Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ 2ο ΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!!!!


Recommended Posts

Καλημέρα μανουλίτσες. Θέλω να μοιραστώ κι εγω τη χαρά μου μαζί σας. Είμαι έγκυος στο 2ο παιδάκι μου. Εχω τον Δημητράκο μου που είναι 2 1/2 χρονών και τώρα εγώ είμαι 8 εβδομάδων. Την Κυριακή θα πάμε να ακούσουμε την καρδούλα του!!! Είμαι πολύ χαρούμενη αν και λίγο αγχωμένη για το πως θα το παρει ο γιος μου. Μα πιο πολύ φοβάμαι μήπως μειωθεί ο χρόνος που αφιερώνω σε αυτόν και νοιώθει παραγκωνισμένος. Δεν θα ήθελα ποτέ να νοιώσει έτσι γιατί τον λατρεύω είναι τα παντα για μενα!!! Θα μπορεσω άραγε να αγαπήσω τόσο πολύ και το δεύτερο παιδακι μου;; Όλοι μου λένε ότι η αγάπη διπλασιάζεται δεν μοιράζεται. Θα έχω τοση αγάπη που θα αγαπάω και τα δύο το ίδιο. Αυτή τη στιγμή αυτό μου φαίνεται τόσο δύσκολο... μάλλον όλα θα αλλάξουν όταν πάρω αγκαλίτσα και το δεύτερο νινάκι μου... Το σίγουρο πάντως είναι ότι νοιώθω πως πατάω καλύτερα στα πόδια μου, δεν θα είναι σαν το πρώτο μου παιδακι που τις πρώτες μέρες το κοίταζα σαν εξωγήινο και όταν έκλεγε πανικοβαλόμουν μη ξέροντας τον λόγο. Νομίζω πως τώρα είμαι λιγάκι σοφότερη.

Αυτές είναι οι σκέψεις μου προς το παρόν. Χάρηκα πολύ που τις μοιράστηκα μαζί σας.

:-*:-*:-*:-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φλωριανα με το καλο κουκλα μου...να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη.....

μην αγχωνεσαι για τον μικρο...μπορει να ζηλεψει λιγο αλλα μετα θα καταλαβει πως του εκανες το πιο ομορφο δωρο....

οσο για την αγαπη..μονο διπλασιαζεται....τριπλασιαζεται....η μανουλα αγαπα ολα τα παιδακια της..

με το καλο και παλι και ευχομαι οτι το καλυτερο :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το καλό κοπέλα μου!!!!!!!!!!

Όλα τέλεια να σου πάνε..... και μην αγχώνεσαι καθόλου για τον μικρούλη σου.......

Όταν καταλάβει τί σπουδαίο δώρο θα του κάνεις, σίγουρα θα σε πνίξει στις αγκαλίτσες!!!!!!!!

Με το καλό ο υπέροχος!!!!!!!!!!

Καλή σου συνέχεια!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητήρια κοπέλα μου!!! Με το καλό να υποδεχτείτε και το δεύτερο μωράκι σας...Ολα θα πάνε καλά..Μια τελειομηνη και ήρεμη εγκυμοσύνη σου εύχομαι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το καλό το δεύτερο ζουζουνάκι σου. Να έχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Οσο για την αγάπη νομίζω οτι μόνο οι μανούλες δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τα παιδια τους, θα τα αγαπάς και τα δύο το ίδιο!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!

ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΙΑΣ ΚΙ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ2 1/2 ΚΑΙ ΚΑΤΙ!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΤΟ 2ο ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ!!ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ 2ο ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙ!!!ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ 2ο ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!!ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΑΓΙΚΑ!!ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΩΡΑΚΙ!ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ!!ΒΕΒΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ!!ΕΜΕΝΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΜΟΥ ΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 22 ΜΗΝΩΝ!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!

ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!1ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το καλό και στο 2ο μωράκι! Είναι πράγματι ευλογία Θεού, οπότε μην αγωνιάς αν θα έχεις τα ίδια συναισθήματα. μόλις το δεις, θεωρώ ότι θα αιστανθείς το ίδιο δυνατά! δεν έχω 2ο παιδάκι, μιας κ το 1ο μου είναι 5 μηνών, ωστόσο πιστεύω ακράδαντα αυτά που σου γράφω. :D

φιλάκια, μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κ ένα γερό ζουζούνι εύχομαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να κρατησεις ενα υγιεστατο μωρακι στην αγκαλια σου.

Εγω μολις τωρα απεκτησα το 2ο, και θελω να σου πω οτι δεν ενιωσα την ιδια συγκινηση οταν γεννησα το 2ο. Αλλα οσο περναγανε οι μερες τοσο πιο πολυ δενομουνα με το μικρο. Η αγαπη μου και για τους δυο ειναι ιδια.

Ο μεγαλος θα νιωσει παραμελημενος, αλλα μπορεις να του μιλας απο τωρα για το αδελφακι του. Εγω του εξηγουσα τι πρεπει να κανω τους πρωτους μηνες τις ζωης του μπεμπη, και ετσι τωρα που ηρθετα ηξερε και δεν νιωθει ζηλεια. Συνεχεια του λεω αυτο εκανα και σε σενα.

Ολα καλα θα πανε!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ολα να πανε τελεια και με το καλο να αγκαλιασεις και το δευτερο νινακι σου! Ειναι τοσο ομορφη αυτη η περιοδος της εγκυμοσυνης, απολαυσε τη οσο μπορεις! @};- [smilie=icon_flower.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια μου, σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές και τις συμβουλές σας. Πραγματικά εδω μέσα νοιώθω σαν το σπίτι μου. Με στηρίζεται πολύ και πάντα με κάνετε να νοιώθω πιο δυνατή.

Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι και εύχομαι σε όλες τι μανουλίτσες να είναι γερες και δυνατές και να χαίρονται πάντα τα καμάρια τους. Και φυσικά στις εγκυούλες, όλα να πάνε καλά και με έναν πόνο να κρατάνε σε λίγο ένα υγειέστατο νινάκι στην αγκαλίτσα τους.

Φιλιά πολλά. :-*:-*:-*:-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΟΥ!!!ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΖΗΛΕΥΟΥΝ!!!(ΕΛΠΙΖΩ ΔΗΛΑΔΗ)ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΔΗΛΑΔΗ:lol::lol: !!!

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ 2 ΝΙΝΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Σταμούλα. Με το καλο και εσυ!!! Αντε μωρέ όλα καλά θα πάνε και αν μας ζαλίζουν και λίγο θα τα βάζουμε και τα 4 μαζί και εμεις θα πίνουμε καφε :lol::lol: .

MURIAM να εχεις και εσυ μια πανέομορφη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη.

Σας ευχαριστώ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φλωριανα μου συνχαρητηρια να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη κ ενα υγειεστατο μωρακι με το καλο!!!!!!

τα παιδια ειναι ευτυχεια :x:x:x

κ ειμαι σιγουρη οτι θα το λατρευεις κ αυτο οπως το πρωτο...οπως λενε κ οι παλιες οποιο δαχτυλο κ αν κοψεις το ιδιο ποναει... :D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...