Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2010 Νο2/οι πρώτες βουτιές!!


Recommended Posts

Auto me to fagito to skeftomoun kai egw shmera olo ta idia kai ta idia, mpliaaxx..

Den thimame apo pio mhna arxisa na dinw sthn Flwra kanoniko fagito alla xoris alati..

Lew kai egw na arxisw na vazw ospria sto fagaki tou alla afou arxizoume kai me to avgo tha mporousame na dosoume giouvarlosoupa as poume h kritharaki me mosxari h kotopoulo h gemista.

Esas sas exei pei o paidiatros na magirevete alios to fagito akomi kai an einai gia olous??? Dld ti thelw na pw, an einai na kanoume gemista paradigma. To kremidi to sotaroume opos panta sto tigani mazi me ton kima h ta kanoume axnista mono me neraki????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

κοριτσια το μεσημεριανο τους φαγακι ειναι το κλασσικο : πατατα,καροτο,κολοκυθι και κρεας ή κοτοπουλο;

ή ετοιμαζετε το δικο σας φαγητο,που να μπορουν να φανε κι αυτα και τους το αλεθετε;

ολο τα ιδια και τα ιδια του δινω του κακομοιρη..η γιατρος μας εχει πει να βαζω και οσπρια,ζυμαρικα μεσα στο φαγακι του...το εχω ηδη αρχισει,εχει φαει και φακες και νυχακι...αλλα τι αλλο;

Εγώ αυτά που λες της δίνω ακόμα... θέλω να κανονίσω από εβδομάδα να πάω στην καινούρια μας παιδίατρο να ρωτήσω, έχω μαζέψει ένα σωρό απορίες. Ζυμαρικά της έβαλα για πρώτη φορά στις διακοπές, πήρα πεπονάκι αλλά ενώ το έβρασα καλά δεν μου αλέστηκε τελείως στο μπλέντερ... το νυχάκι αλέστηκε;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τα φρούτα δεν του τα αλέθω τελείως, τις τελευταίες μέρες τα κάνω λίγο πιο χοντροκομμένα και μια χαρά τα τρώει. Και ότι άλλο του δίνω από τα δικά μας δεν το λιώνω τελείως, απλώς το κάνω μικρά κομματάκια. Καλό δεν είναι να συνηθίζουν σιγά σιγά;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

η γιατρος Ευη εφερε παραδειγμα τα γεμιστα ή μπριαμ και το μονο που ανεφερε ειναι να μη βαζω πολυ αλατι..μας εχει πει να τρωει απο τα δικα μας κανονικα,αλλα ακομα τον καθυστερω..βλακεια κανω..Ρουλα τζατζικι;το σκορδο κανει ρε συ;θα φτιαξω μια μερα και θα σας πω!!ακομα μας εχει πει να του δινω τυρακι ή μετα την φρουτοκρεμα να του δινω κομματι απο φρουτο κανονικα να το πιπιλαει,αλλα ακομα φοβαμαι μη πνιγει...

Ελενη πλακωσου στα depon..πριν 2 εβδομαδες ειχα τον λαιμο μου και επαιρνα depon καθε 4 ωρες κι ετσι γλυτωσα κι εγω κι ο μικρος..περαστικα παντως!!το νυχακι μια χαρα αλεστηκε...τωρα που ειπες για παιδιατρο,τι θα κανεις με την νταντα;διαλεξες την μεγαλη κυρια τελικα;το εχω χασει λιγο :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τα φρούτα δεν του τα αλέθω τελείως, τις τελευταίες μέρες τα κάνω λίγο πιο χοντροκομμένα και μια χαρά τα τρώει. Και ότι άλλο του δίνω από τα δικά μας δεν το λιώνω τελείως, απλώς το κάνω μικρά κομματάκια. Καλό δεν είναι να συνηθίζουν σιγά σιγά;;

συμφωνω και πρεπει κι εγω να αρχισω να το κανω...αλλα εδω πνιγεται με το νερο γαμωτο και κανει σαν να θελει να κανει εμετο,πού να τον αρχισω στα κομματια;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Simpetheroula mou kalos hrthes :D:D Akomi den girisate kai arostises?? perastika sou ...

To koritsi mou ti kanei??? Ksesalosate stis diakopes eee???

Emena koritsia h theia mou mou eipe oxi sto augo akomi, meta ton xrono leei.

Na dw ti tha mou pei kai h paidiatros mas kai tha epanelthw sto thema auto..

O dikos mou exei merikes meres pou trwei giaourti kai trelenete alla kai thn wra pou kathomaste na fame gia na einai isixos tou kanw mia fetoula me Bitam h Pfiladelfhia kai tou thn dinw se mpoukitses..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ του βάζω: πατάτα, μπόλικα καρότα, κολοκύθι, ντομάτα, κρεμμύδι και το κρεατάκι (μοσχαρι ή κοτόπουλο). Κι όταν τα αλέθω βάζω λίγο λάδι και λίγο λεμόνι.

Όταν τρώμε αρκετά συχνά του δίνω λίγο από αυτό που τρώμε και πάντα το τρώει, σε τίποτα δεν έχει δυσανασχετήσει. Πχ σήμερα του έδωσα λίγο από το παστίτσιο.

Εμάς δε μας έχει πει ακόμα για όσπρια, αλλά του'χω δώσει ζουμί από φασολάδα και φακές.

Από ζυμαρικά μόνο από αυτά που θα τύχει να φάμε εμείς, δεν του'χω δώσει ακόμα κανονικά- δε μου'χει ο παιδίατρος ακόμα.

Να δείτε πως κάνει για το τζατζίκι!!! Μου'μοιασε το παιδάκι μου!!! :lol::lol::lol:

Εύη νομίζω πως ακόμα νομίζουν ότι είναι άλλο παιδάκι.. αργότερα καταλαβαίνουν ότι είναι ο εαυτός τους..

Καλώς την Ελένη!!! Περαστικά!!

Ευχαριστώ Ρουλίτσα! άστα, έχω ένα κεφάλι καζάνι πιό πολυ βέβαια το δόντι με τσακίζει αλλά ο συνδιασμός είναι περίπτωση! Οταν λες ότι του δίνεις αυτά που τρώτε, αλεσμένα ή ψιλοκομμένα; άλλη απορία για την παιδίατρο, πότε ξεκινάμε μη αλεσμένη τροφή! π.χ. να της δώσω λίγο ψωμάκι.

Του αρέσει το τζατζίκι ε; χα χα χα! όσο για τον καθρέπτη, κι εγώ πίστευα ότι νομίζουν ότι είναι άλλο παιδάκι. Σήμερα όμως νωρίτερα πήρα αγκαλιά έναν μπεμπούλη και για πρώτη φορά άρχισε να κλαίει και να μου απλώνει τα χέρια της να πάρω και εκείνη, ενώ στον καθρέπτη δεν αντιδράει έτσι... τι να πω!

Α σχολίασες για τα φαγητά! ναι καλά κάνεις, να συνηθίζουν έχεις δίκιο! απλά εγώ είμαι λίγο φοβιτσιάρα μην μου πνιγεί, θα ρωτήσω την παιδίατρο και αν μου δώσει το οκ θα ξεκινήσω κι εγώ.

Μαριεττάκι, ακόμα δεν έχω κανονίσει! την μεγάλη κυρία την απέκλεισα γιατί ξαναμίλησα με αυτή που μου τη σύστησε και μου είπε να το αφήσω καλύτερα επειδή κουτσαίνει λίγο. Εν τω μεταξύ βρέθηκε μια γνωστή που ίσως ενδιαφέρεται, οπότε περίμενα να γυρίσουμε όλοι από διακοπές και να κανονίσω. Ευελπιστώ μέχρι το άλλο Σ/Κ να το έχω λύσει και αυτό το θέμα

Α Ρούλαααα! τι τέλεια η φωτο με το μπιφτέκι! Απίστευτος ο μικρός!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το τζατζίκι γενικά το κάνω ελαφρύ, οπότε το σκόρδο δεν είναι πολύ έντονο. Ε δεν τρώει κι όλο το μπολ!! Όχι ότι άμα του το έδινα θα το άφηνε!! :lol::lol::lol:

Στη φώτο που έβαλα, βούτηξε το μπιφτέκι από το πιάτο του πατέρα του και το μασούλαγε!! :lol:

Αυγό (τον κρόκο) εμάς μας είπε να του δώσουμε μόλις έκλεισε τους 8 αλλά μια φορά του'χω δώσει μόνο.

Γιαούρτι του δίνω επίσης από τότε που έκλεισε τους 8 (αν και είχε φάει και νωρίτερα με το τζατζίκι! :lol: )

Του δίνω από αυτό που τρώμε, αφού πρώτα το κόψω κομματάκια με το πιρούνι μου. Και ψωμάκι του δίνω, ψίχα μικρά κομματάκια ή κόρα και παλεύει κάμποση ώρα να τη μασουλήσει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευη εμεις θα αρχισουμε με κροκο στον 9ο,δηλαδη σε λιγες μερες!!!αμαν!!τωρα το συνειδητοποιω :o μας ειπε κροκο για δυο-τρεις μερες και μετα σιγα σιγα το ασπραδι..κι οτι εινα μυθος αυτο που λενε οτι ο κροκος ειναι το αλλεργιογονο,το ασπραδι ειναι αυτο που προκαλει αλλεργιες...για ρωτα την θεια σου!!ειναι παιδιατρος;δε θυμαμαι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εύη μου και ξεσάλωσε, και ξέφυγε τελείως το κορίτσι μας! σήμερα ήταν όλη μέρα με μισή ώρα ύπνο, στις 6 που γυρίσαμε και αφού την τάισα την βάζω για ύπνο γιατί ήταν κομμάτια, και έκανε ένα κλάμα άλλο πράγμα! δεν κοιμόταν με τίποτα στην κούνια της, ήθελε αγκαλιές μόλις την πέρναμε σταματούσε και μετά γελούσε. Τρελή γκρίνια. Ευτυχώς τώρα το βράδυ κοιμήθηκε νορμάλ.

Ουφ κορίτσια σας καληνυχτώ πάω να χαπακωθώ πάλι και να προσπαθήσω να κοιμηθώ, ελπίζω να με αφήσει λίγο το παλιόδοντο. Φιλάκια πολλά και καλό βράδυ, τα ξαναλέμε αύριο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια κι εγω παω να την πεσω...φιλακια πολλα σε ολες!!

παλι θα γκρινιαζει η Μαρια για τις σελιδες και παλι βλεπω εκπληκτη την Ρεββεκα πρωι-πρωι με την αυγη! :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θέλετε να σας βάλω καμία από τη βάφτιση; Μου'δωσε ο φίλος μας ο φωτογράφος το cd για να διαλέξω για το άλμπουμ... κάποια στιγμή πρέπει να κάτσω να το κάνω κι αυτό, αλλά είναι 800 φωτογραφίες! :shock::shock::shock:

Ναι ναι, το ασπράδι φοβόμαστε, όχι τον κρόκο... κι εμάς το ίδιο μας είπε!!!

Μου'χε πει 3 φορές την εβδομάδα. Να ξεκινήσω με το μισό κρόκο και σιγά σιγά να βάλω ολόκληρο. Από την άλλη βδομάδα θα τον ξεκινήσω..

Καληνύχτα Ελένη!! Περαστικά, κοίτα να πας στο γιατρό γιατί τα δόντια είναι ο χειρότερος πόνος!! Ακόμα και μεγαλύτερος από της γέννας, τσεκαρισμένο πλέον!! :lol:

Πατάω υποβολή και μια μια καληνυχτίζετε!! :lol:

Καληνύχτα Μαριέττα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Egw to mono pou fovame na dosw xoris na to alesw einai ta frouta. Dokimasa kai tou edosa ena axladaki apo auta ta mikra na to krataei sto xeri olokliro kai na daggonei me ta dontakia tou kai paraligo na to pniksw to paidaki mou :( Daggose ena megaloutsiko komati kai pige na to katapiei, arxise na anagouliazei kai na gourlonei ta matia..Ta ida ola milame ekinh thn wra alla exosa mesa to daxtilo kai to pira....Vevea tote den eixe mathei na masaei kala akomi eno twra den katapinei an einai komati to fagito sto stoma tou alla to masoulaei prota...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αυτο το επαθε με ενα μπισκοτο νουτριτσια που του εδωσα..

ροδακινο του δινω κομματακια και τα τρωει..

τον εχω εδω αγκαλιτσα τωρα.. κατι τον τρομαξε..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Telioi eiste oikogeniakos. Vre roula mou fenete pws esu kai o antras sou miazete fisiognomika..

Eeemmmm apo pou tha eperne o Filippos an oxi apo thn koukla thn mama tou....

Kalhnuxta Roulitsa..

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Ευχαριστούμε Ευάκι μου!!!

Ναι, όντως μοιάζουμε, μέχρι και αδέλφια μας έχουν πει στο παρελθόν!!

Γι'αυτό και κανείς δε μπορεί να καταλάβει που μοιάζει ο Φίλιππος!! :lol::lol::lol:

post-5130-138739346504_thumb.jpgTRE64434.jpg[/attachment:1byvbfwf]

post-5130-13873934650245_thumb.jpgTRE64609.jpg[/attachment:1byvbfwf]

post-5130-13873934650118_thumb.jpgTRE64616.jpg[/attachment:1byvbfwf]

post-1311-13873934649868_thumb.jpgTRE64869.jpg[/attachment:1byvbfwf]

TRE65261.jpg[/attachment:1byvbfwf]

Πολλές έβαλα... να δω πως θα διαλέξω για το άλμπουμ...

Αντε, σιγά σιγά να βλέπουμε φώτο κι από τα υπόλοιπα ζουζούνια και τις βαφτίσεις τους!!! ;)

post-6156-13873937522342_thumb.jpg

post-6156-13873937524051_thumb.jpg

post-6156-13873937525724_thumb.jpg

post-6156-13873937527382_thumb.jpg

post-6156-13873937529148_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalhmera manoules mou.

Perisotero miazeis pantos Roula mou me ton antra sou para me ton aderfo sou, koufo eee???

Egw pantos oute me ton antra mou miazw alla oute kai me ta aderfia mou :lol::lol: Me ton mpampa omos eimaste san na pires thn mourh tou kai thn evales se emena, alla se gunnekia ekdoxh eee.. :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...