Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ 2011!!ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ!!

Recommended Posts

δαφνη τι καλα που βγηκατε στην τηλεοραση!!! Διασημος ο αρουλης!!

Αντρια το ρινγκ σλινγκ ειναι πολυ βολικο για ολα τα νινακια..απλως πρεπει να του παρεις τον αερα..κ εγω στην αρχη φοβομουν γιατι ηταν μικρουλα αλλα τωρα δεν θελει να το αποχωρηστει με τιποτα... το παν εινια να περασεις σωστα το υφασμα απο τα κρικάκια & επιπλεον να το στερεωσεις καλα κ σωστα πανω σου..μετα ειναι τοσο ανετο..

εμας εδω ολοι στην γειτωνια το μαθανε κ καμαρωνω ! χεχε!!

γεωργιαννα κ εμεις αργα το καναμε τοε μβολιο 2 μηνων κ 12 ημερων..δεν εγινε κ τιποτα!! ελενακο κουραγιο...πονεσα κ εγω με το εμβολιο της..ο μπαμπας μας δε εκλαψεκ ιολας :(

Καλα να πεαρσετε στην συναντηση κοριτσακια!!

Δαφνη εχψεις απολυτο δικιο για τον δημοσιο θηλασμο..πρπει καποτε να το ξεπερασουμε αυτο..εμενα μια φιλη μου απο ντροπη δεν θηλαζε εξω μεχρι 5.5 μηνων !! Μεχρι που βγηκαμε μαζι για καφε *( η Νεκταρια 30 ημερων ετσι?) κ εκλαψε..τοτε πανικοβλητη με ρωτησε " ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ??" θα θηλασω τις λεω!!! Κ θηλασα κ πηρε κι εκεινη θαρρος κ θηλασε μαζι μου..μετα απο 5.5 μηνες τωραμπορει κι εκεινη να βγαινει εξω!!

αχ θέλω διακοπές!!! *( ασχετο!!!)

αναστασια κοιτα μη μας φερεις κανενα αδερφακι! χαχαχα!!

Κοριτσια ειχε καμια σας περιοδο; Εγω ειχα πριν 1 μηνα σχεδον..αναρωτιεμαι...θα ειναι σταθερος ο κυκλος; Ποτε μπορουμε να πουμε οτι ειχαμε καθυσστερηση; Επισης... χρησιμοποιει καμια σας λιπαντικο? :oops::oops::oops::oops::oops: Υπαρχει στενοτης εκει κυριε προεδρε :lol::lol::lol::lol::lol:

Den 3erw irinaki mou mallon eimai ligo svoummmm se etsi 8emata, einai panta perasmeno to ifasma stous krikous k aplws exw na to topo8etisw panw mou k na to sfi3w me to mwro mesa k pali den ta katafernw..Eimai k 3an8i (vammena) mporei gi'auto :)):))

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 959
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Andria καλα εκανες και την αφησες να κλαψει. και εγω τον αφηνω για να μην μαθει με το που ξυπναμε πρεπει να τον παρω αγκαλια.Πολυ παιδευεσαι με την μικρη!!! Υπομονη μονο μπορεια να κανεις.

Ο δικος μου με ξυπνησε στις 8.30, ειχαμε κοιμηθει 9.30-5 και 5.30-8.30, γτ μιλαγε και γελαγε! καινουργιο και αυτο οπως και εχθες που δεν ηθελε να ξανακοιμηθει!

Αφροδιτη εμεις συνηθως για να χορτασουμε τρωμε 10 λεπτα και απο τα δυο, σπανια τρωει απο το ενα. Κια οταν το κανει μετα απο 1,5ωρα ξανατρωει.

Ειρηνη εγω εχω πολλα υγρα, δεν ξερω γτ. Ο ανδρας μου θελει να κανουμε τωρα και το τριτο, αλλα τον εκβιαζω με το θηλασμο και το γλιτωνω!!!! Του χρονου του λεω την Αννουλα!!!

Me auto to mwro den mporw na vgalw akri den exei ka8olou programma me mperde4e mia koimatai 11wra seri :o:? mia 3ipna mono 1 fira tin nixta mia koimate moni tis xwris kounima k agkalies k mia me poli diskolia..Me evgale nok aout :)..San twra koimate sto relax apo tis 11 peripou an den 3ipnisei moni tis se kanena misawro 8a tin 3ipnisw na tin 8ilasw giati stis 3 8a vre8oume me ton andra mou se ena katastima gia mpomponieres..

Oso gia tin Annoula eri3a poili gelio :))

καλημερα κοριτσαρες μου

ειρηνακι εμενα μου ηρθε εχθες περιοδος για 2η φορα με 6 μερες καθυστερηση..οσο για το αλλο :oops::oops::oops: μαλλον εγινα πολυ μαμα κ ξεχασα πως να ειμαι συντροφος...μονο 3 φορες απο τοτε που γεννησα...νομιζω το δευτερο παιδι μου θα το κανω με τον κρινο :lol::lol::lol:

μακαρι να μπορουσα να ερθω κ εγω στην συναντηση καλα να περασετε!!!!

εκτος απο την ειρηνη δεν ειναι κ καμμια αλλη κοπελα απο θεσσαλονικη να κανουμε κ εμεις μια μινι συναντηση??? :lol:

περιμενω ακομη να μου στειλουν το ενημερωτικο σημειωμα απο το νοσοκομειο νομιζω θα χεστουμε με αυτην την ειδικευομενη χθες ηταν να το στειλει κ το ξεχασε σημερα ξανα πηρα τηλ..αντε να δουμε...

σουλακι δε πρεπει να ξεχναμε το σπορ... κριμα ειναι κ οι αντρες μας..εγω παντως χρειαζομαι βοηθεια!! κ εμεις 2,5 φορες απο οταν γεννησα :lol::lol::lol::lol::lol:

ποτε ερχεσαι ρε φιλεναδα?

αχχχ βρε hAppy κ εγώ μόνο 4 φορές απο τότε που γένησσα,πριν 3,5 μήνες δλδ.

πραγματικά χλωμό το βλέπω.

Οχι,δεν χρησιμοποιησα κατι αλλα ειδικά την τελευταία φορα με ενόχλησε γτ εμεις χρησιμοπ. προφυλακτικό.

8α σας πώ απο κοντα γτ....

Εχω πεθάνει στην πείνα η μικρή δεν με αφήνει να μαγειρέψω ,με το ζόρυ μαζεψα λίγο την κουζίνα...

Έβγαλε πάλι τσίμπλα στο μάτι κ το έγδαρε κιόλας,δεν προλαβαίνω να κόβω τα νύχια της,μεγαλώνουν παρα πολυ γρήγορα!!!

\

Δάφνη 8έλω να σε δώ στην εκπομπήηη!!!Πολύ famous βρε παιδί μου ο Αρούλης μας :D

Περίοδο εγω εχω κανονικα κ στα8ερα....

Το 2,5 μ'αρέσει τουριστ χαχχαχα

Ε ναι την μιση φορα τα ειδα ολα απο τον πονο κ σταματησαμε!!! Κι εμεις χρησιμοποιουμε προφυλακτικο γιατι η Νεκταρια δε θελει αδερφακι & δεν εχω σκεφτει κανενα αλλον τροπο αντισυλληψης!

Εγω εβαλα ενα σνθτσελ κοτοπουλου στο φουρνο γιατι κιε μεννα το μωρουλινι δε με αφηνει να φαω :(

καλημερα σημερα καναμε τι πρωτο μας εμβολιο! εκλαψε δεκα δευτερολεπτα την πηρα αγκαλιτσα κ ηρεμησε λιγα παραπονακια κανουν εκ τοτε...Μια χαρα μας βρηκε ... ειμαστε 2 μηνων 4.900 και 61 ποντους!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D

τωρα να δουμε αν θα κανουμε πυρετουλη...

Λοιπον για σεξ εμεις κανονικα κανουμε απο τις 25 μερες καμια φορα ειναι ενοχλητικο αλλες ανετο... Για δευτερο παιδι παιδια δε θελω για την επομενη πενταετια: α. θελω να ειμαι με τη αννα μου κ να ασχοληθω μαζι της

β. πονεσα πολυ στη γεννα... αουτς κ μου ειπε οτι εχω περιεργο σχημα λεκανης κ σκεφτομαι οτι θα το ξαναπερασω κ απαπα θελω καποια χρονια να το ξεχασω... χαχαχαχαχα

γ. εχω να τελειωσω τη δευτερη σχολη μου δηλ. τη φαρμακευτικη , 25 χρονων ειμαι να τακτοποιησω υποχρεωσεις κ μετα

εμενα που λεγατε για φαι κλασσικα πολλα πολλα κ μικρα γευματα

ποπο ειστε πολυ ψηλες αφρο μου μπραβο!! Εμεις ειμαστε 57 εκατοστακια !! Κοντουλες εμεις η ψηλές εσεις ?χιχιχιχι

Αχ ρε αφρο εσυ που εισαι φαρμακειο στο φορουμ μας δε μου στελνεις ενα πμ με καμια μαρκα λιπαντικου; ΚΜονο στο φαρμακειο μπορεις να παρεις; Ντρεπομαι απιστευτα :( :( :(

Ειρηνη μου γτ ντρεπεσε; ειναι κατι φυσιολογικο το σεξ!! Δεν θελεις να κανεις το 2ο;

Αφρο ψιλη η κορουλα σου! Εισαι μικρη ακομη για 2ο! Μια χαρα τα σκεφτεσε. Εμενα δεν με παιρνει να περιμενω πολυ για 3ο.

Γωγω μου Tobrex ξεκινησα εγω παλι σημερα για λιγες μερες. Μου ειπε η παιδιατρος σημερα του Ικα οτι κανει επευκετιτιδα(καπως ετσι) επειδη δεν ανοιξε ακομη ο πορος. Μεχρι τον 6ο μηνα λεει θα ανοιξει με το μασαζ.

Εσεις εχετε βγαλει ΑΜΚΑ στα μικρα σας; Γτ εγω δεν το ηξερα και δεν μου το ειπε κανεις και παιδευτικα σημερα για να γραψω τα εμβολια του!!!

Τα λεμε το βραδυ γτ παω οδοντιατρο και μετα για καφε με την αδελφουλα μου!

Ανυπομονω να συναντηθουμε αυριο! Επιτελου φτανει η μερα!

γεια σας!!!! και ειδικα στα κοριτσια απο τη βορεια ελλαδα, που δεν θα τα δουμε αυριο... :(:(:( ελπιζω να ερθετε καποια στιγμη και να το κανονισουμε!!!!

αφρο, πολυ ψηλη η αννουλα, μπραβο!!!περαστικουλια για το εμβολιο!!

γεωργιαννα, και τα μωρα μας θελουν αμκα για το βιβλιαριο υγειας, μου το ειπε ο αντρας μου οταν το κανονιζε...δεν ειναι περιεργο;;;;καλα καλα δεν εχουν ονομα, θελουν να τους δωσουμε εναν αριθμο!!!

εχετε πολυ πλακα με το σεξ!!!!εγω που σαραντησα το σαββατο δεν εχω κανει τιποτα ακομα, κατ'εντολη

γιατρου, και θελω να κλεισω ραντεβου μες στην εβδομαδα για να μου δωσει το οκ!!!!ελπιζω να αντεξει λιγο ακομα ο αντρας μου, γιατι εχει αρχισει και με βλεπει σαν τη σκλεναρικοβα, και πιστεψτε με, καμια σχεση!!!! αστε που φοβαμαι μην μου ορμηξει στον υπνο μου, και δεν παρω χαμπαρι απο τη νυστα!!! :lol::lol::lol:

εμεις εμβολιο θα κανουμε οταν θα ειμαστε 3 μηνων, γιατι τωρα φευγει η παιδιατρος, και οταν επιστρεψει, θα λειπουμε εμεις....αλλα μας ειπε οτι δεν πειραζει να γινει αργοτερα, νωριτερα δεν κανει..

να σας πω και κατι ασχετο, αλλα με πειραξε λιγο.... μου αφησε πριν 3 ωρες μια ξαδερφη την κορη της 9 μηνων, που θα τη βαφτισουμε, να την προσεχω και η μικρη ειχε σχεδον 2 μηνες να με δει και ολο εκλαιγε..... :cry::cry::cry::cry: πολυ στεναχωρηθηκα!!!!δεν ηθελε να κατσει καθολου στη νονα της, και τωρα εγω με τη μπεμπα, δεν ξερω ποσο ελευθερο χρονο θα εχω να με μαθει καλυτερα...

βεβαια, μεχρι 7 μηνων, τη βλεπαμε και την παιζαμε...οταν μπηκα στον ενατο και μετα που γεννησα αραιωσαμε...αααααχ!!!!δεν ξερω τι θα κανω!!!!

K nai koritsakia mou xrisimopoiisa tin autopepoi8isi mou :D k foresa to ring sling mou, pistevw to evala swsta fisika to ena tis podaraki san na k kremotan perissotero apo to allo :)) k piga sto mall gia ligo, to mwro koimi8ike panw mou :D..Xarika paaaara poli pou ekana tin arxi, gia 1i fora pistevw ta piga perifima..Oloi me evlepan para3ena sto mall, stin Kipro den forane tetoia k pistevw gi'auto..

K nai koritsakia mou xrisimopoiisa tin autopepoi8isi mou :D k foresa to ring sling mou, pistevw to evala swsta fisika to ena tis podaraki san na k kremotan perissotero apo to allo :)) k piga sto mall gia ligo, to mwro koimi8ike panw mou :D..Xarika paaaara poli pou ekana tin arxi, gia 1i fora pistevw ta piga perifima..Oloi me evlepan para3ena sto mall, stin Kipro den forane tetoia k pistevw gi'auto..

μπραβο αντρια!!!καλες βολτες!!!ηταν να μην κανετε την αρχη!!!!

α κοριτσια γι αυτες που θηλαζουν κ τα μωρα δεν ενεργουνται εμενα ειχε 2 μερες να κανει κακα.. κ εφαγα μια μπαρα all bran δημητριακων κ σε δυο ωρες αφοτου θηλασε ενεργηθηκε κ μου ειπε η παιδιατρος αμα βλεπω κ δυσφορει να το κανω

ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΗ λιπαντικα που θα βρειτε στα φαρμακειο και αρμοζουν σε τετοιες περιπτωσεις

ΚΥ ΤΖΕΛ

AQUACARE FREZYDERM

ειρηνακι στα εγραψα δημοσια γιατι σκεφτηκα οτι μπορει να ενδιαφερει και καποια αλλη κ να ντρεπεται να ρωτησιε

Afro ευχαριστουμε!!!

θα παω αυριο σε κανενα αλλο φαρμαειο να αγοράσω!! Ντρεπομαι να ζητησω απο τον φαρμακειο εδω τον δικο μας!!! Επρεπε να τα πουλανε κ στα σουπερ μαρκετ οπως τα προφυλακτικά!!!! χαχα

Καλα να πεασετε κοριτσια!! Πιειετε κ εναν καφε στην υγεια μας!

Αφροδιτη μου μη στεναχωριεσαι με την μικρη. Μεχρι 5ετων δεν θυμουνται πολλα. Το ειδα στον γιο μου. Βλεπει την μια νονα του μια φορα το μηνα και ομως χαιρετε, μονο την αδελφη μου την βλεπει πιο συχνα ειναι και αυτη νονα του.

Ευχαριστουμε Αφρο θα το εχω στο νου μου.

Παω να μπαναριαστο και να ξεκουραστω για το αυριανο ραντεβου!!!!!! Να κανω εντυπωση!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Kαλησπέρα τι κάνετε???

Σήμερα μου ζήτησε ο άντρας μου να μεινω μαζι του με την μικρή αύριο που έχει ρεπό γτ η αλή8εια ειναι πως δεν βλεπόμαστε γιαυτο σας είχα πεί μέχρι την Τεταρτη μπορω,

είπα μήπως κ την κάνω για λίγο αλλα 8α μου κρατήσει μούτρα.

Απλά δεν υπόσχομαι τίποτα,αν τα καταφέρω 8α έρ8ω.

Το λέω για να μην ανυσηχήσετε.

Α! Δλδ Γεωργιάννα η τσιμπλα οφείλεται στους δακρυκούς πόρους???

Ασε που γδαρθηκε στο σημειο που της κάνω μαλαξεις κ τωρα δεν ξερω πως να της κανω γτ 8α ματωσει γμτ......

Αυτο το κολυριο της βαζω κα8ε 6 ωρες για 5 ημερες.....εσυ????

Eipa na peripoii8w ligo ton eauto mou..Evgala fridaki k moustaki k eva4a nixia podiwn k xeriwn..Simera pou petaxtika sto mall itan gia na agorasw ena set me dio vernikia poli wraio san k piges k sou ekanan sxedia sta nixia..Vafeis ta nixia sou me ena monoxrwmo verniki (sto set einai to xriso xrwma) k apo panw to verniki (to mavro) k stegnwnei amesws k vgenoun sxedia http://www.alllacqueredup.com/2010/10/o ... shing.html .. Egw stin 8esi tou xrisou evala portokali giati me to xriso den evgene kalo apotelesma sas vazw k photos

post-5713-13873937428422_thumb.jpg

post-5713-13873937428791_thumb.jpg

Καλημέρα,κι εγώ πήρα το λιπαντικό της aquacare, το έβαλα αλλά τζάμπα.φοβάμαι ακόμα και ήμουν σφιγμένη λες κ ήμουν παρθένα χαχαχαχαχα!ο καημένος ο άντρας μου περιμένει υπομονετικά.μου λέει "αγαπούλα, πώς θα κάνουμε αδελφάκι στη Μυρτω?" ουφφφ, πρέπει να μου φύγει ο φόβος...εσείς που το τολμήσατε πώς ήταν?!?!?!

Αφροδίτη, κανονικά η Μυρτώ τρώει 15' από το κάθε στήθος σε κάθε γεύμα (έτσι μου έχει πει η παιδίατρος).Δεν της το βγάζω εγώ,περιμένω να το αφήσει μόνη της.Τώρα το πρωί πχ που ξύπνησε μετά από 8 ώρες ύπνο έφαγε πάλι μόνο από το ένα.Το κάνει όμως μόνο τις τελευταίες μέρες και το αποδίδω στη ζέστη.

καλημερα!!!ξυπνησαμε!!!!δηλ. τωρα παιρνουμε εναν υπνακο, κι η μαμα περιμενει να ξυπνησει το παιδακι της για να φαει και να φυγουμε!!!ελπιζω να προλαβει να φαει για να μην κλαιει στο αμαξι!!

η μαμα, παντως, ειναι ετοιμη!!!

δαναη , οταν εχει φαει απο το πρωτο, τρωει με ορεξη απο το δευτερο;;;;γιατι , εγω, οταν της το κανω δεν πολυτρωει....

Καλημέρα κορίτσια και μπαμπά της παρέας.. είπα να δώσω το παρόν πριν ξεκινήσω για δουλειά και έχω μια νύσταααα....! Άντρια πολύ ωραία τα νύχια σου.. το έχω κάνει και εγώ αυτό το περίεργο βερνίκι που κάνει σχέδιο και μου άρεσε πολύ! φιλάκια

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...