Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ 2011!!ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 959
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

κοριτσια καλα να περασετε! ζηλευω λιγο... τελος παντων, εμενα λογω του εμβολιου ζαβλακωθηκε και κοιμηθηκε ολο το απογευμα και απο τις 2 το βραδυ ως τωρα ειχε ανησυχια και νευρα και την ειχαμε μια εγω μια ο γιαννης, τραγικες στιγμες... τωρα καταφερε να κοιμηθει μου πε η γιατρος της εδωσα κ λιγο ντεπον..

Δαναη εμενα μια χαρα μου φανηκε και σκεψου ειχαν περασει μονο 25 μερες και ειχα ραμματακια και εκτος περινεου και μεσα κ εξω ... ειχα νιωσει ελαχιστο τσουξιμο μετα... Με πηρε ο γυναικολογος και με εχεσε που δεν εχω παει ακομη αλλα τρεχω με τη μικρη και αισθανομαι μια χαρα... θα πηγαινα με τη μικρη στο μαρσιππο αλλα πως θα με εξετασει; τις ωρες που δεχεται δουλευει ο γιαννης για να την κρατησει..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γυρισαμε!!

Περασαμε πολυ ωραια και τα μωρακια μας! Εχουμε ολες μας πανεμορφα μωρα! Τα κοριτσακια της παρεας εχουν πολυ μαλλι!!!!!! Ενω εμεις λιγα πραγματα!

Γωγω απο μια σταγονα για 5 μερες 3 φορες την ημερα,αλλα εαν δεν περασει θα συνεχισω με το κολιριο και αλλες μερες.

Δαναη δεν πονεσα πολυ γρ εχω υγρα, θα σου πω την επομενη φορα εαν πονεσω επειδη εχουν ελαττωθει τα υγρα τωρα.

Ελπιζω και αλλες κοπελες να τα καταφερουν να ερθουν στην επομενη συναντηση! Τα μεμε παντως ηταν ολα εξω!!

Γεία σας!! Εμείς κάναμε μπανάκι,φάγαμε κ κλασσικά κοιμόμαστε ΠΑΛΙ! :lol:

Κοριτσάκια μου πέρασα πολύ όμορφα!! Χάρηκα πολύ σας γνώρισα κ απο κοντά!!Ελπίζω να κανονίσουμε σύντομα την επόμενη συνάντηση κ φυσικά να έρθουν κ οι υπόλοιπες μανούλες!! Άν γινεται κ όσες είστε εκτός Αθηνών θα ήταν τέλεια!

Πάντως όχι για να σας κολακεύσω..αλλα είστε όλες κουκλαρες κ απο κοντά κ τα ζουζούνια αστέρια όλα!!! :D φτου φτου! Φιλάκια!

Γωγούλα εμείς για το ματάκι κάναμε θεραπεία με tobrex τη 1η μέρα 1 σταγόνα ανα 1 ώρα :!: κ τις υπόλοιπες 4 μέρες 1 σταγόνα ανα 6ωρο.Αν δεν φύγει με τη 1η εβδομάδα μπορείς να το επαναλάβεις κ την επόμενη. Εμάς οι τσιμπλίτσες έφυγαν τη 2η εβδομάδα!

Κορίτσια 8έλω να ξέρετε πως χάρηκα παρα πολυ που σας γνώρισα,είσαστε όλες μοναδικές κ τα μωράκια σας φανταστικά!!!!

Γεωργιάννα εισαι τυχερή που έχεις εναν τόσο πανέξυπνο ,γλυκό ,πανέμορφο αγοράκι,τον Αλέξανδρο κ τον Αρουλη φυσικα,αλλα σίγουρα αυτη η επικοινωνια με τον μεγάλο σε κάνει να νοιώ8εις πως έχεις τον καλύτερο φίλο.

Ένιωσα λες κ σας γνωρίζω χρόνια :D

Έλπιζω την επόμενη να μπορέσουν κ οι υπόλοιπες μανούλες...περάσαμε ΥΠΕΡΟΧΑ!!!

Καλά εφαγα πακέτο στο αμαξι!!!Δεν μπορούσα με τίποτα να κλείσω το καρότσι!!

Το μωρό να κλαιει κ εγώ να έχω φρικάρει,φωναξα τον security κ κατεβάσαμε τα κα8ισματα για να το πάρω ανοιχτό ...όταν εφτασα σπίτι ο Χρήστος το έκλεισε με την μία-μου κοπηκε η ανασα- τοσο γκαγκααααααααα??????

Ουδέν σχόλιον!

8α συνεχίσω με το κολλύριο,αλλα λετε να βαζω ανα μία ώρα?

8α δώ.....

Την κοιμησα κ πάω να φάω παγωτάκι.....φιλια΄΄΄΄

Κορίτσια 8έλω να ξέρετε πως χάρηκα παρα πολυ που σας γνώρισα,είσαστε όλες μοναδικές κ τα μωράκια σας φανταστικά!!!!

Γεωργιάννα εισαι τυχερή που έχεις εναν τόσο πανέξυπνο ,γλυκό ,πανέμορφο αγοράκι,τον Αλέξανδρο κ τον Αρουλη φυσικα,αλλα σίγουρα αυτη η επικοινωνια με τον μεγάλο σε κάνει να νοιώ8εις πως έχεις τον καλύτερο φίλο.

Ένιωσα λες κ σας γνωρίζω χρόνια :D

Έλπιζω την επόμενη να μπορέσουν κ οι υπόλοιπες μανούλες...περάσαμε ΥΠΕΡΟΧΑ!!!

Καλά εφαγα πακέτο στο αμαξι!!!Δεν μπορούσα με τίποτα να κλείσω το καρότσι!!

Το μωρό να κλαιει κ εγώ να έχω φρικάρει,φωναξα τον security κ κατεβάσαμε τα κα8ισματα για να το πάρω ανοιχτό ...όταν εφτασα σπίτι ο Χρήστος το έκλεισε με την μία-μου κοπηκε η ανασα- τοσο γκαγκααααααααα??????

Ουδέν σχόλιον!

8α συνεχίσω με το κολλύριο,αλλα λετε να βαζω ανα μία ώρα?

8α δώ.....

Την κοιμησα κ πάω να φάω παγωτάκι.....φιλια΄΄΄΄

γειαααααααααααα σας!!! πολυ χαρηκα που γνωρισα τη Χριστινουλα, τη Γιωργια , τον Διονυσακη, τον Αρουλη και το Μαριο!!!πολυ καλα μωρακια, και ησυχα, και φαγανουλια!!!μπραβο στις μανουλες!!!να το ξανακανουμε οπωςδηποτε!!!κι εμενα, το κοριτσακι μου περασε πολυ ωραια, το απολαυσε!!! πολυ χαρηκα, κι ελπιζω την επομενη φορα να ειμαστε περισσοτερα μωρακια!!!!

εμεις, ειμαστε σπιτακι και τωρα ξυπνησαμε, και μας κανει βολτα ο μπαμπας μας!!!

τι κανετε;;;

αντρια;;; δαναη;;;αφρο, καλα ειναι η αννουλα;;

Ωραία που τα περάσαμε σήμερα!! :D:D:D Όμορφες και τρυφερές μανούλες και τσαχπίνικα, γλυκά μωράκια! Θα το επαναλάβουμε σίγουρα και θα έρθετε και τα υπόλοιπα κοριτσάκια!!

Ο Άρης συνέχισε τον ύπνο του στο μεγαλύτερο μέρος της επιστροφής αλλά τελικά θήλασα στο τελευταίο λεωφορείο λίγο πριν το σπίτι μας. Το πρωί στο μετρό, το μεσημέρι στο λεωφορείο, κατακτήσαμε όλες τις συγκοινωνίες! :lol::lol:

Αφρούλα μας περαστικά στη Αννούλα, ελπίζω να μη κρατήσει πολύ ακόμα ο εκνευρισμός του εμβολίου!

Όσο για το σπορ... περιμένω το ραντεβού με το γιατρό τη Δευτέρα κι ελπίζω να το εξασκήσω αμέσως μετά!!! :lol::P;)

Θυμάστε που σας είπα για το τρομερό gadget που βρήκα για τις διακοπές? Νάτο! Ο Άρης μέσα στο πάρκο/σκηνή του! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσα κι έξω από το σπίτι, τέλειο και για παραλία αφού το μισό έχει τέντα με αντηλιακή προστασία και το άλλο μισό είναι κουνουπιέρα! Τον έβαλα σήμερα μέσα για να δω πως του φαίνεται και να το συνηθίσει λίγο και τώρα ρίχνει τρελούς ύπνους!!

post-14188-13873937430098_thumb.jpg

Άφρο ελπίζω να έχει ηρεμήσει ήδη η Αννούλα!

Σαμαρ τέλεια η σκηνούλα!!!Θα κάνει τρελά αράγματα ο Αρούλης εκεί μέσα!! Μεγιά!

Άν ήταν λίγο μεγαλύτερη θα έμπαινα σίγουρα μαζί του!! :lol:

Μου τα φύλαφε για το απόγευμα ο ζούζουνος μου,πολύ γκρίνια κ δε καταλαβαίνω το λόγο!Τώρα τον πήρε ο ύπνος στο μεμέ,ούτε μπάνιο δε πρόλαβα να τον κάνω.Για να δούμε πώς θα συνεχίσουμε..

Εσείς τί κάνετε;Βολτάρετε ή κοιμηθήκατε κιόλας;

Xairome poli pou perasate wraia!!! :D

Egw eimai ligo stenaxwremeni giati milisa ligo apotoma stin mama mou k tis eipa pragmata pou i8ela alla pistevw me la8os tropo..Vasika i mama mou molis kla4ei to mwro opoios k an tin krataei paei k tin pernei agkalia palia rwtage gia na tin piasei ok den eipa na me rwta an tis dinw to dikaiwma auto einai poli akraio aplws apo moni tis na ma8ei pote den prepei na tin pernei enw twra tin pianei etsi to 3erw pws to kanei apo agapi k gia na me voi8isei alla me enoxla giati den eimai kammia xazi 3erw na frontisw to mwro mou..Den to kanei panta alla sixna, tis to eipa me asteio tropo xtes alla san na k den to katalave k simera to vradi meta apo poli kourasi tis tin eipa poli asxima k to METANOIWSA..Niw8w asxima..Meta mou tin zitise na tin parei gia ligo k eniwsa poli sk@ta..

samar ζηλεύω κ την υπέροχη σκηνούλα,αλλα τι να την κάνεις αν δεν πάς στο υπέροχο Κουφονήσι :geek:

Είναι φανταστική κ ο Αρουλης την βρίσκει πολυ φαινεται :D

Του χρόνου λέμε να κανουμε καμπινγκ καναμε πολυ εμεις κ 8έλουμε να αρέσει κ στο μωρό μας :D

Κοιμήθηκε νωρις,είδα Εζελ-μην κοροιδευετε αλλα εχω κολλήσει :) καταντια ???-

και προσπαθω να αντιστάθω στο κεικ παγωτό που λέγαμε γτ παροτι την γκάφα που έκανα το παγωτό ΠΕΤΥΧΕ!!! :lol:

Ξαφνικά χτυπάει κ το τηλ...του Χρήστου ειναι μαζεμενοι οι φιλοι του στο στέκι κ πάει να πιει μπυρίτσα....αχ πόσο ζηλεύω αυτους τους άντρες!!!

Αντε να μεγαλώσουν τα ζουζουνια μας να πιουμε κ κανα ποτηρακι κ εμεις!

Γεωργιάννα πως κ δεν μπήκες?Επεσες με τα μουτρα στους αντρες ε?????

Αντριά συζητησέ της το πάλι ήρεμα,με το καφε κ πιστευω 8α καταλαβει,αρκει να της εξηγησεις το πως αισ8άνεσαι.....

Nai avrio prepei na to sizitisw mazi tis giati 3erw pws tin pligwsa k pou 8a efiga 8a eklaige k mono pou skeftome pws eimoun i aitia na kla4ei kapoios niw8w poli asxima!!!

I mama mou einai poli tou spitiou, files den exei na paei kapou na 3eskasei olo kleismeni sto spiti einai k i Victoria einai i fili tis pia :) , i sintrofia tis, trella8ike mazi tis k 3erw pws den to kanei eskemmena alla apo ipervoliki agapi k gi'auto egw eprepe na to xeiristw kalitera :(

Nai avrio prepei na to sizitisw mazi tis giati 3erw pws tin pligwsa k pou 8a efiga 8a eklaige k mono pou skeftome pws eimoun i aitia na kla4ei kapoios niw8w poli asxima!!!

I mama mou einai poli tou spitiou, files den exei na paei kapou na 3eskasei olo kleismeni sto spiti einai k i Victoria einai i fili tis pia :) , i sintrofia tis, trella8ike mazi tis k 3erw pws den to kanei eskemmena alla apo ipervoliki agapi k gi'auto egw eprepe na to xeiristw kalitera :(

Κριμα η μανουλίτσα σου...χαλάρωσε κ εσυ λιγο βρε,αστην να χαρεί λιγο αυτην την ευτυχία που ζεί....

τα μωρά μεγαλώνουν κ οι στιγμές περνουν κ χάνονται,μην της το στερείς ,βάλε καποια ορια σε λογικά πλαίσια............

καλημερα!! η μπουμπου κοιμαται ακομα!!!

αντρια,σε καταλαβαινω, η μαμα μου ειναι ακριβως ετσι, λατρευει την εγγονουλα της και δεν θελει να ξεκολλησει απο πανω της...επειδη δεν μενει κοντα, κι εγω ειμαι πιο ελαστικη μαζι της, αλλα τις προαλλες που γκρινιαζε η μπεμπα και μου ειπε οτι το παιδι συγκαηκε ( ενω, καμια σχεση!!!!!) τα πηρα στο κρανιο και της φωναξα, γιατι με τον υπερπροστατευτισμο της με κανει και αισθανομαι κακια και αναισθητη.... :(:(:( μιλησε της με ηρεμο τροπο, κι ολα θα ξεχαστουν!!!!ετσι δεν ξεχνας κι εσυ τα νευρα της βικτωριας, οταν σου χαμογελαει;;;; ;);););)

γιωργο, εισαι πολυ καλος μπαμπας , κριμα που δεν εισαι εδω, κι η αντρια βεβαια, να βρεθουμε κι απο κοντα!!!ειμαι σιγουρη οτι ο χρυσοβαλαντης ειναι αστερακι!!!

σαμαρ, απο τωρα φανταζομαι τους υπνους που θα ριχνει ο αρης στην παραλια!!!!

γωγω, ειδες επιτυχια το παγωτο!!!σκιζει!!!ειναι και οικονομικο, και παρα πολυ ωραιο!!!τωρα με φειδω γιατι δεν καταλαβαινεις πως εξαφανιζεται.... :lol::lol::lol:

δεν πειραζει ελενα και λιγη γκρινια, αφου το παιδι το πρωι ηταν κυριος!!!!

Καλημερα!!

Γωγω μου μπηκα μολις γυρισα γτ μετα εφυγα παλι και οπως ηταν λογικο το βραδυ που γυρισα ημουνα κομματια.

Πηγα και εκλεισα τις μπομπονιερες και τα προσκλητηρια!!!!! Τελειωσα επιτελους!!! Το προσκλητηριο ειναι απλο με στρουφακια επανω χωρις την φωτο του μπεμπη. Η μπομπονιερα ειναι γαλαζια κρεμαστη με χαντρουλες και ενα καραβακι μεταλλικο που μπορει ο αλλος σαν μπρελοκ. Θα μου φτιαξει και το γυρω γυρω απο την κολυμπηθρα με καραβακι και αγκυρα.

Δαφνη πολυ ωραιο αυτη η σκηνουλα. Με γεια!!!

Ανδρια ενταξει μανουλα ειναι και αυτη και ολα τα συγχωρει. Θα καταλαβει οτι εχεις νευρα και απλα ξεσπασες!!

Παω να πλυνω τα πιατα γτ δεν εκανα τπτ εχθες!!

Καλημέρα, κορίτσια!

Χτες το απόγευμα δε μπήκα γιατί μου ξαναέκανε 3 φορές αυτό που μου έκανε στη συνάντηση.. Πολύ κλάμα λέμε. Σπαρακτικό.. σα να τη σφάζανε! Την έβαζα στο στήθος και έκλαιγε παραπάνω. Ουσιαστικά μετά τις 3 και μέχρι τις 10 το βράδυ δεν είχε θηλάσει καλά. Κάτι 2λεπτα μόνο :shock: . Στο τέλος τη βάλαμε στο αυτοκίνητο και πήγαμε βόλτα. Ηρέμησε κάπως. Πήγε να το ξανακάνει αλλά πιο ήπια. Γυρίσαμε, έφαγε στις 23:30 και ξανά στις 12:10, και μετά ξεράθηκε! Σήμερα είναι ένα "άλλο" παιδάκι! Ελπίζω να μην την πιάσει αργότερα γιατί δουλεύει ο άντρας μου και θα είμαι μόνη.. Χτες αν δεν τον είχα, δεν ξέρω τι θα έκανα..

Γεωργιάννα μου εντελώς λογικό να κουραστείς,με 2 παιδιά κιόλας...

Οσο για τις μπομπονιέρες κ τα προσκητήρια,είναι που δεν ασχολιόσουν κα8όλου :lol:

Είναι πολύ ωραία όπως τα περιγράφεις!!!

Άντε με το καλό το ζουζουνι να μπεί στην κολυμπή8ρα!

Κορίτσια κάτι αλλο που μας ενώνει ειναιιιιιι.....το shopping therapy !!!Τρελαίνομαι κ ας μην έχω πάντα χρήματα εστω ένα μικρό πραγματάκι μου φτιάχνει εντελώς την διά8εση!!!

Σήμερα έφτιαξα μουσακα,αλλά κατέβηκα 2 φορές κάτω με το μάρσιππο γτ ξέχασα αυγα...τι ταλαιπωρια!!!

Απο τις 7 που την ταισα είμαι ξύπνια για να τελειώσω τις δουλειές κ να είμαι πιο χαλαρή το υπόλοιπο της ημέρας.....καλα αφηστε το άλλο !!!

8α κάνω την πρώτη μου βραδινη έξοδο με την παρέα για ποτάκι...χωρίς τον Χρήστο βέβαια γτ 8α έχει την μικρούλα....

Το ερώτημα είναι ¨ 8α μπορώ να ανοίξω τα μάτια μου το πρωί για να την ταίσω????

Εκει σε 8έλω....γτ ο Χρηστος δουλευει....οπως κ να χει 8α τα καταφέρω...

Ποτακι κ μουσικουλα....τι καλααααα!!!!

Kαλημέρα! Κρίμα για τη Νορβηγία ρε γμτ..τα έβλεπα τώρα.

Κορίτσια SOS!!! "Μάλλον" αδιαθέτησα! όχι όμως κανονική ροή,είχα 2 σταγόνες το πρωί(όχι όμως τόσο έντονο κόκκινο) κ τώρα μόνο στο σκούπισμα! Τα νεύρα μου! Γιατί όμως βρε κορίτσια; Δεν υποτίθεται οτι περίοδο δεν έχουμε όσο θηλάζουμε;; Είναι άραγε αυτό περίοδος ή τπτ άλλο; :roll:

Ό μικρούλης μου όλο στο στήθος θέλει να είναι κ γκρινιάζεις ασταμάτητα.Λέτε να φταίει αυτό; Δεν έχει συμβεί σε καμια άλλη εκτός της Ειρήνης;

Αναστασία πώς είστε τώρα;

Γεωργιάννα ωραίες ακούγονται οι μπομπονιέρες κ ταπροσκλητήρια! Με το καλό!

Γωγώ καλά να περάσεις σήμερα!!

Αντριάκι οι μανούλες όλα τα ξεχνάνε μην ανησυχείς απλά καλύτερα ξεκαθάρισε της κάποια πράγματα για να αποφεύγετε τέτοιες καταστάσεις. ;)

Γιώργο καλό Σ/Κ!φιλιά στον Χρυσοβαλάντη!

Αφροδίτη κ Δάφνη τί θα κάνετε σήμερα;φιλάκια!!

Γωγω μου ξεχασα να σου πω: ευχαριστω για τα καλα σου λογια. οντως με τον Αλεξανδρο ειναι διαφορετικα τωρα που μεγαλωσε αλλα και που ειναι καλο παιδι και υπακουο.

Και ομως παλι εγω ετρεξα για την βαπτιση!!!! Ολο λογια ειναι ο ανδρας μου!!!

Καλα να περασεις το βραδυ και πιες και για μενα ενα ποτακι!

Ο Αλεξανδρος εχει τρελαθει με τα μωρακια μετα την συναντηση! Μιλαγε με την νονα του στο τηλ. και της ελεγε για το καθενα ξεχωριστα τι εκανε!! Εχει μια αδυναμια στην μπουμπου της Αναστασιας που του χαμογελασε!! Αλλα και στο μαλλακι της Χριστινας!

Εχω μια ιδεα οποια αλλη κοπελα θελει φωτο που βγαλαμε εχθες στην συναντηση ( να ναι καλα ο Αλεξανδρος) να μου στειλει το email της με πμ να της στειλω φωτο. Δεν θελω, οπως και η Γωγω και η Αφροδιτη, να φαινονται τα μωρα στην φωτο στο ιντρενετ ενω το email ειναι κατι προσωπικο.

Ελενα αδιαθετεις πιο μετα, οχι οσο θηλαζεις. Αλλα αυτο που εχεις ειναι περιοδο; Περιμενε λιγο να δεις. Μπορει να γρινιαζει απο αυτο το ειχα καπου διαβασει οτι τις 2 πρωτες μερες μειωνετε το γαλα και το μωρο προσπαθει να τρωει και ετσι καθετε περισσοτερη ωρα στο στηθος.

Λοιπον κοιταγα τις φωτο απο εχθες και παρατηρησα κατι: κανενα μωρο δεν μας εμοισε!!!!!!! Τραγικο :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ξυπνηστε κοριτσια!!!!!! Στο 2ο ή 3ο να εχουμε το νου μας!!!!

Έλενα, ξεκίνησε πάλι να μου κάνει τα χθεσινά... :(:(

Πολύ κλάμα.. τι έχει το παιδάκι μου? Τη γκρίνια εντάξει..αλλά αυτό το σπαρακτικό κλάμα δεν το αντέχω.

Κοιμήθηκε για 10 λεπτά και ξύπνησε με δυνατό κλάμα. Της έβαλα θερμόμετρο και δεν έχει πυρετό. Πήρα τον παιδίατρο και του τα είπα. Μου είπε να της δώσω ντεπόν σιρόπι (μπορεί να είναι από τα ούλα που αρχίζουν να ενοχλούν). Τώρα την πήρε ο ύπνος στην κούνια της chicco που σας έλεγα. Φοβάμαι να την πάρω απο εκεί μην ξυπνήσει και ξεκινήσει πάλι το κλάμα..

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...