Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ 2011!!ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ!!

Recommended Posts

Καλημερα!!!!

Αναστεσια μακαρι να στρωσει η μπουμπου!!

Εχθες την νυχτα δεν ξερω αλλα δυσκολευτικα πολυ να κοιμηθω, μετα τις 3 ξεκουραστικα κανονικα. Ο μικρος κοιμοταν μια χαρα 10- 3, 3.30-6.

Αφροδιτη λεμε για Παρασκευη διπλα στο Ικεα. το εγραψε η Αναστασια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 959
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα!

Δύσκολος ο ύπνος ε? Αναστασία κι ο δικός μου ξενύχτης είναι!!! Μετά τις 2 κοιμάται κανονικά.

Αχ κι εμάς το σκατούλι προϊόν κουφονησιώτικων διακοπών είναι!!! Είχαμε πάει την πρώτη βδομάδα του Σεπτέμβρη πέρυσι!

Για πείτε λοιπόν για τη συνάντηση?? Μέσα είμαι κι εγώ!!

Λοιπον αυτο που λεμε για την συναντηση ειναι την Παρασκευη κατα τις 12 στο River West διπλα στο Ικεα. Ποιες μπορειτε;

Αντε να κανουμε την αρχη γτ μετα θα ειναι πιο ευκολο.

Καλημέρα!!!

Και εμενα η δικιά μου,μου εκανε νουμερα,ήθελε να δει τα βραβεια MAD μάλλον :D

Εκεί που την έπαιζα κ της χόρευα,ξαφνικά κοιμόταν όρ8ια κ χαμογέλουσε ταυτόχρονα :D

τι παιδί ειναι αυτο???

Με το που βλεπω να κλεινει μάτια κατα τις 20.15 ,βουρ για το μπάνιο,γαλατάκι κ νανι ,αντε λεω να χαλαρώσω κ λιγο....μετα από μισή ωρα μπαίνω στο δωμάτιο να πάρω κάτι κ τι να δώ???

Τα μάτια της ανοιχτα γαρίδα κ να χαμογελάει :lol:

Τι να κάνω την παιρνω στο σαλόνι κ κοιμή8ηκε κατά τις 11 στην αγκαλιά μου....

Το ριλαξ δεν το θέλει με τίποτα κ δεν ξέρω που αλλού να την αφήνω ωστε να με βλέπει...μάλλον 8α βάλω το πάρκο.....

Κοιμή8ηκε μιση ώρα τωρα κ ξυπνησε....τι εχω να τραβηξω????

Η ζέστη ειναι ανυποφορη ,δεν μπόρω να κουνή8ω ρούπι,χαλασε κ ο κλιματισμος του αυτοκινητου γμτ..........

12 ειναι στην καρδια της ζεστης βρε κοριτσιαααα!!!!

Γεια σου σαμαρ με τα κουφονησια σου....ειμαστε φαν της αγονης γραμμης,ασχετα που φετος δεν 8α δουμε ουτε γόνιμη :lol:

Εγώ είμαι μέσα για τη συνάντηση την Παρασκευή!

Γωγούλα παράτα το γάμο της υποτιθέμενης φίλης και κανόνισε έστω μια μικρή απόδραση, θα σας κάνει καλό!!

Εγώ είμαι μέσα για τη συνάντηση την Παρασκευή!

Γωγούλα παράτα το γάμο της υποτιθέμενης φίλης και κανόνισε έστω μια μικρή απόδραση, θα σας κάνει καλό!!

Σαμερακι μου γλυκο,παιζει κ το αλλο......ο αντρας μου αν 8α παμε καπου 8ελει μονο στην Αιδηψο,στο εξοχικο των γονιων του που εχει 1 δωματιο κ 8α ειναι κ τα αδελφια του....δεν χωραμε κ 8ελω τον προσωπικο μου χωρο,ταλαιπωρια ειναι.....προτιμω να μεινω Α8ηνα.

Για οικονομικους λογους δεν 8ελει να παμε αλλου,αλλα εχε χαρη που δεν εχω ορεξη να μαλωνω τωρα.....γτ ξερω πως μπορουμε να παμε καπου οικονομικα.Υπο8ετω δλδ.

Ωραια Δαφνη!! Τελικα βρηκες καροτσι;

Λετε να συναντηθουμε πιο νωρις για να μην φαμε την ζεστη οταν θα παμε; Προτεινω 10. Γιατι ολες μας πρωι ξυπναμε!

Η Γιουλη που ειναι;

Αναστασια ή οποια κοπελα εχει παει να προτεινει μερος εκει μεσα.

Γειά!! Τί αναθεματισμένη ζέστη είναι αυτή! Έκανα μια mini γενική όσο κοιμόταν ο μικρός(00:00-12:30 μία διακοπή στις 9 για μάμ κ ξανά ύπνο.) κ τα έπαιξα..πολύ ατονία έχω.Έγινα λούτσα κ

με το μαγείρεμα κ ας έχω αναμμένο το a/c. Μπιφτέκια με πατάτες στο φούρο κ τζατζικάκι που σε λίγο θα φτιάξω.. τί καλό φτιάξατε εσείς;

Για τη συνάντηση μια χαρά είναι η μέρα αλλα η ώρα είναι δύσκολη για μένα.Αν θυμάστε πούλησα το αμάξι μου πριν 4 μήνες κ μέχρι να αγοράσω άλλο παίρνω του άντρα μου αλλα τα πρωινά το έχει εκείνος στη δουλειά..Άν το κάνετε απόγευμα μετά τις 5 που σχολάει$ τότε μπορώ στάνταρ! Διαφορετικά θα δώ μπάς κ δεν χρειάζεται η μαμά μου το δικό της να το πάρω.

Γεωργιάννα σχεδόν κάθε μέρα Πειστέρι είμαστε στους γονείς μου,πολλές μέρες κοιμόμαστε εκεί αλλα

Πειραιά μένουμε ακόμα.Έχουμε βρεί σπίτι στο Περιστέρι αλλα παζαρεύυμε τη τιμή..580€ το νοικι,άν μας το ρίξει 550€ μετακομίζουμε αύριο κιόλας!

Κάτι η ζέστη κάτι η απεργία των ταξί δεν έχω πάρει καρότσι ακόμα. Θέλω να πάω στο στοκ της Μάδερκερ στο Ταύρο!

Για τη συνάντηση εγώ μπορώ ότι ώρα θέλετε την Παρασκευή. Να πω πως το Ρίβερ Γουεστ έχει πανεύκολη πρόσβαση και με το μετρό αφού από το σταθμό του Αιγάλεω έχει λεωφορειάκι που σε πάει εκεί. (ο Άρης κι εγώ έτσι θα 'ρθουμε δηλαδή...)

Βρε Έλενα πρόσφατα δε μετακομίσατε στον Πειραιά? Σε θυμάμαι να ταλαιπωρείσαι στην εγκυμοσύνη με τη μετακόμιση. Πως κι αλλάζετε πάλι?

Άσε Δάφνη μου,δεν τη παλεύουμε εδώ δυστυχώς.Όλοι οι δικοί μας,γονείς,φίλοι κτλ είναι Περιστέρι κ μας έχουν φάει τα δρομολόγια πάνω κάτω!θέλουμε σχεδόν 300€ το μήνα μόνο σε βενζίνες κ δεν συμφέρει. Απο την αρχή το ξέραμε οτι θα είμαστε μόνοι μας εδώ αλλα πιστεύαμε οτι θα συνηθίσουμε..μπάααα όμως...τζάμπα η ταλαιπωρία της μετακόμισης.

Τώρα θα νοικιάσουμε αυτό κ θα πληρώνουμε το νοικί του άλλου σπιτιού κ θα μας μένουν τα 300! ;)

Άσε Δάφνη μου,δεν τη παλεύουμε εδώ δυστυχώς. Οι δουλειέσ του άντρα μου,οι δικοί μας,γονείς,φίλοι κτλ είναι Περιστέρι κ μας έχουν φάει τα δρομολόγια πάνω κάτω!θέλουμε σχεδόν 300€ το μήνα μόνο σε βενζίνες κ δεν συμφέρει. Απο την αρχή το ξέραμε οτι θα είμαστε μόνοι μας εδώ αλλα πιστεύαμε οτι θα συνηθίσουμε..μπάααα όμως...τζάμπα η ταλαιπωρία της μετακόμισης.

Τώρα θα νοικιάσουμε αυτό κ θα πληρώνουμε το νοικί του άλλου σπιτιού κ θα μας μένουν τα 300! ;)

ΑΝΤΕ να τα καταφερετε να πιειτε τον καφε και τον σεπτεμβρη να το επαναλαβουμε.να περασετε τελεια νοητα θα ειμαστε κι εμεις......σας γραφει αλλη μια συλληψη του Ιονιου πελαγους :P:P:P παω για μπανακι.....α!!!.σημερα κουρευτηκαμε μαμα και κορη....καρεδακια, ολα τα μεγια πηγανε στην κορη ,τη μανα ολοι .....[smilie=pottytrain5.gif] ο αντρας μου:κατι εκανες;μπα ,ιδεα σου(τα εχω κοψει μεχρι τους ωμους!!!!!!!!!!!!)Πανε οι καλες εποχες,ψαλιδα καθαριζα και μου ελεγε.....ομορφα τα μαλλια σου.....αν τα ξυρισω παντως σιγουρα θα το καταλαβει?????????????????οτι κι αν κανετε να περνατε καλα....

Ετσι ειναι Γλυκερια μας εχουν σε δευτερη μοιρα εμας!! Με γεια το κουρεμα! Καλες βουτιες!

Ελενα λεγαμε για πρωι επειδη το απογευμα εχει αρκετο κοσμο. Εαν θελεις να συναντηθουμε στο Περιστερι σε καποιο σημειο και να σε παρω εγω με το αμαξι μου. Δεν μου ειναι κοπος.

Kalispera!!

8elw na er8w k egw stin sinantisi :(:lol:

Xtes to vradi wspou na tin komisoume eidame k pa8ame :twisted: tin kataferame stin 10:30-11:00 den 8imame akrivws giati eimoun san to zombie alla koimi8ike ws tis 10:00 simera to prwi sxedon 12wro kleisame :? nomiza epa8e kati giati 1i fora mou to kanei auto :o..Egw xalia, ta sti8oi mou eginan toumpano ta ponousa aforita den mporousa na 3aplwsw anaskela oute plai apo to pono, etrexan sinexws gala k egina mouskema k egw k to krevvati..

Twra perimenw til apo ton idioktiti tou kentrou na mou pei tis dia8esimes imerominies pou exei gia Oktwmvrio giati ekleisa tin ekklisia gia 2 Oktwmvriou alla to sigkekrimeno kentro einai kratimeno gia alli vaftisi gia ekeini tin imerominia k etsi piga k rwtisa k allou alla telika katali3ame se auto..Molis mou pei tis imerominies pou exei 8a paw trexontas na alla3w tin imerominia stin ekklisia..

Καλημέρα όμορφη παρεούλα.. διάβασα λίγο τα νέα σας.. Γεωργιάννα μεγιά το φόρεμα. Γωγώ όπως νιώθεις πράξε με το γάμο της φίλης σου.. πάντως αν δεν σου έχει σταθεί στα δύσκολα τότε δεν αξίζει πιστεύω να χάσεις λίγες στιγμές ξεκούρασης με τον 'αντρα και το παιδάκι σου! Άντρια πως πάει με το θηλασμό.. εμένα βρε παιδιά φτου φτου μη το ματιάσω τις τελευταίες μέρες με θηλάζει το μωράκι μου.. του δίνω συμπλήρωμα τη μέρα 1-2φορές γύρω στα 100ml αφού πρώτα τον έχω βάλει στο στήθος, τα βράδια συνήθως δεν χωρταίνει.. πάντως τώρα που το σκέφτομαι είμαι πολύ τυχερή που μένω εδώ στο Βόλο.. θάλασσα κοντά,βουνό κοντά,μαμάδες κοντά! Όλα κοντά τα έχω! Χθες που πήγαμε Αλυκές βολτούλα δεν είχα άγχος για το θηλασμό γιατί έχει ξαπλώστρες οπότε αν ξυπνούσε θα πήγαινα εκεί, ευτυχώς όμως δε ξύπνησε το πουλάκι μου.. σε λίγο θα φύγω για δουλειά! Φιλάκια σε όλες..

Xoanita mou ftou ftou pame teleia me ton 8ilasmo den dinw ka8olou 3eno k tin 8ilazw 15-20 lepta apo to ka8e sti8os..Tin 8ilaza 30 lepta apo to ka8e sti8os k mou ekane emeto meta giati mallon varistomaxiaze..Den stamata apo moni tis molis xortasei oso tin afiseis sto sti8os menei :))

Καλέ για τη σύλληψη που λέτε..εμεις τώρα που το σκέφτομαι τον "πιάσαμε" στη Μύκονο! :o:o Ελπίζω να είναι τυχαίο γιατί καθόλου δε μ'αρέσει... :roll: εκεί δεν έχει πολλούς βαρβάτους άντρακλες!! =))=))

Γλυκερία μεγιά το κούρεμα!Αντε να σε δούμε το Σεπτέμβρη!

Γεωργιάννα σε ευχαριστώ που το προτείνεις!Άν δεν βρώ άλλη λύση με το αμάξι θα σου πώ νωρίτερα να ξέρεις. Τελικά για 10 λέτε ή 12? Ωραία θα είναι όταν θα αρχίσουν να κλαίνε όλα μαζί εκει μέσα! :lol::lol:

Ελα βρε Άντρια,2 ωρίτσες είναι,πάρε το αεροπλάνο κ πετάξου μια βόλτα! :D

Ιωαννα μου ευχαριστω. Υπομονη με την δουλεια τωρα, αλλα εισαι τυχερη που μπορεις να πας να βουτηξεις το απογευμα! Γτ του δινεις ξενο; Δεν του φτανει;

Ανδρια ποτε σκεφτεσε να ερθεις Αθηνα; Θα σε δουμε τοτε! Θα κανεις τραπεζι μετα την βαπτιση; Πολλα λεφτα!

Η γνωμη μου ειναι να γινει στις 10 λογο ζεστης! Πειτε και εσεις γνωμες. Γτ καλα λεει η Γωγω θα ειναι αργα μετα.

Δαφνη μου αρεσεις που με την συγκοινωνια παντου! Μου θυμιζεις εμενα με τον Αλεξανδρο.

Να πώ κάτιιι....μην φωνάξετε....8έλετε να συναντηθούμε στο village park κα8ημερινες δεν εχει κόσμο,εχει πατώσει κ αυτο.....λεω απλα λέω...

Φοβάμαι μηπως πετύχω κανενα πρωην μου αφεντικό στο river κ μου ανέβει το αίμα στο κεφάλι....

Σαμαρ εγω μένω 4 στενά πάνω απο το στοκ του mothercare οποτε κατέβεις κ μπορεις πες μου να τα πούμε.

Εγώ έκανα Αθηναικη συλληψη.....ολα κ ολα.

Αλλος σκ...αέρας.Ελπίζω το παιδί μου να παρει απο αρχαία νοοτροπια....

Τραπέζι στην βαπτιση ειναι πολυτέλεια πλεον.....δυστυχως.

Elena mou 8elw poli na ertw :(

Gewrgianna mou 8a kanoume trapezi se mia mikri tavernoula 12evro to atomo me to poto..

Gwgw mou makari na mporousa na min kanw trapezi giati ta varieme..K logw oikonomikou fisika..

Καλά αυτη η τιμή ειναι εντελώς τζαμπα......μακάρι να βρίσκαμε κ εδώ στα μέρη μας κατι ανάλογο,αλλα δεν παίζει σίγουρα.

Αν έρθω με το αμάξι δε με πειράζει το μέρος κ η ώρα καλή έιναι για να μην βράσουμε κιόλας.

Πάντως Γωγώ [smilie=pottytrain5.gif] το αφεντικό σου..εξάλλου είναι πρώην! ;)

Το τραπέζι όντως είναι πολυτέλεια αλλα με 12€ τζάμπα λέμε! Εμένα θέλει ο Χάρης αλλα εγώ προτιμώ να πάρουμε μόνο τους κουμπάρους κ 2 κολλητούς κ να πάμε κάπου όχι όλος ο κόσμος που θα μας πάει ο κούκος αηδόνι!

Άντρια σκεφτόμαστε αλλα ακόμα στον αέρα είναι μπας κ το χειμωνα έρθουμε κανα 4ημερο Κύπρο για εκδρομή!Δεν έχουμε έρθει ποτέ κ ο μπαμπάς μου παλιά έμενε 1 χρόνο στη Πάφο,μας έχει πεί τα καλύτερα!Άν το αποφασίσουμε εντέλει θα σου πώ μπάς κ βρεθούμε!

Γωγώ καλή η ιδέα για το village, αλλά το river είναι όλο κλιματιζόμενο (θα κάνουμε άνετα βόλτες μέσα) και έχει δωμάτιο φροντίδας μωρού για να αλλάξουμε τα καμάρια μας και να θηλάσουμε οι μανούλες που είμαστε αγελαδίτσες ακόμη :lol::lol:

Στο village να κανονίσουμε μόλις δροσίσει λίγο ο καιρός. :-*

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...