Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ 2011!!ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ!!

Recommended Posts

Κριμα η μανουλίτσα σου...χαλάρωσε κ εσυ λιγο βρε,αστην να χαρεί λιγο αυτην την ευτυχία που ζεί....

τα μωρά μεγαλώνουν κ οι στιγμές περνουν κ χάνονται,μην της το στερείς ,βάλε καποια ορια σε λογικά πλαίσια............

Gwgw mou den milousa toso kairo gia na min tin stenaxwresw alla x8es den ante3a allo 3espasa.. Simfwnw me oso les :D..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 959
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

βλεπω τα περασατε ωραια!!!!!γεωργιαννα εμεις θελουμε να δουμε φωτοοοοοοοοο!!!!!

ειρηνακι σε καμμια εβδομαδα θα κατεβουμε μαλλον θα σου στειλω sms να κανουμε κ εμεις την δικη μας μινι συναντηση :lol::lol::lol:

αχ αντρια σε καταλαβαινω κ εω την φωναζω την μαμα μου νοιωθω ασχημα αλλα ετσι μου βγαινει...

Steisy καταρχήν πρέπει να είσαι ήρεμη γτ μεταδίδεις την ανυσηχία σου στο μωρό κ αυτό δεν βοη8άει την κατάσταση,να την κάνεις ντουζάκια να χαλαρώνει κ να την έχεις αγκαλίτσα...μπορεί με κάτι να τρόμαξε κ να το βλέπει κ στο ύπνο της,μπορεί να είναι τα ουλάκια της ,αλλα νομίζω είναι λίγο νωρίς,το μονο σίγουρο είναι πως 8α περάσει...κάνε υπομονή.

Ενημερωσε μας όταν ηρεμήσει ,οκ???

Γεωργιάννα δλδ όλες κοιμόμασταν ε???

Ειχα τους άλλους να μου το λένε τωρα επιβεβαιώθηκε κ απο σας....ωραία!

Αλλά όχι κ κοιμόμασταν,ειναι βαρύ...τότε κάναμε τα καλυτερά μας,ήταν αλλιώς :lol:

Ο Αλέξανδρος ειναι τόσο ειλικρινής που πε8αίνω!!!

Τα μαλλιά της του έκαναν εντύπωση αλλα την προτιμούσε με το καπέλο :lol:

8α σας στελω email με photo ...εκτος απο Γεωργιάννα,Δαφνη κ Ελενα...στειλτε μου τα email σας.\

Πάω να τσακω8ώ τώρα με την ντουλάπα να δώ τι στο καλό μου κάνει για να φορέσω το βράδυ....η αλή8εια ειναι πως αν απογοητευτώ...δεν πάω κ που8ενα.

Φιλιαα σε ολους κ σε σένα γλυκέ ντάντυ με τον υπέροχο γιό σου!!!

Piga na sas gra4w minima k den to dimosieuse..8a sas elega pws simera einai i 4i mera pou pali den ekane kakakia k eimaste mesa stin idiotropia,pws tin lipame k den 3erw pws na tin voi8isw :( k pws nomizw ekana ta panta!! K amesws mou fwnazei i mama mou na paw sto dwmatio k ti vlepw? tin mama mou k ton mpampa mou se 8esi maxis :)):)) na kratane to pani na min vgoune e3w, mwromantila k i Victoria na tous [smilie=pottytrain5.gif] me piesi, telika tin katafere i mama mou..Milame ekane para pooollllaaaa :P..Eutixws k xwris ipo8eto!!!!!

Klaiei pali mallon den teleiwsane apapa poli xesa mas vgike :)

Ανδρια πολυ χαιρομαι που τελειωσε και αυτο το μαρτυριο με τα κακα της. Μηπως να της κανεις καθε μερα μασαζακι στην κοιλιτσα.

Γωγω μου να σου πω να χαρεις εχω 2 παιδια και κανενα απο τα 2 δεν μου μοιαζει!!!!!! τι να πω;;;

Λενε οτι αγαπαμε πολυ τον ανδρα μας γι'αυτο τους μοιαζει!!!

Μην απογοητευεσαι με τα ρουχα. Βγες να διασκεδασεις!!

Σουλα να μου στειλεις το μαιλ σου.

Ευτυχως που θα παμε βολτα τωρα να κουραστω γτ ξεραθηκαμε 2 ωρες το μεσιμερι!! δεν εχω ξανακοιμηθει τοσο πολυ!!

Δεν νομιζω να χωνεψε απλα μπορει να μην ειχε χορτασει καλα. και μπορει να πιει λιγο.

Γωγώ, προσπαθώ να μην αγχώνομαι αλλά δε βλέπω να έχω αποτελέσματα...

Μετά το ντεπόν ηρέμησε λίγο (εγώ περίμενα παραπάνω). Το σπαρακτικό κλάμα το έκανε μόνο :o δύο φορές σήμερα αλλά το κανονικό κλάμα συνέχεια.... Έχει συνέχεια τα χέρια στο στόμα και σήμερα κράτησε παραπάνω την πιπίλα. Μου φαίνεται ότι την ανακουφίζει. Αν είναι τα ούλα....νωρίς ξεκινήσαμε.... Εχουμε να τραβήξουμε...

καλημερα!!

χτες πηγαμε βολτιτσα σε ενα ζευγαρι, φιλοι μας, που ειναι με το παιδακι τους στο εξοχικο τους στο δηλεσι, και ηταν η πρωτη μας βολτα εκτος αθηνων!!!!στο πηγαινε κοιμοταν σε ολη τη διαδρομη, αλλα στην επιστροφη το ματι γαριδα!!!!! :o:o:o:o 10 το βραδυ φτασαμε, μπανακι, μαμ, και ξεραθηκε στις 11!!!! ξυπνησε στις 6.45, μου εκανε χαρουλες, και στις 8 ξανακοιμηθηκε!!!!ωραια περασαμε, και, αν και ειχε λιγη γκρινια γιατι νυσταζε, καταφερε και πηρε εναν υπνακο, οποτε ηταν μια χαρα!!!!

αντρια, αυτο που λες με τα κακακια, το εχω παρατηρησει κι εγω, αλλα πιστευω οτι απλα αισθανεται πιο ανετα και μπορει να φαει καλυτερα απο πριν που ενιωθε μια δυσφορια....ετσι το ερμηνευω, δε νομιζω οτι προλαβε να χωνεψει το προηγουμενο γαλα...

αναστασια μου, τι παραξενο ειναι αυτο με τη γιωργια!!!!!κατι την ενοχλει η την ποναει, δεν εξηγειται διαφορετικα!!!να μας πεις πως παει....

γεωργιαννα, πρωτη φορα μου λενε οτι το παιδι μου δε μου μοιαζει!!!!!αληθεια, δεν εχω λαβει ακομα τις φωτο στο mail μου, μηπως δεν τις εστειλες, η στο εδωσα λαθος;;;; θα στο ξαναστειλω για σιγουρια!!

γωγω, πως περασες στο ποτακι;;;;

αντρια, αυτο που λες με τα κακακια, το εχω παρατηρησει κι εγω, αλλα πιστευω οτι απλα αισθανεται πιο ανετα και μπορει να φαει καλυτερα απο πριν που ενιωθε μια δυσφορια....ετσι το ερμηνευω, δε νομιζω οτι προλαβε να χωνεψει το προηγουμενο γαλα...

Kalimera!!

Etsi lew k egw den pistevw na proftanei na to xwne4ei aplws eipa na rwtisw giati den gnwrizw ap'auta :D

καλημερα μανουλες μπαμπακα κ ομορφα μωρακια!!!!

σημερα θα κανουμε την πρωτη μας κοινωνικη εμφανιση θα παμε σε βαπτιση!!!!!χαιρομε πολυ!!!!

αντρια κ μενα μετα τα κακα τρωει σαν λυκος μαλλον πεινανε τι να πω...

εν το μεταξυ τωρα που εχει ζεστη δεν τρωει καλα...70 με 100 γρ στο 4ωρο κ μια φορα την ημερα 150γρ...

κοριτσια καλημερα...γραψατε πολλα και δεν τα εχω διαβασει,ευχομαι να περασατε καλα,εμεις εχουμε μια αδιαθεσια,ο μικρος,προχθες ξυπησε με ενα σπαραχτικο κλαμα ,ενω γενικα δεν κλαιει....εγω φοβηθηκα οτι κατι τον τσιμπησε ,καθοτι τρελλη φυση ολογυρα μας,γιατρο τηλ.ελα μου λεει να το δω,αρχη ωτιτιδας,καλα που πηγα αμεσως.αντιβιωση...ευτυχως ειναι καλυτερα,συμβουλη,παντα να εμπιστευεστε το ενστικτο της μανας....ο αντρας μου ,κατσε να δουμε κανενα συμπτωμα μου ελεγε...ευτυχως που πηγαμε,α με τα το κλαμμα μου εκανε αναφιλητα και ο γλυκουλης μου βαριααστεναζε...τα υπολοιπα δε σας τα λεω για ποτε εφτασα στη πολη....ραλιστας,τωρα τη Τεταρτη θα μας ξαναδει,μην υποτιμαται ποτε ενα διαφορετικο κλαμα...σας ευχομαι μια ομορφη Κυριακη,α εκεινο το βραδυ ειχαμε κανονισει ολες οι παλιες φιλες που ειαι εδω διακοπες να διασκεδασουμε,αλλα μαλλον ο γιος μου δε θελει τετιοα σχεδια απο τη μαμα του.... 8-)8-) 8-)happy μου τρωνε δυσκολα με τη ζεστη και μετα τα κακακια πεινανε σαν τρελλα αυτο ειναι αληθεια......

Καλημέρα!

Είχαμε ένα ήσυχο βράδυ (πάλι καλά)! Για να παίρνουμε δυνάμεις για τη μέρα και οι δυο μας ;)

Δεν μπορώ να καταλάβω τι την ενοχλεί. Σκέφτηκα και εγώ την ωτίτιδα που έγραψε η Γλυκερία (γιατί τα συμπτώματα μοιάζουν), αλλά αν ήταν έτσι αποκλείεται να κοιμόταν ήσυχη το βράδυ.. Η ωτίτιδα πονάει πολυυυυυ...

Τελοσπάντων... ας δούμε και τη σημερινή μέρα!

Αφροδίτη χαίρομαι που περάσατε ωραία στην εκδρομούλα σας!

Κι εσύ Σουλίτσα σήμερα, θα κάνετε εντύπωση στα βαφτίσια με την κουκλίτσα σου! Να περάσετε ωραία!

Οι υπόλοιπες τι θα κάνετε σήμερα?

Εμείς σπίτι, γιατί ο μπαμπάς μας δουλεύει :(

Έβαλα και το μαμ (μπιφτέκια με πατατούλες) νωρίς στο φούρνο για να προλάβει να φάει!

Καλημέρα!!!

swetty εχεις απόλυτο δίκιο σχετικά με το ένστικτο της μάνας....

Ευτυχώς πηγες γρήγορα κ ολα καλά,τουλαχιστον ξερεις τι γίνεται...η ωτιτιδα πρεπει να ποναει.

Περαστικά στο γλυκούλι.

Στεισυ τι έγινε με το μωρό??

Το δικο σου ένστικτο τι λέει,αν συνεχίσει καλυτερα να την δεί γιατρός.

Τώρα που το σκέφτομαι ,πως μπορεί να κρίνει ενας γιατρος τι εχει το μωρο τηλεφωνικως???

Λιγο ακυρο να δίνουν φάρμακα έτσι.

Τελικά βγήκα εχτές,πηγα στο Ζαππειο στην ΑΙγλη ,έχετε παει?

Μέσα στα δέντρα,ωραίος χώρος,μουσικουλα κτλ...χορεψα,ηπια κ ξέδωσα..

κ τωρα το κεφάλι μου ειναι κουδουνι....

Ευτυχως έδωσε το πρωινο γεύμα ο Χρηστος κ κοιμη8ηκα 4 ωριτσες .

Καλημερα!!

Αφροδιτη σου εστειλα τις φωτογραφιες την επομενη μερα. Εγω ειπα γενικα οτι δεν μοιαζουν, μη με παρεξηγητε!!! Μπορει η δικια σου να σου μοιαζει, και να μην το ειδα καλα. Βασικα τα παιδια αλλαζουν μεγαλωνοντας.

Γωγω μπραβο που περασες καλα, τωρα το μεσιμερι εαν μπορεις ξεκουρασου!

Γλυκερια παλι καλα που τον προλαβες στην αρχη. Εχω περασει πολλα βραδια ξυπνια με την ατιμη ωτιτιδα στον μεγαλο μου!

Υπαρχουν καποια πραγματα που μπορει ο γιατρος να σε συμβουλεψει απο το τηλ. και εαν δεν περασει να σε δει, οπως με το βηχα.

Εμεις πηγαμε στο Αλλου εχθες το βραδυ με τους κουμπαρους του ανδρα μου, καλα περασα. Ο μεγαλος ξεδωσε και ηρεμησε!

Ακουστε να γελασετε! Λεω στην κουμπαρα μου οτι εαν δεν ηταν 12.30 νυχτα θα θηλαζα το μικρο εδω, και μου λεει εισαι προχωρημενη εσυ, εαν το εκανα εγω θα με χωριζε. Φωναζω τον ανδρα της και του λεω εχεις προβλημα με το δημοσιο θηλασμο; Μου απανταει οτι θα θηλαζες σε τοσο κοσμο; εννοειται και το εχω ξανακανει πριν λιγε μερες που ξαναηρθαμε! Ο ανδρας μου δεν ειπε τπτ.

Δεν μου ειπε τπτ αλλο μετα αλλα μαλλον εχει κομπλεξ! Τι να πω! Ευτυχως οχι ο ανδρας μου!

Γειααα!

Κι εμείς είχαμε μια δύσκολη μέρα χθες, κάπου πονούσε το μικρούλι μου και σπάραξε. Ευτυχώς τη νύχτα ησύχασε και κοιμηθήκαμε καλά και σήμερα είναι χαρούμενος!

Γλυκερία περαστικά στο Λευτεράκη!!

Σούλα καλά να περάσετε στη βάφτιση!

Αχ τι ωραία Γωγώ, ποτάκι, χορός! Μου'χουν λείψει αυτά! Και στην Αίγλη είναι όμορφα πολύ!

Γεωργιάννα μερικοί άντρες είναι εντελώς κομπλεξικοί! Ευτυχώς και ο άντρας μου είναι αρκετά χαλαρός με το δημόσιο θηλασμό.

Αναστασία καλύτερα η μικρούλα? Κάτι περνάει το κακόμοιρο, αν συνεχίσει, καλό θα ήταν να ρωτήσεις και το γιατρό.

Αφροδίτη μπράβο για την εκδρομούλα! Πάντα τέτοια!

Άντρια και μένα συνήθως μετά τα κακάκια θέλει φαγητό.

Σήμερα το πρόγραμμα έχει χαλάρωση και κοκορίκο κοκκινιστό με μακαρόνια!

Λοιπον βρηκα το λινκ της εκπομπης που βγηκε ο Αρουλης μας με την μαμακα του!! Δειτε πως φτιαχνει μαρσιπο απο πετσετα. Ειναι στο 134λεπτο.

http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=l ... h_an_mg%3d

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...