Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα μανουλίτσες. Θέλω να μοιραστώ κι εγω τη χαρά μου μαζί σας. Είμαι έγκυος στο 2ο παιδάκι μου. Εχω τον Δημητράκο μου που είναι 2 1/2 χρονών και τώρα εγώ είμαι 8 εβδομάδων. Την Κυριακή θα πάμε να ακούσουμε την καρδούλα του!!! Είμαι πολύ χαρούμενη αν και λίγο αγχωμένη για το πως θα το παρει ο γιος μου. Μα πιο πολύ φοβάμαι μήπως μειωθεί ο χρόνος που αφιερώνω σε αυτόν και νοιώθει παραγκωνισμένος. Δεν θα ήθελα ποτέ να νοιώσει έτσι γιατί τον λατρεύω είναι τα παντα για μενα!!! Θα μπορεσω άραγε να αγαπήσω τόσο πολύ και το δεύτερο παιδακι μου;; Όλοι μου λένε ότι η αγάπη διπλασιάζεται δεν μοιράζεται. Θα έχω τοση αγάπη που θα αγαπάω και τα δύο το ίδιο. Αυτή τη στιγμή αυτό μου φαίνεται τόσο δύσκολο... μάλλον όλα θα αλλάξουν όταν πάρω αγκαλίτσα και το δεύτερο νινάκι μου... Το σίγουρο πάντως είναι ότι νοιώθω πως πατάω καλύτερα στα πόδια μου, δεν θα είναι σαν το πρώτο μου παιδακι που τις πρώτες μέρες το κοίταζα σαν εξωγήινο και όταν έκλεγε πανικοβαλόμουν μη ξέροντας τον λόγο. Νομίζω πως τώρα είμαι λιγάκι σοφότερη.

Αυτές είναι οι σκέψεις μου προς το παρόν. Χάρηκα πολύ που τις μοιράστηκα μαζί σας.

:-*:-*:-*:-*

Δημοσίευση

φλωριανα με το καλο κουκλα μου...να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη.....

μην αγχωνεσαι για τον μικρο...μπορει να ζηλεψει λιγο αλλα μετα θα καταλαβει πως του εκανες το πιο ομορφο δωρο....

οσο για την αγαπη..μονο διπλασιαζεται....τριπλασιαζεται....η μανουλα αγαπα ολα τα παιδακια της..

με το καλο και παλι και ευχομαι οτι το καλυτερο :D

Δημοσίευση

Με το καλό κοπέλα μου!!!!!!!!!!

Όλα τέλεια να σου πάνε..... και μην αγχώνεσαι καθόλου για τον μικρούλη σου.......

Όταν καταλάβει τί σπουδαίο δώρο θα του κάνεις, σίγουρα θα σε πνίξει στις αγκαλίτσες!!!!!!!!

Με το καλό ο υπέροχος!!!!!!!!!!

Καλή σου συνέχεια!!!!!!!!

Δημοσίευση

Με το καλό το δεύτερο ζουζουνάκι σου. Να έχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Οσο για την αγάπη νομίζω οτι μόνο οι μανούλες δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τα παιδια τους, θα τα αγαπάς και τα δύο το ίδιο!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!

ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΙΑΣ ΚΙ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ2 1/2 ΚΑΙ ΚΑΤΙ!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΤΟ 2ο ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ!!ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ 2ο ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙ!!!ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ 2ο ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!!ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΑΓΙΚΑ!!ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΩΡΑΚΙ!ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ!!ΒΕΒΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ!!ΕΜΕΝΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΜΟΥ ΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 22 ΜΗΝΩΝ!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!

ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!1ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!!

Δημοσίευση

Με το καλό και στο 2ο μωράκι! Είναι πράγματι ευλογία Θεού, οπότε μην αγωνιάς αν θα έχεις τα ίδια συναισθήματα. μόλις το δεις, θεωρώ ότι θα αιστανθείς το ίδιο δυνατά! δεν έχω 2ο παιδάκι, μιας κ το 1ο μου είναι 5 μηνών, ωστόσο πιστεύω ακράδαντα αυτά που σου γράφω. :D

φιλάκια, μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κ ένα γερό ζουζούνι εύχομαι!

Δημοσίευση

Σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να κρατησεις ενα υγιεστατο μωρακι στην αγκαλια σου.

Εγω μολις τωρα απεκτησα το 2ο, και θελω να σου πω οτι δεν ενιωσα την ιδια συγκινηση οταν γεννησα το 2ο. Αλλα οσο περναγανε οι μερες τοσο πιο πολυ δενομουνα με το μικρο. Η αγαπη μου και για τους δυο ειναι ιδια.

Ο μεγαλος θα νιωσει παραμελημενος, αλλα μπορεις να του μιλας απο τωρα για το αδελφακι του. Εγω του εξηγουσα τι πρεπει να κανω τους πρωτους μηνες τις ζωης του μπεμπη, και ετσι τωρα που ηρθετα ηξερε και δεν νιωθει ζηλεια. Συνεχεια του λεω αυτο εκανα και σε σενα.

Ολα καλα θα πανε!!

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου, σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές και τις συμβουλές σας. Πραγματικά εδω μέσα νοιώθω σαν το σπίτι μου. Με στηρίζεται πολύ και πάντα με κάνετε να νοιώθω πιο δυνατή.

Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι και εύχομαι σε όλες τι μανουλίτσες να είναι γερες και δυνατές και να χαίρονται πάντα τα καμάρια τους. Και φυσικά στις εγκυούλες, όλα να πάνε καλά και με έναν πόνο να κρατάνε σε λίγο ένα υγειέστατο νινάκι στην αγκαλίτσα τους.

Φιλιά πολλά. :-*:-*:-*:-*

Δημοσίευση

ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΟΥ!!!ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΖΗΛΕΥΟΥΝ!!!(ΕΛΠΙΖΩ ΔΗΛΑΔΗ)ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΔΗΛΑΔΗ:lol::lol: !!!

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ 2 ΝΙΝΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!

Δημοσίευση

Γεια σου Σταμούλα. Με το καλο και εσυ!!! Αντε μωρέ όλα καλά θα πάνε και αν μας ζαλίζουν και λίγο θα τα βάζουμε και τα 4 μαζί και εμεις θα πίνουμε καφε :lol::lol: .

MURIAM να εχεις και εσυ μια πανέομορφη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη.

Σας ευχαριστώ.

Δημοσίευση

φλωριανα μου συνχαρητηρια να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη κ ενα υγειεστατο μωρακι με το καλο!!!!!!

τα παιδια ειναι ευτυχεια :x:x:x

κ ειμαι σιγουρη οτι θα το λατρευεις κ αυτο οπως το πρωτο...οπως λενε κ οι παλιες οποιο δαχτυλο κ αν κοψεις το ιδιο ποναει... :D:D:D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...