Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου-Νο47-Και το όνομα αυτής_ΔΑΝΑΗ!!!

Recommended Posts

παγωτοοοοοοοοοοοοοοοοο θελω κ εγω!!!!!!!!!!!!!!!

αναστασι με το διχρονο αγγελουδακι σου!!

καλε απο τοτε με βλεπει στα βυζια κ ολο λεει μαμ! αι στο καλο!!

υπαρχει πιθανοτητα να το θυμαται??? 8,5 μηνων αποθηλασε! η μπορει να ζηλευει ΤΟΣΟ πολυ πια?

ναι καλε! απολα τρωει! η τελευταια μας επιτυχια ειναι ενα τσουρεκακι σεβεν ντεις!

να δεις τον τολη πως τρεχει να του παρει απο το σουπερ...

θουλαρα κουραγιοοοοοοοοοο

σε διαβαζω κ απελπιζομαι μερικες φορες, πως τα καταφερνεις ρεσυ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 950
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Θουλακι μου υπομονη!Τι αλλο να σου πω ρε γμτ??

Φορτωσε τα παιδια κ ελα οποτε θελεις!Θα σε βοηθαω ρε συ..θα κραταω τον Παντελη,θα σου εχω ετοιμο φαγητο...Οτι θες! :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Λενακι πως κ ετσι με τα κρουασαν κ τα τζανκ κλπ?Νομιζα πως ησουν του σκεπτικου πως αααν τυχει,τρωμε...!

Θουλακι μου υπομονη!Τι αλλο να σου πω ρε γμτ??

Φορτωσε τα παιδια κ ελα οποτε θελεις!Θα σε βοηθαω ρε συ..θα κραταω τον Παντελη,θα σου εχω ετοιμο φαγητο...Οτι θες! :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

τρωω χαλβα σιμιγδαλενιο..μμμμ

θελω παγωτοοοοοο

κοιμαται ηδη 40 λεπτα κ στ μισαωρο ηθελε μαμαδιλα μυρωδια 8-)8-)

πιπιλα δε ηθελε 8-)8-)8-)

λεναρα καλως ηρθες..τι κανει ο τσουτσουναρος? :lol::lol::lol::lol:

το θες το γιογιο?δε μας το στελνεις μπας κ αγιασουμε :lol::lol::lol::lol:

Fysika να ερθεις!Δεν το λεω "για να το πω"!Πες ποτε!Δευτερα?Τριτη??Δωσε παραγγελια για φαγητο!!! :D:D:D

Τη συνταγη γραψε!!Αν με "γραψεις" θα στειλω πμ τη Γωγω!(την αδερφη σου )

Σισσυ εγώ τις πατάτες τις κόβω όπως για τηγάνι βάζω λαδόκολλα στο ταψί και 1-2 κουταλιές λάδι και τις ψήνω στο γκριλ. Γίνοντια πολύ ωραίες αλλά τρώγονται μόνο εκείνη την ώρα, μετά από μισή ώρα είναι για πέταμα

Μάρθα ούτε σε πάρκο, ριλάξ καρότσι κάθεται?

Αναστασία ελπίζω να μην έχω κάνει λάθος τα χαρτιά γιατί το εγκεφαλικό δεν θα το γλιτώσω....

Φάε κι ένα 3ο παγωτό για μένα :D:D:D τι γεύση είναι?

Την κατάψυξη και η Έλενα την ανοίγει συνέχεια, μόνο που βγάζει και αυτά που έχει μέσα και θέλει να τα μαγειρέψει :roll::roll::roll::roll:

ας φανε και ας ειναι και πετρες :lol::lol::lol:

προχθες πηραμε πιτσες απο την πιτσα φαν ,πρωτη φορα εφαγε ο Μ ...εφαγε 2 κομματια μικρα πιτσα γερμανικη με πολυσπορο (δικη μου ) τιγκα στα αλλαντικα και μισο κομματι σπεσιαλ (οχι την ιδια φορα βραδυ και το απομενο μεσημερι ) σημερα εφαγε κρουασαν φουρνου με σοκολατα .Απο την στιγμη που δεν τρωει τιποτα και πειναει ολη μερα ας φαει και τετοια ....

ειμαι πτωμα .....

Αχ θουλι ποσο σε νιοθω..τι μαρσηπο εχεις ρε συ...

εγω τωρα παρηγγειλα και ενα ρινγκ σλινγκ..η κουμπαρα μου τελικα δεν εβρισκε το δικο της...

Ρε παιδια οφοφος θα με τρελανει...ΟΚ τις μερες που δεν θελει να κοιμηθει γι αμεσιμερη....δεν τον βαζω..δε θες..καλτερα..του βαζω μουσικη και καθετε και παιζει στο δοματι του...αλλα τις μερε ςπου κουτουλαει απο τη νυστα..κλεινουν τα ματια του τα τριβει και χασμουριετε και γκρινιζει ...γιατι κανει μια ωρα να κοιμηθει..μου λετε;;;;

Τωρα αυτο ειχαμε..μια ωρα με το ρολοι το ματι γαριδα..

Λενιω μακαρη να συνεχισει ετσι ο Αναστασης...ε ρε σε βλεπω να τα θηλαζεις και τα δυο...χαχαχαχαχα...

Πως τα πας γεννικα πως εισαι με τιε ζεστες;;;

Αναστασι ξεχασα να σε πω για τα φορεματα..εμενα μου αρεσαν πολυ..και οχι δεν τα βρισκω κοντα...μια χαρα ειναι..θα σου πανε πολυ!!!!

Σισσιω μου ευχομαι συντομα να βρειτε λυση..ειλικρινα...μα και αυτος ο αντρας σου ρε παιδι μου...κανενα ιχνος μετανοιας;;;;..κατι να σ εκανει να αναθεωρησεις λιγακη...να τον ξαναγαπησεις;;;;

Παντως παιδια εγω δεν θεορω τις τηγανητες πατατες ανθυγηεινες..αρκει να τηγανιζονατι σε ελαιολαδο που αλλαζει καθε φορα, σε οχι μεγαλη θερμοκρασια και να μη γινονται πολυ ξεροψημενες..

εμεις γεννικα σαν οικογεννεια δεν πολυτρομε τηγανητα..και οποτε φαμε ειναι συνηθως η απο τη μαμα μου η απο την πεθερα..

εγω να προσφατα τηγανησα κατι πανσετες και τις μελιτζανες για τον μουσακα..ε αυτο ηταν...του χρονου παλη

Παντως στο θεμα διατροφης εδω και καμποσο καιρο εφαρμοζω την παπαβεντσειο μεθοδο...

κοινως του εχω παραταγμενα σε μικρες μεριδες διαφορα φαγητα..πχ..τωρα που θα ξυπνησει και θα φαει το ουσιαστηκα κυριο γευμα της ημερας..του εχω αρακα λαδερο μαγειρεμενο μεπατατουλες καροτακια κια λιγο καλαμποκι που το αρεσει, μακαρονια ( σπαγγετι ολικης) με κημα, μισο σπιρτοκουτο φετα με ριγανι και λαδι..και 1-4 μιας ντοματας και 1-4 αγγουριου για σαλατα με λιγο κρεμυδακι και πιπερια...

Καμια μερα θα πρεπει να σας βαλω φωτο την μεριδα φαγητου του φοφ..θα τη δει η Παναγιωτα και το Λενακι μας..και θα φριξουν..τα δικα τους που τωρα αρχησαν τρωνε τοσο...

Και απο αυτο οσο φαει..και οτι φαει..αμα φαει τα μισα..ειμαι και ευχαριστιμενη...συνηθως τρωει μερικες μπουκιες απο το καθετι..και ειμαστε ενταξη..τα υπολοιπα καταληγουν στα ρουχα..στην καρεκλα...στο πατωμα...

ρε χρυσα 2 γευματα εχεις?

κ αρακα κ μακαρονια'??

εγω δε γουσταρω τηγανιτες πατατες..αλλα απο γκουντις μια χαρα τις κατεβαζω 8-)8-)8-)

ξυπνησε παλι για πιπιλισμα :roll::roll::roll:

χρυσα εχω ρινκ σλινκ

αφρο τη παλευεις με 2?

:lol::lol::lol:

εγω που τα κρατησα κ τα 2 τοτε που το εκπαιδευσα για τουαλετα τα ειχα κ τα 2 για 2 βδομαδες..

μια χαρα ηταν..ο μικρος στο ριλαξ κ γω να παιζω με το μεγαλο..

αλλα αυτο που ζω τωρα δε παλευεται..γτ ουσιαστικα κανενα δε χορταινω..ενω αν ο μιρκος καθεται λιγο κατω ευχαριστιεμαι καλυτερα

νατασουλα πουθενα ρε..ακομα κ στα χερια δε ειναι κ τοσο ησυχος,,

ρε γτ να εκανες λαθος στα χαρτια?

αναστασιαμομη εκει στα ξενα δε ερχομαι..καλε δε ξερω που θα βρεθω :!::!::!::lol::lol::lol::lol:

ειπα τη αδερφη θα μπει λεει να σας τη πει :roll::roll::roll:

Αντε..επιτελους με ατο το παγωτο..αντε να φτιαξουμε γιατι λυσσαξα...θελλω!!!

Θου κανω οτι θα φαμε και εμεις...

για τον Οδυσσεα λαδερο επειδη σημερα ειναι Παρασκευη και δεν τρωει κρεας...για μενα μακαρονια με κημα..μη φανταστεις..κανω μικρες μεριδες για να εχει αν οχι καθε μερα μερα παρα μερα ποικιλια....τι να κανω η γυναικα..ηδη απο Πανες εκει που φορουσε 5+ με 6..του ειναι μεγαλες γιατι μαζεψε η κοιλια του..

ενταξη δεν εχω παραπονο..μας ειπε και η παιδιατρος πως σε ατη την ηλικια δεν τρωνε πολυ...

αλλα θελλω να τρωει ποικιλια...αν φαει πχ 2-3 κουταλιες απο τον αρακα 2-3 πιρουνιες απο τα μακαρονια με κημα καλα τη σαλατα θα την τσακισει..και φαιε και μια χαψια τυρακι..ουυυυ μια χαρα θα ειμαστε..θα του δοσω να πινει και λιγο χυμο πορτοκαλι φρεσκοστιμενο..και τελος..θεωρω οτι εφαγε καλα...

Αργοτερα σταντρα θα ζητησει καρπουζι και θα φαει καμποσα κομματια συνολικα μεγεθος οσο η παλαμι του χεριου...η δικη μου οχι της Αναστασιας :lol::lol::lol::lol: ..και για βραδυνο γιαουρτι ( μισο βαζακι του κουκακι) η με φρουτα- βερικοκα κερασια- η με μουσλι.....αυτο ηταν...μια χαρα...αυτες τις μερες αν φαει τοσα..χαιρομαι πολυυυυυυ!!!!!!!!!

Χρύσα 2 φαγητά του δίνεις κάθε μέρα????????

Μάρθα ένα άγχος το είχα γενικά και μου είπε η Γωγώ ότι της έδωσαν από το παιδικό ένα χαρτί ότι δέχονται την Ιω παρότι δεν είναι 2,5 και τώρα αγχώθηκα πιο πολύ.

Σας χαιρετώ κούκλες μαζεύω και φεύγω, καλό ΣΚ

Α ΜΑΙ και εγω!

κατερινα να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!

χιλιοχρονο!

Λενα εφτασες 17 εβδ?

πως περνα ο καιρος!

Σισσιω μια αγκαλια!

Αφροδιτη....σε βρισκω πολυ καλη....ετσι ολοι εχουν το δωτιο τους!

νυσταζω....

χθες ξυπνουσα συνεχως!

νοιωθω να στεγνωνει το στομα μου παρ ολο που πινω πολυ νερο...το πρωι και ενω ειχα φαει τοστ και ειχα πιει καφε εκαν ενα στικ σακχαρου και ειχα 65 δηλ αν δεν ειχα φαει ποσο θα ειχα...?

εκανα χοριακη...

800κατιδεν θυμαμαι ακριβως (5 εβδ)

στο γιατρο δεν τηλεφωνησα ακομα....λεω λιγο πριν φυγω για διακοπες...!

θελω θαλασσα....αλλα μεχρι τον 3ο δεν επιτρεπει...!

γκρρρ

τεταρτη πεμπτη παω στην Τηνο!

καλησπερα!

δεν προλαβαινω να διαβασω τιποτα :(

ειμαι κομματια!!!!!! ετρεχα για τα χαρτια σημερα για το εσπα και στον γιατρο για οδηγιες..

εχει τελικα αλλεργια στο γαλα μας εδωσε οδηγιες για αποχη για 1 χρονο...ουτε υποαλλεργικο μας εδωσε γιατι λεει δεν το πινουνε τα μεγαλα ειναι αηδια(το ξερουμε :!: )

ο μικρος με εχει τελεισε ρε παιδια δεν αντεχ ω αλλο!!!!!!!!!!! τον κυνηγαωβ συνεχια καθεται με το στομα γεματο χωρις να καταπινει και οταν δεν τον βλεπω ριχνει πραγματα στο πατωμα βγαζει την πανα κατουραει οπυ βρει και γενικα δεν ακουει..δεν ακουει..καθολου..μας δινει και κανα 2 στα μουτρα για να στρωσουμε :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ελπιζω να μοω μετα θα σας διαβασω..

νατασσα γιατι να εχεις κανει λαθος χαρτια καλε??? :shock: σημερα ειχε ουρα μεχρι τον τριτο οροφο :o:o:o τα γραφεια ειναι στον πεμπτο!!!!!!!ευτυχωςε πηγαινε γρηγορα :?

Βένι αυτή η γλυκιά όμορφη φατσούλα είναι τέτοιο αγριμάκι? :o:roll::roll:

Αφρο :lol::lol: επιτέλους έχει το δικό του δωμάτιο!!!! :lol: ...ο Κ.!!!! και πού κοιμάται στο παιδικό κρεββατάκι?

Σισσιώ, όπως είπε η Νατασούλα σε λαδόκολλα λίγο λαδάκι, της ανακατεύω και έτοιμες, απλά μου την σπάει το ότι θέλουν χρόνο!!!

Πίτσα η Ρ. δεν τρώει, δεν της αρέσει!!!

Θούλη είναι μύθος ή αλήθεια το ότι η μπογιά δεν πιάνει στα μαλλιά αν έχουμε περίοδο? :?::?::?::!::!:

σας αφήνω πάμε ΣΜ για τα εβδομαδιαία ψώνια!!!

¨Κατερινάκι να το χαίρεστε το μπουμπουκάκι σας, Χρονια σας πολλά και ευτυχισμένα! [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion1.gif]

Πωπω Νατασούλα γκαντεμιά με την κλειδαριά, πως έσπασε ρε συ? :?:

Αναστασία υπομονή. Τωρα το καλοκαίρι τα φρουτα κάντα smoothie. Κάντα μετά γρανίτα στην τελική. θα φάει.

Εγώ γενικά πάντως τωρα που εχει τρελές ζέστες δεν αγχωνομαι που δεν τρώει και πολύ.. Φυσιολογικό νομίζω πως είναι.. Μονο σε μενα δεν πιάνει αυτο με τον θερμοστάτη γαμώτο..

Χθες πάντως ο δικός μου έφαγε 2 μεγαλα πιάτα πέννες με κιμά κοτόπουλο πιπεριές και μανιτάρια. Γενικά δεν τρώει τέτοιες ποσότητες.. Ο Βαγγ με ρώτησε αν τον έχω ταίσει τίποτα όλη μέρα :))

Σισσάκι μου (σαγαπώ πολύ :x ) έχεις δίκιο δεν ειναι κακές οι τηγανιτές πατάτες, τηγανισμένες σε ελαιόλαδο, ξεκούραστες σε απορροφητικό χαρτί ειναι μούρλια! Να σας πω τώρα οτι το μυστικό στις τηγανιτές πατάτες ειναι αφου τις κόψετε να κάτσουν αρκετή ώρα στο νερό, εγώ τις αφήνω και διωρο..και να ειναι στεγνωμένες καλά... και μια αλλη τεχνική για σουπερ τραγανές πατάτες ειναι να τις βγάζετε οταν ειναι μισοτηγανισμένες, να τις στραγγίζετε και μετά να τις ξαναρίχνετε στο τηγάνι.

Πάντως αυτο που με ταλαιπωρεί εμένα και δεν τηγανίζω ειναι οτι δεν μπορώ να κάθομαι πάνω απο το τηγάνι.. οπότε τις κάνω τηγανιτές φουρνου και σε αυτές το μυστικό ειναι αφου τις κοψουμε, τις βάλουμε σε νερό, τις σκουπίσουμε καλά με χαρτί, να τις βάλουμε σε ενα μπολ και να ριξουμε το λαδάκι μας και να ανακατεψουμε καλά να λαδωθούν καλά. επίσης δεν πρέπει να ακουμπάει η μια πάνω στην άλλη οταν ψηνονται.. α και θέλουν πολυ δυνατό φούρνο. Οσο πιο δυνατός τοσο πιο καλά

Σας έπρηξα Παρασκευιάτικα... Σορυ..

Πωπω ρε συ Βενάκι μου, τοσο αιθασος είναι? Υπομονή κοριτσάκι μου και... τιμωρία... εγώ πάντως τον βάζω τιμωρία ή του παίρνω τα παιχνιδια που παίζει οταν γινεται ανυπόφορος.. :roll::oops:

Συμπεθέρα καλά ψώνια!

Φιλάκια σε όλες κορίτσια

Κοιμηθηκα 2 ωριτσες και στανιαρα! Με τον μικρο μαζι βεβαια γιατι αλλιως σε 15 λεπτα θα ξυπνουσε. Μεσημερι κοιμομαστε μαζι. Μολις εφαγα 2 κρεπες με Νουττελα και τωρα παω να φαω παγωτο.

Λενιω καλως ηρθες!!! Πως πας? Φουσκωσες καθολου? Σε βλεπω να θηλαζεις κλειδαμπαρομενη στην τουαλετα! :lol:

Θου φαση ειναι ρε..την περασαμε και εμεις μολις μπηκε στον τριτο μηνα. Δεν ηθελε τιποτα και οοοολη μερα εκλαιγε ακομα και αγκαλια. Κρατησε ενα μηνα και μετα τελος...μας εμεινε η γκρινια βεβαια αλλα τωρα καθεται λιγο και παιζει με κανενα παιχνιδι. Υπομονη! Ποσο σε νιωθω δεν ξερεις! :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Σισσακι δεν καλυτερεψαν καθολου τα πραγματα? Κρατησε και αλλη φορα μουτρα τοσο πολυ? Κριμα ρε γμτ :(:(

Βεννη μου πολυ ταλαιπωρια.... λες να αντιδραει στην ολη κατασταση ο μικρος γιαυτο να τα κανει αυτα? Και την αλλεργια θα την εχει μονιμα?

Βικυ συγχαρητηρια!!!!!!! Ευχομαι μια ηρεμη εγκυμοσυνη! Αρχισαν τα οργανα ε?

Νατασουλα δεν μπορεις να ρωτησεις πουθενα γιαυτο το χαρτι? Μα τι μπερδεμα που ειναι με τοσα χαρτια! Μονο στην Ελλαδα γινοντε αυτα!

Χρυσα τοσο μικρη μεριδα τρωει ο Φ? Θα μου πεις και η Ειρηνη το ιδιο κανει. Ειμαι σιγουρη πως σε λιγο καιρο ο Γ. θα τρωει περισσοτερο απο αυτην και θα την περασει και στα κιλα!

Αργι ξεχασα να σου πω για το ζαχαρουχο που αναρωτιοσουν. Milch mädchen λεγετε εδω και το εχει συνηθος πανω απο τα γαλατακια του καφε. Ειναι ασπρο τενεκεδενιο κουτι με μια κοπελα σαν αυτη που ειχε το γαλα βλαχας πανω. Υπαρχει και σε σωληναρι.

Η Ε. απο τη πιτσα τρωει μονο τα καλαμποκια. Γενικα ειναι πολυ επιλεκτικη με το τι βαζει στο στομα της..

Σημερα ηθελε να την βαλει ο μπαμπας στο κρεβατι του Γ. για να χαζεψει το μομπιλ που κρεμεται και της λεει ο Π. να σε βαλει η μαμα διπλα ειναι και τι λεει το σκατο? Οχι η μαμα ειναι βρωμικη σαν την καλτσα!!! =))=))=)) Το γελιο που ριξαμε δεν περιγραφετε!! Ακου ειναι βρωμικη!!!! Εμαθε να κανει και παρομοιωσεις η σκατουλα! :lol::lol:

καλε αργυρο ο Μανωλης κοιματε σε κανονικο κρεβατι κουκετα εδω και εναν χρονο ,ποτε δεν ειχε μικρο κρεβατακι .

Το μεσημερι εκει τον βαζω παλι για υπνο στο κρεβατι του ...ε μην το ξεχασει εντελος ,αφυστε που μονος του στο κρεβατι του τρεχει για τον μεσημεριανο υπνο ....σημερα πηρε αγκαλια και ενα λουτρινο και κοιμηθηκε ,μετα κατα τις 5 ξυπνησε και ειδε οτι κοιμομασταν ολοι και ηρθε διπλα μου και ξανα κοιμηθηκε ....τωρα ξυπνησαμε ...

βικη ποτε θα μου ερθεις ??????????? ειχες πει οτι θα ερθεις και σε περιμενω .

χθες το απογευμα πηγαμε και μας διαβασε ο παπας ,ο μικρος δεν καταλαβε τιποτα κοιμοταν ,ο μεγαλος ετρεχε και επαιζε μεσα στον ναο !!!μα πως φανικε οτι εχει χρονια να παει :lol::lol::lol::lol:

ηταν ακομα ενα ζευγαρι για σαραντισμο και το μικρο τους ηταν σαν τον δικο μου μολις γεννηθηκε !!! :o

παω με ζηταει ο μεγαλος

εκσταση γενικα δεν τρωει τετοια, τωρα που ημασταν χαλκιδικη του πηρε η νονα του ενα τετοιο τσουρεκακι κ το τσακισε! κ ο τολης του επαιρνε οταν πηγαιναμε θαλασσα!!

βενι κοριτσακι μου.. ναξερες ποσο σε σκεφτομαι.. εχω στεναχωρεθει τοσο πολυ με το φιλιππακο γαμωτο..

ηλιθιοι αχρηστοι κωλογιατροι... κ το κατατρυπησαν το παιδι κ ακρη δεν ειχαν βγαλει τοσο καιρο..

ελπιζω να καλυτερεψουν τα πραγματα πολυ γρηγορα! απο κουραδες τι λεει??

πεμπι!!!!!! καλε εισαι εγκυος????????????????????????? ΟΥΑΟΥ!!!

συγχαρητηρια κοριτσακι!!!!!!!!!!!! ολα καλα να πανε, τελεια!!!!!!

λενακι κλειδαμπαρωμενη δε λες τιποτα!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

και ναι, εχω κανει κοιλιτσα!!!! τελεια ειναι!!!

κανενας δεν καταλαβαινει οτι ειμαι εγκυος ακομα, μαλλον νομιζουν οτι απλα ειμαι χοντρη!! :lol::lol::lol:

καλε αργυρο ο Μανωλης κοιματε σε κανονικο κρεβατι κουκετα εδω και εναν χρονο ,ποτε δεν ειχε μικρο κρεβατακι .

:lol::lol::lol::lol: Αφρο ξέρω για τον Μανωλάκη βρε εγώ ρώτησα για τον Κ., είπες κοιμάται στο παιδικό ή λάθος κατάλαβα? :?

θα το ξαναδιαβάσω!!!! :?

Λενακη αυτες ειναι οι μεριδες του φοφο..και απο ατες τιε μεριδες εφαγε 4 κουταλιες αρακα...8 μακαρονια...σπασμενα στη μεση...ολες τις φετες του αγγουριου και 2 χαψιες φετα..ααααα...μετα εκοψα πεπονι..ενα μικρουτσικο που ειχα στο ψυγειο και εφαγε 7 κομματακια μεγεθους 1/4 του σπιρτοκουτου

Επισης μεχρι στιγμης εχει ηδη πιει 1,2 λιτρα νερο...εβαλα σε μια κανατα και του βαζω απο κει για να δω ποσο πινει..εμ που να φαει με τοσο νερο...ουτε εγω δεν θα ετρωγα...

Αφρο γιατι καλε..μια χαρα ειναι η πιτσα....λες και τρωει καθε μερα..μμμμ...να ειχα τωρα ενα κομματι...

αχ θα με κανετε να παρω τηλ τον αντρα μου να μου φερει μια πιτσα....

Αυριο και μεθαυριο η μανα μου θελει να παρει τον μικρο μαζι τους στη θαλασσα...αλλα ρε παιδια..δε μου παει καρδια να τον στειλω και εγω να ξεκουραζομαι - λεμε τωρα -σπιτι....

Ειλικρινα..

ξερω οτι το παιδι με τις αλλεργιες που εχει κλπ χρειαζετε θαλασσα...αλλα δεν μπορω να ειναι μακρια μου πως το λενε..

η μαμα μου με βριζει..λεει περισυ που ηταν 1 χρονων τον αφινα φετος οχι..και της λεω οτι περισυ εκανε τα πρωτα του βηματα και φοβοταν...τωρα που δεν φοβαται τιποτα αντιθετα θελει να ορμαει και να εξερευνα ειναι που τον φοβαμαι...

εδω εγω σαν μανα μπορει κατι να μου ξεφυγει που δεν παιρνω τα ματια μου απο πανω τοου...αυτοι τι θα κανουν..θα ξεκοραζονται η θα κινυγανε τον φοφο..

Θα καλοπερασει γιατι θα πανε το πρωη να κανουν βουτιες..μετα θα γυρησουν σπιτι...στο εξοχηκο..θα φανε..θα κοιμηθει..το απογευμα θα κανει αλλη μια βουτια και θα γυρησουν....το ιδιο και την Κυριακη...αλλα παιδια δεν μπορω...καπως περιεργα νιοθω

Συμπεθέρα εγλώ ξέρω ότι όταν βάζεις τις πατάτες στο νερό για πολύ ώρα χάνουν το άμυλό τους και έτσι δεν παίρνουν τις βιταμίνες τους!!...εγώ πάντως τις τιγανίζω σε χαμηλή φωτιά και γίνονται ωραίες, δεν κάθομαι από πάνω τους!!!! :lol::lol::lol: ............τόσες δημοσιεύσεις για τις πατάτες!!!! :lol::lol::lol::lol:

Λενάκι-κάλτσα ευχαριστώ για το γάλα!!! ;)

Χρύσα πού σε ποιό μέρος?

κοίτα αν τους εμπιστεύεσαι (γιατί και η θάλασσα επικίνδυνη είναι) να τον αφήσεις ρε συ, αφού θα περάσει καλά.....γιατί δεν πας και εσύ? :!:

Το εξοχικο της μαμας μου ειναι στην Καλληκρατεια Χαλκιδικη...

θα ηθελαν να τον παρπυν απο σημερα για ΠΣΚ αλλα ο αδελφος μου χρειαζετε το αυτοκινητο για την βραδινη του δουλεια- δεν μπορει να παει με τη μιχανη- οποτε και θα πηνε και τις δυο ημερες αυθυμερων

Μωρε τους εμπιστευομαι δεν ειναι αυτο το θεμα..αλλα ενα αγχος το χω...φοβαμαι να τον αφισω μονο του...ειναι η ηλικια τετοια που ειναι απροβλεπτος..και αντε εγω σαν μανα μπορω να σκαναρω ενα μερος και να δω δυνιτικους κινδυνους..οι παππουδες δυστιχως δεν μπορουν...

και πριν 30 χρονια που εμεις ημασταν παιδια τα πραγματα ηταν πολυ διαφορετικα και απο αποψη συνθηκων και απο αποψη κινδυνου..Το οτι θα περαει καλα ειναι δεδομενο...δεν το συζητω...αμμος...νερα..το καλυτερο του...καμια ιστερικια να τον μαζευει....θα φαει βλακιες...βλεπε μπισκοτα φρουτα ψητα κρεατα και λαχανικα του σκασμου...οτε θα θελει να γυρισει σπιτι

Αναστασί γι' αυτό εσύ είσαι κορμάρα και εγώ είμαι χαβούζα! :lol::lol::lol::lol::lol:

Πατατες τρώω μια με δυο φορές στις 10 μέρες! Οι πατάτες όταν ήμουν μικρη ήταν στην ημερήσια διάταξη, ήταν ο πατερας μου εθισμένος στις τηγανητες πατάτες. Πώς εσεις τρώτε με το φαγητο 1-2 φέτες ψωμί, εμείς τρώγαμε πατατες είτε είχαμε φακές, είτε αρνι με πατατες στο φούρνο, είτε παστίτσιο, είτε φασολάκια κοκ :shock::shock:

Τις τηγανίζω σε χαμηλή φωτιά και λίγο πριν τις βγάλω δυναμώνω την θερμοκρασία και γίνονται τραγανιστές.

όσο για τα δικά μου δεν είναι τι κάνει η άλλη μερια, σόσο τί σκέφτομαι εγω... δε θέλω να επεκταθώ δημοσίως... :roll:

Σας φιλώ πάω να τηγανήσω πατατούλες! :lol::lol::lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...