Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ 2011!!ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ!!

Recommended Posts

σαμαρ ναι ωραιο κολπο,σαν τις κατσαριδες ψαχνουμε μερος ψηλο να σω8ουμε απο την ζεστη χαχαχα

Στειυ εμενα 3 μηνων ηταν 5080 κ 60 ποντους....αλλα δεν σημαινει κατι αυτο,το μωρο σου ειναι υγιεστατο κ μοντελακι μπραβοοο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 959
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κάθε μωρό είναι διαφορετικό! Μια χαρά είναι η μικρή σου Αναστασία και πράγματι είναι ψηλή!

Άλλωστε σημασία δεν έχει πόσο είναι σε σχέση με άλλα μωράκια αλλά πόσο βάρος βάζει κάθε μήνα!

Άντρια ο Άρης έβαλε 1400 σε 36 μέρες και κατά τον παιδίατρο είναι υπεραρκετά. Μάλιστα μου είπε να δοκιμάσω να τον βάζω λιγότερο στο στήθος και να τον ξεγελάω με πιπίλα. Δεν πολυσυμφωνώ και δε νομίζω πως μπορεί κανείς να ξεγελάσει εύκολα τον Άρη, όταν θέλει να φάει κάνει σαν τρελός, δε καταλαβαίνει τίποτα! :lol::lol: Και την πιπίλα, ούτε να τη φτύσει...

Γεωργιάννα εγώ το κους κους συνήθως το φτιάχνω αραβικά για να συνοδέψω κρεατικά. Το μουλιάζω ή το βράζω ελάχιστα σε καυτό νερό ή ζωμό λαχανικών, προσθέτω σταφίδες ή ξερά δαμάσκηνα ή ξερά βερύκοκα και κουκουνάρι, λίγο λάδι, λίγο σαφράν και λίγο ξύσμα λενονιού. Συνοδεύεται πολύ ωραία κι από γιαούρτι αν θες να το φας ως κυρίως πιάτο!

Γωγώ μόλις σε είδα στη τηλεόραση, στη διαφήμιση του ΙΚΕΑ, με τη κοιλίτσα σου! Και τώρα έχεις ολόκληρη κοράκλα! Τι ωραία!!

Πειραζει που δεν ξερω τι ειναι το κους κους???

Σαμαρ ακομα παιζει η διαφημιση ε?Δεν μας τα ειπαν αυτα!!!

Το πιστευεις οτι εχω την εντυπωση οτι το μωρο σου μοιαζει με το δικο μου ???? :lol:

Ειδικα στο ναζακι!!!

Γιωργο κα8ε μερα γενε8λεια ???Αυτα ειναι χαχαχα να τον χαιρεσται κ να τα χαιρομαστεεεεεεεεε :D

Ανδρια πολυ χαρηκα που ειναι ολα καλα!

Δαφνη μου ασ τον να λεει οτι θελει, εμενα πηρε 2 κιλα! και ξερει τι μου ειπε συνεχισε ετσι και θα τον βαζεις μονο οταν πειναει. ετσι εκανα. Πολυ χαιρομαι που αλλο παιδακι παιρνει αρκετα το μηνα. εχω τρομαξει με το μπουλουκο μου!

Ευχαριστω για την συνταγη θα δω μηπως την κανω ετσι αλλα δεν θα φαω τα φρουτα. με το γιαουρτι πως ακριβως δηλ.; σορρυ δεν καταλαβα!

Γωγω τελικα ποτε θα κανετε την βαπτιση; ναι ξαναπαιζει η διαφημιση, την εδειξα και στον ανδρα μου και του ελεγα πως τωρα ειναι κοριτσαρα και οχι ... οπως το λεει αυτος.

που λετε για εκπτωσεις πηγα στο Μαρουσι. Χαλια η αγορα δεν μου αρεσε τπτ, αλλα παντου τρελες εκπτωσεις, απο 30% και πανω!!!

Ευχαριστω για τις ευχες σας! αξιζει να παμε για ψωνια εαν εχουμε λεφτα φυσικα. πηρα ενα πολυ ωραια μαγιο με 20ε.

Γιωργο εισαι χαζομπαμπας με τα ολα σου!!!!!!!!

γιωργο να τον χαιρεστε! χαζομπαμπακα! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κοριτσια απο χθες ποναει η κοιλιτσα της ισως η κωλοιωση ισως που βοσκησα μαρουλια ... δεν ξερω..

χθες βγηκα να παω για ψωνια στη γειτονια με το μαρσιππο κ επεσα... ευτυχως προσγειωθηκα στα γονατα τα οποια εχουν αιματηρες εκδορες και τρελλο πρηξιμο ομως το παιδακι μου δεν καταλαβε τιποτα παλι καλα.

Ειμαι πολυ κουρασμενη και δεν πολυ καλα :(:(:(:(:(:( :

Μπραβο αντρια που ειναι ολα καλα

Euxaristw Koristakia mou!! :)

Daphne mou einai poli kala ta gr pou valete 38gr tin imera den mou fenontai k ipervolika..Emeis prin kammia 20aria meres pou zigistikame eixe valei 430gr se 11 meres k tin Triti pou 3ana zigistikame eixe vale 325gr se 7 meres diladi 40-50gr tin imera..Emena mou fenontai arketa kala ta gr sas..

Ευχαριστω για την συνταγη θα δω μηπως την κανω ετσι αλλα δεν θα φαω τα φρουτα. με το γιαουρτι πως ακριβως δηλ.; σορρυ δεν καταλαβα!

απλώς το συνοδεύεις με γιαούρτι στην άκρη του πιάτου σαν σαλτσούλα και παίρνεις λίγο με κάθε πηρουνιά :D

ξέχασα βάζω και ψιλοκομμένο μαϊντανό ή φρέσκο κόλιανδρο αλλά δε ξέρω αν τρως εσύ τέτοια.

Δαφνη μου το τσακιζω το μαιντανο, δεν με πειραζει ευτυχως. Θα το κανω καποια στιγμη και θα σου πω.

Γωγω το κους κους ειναι σαν ζυμαρικο.

Αφρο τι εγινε πως επεσες γλιστρισες; Περαστικα σου.

Γιωργο πολυ θυσια για το μωρακι σας! Ευχομαι στο 2ο να μην χρειαστει τοση θυσια. Εαν ερθετε στο μοναστιρι της Αγιας Ειρηνης που ειναι στην Λυκοβρυση θα μου πεις μενω σχετικα κοντα. Δεν εχω παει ομως ποτε δεν ετυχε.

καλησπερα!!!πολλα νεα εχετε, ελπιζω να μην σας ξεχασω!!! χαζομπαμπα, να χαιρεσαι το μικρουλη σου!! με συγκινησες με την ιστορια σου, ειχα ξεχασει τι αγωνα δωσατε με τη μαριαννα...περυσι, τετοια εποχη πρωτομπηκα στο φορουμ, γεματη λαχταρα να ερθει ενα μωρακι στη ζωη μας, και βρηκα ανθρωπους να μοιραστω τις αγωνιες μου και τους φοβους μου...πολυ χαιρομαι, που πια, ενα χρονο μετα οι περισσοτεροι εχουμε ενα πλασματακι η στην κοιλια μας, η στην αγκαλια μας...κι εγω πηγα περυσι στην αγια ειρηνη στη λυκοβρυση, κι ακομα πηγαινουμε, και τωρα που μου το θυμισες γιωργο, θα παμε και φετος στην γιορτη της με την αθηνουλα μας, αυτη τη φορα!!!

απ'ο,τι καταλαβα ολα καλα με το μπαμπα σου αντρια!!!!μπραβο!!!δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο την υγεια οτι και να λεμε...κι εμενα ο μπαμπας μου εχει πολυποδα στο λαιμο και ελπιζουμε να φυγει μονο του....

αφρο ευτυχως δεν επαθε τιποτα η μπεμπα!!!περαστικουλια και για την κοιλιτσα σας!!!

δαφνη, μαλλον εδωσες καμια φοβερη συνταγη στον καταλληλο ανθρωπο!!!καλα ο αρουλης;;;

γεωργιαννα, μια χαρα ο διονυσακης, εμενα 1,5 κιλο μας ειπε οτι πηρε στο μηνα, η παιδιατρος!!!

να σας πω τα νεα μας....

χτες πηγαμε στην παιδιατρο....μια χαρα μας βρηκε, πηραμε σε ενα μηνα 5 ποντους, 3,5 στο κεφαλακι μας, και 1,5 κιλο!!! τα αντανακλαστικα μας ωραιοτατα, και στηριζουμε το κεφαλι μας, πολυ καλα για την ηλικια μας!!!!το εμβολιο θα το κανουμε μετα τις διακοπες γιατι θα φυγουμε και δεν γινεται πριν τους 2 μηνες!!!επισης, της ειπα οτι ειναι πιο ανησυχη μετα τις 9 και την ταιζω συχνοτερα, και μου ειπε οτι μειωνεται η παραγωγη προς το βραδυ και ετσι ειναι απο τη φυση, οποτε για να δινω λιγο χρονο στο στηθος να παρει τα πανω του, να της δινω ενα ενδιαμεσο γευμα χαμομηλι, για να ξεγελιεται...ετσι καναμε χτες, και βρε παιδια, με το που της χωσαμε το μπουκαλι στο στομα, μας κοιτουσε σαν εξωγηινη!!!!!!!!δε μπορουσε με τιποτα να φαει απο το μπουκαλι!!!!συνεχως ανοιγε διαπλατα το στομα και εδειχνε να αηδιαζει απο το πλαστικο!!!!ετσι, ξαναγυρισαμε στο στηθος και προσπαθω να τρωω καλυτερα το απογευμα...

σημερα πηγαμε μια βολτα στο ικεα, να παρουμε μια κουνια για το χωριο, την ειχε προσφορα, και εβγαλα με το θηλαστρο 120 μλ για να της δωσω οσο θα ειμαστε, και παλι μου εκανε τα ιδια!!!! δεν ηθελε με τιποτα, εσπρωχνε το μπουκαλι και γυρνουσε το κεφαλι της να βρει το στηθος!!!!με τα χιλια ζορια ειπιε 60 μλ και μετα ρωτησαμε αν μπορω να θηλασω καπου, κι ευτυχως το ικεα ( σουηδικο ) εχει ειδικο δωματιο για την φροντιδα του μωρου, κι ετσι τη θηλασα με την ησυχια μου....

αυτα, τα νεα μας...

αααααα!!!αυριο σαραντιζουμε και θα παμε να παρουμε την ευχη μας το πρωι!!!!! κατα τ'αλλα εχει ερθει κι η μαμα μου, οποτε η μπουμπου απολαμβανει αγκαλιες!!!!

παραπατησα ηταν η μια πλακα του πεζοδρομιου ανασηκωμενη απλα χαιρομαι που δεν επαθε τιποτα η μικρη...

Να κάνεις μήνυση στον βλαμμένο τον δήμο μας που κοιμάται όρθιος...........

Τίποτα δεν τους νοιάζει.. ούτε τα πεζοδρόμια, ούτε τα σκουπίδια, ούτε π.χ οι παιδικοί σταθμοί που για εμάς δεν έχουν θέση...

Τα θυμήθηκα και φούντωσα πάλι :evil:

σημερα πηγαμε μια βολτα στο ικεα, να παρουμε μια κουνια για το χωριο, την ειχε προσφορα, και εβγαλα με το θηλαστρο 120 μλ για να της δωσω οσο θα ειμαστε, και παλι μου εκανε τα ιδια!!!! δεν ηθελε με τιποτα, εσπρωχνε το μπουκαλι και γυρνουσε το κεφαλι της να βρει το στηθος!!!!με τα χιλια ζορια ειπιε 60 μλ και μετα ρωτησαμε αν μπορω να θηλασω καπου, κι ευτυχως το ικεα ( σουηδικο ) εχει ειδικο δωματιο για την φροντιδα του μωρου, κι ετσι τη θηλασα με την ησυχια μου....

αυτα, τα νεα μας...

Αφροδίτη και εμείς πήγαμε στο ικεα προχθες και αυτό το δωματιάκι το επισκεφτήκαμε 3 :o φορές! Κάναμε μεγαααάλη βόλτα! Πήγαμε και στο εμπορικό δίπλα και μετά πάλι ικέα για καφέ και γλυκάκι και μετά πάλι στο μαγικό "δωματιάκι" για μαμ και άλλαγμα! :D

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥς,ΣΑς ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΖΕΣΤΗς ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΠΤΟΠ.ΕΜΕΙς ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΜΑς ΜΕ ΤΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ .Ο ΛΕΥΤΕΡΑΚΗς ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ,ΖΕΣΤΗ ΠΟΛΥ ,ΥΠΝΟ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ,ΓΕΝΙΚΑ ΡΥΘΜΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ.ΕΠΙΣΗς ΑΥΡΙΟ ΕΝΤΕΛΩς ΤΥΧΑΙΑ.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΟΙ 2 ΣΥΓΚΑΤΙΚΟΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝ\ΜΙΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕς ΜΕ ΤΙς ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕς ΤΟΥς ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΕς ΜΑΖΙ,ΣΥΝ ΟΤΙ Η ΑΛΛΗ ΜΑς ΦΙΛΗ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ....ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΜΕΓΑΛΗ....ΕΙΜΑΣΤΑΝ 4 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 15!!!!!!!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑς...ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΛΑ....ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΑΝΕΛΠΙΣΤΑ 7 ΩΡΕς......ΜΕΤΑ ΑΠΟ 75 ΜΕΡΕς....ΤΡΩΜΕ ΚΑΤΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ,ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΑΜΑ 4 ΚΙΛΑ ΜΕΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΟς 6900 ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ....ΣΤΙς 30 ΔΗΛΑΔΗ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥς ΤΟΥς ΔΙΚΟΥς ΣΑς ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥς,ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕς ΤΙς ΜΑΝΟΥΛΕς ,ΤΑ ΜΠΕΜΠΙΝΙΑ ΤΟΥς ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ SPECIAL ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΤΡΥΦΕΡΟ ΜΠΑΜΠΑ...

Kalimera!!!

Ti mou kanete? Emeis 3ipnisame tin 8ilasa k 3aplwnei sto relax tis, 8elei paixnidi,simasia k genika einai poli idiotropi..Mallon 8a pw tis mamas mou k tou mpampa mou otan 3ipnisoune na er8oune na tin piasoun na tin paroune sto spiti tous etsi gia kanena 2wro na kanw to spiti apo gwnias k meta na pame na tin piasoume na pame na tis paroume kanena formaki amaniko giati ola tis mikranane..Mou ekane k 2 fores ligo emeto k fovame na tin afisw xwris epivle4i..

Na sas pw kati na vgei apo mesa mou? To afentiko tou andra mou ton ediw3e apo tin douleia auton k allous 3 logw krisis prin 2 evdomades, 8a doule4ei ws ton telos tou mina k meta 3ekina kanonika i adeia tou apo tis 1-22 Augoustou epomenws toulaxisto ws ekeini tin mera oikonomika 8a eimaste kallimenoi..Emena den mou eipe TIPOTA mipws k stenaxwre8w k kopei to gala mou..Ton evlepa pou e4axne gia alli douleia pigene interviews alla i3era pws i8ele na alla3ei douleia k etsi den ipo4iastika kati fisika, eixe parei poli zesta to 8ema ka8e mera tils ktl k eprepe na to katalavw giati o andras mou otan einai na kanei kati se spazei ola ta kanei me to paso tou k xwris ore3i..O mpampas mou to i3ere k i oikogeneia tou, mono egw k i mama mou zousame sto kosmo mas..Mou to eipe xtes giati perimenoun 2 douleies tin apantisi tou k etsi eniw8e kala na mou to pei..Me 4ilo enoxlise stin arxi alla meta skeftika pws to 4emma itan gia kalo skopo parolo pou misw ta 4emmata 3erw pws to ekane apo kali pro8esi!!!

Καλημερα!!

Ανδρια εισαι τυχερη που εχεις την μαμα διπλα σου και μπορεις να κανεις γενικη. Παλι καλα που βρηκε ο ανδρας σου αλλη δουλεια κατευθιαν, εδω ειναι πολυ χαλια. Καλυτερα που δεν σου το ειπε σ'αυτη την φαση που ειμαστε ολες μας.

Αφροδιτη πολυ καλη η μπουμπου σου. Δεν φταιει η μικρη με το μπιμπερο μπορει να μην της αρεσει το χαμομηλι. Αλλα θα δοκιμασεις και αλλες θηλες στο μπιμπερο. π.χ. τα δικα μου δεν μπορουσαν να φανε με τπτ με την πιπιλα της Chicco που ειναι ευθεια, τρωνε μονο με της Nuk που ειναι σαν την θηλη μας. Εγω το ηξερα απο τον Αλεξανδρο και ετσι ειχα αγορασει 2 ειδων πιπιλες για να δω ποια θα του κανει.

Δαγνη αργα θα φυγετε για διακοπες πως και ετσι; Εμεις τοτε θα γυρισουμε, αλλα ακομη δεν ξερω ποτε θα φυγουμε.

Γλυκερια μου πολυ ωραια αυτη η συναντηση. Φαγανουλης ειναι ο Λευτερακης!!

Nai gewrgianna mou eimai poli tixeri :)..Eutixws pou vrike douleia giati twra pou ka8omaste k emeis logw twn mwrwn 8a itan poliii diskolo..Perimenw k ton andra mou na ertei na prosexei to mwro giati 8elw na paw na kanw tis douleies sto 1o orofo k den 8elw na tin afisw moni sto relax katw sto isogeio k eipa eukairia na ka8isw na 3ekourastw k ligo..Apo wra se wra 8a mas ko4oun k to reuma logw ekeinou tou simvan pou egine stin Kipro k mas kanoun diakopi to reuma 2 fores ti imera 2-3 wres ka8e fora k etsi mporei na tous steilw k stin mama mou giati 8a einai poli zesti xwris aeristira i air-condition..

Καλημέρα και απο το Βόλο.. το θερμόμετρο μέσα στο σπίτι με κλιματιστικό δείχνει 28.2.. διάβασα τα νέα σας, βέβαια ήταν πολλά και δεν τα θυμάμαι όλα! χαίρομαι που τα μωράκια σας είναι καλά.. afro μου αφού δε χτύπησε το μωρό πάλι καλά.. Γεωργιάννα καλά ψώνια.. Άντρια χαίρομαι που είναι καλά ο αδερφός σου και ο μπαμπάς σου.. Η Είρήνη που είναι;; Steisy η κορούλα σου θα γίνει πολύ ψηλή, μπράβο να τη χαίρεστε..Samar,νομίζω εσύ έγραψες ότι φεύγεις τον Αύγουστο διακοπούλες.. θα μετράς τις μέρες αντίστροφα.. φιλιά πολλά και στους υπόλοιπους..

Kαλημέρα!! Αντριάκι χαίρομαι που είναι όλοι καλά ευτυχώς!! Υγεία να έχει όλος ο κόσμος!

Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές με το θηλασμό,ήδη έφτιαξα τη διατροφή μου κ στο 4ωρο το στήθος είναι τούμπανο!Τη Δευτέρα θα φέρει ο φαρμακοποιός μου τα χάπια μαγιά μπύρας που μου είπατε να κάνουν κ αυτά τη δουλειά τους. Κατα τ'άλλα βαρεμάρα,ζέστη κ πολύ γκρίνια.. τελευταία κάνει κάθε 3 μέρες κακάκια κ πονάει η ψυχούλα μου.

Γωγώ κ εμείς τη τιμούμε τη ταράτσα χρόνια τώρα..η δροσιά που έχει το βράδυ είναι ιδανική.

Γλυκερία μπουλουκάκι ο Λευτεράκης!!Μπράβο σας! Καλά να περάεσετε με τις φίλες σας!

Γεωργιάννα άντε να πάτε κ εσείς διακοπούλες να ξεκουραστείς!Ακόμα δεν έχετε αποφασίσει ε;Με το θέμα της βάπτισης τα κανόνισες όλα; Αλήθεια τί χαρτιά χρειάζονται για να κλείσω την ημερομηνία;

Πολύ ψάξιμο κ ακόμα δεν άρχισα..με το στολισμό τί θα κάνετε όσες βαπτίζουμε τώρα κοντά;; εγώ θα τον κάνω με την ξαδέρφη μου με φαναράκια μικρά κ μεγάλα που έχει στα jumbo κ ύφασμα οργάντζα μάλλον αλλα δεν έχω καταλήξει ακόμα στα χρώματα..προτείνετε κάτι βρε κορίτσια!

Δάφνη Κουφονήσια;;πρέπει να είναι σούπερ απο φωτό που εχω δεί! Τη καλύτερη περίοδο θα πάτε διακοπές.

Αναστασάκι μοντελάκι η κοράκλα σου!!να τη χαίρεσαι!

Άφρο όντως πολύ μακάκες οι δήμοι μας..ευτυχώς που δεν χτύπησες πιο άσχημα κ δεν χτύπησε κ η μικρή σου! Κανονικά πρέπει να τα αναφέρουμε αυτά αλλα κ πάλι γραμμενους θα μας έχουν..

Ώχ ξυπνάει,επανέρχομαι.

Στον ύπνο του ήταν τελικά το κλάμα.

Αναστασία όπως βλέπω στη φωτό τη μικρή σου νομίζω οτι σου μοιάζει κιόλας!!

Σήμερα τί καλό φτιάξατε; Το κους κους το χθεσινό το λιγουρεύτηκα αλλα έφτιαξα φιλέτο κοτόπουλο με μανιτάρια,λευκή σώς κ basmati.

Γεωργιάννα ναι θα δουλεύω και τον Αύγουστο μάλλον, θέλουμε να κάνουμε τη βάφτηση τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώμβρη.. είμαστε για μετακόμιση και στη δουλειά και στο σπίτι αν θυμάστε το είχα ανφέρει κάποια στιγμή.. βέβαια δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη οι διαδικασίες αλλά είναι και αυτές στο πρόγραμμα.. πρέπι να κρατάω και το σπίτι λίγο καθαρό γιατί δέχομαι συνέχεια επισκέψεις.. Περιμένουμε απο την άλλη βδομάδα συγγενείς απο Γερμανία και απο Αυστραλία..και χαίρομαι πολύ που θα τους δώ γιατί έχουμε να ειδοθούμε χρόνια, ειδικά με τον ξάδερφο μου απο Αυστραλία, είναι η μάνα του άρρωστη με καρκίνο και είναι πολύ χάλια, έχει μείνει λείψανο η καημένη.. :( δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ακόμη, την αγαπάω πολύ αυτή τη θεία μου και στεναχωριέμαι πολύ να τη βλέπω να υποφέρει αλλά αυτά έχει η ζωή..

Ελενα εαν ειναι στην ενορια σου θελεις μονο την ληξιαρχικη πραξη γεννησης.

Αυτο που σκεφτομουνα εγω ειναι να κανω διαδρομο με γαζα γαλαζια και κουβαδακια με γλιφυτζουρια μεσα για τα πιτσιρικια. Αλλα τελικα δεν θα το κανω επειδη δεν θα εχουμε πολλα παιδακια και δεν αξιζει τελικα να το κανω.

Ιωαννα δεν θα πατε διακοπες εσεις;

Εμεις θα φυγουμε αρχες Αυγουστου.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...