Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ 2011!!ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ!!

Recommended Posts

Αφροδιτη θα πρεπει εσυ να της κανεις προγραμμα. Προσπαθησε σιγα σιγα να την εχεις το απογευμα ξυπνια για καποιες ωρες και να την κανεις μπανιο καθε βραδυ την ιδια ωρα περιπου. Θα αρχιζει να νιωθει ασφαλεια και θα κανει το προγραμμα της. Εγω τον κανω μπανιο γυρω στις 9 και μετα απο 1 ωρα περιπου κοιματε για 6 ωρες. Το απογευμα ομως προσπαθω να τον κρατησω ξυπνιο μετα τις 7. εκτος και εαν δεν εχει κοιμηθει το μεσιμερι και ετσι τον αφηνω να παρει ενα υπνακο.

Παντα την ημερα θα εχεις φασαρια και φως στο σπιτι ενω τν νυχτα απολυτο σκοταδι και ησυχια.

Και μη νομιζεις ολες μας ειμαστε χαλια ψυχολογικα. Αληθεια ποσο κραταει αυτο; Εγω μαλλον θα παρω τα πανω μου οταν θα μου ερθει η μανουλα μου. Ακομη θυμαμαι περσι εγκυος στα γενεθλια μου οταν την αντικρισα μετα απο 11 χρονια! Πως και δεν λυποθημισα! Της εχω αδυναμια!

Δαφνη και τα 3 ειναι πολυ καλα καροτσια και ελαφρια, τα εχω δει. Καλα ψωνια! περιμενω να μου πεις τι πηρες. Την πλατη να κοιταξεις.

Ειμαι λιγο καλυτερα, αλλα δεν υποχωρησε τελειως ο πονος στο εντερο. Ειδα οτι μου κανει καλο το περπατημα.

Ανδρια παλι καλα που με το μασαζ ηρεμει. ο δικος μου δεν κανει κακα ετσι. ευτυχως μας εχεσε 3 φορες σημερα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 959
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα σε ολες τις μανουλιτσες!!! Ανυποφορη η ζεστη ετσι? Εμεις μολις ηπιαμε γαλατακι απο τη μαμα και ξανακοιμηθηκαμε. Αν δεν την επαιρνα στο κρεβατι να φαει, ακομη θα κοιμοταν το καλο μου. Την ημερα θηλαζει ανα 2-3 ωρες αλλα το βραδυ δεν αλλαζει τον υπνο της με τιποτε. Σκεφτομαι αληθεια αν επηρεαζεται η παραγωγη μου οταν η μπεμπουλα κανει και 8 ωρες να φαει. Γνωριζετε?

Γεωργιαννα μου ειναι υπεροχο που εχεις αυτα τα συναισθηματα τα ομορφα για την μαμα σου. Με το καλο να την δεχτεις.

Ηρθε η παιδιατρος και ειδε την κουκλιτσα μας εχθες, ολα ειναι μια χαρα. Εχει φτασει τα 5,5 κιλα και 60,5 ποντους. Αν της βαλουμε καποιο αντικειμενο σε εντονο χρωμα διπλα της, προσπαθει να το αγγιξει, να το πιασει! Βγαζει κραυγουλες απο την χαρα της. Τα γελακια που κανει καθημερινα ειναι πολλα κι εμεις χαζευουμε την καθε της κινηση. Την γραφουμε και στην καμερα για να μεινουν.

Φευγουμε αυριο για το χωριο με ολα μας τα πραγματα και τις καρδιες μας ανοιχτες να απολαυσουν την Φυση και τον καθαρο αερα. Αληθεια το φαρμακειο για παιδια τι περιλαμβανει ξερετε? Τι ειναι απαραιτητο να εχουμε στο σπιτι για εκτακτες περιπτωσεις?

Να εχετε μια ομορφη μερα, πολλα φιλακια!!!

καλημερα!! ειμαι λιγο καλυτερα σημερα, γιατι περασαμε μια ησυχη νυχτα.... η μπουμπου κοιμηθηκε κατα τη 1.30 αλλα μεχρι τοτε, απο τις 12 λαγοκοιμοταν , οποτε ειμαι λιγο αισιοδοξη :):):):)

ξυπνησε στις 8 και εφαγε , και τωρα κοιμαται...γεωργιαννα, παντα προσπαθουμε να μην κοιμαται μετα τις 7 και μετα το μπανιο της στις 8.30 παιρνει εναν υπνακο για κανενα μισαωρο...χτες, οταν αρχιζε να γκρινιαζει την εβαζα στο στηθος , ετρωγε λιγο και ηρεμουσε...σκεφτομαι μηπως της ειναι πιο δυσκολο να χορτασει το βραδυ, μηπως ειναι πιο αραιο το γαλα, η δεν βγαινει με την ιδια ευκολια... απ'την αλλη δεν θελω να γινω και πιπιλα!!!τωρα το πρωι, αν την αφησω, μπορει να κοιμαται και μεχρι τη μια!!! δεν ειναι καλυτερα ομως, να την ξυπνησω σε καμια ωρα;;;;τι λετε;;;

αντρια, πολυ χαιρομαι που βρηκες τι φταιει τελικα!!!ειδες βρε παιδι μου, αυτα τα κακακια;;;; φερνουν μεγαλη δυσφορια...

ηλιοδωρα, καλα να περασετε!!!κι εγω ανυπομονω να παω στο χωριο και στη μανουλα μου!!!

αναστασια, χαιρομαι που πας καλυτερα, ελπιζω να ηταν καλη η χτεσινη νυχτα....

Καλημέρα!

Αφροδίτη, 1:30 με 8 είναι πολύ καλές ώρες ύπνου! Εμένα χτες η μπουμπού κοιμήθηκε στις 1πμ και ξύπνησε στις 5:30 για μαμ! Και μετά πάλι στις 8πμ! Αχ, πότε θα κοιμάται κι εμένα 6ωρο????????

Γεωργιάννα, υπομονή με το έντερο! Εμείς οι δυό είμαστε οι "εντερόπληκτες" του φόρουμ.. :lol:

Ηλιοδώρα, τι ωραία που αύριο φεύγετε! Να περάσετε καλά!

Φιλιά στις υπόλοιπες ζουζούνες!!!!!!!

Καλησπέρα!! Μην ανησυχείτε,μίλησα στο τηλ με την Σουλίτσα μας πριν λίγο! Βγήκε απο το νοσοκομείο η κουκλίτσα της κ τώρα είναι μια χαρά υγιέστατη!! Το ταλαιοπώρησαν πολύ το μικρούλι της κάποιοι άσχετοι γιατροί αλλα τέλος καλό όλα καλά ευτυχώς!!! :D θα μπεί μόλις μπορέσει κ η Σούλα μας να σας τα πεί.

Γειααα!

Πολύ χάρηκα για τη Σούλα γιατί ανησυχούσα!

Εγώ προσπαθώ να καταλάβω αν ο Άρης έχει ίωση, κολικούς ή ΓΟΠ ή κάποιο συνδυασμό αυτών...

Προχθές είχε γκρίνια κι αυπνία, χθες κοιμόταν το πρωί, έφαγε λίγο κι είχε αρκετές αναγωγές. Το βραδάκι άρχισε σπαραχτικό κλάμα και τεντώματα-σφιξίματα, δεν ήθελε να φάει και ηρέμησε μόνο μετά από βόλτα στο μάρσιπο (11 τη νύχτα!) Τη νύχτα κοιμήθηκε καλά, έφαγε 2 φορές χωρίς ιδιαίτερες γουλίτσες. Από το πρωί έχει πάλι μια μικρή γκρίνια και πριν λίγο έβγαλε πάλι μεγαλούτσικη ποσότητα γάλατος. Τι να υποθέσω, δε ξέρω...

Προς το παρόν πάμε γι άλλαγμα... Α και τα κακάκια μας είναι πιο πράσινα και πιο βλεννώδη από άλλες φορές.

Επανέρχομαι...

Φιλούμπες!!!

Καλησπερα~~

Χαθηκα αυτε τις μερες.. διαβασα τα νεα σας ομολογω οτι δεν συγκρατησα τα παντα!!

Γεωριγαννα θα σου πεαρσει οταν δεις τη μαμα σιγουαρ..ολα περνανε με την μανουλα!!

Δαφνη βλεπω ο αρουλςη κανει διακοπες...τον εκανες γυριστρουλη σαν την δικια μας!!

Αντρια καλα ειναι το βάρος της μην στεναχωριεσαι ;)

Εγώ δεν ειαι πολυ στα πανω μου για αυτο δεν μπαινω πολυ!

Φιλάκια στα μωρακια σας ;)

Ηλιοδωρα κ εγω ετσι θηλαζω το βραδυ 11 κ μετα ξυπναει στις 5 η 6..μαλλον δεν πεηρεαζεται το γάλα αφου αυτο συμβαινει εδω κ2 βδομαδες σε εμενα κ δνειχα προβλημα!

Δαφνη κολικοι ειναι αυτοι οταν μαζευετε με τα ποδαρακια προς την κοιλιτσα. Δεν του δινεις λιγο χαμομιλη μηπως και ηρεμησε ο φουκαρας.

Ο δικος εαν δεν κοιμαμαι και εγω μαζι του το μεσιμερι δεν κοιματε. θελει συνεχεια να ειμαι διπλα του και να παιζω ή να του μιλαω.

Ειρηνη τι εχεις κοπελα μου;

Ελενα ολα καλα εσεις;

Γεωργιάννα μου περαστικά σου.Τώρα πρόλαβα να διαβάσω τα μηνύματα σας κ είδα οτι παιδεύεσαι μέρες με το έντερο!Σίγουρα δε άνει να πάρεις τίποτα;Ούτε τα duspatalin που σχετικά είναι ελαφρύ φάρμακο;

Εμείς χθές γυρίσαμε με τους γονείς μου απο Ζούμπερι-Νέα Μάκρη το εξοχικό μας κ προσπαθούμε να βρούμε πάλι τους ρυθμούς μας.Ο μικρός συνήθισε τόσες μέρες να έχει συνέχεια απο πάνω του τους παππούδες ή να είναι αγκαλιά κ τώρα τη πληρώνω εγώ..δε με έχει αφήσει σε ησυχία..δε τολμάω να τον αφήσω κάτω κ κλαίει με λιγμούς!Αναγκαστικά όμως όσο κ άν στεναχωριέμαι που τον ακούω,τον αφήνω τις περισσότερες φορές για να βρούμε το πρόγραμμά μας.Με έχει τσακίσει η μέση μου,δεν τη παλεύω.

Άλλα νέα είναι οτι έχω πρόβλημα με τον θηλασμό δυστυχώς!Τη προηγούμενη εβδομάδα αλλα κ αυτή δεν έχει πάρει γραμμάριο!Αρχικά λέω θα έτυχε αλλα 2η συνεχόμενη εβδομάδα κάτι δε πάει καλά.Πήρα σήμερα τον παιδίατρο κ μου είπε να ξεκινήσω συμπλήρωμα(συγκεκριμένα το ΝΟVALAC AR για τη παλλινδρόμηση) το βράδυ για αρχή μετά απο το θηλασμό 90μλ κ τη Τετάρτη που θα πάμε κ για το εμβόλιο πως θα συνεχίσουμε. Στεναχωρήθηκα γιατί όντως έχει μειωθεί η παραγωγή μου κ πιθανόν φταίω γιατί τελευταία δεν έτρωγα καλά με τοση ζέστη δε μπορούσα. Επίσης σκεφτόμουν κ εγώ μήπως επηρεάστηκε επειδή κάθε μέρα απο τις 00:00 εώς 8:30 κοιμάται κ δεν τρώει;; Συνολικά τα γεύματα του τη μέρα είναι 5(ανα 4ωρο).Εσάς πόσα είναι;;

Πάντως το ξένο λέω να μη το αρχίσω ακόμα,θα φτιάξω τη διατροφή μου μπάς κ δώ διαφορά.

καλησπερα φατσουλες μου γυρισαμε επιτελους σπιτακι μας ναιιιιιι!!!!!!!

γραψατε πολλα νεα,δεν προλαβαινω ομως να τα διαβασω ολα :oops: η μπεμπα καλο εμαθε αγκαλιτσες τοσες μερες κ ειναι βεντουζα πανω μου κ το ακο ειναι οτι δεν θελει κανεναν αλλον,τρομαξε μαλλον το μωρο καθε φορα που εφευγε απο την αγκαλια μου καποιος την τρυπουσε κ τωρα μαλλον φοβατε :(:(:( χαμος γινετε βρε παιδακι μου πολλα μωρακια αρρωστα ακομη κ νεογεννητα...για αυτο σαν την υγεια μας δεν υπαρχει

αυτέ οι αγκαλίτσες είναι δικαιολογημένες συμπεθερούλα μου!Δε πέρασε κ λίγα η μικρούλα σου!Ελπίζω να ξεπεράσει το "σόκ" σύντομα! :D Προσοχή όλοι με τις ιώσεις κ όσο γίνεται όχι πολλές επαφές με άλλα παιδάκια!Εμάς ο παιδίατρος μέχρι να κάνουμε μια σειρά εμβολίων μας απαγορεύει επαφές με παιδάκια που πήγαιναν σχολείο ή παιδικό σταθμό γιατί λέει "κουβαλάνε" πολλά μικρόβια!

σουλα μου καλως ηρθες και σιδερενια η μπεμπα!!!! σε σκεφτομασταν συνεχεια και ανησυχουσαμε...ελπιζω ολα να πηγαν καλα και να ειστε υγιεις στο σπιτακι σας!!!δεν πειραζει για την αγκαλια, εμεις οι μανουλες ας τα κακομαθουμε και λιγο, φανταζομαι τι τρομαρα θα πηρε το καημενο!!

ελενα, ελειπες γι'αυτο εκανες τις απουσιες σου, εεεεε;;;; ελπιζω να περασες καλα!!!! εμεις τρωμε ανα 2 η 3 ωρες, και το βραδυ σταματησα να την ξυπναω για να φαει, και την τελευταια εβδομαδα πηρε 300 γρ. δεν ξερω αν ειναι τυχαιο η οχι, παντως το στηθος μου δεν ειναι πρησμενο οπως ηταν ( γι'αυτο σταματησα και να την ξυπναω το βραδυ-το εκανα για να αδειασει... ) και προσπαθω να τρωω συνεχεια!! σε καταλαβαινω, κι εγω δυσκολευομαι να φαω με τη ζεστη, αλλα πιεζομαι γιατι νιωθω οτι το φαγητο επηρεαζει την ποσοτητα.... προσπαθησε με τη διατροφη σου και μετα δινεις ξενο...

αυριο θα παμε παιδιατρο, να μας δει, και ειμαι πολυ ενθουσιασμενη, γιατι ειναι η πρωτη μας εξοδος!!1

Elenaki mou emena me swsane oi ka4oules magia tis mpiras k piezw poli ton eauto mou na trww 5 geumata k poli nero oso gia ta geumata spania ta katafernw tis perissoteres fores trww 4 k me to nero to palevw k auto..Alla eida apisteuti diafora me tis ka4oules magia tis mpiras ta au3isa apo 12 xapakia/imera se 20 k eida poli diafora!!!

Soulaki mou makari na itan i teleutaia fora pou perasate toses diskoles stigmes..Panta na exete tin ygeia sas!!!

Σουλα μου ευχομαι να ειναι η τελευταια φορα που λειπετε για τετοιο λογο. Σιδερενεια!!!!

Ελενα καλα θα κανεις να πλακωθεις στο φαι και μετα να δεις για ξενο γαλα. Δεν παιζει ρολο τα γρ. για το βραδυνο γευμα.

Το εντερακι μου σημερα δεν με πονεσε πολυ και ειμαι χαρουμενη.

Κλαηνυχτα κλαιει τρεχωωωωω

Κουκλίτσες, γειά σας και πάλι!

Σουλίτσα μου, σας είχαμε στο μυαλό μας και στις προσευχές μας! Τέλος καλό όλα καλά! Φιλιά στην κουκλίτσα σου! :-*

Έλενα, όντως καλό είναι να προσπαθήσεις λίγο με τη διατροφή πρώτα. Πάντως εμένα με βοηθάει και η κανονική μπύρα. Παίρνω χωρίς αλκοόλ αλλά όποτε ξεμένω πίνω και λίγη κανονική!

Σήμερα ήμασταν όλο βόλτες! Εννοείται ότι είναι ακόμη ξύπνια. Τώρα την κουνάω στο καρότσι και θα την ταίσω σε λιγάκι ελπίζοντας ότι θα κοιμηθεί κανα 5ωρο :?

Καληνύχτα στις μανούλες που θα κοιμηθούν, όνειρα γλυκά σε αυτές που ήδη κοιμούνται και υπομονή σε εμάς με τα αύπνα μωράκια!!!!!!!!

Το χθεσινό τελικά δεν επαναλήφθηκε. Από το μεσημέρι και μετά ξανάγινε το μωρό που ξέρω, φαγανούλης και γελαστούλης. Τώρα κοιμάται. Χθες το βραδάκι είχε σίγουρα κολικό. Τα υπόλοιπα συμπτώματα όμως ακόμα δε ξέρω αν οφείλονται σε ιωσούλα που την πέρασε ελαφρότατα ή σε θέμα παλινδρόμησης. Θα περιμένω και τη γνώμη του παιδιάτρου την Παρασκευή...

Σουλίτσα χαίρομαι που γυρίσατε σπίτι σας και η μπουμπού είναι καλά κι εύχομαι να μη ξαναζήσετε ποτέ τέτοιες κακές στιγμές!

Ειρηνάκι γιατί πεσμένα τα κέφια???

Γεωργιάννα μπράβο για το έντερο, ελπίζω να μη σε ξαναπιάσει!

Έλενα δοκίμασε να τρως καλά και πολλά νερά! Εγώ όταν είχα θέμα με την παραγωγή μου με βοήθησαν η μπύρα, το fenugreek και το κουάκερ.

Αναστασία είσαι καλύτερα? Εύχομαι η μικρή να μη σε ταλαιπωρήσει απόψε!

Αφροδίτη καλή έξοδο!! Καλά, άντεξες τόσο καιρό μέσα, δεν έχεις βγει καθόλου???

Ηλιοδώρα καλές διακοπές!! Να περάσετε υπέροχα στο χωριό και ν'απολαύσετε τη φύση!!

Πολλά φιλιά και στην υπόλοιπη παρέα, να έχουμε όλοι μια ήρεμη νύχτα!!

καλημερα κοκονακια μου

ευχαριστω πολυ για τις ευχουλες το μονο καλο σε αυτην την περιπετεια ηταν οτι εκανα καινουριες φιλες μεσα στο νοσοκομειο ευχομε ολες οι παιδιατρικες να αδειασουν γρηγορα κ σε ολες τις μανουλες κουραγιο κ δυναμη

η μπεμπα μου με στεναχωρει απο την ημερα που γνωριστηκε με τα χερια της φτυνει την πιπιλα κ χωνει τα χερακια της στο στομα :shock: στεναχωριεμε μην της γινει συνηθεια η πιπιλα κοβετε το χερι ομως????κλαψ :?

χθες της ανοιξα λογαριασμο στην τραπεζα μας εκαναν δωρακι κ εναν κουμπαρα χωρις κλειδι :lol: οσο ειχαμε τα χρηματα στο σπιτι βαριομασταν να πεταχτουμε στην τραπεζα οταν ξεμεναμε κ χαλουσαμε τα δικα της :oops::oops::oops: για αυτο κ τα πηγα σε ασφαλες μερος :lol::lol::lol:

Kalimera..

Den 3erw an kanw kala pou 8a sas gra4w auta pou me provlimatizoune an kanw la8os zitw ena TERASTIO signwmi apo oles sas..

O mpampas mou edw k paaaaaaaraa poli kairo eixe ena kouvaraki sto laimo alla den elege na paei giatro telika meta apo poli piesi k epeidi ton ponouse eixe k poli vixa pige telika k einai ena mikro ozidio alla prepei na paroune deigma k na to kanoune vio4ia alla epedi itan fouskwmeno tou dwsane antiviwsi gia mia evdomada gia na mporoune na paroune deigma mesa se auti tin evdomada evgale allo ena stin alli meria tou laimou tou..Parallila pige k ekane k aktinografia 8wrakos k fenete k kati stous pneumones..

Proxtes pige k tou pirane deigmata apo ta ozidia (ton tripisane 6 fores 3 fores sto ka8e kouvaraki) k mallon ta apotelesmata 8a vgoune tin Paraskevi k oso gia tous pneumones tous pinei pali antiviwsi mipws einai kammia loimw3i apo palia iwsi, alla logika tin paraskevi an vgoune ta apotelesmata k paei mporei na tou 3ana kanei aktinografia 8wrakos..

Eimai SKATAAAAAAAAA o nous mou paei sta xeirotera, 8a pe8anw an simvainei kati kako o mpampas mou einai i zwi mou OLI!! Prospa8oume na simperiferomaste opws prin na min ton agxwnoume k na tou dinoume 8arros k dinami alla wres wres niw8w pws 8a katarreusw..

Signwmi pali an stenaxwresa kapoia :(

αχ βρε αντριουλα μου σε καταλαβαινω...μακαρι γλυκουλα μου να μην ειναι τιποτα το σοβαρο...ελα ολα καλα θα πανε αυτο να εχεις στο μυαλο σου τιποτα δεν θα παθει ο μπαμπας σου!!!!

κ μην ανχωνεσε δεν μας στεναχωρεις καθολου,ειμαστε ολες εδω στο πλευρο σου!!!

αντριανακι μου ηρεμησε μποερι να μηνε ιναι κ τιποτα..εσεις πρεπει να ειστε δυνατοι διπα στον μπαμπα σας..

εγω οταν ημουν 18 η μαμα μου επαθε καρκινο την θηροειδη αδενα .. το ανακαλυψαμε τυχαια .. ο μπαμπαςμου ναυτικος ελειπε στο εξωτερικο... επρεπε να ειμαι δυνατη για τη μαμα που ετρεχε στα χειρουργεία , για την αδερφη μου που ηταν 14 κ δεν επρεπ να φοβηθει & να παιζουμε κ θεατρο στον μπαμπα..

ολα μπορουμε να τα καταφερουμε αρκει να ειμαστε ηρεμες.. οι αρρωστιες ειναι για τους ανθρωποθς και ευτυχως ζουμε σε μια εποχη που πολλες αρρωστιες ξεπερνιουνται... ο νους σου να πηγαινει στο καλυτερο οχι στο χειροτερο :) Εμεις εδω ειμαστε να σε στηριζουμε !!

Σουλακι σιδερενια αλλο κακο να μη σας βρει :( Στεναχωρειμαι που σου εχουν παει ολα στρσβα κ μπηκατε ηδη 2 φορες στο νοσοκομειο..φανταζμαι πως νοιωθεις

Σου στενω μια μεγαλη αγκαλιτσα !

Μετα απο αυτα που διαβαζω νοιωθω τοσο αχαριστη που εχω κακη διαθεση κ για τους λογους οπυ την εχω...

τα πεταω ολα πισω κ χαμογελαω :)

\

Σημεαρ γυρισαμε απο ανασκελα μπρουμητα!!!! Τελειο?

αντριανακι μου ηρεμησε μποερι να μηνε ιναι κ τιποτα..εσεις πρεπει να ειστε δυνατοι διπα στον μπαμπα σας..

εγω οταν ημουν 18 η μαμα μου επαθε καρκινο την θηροειδη αδενα .. το ανακαλυψαμε τυχαια .. ο μπαμπαςμου ναυτικος ελειπε στο εξωτερικο... επρεπε να ειμαι δυνατη για τη μαμα που ετρεχε στα χειρουργεία , για την αδερφη μου που ηταν 14 κ δεν επρεπ να φοβηθει & να παιζουμε κ θεατρο στον μπαμπα..

ολα μπορουμε να τα καταφερουμε αρκει να ειμαστε ηρεμες.. οι αρρωστιες ειναι για τους ανθρωποθς και ευτυχως ζουμε σε μια εποχη που πολλες αρρωστιες ξεπερνιουνται... ο νους σου να πηγαινει στο καλυτερο οχι στο χειροτερο :) Εμεις εδω ειμαστε να σε στηριζουμε !!

Σουλακι σιδερενια αλλο κακο να μη σας βρει :( Στεναχωρειμαι που σου εχουν παει ολα στρσβα κ μπηκατε ηδη 2 φορες στο νοσοκομειο..φανταζμαι πως νοιωθεις

Σου στενω μια μεγαλη αγκαλιτσα !

Μετα απο αυτα που διαβαζω νοιωθω τοσο αχαριστη που εχω κακη διαθεση κ για τους λογους οπυ την εχω...

τα πεταω ολα πισω κ χαμογελαω :)

\

Σημεαρ γυρισαμε απο ανασκελα μπρουμητα!!!! Τελειο?

Irinaki mou k emeis auto ipo4iazomaste gia karkino ston 8iroeidi k apoti akousame einai apolita 8erapeusimos alla auto me tous pneumones me agxwnei apisteuta..I mama sou twra? ola kala?

αχ βρε αντριουλα μου σε καταλαβαινω...μακαρι γλυκουλα μου να μην ειναι τιποτα το σοβαρο...ελα ολα καλα θα πανε αυτο να εχεις στο μυαλο σου τιποτα δεν θα παθει ο μπαμπας σου!!!!

κ μην ανχωνεσε δεν μας στεναχωρεις καθολου,ειμαστε ολες εδω στο πλευρο σου!!!

Soula mou sas euxaristw pou eiste edw sto plai mou simainei polla gia mena auto :)

Ανδρια ευχομαι να μην ειναι τπτ τελικα και απλα μια λοιμωξη! Εσυ να εισαι ηρεμη οσο μπορεις για να μην σου κοπει το γαλα απο την στεναχωρια.

Ειμαστε εδω για να υποστιριζει η μια την αλλη, και ας μην εχουμε συναντηθει. καλα εκανες και μας το ειπες, στην ζωη μας δεν ειναι ολα ροδινα!

Ειρηνη νωρις γυρισατε, μπραβο!!!! ΟΔιονυσακης μου τπτ ακομη, μονο ορθιος θελει να ειναι!

Εμεις εχουμε πολλλλλλλα σαλια!!

Άντρια, η αναμονή για τα αποτελέσματα της βιοψίας είναι δύσκολη!

Δουλεύω σε αντικαρκινικό νοσοκομείο και τα έχω φάει με το κουτάλι.... Το άγχος των ασθενών είναι τεράστιο..

Αλλά και από προσωπική μου εμπειρία.. Πριν κάποια χρόνια βρήκα κι εγώ ένα οζίδιο στο θυρ/δη και πέρασα κι εγώ το τρύπημα της παρακέντησης ΚΑΙ την αναμονή της βιοψίας... Ευτυχώς δεν ήταν τίποτα και απορροφήθηκε με την παρακέντηση!

Οι γιατροί πάντα πρέπει να αποκλείουν το κακό!

Θέλει θάρρος η ζωή!

Gewrgianna mou se euxaristw k esena :)..K egw fovame na min mou kopei to gala mou k etsi prospa8w na to parw oso pio xalara ginete k mporw..

Anastasia mou se euxaristw pou to moirastikes mazi mas me anakoufizei i periptwsi sou..Gia tous pneumones agxwnome para poli giati XTIPA 3ILO 1000 fores an tixon k iparxei karkinos stous pneumones pistevw einai diskola ta pragmata (nomizw) fisika ka8e periptwsi einai diaforetiki..Oi antiviwseis pou pinei teleiwnoun kiriaki epomenws pistevw deutera 8a 3ana kanei aktinografia 8wraka (oute o idios den 3erei perimenei odigies apo ton giatro tou)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...