Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ 2011!!ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ!!

Recommended Posts

τρελαίνεται γι'αυτό το τραγουδάκι ο μικρούλης μου.Του το έβαζα απο τη κοιλιά!

Γελάει μόνος του κ βγάζει κραυγούλες!

Α!Σήμερα έχουμε το 1ο μας εμβόλιο!Απο τώρα προετοιμάζομαι για το κλάμα που θα ρίξει..με βλέπω να κλαίμε μαζί..Ώχ ακούω μια φωνούλα στο βάθος,πεινάσαμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 959
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αντρια μπορω να πω μια γνωμη; ρωτα κ την παιδιατρο σου. Εγω τισ infacolicαπο το φαρμακειο κτλ δεν τις εχω σε καμια εκτιμηση τις θεωρω πεπαλαιωμενες κ με παρενεργειες π.χ δυσκοιλιοτητα. BIOGAIA DROPS σταγονες διατηρουνται στο ψυγειο, ειναι απλα προβιοτικα τελειως φυτικα γαλακτοβακιλλοι δηλαδη γκουγλαρε το κιολας εμας μας βοηθουν πολυ

Afroditi mou xrisimopoiiw k tis dio..K mena mia paidiatros mou eipe na min tin piezw k opote kanei kakakia alla afou klaiei k ponaei k sfiggetai na kanei alla den ta katafernei 8a tin afisw na klaiei k opote ta kataferei moni tis? OXI den to kanei i 4ixi mou den mporw tin lipame..3ekina apo tin 2i mera pou den ekane kakakia mia mikro idiotropia k tin 3i-4i mera korifwnetai me pollous ponous k klama..

Καλημερουδια!!

Ετοιμαζεται συναντηση εβλεπω ε?Αχ ζηλευω πολυ!!! Να περασετε τέλεια!!

Σαν πολυ ενθερμη υποστηρηκτρια του δημοσιου θηλασμου να πω στις κοπελες πυ ντρεπονται η κολανε : Κοριτσια κανουμε ακτι πολυ φυσικό.. ταιζουμε τα μωρακια μας.. οπως κ στην παραλία οι γυναικες κανουν τοπλες ετσι κι εμεις θηυλαζουμε...δοκιμαστε να θηλασετε στο σπιτι κ να σας φωτογραφισει ο αντρας σας..φαινετε κατι? ΟΧι!! Απλως εχει μερικους κομπλεξικους που κοιταζουν πε ριεργα...εγω θηλζω δημοσια εδω κ 1,5 μηνα απο οταν πρωτοβγηκαμε..κ σκεφτειτε οτι για μενα ειναι αρκετα πιο δυσκολο γιατι εχω κ τις ψευδοθηλές ... κ ομως ενω πολλοι με κοιταγαν περιεργα εγω δεν κολησα.. θηλαζω πουθ ειναι το περιεργο? Τωρα θα εισαστε πολλες μαζι οποτε η μια θα παρει θαρρος απο την αλλη!!

Εμπρος ΜΕΜΕ ΕΞΩ!!! χαχα

Αντρια περαστικα με την δυσκολιοτητα τι να πω :(

Εμεις καναμε προχθες το 1ο εμβολιο.. εκλαψε λιγο το μαναρακι μου πονεσε κ τρομαξε..ευτυχως δεν εχει παρενεργιες.. λιγο δεκατα ανεβασε για πολυ λιγο και μετά περασε ;) Ειχε μια γκρινια μικρη εθχες αλλα ενταξει τα καταφεραμε!! Εχουμε κι αυτη τη ζεστη ειναι αλλο πραγμα!!

Σουλάκι να χαιρεσε την μπεμπα σου !!

Γεωργιαννα καλες προετοιμασιες... κι εμεις σιγα σιγα θα ξεκινησουμε αλλα εχουμε θεμα ;( Δεν μας αφηνουν να στολισουμε την εκκλησια!!!

Δαφνη να σε ρωτησω..στο μει ται δεν ιδρωνει πολυ ο Άρης;

Euxaristoume :)

Και εγω θαυμαστρια του ρινγ σλινγ!!!!! και μας αρεσει εκει να κοιμομαστε και να τρωμε!!!!!

Εμενα θα μου ερθουν τοσοι επισκεπτες και θα παμε διακοπες 1 εβδομαδα μαζι. Σιγα μην κλεινομαι ολη την ωρα σ'ενα δωματιο για να θηλασω!!!! Δημοσιος θηλασμος!!!!!

Δαφνη μου ποσο δικαιο εχεις για τα πεζοδρομεια!!! Εγω τσακωθηκα με μια γαιδουρα(και λιγα λεω) που μου παρκαρε το αμαξι μπροστα μου και δεν με αφησε να περασω με το καροτσι να ανεβω πεζοδρομειο. Δεν ηθελε να κανει πισω με τπτ. Για να ανεβω πεζοδρομειο επρεπε να σταματησω την κυκλοφορια!!!!!! Τι βρισιδια ακουσε απο μενα δεν περιγραφετε!!!!!

Και εγω μοσχαρακι λεμονατο φτιαχνω μαλλον με κους κους ή πατατες τηγανιτες.

Αφρο 2 μηνων σημερα!!! Χρονια Πολλα!

Καλημέρα!

Ειρήνη εδώ και δυο βδομάδες κυκλοφορούμε μόνο με τα ring sling μας, το mei tai μας δε το χρησιμοποιούμε πια, είναι ζεστό γι αυτό το καιρό. Πάμε παντού με τα sling μας και καθόμαστε αρκετή ώρα αγκαλίτσα. Χθες βγήκαμε και στη τηλεόραση (!) παρότι δεν είναι στο στυλ μας καθόλου αλλά μας κάλεσε η Στέλλα από το Αστεράκι slings κι έτσι βρεθήκαμε σε μια εκπομπή του Antenna όπου παρουσίασαν το babywearing, ο Άρης ήταν σε κατάσταση ζεν, πολύ γέλιο! Γεωργιάννα αντέχω μια χαρά και να πω την αλήθεια μου είναι και πολύ πιο άνετο από το να προσπαθώ να σπρώξω το καρότσι στους καρόδρομους μετ'εμποδίων της Αθήνας! Κι ο Αρούλης έχει συνηθίσει και γουστάρει! Αυτοκόλλητοι όπως το 'πες Αφροδίτη, θεωρώ πως το'χει ανάγκη ακόμα!

Ειρήνη κι εγώ φανατική υπέρμαχος του δημόσιου θηλασμού, μαζί σου!! Κάποτε πρέπει ν'αλλάξει η άθλια νοοτροπία αυτής της χώρας!

Γιούλη κρίμα!! Περαστικά στον πεθερό και μην ανησυχείς, θα το επαναλάβουμε!

Αφρούλα μας άντε να γίνεις επιτέλους καλά να σε δούμε και σένα!!! Θηλασμός στη Αττική Οδό, όλα τα λεφτά!!

Άντρια υπομονή βρε κοριτσάκι, εύχομαι να ηρεμήσει γρήγορα η Βικτωρία σου από τους βρωμοκολικούς και τη δυσκοιλιότητα!

Αφροδίτη δεν έχει άδικο ο άντρας σου, πιστεύω κι εγώ πως είναι μικρούλα για να κοιμάται μόνη της στο δωμάτιό της.

Αναστασία ούτε εγώ έχω πάει ακόμα στο γιατρό, έχω επιτέλους ραντεβού τη Δευτέρα!!

Η σκούρα γραμμή εμένα είναι ακόμα αρκετά έντονη, ο αφαλός μου όμως μια χαρά... Κάθε σώμα διαφορετικό!

Τι καλό θα φάτε σήμερα? Πέρασε η πεθερά μου κι έφερε κεφτέδες!!

Daphne mou se euxaristoume k sena :)..Makari sintoma na pane apo ekei pou ir8an :D

Αντριακι κ μένα τα ίδια κάνει εδώ κ 25μέρες.Κάνει κακά κάθε 4μέρες απο εκεί που έκανε 6 στάνταρ κ καμια φορά 8 φορές τη μέρα!Πραγματικά υποφέρουν!Χθές βράδυ τσίριζε ΜΈΧΡΙ ΤΙς 1:30 κ δε μπορούσα να τον κάνω καλά,ούτε στην αγκαλιά μου που πάντα ηρεμεί δεν σταματούσε το κλάμα.Επομένως του έκανα το μικροκλίσμα γλυκερίνης κ αμέσως ηρέμησε!2 πάνες γεμάτες κακά σαν χυλό! Η 4η φορά σε 25 μέρες..μόνο έτσι ανακουφίζεται.Ο παιδίατρος μας είπε στη 3η-4η μέρα να του το κάνω το κλίσμα μπάς κ ενεργοποιηθεί πάλι το εντεράκι γιατί όσο το αφήνω κ περιμένω να κάνει μόνος του τοσο πιο πολύ αδρανοποιείται.Να σημειώσω όμως οτι δε μου είπε να το κάνω πάντα αυτό!Απλα μόνο γι'αυτό το καιρό,ούτε το μικροκλίσμα ενδείκνεται για τόσο συχνή χρήσ.Σήμερα θα το συζητήσουμε πάλι με τον παιδίατρο κ βλέπουμε.

Γεωργιάννα καλά έκανες κ το έβρισες το βλήμα! Αλλα κ πάλι χαμπαρι δε παίρνουν!

Elenaki mou k emeis auto to klismataki kanoume k vazoume to miso k oxi olokliro k vgalei poli skato hehe..Xtes pou to valame mou ekane 2 fores para polla kakakia..Ta emeina pou eida posa filage toso kairo to kakomoiro :(.. Katalavenw ti pernas giati akrivws ta idia pername k emeis..Einai les apo tous kolikous i den exete eseis? K emas provlimatizete i paidiatros mas alla eipame omws na tis dwsoume allo ligo peri8wrio prin pame gia tripima k analiseis..

Κ εγώ απο τους κολικούς πιστεύω είναι.Τουλάχιστον το σώμα του αυτό λέει..μαζεύει τα ποδαράκια του κοντά στη κοιλίτσα κ τα τεντώνει σαν ελατήριο σε απίστευτα γρήγορους ρυθμούς κ συγχρόνως τσιρίζει.τί άλλο μπορεί να είναι δε ξέρω! Άντε να περάσει το 3μηνο άν κ έχω ακούσει οτι μέχρι τον 5ο κρατάνε οι κολικοί..ωχ..κρίμα είναι μωρέ τα ζουζουνάκια μας :(

Θα σου πώ τα νέα απο το παιδίατρο να μου πείς κ εσύ της δικιάς σου παιδιάτρου να δούμε άν συμπίπτουν πουθενά!

κοριτσια μου λαθος καταλαβατε!!χαχαχαχαχα!!!!ο πεθερος εφυγε για το χωριο και η πεθερα σαβουριαστηκε...65 χρονων η καημενη με 2 χειρουργεια στο κεφαλι....ολο πεφτει αυτη η γυναικα μετα λεει ο νικος να της αφησουμε το παιδι να παμε βολτα,μπανιο κτλ...ουτε μια στο εκατομμυριο!!!ειναι καλη μωρε,μας συμβουλευει,μας μιλαει με τις ωρες ασχετα αν αυτα που λεει ειναι βλακειουλες,και μας εχει βοηθησει με τη γεννα,δεν γινεται να μην παω...ευτυχως λειπει ο πεθερος!!!!χιχιχιχιχ

Eλενα γτ τοσο αργα το εμβολιο; Μολις κλεινατε 2 μηνων και λιγες μερες το κανουν.

Τελικα πως θα ερθεις την Παρασκευη;

Γιουλη που μενει η πεθερα σου; επαθε μεγαλη ζημια;

Αφροδίτη δλδ την κοιμιζεις στην κούνια κ μετά την βάζεις σην καλα8ούνα....αν κτλβα καλα...στην κρεββατοκαμαρα δεν χωράει η κούνια???

Εγώ εχτές την έβαλα γτ κοιμομασταν οι 3 μας κ επρεπε κ να μά8ει το κρεββατι της αλλα να κοιμή8ουμε κ να απλωθούμε σαν άν8ρωποι!!!

Εχω κολλησει την κούνια στο κρεββατι κ έχω βγαλει το ενα καγκελο.

Ο αντρας μου δεν ή8ελε με τίποτα!!!Πολύ γκρινια λεμε...του λείπει κιόλας απο το κρεββατι :lol:

Κορίτσια υπομονη με τους κολικους,εμένα ευτυχώς δεν έχει κάνει αλλα έχει αρχισει μια γκρινια μαλλον με τα ούλα της κ σήμερα της πηρα κάτι να μασουλάει απο το φαρμακείο...δεν μπορεί να το πιάσει καλα κ έχει πολυ πλάκα...!!!

Πωπω να δώ τι 8α λέμε στην συνάντηση,ολα τα ξεφουρνιζουμε :lol:

Koritsakia mou k egw exw ring sling alla den katafernw na to foresw moni mou panta me voi8eia k prepei na to vazoume la8os giati ta podarakia tis kremontai poli apo katw k den 3erw k egw giati tin vazw ekei mesa afou exw ennoia k tin krataw sinexws mipws mou kilisei apo katw, adikos o kopos stin teliki..1-2 fores etixe fisika na to foresw..Eida videos katalava pws prepei na to valw alla kapou stin poreia kanw la8os k den petixenei :(..Apo tin mia fovame epeidi einai mikrokamwmeni mipws k tis sfi3w dinata k tin ponesw, den 3erw otan megalwsei k niw8w pio aneta an 8a ta kataferw..

κανε πολλες προβες σπιτι ,ειναι μεχρι να καταλαβεις τι πρεπει να κανεις και να το καταφερεις .

στο πρωτο μου και εγω το φορεσα αφου ειχε μεγαλωσει λιγο και παλυ δεν ημουνα πατα σιγουρη ,σε αυτο ημουν πιο δυναμικη απο την αρχη και τα καταφερα και το φορεσα αρκετα μεχρι που εσφηξαν οι ζεστες και τωρα εχ τον μαρσιπο της κικο η το καροτσι .

παν να δω τι γραψατε .

α!γεωργιαννα ηθελα να σου πω απο χθες κατι ,οταν πατε στο ριβερ γουεστ αν θελεις να παιζει ο μεγαλος σου στον παιδοτοπο πρεπει να παρετε καφεδακι απο καποιο μαγαζι και να πατε να κατσετε στον παιδοτοπο ,εχει ομορφα παγκακια με τραπεζι στην μεση για να κατσετε και να βλεπεις τον μικρο ,δεν εχει καφε εκει και νερα και τετοια ειναι μονο παιχνιδια αλλα θα σας βολεψει παρα πολυ για να εχετε τα μωρα στα καροτσια να παιξει ο μεγαλος και να πιειτε καφεδακι .

Γειά σας, κούκλες!

Εμείς πήγαμε ιασώ το πρωί για το γιατρό όπως σας είχα πει. Με εξέτασε και όλα καλά! Ουφ! Έφυγε κι αυτό! Τον ρωτάω "πότε πρέπει να με ξαναδείτε?" και μου λέει "σε ένα χρόνο, αν δεν έχεις μείνει έγκυος μέχρι τότε" :lol::lol::lol: ή :shock::shock::shock:

Ειρηνάκι, πού χάθηκες? Μας έλειψες!

Γιούλη και άφρο, κρίμα που δε θα μπορέσετε να έρθετε την παρασκευή! Δεν πειράζει όμως! Ευκαιρία να κανονίσουμε και την επόμενη συνάντηση!

Έλενα, κι εγώ πριν το εμβόλιο έλεγα ότι δεν ξέρω ποιά απ'τις δυό μας θα κλάψει περισσότερο... Αν και νοσηλεύτρια, έβαλα τον άντρα μου να την κρατάει και μετά που άρχισε να κλαίει την πήρα αγκαλίτσα να την παρηγορήσω! Αχ! Αλλιώς είναι να τρυπάνε το παιδί σου....

Βρε, Άντρια! Πόσο σε σκέφτομαι.. Εμένα λίγες ώρες να μην κάνει κακάκια και αγχώνομαι. Φαντάζομαι εσύ τι θα περνάς...

Γωγώ μου, τη μπέμπα θα την ονομάσουμε Γεωργία και σκέφτομαι πολύ το Γωγώ σαν υποκοριστικό!!! Πώς σου φαίνεται? ;)

Γωγώ μου, τη μπέμπα θα την ονομάσουμε Γεωργία και σκέφτομαι πολύ το Γωγώ σαν υποκοριστικό!!! Πώς σου φαίνεται? ;)

Steisy βρήκες περίπτωση ανθρώπου τωρα να ρωτήσεις....θα σου απαντήσω ειλικρινά ,το ονομά μου ποτε δεν μου άρεσε....ουτε το Γεωργία ουτε το Γωγώ.

Γωγώ με φωνάζαν παντα στην οικογενειά μου & οι πολύ στενοι αν8ρωποι γυρω μου..

Τωρα πλέον ολοι με φωνάζουν έτσι ...

Το προτιμώ απο το Γεωργία,υπο8έτω παιρνει η κορουλα σου ονομα πε8ερας η κατι τετοιο ε?

Και εγώ αν κάνω αγόρι 8α αναγκαστω να το ονομάσω Γιώργο λογο του πε8ερου μου που χασαμε.

8a trella8w..Apo tis 2:30 me paidevei na koimi8ei, ti sti8os edwsa, ti agkalies,ti kounima sto xeri i sto carry cot me pipila k xwris,tin evala agkalia mazi mou sto krevvati mas k PALI TIPOTA twra tin efera katw stin kouzina k tin evala sto relax gia na tis kanw tsai giati mou eri3e k kati aeria k skeftomai mipws k exei ponous..Twra perimenw to tsai na kriwsei ligo..DEN ANTEXW ALLOOOOOOOOOOO..Faseis faseis paei na koimi8ei sto relax k xairomai k lew wraia alla apo tin alli lew an koimi8ei mesa sto relax moni tis k egw tosi wra paidevomai 8a pidixtw apo to para8iro :))..Axxx an den poume k kammia vlakeioula 8a trella8oume apo ta ali8eiaaa..Paw na tis dwsw k ligo tsai na doume ti 8a ginei apo4e..Nees idiotropies 3ekinisame :twisted:

καλημερα κοριτσια!!!αληθεια, που ειναι ο γιωργος;;; εχει πολυ δουλεια;;; αντρια, ελπιζω να κοιμηθηκε η βικτωρια χτες, γιατι 2.30 τη νυχτα να κουτουλας απο τη νυστα και το μωρο ξυπνιο , ειναι μαρτυριο!!!

απελπισια ειναι, λες, παει δεν θα κοιμηθω ποτε!!!!

γωγω, η κουνια δε χωραει στην κρεββατοκαμαρα, ειναι μικρο το δωματιο, και ισα ισα χωραει την καλαθουνα της.... προσπαθω να την κοιμιζω στην κουνια της, 1ον γιατι η καλαθουνα τωρα ειναι λιγο μικρη και ισα που χωραει το μωρο, και 2ον για να μαθαινει να κοιμαται μονη της και οχι πανω μου.... αλλες φορες το καταφερνω, αλλες οχι...αλλα δεν απογοητευομαι!!!!!

τελικα ποιες θα ειμαστε αυριο, και που θα συναντηθουμε;;; να πουμε κατ'ευθειαν στον παιδοτοπο;;;

μακαρι να δροσισει λιγο σημερα!!!!!

Καλημέρα, καλημέρα!

Χτες χαλάσαμε λίγο το πρόγραμμα της μπουμπούς γιατί πήγαμε στον αδερφό του άντρα μου που είχε γενέθλια και γυρίσαμε 12:30 με αποτέλεσμα να κοιμηθεί 2πμ :shock:

Άντρια ελπίζω έστω και μετά τις 2 να ηρεμήσατε!

Γωγώ, το Γεωργία είναι το όνομα της μαμάς μου! Τα πεθερικά θέλουν να περιμένουν το 2ο μήπως είναι αγόρι για να πάρει του πεθερού μου!

Αφροδίτη, για αύριο είμαστε εσύ, η Γεωργιάννα, η Έλενα, η Γωγώ, η Δάφνη και εγώ. Αν ξέχασα καμία διορθώστε με. Θα συναντηθούμε στο 3ο επίπεδο έξω από τον Μουστάκα και τον παιδότοπο (διπλα-δίπλα είναι).

Καλημέρα!ευτυχώς και χθες είχαμε μια ήρεμη νύχτα 11-6.30.η μικρή χθες μάλλον λόγω ζέστης δεν έφαγε πολύ, σε κάθε γεύμα μόνο από το ένα στήθος ενώ συνήθως τρώει 15' από το καθένα.το βράδυ επίσης πριν κοιμηθεί έφαγε μόνο από το ένα κ μετά ξεράθηκε.δεν κατάφερα να την ξυπνήσω.όταν κοιμάται για βράδυ κατεβάζει τον διακόπτη τελείως!!τα δικά σας τρώνε κανονικά?

φιλάκια πολλά και καλά να περάσετε αύριο!πιείτε μια κρύα σοκολάτα και για μένα!!!!!!

Καλημέρα!ευτυχώς και χθες είχαμε μια ήρεμη νύχτα 11-6.30.η μικρή χθες μάλλον λόγω ζέστης δεν έφαγε πολύ, σε κάθε γεύμα μόνο από το ένα στήθος ενώ συνήθως τρώει 15' από το καθένα.το βράδυ επίσης πριν κοιμηθεί έφαγε μόνο από το ένα κ μετά ξεράθηκε.δεν κατάφερα να την ξυπνήσω.όταν κοιμάται για βράδυ κατεβάζει τον διακόπτη τελείως!!τα δικά σας τρώνε κανονικά?

φιλάκια πολλά και καλά να περάσετε αύριο!πιείτε μια κρύα σοκολάτα και για μένα!!!!!!

δαναη, να σε ρωτησω....σε καθε γευμα τρωει απο τα 2 η απο το ενα;;;; και ποση ωρα;;; εγω τη βαζω ενα στηθος-ενα γευμα και προσπαθω να την αφηνω οσο περισσοτερο γινεται,συνηθως απο 20 λεπτα και πανω, ακομα κι οταν την παιρνει ο υπνος η χαζευει, για να τρωει καλα καλα....παντως τωρα τελευταια, κι εμενα μου φαινεται οτι δεν πολυτρωει, αυτην την εβδομαδα πηρε 210 γρ, θα την ζυγισουμε και τη δευτερα και βλεπουμε.... δεν ξερω, νομιζω οτι φταιει η ζεστη και δεν τρωει με ορεξη...

Telika apo tis 2:30 kataferame na koimi8oume stis 5:30 to prwi :o:shock: apo tis 5:10 mexri k tis 5:30 tin afisa moni tis sto carry cot mipws k koimi8ei alla eklaige para poli, min me krinete k egw tin akouga k sparaze i kardia mou alla i8ela na katalavei pws twra prepei na koimi8ei afou ekana ta panta k apotelesma den eixa..Den to kanw na tin afinw na klaiei alla eipa na to dokimasw k auto mipws dw kapoia diafora..O andras mou xampari den pire pou eklaige 8imwnw giati 3erei pws 8a sikwstw egw molis tis akousw na klaiei k etsi koimate xwris kammia egnoia den akouei TIPOTA :twisted: ..Stis 5:30 tin evala sto krevvati mas k amesws koimi8ike san na k patisa koumpi..Ti einai auto to sistima twra? Edw k mina sxedon apo to kairo pou 3ekinisane oi kolikoi den koimate oute sto krevvataki tis (stin mama mou) oute sto carry cot tis (spiti mas) mono se megala krevvatia (diko mas k twn goneiwn mou) k sto relax tis.. Tin nixta tin 8ilazw sto krevvati mas koimate ekei k meta apo kanena 2wro pou 8a pame na 3aplwsoume siga-siga tin metaferw sto carry cot tis..Den 3erw pws na tin xeiristw..8a i8ela semptemvri na tin metaferw sto dwmatio tis alla me auta pou kanei den nomizw na ta kataferoume :(

δαφνη τι καλα που βγηκατε στην τηλεοραση!!! Διασημος ο αρουλης!!

Αντρια το ρινγκ σλινγκ ειναι πολυ βολικο για ολα τα νινακια..απλως πρεπει να του παρεις τον αερα..κ εγω στην αρχη φοβομουν γιατι ηταν μικρουλα αλλα τωρα δεν θελει να το αποχωρηστει με τιποτα... το παν εινια να περασεις σωστα το υφασμα απο τα κρικάκια & επιπλεον να το στερεωσεις καλα κ σωστα πανω σου..μετα ειναι τοσο ανετο..

εμας εδω ολοι στην γειτωνια το μαθανε κ καμαρωνω ! χεχε!!

γεωργιαννα κ εμεις αργα το καναμε τοε μβολιο 2 μηνων κ 12 ημερων..δεν εγινε κ τιποτα!! ελενακο κουραγιο...πονεσα κ εγω με το εμβολιο της..ο μπαμπας μας δε εκλαψεκ ιολας :(

Καλα να πεαρσετε στην συναντηση κοριτσακια!!

Δαφνη εχψεις απολυτο δικιο για τον δημοσιο θηλασμο..πρπει καποτε να το ξεπερασουμε αυτο..εμενα μια φιλη μου απο ντροπη δεν θηλαζε εξω μεχρι 5.5 μηνων !! Μεχρι που βγηκαμε μαζι για καφε *( η Νεκταρια 30 ημερων ετσι?) κ εκλαψε..τοτε πανικοβλητη με ρωτησε " ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ??" θα θηλασω τις λεω!!! Κ θηλασα κ πηρε κι εκεινη θαρρος κ θηλασε μαζι μου..μετα απο 5.5 μηνες τωραμπορει κι εκεινη να βγαινει εξω!!

αχ θέλω διακοπές!!! *( ασχετο!!!)

αναστασια κοιτα μη μας φερεις κανενα αδερφακι! χαχαχα!!

Κοριτσια ειχε καμια σας περιοδο; Εγω ειχα πριν 1 μηνα σχεδον..αναρωτιεμαι...θα ειναι σταθερος ο κυκλος; Ποτε μπορουμε να πουμε οτι ειχαμε καθυσστερηση; Επισης... χρησιμοποιει καμια σας λιπαντικο? :oops::oops::oops::oops::oops: Υπαρχει στενοτης εκει κυριε προεδρε :lol::lol::lol::lol::lol:

Andria καλα εκανες και την αφησες να κλαψει. και εγω τον αφηνω για να μην μαθει με το που ξυπναμε πρεπει να τον παρω αγκαλια.Πολυ παιδευεσαι με την μικρη!!! Υπομονη μονο μπορεια να κανεις.

Ο δικος μου με ξυπνησε στις 8.30, ειχαμε κοιμηθει 9.30-5 και 5.30-8.30, γτ μιλαγε και γελαγε! καινουργιο και αυτο οπως και εχθες που δεν ηθελε να ξανακοιμηθει!

Αφροδιτη εμεις συνηθως για να χορτασουμε τρωμε 10 λεπτα και απο τα δυο, σπανια τρωει απο το ενα. Κια οταν το κανει μετα απο 1,5ωρα ξανατρωει.

Ειρηνη εγω εχω πολλα υγρα, δεν ξερω γτ. Ο ανδρας μου θελει να κανουμε τωρα και το τριτο, αλλα τον εκβιαζω με το θηλασμο και το γλιτωνω!!!! Του χρονου του λεω την Αννουλα!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...