Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ 2011!!ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ!!

Recommended Posts

Anastasia mou egw xwris na exw provlima stin mesi k tis 2 teleutaies meres ponesa tin plati mou pou tin eixa sto ring sling..Den 3erw an einai tixaio i an to evala la8os..Aa 3exasa na sas pw simera i mikri mou ekane mpolika kakakia moni tis xwris kammia voi8eia :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 959
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Λοιπον βρηκα το λινκ της εκπομπης που βγηκε ο Αρουλης μας με την μαμακα του!! Δειτε πως φτιαχνει μαρσιπο απο πετσετα. Ειναι στο 134λεπτο.

http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=l ... h_an_mg%3d

φοβερο ζευγαρι, μαμα και γιος!!!!εκλεψαν την παρασταση!!!γεωργιαννα ευχαριστω για το λινκ, το εψαχνα και δεν το εβρισκα!!

Anastasia mou egw xwris na exw provlima stin mesi k tis 2 teleutaies meres ponesa tin plati mou pou tin eixa sto ring sling..Den 3erw an einai tixaio i an to evala la8os..

Κι εγώ νομίζω ότι θα με ζορίσει το sling. Το mei tai μοιράζει καλύτερα το βάρος αλλά είναι ζεστό για καλοκαίρι. Πρέπει να το σκεφτώ καλά για να μην πάρω κάτι που δε θα το χρησιμοποιήσω!

Μη με πείτε "γουρούνα" αλλά έχω πάρει ένα μπολ προφιτερόλ μπροστά μου και μασουλάω :lol::lol:

Είμαι χαρούμενη γιατί η μικρή μου είναι ήσυχη σήμερα! Φτου-φτου μην τη ματιάσω!

Και από χθες, έχει γίνει φίλη μας και η πιπίλα! Όταν της πέφτει, "νιαουρίζει" και πάω και της την ξαναβάζω στο στόμα.

Σαμαρ, ο Αρούλης τι έπαθε χθες? Είχατε κι εσείς κλάμματα,ε? Τι κρίμα να μη μπορούν να μας πουν τι τους ενοχλεί....

αναστασια, χαιρομαι που ειστε καλυτερα!!!μπραβο!!! εμας σημερα εχει λιγη γκρινια, και με το που την παιρνει ο υπνος, μετα απο λιγο ξυπναει!!!μπορει να πω βλακεια, αλλα μηπως μεγαλωνει το σωματακι της κι εχει ανησυχια;;;;

ασχετο, μια φιλη μου ειπε οτι ο θηλασμος προκαλει ξηροτητα στον κολπο, και να πω στο γυναικολογο να μου γραψει καμια αλοιφη για οταν ξαναρχισω..το σπορ!!! ;);););)

Κορίτσια σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια!!

Αναστασία μου κάτι τον ενοχλούσε χθες τον Αρούλη, δε ξέρω τι ακριβώς, δεν έμοιαζε με κολικό, γκρίνιαζε από το πρωί, κοιμόταν ελάχιστα και μετά έκλαιγε, ζητούσε στήθος αλλά έκλαιγε πάλι και το απόγευμα δάγκωνε τα πάντα, το στήθος μου, το χέρι μου, το πετσετάκι! :lol: Την πιπίλα όμως πάλι δε την ήθελε με τίποτα! Το βραδάκι προστέθηκε κι ο εκνευρισμός της έλλειψης ύπνου κι ο κακομοίρης σπάραξε στο κλάμα. Χαλάρωσε με πολλή προσπάθεια, μπανάκι, μασαζάκι με λάδι λεβάντας, σκοτάδι και αγκαλίτσα. Σήμερα όμως είναι μια χαρά!! Και κοιμάται πολύ για ν'αναπληρώσει το χθεσινό. Ελπίζω και της μικρούλας σου να της πέρασε ότι ήταν!

Το ring sling σαφώς δε μοιράζει το βάρος τόσο καλά όσο ένα mei tai. Κάνει όμως κι αυτό μια κατανομή βάρους στην πλάτη και αν το φοράς σωστά και με σωστή στάση σώματος, δεν πρέπει να πονάει. Εμένα η μέση μου δε μ' έχει ενοχλήσει ακόμα παρότι μια ευαισθησία την είχα πάντα. Μπορείς Αναστασία, να δοκιμάσεις να φτιάξεις sling μ' ένα παρεό ή μια πασμίνα αν έχεις στο σπίτι για να δεις πως σου πάει. Πάντως και το mei tai είναι σαφώς πιο ζεστό από το ring sling αλλά δεν είναι απαγορευτικό για καλοκαίρι.

Μόλις ξύπνησε ο Άρης από τον τρίωρο ύπνο του και πεινάει σα τρελός!!

Τα' πεξα !!! Δεν σας γραφω ποσα εκανα σημερα γτ θα με πειτε τρελη. Αλλα εστω κοιμηθηκα μια ωρα το μεσιμερι μαζι με το μωρο. Στεναχωρηθηκα που δεν προλαβα να φτιαξω κατι σαν μιλφει, η ιδεα ειναι απο την Αναστασια που το εφτιαξε! Ομως εφτιαξα κεικ και ζελε.

Παω να κοιμηθω αυριο εχω τρξιμο και το απογευμα εμβολια! 2 θα κανουμε εμεις, γαστρεντεριτιδας ενεσιμο και μηνιγιτιδας.

Ειχα μια απορια. Μετα την βαπτιση θα πρεπει να παω το μωρο για 3 κυριακες στην εκκλησια να τον κοινωνισω. Το μωρο ομως δεν ξερει να ανοιγει το στομα του αλλα και δεν θελω να του δωσω κρασι σ'αυτη την ηλικια! Αφηστε που θα ειμαι Κεφαλλονια την πρωτη Κυριακη μετα την βαπτιση. Τι να κανω; Να ρωτησω τον παιδιατρο για το κρασακι(εαν το θυμηθω); Την γνωμη σας!!

καλημερα μανουλες και νταντι!!!

γεωργιαννα, δε νομιζω να ειναι προβλημα το κρασακι, ολα τα μωρα το κανουν!!!!παντως, για να σου φυγει η ιδεα, ρωτα τον παιδιατρο!!δαφνη, κι εμενα, ετσι ηταν χτες!!!! :o:o:o:o βρε κοριτσια, πρωτη φορα το κανει!!!ολη μερα ειχε νευρα που δεν κοιμοταν, με το που την επαιρνε ο υπνος-οπουδηποτε, στην κουνια, στην αγκαλια, στο ριλαξ- κοιμοταν κανα 5λεπτο και μετα ξυπνια και φτου απ'την αρχη!!!το βραδυ ουτε θυμαμαι τι ωρα κοιμηθηκε, 1 η 2, και κατα τις 8 ψιλοεφαγε, γιατι κοιμοταν ορθια!!!!τωρα κοιμαται ακομα...μακαρι να μας περασει σημερα και να ειμαστε μια χαρα.... εν τω μεταξυ, την παρασκευη που τη ζυγισα ειχε παρει απο τη δευτερα 100 γρ και σημερα που τη ζυγισαμε κανονικα πηρε, στο ΣΚ , αλλα 110!!!λετε να ειχε αυτο το αλμα αναπτυξης;;;;

γεωργιαννα, σκεφτομαι μονο, τη φασαρια και τη λατζα ολων αυτων που κανεις και κουραζομαι!!! χαρας στο κουραγιο σου!!!!

σημερα τα ιδια....αρχιζω και βαριεμαι...αντε να τα μαζεψουμε να παμε στο χωριο, τουλαχιστον θα εχει δροσια και απλα...

εσεις τι κανετε;;;;

Αναστασία μου κάτι τον ενοχλούσε χθες τον Αρούλη, δε ξέρω τι ακριβώς, δεν έμοιαζε με κολικό, γκρίνιαζε από το πρωί, κοιμόταν ελάχιστα και μετά έκλαιγε, ζητούσε στήθος αλλά έκλαιγε πάλι και το απόγευμα δάγκωνε τα πάντα, το στήθος μου, το χέρι μου, το πετσετάκι! :lol: Την πιπίλα όμως πάλι δε την ήθελε με τίποτα!

Δάφνη, ακριβώς τα ίδια έκανε και η δικιά μου ξεκινώντας από την συνάντηση που έκανε εκείνα τα περίεργα όταν πήγαινα να την αλλάξω, αλλά κράτησε δυο μέρες! Μιλάμε για σπαρακτικό κλάμα..

Ευτυχώς πέρασε!! Τώρα είναι πάλι το καλό μωράκι που ήτανε πριν!

Βλέπω και της Αφροδίτης η μπέμπα έκανε κάτι παρόμοιο :? τι στο καλό? Όλες θα το περάσουμε?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ..ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑ?ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΠΕΘΕΡΑ..ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΠΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΣΚ...ΑΡΧΙΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ...ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΙΟ...ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕΤΑ..ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΓΩΤΑΤΖΗ ΕΞΩ ΑΠΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ..ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΗ ΚΑΙ Μ ΑΡΕΣΕ...ΕΠΙΣΗΣ ΕΨΑΞΑ Κ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΝΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ...ΚΑΙ ΦΤΗΝΕΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΒΡΗΚΑ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ...ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!!ΕΣΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ?

Δάφνη, ακριβώς τα ίδια έκανε και η δικιά μου ξεκινώντας από την συνάντηση που έκανε εκείνα τα περίεργα όταν πήγαινα να την αλλάξω, αλλά κράτησε δυο μέρες! Μιλάμε για σπαρακτικό κλάμα..

Ευτυχώς πέρασε!! Τώρα είναι πάλι το καλό μωράκι που ήτανε πριν!

Βλέπω και της Αφροδίτης η μπέμπα έκανε κάτι παρόμοιο :? τι στο καλό? Όλες θα το περάσουμε?

αναστασια, δεν ξερω τι ειναι αυτο που την επιασε.... :(:( σημερα, τη θηλαζω πιο συχνα, και δεν τρωει πολυ, αλλα τρωει....μετα, αρχιζει τη γκρινια της νυστας, και μονο αγκαλια ηρεμει..πριν λιγο κοιμηθηκε και χαιρομαι, γιατι πιστευω οτι σιγα σιγα θα βρει το ρυθμο της....τι ειναι κι αυτο παλι!!!!! η μαμα μου λεει οτι φταιει η ζεστη, τι να πω....

γιουλη μου καλως ηρθες και περαστικα στην πεθερα σου!!!!την επομενη φορα θα ερθεις σιγουρα, να γνωρισουμε και τον αλεξακο!!!!εγω, μαλλον θα μπορεσω μετα τις διακοπες, το σεπτεμβρη, γιατι δεν αντεχουμε αλλο την κλεισουρα και θα φυγουμε αυτη την εβδομαδα για το χωριο!!!κι εμενα, μ'αρεσει ο παγωτατζης στη βαπτιση!!!

Γεια σας!

Γιουλη παγωτατζη θα βαλω και εγω επειδη ειναι τον Αυγουστο η βαπτιση. Τα βαπτιστικα δεν τα διαλεγει η νονα; πως και τα διαλεξες εσυ;

Αφροδιτη δεν εκανα μονο φαγητα αλλα και μπολικες δουλιες στο σπιτι.

Σας βαζω το προκλητηριο. Ειναι κατι πολυ απλο, εγω δεν θα εβγαζα αλλα ηθελε η πεθερα μου.

post-4242-13873937441569_thumb.jpg

Τι ωραία στρουμφάκια!!! Πολύ όμορφη η πρόσκληση Γεωργιάννα!

Σήμερα επιτέλους πήγα στο γιατρό να με δει, όλα καλά! Πήγαμε και σε ΚΕΠ και βγάλαμε ΑΜΚΑ του Άρη και κανονίσαμε αύριο το πρωί να κάνουμε και τον υπέρηχο να δούμε για ΓΟΠ, να μου φύγει κι αυτή η ανησυχία. Κι επιτέλους αύριο θα πάμε να πάρουμε καινούριο καρότσι!

Λέμε το ΣΚ να φύγουμε για Ακράτα και να μείνουμε όλη την άλλη βδομάδα γιατί πήξαμε στην Αθήνα...

γεωργιαννα πολυ ομορφη η προσκληση!!!!!!!

εχθες περασαμε πολυ ομορφα στην βαπτιση!!!η μπομπονιερα ηταν βαζακι γυαλινο με ενα στεμμα μπλε κ τα κουφετα μεσα για γλυκο ειχε προφιτερολ μετα στο κεντρο ειχε δυο μεγαλα βαζα με ζαχαρωτα κ χωνακια να βαζει ο καθενας οτι θελει ειχε κ μικροσκοπικα κουβαδακια με βασιλικο μου αρεσε πολυ γιατι ειχε δυο κλοουν κ σε ολο το γλεντι ακουγοταν παιδικα τραγουδακια ΜΟΝΟ!!!

τα χρωμματα της βαπτισεις ηταν μπλε πρασσινο...

θελω πολυ κ εγω να κανουμε την βαφτιση τωρα που ειναι ακομη μικρουλα ειπα τον αντρα μου να ξανα μιληση με τον κολλητο του να δουμε αν θα το βαφτιση σιγουρα μην περιμενω τζαμπα τοσους μηνες,κ αυτος μια δουλεια κανει εχει μια κορουλα κ ακομη ενα που ειναι στο δρομο τωρα :P:P:Pκ θα γεννηθει την περιοδο που θα καναμε την βαφτιση..

σημερα καναμε κ τα εμβολια μας τελικα το εκανα κ της γαστρεντεριτιδας...

για το αμκα σας το ειχα γραψει πριν μηνες οτι χρειαζετε..

καλα ο αρουλης εκλεψε την παρασταση!!!φοβερος τυπας με το καπελακι του!!!!!

Καλημερα!!

Πηγαμε εχθες παιδιατρο. Ειμαστε 7900γρ και 65εκ. Τον πειραζε ολη την ωρα!!! Θα ξεκινησουμε φρουτα 5,5 μηνων αλλα πιο μετα δεν θα ξακινησουμε ρυζαλευρο.

Περιμενει οτι ο μικρος μου θα σπασει το ρεκορ του στο βαρος που ειναι 6,5 μηνων 11 κιλα!!! Αλλα το παιδακι τωρα ειναι 4 ετων και ειναι αδυνατος. Μεχρι 2 ετων θα τον αφησουμε να τρωει οτι θελει μετα θα φανει εαν ειναι βαρυς ή οχι. Αλλα τωρα δεν ειναι χοντρος!

Ευχαριστω, γτ εμενα δεν μου πολυ αρεσε η προσκληση ηθελα με τον Γουινι.

Σουλα μου και εμεις στην βαπτιση γαλαζιο με λαχανι θα ειναι τα χρωματα. Τι σας ειπε ο γιατρος;

Περιμενω την κοπελα να μου βαψει τα μαλλια μου ανταυγειες.

Αφροδιτη ποτε γυρνας απο το χωριο;

Kalimera!!

K emeis pigame sta e3wterika iatreia tis perioxis mou mono k mono gia zigisma ..Evale 1cm i4os k varos mono 195 gr se 2 evdomades :(..Einai liga ee? I kopela mou eipe na paw se 1 evdomada pali k an sinexisoume etsi an einai na tin 3ipnaw sta mesa tin nixtas gia 8ilasma giati koimate seri k xanei geuma..Ma 3erw pws meta ta 4kg den ta 3ipname (oxi pws prin tin 3ipnaga) emeis eimaste 4320 gr..Den itan i alli kopela pou itan tin perasmeni fora pou itan pio xalari k ka8isixastiki..I simerini me agxwse paaaaaaaara polli :(

Vrika auto to pinaki pou mas dimosieuse prin kanena mina i Daphne..28/06 3720gr k simera 4320gr sxedon mina diladi k evale 600gr epomenws eimaste metrioi..Tin 8ilazw k den klaiei fenete na tin ikanopoia to gala mou alla giati den vazei to varos pou prepei?

Πίνακας για την φυσιολογική αύξηση του βάρους στα αποκλειστικά θηλάζοντα βρέφη

# 1ος – 4ος μήνας: 113-227 γρ. την εβδομάδα δηλαδή 453-906 γρ. το μήνα

# 4ος – 6ος μήνας: 85-142 γρ. την εβδομάδα (περίπου 340-568 γρ. το μήνα)

# 6ος – 12ος μήνας: 42-85 γρ. την εβδομάδα (περίπου 168-340 γρ. το μήνα)

Καλημερα!!

Πηγαμε εχθες παιδιατρο. Ειμαστε 7900γρ και 65εκ. Τον πειραζε ολη την ωρα!!! Θα ξεκινησουμε φρουτα 5,5 μηνων αλλα πιο μετα δεν θα ξακινησουμε ρυζαλευρο.

Περιμενει οτι ο μικρος μου θα σπασει το ρεκορ του στο βαρος που ειναι 6,5 μηνων 11 κιλα!!! Αλλα το παιδακι τωρα ειναι 4 ετων και ειναι αδυνατος. Μεχρι 2 ετων θα τον αφησουμε να τρωει οτι θελει μετα θα φανει εαν ειναι βαρυς ή οχι. Αλλα τωρα δεν ειναι χοντρος!

Ευχαριστω, γτ εμενα δεν μου πολυ αρεσε η προσκληση ηθελα με τον Γουινι.

Σουλα μου και εμεις στην βαπτιση γαλαζιο με λαχανι θα ειναι τα χρωματα. Τι σας ειπε ο γιατρος;

Περιμενω την κοπελα να μου βαψει τα μαλλια μου ανταυγειες.

Αφροδιτη ποτε γυρνας απο το χωριο;

Ftou ftou Gewrgianna mou!! Panta tetoia :D

Ανδρια μην αγχωνεσε! Τα μωρα σιγα σιγα δεν θα βαζουν οσα γρ. βαζανε στην αρχη αλλα πιο λιγα. Μια χαρα ειναι η Βικτωρια. Και ΠΟΤΕ μην την ξυπνας την νυχτα γτ θα μαθει ετσι και μετα θα ξυπναει συνεχεια μεχρι μεγαλη, εχω ακουσει περιπτωσεις. Εαν δεν εβαζε καθολου θα σου ελεγα ναι ξυπνα την.

Λοιπον ο Αλεξανδρος επινε απο 25ημερων μονο ξενο. Απο 2μηνων 4750γ μεχρι 4 μηνων εβαλε 1,5κιλο, 6250γρ. Μετα 7 μηνων ηταν 7800, δηλ. μεσα σε 3 μηνες εβαλε 1600γρ. και μετα 100γρ. μεχρι τον 9 μηνα. Τωρα ειναι ολοκληρο παλικαρι, ζωη και υγεια να εχει το μαναρι μου!!!

Γι' αυτο μην μας αγχωνουν πια με τα γραμμαρια των μωρων μας οσο θελουν θα φανε!!!!!!!

Αφροδιτη μου αυτα ειναι γραμμενα στο βιβλιαριο του.

Ανδρια μου το προβλημα ειναι οτι αδυνατο πια να τον συκωνω με αυτο το βαρος!!!!!!!!!!!

Gewrgianna mou ton perasmeno mina evale 835 gr mesa se 25 meres para poli kala..Oxi den 8a tin 3ipnaw den trella8ika :) ka8omai k akouw tin ka8e asxeti pou mou leei vlakeies k agxwnome.. Alles mamades prospa8oune na kanoune ta mwrakia tous na koimounte seri k egw na tin 3ipnaw?

Nai prepei na einai poli diskolo..Emena poso einai k stin poli wra pou tin krataw ponaw ta xeria mou oxi esi..

Aa k apo tis 10 autou tou mina den edwsa ka8olou 3eno, eixa dwsei mono gia 2 meres ena eidiko gala pou mou eipe i paidiatros pws kanei gia kolikous gia na to dokimasw k gia na doume an peinouse k eklaige k oxi logw kolikwn k telika den eida kammia diafora sto mwro k den 3ana dwsa..

Toses 8isies na edraiwsw ton 8ilasmo k na me epireazoune me tin prwti idiotropia, to prwto klama tou mwrou k me ta mi ikanopoiitika gr? Eleos autoi oi giatroi...Ok ta eipa k 3alafrwsa :)):))

George mou mporw na katalavw pws 8a noiw8ete pou 8a parete ton mikro Xrisovalanti se vrefonipiokomo alla distixws asw4ete i oikonomiki mas anagki..NAI to 3eroume pws giortazete me8aurio :D avrio 8a pame me tin mama mou,tin nimfi mou k tin mikroula sto ekklisaki tis Agias Eirinis Xrisovalantw se ena xwrio pou 3ana piga k 8a ana4w keraki gia oles/olous sas :)..Exw ta3ei tin Victoria, me tin voi8eia Tis katafera na meinw egkios,8a tis kanw k tin giorti Tis einai to ligotero pou mporw na kanw gia Auti..

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...