Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ 2011!!ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 959
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

δεν το βλέπω για διακοπές φέτος.. έκτος αν πάμε εδώ κοντά! Του χρόνου τώρα ή το χειμώνα θα δούμε.. μπας και κάνω αποτρίχωση σήμερα και πεταχτώ να κάνω κανένα μπάνιο γιατί δεν έχω καταφέρει να κάνω ούτε ένα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σαμαρ,κουφονήσια, έ? Τι ωραία! Έχει καταγωγή ο άντρας μιας φίλης από'κει και έχω δει άπειρες φώτο απο τις διακοπές τους. Έχω πάθει πλάκα με τα νερά αυτού του νησιού!

Sweetty, 7 ώρες κοιμάται το μπεμπάκι? Ουάου! Είσαι τυχερή! Και το βάρος του παίδαρου,τέλειο!

Αντρια, όλα καλά τελικά! Είδες!

Έλενα, τον "γαμπρό" θα τον διεκδικήσουμε κι εμείς :lol::lol: Να του δείξεις τη μπουμπού μου! ;)

Χοανίτα, τι καλά που έχεις τη δυνατότητα να πεταχτείς για μπάνιο! Τελικά ο Βόλος τα'χει όλα! Και βουνό και θάλασσα!

Βαριέμαι! Και σήμερα και αύριο ο άντρας μου δουλεύει απόγευμα και είμαστε μόνες μας.. και με αυτήν την ζέστη που να πας?

Ελενα εσεις ποτε θα πατε διακοπες;

Αναστασια κουκλι η κορη σου και ωραιο χαμογελο!!!

Ανδρια τελειωσες με την γενικη; Ελα και απο δω γτ δεν εχω ορεξη!!

Εφτιαξα τελικα το κους κους με ζωμο κοτοπουλο ωραιο φαινετε θα δω το βραδυ απο γευση!! Μολις παρω και ξερα φρουτα θα το δοκιμασω οπως μου ειπες Δαφνη.

Καλησπερα :D ? Ελενάκο οτι μπορουμε κάνουμε για να την παλέψουμε το καλοκαιρι....τώρα ομως δουλευει νύχτα που σημαίνει ούτε ταράτσα γτ βαριέμαι να κά8ομαι μόνη μου.

Ετσι Στέισυ κ εγω μοναχούλα με την κόρη μου βέβαια,την καλύτερη παρέα,του χρόνου να είμαστε καλά κ 8α πάμε διακοπούλες...

Εχω κ ενα γάμο κ με έχει δεσμεύσει,29 του μηνός εχει 4ημερο ο αντρας μου κ 31 παντρεύεται η φίλη μου,ολο τον χρόνο πηζει ο κακομοίρης κ τον δεσμευσα να μην πάει που8ενα....γτ η φιλη που την βλέπω μια φορά τον χρόνο μού πεταγε υπονοουμενα οταν ηρ8ε για το προσκλητηριο,επειδη ετυχε να ερ8ει στην προβα νυφικου μου κτλ κ στον γαμο μου....τελος παντων....Μα ειναι ημερομηνια αυτη???Ολοι τις διακοπες τους περιμενουν για να ξελαμπικαρουν....Αφηστε που στην εγκυμοσυνη μου ουτε ενα τηλ δεν με πηρε ,απλα μου εστειλε ενα email κ μου ειπε οτι αρραβωνιαστηκε.Ωραια φιλη κατα ταλλα.

Εγω ομως 8ελω να ειμαι σωστη γτ οπως κ να εχει στον γαμο μου ηρ8ε ....

Πως 8α περασει η ωρα πείτε μου που ουτε Εζελ δεν εχει σημερα??/ :):shock:

Του χρονου βαπτισια να κλεισει ο πε8ερος μου χρονο,εγω λεω Απριλιο ο Χρηστος Ιουνιο,8α δουμε....

τί δουλειά κανει άν επιτρέπεται κ δουλεύει βράδυ?βλακεία ρε γμτ να μένετε μέσα με τέτοια ζέστη. Γιατί δε πάς με τη μικρή σου καμια βόλτα σε μαμά ή αδερφή;

Για τη φίλη σου,συμφωνώ κακή επιλογή ημερομηνίας απο άποψη οτι όλοι θέλουν να πάνε διακοπές φυσικά! Πάντως τέτοιες φίλες σαν τη δική σου έχω κ εγώ δυστυχώς....εξαφανιζόλ για πολύ καιρό κ μόλις θελήσουν κάτι ξανα εμφανίζονται,τί να κάνουμε όμως..καλή καρδιά πάνω απ'όλα!

Αύριο είναι της Αγίας Μαρίνας-προστάτιδας των παιδιών άν θυμάμαι καλά! Έχει μεγάλο πανηγύρι στο Περιστέρι κοντά στους γονείς μου κ θα πάμε μια βόλτα να περάσει η ώρα κ μετά για φαγητό. Για τα πανηγύρια κανταντήσαμε! :lol: Οι υπόλοιπες τί θα κάνετε;; Την κάνατε κιόλας;;

τί δουλειά κανει άν επιτρέπεται κ δουλεύει βράδυ?βλακεία ρε γμτ να μένετε μέσα με τέτοια ζέστη. Γιατί δε πάς με τη μικρή σου καμια βόλτα σε μαμά ή αδερφή;

Για τη φίλη σου,συμφωνώ κακή επιλογή ημερομηνίας απο άποψη οτι όλοι θέλουν να πάνε διακοπές φυσικά! Πάντως τέτοιες φίλες σαν τη δική σου έχω κ εγώ δυστυχώς....εξαφανιζόλ για πολύ καιρό κ μόλις θελήσουν κάτι ξανα εμφανίζονται,τί να κάνουμε όμως..καλή καρδιά πάνω απ'όλα!

Το εκανα προχτες,δεν την παλευω να ανεβοκατεβαζω πραγματα στο αμαξι,δεν εχω ασανσερ κ ταλαιπωρουμε μονη μου....με τοση ζεστη...

Οποτε μενω σπιτι με τον κλιματισμο...ασε.

Την πηρα να της πω οτι ακυρωσαμε τις διακοπες για να της κανουμε την τιμη κ οτι στο τραπεζι δεν 8α παρευρε8ουμε λογο πεν8ους κ αυτη δεν μου ειπε τιποτα ....α ωραια 8α σας δω στην εκλησσια μου ειπε.... anyway!!!

Ο αντρας μου δουλευει στο αεροδρομιο,στην πιστα, αρχιεργατης...στησιμο αεροπλανων κτλ.....

εχει εντελως ανωμαλα ωραρια :(

Γεια κι από μας!

Ψοφήσαμε στη ζέστη σήμερα καθώς έπρεπε να πάω ν' αλλάξω ένα δώρο που έστειλε μια φίλη των γονιών μου για τον Άρη... Μερικοί άνθρωποι δε σκέφτονται τίποτα. Μου έστειλε (στο πατρικό μου σπίτι...) ένα πελώριο κουτί, αγορασμένο από τον Μουστάκα, που όλα του τα μαγαζιά είναι στου διαόλου τη μάνα (σε σχέση με μένα). Έπρεπε λοιπόν ν' αγγαρέψω τον πατέρα μου να φορτώσει το τέρας στο αυτοκίνητο και να πάμε και σήμερα ήταν η μόνη μέρα που μπορούσε. Δε μπορούσε να σκεφτεί αυτή η γυναίκα πόσο θα δυσκολευόμουν να το αλλάξω ή ήταν τόοοσο σίγουρη πως θα το ήθελα??! Τελικά η βενζίνη και η ταλαιπωρία νομίζω ότι κόστισαν περισσότερο από τα 50 ευρώ του δώρου. Απλώς είχε διαλέξει το πιο ογκώδες παιχνίδι του μαγαζιού! (ένα χαζογυμναστήριο...) Ουφ!!

Ο Άρης θηλάζει όλη μέρα, νομίζω διψάει λόγω ζέστης!

Σε κανά δίωρο θα βγούμε για φαγητό με ένα φιλικό ζευγάρι που έχει δίδυμα 1 έτους!

Όσο για τις διακοπές, το Κουφονήσι είναι ο μεγάλος μας έρωτας, η θάλασσά του δε συγκρίνεται!! Ο άντρας μου πάει 20 χρόνια εκεί, εγώ 8 χρόνια, ξέρουμε όλο το κόσμο, όλους τους ντόπιους, είναι σαν να πηγαίνουμε σπίτι μας! Εκεί συνελήφθη και ο Άρης! Θα πάμε 19 Αυγούστου με 4 Σεπτέμβρη, για να έχει αραιώσει λίγο ο κόσμος και γιατί 26/8 με 4/9 μπορούμε να φιλοξενηθούμε σε σπίτι, οπότε θα πληρώσουμε μόνο μια βδομάδα δωμάτιο, δεν είμαστε για πολλά έξοδα, έχουμε μπει μέσα και οι δύο... Κάποτε μέναμε στο νησί ένα μήνα (όλο τον Αύγουστο), πάνε αυτές οι ωραίες εποχές!!! Μέχρι τότε λέμε να πάμε καμιά βδομάδα στην Ακράτα που υπάρχει ένα εξοχικό...

Αυτά από μένα, εύχομαι ένα γλυκό Σαββατόβραδο κι όσο γίνεται πιο δροσερό!!

Φιλιάααα!!

Ελενα εσεις ποτε θα πατε διακοπες;

Αναστασια κουκλι η κορη σου και ωραιο χαμογελο!!!

Ανδρια τελειωσες με την γενικη; Ελα και απο δω γτ δεν εχω ορεξη!!

Εφτιαξα τελικα το κους κους με ζωμο κοτοπουλο ωραιο φαινετε θα δω το βραδυ απο γευση!! Μολις παρω και ξερα φρουτα θα το δοκιμασω οπως μου ειπες Δαφνη.

Hehe nai tin teleiwsa :D..Makari na mporousa k 8a erxomoun me 1000 :lol:

8a pame gamo perimenoume tous goneis mou na er8oune na mas paroune (einai k autoi kalesmenoi)..

Simera i mikri olo klaiei k den antexw allo k panw stin sigxisi mou pou tin akouga k den mporousa na kanw kati anti na tis plinw sto xeri kati kainourgies formitses tis mikris champion dwro apo tis 8eies mou panakrives tis evala sto plintirio k 3eva4ane..Stenaxwre8ika paaaaaaaaara poli..Ekana tin zimia mou pali..Fisika einai poli megales sto xrono 8a tis forouse..Makari oi 8eies na tis 3exasoune giati ntrepome na tous to pw :oops::cry:

τι κανετε ζουζουνιτσες???

αυριο ερχετε η μαμα μου γιουπι!!!!!!!επιτελους θα κανω καμμια δουλεια!!!!

θελω να παω θαλασσα κλαψ...

αναστασια μου αααααα!!!!τον μαριο τον εκλεισα για γαμπρο απο σπορι!!!σορρυ αλλα αργησατε :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αντρια πολυ χαιρομε που ειναι καλα ο μπαμπακας σου κ που βρηκε αμεσως δουλεια ο αντρουλης σου!!!

γωγω ωραια φιλη...δεν μπορουσες να της στειλεις μονο το δωρο κ να πας διακοπες???απο οτι φαινετε δεν την πολυ νοιαζει κιολας...

Βρε κορίτσια, όσες ξεμένουμε μόνες, (και μένουμε κοντά), δεν βρισκόμαστε κάποια στιγμή σε κανα εμπορικό που θα έχει κλιματισμό και εύκολο πάρκιν?

Βρε κορίτσια, όσες ξεμένουμε μόνες, (και μένουμε κοντά), δεν βρισκόμαστε κάποια στιγμή σε κανα εμπορικό που θα έχει κλιματισμό και εύκολο πάρκιν?

εγω είμαι μέσα,αν βολεύει φυσικά...Στεισυ που μένεις?

Eutixws ka8arisane oi a8litikes formitses tis Victorias..Prin figoume tis evala sto plintirio stou 90 va8mous me aporripantiko gia tin metafora xrwmatwn egrafe k eipa oti ginei, molis ir8ame spiti k tis ele3a, EYTIXWS ka8arisan..Itna kintrines me lila k to ena xrwma 3eva4e panw sto allo alla eutixws twra ola mia xara k pote 3ana kainourgio sto plintirio alla sto xeri :lol:

καλημερα,κοριτσια τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ παρακαλω μια συναντηση 1-12 θα ειμαι στους γονεις μου να γνωρισει και ο γιος απο που ειναι και η δολια η μανα.....steicy,Νικαια φυσικα....που περιπου μενεις;εγω στον Αγιο Γεωργιο κοντα,αν ξερεις.Η κοριτσαρα μου χτες εγινε παρανυφακι.....μεγαλες στιγμες κλαμα η μανα η κουκουβαγια.....μετα γλεντι μετα μπαρακι.....ευτυχως η πεθερα μου φοβερη,ευχαριστω το Θεο που εχω κοντα μου αυτους τους ανθρωπους,βεβαια πρωτα τους γνωρισα και μετα ξενιτευτηκα....αλλιως νικαια και παλι νικαια.....η γκρινια της πεθερας κλεινει σπιτια...... :P:P:P ΚΑΛΗΜΕΡΕς ΠΟΛΛΕς........

Καλημέρα!

Η μπέμπα χτες κοιμήθηκε 2 και κάτι.. :shock::shock: και ξύπνησε 6πμ. Σχεδόν 4 ωρίτσες κοιμήθηκα.. να μη ζητάω παραπάνω η μάνα, ε?

swetty, μένω κοντά στην πλατεία Χαλκηδόνας!

Καλημερα!!!

Εγραφα εγραφα και σβηστηκανε ολααααα!! Αντε παλι απο την αρχη.

Αναστασια δεν θα σου ξαναμιλησω!!! Εγω δειχνω την κορη σου στον γιο μου και του λεω οτι θα ειναι η γυναικα σου και εσυ πας σε αλλον!!!! Μηπως επειδη ειμαστε ευσωμοι και εσεις αδυνατουλες; :lol::lol::lol::lol:

Γωγω μου δεν θα πηγαινα θα σκεφτομουνα τον ανδρα μου πρωτα. ειδικα φετος που ηταν μια δυσκολη χρονια. Και εγω την βαπτιση θα την κανω στις 27.08 αλλα το ηξερα οτι οι περισσοτεροι θα λειπουν. Δεν θα υποχρεωσω κανεναν, η κολλητη μου να φανταστεις θα λειπει. Δεν με νοιαζει γτ εαν δεν το εκανα τωρα θα επερεπε να περιμενω του χρονου. Ασε και μπορει να μην ερχοταν η μαμα μου τοτε.

Ελενα υπαρχει περιπτωση να παμε και εμεις στο Περιστερι. Εαν παμε θα σε παρω μηπως συναντηθουμε.

Εχθες πηγαμε στο Εκπτωτικο Χωριο στα Σπατα. Πολυ ωραιο και καλες τιμες. Πηρα φορεμα Guess με 88ε απο 180ε. Πηρα και στο μπεμπη ενα μπουφανακι ελαφρυ απο τα Ματου με 15ε. Ειναι μεγαλο και ευρυχωρο, ακομη δεν εχουν ανοιξει ολα τα μαγαζια.

Ειμαι και εγω μεσα για συναντηση στο river west, εαν δουλευει ο ανδρας μου εκεινη την ημερα, απλα το Σεπτεμβρη μετα τις 6 γτ θα λειπω μεχρι τοτε.

κοριτσια πηγα χθες στο ριβερ γουεστ και ειναι τελεια !!!εχει και υπεροχη εθουσα φροντηδας μωρου με αναπαυτικη πολυθρονα θηλασμου ,αλλαξιερα παγκο και νεροχυτη παρκο και καρεκλακια για τραπεζι για μεγαλυτερα αδερφακια και τουαλετα για την μαμα ...ειναι υπεροχα ,η πορτα εχει κουμπακι για να μπεις και βγεις και παρακολουθητε για να εισαι ασφαλης .ατον 1 οροφο εχει ελευθερο παιδοτοπο (χωρις εισοδο ) αλλα αυτο για εσας ειναι για πολυ αργοτερα :lol::lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...