα πιούμε καφεδάκι;Δωμάτιο κλείσατε;Εχει η θεία του άντρα μου αν θέλετε.

Θουλάκι ανανεώνεσαι ε;Άντε τέλεια που θα βρεθείτε όλε οι αδερφές!!!!Ας γίνεται χαμός,χαλάλι!!!

Αναστασία φιλάκια!!!!Με γεια το δοντάκι σας!!!!!!

Δεν θυμάμαι και πολλά,τα τελευταία μόνο,συγχωρήστε με :oops::oops::oops:

Τα δικά μου νέα,τα ίδια,δουλειά,θάλασσα και τρέξιμο αρκετό....

Έδωσα κατσικίσιο στην Ειρήνη το πίνει μια χαρά,πολύ βολικό το παιδάκι μου τελικά:D:D:D

Δεν χρειάζεται να βγάζω γάλα όταν είμαι απογευμα ευτυχώς!!!

Πάω για ύπνο είμαι πρωί αύριο....Η μικρή έχει ξυπνήσει ήδη 3 φορές....βγάζουμε δόντι μάλλον....πάλι αυπνη θα είμαι αύριο :(:(:(

Καλές διακοπές σε όσες φεύγουνε εύχομαι!!!να περάσετε τέλεια!!!!!

Φιλάκια!!!!!

κοριτσαρες μου,τι κανετε??????

θου-θου,τονια και σωσωκα καλα να περασετε!!!!!!!!!!!!!!πολυ ζηλευω να ξερετε!!!!!!!!!!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

βενη,χρονια πολλα κι ευτυχισμενα!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D

νατασα,να σας ζησει η δαναη!!!!!ωραιοτατο ονομα!!!!! ;)

η μικρη μου ανεβαση μια φωτο της στο φεις!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: το σκατο ειχε παρει το κινητο μου και παταγε κουμπακια.εγω ειχε τυχει να μπω μια φορα στο φεις απο το κινητο μου και οι κωδικοι ειχαν αποθηκευτει....οποτε ειδα ξαφνικα την μουριτσα της στο φεις!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::P:P:P:P:P πολυ γελιο...ευτυχως λεω και δεν ανεβασε καμια πονηρη φωτο να εχουμε αλλα!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

συγνωμη που δεν σχολιαζω αλλο αλλα νυσταξα κουκλες!!!!!!στελνω φιλια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

Ιουλια τι γελειο εχεις κι εσυ αδερφακι μου!!!!!!! :lol::lol::lol::lol: μα γιατι να μη φαει και 2ο πιατο;;;α πολυ χαλαρη σε βρισκω να το κοιταξεις!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Επισης θα συμφωνησω με την Αναστασι που καποια στιγμη σου ειπε οτι σκεφτεσαι ΠΟΛΥΥΥΥΥ!!!!! Λεω για ολα αυτα που σκεφτεσαι με το Γιωργο...βρε πηγαινε ενα 2ημερο με το χ να χαλαρωσεις! Μακαρι να μου το προτεινε εμενα η μανα μου και θα σου λεγα εγω! :roll:

Εγω θα σου πω το αλλο...κι αν τωρα ασχολεισαι οληηη μερα με το Γιωργο κι εκεινου φυσικα του καλοαρεσει,δεν μαθαινει να απασχολειται μονος του χωρις εσενα και το θεωρησει δεδομενο ολο αυτο,δε θα παθει σοκ απο Σεπτεμβρη που θα ξεκινησεις δουλεια και θα παει και παιδικο;;;;; :? Λεω τωρα οτι μπορει να αφηνιασει λιγακι... :roll:

Για το γαλα το σκεφτηκα κι εγω αυτο που ειπες,αλλα θα το δοκιμασω μολις κλεισει τους 6 μηνες που θα μειωσω δραστικα τις αντλησεις (23 και σημερα! :P ) και λογικα θα μειωθει και το γαλα πολυ...αν το πιει εχει καλως,αλλιως οπου παει με τις λιγες αντλησεις! ενταξει κι εδω που το φτασα δε το περιμενα να αντεξω... #:-s

Αναστασι αι καλε που εχεις τυψεις με την Αννυ!!!! μια χαρα ασχολεισαι μαζι της και μια χαρα ευτυχισμενο παιδακι ειναι,μην ακους τη ψυχο(συν ξενερωτη και ατσαλακωτη γκομενα! :)) ) την ιουλια!!!! :lol::lol::lol: αι κλειστειτε και οι δυο στο μπανιο με τσιρλιο να τα αφησετε ησυχα λεω γω!!!!! :lol::lol::lol:

Αχ τι γελιο εχω ριξει αυτες τις μερες με τα μαργαριταρια σας!!!! :lol::lol:

Ευα μα πως το εκανε αυτο η μικρη σου;;;;;τρελο χακερακι!!!!! :lol::lol::lol:

Κατερινακι πολυ τρεξιμο κι εσυ και δε προλαβαινεις ε;;;; :roll: τελεια που πινει κατσικισιο η μικρη! ;)

Καλημερουδιαααααα!!!!!!!!!!!

οοοχχχιιι...δε γενναω...ψαχνω τιτλο για το νεο τρενο......αμμ..νομιζω το βρηκα...

Κατερινακη βαστα γερα..σε καταλαβαινω...τα καλοκαιρι αηταν και εμενα το χειροτερο μου στη δουλεια!!!

Θουθουτο γαλα, αν το χωσεις τερμα πισω σε ψυγειο που δεν πολυανοιγει κραταει μεχρι 72 ωρες...

Επισης αμα ειναι να γινει τετοιο προκομενο και γλυκο σαν και εσενα δεν εχω καμια..μα καμια αντιρρυση να γεννηθει στις 23...μη σου πω το προτιμω :lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...