Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ 2011!!ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ!!

Recommended Posts

Ερώτηση: όσες χρησιμοποιείτε libero στα πόσα κιλά του μωρού αλλάξατε από Νο2 σε Νο3?? Ο Άρης φοράει ακόμα το 2 αλλά τον σφίγγει, δοκιμάσαμε το 3 και είχαμε διαρροές και μου φαίνεται και τεράστιο πάνω του!

ΔΑΦΝΗ ΣΤΑ 5,5ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΣΤΟ3 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 4,ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕς ΠΑΝΕς ΠΑΝΤΩς.ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΠΑΜΠΕΡς ΑΛΛΑ ΑΥΤΕς ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΕς ΚΑΙ ΧΩΡΙς ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ,ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΟΧΗΜΑ.ΠΟΛΛΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΥΛΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ,ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ :P:P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 959
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλησπερα τι κανετε ?

αφροδιτη συλλυπητήρια για τον παππου .

swetty μεγεια το καροτσι και καλες καροτσαδες .

εγω εδω και δυο ευδομαδες αλλαξα πανα σε 3 αλλα παιρνω μπειμπιλινο και παμπερς μεχρι τωρα τις λιμπερο 3 δεν τις εχω παρει ακομα (δεν ειχε καμοια προσφορα ;) )

απο κιλα θα ξερω αυριο πως ειναι γιατι εφυγε ο αντρας μου ταξιδι και δεν προλαβαμε να παμε στην γιατρο ,ευτυχως γεννησε μια φιλη μου και σημερα πηρανε ζυγαρια και θα παω αυριο να δω ...οχι οτι ανησυχω αλλα θελω να το σημειωσω στο βιβλιαριο .Παντως δεν φαινεται για 2 μηνων αλλα για περισσοτερο .

ΕΡΩΤΗΣΗ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΠΟ 3ΜΗΝΩΝ;; ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΑΖΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΟΥΛΑ, ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΛΛΑΑ ΣΑΛΑΚΙΑ, ΒΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙς ΜΠΟΥΝΙΤΣΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΣΤΟ ΧΕΡΙ..

Σαμαρ, εμείς στα 5 με 5,5 κιλά βάλαμε το νο 3 στις libero. Το 2 την έσφιγγε στα μπουτάκια και της άφηνε σημάδια.

Χοανίτα, οι ενοχλήσεις στα ούλα μπορεί να ξεκινήσουν και από τώρα. Μου το είπε ο παιδίατρος. Κι εμείς έχουμε παρόμοια συμπτώματα..

Καλημερα!

Ανδρια ευχαριστουμε για την προσευχη. Να εισαι καλα εσυ και Βικτωρια.

Ακομη το Νο 1;;;;;; Τι υψος εχει;

Γλυκερια πολυ χαιρομαι που εισαστε και εσεις στο 4.

Εχω τρελαθει που θα χωρεσουν ολα αυτα στο αμαξι;;;; Ευτυχως εχουμε τεραστιο πορτμπαγαζ! χωραει ο ανδρας μου μεσα, αλλα δεν νομιζω τα πραγματα μας!!!!!!

Θα λειπω για 3 εβδομαδες, εαν μπορω θα μπαινω να σας διαβασω.

Δαφνη καλα να περασετε!

Καλημέρα!

Θέλω κι εγώ διακοπές! [smilie=blob5.gif]

Εμείς λέμε να φύγουμε λίγο αργά. Γύρω στις 22 αυγούστου για κέρκυρα και μετά να με πάει ο άντρας μου στη μαμά μου, για να καθήσουμε κι εκεί λίγο, να χαρούνε και οι γονείς μου τη μπέμπα.

Όντως τα μωρά έχουν μεγάλη "προίκα"! Κάθε χρόνο, γεμίζαμε οι δυό μας το αμάξι για να πάμε διακοπές :shock: Να δω φέτος που θα τα χωρέσουμε, που έχουμε και τη μικρή μας πριγκίπισσα η οποία θα προηγείται!!!

καλημεαρ!!

Διακοπουλες ακουω!!! Τικαλα..καλα να περασετε!!

Σημερα ειναι της Αγ. Ειρηνης της Χρυσοβαλαντου ( οχι δε γιορταζω) να μας φυλαει η χαρη της τα μωράκια μας!!

Λοιπον πηρα εχθες απο τη γεωργιαννα την φωτο απο την συναντηση κ μου εφτιαξε η διαθεση..μπορω να σχολιασω? ευχαριστΩ!!

1) Δαφνη μου ο αρουλης ειναι τελειος!! Κ το σλινγκ σου επισης..μαρεσει που εχετε παρομοιο οι 2 σας !

2) Αναστασια η μπεμπουλα μεγαλωσε!! Ειναι σκετη γλυκα!!

3) Αφροδιτη καλε τι γλυκουλα συνφορουμιτισσα εχουμε? Φτου φτου ...

4) γεωργιαννα οντως ο μικρουλης σου ειναι ο μεγαλυτερος..αγαπαω τις διπλες του!! Κ ο Αλεξανδρακος πολυ τυπακι!

5) Γωγω μου εισαι σουπερ μαμα!! φτου φτου! Κ παντα με το γλυκο σου χαμογελο!

6) Ελενακο κ εσυ μια σουπερ μαμά!! Κ ο μικρουλης σου πολυ τελειος!!

ΑΝ ξεχαα καμμια σορρυ..ειδα εχθες την φωτο κ μπορει να ξεχασα καμμια! Εστειλα στηνγεωργιανα φωτο τις νεκταριας..πως δεν ειχα σκεφτει τοσο καιρο να στιελω με email? Δωστε μου ι εσεις αν θελετε να σας στειλω τη μπεμπιτα μας γιατι δες μας αφηνει ο μπαμπας να βαζουμε στο νετ! Περιμενω τα μαιλ σας :)

Λετε για τα ουλακια..πως το καταλαβατε; Εμενα επειδη εχει σαλακια λεει η μαμα μου μηπως την ενοχλουν τα οθυλα...ειδομεν!

Αναστασια θα ανεβειτε γιαννιτσα? Αντε να κατεβειτε κ λιγο θεσ΄/νικη να σε γνωρισω ;)

Παντως κοριτσια εμεις φυγαμε 2ημερο πριν 2 βδομαδες με τη μπεμπα..σε δικο μας σπιτι.. πανικος απο πραγματα..τρεμω στην ιδεα μις βδομαδας εκτως...ενα αμαξι πραγματα!! Κ αναλογιστειτε οτι θηλαζω κιολας..αν δε θηλαζα η ετρωγε κ κρεμες? αλλα τοσα!!!

Κοριτσια η μπεμπα μου μενει πολλες ωρες χωρις φαι.να ανυσηχω?

Ειρηνη μου ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια. Εγω το μυαλο μου δεν ξερω που το εχω. Η Νεκταρια σου ειναι μια κουκλα.

Εσυ πηγες για 2 μερες εμεις που ειναι για 3εβδομαδες!!!!! Και αυτος ο μηνας ειναι που αλλαζει και θα πρεπει να παρω και παιχνιδια.

Μεσω email ειναι πιο ασφαλες να ανταλλασουμε φωτογραφιες.

Γιωργο ευχαριστουμε για τις προσευχες σου.

Γιώργο, χρόνια πολλά στον Χρυσοβαλάντη! Να είναι πάντα γερός και ευτυχισμένος!

Ειρήνη μου, θα ανεβούμε Γιαννιτσά αρχές σεπτέμβρη! Αν έρθω Θεσ/νικη, σίγουρα θα σε πάρω τηλ να βρεθούμε!

Gewrgianna mou exei i4os 57cm alla ta skelia tis k ta podarakia tis einai poli lepta k mas kaliptei to No.1.. Fisika molis teleiwsei auto to kouti 8a parw to epomeno noumero..To e-mail mou einai andreouandria@yahoo.com steile mou photos apo tin sinantisi se parakalw!!

K esi Irinaki mou apo tin Nektaria sou..

K fisika opoia alli kopela 8elei!! :D

George mou na sas zisei o kouklos sas..Na ton xereste k na ton deite opws epi8imeite..PANTA me ygeia..Se epairna til alla den mou apantouses..

Stis 4 perimenw kati 8eies tou andra mou k mia 3aderfi tou k varieme APISTEUTA!!!! Xtes to vradi molis koimisa tin mikri simmaze4a ligo to spiti k sfoggarisa giati itan poli akatastato..

Γεωργιάννα φεύγεις για 3 εβδομάδες??Που μας αφήνεις χωρις συνταγές κ ενημερώσεις.... :(

Αφροδίτη μου συλληπητηρια ....

Σαμαρ μεγιά το καρότσι...τι κάνει ο γλυκούλης Αρούλης?

Τουρίστ σε ευχαριστώ για τα καλα σου λόγια ελπίζω στην επόμενη συνάντηση να είσαι κ εσύ κ οσοι απουσιαζαν....

Koριτσια τις φωτο τις πήρατε τελικά??

Γιωργο να σου ζησει κ παλι το μωρακι σου,πολυ ευγενικο εκ μερους σου οι προσευχες...

Στεισυ μου σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου περι αιμοροιδων,ευτυχως συνηλ8α....ειχα πε8εναι στον πονο....

Ελενακο μου,τι κανετε???/

Εμεις Α8ηνα τελικα,απο αυρριο εχει αδεια 5 ημερη ο Χρηστος κ 8α εχω παρεουλα.

Ευκαιρια να ασχολη8ω κ με τις μπομπονιερες,να τρεξω για υλικα.

Η μπεμπα μεγαλωσε,με χαιδευει στο πρόσωπο κ πιάνει τα ποδαράκια της!!!

Είναι να μην τρελένεσαι??/

Γκρινιάζει βεβαια κιολας κ δεν με αφηνει να κάνω δουλειες..........τα λέμε μετα...i hope...

Αχ Γωγω μου και εμενα θα μου λειψετε!!! Ελπιζω μετα που θα ξαναφυγω να εχω Ιντερνετ, για μια εβδομαδα με την μανουλα μου πρωτη φορα μετα απο πολλλλλλλα χρονια διακοπες.

Γωγω το ταπερακι για την σκονη γαλα το ειδα στα Τζαμπο αλλα σιγουρα θα βρεις και σε αλλα μαγαζια επειδη εχει βγαλει και η Κικο. Το θυμηθηκα και κοιταξα.

Ανδρια σου εστειλα φωτο. Μαζι με τις περιγραφες.

Σας βαζω φωτο που ειναι η θεα που εχουμε απο το σπιτι στην Κεφαλλονια. Μου αρεσει που τρωω το πρωινο μου εκει και δεν βλεπω τοιχους!!

post-4242-13873937444971_thumb.jpg

Gewrgianna mou se euxaristw gia tis fwtografies!!

Koritsakia mou tin epa8a piga spiti (eimoun stin mama mou) k telika den eixame reuma ipirxe diakopi logw tou simvan pou egine stin Kipro k logw e3oikonomoisis energeias mas ton kovoun 1-2 fores tin imera k meta apo ligo pira ena tilefwnina apo tin 8eia tou andra mou pws telika den 8a er8oune giati i kori tis ekane mia mikro epemvasi sto sti8os k twra kanei emetous..Adika ir8a spiti k etsi epistre4a stin mama mou pou exei reuma..Eipa pws varieme k den ir8an :)) den eipa k tipota allo p.x na kerdisei k to lotto mou :))

I mikri exei na koimi8ei apo tis 7:45 to prwi..Prwti fora vlepw vrefaki oute 3 minwn na menei toses wres aipni :twisted:

Gewrgianna mou, Gwgw mou, Elena mou, Afroditi mou, Daphne mou k Anastasia mou eisaste TELEIES k oso gia ta zouzounia sas den iparxoun logia einai OLA MONADIKA, KOUKLIA :)..Na sas zisoune k na ta xereste!!! xxxxxxx

Η μπεμπα μεγαλωσε,με χαιδευει στο πρόσωπο κ πιάνει τα ποδαράκια της!!!

Είναι να μην τρελένεσαι?

Αχ, πότε θα τα κάνει και η δικιά μου αυτά? [smilie=happy7.gif]

τι κανετε τσουπριτσες μου?

διακοπες διαβαζω!!!!

γεωργιαννα ωραια θεα!!!!

εμεις ειμαστε θεσσαλονικη το μισο αμαξι ειναι του παιδιου κ δεν πειραμε μαζι αποστειρωτη κ βραστηρα :lol::lol::lol: ολη μερα γυρναμε πρωτη φορα αφησα την μπεμπα μου μονη της κλαψ....δευτερα επιστρεφουμε σπιτακι!!!!

γιωργο μου να χαιρεσε τον χρυσοβαλαντη σου!!!!!

τις μπουνιτσες κ εμενα τις βαζει μεσα στο στομα κ το χαζουλη αναγουλιαζει κιολας εχει πολυ γελιο

Ξεχασα να σας πω να γελασετε. Κανουμε μπανιο πια στην μπανιερα γτ δεν χωραμε στο μπανακι του!!!!! Και τρελενετε επειδη εχει χωρο να χτυπαει τα ποδαρακια του. Στην αρχη φοβοταν αλλα τωρα γελαει.

Ελενα τελικα αγορασα πισινα για να εχει χωρο με τα ποδαρακια του αλλα σκεφτηκα οτι θα ειναι οτι πρεπει για του χρονου να παιζει.

Σουλα καλα να περασετε!!! ΚΑλες βολτες!!!

Καλημέρα κοριτσια και αγόρι!!!Τι κάνετε?πώς περάσατε στη συνάντηση?θα ήθελα και εγώ τις φωτο παρακαλώ στο darafgr@yahoo.com!ευχαριστώ!

χάθηκα λίγο γιατί η μικρή θέλει πολλή παρεούλα και να της μιλάμε και έτσι περνάμε πολλή ώρα μαζί στο relax.

Προχθές πήγαμε στην παιδίατρο, μέσα στις 3 εβδομάδες που ήμασταν Χαλκιδική πήρε 3 πόντους και 400γρ, είναι 60 εκ και 5700γρ. Μας είπε ότι η ανάπτυξή της είναι πολύ καλή. Στηρίζει το κεφάλι της, κάθεται και κάνει και κοιλιακούς !!!χαχαχα!εκεί που κάθεται στο relax σηκώνει το κεφάλι της μέχρι πάνω.θα γίνει φέτες!!!

Γωγώ,πολύ ωραίο το προσκλητήριο!τα στρουμφάκια είναι τα αγαπημένα μου!!!Καλό ταξίδι!!!πότε φεύγετε?έβαλες τελικά ιντερνετ στο κινητό?

Χοανίτα,και9 η μυρτώ έχει πολλά σαλιά εδώ και καιρό.Η παιδίατρος είπε ότι αυτό μπορεί να κρατήσει και μήνα μέχρι να βγάλει δόντια.

Αφροδίτη,συλληπητήρια για τον παππού σου.

Γιώργο,μου φαίνεται πολύ δύσκολος ο αποχωρισμός, αλλά δυστυχώς τα οικονομικά πιέζουν. Ελπίζω να έχετε βοήθεια από γιαγιάδες.

Samarcande, σας καμάρωσα στο video!!!φτου φτου φτου!!!Εγώ πήρα το Νο 3 libero όταν ήταν 5.300. Χθες στο σουπερ μαρκετ είχε προσφορά 1+1 δώρο.

Κατά τα άλλα εμείς είμαστε καλά!Η μικρή μας έχει ξετρελάνει, ειναι ζουζούνα και πολύ κοινωνική και χαμογελαστή. Από το πρωί που ξυπνάει είναι με το χαμόγελο. Θέλω να πιστεύω ότι το πήρε από μενα χχιχιχιχ!!Η αλήθεια έιναι , γιατί να μην είναι χαμογελαστή?οι γονείς της την αγαπάνε και την φροντίζουν , η μαμά είναι πάντα εκεί και την θηλάζει όποτε το ζητήσει, κοιμάται. τι άλλο να θέλει?!?!

Καλημέρα σε όλους από τα όμορφα Χανιά!

Kalimera!!! Eimai stin mama mou..

8a figw twra na paw na kanw apotrixwsi giati apo Deuteras 3ekina i adeia tou andra mou oxi pws 8a pame diakopes alla mporei na pigenoerxomaste na min eimai k opws tin arkouda kalokairiatika :))

Me tin mikri teleiwsame ton 8ilasmo stis 9 euxomai ws tis 11-11:30 pou ipologizw na epistre4w apo tin ais8itiko na min peinasei fisika exw gala diko mou edw stin mama mou alla protimw na 8ilasw gia na adeiasei k to sti8os..Twra koimate sto relax..

Efigaaaaaaa

Καλή αποτρίχωση Andria,έτσι να περιποιούμαστε τους εαυτους μας!!!

Γιώργο,ξέχασα να σου ευχηθώ για τη γιορτή και τα σημερινά γενέθλια!!!να είναι τυχερό και υγιές!!!!

Γωγώ, φτου φτου φτου, ο γιος σου είναι ετοιμος για φαντάρος!!!65 εκ!!!!

Καλημερα!

Γιωργο Χρονια ΠΟλλα στο μωρο σας!

Δαναη εγω ειμαι η Γεωργιαννα! Θα σου στειλω τις φωτο σε λιγο. Μια χαρα η κορουλα σου και εννοιειται οτι με τρελενει το χαμογελο της!!!!!

Ουτε μια μερα να μην τους χαρισεις!!Να πανε να ..... κανουν κανενα μπανιο!!!!!

Ακομη δεν ξερουμε ποτε θα φυγουμε, μαλλον Κυριακη σημερα θα μου πει για να κλεισω τα εισητηρια.

Εχθες το απογευμα πηρα και τις μπομπονιερες. Σας βαζω φωτο.

post-4242-13873937445287_thumb.jpg

post-4242-13873937445556_thumb.jpg

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
    • Μμμ δύσκολο. Κ εγώ στο πρώτο παιδί που ήμουν αναπληρώτρια επέστρεψα στις 63 μέρες, αλλά μου την κρατούσαν οι γιαγιάδες. Επίσης μέχρι τις 1,30 το πολύ ακούν σπίτι. Τώρα που έγινα μόνιμη θα γυρίσω τον Σεπτέμβριο στη δουλειά. Είμαι δασκαλα όπως κατάλαβες. Εσύ δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει?
    • Όχι,όχι. Από τις 20 μέρες πίνει ξένο. Κ μένα καλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι οπότε δεν αγχώνομαι. 
    • Γίνεται αυτό; Το να το κάνεις σπίτι δεν προυποθέτει ότι ξέρεις και πότε θα πας μαιευτήριο; Ή είναι κάτι τόσο γρήγορο που με το που αρχίσουν οι συσπάσεις, κάνεις κατευθείαν τη διαδικασία; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...