Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου-Νο47-Και το όνομα αυτής_ΔΑΝΑΗ!!!

Recommended Posts

Καλημερα!!!

Απο τις 7:30 προσπαθω να γραψω..αλλα δε με αφινει το μικρο χουλιγκανακι.

Πηραμε χτες το μικρο αλμπουμ της νονας..ωραιο εγινε..αλλα οταν αφινεις τον αντρα να κανει μια δουλεια..παντα την κανιε μιση..

ειπα του Ο να βρει στον εξωτερικο σκληρο εναν φακελο με το ονομα νονα...και αυτος..εφτιαξε εναν αλλον..αποτελεσμα, ειναι οι μισες φωτο που διαλεξα...γκρρρ...

Τωρα να δω ποτε θα εχω χρονο να κατσω να δουλεψω λιγο το δικο μας αλμπουμ...

μη γελατε ρε...το πληρωσα αλλα δενε χω χρονο να ασχοληθω να διαλεξω φωτος..ουτε του γαμου εχω διαλεξει...

Ουτε σημερα ειμαι καλα...

Παιδια δεν ξερω...ο μονος λογος ειναι πως δεν θελλω να το κανω προγραμματισμενα....

δεν ξερω..θα εχω τυψεις μετα..

ΟΚ δεν εχω ελπιδες..αλλα τι θα του πω..θα παω αυριο πχ στο Παπαγεωργιου και θα τους πω γεια σας δεν αντεχω αλλο να ειμαι εγγυος βγαλτε το;;;..δε λεει..

Θα δουμε..ας περιμενω τουλαχιστων μεχρι την ΠΗΤ...αφου ακομαολα ειναι ενταξη...πλακουντας μωρο αμνιακο...

ξεκουραζομαι οσο μπορω...

Ιουλια το οτι πηγες και ξεκουραστηκες ψυχικα ειναι οτι καλτερο...μονο και μονο που ξεφυγες απο τη ρουτινα της πολης φτανει και περισσευει.

Αν θα μπορουσατε μεχρι τελος Αυγουστου να κανετε αλλη μια αποδραση τριημερη εστω..θα σε αναζωογονουσε τρομερα.

Εμεις3 δεν προβλεπετε να παμε πουθενα φετος..ο φοφος βεβεια εχει κανει ηδη 3 μπανια..και υπαρχει περιπτωση αυριο παλη να τον παρουν μαζι τους οι γονεις μου..αλλα αλλιως οταν εισαι σε διακοπες.

Αχ Αργη..εμεις παρακαλαμε για λιγη δροσια...και εσυ για λιγο ηλιο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 950
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα!

καλε τί ωραιο αργο τρενακι! :D:D

καλημερα αργυρουλα!παλι βρεχει εκει; :(

χρυσα μου φυσικα κ θα ξαναπαμε διακοπες!10 μερες ακομη τον αυγουστο!αλλα χαλκιδικη,κοντα αυτη τη φορα!

συμφωνω να περιμενεις αφου ολα ειναι ενταξει! ;) λιγο ακομη εμεινε! ;)

φιλια σε ολες!παω να πιω καφε κ να παιξω με τον γιωργο!

καλημερα ...χθες κοιμηθηκα λιγακι ...το μικρο κοιμηθηκε κατα τις 10:30 με 11 εκει αναμεσα και εγω με τον μανωλη μετα .Τον μικρο χθες τον εβαλε για υπνο ο Κ ...πρωτη φορα !!!εκλαψε ομως αρκετα το μικρο αν και το ειχε αγκαλια και το κουνουσε ...αλλα ηθελε να το κανει εκεινος και με εδειωχνε το μικρο οχι οτι εκλεγε συνεχεια το κουνουσε ηρεμουσε λιγο το κοιτουσε μεσα στα ματια και μετα πατουσε ενα κλαματακι για ενα λεπτο αντε ξανα ηρεμουσε ....μιση ωρα η και πιο πανω τον πηρε ετσι να τον κοιμησει ....τουλαχιστον καταφερα να φαω και να δωσω και στον Μ να φαει ....

σημερα θα παμε βολτιτσα οικογενειακη ,περιμενουμε να ξυπνησει το μικρο να φαει και να ετοιμαστουμε

Αφρο τι μοκρο καταλαβε..σου λεει ποιος ειναι αυτος ο μπαντραχαλαςπου θελει να με κοιμησει...θελλω βυζακιιιιιιιιιι...το γλυκουλι μου..

παλη καλα που σε διευκολυνες τουλαχιστων.

Ιουλι ατην καλυτερη δουλεια θα κανετε..

Εγω παντα παιρνω την μεγαλη μου αδεια μετα το 15 Αυγουστο..αλλιως δεν την παλευω

Καλημερα!!!

Τι ησυχια ειναι αυτη? Θουλη μπες να μας πεις τα νεα σου ρε. Ειδες..δεν γραφουμε πολλα ειμαστε καλα κοριτσια! :lol:

Ιουλια καλως ηρθες!!! Τι καλα που περασατε και που θα ξαναφυγετε σε λιγο καιρο παλι! Τελεια η φωτο του Γ.!!

Αργυ εδω ειχαμε ηλιο μεχρι πριν λιγο. Τωρα τον παει...

Συμπεθερα πως ειναι τα παιδια σημερα?

Χρυσα μην το σκεφτεσαι τοσο βρε. Οτι ειναι να γινει θα γινει...και εμενα με ποναει τρελα ακομα που δεν μπορεσα να γεννησω φυσιολογικα αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι...ενα κενο ομως το νιωθω παντα... :roll:

Βλεπουμε τραγουδακια στο αλτερ με τα παιδια...εγω χορευω και ο μικρος με κοιταει σαν να βλεπει ουφο :lol::lol::lol: τι γελιο ριχνω! Σας αφηνω παω να συνεχισω.

Ιουλία δεν βρέχει και τώρα δειλά δειλά κάνει την εμφάνισή του και ο ήλιος!!!! :D:D ....αλλά διάβασα στην εφημερίδα ότι ο όχι και τόσο καλός καιρός θα μας πάει έτσι μέχρι και τα τέλη Αυγ. :(:(:(

να φανταστείτε ότι πέρυσι τέτοιον καιρό είχαμε γεμίσει και την πισίνα για τα παιδιά πολλές φορές, φέτος ακόμη τίποτα και έχουμε και μεγαλύτερη πισίνα (ίσως για αυτό ο καιρός να μην φτιάχνει!!! :? )

Χρύσα εγώ σου είπα, θα περίμενα μέχρι την ΠΗΤ και αν όλα έμεναν στάσιμα δλδ, όπως τώρα που το παιδί δεν έχει γυρίσει κ.λπ. μετά θα έπαιρνα τις αποφάσεις μου....για την ώρα απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου όσο μπορείς και στείλε και τον Φωφό να κάνει κανένα μπανάκι με τους γονείς σου να καθήσεις εσύ σπίτι ή να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί και όλα καλά!!! :D:x

Αφρο είναι πολύ μικρό και θέλει την μαμά του......εμένα αυτή είναι η γνώμη μου, καλός ο μπαμπάς αλλά σε κάθε περίπτωση η μαμά είναι καλύτερη.....θα μπορούσε όμως ο Κ. να ασχοληθεί εξολοκλήρου με τονν Μ., έτσι εσύ θα έχεις μόνο ένα!!! τον Πανούλη :x:x

αλήθεια ο Κ. δεν μπορεί να πάρει καμμιά μετάθεση στο εξωτερικό? :?::idea:

Ιουλία άντε καλές διακοπές πάλι :roll::roll::roll:8-)

η Ανασταcia πήγε διακοπές? 8-)

η Αναστασία πήγε και αυτή Κέρκυρα?....έχουν καιρό να γράψουν!!! :?

η Μάγδα δεν γύρισε ακόμη? :?: να μας πει τα νέα της και τι φόρεμα φόρεσε τελικά στον γάμο!!!! :roll::roll:

η Ρ. πήγε με τον μπαμπά της στο ΙΚΕΑ, θα πηγαίναμε όλοι μαζί αλλά ο άντρας μου θέλει να αγοράσει ένα ράφι και δεν χωράει στο αυτοκίνητο έτσι πήγαν μόνο 2!!!

Καλημέρα Λενάκι :x

Καλημέρααα...Τι κάνετε;;;Εμείς καλά...Τα κοριτσια μου όπως πάντα καλά, ο Γιώργος δουλειά....

Έχω αρχίσει και πέφτω....Πλησιάζουν οι μέρες για να πάμε στο χωριό του και δε γουστάρω καθόλου...Το σκέφτομαι και συφιλιάζομαι.... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Θα πάω να φάω στη μάπα για τουλάχιστον 15 μέρες τον πεθερό μου και να ακούω τις μαλακίες του και δεν μπορώ....Ουφ..... :?:?:? Αλλά τι να πω;;;;;Πατέρας του είναι, πλέον έχω καταφέρει να πηγαίνουμε μόνο μια φορά το χρόνο.... :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll: Αλλά ποτέ δεν έχουμε ξαναπάει τόσες μέρες..Πάντα πηγαίναμε για μια εβδομάδα, άντε το πολύ 10 μέρες..... :?:?:?:?

Χθες είχε έρθει να μας δει η πρώην κολλητή μου...Είχα να τη δω περίπου 1,5 χρόνο....Είναι 30αρα, ανύπαντρη, κάνει τη ζωή της και ξεκόψαμε γιατί δεν είχαμε κοινά ενδιαφέροντα...Αλλά χθες συνειδητοποίησα ότι ίσως έκανα λάθος που την "απομάκρυνα"...Επαιξε με την Ιω, την μπεμπούλα, είπαμε τα νέα μας, έστω και τα χαζογκομενικά της που άκουγα μου φαίνονταν αστεία και τελικά κατάλαβα ότι ίσως δεν απέχουμε τόσο πολύ...Με έβλεπε που θηλαζα και δεν με κοίταζε σαν ούφο όπως με κοίταζε όταν ήμουν έγκυος στην Ιω.... :? :? :? Και νομίζω ότι πλέον έχει ωριμάσει κι αυτή και θέλει να κάνει οικογενεια, αλλά δεν βρίσκει κανέναν της προκοπής... :?:?:? Σας έπρηξα...Ήθελα να πω ότι σκέφτομαι να την ξαναβάλω στη ζωή μου... :D:D:D:D

Αρτζιιιι δε θα έρθεις καθόλου Ελλάδα ρε;;;Να δεις τους δικούς σου;;; :roll::roll:

Αφροοοο είναι μπαμπάς ο Κώστας και έχει δικαίωμα να "γνωριστεί" με το γιο του..Όσο μικρός και να είναι..Κι εγώ με τον Γιώργο έτσι έκανα...Στην αρχή δεν τον άφηνα να κοιμίσει την μπέμπα κλπ, αλλά επέμενε και τώρα είναι πιο εύκολο...Αν και γενικά η μπέμπα κοιμάται στο λεπτό.. :D:D

Λενάκι εκ Γερμανίας και η Ιω είδε τα τραγούδια στο Αλτερ και τραγουδούσε την τράτα μας την κουρελού... :lol::lol::lol: Τι έγινε με το Γιώργη;;;;Αντικατέστησε γεύμα;;;;; :roll::roll:

Συμπεθέραααα τι έγινε με τον Τόλη;;;;;Γιατί τσακωθήκατε;;;;;Ξεχάσατε εδώ ένα μπουφάν του Αναστάση και ένα άλλο... :?:?

Ιουλία καλωσορίσατε....Πως περάσατε;;;Τέλεια ε;;;;; :D:D:D

Το Χαριλινάκι θεά...Στον παιδότοπο έγινε φίλη με την Ιω και τρώγανε μαζί..... :D:D:D Η Βασιλικούλα τι ήσυχο παιδί.... :x:x:x:x Κουκλίτσα...Καλά για το μικρόβιο τι να πω...Το Μιτσάκι μας σε μικρογραφία....... :D:D:D:D Και είναι τόοοοοοσο μικρό.... :x:x:x:x Την μπέμπα δε τη θυμάμαι έτσι.... :lol::lol: Και γέννησα πριν 3 μήνες.... :lol::lol::lol:

Χρύσα κάνε ό,τι νομίζεις σωστό....Όπως νιώθεις εσύ....Όμως τώρα πιστεύω κι εγώ ότι δύσκολα θα γυρίσει το μωρό. :?:?

Θουλάραααα απαιτώ να σε δω στο τρενάκι...Έλααααααα...Τι έπαθες;;;Μου λείπεις πολύ..... :x:x:x:x

Παλι μονη ειμαι καλε! :(

Γωγουλα ειναι ετοιμος να αντικαταστησει γευμα αλλα εγω δεν ειμαι ακομα ετοιμη... :oops: στεναχωριεμαι που θα πρεπει να τον θηλαζω πιο λιγες φορες και ετσι παντα μετα του δινω λιγο αν και τρωει πλεον ικανοποιητικες ποσοτητες. Σημερα εμαθε επιτελους να πινει και νερο απο το μπιμπερο. 2 εβδομαδες το παιδευα και σημερα ηπιε με την μια 20μλ.

Αργυ και εγω ειδα πως ολο το καλοκαιρι ετσι θα μας παει με τον παλιοκαιρο :twisted::twisted: Να, αυτο δεν μπορω εδω...ειδικα τωρα που ειναι καλοκαιρι. Χειμωνα δεν με πειραζει.

Αφρο ο Π. δεν εχει κοιμησει ποτε τον Γ. οσο και να του λεω...δεν εχει καθολου υπομονη και διαθεση και μου την δινει αυτο :twisted: Μπραβο στον Κ. πο εστω δοκιμασε να τον κοιμησει. Αληθεια τα καταφερε στο τελος η πηγες εσυ και τον κοιμησες?

Να ρωτησω τωρα που το ειδα στην τιβι.

Εχει καμια αυτην την συσκευη παραγωγης οζον που διαφημιζουν? Ειναι καλη? Σκεφτομαι σοβαρα να την παραγγειλω.

Επισης θελω να παρω αποχυμοτη. Ποσα βατ ειναι καλο να εχει? Ειδα εναν με 900βατ. Καλα ειναι?

Ο Γ. χθες εκανε 3-4 κακακια μαυρα σαν της κατσικας! Ειναι λετε η αλλαγη τωρα στα κακακια του η θελει πιο πολλα υγρα?

Σας επρηξα αλλα τωρα τα θυμηθηκα ολα! Παω να τον ταισω! Φιλια σε ολες!!!!!!

Γωγώ δεν ξέρω ρε συ τι θα κάνουμε :?

και φυσικά πρέπει να γνωριστεί με τον μπαμπά του το παιδί, αλλά πιστεύω ότι σε τόση μικρή ηλικία ο βραδυνός ύπνος πρέπει να γίνεται από την μαμά κυρίως όταν βλέπεις ότι το παιδί κλαίει και όταν υπάρχει αποκλειστικός θηλασμός....αργότερα ο μπαμπάς μπορεί να κοιμίζει το παιδί....είναι η προσωπική μου άποψη βέβαια και δεν λέω ότι είναι και η σωστή.....πάντα υπάρχει και η αντίθετη άποψη, σύμφωνα με τις συνήθειες τις κάθε οικογένειας!!! :!: .....άλλωστε κατά την διάρκεια της μέρας ο μπαμπάς μπορεί να γνωριστεί με το παιδί ;) ....μπορεί να παίξει μαζί του, μπορεί να το βάλει στο μάρσιπο και να πάει βόλτα κ.λπ.,....!!!!

καλά θα κάνεις και θα την "ξαναβάλεις στην ζωή σου".....μπορεί να ήρθε να σε επισκεφθεί για να δει πώς είναι να έχεις οικογένεια!!! ;)

Θούληηηηηηη τόση δύσκολη είναι η κατάσταση που σε έχει ρίξει τόσο και για αυτό δεν γράφεις?

αν όμως αυτό σε βοηθά, καλύτερα να περιμένουμε λίγο για τα νέα σου ;):x

οι διακοπές της Θούλης δνε ξεκινούν από βδομάδα?

Καλές διακοπές Θούλη :D

Λενάκι σε όσα ρωτάς δεν έχω ιδέα :lol::lol::lol::lol: .....άσε που δεν ξέρω και πώς είναι τα κακά της κατσίκας!!!! :?:lol::lol::lol::lol::lol:

πάω να μαγειρέψω.......

να μαστε και εμεις!

Λενα καλη συνεχειαν στις διακοπες σας!

η φωτο σας τελεια...θελω να δω την κουρτινα που φαινεται!

Χρυσα αν εχεις κουραγιο περιμενε μεχρι την ΠΗΤ...

θα παρει και βαρος!

οπως και να εχει ..οτι καλυτερο και για ντους 2 σας!

Αφροδιτη καλα εκανες και αφησες τον Κ. να κοιμησει το μικρο...ετσι να βλεπει οτι τα πραγματα δεν ειναι οπως τα φανταζεται!

η φιλη σου ποτε γεννα?

πηγα γιατρο!

ΠΗΤ. 5/3/12

ειδα μια μικρη κουκιδα!

ακουσα και καρδουλα1

ολα οκ!

του ανεφερα οτ θηαζω και μου ειπε αν νοιωω συσπεσεις και δω αιμα να τον περιορισω!

αλλιως οκ!

δεν τον περιμενα τοσο χαλαρο το ντοκτορ

"Οι νεες κατηγοριες μισθων: …

1. "Ο μισθος προωρη εκσπερματιση", μολις τον βαζεις στην τσεπη τελειωνει!

2. "Ο μισθος κρεμμυδι", μολις τον παιρνεις βάζεις τα κλάματα.

3. "Ο μισθος καταιγιδα", ξοδευεται αστραπιαια.

4. "Ο μαγικος μισθος", ξοδευεται με μαγικο τροπο.

5. "Ο μισθος διαιτα" σε αδυνατιζει δωρεαν.

6. "Ο μισθος φάντασμα" αυτον θα παιρνουν οι περισσοτεροι Ελληνες!"

τώρα τι φατσούλα να βάλω? αυτή? :lol: , αυτή? :( ή αυτή? :cry: ή :evil: !!!

ΑΝΕΚΔΟΤΟ:

Ήταν ο Γιωρίκας και έφτιαχνε την σκεπή του σπιτιού, όταν ήρθε …

ο ταχυδρόμος και του είπε ότι είχε ένα γράμμα.

- Μήπως μπορείς να το ανοίξεις και να μου το διαβάσεις, λέει ο Γιωρίκας. Μπορεί να είναι κάτι επείγον.

Το ανοίγει ο ταχυδρόμος.

- Είναι μόνο ένα άδειο χαρτί μέσα! λέει έκπληκτος ο ταχυδρόμος στον Γιωρίκα.

- Ααα, θα είναι από τον Κωστίκα! Είμαστε μαλωμένοι!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

διαβαζω κ εγω για τη λενα που θα κανει συνεχεια στις διακοπες της κ για την κουρτινα βρε βικυ..

κ ψαχνω!κ καταλαβαινω..οτι μαλλον εννοεις εμενα;;;! :?:?:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μα μου εχεις αλλαξει τον αδοξαστο με το ονομα! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πώς ενιωσες που ακουσες καρδουλα;;εισαι καπως καλυτερα;;

αργυρουλα με κανεις κ γελάω!κ με τις 40αρεςκ με τα ανεκδοτα! :lol::lol: θα πατε τελικα σε εκεινο το νησι στα βορεια;;

λενα εκ γερμανιας τα κακα ισως εχουν να κανουν με τη διατροφη!τωρα που ξεκινησατε στερεες θα αλλαξουν χρωμα,τερμα τα μουσταρδι,ζητω η βρωμα κ η πρασινομαυριλα!μπλιαξ!εσυ πώς εισαι ψυχολογικα κοριτσακι;

γωγουλα καλα θα κανεις για τη φιλη σου!

για τον πεθερο..δες τα θετικα κ κανε κανενα μπανακι!θα περασουν οι 15 μερες,φροντισε να ευχαριστηθεις ο,τι μπορεις! ;)

εχουμε γαμο το απογευμα!κ θα φορεσω τα νυφικα μου παπουτσια!ε μα!τοσα χρηματα,χαμενα να πανε;;βεβαια θα ακουσω τα εξ αμαξης απο τον χ. που θα με δει με 12ποντη ασημι γοβα,επειδη θα πρεπει να ντυθει κ αυτος αναλογα..οχι με γοβα καλε! :lol::lol: ,αλλα προβλεπεται καβγας..ουφ! :evil:

τα μοναδικα μου πεδιλα που θα ταιριαζαν ειναι στο πατρικο μου κ σιγα μην παμε απο εκει να τα παρουμε.. :roll::roll:

στο τηλ.μου ειπε ο χ."καλα που δεν αγορασες το νυφικο σου,γιατι σε εβλεπα να το φορουσες!" :shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σας αφηνω..δεν γραψατε κ πολλα!

φιλακια σε ολες!

διαβαζω κ εγω για τη λενα που θα κανει συνεχεια στις διακοπες της κ για την κουρτινα βρε βικυ..

κ ψαχνω!κ καταλαβαινω..οτι μαλλον εννοεις εμενα;;;! :?:?:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μα μου εχεις αλλαξει τον αδοξαστο με το ονομα! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αργυρουλα με κανεις κ γελάω!κ με τις 40αρεςκ με τα ανεκδοτα! :lol::lol: θα πατε τελικα σε εκεινο το νησι στα βορεια;;

άγνωσται αι βουλαι!!! :lol::lol: ....πάντως ΑΝ θα πάμε θα σας πω!!! ;)

kala na perasete ! :D

και εγώ όταν το διάβασα ξανα έψαξα να δω μήπως και η Λένα έβαλε καμμιά φωτό!!! :roll::roll:

μετά κατάλαβα ότι εννοούσε εσένα!!!! :lol::lol::lol:

Συμπεθέρα :x

Γεια σας ομορφες!!!

Αχ τι καλα που δε γραφεται πολλα ρε κοριτσια...Ετσιιιιιι...Φετααααααααααα

ΧΡΥΣΑ την Τεταρτη γραψε το ονομα της μπεμπας και ανοιξε νεο τρενο....οκ;;;;

Ρε Αργυ τι φραουλιτσα ειναι αυτη ρε;;; :x:x:x Πες του Γερμανου οτι μονο με Ελληνιδα θα εβγαζε τετοια κορακλαααααααααααααα

Λενακι και εγω τα ιδια με σενα κανω ρε με το φαι... :oops::oops::oops: αλλα σιγα σιγα αντικαθιστουμε γευμα... :(:( Αποχυμωτη και εγω ψαχνω.

Τα κακακια τους αλλαζουν χρωμα αλλα παραμενουν απαλα.

Γωγω γιατι ρε εκοψες με τη φιλη σου;;;Αααα εγω τις παιρνω και τις πρηζω να μου πουν τα γκομενικα τους.Μου αρεσει πολυ να μου τα λένε!!!!

Ιουλια μου ποσο χαιρομαι που περασες καλα!!!!!

Ρε κοριτσια εγω τι εχω παθει και νομιζω οτι στις διακοπες θα ταλαιπωρηθω και το σκεφτομαι βουνο... :?:?:?:?:?:?:? Ααααα δεν παω καλααααααα

Αφρο τελικα τον κοιμησε;;;τη Δευτερα μπορεις τελικα;;;

ΑΘΗΝΑΙΕΣ ισχυει για Δευτερα...πειτε ρε κοριτσια...εγω δεν ξερω ακομη... :(:(:(:( ο Ν. ειναι ακομη με πυρετο...μονη με το μωρο με τετοια ζεστη δε μπορω να ερθω...(δεν οδηγω)

ΜΗ ΣΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΡΑΝ ..οκ;;;

Βικυ πως σου φαινεται ρε που εισαι εγκυος;;;Το ειπες στους δικους σου;;με τη δουλεια τι θα κάνεις;;;;

Εριξα εναν διωρο υπνο με τον μικρο και ξυπνησα πρωτη να φαω παγωτο πριν με παρει

μυρωδια. :D Ευτυχως κοιμαται ακομα!

Παναγιωτα ναι ρε ξερω οτι αλλαζουν υφη και χρωμα αλλα τα δικα του γινανε πολυ σκληρα και

κλαιει οταν τα κανει. Σημερα του εβαλα λαδακι με μπατονετα και το εντερακι του ηταν γεματο αλλα δεν μπορουσε να τα βγαλει. Εφερα τα ποδια του στην κοιλια του,ζοριστηκε και αυτος λιγο και κατι εκανε,με κλαμα ομως η ψυχη μου...πως ποναω να τον βλεπω να ζοριζεται :cry: Γιατι σκεφτεσαι ετσι για τις διακοπες ρε συ? Μια χαρα θα ειναι. Ποτε φευγετε?

Αργυ ολο ξεχναω να σου πω για την φωτο της Ρ.! Καλα ειναι φοβερη με τις μαγουλαρες της! Απο μικρη εσενα εμοιαζε!

Ιουλια μια καλα μια χαλια ειμαι. Αστα να πανε...

Βικυ τι καλα που ακουσες καρδουλα!! Πως αισθανεσαι τωρα? Το ειπατε στην Μ-Ι?

Βικάκιιιι άντε ρε....Ψαράκι θα βγάλεις τώρα...Τι καλά που ακούσατε καρδούλα... :x:x:x:x Πως ένιωσες;;;;;; :D:D:D Καλά ρε τρελή..Πόσες φορές θηλάζεις την Μ-Ι;;;;;3 + είναι το κορίτσι.... :?:?:?:?:?:?

Αρτζιιιι γαμάτα τα ανέκδοτα.... :lol::lol::lol: Επίσης συμφωνώ με τα κορίτσια είναι Θεά η ΡΕΑ.... :x:x:x:x:x:x:x

Ιουλία κι εγώ προς στιγμήν νόμιζα ότι κάτι έχασα, αλλά μετα καταλαβα ότι η Βικυ λεει για σενα.... :lol::lol::lol::lol: Πολύ γέλιο ο Χ με το νυφικό..... :lol::lol::lol: Εγώ το αγόρασα αλλά δεν το πήγα καθαριστήριο μετα το γάμο γιατί μου ζητούσαν 150 ευρώ.... :o:o:o:o Φαντάζομαι ότι τρια χρόνια μετά δε θα καθαρίζει αν αποφασίσω να το πάω.... :?:?:?:cry::cry::cry::cry::cry: Και το είχα πάρει 2500 ευρω...Τα παπούτσια του γάμου κι εγώ άλλη μια φορά τα εχω φορέσει σε έναν γάμο πέρυσι..... :oops::oops: Αλλα 380 ευρώ από εκεί.... :oops::oops: Καλά μου λέτε ότι στο τέλος θα φάω τα παπούτσια μου.... :lol::lol::lol: Αλλά άλλες εποχές τότε...Πέρναμε ένα σκασμό λεφτά... :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream: Και τα κάναμε λούσα.... :oops::oops::oops: Δε γαμιέται...Καλά να είμαστε.... 8-)8-)8-)

Λενάκι για τα κακά δεν ξέρω να σου πω ρε...Δε θυμάμαι από την Ιω.... :roll::roll::roll::roll::roll:

Καλά ρε μουρλές μπορείτα να αντικαταστήσετε γεύμα και δεν το κάνετε;;;;; :o:o:o:o Τελικά είμαστε ανωμαλάρες..... :lol::lol::lol::lol: Γκρινιάζουμε, γκρινιάζουμε και μετά το παίζουμε Κινέζοι.... :lol::lol::lol::lol::lol:

Παναγιώτααααα πότε φεύγετε;;;Αγρίνιο θα πάτε καθόλου;;;;;; :roll::roll::roll::roll: Ακόμα πυρετό ρε ο Ν;;;;;; :(:(:(:(:(:( Εγώ μάλλον δεν θα πάω τη Δευτέρα στη συνάντηση.... :(:( Έχει ρεπό ο Γιώργος Δευτέρα και θέλει να κάνουμε κάτι δουλειές της τελευταίας στιγμής πριν φύγουμε για το χωριό...

Α, ο Γιώργος μου λέει συνέχεια να κάνουμε εξορμήσεις που θα πάμε στο χωριό του, πχ 2 μέρες Κεφαλονιά και επιστροφή, 2 μέρες Κέρκυρα κλπ, αλλά ρε κορίτσια δε γίνεται με 2 παιδιά.... :?:?:? Για να πας κάπου 2 μέρες με 2 παιδιά θες ένα σωρό πράγματα....Θα κάθομαι συνέχεια να μαζεύω και να κάνω;;;;;;Τουλάχιστον εκεί θα ξεκουραστώ....

Η Τόνιααα που είναι;;;;; :roll::roll::roll:

οκ ΙΟΥΛΙΑ-ΛΟΥΚΙΑ για μια ακομα φορα σου αλλαξα ονομα....

το πασχα θα σου παρω λαμπαδα κια τσουρεκι!\

Λενακι νερακι δινεις?

καλα εκανες και τον βοηθησες με το λαδακι!

στη Μ-Ι δεν το ειπαμε...ειναι μαρτυριαρα και θα το λεει συνεχως και σε ολους!

στο κοντινο περιβαλλον το ειπαμε(εκτος της 1 αδεφης μου).

ακομα και τωρα που ακουσα καρδουλα εχω αγχος και πανικο!

δεν ξερω ακομα αν το θελω!

ξερω χαζο αυτο που νοιωθω...αλλα ετσι νοιωθω!

δουλεια συνεχζω....σε 2 εβδ. παιρνω αδεια!

επιστρεφοντας θα το πω!

Γωγω ειπαμε η Μ-Ι 3 ειναι οχι 13 ;););)

κανε μονημερες μονο με την μικρη!

η και 2ερες...σιγα τ εχεις να κουβαλησεις?

πως θα αντεξεις 15 ημ. τον πεθερουλη?

Να μαι κι εγω!!!

Ε δεν ειναι πολυ καλα τα κεφια...τα χω φτυσει η γυναικα 1μηνα+ με τις κωλοαρρωστιες!!!! :twisted:

Ευτυχως ο Αλεξ δε εκανε σημερα πυρετο,αρα η αμυγδαλιτιδα δεν εγινε πυωδης και γλιτωσαμε αντιβιωση! #:-s Η μπεμπα παει κι αυτη καλυτερα,εχει ελλατωθει πολυ ο βηχας αλλα δεν εχει φυγει τελειως..αντε να δουμε! :roll:

Συμπεθερα εγω παρακαλαω να αντικαταστησω γευμα κι εσυ δε θες;;;;;;βρε τι σου ιεμαστε οι μαναδες!!!η καθε μια οπως της σβουρηξει!!! :lol::lol::lol:

Τα λουλουδοβοτανα δε κανανε δουλεια ακομη ρε Λενακι;;;η διαθεση δεν ανεβηκε καθολου;;;

Α παρεμπιπτοντως σημερα της εδωσα μπανανα-μηλο και το εφαγε πολυ καλυτερα!!!!! :-bd:-bd \:D/ σε 2-3 μερες θα της βαλω και λιγο καρπουζακι κι ελπιζω σε 4-5 μερες να αντικαταστησει πληρως 1 γευμα!

αβοκαντο κανει ρε παιδια απο τωρα ξερετε;;;;γιατι ειναι πολυ θρεπτικο..

Παναγιωτα αν ειναι η ιδια ιωση του Νικολα,αυριο θα ειναι περδικι! ;) μεχρι χθες το βραδυ δε κατεβαινε με τιποτα και του εδωσα εναλαξ gantil που μου ειπε η Θουλη και ντεπον κι ετσι επεσε και σημερα το πρωι ηταν απυρετος!

Ρε Γωγω κι εμενα ταλαιπωρια μου φαινεται να τρεχεις για 2 μερες σε νησι με 2 μωρα... :roll: οπως επισης μου φαινεται γενικα ταλαιπωρια να παω σε αυτη τη φαση διακοπες με 1 μωρο 5 μηνων κι ενα 2,5χρονο!

Ισως επειδη ειμαι τοσο κουρασμενη να μου φαινονται βουνο... :?

Κι εγω θα ηθελα να αγορασω το νυφικο μου παντως,αλλα η πεθερα ειναι σπαγγος! :roll:

Ιουλια χαιρομαι που περασατε τοσο τελεια στη Κερκυρα!!!! :D επισης τελεια η φωτο του κουκλου σου!!!! :x Του αρεσε του Γιωργου εκει;;;

Σημερα με εβγαλε εκτος οριων ο Αλεξ με το φαι(εννοειται οτι δε τρωει ΤΙΠΟΤΑ) και πηρα μια αποφαση..δε θα ξανασχοληθω με το φαγητο του κι οτι θελει ας γινει!!!θα του προσφερω κι αν θελει ας φαει,αν δε θελει ας μεινει νηστικος! το πολυ πολυ να καταληξουμε σε κανενα νοσοκομειο να δει κι απο μονος του τα αποτελεσματα της αφαγιας μπας και αλλαξει τροπαρι!!!ε μα δε γινεται θα μας βγαλει το καρκινο με αυτο το θεμα!! μιλαμε οτι εχουμε αρρωστησει κι εγω και ο Μακης!!! :evil::evil:

Το πρωι ηπιε πολυ λιγο γαλα, μετα απο κανενα 2ωρο 1/4 τοστ το μεσημερι ελαχιστες κουταλιες κριθαρακι με κοτοπουλο το απογευμα τιποτα και το βραδυ μαλλον τον εκοψε πεινα κι εφαγε 1 γιαουρτακι ολοκληρο και ηπιε και 80μλ δικο μου γαλα απο το μπιμπερο της μπεμπας(να ταν η ζηλια ψωρα)..

Α Αργυ πεθαινω με τα ανεκδοτα σου καθε φορα!!!! μα που τα ξετρυπωνεις;;; :lol::lol::lol:

Επισης η Ρεα σε αυτη τη φωτο ειναι οντως σα τη φραουλιτσα!!!!για διαφημιση το σκατουλι!!! :x:x

Βικυ δε πειραζει που νιωθεις ετσι..ασε τον εαυτο σου ελευθερο να νιωσει οτι θελει..το μονο σιγουρο ειναι οτι μολις το δεις θα το λατρεψεις σα τη Μ-Ι και θα ξεχασεις ολες αυτες τις σκεψεις που κανεις τωρα! ;)

~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x( [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif]

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!! Δε με θέλει σήμερα!!!!!!!!! :evil:

Εξαφανίστηκε το σεντόνι μου, παρόλο που είχα κάνει copy!!!! :shock::shock::shock:

Και τι σεντόνι... Υπέρδιπλο!!!!!!!!!!! :((:((:((:((:((

Αδύνατο να τα ξαναγράψω!!! Σας φιλώ όλες!!!

να΄μαι κ εγω παλι!σα να μην περασε μια ωρα..! :roll::roll::roll:

πολυ ωραια ηταν στο γαμο,πολυ μου αρεσαν κ τα νυφικα παπουτσακια μου που ξαναφορεσα!συγκινηθηκα..καθενας με τον πονο του! :oops::D:D

τονια μου περαστικα σας..εξαντληθηκες καλο μου ε;;μα πώς να μην εξαντληθεις..

δεν ξερω τί να σε συμβουλευσω για το φαγητο του αλεξ..,τουλ.ομως η μπεμπα φαινεται φαγανουλα,ε;;θα σε ανταμοιψει αυτη,μη στεναχωριεσαι!

στην κερκυρα ο γιωργος ξετρελαθηκε!ηταν τοσο χαρουμενος με ολα,που χαλαλι το ξεπατωμα,γιατι ξεπατωμα ηταν!στο γυρισμο στο καραβι ο καπετανιος τον αφησε να οδηγησει κ το τιμονι κ να κατσει κ στη θεση του κ ετσι εχουμε κ φωτο του γιωργου να οδηγει το πλοιο,κ εμεις γλιτωσαμε την ηλιαση απο το να τρεχουμε πανω κατω 1,5 ωρα στο καραβι.. 8-)8-)8-)

η αποθεωση ηταν στο αχιλλειον,που τον βλεπω ξαφνικα να βγαζει παπουτσια! :shock::shock: "τί κανεις μωρο μου;"

"παπουτσια βγαλω,τσαπλωσω κεφτατι πιγκιπισσας"!!! :o:o ντοιγκ,ντοιγκ!!

ακομη κ τωρα κοιταζει μια φωτο που βγαλαμε εκει κ ολο θυμαται το κρεβατι που δε τον αφησαν να ξαπλωσει! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

γενικα ηταν πολυ ωραια,ειδαμε κ την κερκυρα που ειναι πανεμορφη,τα καταφεραμε κ την γυρισαμε ολη!..ααχ!

τετοια ωρα ο γιωργος κοιμοταν κ εμεις την αραζαμε με ποτακια στο μπαλκονι κ ενα φιλικο μας ζευγαρι..απολυτη ησυχια κ θεα το απεραντο γαλαζιο..κ κουβεντουλα..μου ειχαν λειψει πολυ αυτα τα απλα κ τοσο σημαντικα..

αβοκαντο δεν ξερω..σιγα σιγα μωρε!πηρες φορα !βαλε κανενα ροδακινο,νεκταρινι..ανα 3 μερες..θρεπτικα ειναι κ αυτα!κρεμα τελικα θα δωσεις καλε ή σε επηρεασαμε αρνητικα;; :lol::lol:8-)8-)8-)

α!η φωτο του γιωργου ειναι παλια!τωρα ειμαστε κουρεμενοι κ ειμαστε τρελα γκομενακια! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

α!θυμηθηκα!αφρο ο μανωλακης ειναι τελειος με το κοντο μαλλακι!θα δεις που θα το συνηθισεις κ δε θα σου αρεσουν τα μακρια μαλλακια μετα!αντρας με τα ολα του ρε συ εδειξε!κουκλος!αληθεια στο λεω!

μητσακι κριμα για το υπερδιπλο..!ηθελα να σου πω οτι πολυ χαρηκα που η μπεμπα απολαυσε τη βολτιτσα στη θαλασσα!κ ας σου εβγαλε το λαδι το βραδακι μετα! :roll::roll: θα στρωσουν ολα!φιλακια!

νονα2_βικυ!! :lol::lol::lol: συντομα θα χαρεις..κ αν δε χαρεις θα σε πλακωσουμε στα χαστουκια εμεις! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: σκεψου βρε χαζο..αν κανατε παιδι σε 3 χρονια που ελεγες,θα ξαναρχιζες φτου κ απ την αρχη τοτε..ενω τωρα..σε 3 χρονια θα εχεις ξενοιασει! ;);)

αντε..κ αμα χαρεις κ εσυ..μπορει να το παρω κ εγω αποφαση για δευτερο! :o:o:o:o:-?:-?:-?:-?:^o:^o:^o:^o !!!

παναγιωτα οντως θα κουραστεις στις διακοπες ..αλλα θα ειναι τετοια η ικανοποιηση κ το καμαρι σου που θα εισια διακοπες με την οικογενεια σου κ θα βλεπεις τα παιδακια σου να χαιρονται με τα πιο απλα πραγματα,που θα το ξεχνας αμεσως!

αληθεια,πού θα πατε;;

αργυρω ασε το νησι στα βορειακ ξεκινα διαδικασιες για νησι στη μεσογειο..κ συγκεκριμενα σε αιγαιο-ιονιο! ;) μη σου πω..λαρισα στον μπαμπα κ απο εκει σκοπελο οικογενειακως!εε;;; :D:D:D

καλο βραδυ πανεμορφες!ασχετο,αλλα μου ελειψαν οι απουσες φιλες μου! :(:(

χα χα χα!!προλαβα την αργυρώ! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

χρονια πολλα Παναγιωτα!!να εισαι παντα ευτυχισμενη με την οικογενεια σου κ να απολαμβανεις την καθε στιγμη!

να τα χιλιασεις κ να περασετε τέλεια στις διακοπες σας!! :D:D:D:D:D

μμμ..κ ισως..να βαλετε μπροστα για το τριτο,εεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!! :D:D:D:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ιουλια τι γελιο με τη φωτο του Γιωργου!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αααααχχχχχ τι μου θυμισες με τη περιγραφη σου στη Κερκυρα...ειχαμε περασει κι εμεις τοσο ομορφα βεγκεριζοντας στο μπαλκονι με φιλους και θεα το απεραντο γαλαζιο!!!!!! :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream:

Κρεμα της εδωσα της μπουμπους,μια της χολ κια μια της φρεζιλακ και μου τις εφτυσε και τις δυο στα μουτρα!!!!! :o:? καλα αν τρωει φρουτα και λαχανικα ευκολα χεστηκα! απλως ελεγα μηπως με τη κρεμα αντικαθιστουσα πιο γρηγορα γευμα.. :roll: νεκταρινι και ροδακινο ειδικα λενε πιο μετα γιατι ειναι αλλεργιογονα και τα δυο! :roll:

Οσο για το φαγανουλα...μμμ κι ο Αλεξ μεχρι 14-15 μηνων ετρωγε και πετρες και σε ποσοτητα!!!τι τον επιασε μετα δε μπορεσα ποτε να καταλαβω!!!!! :-??

Μιτσακι πως χαθηκε καλε αφου εκανες κοπυ;;;;; :o:o:o αμα δε σε θελει το ατιμο ε;;;; :?:P

δε πειραζει πουλακι μου,θα μας τα ξαναπεις αυριο! ;)

Α συμπεθερα λαδακι βαζεις στο φαγητο του μικρου μηπως και τον βοηθησει στα κακα;;;και κανενα ακτινιδιο στη φρουτοκρεμα! ;)

Καλημερουδιααααα!!!!

τι κανετε τσουπρες;;;;..εγω σερνομαι!!!!

ο γαλατας πηγε με τον μπαμπα του εκκλησια!!!!

εγω τροω προινο..και το νινι εχει λοξηγκα...

Τονια μου κανει αβοκαντο...δωσε αφοβα...λιγο λιγο τη φορα ε;;;

Επισης αν βρεις αχλαδια ποικιλιας κοντουλες ειναι τωρα δεντρου και της εποχης δωσε.

Σημερα θα πεμα στη νονα μας να της δωσουμε επιτελους το αλμπουμ της βαφτησης και το δωρακι για τα γεννεθλεια της και θα ανασκουμποθω και θα φτιαξω σημερα και τη βαλιτσα...και το παιδικο...αν οχι ολο το παιδικο τουλαχιστων τα βασηκα για να μη μοιαζει με αποθηκη.

Λετε γι'αυτο να μη θελει να βγει..σου λειε που θα παω..καλα ειμαι εδω..αυτη η τρελη η μανα μου ακομα δενε χει κανει τιποτα...

υπολογιζω οτι θα φαω και αυτη την ευδομαδα..καιισως μεσα επομενης με τελος καπου εκει κοντα στην ΠΗΤ να γεννισω!!!

Οποια εχει γεννεθλεια εκεινη την ημερα κερναει μοχιτο δεν ξερω τιποτα....θα μου χρειαστει

Παναγιωτα μου :ymparty::ymparty::ymparty: [smilie=occasion13.gif]

[smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif]

Ολα τα καλα του κοσμου σου ευχομαι!!!!!!!

Παω να ετοιμασω προινο για το βλασταρι μου...ελπιζω να φαει

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...