Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ 2011!!ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ!!

Recommended Posts

Fenete pws koimi8ike, paw na kanw kammia douleia an ta kataferw giati apo4e mporei na ertei i nona mas me ton arravwniastiko tis, o aderfos mou me tin nimfi mou k oi goneis mou gia parea, mallon 8a paraggeiloume kati na fame giati den nomizw na kataferw na mageire4w me tin ataxtoula mou :(..

Gewrgianna mou na peraste teleia, kali 3ekourasi..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 959
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημεαρ!!

Καλα να περασετε στην Ακρατα αρουλη !!! Να μην βασανισεις την μανουλα :)

Γεωργιαννα κι εσεις καλα να περασετε!! Πηρα κτ ις αλλες φωτος! καλε παιδαρος ολοκληρος ειναι ο δκος σου!! φτου φτουθ

Ανδρια κι εσενα δε τρωει το βραδυ; Κι εμενα 11 -5 κοιματε.. ε και τι να κανω δεν την ξυπναω κ πρηζομαι.. εγω βρεχω σουτιεν - επιθεμα ( βγαινει παει βολτα) νυχτρικο κ στρωμα!! Τωρα εβαλα ενα σελτεδακι απο κατω απο το σεντονι γιατι θα παει για πεταμα το στρωμα με τοσο γάλα!!!

αναστασια & ανδρια σας εστειλα την κορακλα μου!!!

Εχθες βρεθηκαμε με την σουλα!! Αυτη ειναι happy ονομα κ πράγμα!! Και η κορουα της μουρλια!! Ολο γελάκια ηταν!! Περασαμε ομορφα..κριμα που δεν μενει Θεσ/νικη!! Θα καναμε πολυ ωραια παρεα!!χεχε

Καλημεαρ!!

Καλα να περασετε στην Ακρατα αρουλη !!! Να μην βασανισεις την μανουλα :)

Γεωργιαννα κι εσεις καλα να περασετε!! Πηρα κτ ις αλλες φωτος! καλε παιδαρος ολοκληρος ειναι ο δκος σου!! φτου φτουθ

Ανδρια κι εσενα δε τρωει το βραδυ; Κι εμενα 11 -5 κοιματε.. ε και τι να κανω δεν την ξυπναω κ πρηζομαι.. εγω βρεχω σουτιεν - επιθεμα ( βγαινει παει βολτα) νυχτρικο κ στρωμα!! Τωρα εβαλα ενα σελτεδακι απο κατω απο το σεντονι γιατι θα παει για πεταμα το στρωμα με τοσο γάλα!!!

αναστασια & ανδρια σας εστειλα την κορακλα μου!!!

Εχθες βρεθηκαμε με την σουλα!! Αυτη ειναι happy ονομα κ πράγμα!! Και η κορουα της μουρλια!! Ολο γελάκια ηταν!! Περασαμε ομορφα..κριμα που δεν μενει Θεσ/νικη!! Θα καναμε πολυ ωραια παρεα!!χεχε

Irinaki mou k egw xets tin nixta evala gia 1i fora seltedaki panw apo to sentoni mas giati to ekana mouskema..K ponaw k poli den mporw kan na to aggi3w..Molis piei mia roufi3ia niw8w mia anakoufisi allo pragma..

Ka8arisa to mpanio, tin mia toualeta k to ena niptira k kapioos epaize tin korna e3w apo to spiti k 3ipnise, tin 8ilasa k twra me xaidema prospa8w na tin koimisw, ekei pou einai isixi vazei kati tsirilies, ma ti pa8enei? :(:o

Ευχαριστω αντρια μου ειναι οντως ηρεμο νινιαλλα εχει και μερες που γκρινιαζει..δεν εχω να μιλησω για παραπονα γιατι δν με ταλαιπωρει πολυ!

αναστασια την εστειλα και σε σενα!!!

Αντρια δε σε ρωτησα ο μπαμπας σου καλα?

γεια σας κοριτσια!!!γεωργιαννα, καλο ταξιδι και καλες διακοπες!!!!ελπιζω να μπορεσεις να μπεις και απο την κεφαλλονια!!

ειρηνη, χαρηκα που βρεθηκατε κι εσεις με τη σουλα!!!καλα, το φανταζομαι οτι θα ειναι η ψυχη της παρεας!!!!αλλα, κι εσυ δεν πας πισω, κυλησε ο τεντζερης και βρηκε το καπακι!!!! :lol::lol::lol:

αναστασια,ειδες τι καλο νινι που εχεις;;;;μεγαλωνουν, μωρε, και στρωνουν...βλεπω τη δικη μου, τεραστια διαφορα απο τον προηγουμενο μηνα....

κοριτσια, αυτο με το γαλα, δεν το εχω πια... :( ειναι βεβαια το πρωι πρησμενα, αλλα οχι σε βαθμο να λερωνουν το σεντονι, μονο το επιθεμα μουσκευει....και τη βαζω ανα 2 με 3 ωρες...λετε να λιγοστευει το γαλα μου;;;;αααα δεν θελω τετοια, και χαιρομαι τοσο πολυ που τη θηλαζω αποκλειστικα!!!!

αντρια, καλα να περασετε αποψε !!!!

κοριτσια, αυτο με το γαλα, δεν το εχω πια... :( ειναι βεβαια το πρωι πρησμενα, αλλα οχι σε βαθμο να λερωνουν το σεντονι, μονο το επιθεμα μουσκευει....και τη βαζω ανα 2 με 3 ωρες...λετε να λιγοστευει το γαλα μου;;;;αααα δεν θελω τετοια, και χαιρομαι τοσο πολυ που τη θηλαζω αποκλειστικα!!!!

Αφροδίτη, δε χρειάζεται να λερώνεις τα σεντόνια για να είσαι σίγουρη ότι έχεις γάλα! Δεν υπάρχει περίπτωση να λιγοστεύει! Εγώ ποτέ δε λέρωσα σεντόνι και έχω γάλα μπόλικο!!!!!!!!!!!!

Γωγώ, αύριο πρέπει να έχεις έτοιμη τη φωτογραφική μηχανή για να "πιάσεις" την στιγμή! Πρώτη φορά κρέμα? Θα έχει πολύ γέλιο η αντίδρασή της!

Σαμαρ και Γεωργιάννα, καλά να περάσετε! Ζηλεύουμε λίγο αλλά δεν πειράζει! Να προσέχετε τον ήλιο και τη ζέστη! Τα μπεμπάκια δεν τον "χωνεύουν"!

Γεωργιάννα μου, το περσινό καλοκαίρι σίγουρα δε θα το ξεχάσουμε! Τα μωράκια μας ήταν μια "ιδέα" και γίναν πραγματικότητα!!!!!!!!!!!

Ειρήνη, η κόρη σου είναι κουκλίτσα!

Καλημέρα παρεούλα.. καλά να περάσετε όσες πάτε διακοπούλες.. εμένα πρήζεται τη νύχτα αν έχω φάει πριν καρπούζι ή πεπόνι, ειδικά το πεπόνι.. όμως τρέχει το γάλα σε άσχετες στιγμές και αν δεν έχω βάλει επίθεμα γίνομαι μούσκεμα.. ! ο μικρός μου κοιμήθηκε αρκετά χθες και με άφησε και μένα να ξεκουραστώ..έριξα κατι ύπνους!

ΚΑΛΕς ΔΙΑΚΟΠΕς ΔΑΦΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΝΑ,ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΛΕΟΝ...

ΚΡΕΜΟΥΛΕς ΑΚΟΥΩ ...ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕς ΣΤΙΓΜΕς

ΕΜΕΙς ΧΤΕς ΣΒΗΣΑΜΕ 3 ΚΕΡΑΚΙΑ....ΣΑΝ ΧΘΕς,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ,ΜΟΝΟ Ο ΜΠΕΜΠΗς ΜΟΥ ΥΠΕΝΘΙΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙΡΟς ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΖΥΓΙΖΩ.... :D:D:D ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΕΥΤΥΧΩς,ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ,ΟΣΕς ΓΕΝΝΗΣΑΤΕ ΕΠΕΡΧΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΟΗ ΕΙΝΑΙ....

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑΚΗ :P:P:P

Καλημέρα παρεούλα.. καλά να περάσετε όσες πάτε διακοπούλες.. εμένα πρήζεται τη νύχτα αν έχω φάει πριν καρπούζι ή πεπόνι, ειδικά το πεπόνι.. όμως τρέχει το γάλα σε άσχετες στιγμές και αν δεν έχω βάλει επίθεμα γίνομαι μούσκεμα.. ! ο μικρός μου κοιμήθηκε αρκετά χθες και με άφησε και μένα να ξεκουραστώ..έριξα κατι ύπνους!

Den me afinei i paidiatros na faw karpouzi,xrisomila,rodakina k kerasia, gia peponi den mou eipe kati alla logika oute apo auto dikaioume giati fernoun ponous sto mwraki..

Ευχαριστω αντρια μου ειναι οντως ηρεμο νινιαλλα εχει και μερες που γκρινιαζει..δεν εχω να μιλησω για παραπονα γιατι δν με ταλαιπωρει πολυ!

αναστασια την εστειλα και σε σενα!!!

Αντρια δε σε ρωτησα ο μπαμπας σου καλα?

Nai eutixws ola kala..Oi pneumones tou telika einai k autoi mia xara ton evale na fisisei se ena mixanima k ton mixanima tou evgale pws fisaei gia 15xrono toso dinatoi einai :))..Exei poli vixa omws k o giatros tou eipe pws ta simptwmata mallon milane gia palindromisi k arxise farmaka..Enas allo giatros tou sinestise na afairesei teleiws ton 8iroeidi tou giati ta ozidia einai megala k mporei ap'ekei pou pirane gia vio4ia na einai ok alla pio va8eia mporei na iparxei kati kako k kalitera na ton afairesei olo k na isixasei k apo ola auta...Megalo mperdma!!!

γεια σας κοριτσια!!!γεωργιαννα, καλο ταξιδι και καλες διακοπες!!!!ελπιζω να μπορεσεις να μπεις και απο την κεφαλλονια!!

ειρηνη, χαρηκα που βρεθηκατε κι εσεις με τη σουλα!!!καλα, το φανταζομαι οτι θα ειναι η ψυχη της παρεας!!!!αλλα, κι εσυ δεν πας πισω, κυλησε ο τεντζερης και βρηκε το καπακι!!!! :lol::lol::lol:

αναστασια,ειδες τι καλο νινι που εχεις;;;;μεγαλωνουν, μωρε, και στρωνουν...βλεπω τη δικη μου, τεραστια διαφορα απο τον προηγουμενο μηνα....

αντρια, καλα να περασετε αποψε !!!!

Afrodite mou perasame wraia alla3ame dia8esi ok egw eimoun ptwma giati olo tin mera mia kounisa tin mikri pou itan mesa stin gkrinia k apo tin alli ekana to spiti geniki, 10 lepta ekana mia douleia k 1 wra tin kratousa gia na tin iremisw se kapoia fasi ir8e k o andras mou k tin analave gia ligo k meta tin pira stin mama mou gia na pame supermarket k na sfoggarisw to spiti k mou tin ferane meta pou ir8ane gia fagito..1,5 wra ekana na tin dw k tin pe8imisa poli, san na k alla3e itan pio omorfi :D , tin kanane k mpanio k mou tin ferane me ena teleio formaki fou3ia k trella8ika!!!!!! :D

αψροδιτακι; Εμεις λερωνουμε γιατι το βραδυ δεν θυλαζουμε..ειναι λογικο με αποχη 6-7 ωρες του μωρου απο το στηθος να λερωνουμε...

γεια σου ειρηνη!!!ουτε κι εγω θηλαζω τη νυχτα για 8 ωρες περιπου....τι να πω, ελπιζω μονο να μη μου κοπει το γαλα γιατι θελω πολυ να τη θηλασω μεχρι τον 6ο....

εσεις θεσ/νικη ειστε;;; πως και δεν ειστε χαλλλλλλλλαροι σε καποια ξαπλωστρα στην χαλκιδικη;;;η νεκταρια τι κανει;;;

Ekana kakakia moni mou k i mama mou xarike poli :D:))

χαχαχαχαχα!!ΜΟΝΟ η μαμα σου;;;;!!!κι εγω χαρηκα, κι ειμαι σιγουρη οτι ολο το φορουμ χαρηκε!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΒΙΚΤΩΡΙΑ!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Κοριτσάκια μου, τι κάνετε? Λίγες μείναμε, ε?

Εύχομαι να περάσουν πολύ ωραία όσοι λείπουν για διακοπές! Οι υπόλοιποι υπομονή!!!

Εμείς λέμε να φύγουμε 22 αυγούστου :shock: με τους τελευταίους :lol: και πάλι καλά να λέμε!

Από τώρα φτιάχνω λίστες με τα πράγματα που θα χρειαστούμε, γιατί δε βλέπω να χωράμε :!:

Άντρια, τέλειες οι φωτο! Ειδικά αυτή που κοιτάει μπροστά η Βικτώρια! Κούκλες και οι δυο!

Έλεναααααααααααααα, που χάθηκες????????

Κοριτσάκια μου, τι κάνετε? Λίγες μείναμε, ε?

Εύχομαι να περάσουν πολύ ωραία όσοι λείπουν για διακοπές! Οι υπόλοιποι υπομονή!!!

Εμείς λέμε να φύγουμε 22 αυγούστου :shock: με τους τελευταίους :lol: και πάλι καλά να λέμε!

Από τώρα φτιάχνω λίστες με τα πράγματα που θα χρειαστούμε, γιατί δε βλέπω να χωράμε :!:

Άντρια, τέλειες οι φωτο! Ειδικά αυτή που κοιτάει μπροστά η Βικτώρια! Κούκλες και οι δυο!

Έλεναααααααααααααα, που χάθηκες????????

Se euxaristoume Anastasia mou!!! :D

ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ & ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΑΣ!! :lol::lol::lol::lol:

Αφροδιτακι; Το γαλα μετα απο τις πρωτες 6 βδομαδες ειναι σταθερο...οσο ζηταει η μπεμπα κατεβαζουμε κι εμεις.. ειναι φορες που θα θηλασει λιγοτερο κ φορες που θηλαζει περισσοτερο... υγρα, σουπίτσες κνορ νοστιμοτατες σλουρπ & μπυριτσες...εγω πινω ΜΕ ΑΛΚΟΟΛ ( Κακια μαμα ..ουου six hadret sixty six!xaxax)

Ξεκινησαμε για ΧΑΛΛΛΛΛΑΡΑ αλλα μας βγηκε ζορικα... πρεπει να βρω εναν τροπο να παραβλεπω οτι συμβαινει & να προσπαθω να ειαμι ηρεμη..συμβαινουν διάφορα εδω με τα πεθερικά κ προκαλειτε τρομερή ενταση! Δεν μπορω αλλο :?:?

σημερα ο αντρουλης μαλωνε πανω απο το κεφαλι της μπεμπας με την μανα του κ φωναζαν και οι 2... αυτη η γυθναικα ειναι βαλτη να μας τρελάνει...κ μετα ολη μερα η μπεμπα γρκινιαζε κ εκλαιγε..τι να κανω :( :( :(:(:(

Μερικοι ανθρωποι δεν εκτιμαν τιποτα..

ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ & ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΑΣ!! :lol::lol::lol::lol:

Αφροδιτακι; Το γαλα μετα απο τις πρωτες 6 βδομαδες ειναι σταθερο...οσο ζηταει η μπεμπα κατεβαζουμε κι εμεις.. ειναι φορες που θα θηλασει λιγοτερο κ φορες που θηλαζει περισσοτερο... υγρα, σουπίτσες κνορ νοστιμοτατες σλουρπ & μπυριτσες...εγω πινω ΜΕ ΑΛΚΟΟΛ ( Κακια μαμα ..ουου six hadret sixty six!xaxax)

Ξεκινησαμε για ΧΑΛΛΛΛΛΑΡΑ αλλα μας βγηκε ζορικα... πρεπει να βρω εναν τροπο να παραβλεπω οτι συμβαινει & να προσπαθω να ειαμι ηρεμη..συμβαινουν διάφορα εδω με τα πεθερικά κ προκαλειτε τρομερή ενταση! Δεν μπορω αλλο :?:?

σημερα ο αντρουλης μαλωνε πανω απο το κεφαλι της μπεμπας με την μανα του κ φωναζαν και οι 2... αυτη η γυθναικα ειναι βαλτη να μας τρελάνει...κ μετα ολη μερα η μπεμπα γρκινιαζε κ εκλαιγε..τι να κανω :( :( :(:(:(

Μερικοι ανθρωποι δεν εκτιμαν τιποτα..

Se euxaristoume irinaki mou!!

Aute oi pe8eres einai aparadektes den skeftontai tipota einai me sigxwreis poli zwa!!!!!!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
    • Μμμ δύσκολο. Κ εγώ στο πρώτο παιδί που ήμουν αναπληρώτρια επέστρεψα στις 63 μέρες, αλλά μου την κρατούσαν οι γιαγιάδες. Επίσης μέχρι τις 1,30 το πολύ ακούν σπίτι. Τώρα που έγινα μόνιμη θα γυρίσω τον Σεπτέμβριο στη δουλειά. Είμαι δασκαλα όπως κατάλαβες. Εσύ δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει?
    • Όχι,όχι. Από τις 20 μέρες πίνει ξένο. Κ μένα καλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι οπότε δεν αγχώνομαι. 
    • Γίνεται αυτό; Το να το κάνεις σπίτι δεν προυποθέτει ότι ξέρεις και πότε θα πας μαιευτήριο; Ή είναι κάτι τόσο γρήγορο που με το που αρχίσουν οι συσπάσεις, κάνεις κατευθείαν τη διαδικασία; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...