Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 950
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Παναγιώτα πολύ ωραία η φωτό, μάλλον π.Ν θα είναι ε? :lol::lol::lol:

πολύ ωραίοι και οι 2!!! :x:D

Ναι καλε!!Απο το 2003!!! :lol::lol::lol: Προ εμφυλιου!!! :lol::lol::lol::lol:

Αχ την εβαλα να θυμηθω λιγο τα νιατα μου!!!!

Αφροδιτακι μου περιμενουμε οποτε!!!

Μαρια 25 παμε.

το μαμυ κολλαει σημερα ε;;;

Δημοσίευση

καλησπερα σας!!!!!!!

βενετια μου χρονια σου πολλα!! καλε 32 γινεσαι????? ουτε 27 δε φαινεσαι!!!! 8-)8-)8-)

να ζησεις κ να σε χαιρομαστε σαν τα ψηλα βουνα!!!

χτες σε πηρα 2 φορες κατα τις 6, 6 κ κατι δε θυμαμαι αλλα δεν απαντουσες..

τονια ασε κατι επαθα που εβλεπα τη διαφορα μας.. αφου στραβολαιμιασα για να της μιλησω :lol::lol::lol: του χρονου θελω κ εγω να ερθω κρητη, θελω να σε γνωρισω λεμε!!επισης ετσι λενε για το γαλα, οταν αποψυχεται εχει μεταλλικη γευση, δεν εχει κατι το δικο σου! :lol:

μαριααααααα μαριω κ εγω θελω να σε γνωρισω!! θελω κ εγω να εχω την τιμη! :D

η ιουλια ειναι αστερι φωτεινο!!! τελεια ειναι!

χρυσα αντε πλησιαζεις!

Δημοσίευση

Λένα παίζεις με τα τικεράκια? ξανα έβαλες τα φρούτα?!!! :lol::lol:

οι καλεσμένοι μου έφυγαν μαζί με τον άντρα μου και πήγαν στην Φόρμουλα, ήθελα και εγώ να πάω, αλλά ποιός θα κρατούσε το μπουμπούκι? αλλά το πρόβλημα στην πραγματικότητα είναι άλλο, θα έπρεπε να παρουμε τον Λ. από το σχ. και τότε δεν χορούσαμε όλοι μαζί σε ένα αυτοκ. σκέφτηκε ο άντρας μου να νοικιάσουμε ένα βαν, αλλά αυτό κάνει 80 ευρώ και είπα άστο!!! :?

έτσι θα μαγειρέψω και έλεγα να κάνω και τσιζ κέικ φράουλα, αλλά μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν έχω ζελατίνες!!! :o:o:o , δεν έχω και αυτοκ. να πάω να πάρω.....αλήθεια αν δεν βάλουμε ζελατίνες τι γίνεται, πού χρησιμεύουν?

Δημοσίευση

δεν ξέρω ρε χρύσα έτσι λέει η συνταγή!!!

για ρίξε μια ματιά είναι καλή? θα γίνει καλό χωρίς ζελατίνες? γιατί δεν βρίκσω κιόλας!!! :? είμαι και λίγο άσχετη!!!

Cheese cake φράουλα

Υλικά για την ζύμη

1 βιτάμ

1 ½ πακέτο μπισκότα πτι μπερ

Για την γέμιση

5 φύλλα ζελατίνης

350 γρ. κρέμα γάλακτος

500 γρ. τυρί κρέμα

1 κουτάκι μαρμελάδα φράουλα

Λίγες φρέσκες φράουλες

Εκτέλεση

Τρίβουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν πάρα πολύ μικρά κομματάκια και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το λιωμένο βιτάμ και τα ανακατεύουμε μέχρι να δημιουργήσουμε μια μαλακιά ζύμη. Την απλώνουμε σε ένα μικρό ταψάκι έχοντας πάχος η ζύμη περίπου ένα εκατοστό. Μόλις ολοκληρώσουμε την ζύμη ετοιμάζουμε την γέμιση.

Παίρνουμε τα φύλλα ζελατίνης και τα μουλιάζουμε σε ένα ποτήρι κρύο νερό. Μετά χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγί, λιώνουμε σε μπεν μαρί τις ζελατίνες και τις προσθέτουμε στην σαντιγί μαζί με το κρέμα τυρί.

Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά καλά. Απλώνουμε την κρεμά πάνω από τα μπισκότα και την βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί. Αφού κρυώσει την γαρνίρουμε με την κρέμα φράουλα και φρέσκες φράουλες

Δημοσίευση

δε μου λες εχεις καθολου σαντιγη σπιτι..στιλ μορφατ ξερεις αυτη που θελει χτυπημα για να γινει;;;;

αν εχεις μπορεις να αντικαταστησεις τη ζελατινη με σαντιγη.

Εγω στη γεμυση βαζω 2 πακετα τυρι τυπου φιλαδελφια, 2 κουτακια σαντιγη τυπου μορφατ 3 κουταλιες γαλα ζαχαρουχο- δενε ιναι απαραιτητο αλλα δινει ωραια γευση- και μια κουταλια του γλυκου χυμο λεμονι.

Χτυπαω καλαμε το μηξες το τυρι να αφρατεψει, μετα χτυπαω τη σαντιγη μαζι με το τυρι και τα υπολοιπα υλικα και τα στρονω πανω στα μπισκοτα.

Α!!! Αμα χτυπησεις την κρεμα γαλακτος με ζαχαρι αχνη εχεις παλη σαντιγη οποτε μια χαρα θα γινει και χωρις ζελατινι..

αλλα δε θυμαμαι ποση αχνη θελει για τοσα μλ κρεμας γαλακτος..

Δημοσίευση

ΑΝΕΚΔΟΤΟ:

Ένας άντρας αράζει στη βεράντα...με τη γυναίκα του πίνοντας μπύρα.

Αφού έχει πιει αρκετές, σπάει την ησυχία λέγοντας:

- Σ' αγαπώ.

Τον κοιτάει η γυναίκα του:

- Τώρα μιλάς εσύ ή η μπύρα;

- Εγώ μιλάω. Στην μπύρα.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρύσα τα έχω αυτά :D και εγώ πήρα 2 κουτάκια τυρί κρέμα Φιλαδ., πήρα και 2 κρέμα γάλακτος για γλυκό (500ml το σύνολο).....αυτό θα κάνω και ας πάει στα κομμάτια η ζελατίνη!!! :roll::roll::D:D ....ευχαριστώ! :x

Δημοσίευση

Γειά σας,

τρέχω σήμερα σαν την τρελή και δεν σας διάβασα παραμόνο την τελευταία σελίδα

Αργυρώ εγώ στην κρέμα βάζω 500γρ φιλαδέλφια 1 ζαχαρούχο γάλα και χυμό από 1 λεμόνι και γίνεται τέλεια

Και το βιτάμ μου φαίνεται πολύ εγώ βάζω 150γρ (πρόσεξε να μην είναι ζεστό το βιτάμ όταν το ρίξεις στα μπισκότα)

πάω να σας διαβάσω τώρα........................

Δημοσίευση

κ εγω σα τη νατασ ατο κανω το τσηζ κεικ!κ γινεται τελειο!!βεβαια ακομη δεν εχω βρει τον τροπο να μη μου θρυμματιζονται τα μπισκοτα..ισως να φταιει που ειναι ζεστο το βιταμ οταν τα ανακατευω.. :?:? !

αργυρω καλη επιτυχια!!

αναστασια...ο καταλογος μακραινει!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πλακιτσα! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

λοιπον,31 ιουλιου φευγω για 10 ημερες διακοπες χαλκιδικη με τον γιωργο κ τη μανουλα! :shock::shock::shock::shock::shock::shock: μου το προτεινε για να ξεκουραστω,λεει,κ αφου εχει κ αυτη αδεια ενω ο μπαμπας μου πιο μετα,γιατι να μην παμε μαζι;;;;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll: !τεσπα!εγω χαιρομαι!κ μετα θα παμε με τον χ. κ τον γιωργο ξανα!!!ΕΤΣΙ ΜΑΛΙΣΤΑ! 8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)

εκανα κολοκυθακια γεμιστα αυγολεμονο,τελειαααααααα!!φαγαμε με τον γιωργο κ τωρα κοιμαται κ εγω θα κανω κρεπες με νουτελα να φαω!!!εχω κεφια σημερα! :D:D

φιλια σε ολες!αφρο εχω κ εγω αγωνια για την κοπελα..ολα να πανε τελεια!

Δημοσίευση

Τσιζκεικ;;;; =p~=p~=p~=p~ η αχρηστη ουτε να το αγορασω δε ξερω οχι να το φτιαξω!!! :oops::P

Θα παραγγειλω ομως στο προσωπικο μου Παρλιαρο(βλεπε Σωσω :P )να μου φτιαξει!!!!! :lol::lol::lol:

Λενα μου θα ερθετε κι εσεις Κρητη;;;;;;αχ ναι ναι ναι κι εγω θελω να σας γνωρισω!!!! :ymparty::ymparty:

Επισης θελω να γνωρισω πολυ τη μουρλη τη Μαρια!το Τσε Γκεβαρα του τρενου!!!! :lol::lol::lol:

Εδω που τα λΕμε ολες θελω να σας γνωρισω!!! :P

Πηγαμε μπανακι,βουτηξα τη μπεμπα 2 φορες με το κεφαλι και δεν εκλαψε καθολου το καλο μου!!! :x:x

Πολυ χουρχουρητο μετα το στηθος της...τρελο φλεμα... :? παρανοικη θα γινω με αυτο το θεμα...

Κοιμαται τωρα το πουλακι μου(θουλη μη βλεπεις εσυ)!

Ρε παιδια εγω τη καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ τη Θουλη και την απελπισια της!!!χιλια δικια εχει!!!μα δε την αφηνει να κατσει 1 λεπτο να ηρεμησει!!!! :? Εγω θα πετουσα πετρες στη θεση της!!!

Ιουλια μονο μη σφαχτειτε τοσες μερες μαζι!!! :lol::lol: εγω θα σφαζομουν στανταρ με τη μανα μου!!! b-(

Δημοσίευση

Βένι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, υγεία αγάπη και ηρεμία εύχομαι και φυσικά να σε χαίρονται οι άντρε σου και να σε χαιρόμαστε κι εμείς :D:D:D:D:D:D

Καλά να περάσετε στις διακοπούλες σας.

Τόνια το μητρικό γάλα όταν αποψύχεται έχει αυτή την μυρωδιά :?:?:? και πολλά μωρά δεν το πίνουν, πάντως χαλασμένο δεν είναι.Γιαυτό σου λέγαμε με την Χρύσα να καταψύξεις 1-2 μερίδες και να δοκιμάσεις αν το πίνει για να μην κάνεις τόσο κόπο και μετά το πετάς.

Στην βάπτιση ήταν πολύ ωραία όλα, η Νατάσα όπως είπαν τα κορίτσια μια θεά και η μικρή Δανάη τόσο καλό μωράκι, απολάμβανε μπανάκι :D:D:D:D:D Η Ειρήνη μια μικρή νεράιδα :D:D:D

Λένα τι να πώ κι εγώ για την ψιλή που με περνούσε 2 κεφάλια και φορούσα και τακούνι :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Η Αναστασία καθιστή κι εγώ όρθια ίδιο ύψος :whistle::whistle::whistle::whistle::whistle: και ήταν επίσης θεά χθες......

Άφρο ακομα δεν έμαθες κάτι για την φίλη σου?

Μαρία εμείς θα σε γνωρίσουμε από Σεπτέμβρη που θα έρχεσαι γαι το μεταπτυχιακό ;)

Ο Μιχάλης είναι ακόμα χάλια, από χθες το πρωϊ δεν έκανε διάρροια αλλά τώρα τον πονάει το αυτί, το πρωϊ με πήρε τηλ και έκλαιγε. Τον πήγανε οι δικοίμου στο νοσοκομείο, τους είπε η παιδίατρος που τον είδε ότι είναι ερεθισμένο και κανονικά θα έπρεπε να δώσει αντιβίωση αλλά λόγω του ότι έκανε 4 μέρες διάρροια δεν μπορεί να του δώσει και να τον ξαναπάνε αύριο το πρωϊ. Δεν ξέρω τι να κάνω, το απόγευμα θα κατεβεί η μαμά μου και σκέφτομαι να της πώ να τον φέρει μαζί της και να τον πάω εδώ, θα πάρω τηλ την παιδίατρο τώρα να δω αν είναι εδώ. Ελπίζω να μην λείπει διακοπές

Δημοσίευση

Αχ βρε Νατασουλα κι εσυ με το Μιχαλη σου... :(:(:( και ειναι και μακρια και αγχωνεσαι περισσοτερο... :? ελπιζω μεχρι αυριο να ειναι καλυτερα!

Με το γαλα μωρε υοτως η αλλως θα το πετουσα,δηλαδη αν το ειχα δοκιμασει και δε της αρεσε δε θα το κρατουσα αλλα θα πηγαινε στο νεροχυτη εφοσον περισσευε..οποτε ειπα ας το καταψυχω κι οτι γινει! μπορει να βρεθει εν τω μεταξυ ενα αλλο μωρακι και να το πινει να του το δωσω! ;)

Α τωρα που το θυμηθηκα το Μιτσακι ειχε πει οτι κατι θα μας ελεγε για το μικροβιακι της που της ειπε η παιδιατρος...τι αραγε;;;; :?

Δημοσίευση

Πήρα την παιδίατρο κι ευτυχώς είναι εδώ, θα έρθει ο Μιχάλης με την μαμά μου και θα τον πάω το βράδυ να τον δεί.

Τόνια δεν της έχει δώσει καμιά φορά κατεψυγμένο?

Ναι όντως κάτι θα μας έλεγε το Μιτσάκι αλλά μάλλον τρέχει και δεν φτάνει...........

Δημοσίευση

η φιλη μου γεννησε και ειναι καλα και αυτην και η μικρη ...ειναι χαμεη ακομα γιατι δεν το πιστευει οτι την εχει ...θα μου πει αργοτερα λεπτομεριες οταν νιωσει οτι μπορει ....τωρα απλα κοιατει και λιωνει . :D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...