Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

τώρα θέλω να ρωτήσω για το θηλασμό....

επειδη εγώ δεν το βαλα στο στήθος το μωρό λόγω κατάστασης, δεν είχα και πού επιτυχημενο θηλασμό. ήπιε το πρωτόγαλα, τραβουσα με ένα θηλαστρο.....όταν γγυρίσαμε σπίτι π΄ρωτο μέλημα μου ηταν να παρει το παιδί βάρος....δεν μπορούσα να "παίξω" με αυτό..2300 το πήρα από το νοσοκομείο..και έτσι ξεκίνησα αποκλειστικά ξένο....τώρα που το παιδί έχει πάρει τα πάνω του θέλω να κάνω επαναγαλακτισμό.....εσε'ις έχετε κάποιο σ'υμβουλο?????? που τον βρήκατε???????????αυτά τα χάπια μαγιάς τα παίρνω μόνη μου ή με συνταγή.......και πόσα ????? θέλω να κάνω μια προσπάθεια, δεν είναι ακόμα αργά, αν πετύχει π'ετυχε,γ αιτί το θηλαστρο αποκλειστικά με κούρασε και το παράτησα γιατί το αποτέλεσμα δεν ήταν και τόσο θετικό...για τον κόπο μου. αν δε μπει το μωρό στο στήθος.....δεν κάνεις τπτ...

ζητώ την πολύτιμη βοήθεια σας

• Απαντήσεις 959
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ZAIRA ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΕΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.. ΜΗ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΕΜΕΙΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.. ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ! ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΣΕ MAIL ΤΟ ΤΗΛ. ΤΗΣ ΜΑΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΜΑΙ ΕΓΩ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ! ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ GOOGLE ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΟΤΕΡΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΙΑ ΜΠΥΡΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑΤΡΟΥ Ή ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΑΝΤΡΙΑ;;

Δημοσίευση

γεια σου ντινα μια χαρα εκανες κ μας εγραψες την ιστορια σου...

λοιπον συμβουλο θα βρεις ειτε απο τη σελιδα la leche league ελλαδος εχει στο ιντερνετ τηλεφωνα κ μπορουν να σε καθοδηγησουν δωρεαν κ εθελοντικα ειτε μπορεις να βρεις πιστοποιημενη συμβουλο που θα ερθει επισκεψη κατ οικον αλλα επι πληρωμη... Εγω πιστοποιημενη συμβουλο εχω την κατερινα τη μιχαηλιδου αν το γκουγκλαρεις θα βρεις στοιχεια επικοινωνιας.. κ ειναι αθηνα. Κ εχω κ μια κοπελα απο τη la leche league που βοηθα εθελοντικα απο το τηλ εγω την ειχα δει κ ως εγκυος μια φορα γιατι τυχαινει να μενουμε διπλα η οποια εθελοντικα με εχει βοηθησει ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥΥ!

Χοανιτα ειναι βιταμινη δε χρειαζεσαι συνταγη! Παντως να ξερεις οτι η πατσουρου προτεινει 40 χαπια τη μερα 10 πρωι μεσημερι βραδυ... υπαρχουν αλλα βοηθητικα σκευασματα που παιρνεις πιο λιγα χαπια π.χ γαιδουραγκαθο

Μαλλον κολλησε η μπεμπα κ εχω αγχος για πυρετο ειμαι σαλταρισμενη

Η ΣΟΥΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΑΝΗΣΥΧΩ

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!!!εμεις καλα ειμαστε, λιγο αβολα με τη ζεστη , αλλα που θα παει, θα περασει!!

ντινα καλως ηρθες!!! λυπαμαι πολυ για την ταλαιπωρεια σου, και την ασχημη εμπειρια που εζησες, ουτε μπορω να φανταστω την ψυχολογια σου!!!θαυμαζω ομως, την επιμονη σου και το κουραγιο σου!!!! ελπιζω τωρα που γνωριστηκαμε, να ερχεσαι συχνα για να λεμε τα σημαντικα και τα ασημαντα...!!!

εγω θηλαζω , αλλα δεν ειχα ποτε καποια μαια προσωπικη η συμβουλο θηλασμου.... η αφρο ξερει καλυτερα... επειδη ομως, γεννησα στο ελενα, και δινουν μεγαλη σημασια στο θηλασμο ( σε σημειο υπερβολης, μπορω να πω ) βρηκα μεγαλη υποστηριξη οσο ημουν στο μαιευτηριο απο ολες τις κοπελες ( γιατι κυριολεκτικα ειχαν περασει απο το δωματιο μου ΟΛΕΣ οι μαιες!!!! :lol::lol::lol::lol: ) και χωρις τη βοηθεια τους δεν θα τα καταφερνα...( φτανει να πω οτι αθελα της, η μαμα μου , μου δημιουργουσε αγχος και το μωρο το καταλαβαινε και δε μπορουσε να πιασει τη θηλη!!! η πιστη στον εαυτο σου και η καλη ψυχολογια ειναι το καλυτερο φαρμακο !!) μπορεις να παρεις τηλ. στο ελενα, αν θελεις, υπαρχει υποστηριξη για τις μητερες που θηλαζουν απο τις μαιες, μου το ειχαν πει, οποια ωρα θελω και ο,τι χρειαστει να ρωτησω!!! το τηλ υπαρχει στο ιντερνετ. καλη επιτυχια ευχομαι και ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις!!!

δαφνη καλως ηρθες!!!γεωργιαννα, οι διακοπες χρειαζονται, μας χαλαρωνουν, μην το βλεπεις ετσι, τωρα εισαι νευριασμενη και με το δικιο σου, αλλα μολις φυγεις απο την κλεισουρα της αθηνας, ολα θα φαινονται καλυτερα!!! καλημερα ιωαννα και αφρο!! ελπιζω συντομα να εχουμε νεα της σουλας και να ειναι τα καλυτερα!!

Δημοσίευση

Καλημερα!

Ιωαννα δεν χρειαζετε να ειναι φιλη σου. Απλα γραψε σωστα το ονομα της και θα παει.

Ντινα εχεις ακομη γαλα και το βγαζεις που και που ή σου κοπηκε το γαλα αυτο δεν καταλαβα.

Απο σημερα θα ειμαστε πιο πολυ στο σπιτι οι δυο μας γτ ο Αλεξανδρακος φευγει και δεν θα εχω βοηθεια!!!

Τελικα το εντερο ειναι!!! και δεν μπορω να περνω χαπια.

Δαφνη περιμενουμε να μας πεις πως περασες.

Δημοσίευση
ZAIRA ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΕΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.. ΜΗ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΕΜΕΙΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.. ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ! ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΣΕ MAIL ΤΟ ΤΗΛ. ΤΗΣ ΜΑΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΜΑΙ ΕΓΩ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ! ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ GOOGLE ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΟΤΕΡΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΙΑ ΜΠΥΡΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑΤΡΟΥ Ή ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΑΝΤΡΙΑ;;

Oxi den 8es sintagi Xoanita mou..Panw sto skevasma grafei pws prepei na pineis 6 xapakia/imera alla i simvoulos 8ilasmos mou eipe na pinw 12 xapakia/imera k apo alles kopeles akousa pws pinoun mexri k 21 xapakia :shock::?

Δημοσίευση

Ντίνα καλώς όρισες! Λυπάμαι για την περιπέτεια που πέρασες, μεγάλη αγωνία! Όλα καλά όμως τώρα απ' ότι κατάλαβα. Να χαίρεσαι λοιπόν τα δυο αγοράκια σου και να είναι πάντα γερά και χαρούμενα!!

Συγχαρητήρια που θες να παλέψεις τον επαναγαλακτισμό, ψάξε για σύμβουλο όπως σου έγραψε η Άφρο, σου παραθέτω κι εγώ σχετικούς συνδέσμους και σου εύχομαι καλή επιτυχία!!

http://www.llli.org/

http://www.thilasmos.net/

http://www.thilasmosonline.info/

http://www.mitrikosthilasmos.com/

http://pediatros-thes.gr/

http://www.thilasmos.gr/

Δημοσίευση
καλημέρα....

ήρθε η ώρα μου να συστηθώ και εγώ....το όνομα μου είναι Ντίνα....και όπως βλέπετε από τα τικεράκια έχω 2 έρωτες, 2 γιούς, το Στρατή και το Γιωργάκη μου....

σας παρακολουθώ από την εγκυμοσύνη...όταν όλες περιμένατε να γεννήσετε....δυστυχώς η γέννα μου ήταν άσχημη και δεν ήθελα να σας την περιγράψω όταν όλες σας ήσασταν μες στη χαρά, να σας μαυρίσω την ψυχή....γένννησα πρόωρα κατά 5 μέρες...το παιδί μπήκε στη ΜΕΝΝ, και μετά στη θερμοκιτίδα για σύνολο 6 μέρες με αναπνευστική δυσχέρεια διότι ήταν τυλιγμένος παντού....

πήγα την Τετάρτη 27/04 (είχα ΠΗΤ 26/05) να κάνω NST στο Ιασω, το οποίο έβγαινε φυσιολογικό ε΄νω εγώ είχα συσπάσεις και ανακαλύψαμε ότι είχα σαπσμένα νερα ποιος ξέρει από πότε και δεν είχα πάρει χαμπάρι, διότι το εσώρουχο μου ήταν ελαφρωσ βρεγμένο όπως σε όλη την εγκυμοσύνη και τυχαία το είπα στη μαία μου......θες ένστικτο,

θες τύχη....είχα και 2- 3 διαστολή....μου κάνουν υπέρυχο (2880 έβγαινε το μωρό ) είπα ωραία, μεγάλο το παιδί για την ηλικία κύησης και μπαίνουμε μέσα εσπευσμένα για τοκετό.....'οσο περνούσε η ώρα το παιδάκι κουραζόταν, δεν καέβαινε, επί 8 ώρες προσπαθούσαμε και το παδιί από 150 παλμούς βουτιά στους 50 όταν έκανε προσπάθεια για να βγεί......ήταν τυλιγμένος παντού....σαν κοκορέτσι...

καισαρική μου λέει ο γιατρός....να ανοιξει η γη να με καταπιεί...πόσο κλάμα, μα πόσο.....

και ξέρετε γιατί....?????το παιδί ήταν σε θέση αππο 6 μηνών, όλα πηγαιναν ρολοι, έλεγα επιτελους αυτόν θα τον γεννήσω μεγάλο(ο 1ος μου γεννήθηκε 2650), γεννάω, 2420-μεγάλη απόκλιση από τον υπέρηχο- το μωρό και 35+1 εβδομάδων....μπαίνει εντατική προληπτικά με οξυγόνο λόγω άπνοιας καιλόγω οριακής προωρότητας για 6 μέρες....δε σας λέω το πόσο κλάμα έριξα όταν πήγα και το είδα....καιόταν έβλεπα όλα εκείνα τα παιδάκια γύρω μου-τι είδαν τα ματάκια μου.....

είναι πολύ άσχημο να φλερνουν στο δωμάτιο τα άλλα παιδάκια και γω να πηγαίνω να κάθομαι στο σαλόνι σαν επισκέπτρια....

αν περίμενε 3-4 μέρες και να έπεαιρνε ακόμα 80 γρ τπτ από αυτά δε θα συνέβαινε...... :(

συγνωμη για το μεγάλο ποστ και συγνώμη αν σας έριξα....

ΚΑΛΩς ΗΡΘΕς,ΝΤΙΝΑ.ΕΓΩ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΖΗΣΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΙΑΣΩ,ΠΡΟΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ ΤΟ Ν.ΡΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΩς ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΗΤ 29-5 ΚΑΙ ΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ 25-5,ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙς ΚΑΡΑΒΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ....ΣΤΟ ΡΙΟ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΖΥΓΥΙΣΑΝ 2600 ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΚΟΡΤΙΖΟΝΕς ΚΑΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙς ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ...ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΤΕΞΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΛΕΥΤΕΡΑΚΗ ΜΟΥ 5 ΜΕΡΕς....ΣΤΙς 30 ΓΕΝΝΗΣΑ 2780,ΕΙΧΑΜΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ,Ο ΓΙΑΤΡΟς ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΣΩ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ....ΚΙ ΟΜΩς ΤΑ ΚΑΤΦΕΡΕ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗς ΜΟΥ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΗς ΑΡΧΗς ΠΟΥ ΡΙΞΑΜΕ (5 ΜΕΡΕς ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ)ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΑς ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΛΕΙΩΣΕΙ....ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

γεωργιαννα περαστικα!!μηπως η διατροφη βοηθησει;;; ξερω οτι εχεις μονιμο προβλημα, αλλα μηπως σε πειραξε κατι που εφαγες;;;; η κρυωσες απο το αιρ κοντισιον;;;; ο αντρας μου το παθαινει συνεχεια!!!

ο αλεξανδρακος παει κατασκηνωση;;; σε βοηθουσε το παιδακι σου;;;!!τι καλο παιδακι!!!

γιωργο, το ακουσα και πολυ στεναχωρηθηκα!!!κριμα να χανονται ζωες απο βλακεια!!αλλα ακομα δεν εχω συνειδητοποιησει το μεγεθος της καταστροφης.... μακαρι να μην ειναι πολλες οι απωλειες σε ανθρωπινες ζωες...

Δημοσίευση

Ευχαριστω κοριτσια για τα περαστικα.

Αφροδιτη μου για να περασει πρεπει να παρω τα χαπια, πραγμα αδυνατο οσο θηλαζω. Μακαρι να κανει το κυκλο του και να περασει απο μονο του. Ο μεγαλος παει στο μπαμπα του για καποιες μερες.

Ντινα και Γλυκερια πολυ δυσκολη γεννα ειχατε. μακαρι καμια αλλη γυναικα να μην τα περασει αυτα.

Γιωργο το ακουσαμε για την Κυπρο και στεναχωρηθηκα. Οπως ειπε και η Αφροδιτη δεν εχω καταλαβει ακομη το μεγεθος της καταστροφης. Αυτο που ακουσα ειναι οτι θα περασουν εβδομαδες για να αποκατασταθει η ηλεκτροδοτηση.

Δημοσίευση

Χαιρετώ και την υπόλοιπη παρέα!!

Ναι λοιπόν, ο Άρης έκανε τις πρώτες του διακοπές! Ωραία περάσαμε στη Σύρο κι ο μικρός έγινε η μασκώτ του νησιού! Πήγε σε παραλίες, πήγε σε ταβέρνες, έκανε τις βόλτες του στην πλατεία της Ερμούπολης, εντοπίστηκε μέχρι και σε μπαρ 3 τη νύχτα, να κοιμάται μέσα στο μάρσιπο! Ήταν ήσυχος και γλυκός! Είχε βέβαια λίγη κούραση για μένα όλο αυτό γιατί γυρίζαμε όλη μέρα κι εγώ τον είχα συνέχεια στο μάρσιπο. Εντόπισα όμως όλες μας τις ανάγκες και θα εξοπλιστούμε καταλλήλως. Για την παραλία βρήκα το απόλυτο gadget και το προμηθεύτηκα ήδη! http://www.cosycorner.gr/el/category/%C ... %AF%CE%B1/ Είναι τέλειο!! Επίσης λέω να επενδύσω σ' ένα σούπερ λάιτ καρότσι κι έχω αρχίσει την έρευνα. Αναζητώ ελαφρύ καρότσι που να κλείνει εύκολα και να μεταφέρεται εύκολα χωρίς αυτοκίνητο (σε πλοία και μέσα μαζικής μεταφοράς). Τα Maclaren φλερτάρω γενικώς αλλά ψάχνω ακόμα. Κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη!!!

Ελπίζω τα μωράκια που ταλαιπωρούνται να γίνουν γρήγορα καλά και οι μανούλες επίσης!! Έχει κανείς νεότερα από τη Σούλα???

Δημοσίευση

Λοιπον Δαφνη εψαχνα εγω ετσι καροτσι. Της Chicco LiteWay ειναι ελαφρυ και κλεινει σαν ομπρελα και ειναι καταλληλο απο νεογεννητο, αυτο σημαινει οτι κατεβαινει η πλατη τελειως. Αυτο εχω εγω κι κοστιζει 130ε.

Τα Mclaren ειναι λιγο πιο ελαφρια αλλα ειναι καταλληλα για παιδια απο 3 μηνων και ανω. Δεν κατεβαινει η πλατη τελειως. Οταν το παιδι κοιματε σε οποια ηλικια και αν ειναι καλο ειναι η πλατη να κατεβανει τελειως. κοστιζει 250ε περιπου.

Για ποιο φθηνα υπαρχουν και στα Τζαμπο ετσι σαν ομπρελα.

Οπως και ομπρελα για το καροτσι που κοστιζει 5ε και ειναι πολυ καλη και βγαινει απο την βαση της οταν δεν την χρειαζεσε.

Ωραιο σαιτ. καλα ψωνια.

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑC LAREN KANENA ΚΑΡΟΤΣΙ,ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 3 ΜΗΝΩΝ ,KOIMOTAN Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ MIA XΑΡΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΠΛΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕς ΒΟΛΤΕς,ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ QUEST.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΚΛΕΙΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥ.....ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ....

Δημοσίευση

Δύσκολη μέρα σήμερα... Ο μικρός έχει πολλή γκρίνια και θέλει συνέχεια αγκαλιά. Μάλλον ήθελε να μείνει στη Σύρο... :lol: Ίσως έχει κολικούς, ίσως ζεσταίνεται πολύ... Ελπίζω μόνο να μην άρπαξε τίποτα στο ταξίδι γιατί μου έκανε και λίγη διάρροια το μεσημέρι... Όνειρα γλυκά σας εύχομαι!!

Δημοσίευση

Καλημερα!!

Δαφνη μπορει να ζεστενετε ο Αρης και να υποφερει. Μηπως πρεπει να βαλεις κλιματιστικο;

Τελικα κοιταξες για καροτσι;

Ο δικος μου δεν εκανε κακα εχθες αλλα δεν μου γρινιαζει. Πρωτη φορα γινετε αυτο για να δουμε.

Ιωαννα μου ποτε ξεκινας δουλεια; τι θα κανεις με το θηλασμο;

Ειρηνακι που εισαι χαμενη; Ελενα;

Δημοσίευση

Kalo mesimeri!!

Simera pigame k valame k ta emvolia mas 5 sinolika (mia enesi me 4 k mia moni tis) ekla4e arketa alla molis tin pira agkalia stamatise :(..Mou tin zigisane k evale 325 gr se mia evdomada, fisika i zigaria den einai idia opws tis alles fores lete na exei megali apoklisi sta gr k ontws na min evale tosa polla? Na min xairome adika?

Apo tin kiriaki se 2-3 geumata mas to mwro 8ilazei k klaiei k piezw arketa to sti8os mou k fenete na exw gala lete to mwro na min exei dinami etsi wste na to vgalei? Den nomizw na tin enoxla kati apo tin diatrofi mou giati 8a mou to ekane sinexeia k oxi mono se merika geumata tis..Axx den 3erw!!!

Δημοσίευση

τα γευματα αυτα ειναι απογευμα βραδυ ?

αν ναι τοτε ειναι λογικο σε ολλες ετσι ειναι το απογευμα τα στηθοι μας δεν ειναι "τουμπανο" αλλα γαλα εχουμε ,απλα βγαινει πιο αργα και γιαυτο τσατιζοντε τα μικρα .

καλη ξεκουραση θελει και νερο .

Δημοσίευση

Καλησπέρα στην παρέα!

AFRODITH που είσαι? Να εμφανίζεσαι πιο συχνά να μαθαίνουμε νέα σου!

Γεωργιάννα κλιματιστικό δεν έχουμε στο σπίτι γιατί δε τα συμπαθούμε αλλά έχουμε παντού ανεμιστήρες οροφής και κάνουν καλή δουλειά! Εσύ πως τα πας με το έντερο? Τι έγινε τελικά με το θέμα των διακοπών?

Ιωάννα μου σ'ευχαριστώ αλλά μάλλον κάτι αρπάξαμε. Η γκρίνια συνεχίζεται και σήμερα και τα κακάκια μας συνεχίζουν να είναι κάπως. Δεν ανησυχώ πάντως, κάτι ελαφρύ είναι, θα περάσει. Μιλήσαμε με το γιατρό μας και ομολογώ ότι πολύ γουστάρω τους χαλαρούς παιδίατρους! "Ε μπορεί και ν'άρπαξε κάτι" μου είπε κι αν έχει πολλή γκρίνια να του δώσω λίγο ντεπόν. Έτσι κι αλλιώς θα τον δει την Παρασκευή. Ο μικρός ευτυχώς κοιμήθηκε αρκετά καλά τη νύχτα. Εδώ και δυο ώρες τον έχω στον σλινγκ, με τη κοιλίτσα του κολλημένη πάνω μου και είναι ήσυχος και ικανοποιημένος. Εγώ σκάω λίγο βέβαια από τη ζέστη αλλά χαλάλι του!

Α Γεωργιάννα κοίταξα στους καταλόγους μου τα καρότσια, είδα κι αυτό που λες εσύ και μου αρέσει! Θα πάω μάλλον την Πέμπτη να δω αυτό της chicco, ένα maclaren κι ένα της inglesina και θ'αποφασίσω αφού τα δω live και κάνω κι ένα test drive! :lol:

Άντρια πράγματι αν είναι βραδινά τα γεύματα που το κάνει αυτό μάλλον είναι επειδή βγαίνει πιο δύσκολα το γάλα και της βγαίνει και η κούραση της ημέρας.

Α πριν λίγο έκανε ο σκύλος μου εμετό, λέτε να συμπάσχει με τον Άρη? :lol::lol:

Δημοσίευση

AFRODITH mou tis perissoteres fores nai einai apogeuma k vradi..Pinw apo xtes 2-3 litra nero me poli piesi mono k mono gi'auto ton logo..Au3isa k tis ka4oules magia tis mpiras afou einai a8wa xapakia k vlepoume..

Daphne mou ma autes tis 2 meres 3ekinise oli auto pote prin den mou ekane etsi alla milame gia poli zori,den mporw na tin 8ilasw me tipota k arxisa na kourazome poli me auto, klaiei se simeio pou apo to poli klama den pianei to sti8os mou..Den 3erw giati..Mou to ekane k prin ligo k mou eri3e k 1-2 aeria san ton an8rwpo to megalo :lol::lol: k san na k iremise ok den stamatise teleiws alla ligo iremise..Pantws otan evgala to soutien k ta dio mou sti8oi eterexan gala den i3era poio apo ta dio na prwtoskoupisw :))

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!! να πω κι εγω τον πονο μου....δεν ειμαι στα καλα μου...χτες το βραδι μετα το μπανακι μας και το φαγητακι, η μπεμπα ολο ανησυχη ηταν κι ολο εκλαιγε...δοκιμασα στην αγκαλια μου να την φερνω βολτες, στο ριλαξ να την κουναω με η χωρις την πιπιλα...τιποτα!!τσακωθηκα και με τον αντρα μου "δια ασημαντον αφορμην" και ημουν μες στα νευρα, μπορει να καταλαβαινε και τη δικη μου κατασταση και να μην ηρεμουσε... κι οσο δεν ηρεμουσε αυτη, τοσο εγω αισθανομουν χαλια και αχρηστη, και κακια μανα...και να το κλαμα...απο τις 9.30 μεχρι τη μια , που την πηρε ο αντρας μου και κοιμηθηκε, δεν σταματησε .... και σημερα κοιμοταν μεχρι τη 1 το μεσημερι, με διαλειμμα για φαγητο στις 7.30 και 10.30...στη 1.30 ξαναεφαγε και κοιμαται απο τις 3.30....τι θα γινει μ'αυτο το προγραμμα του υπνου;;; θα αλλαξει μονο του;;;; πρεπει να κανω κατι;;;; ειναι πολυ που θελω να κοιμαται στις 11 το βραδυ και το πρωι να ειναι ξυπνια;;;;εσεις τι κανετε για να κοιμηθει το μωρο σας;;;;; περιττο να σας πω, οτι και σημερα χαλια ειμαι, με εχει παρει απο κατω, νιωθω οτι δεν κανω χαρουμενο το παιδι μου, και δεν αντεχω αυτη τη σκεψη....

αντρια, μια χαρα τα γρ του παιδιου, μην ανησυχεις, το πολυ 50 γρ να ειναι η αποκλιση απο ζυγαρια σε ζυγαρια...μπορει να μην πιανει ευκολα οταν δεν ειναι ηρεμο το μωρο, ειτε γιατι το ενοχλει κατι ειτε γιατι πειναει πολυ, και κλαιει...κι εμενα στο μαιευτηριο μια μερα ολοκληρη δεν επιανε απο τα νευρα της!!!

δαφνη καλα ψωνια1!!και περαστικουλια!!

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια!

Χάθηκα, αλλά δεν ήμουν καλά λόγω του θέματος με τις αιμ/δες... Βαρέθηκα με όλο αυτό. Ακόμη κάνω αγωγή αλλά είμαι καλύτερα. Παρόλο που επιτρέπονται αυτά τα φάρμακα στο θηλασμό, έχω λίγο άγχος μήπως επηρεάζουν τη μπουμπού..

Άντρια, τι τραβάτε κι εσύ και το κοριτσάκι σου... Πόσο υπομονή να κάνεις!

Σαμαρ, περαστικά στον Αρούλη!

afrodite, μια απ΄τα ίδια κι εγώ.... διάθεση χάλια, περίεργα νεύρα με τον άντρα μου, και περίεργο πρόγραμμα ύπνου της μπουμπούς.......

Τώρα κοιμάται..δεν έκανε καλά γεύματα σήμερα και βλέπω να με χορεύει στο ταψί το βράδυ..και θα είμαι και μόνη μου......... :(

Γιατί τέτοια διάθεση βρε κορίτσια?????????

Δημοσίευση

Anastasia mou nomizw vrika to provlima k niw8w kala..Pali apo4e eixe to sti8os mou sto stoma tis k eklaige meta mou to sprwxne k me to zori tis to edina epine gia ligo k pali apo tin arxi lew ok mallon ponakia exei giati eixa kanei mpanio k eida pws etrexe ligo gala apo to sti8os mou k etsi eipa na tis kanw masaz stin koilitsa an einai na vgali liga aeria k etsi egine alla oxi mono aeria evgale alla k polla kakakia poli skato milame :lol: amesws xalarwse, iremise k stamatise teleiws na klaiei k 8ilase kanonikotata allo ligo k koimi8ike..Meta pou to kalo skeftika eixe na kanei apo to Savvato k gi'auto edw k meres oli auti i idiotropia..

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποστήριξη & για τα λόγια σας.. όπως είπε και η @Elk αυτό είναι που με πείραξε το ότι με έκανε να νιώσω ότι είμαι εκτός οικογένειας.. γιατί ο άντρας μου το ξέρει.. μια χαρά του το είπε η πεθερούλα μου, του έστειλε και φωτογραφίες του γαμπρού... δεν το είδα αυτό, απλά ένα σκηνικό που έγινε με τον άντρα μου λίγες μέρες πιο πριν και το συνδύασα τώρα αυτό μου δίχνει. Ότι εγώ χωρίζω.. δεν είμαι στην οικογένεια.. κι ας η πεθερά μου λέει ότι θέλει.. και τα βάζω και με τον άντρα μου γιατί τα της δικής μου οικογένειας όλα τα ξέρει, μέχρι και τι βρακί φοράει ο αδερφός μου, αλλά από τη δική του οικογένεια εγώ να μην ξέρω τπτ. Εγώ σέβομαι το γεγονός ότι μπορεί να μην θέλει να μου πει κάτι η πεθερά μου, εξάλλου εγώ δεν ρώτησα πονηρά που είναι η κόρη της..  εγώ από ενδιαφέρον ρώτησα όπως θα ρωτούσα αν δεν είχε δουλειά, τι κάνεο με το θέμα της δουλειάς έχει βρει κάτι.. έτσι ρώτησα & για το σπίτι.. δεν πήγε καν το μυαλό μου σε γκόμενο.. και αυτό που με θυμώνει περισσότερο είναι πως υπό άλλες συνθήκες θα μου έλεγε, ααα ξέρεις βρήκε τελικά σπίτι που έψαχνε π.χ. επιπλωμένο και νοίκιασε, ή ξέρεις συγκατοικεί τελικά με μια κοπέλα και μοιράζονται το νοίκι.. θα μπορούσε να πει και τώρα ξέρεις δεν θέλει να λέω γι' αυτήν κορίτσι μου, να σου δεν μου λέει κι όλας.. αλλά ξέρω ότι μένει με ένα παλικάρι.. αυτό και τπτ άλλο.. εγώ δεν θα ρωτούσα κάτι άλλο.. αλλά αυτό το δεν μου επιτρέπει να λέω τα προσωπικά της.. γιατί εγώ τα προσωπικά της σου ζήτησα να μου πεις;; Εσύ μετά καλά ήξερες να ρωτάς η φίλη μου η Κατερίνα τι κάνει κι αν δουλεύει.. έπρεπε κι εγω να γυρίσω να της πω, ααα η Κατερίνα μου έχει απαγορεύσει να μιλάω για τα προσωπικά της. Όπως και να χει κορίτσια εμένα μου κάθησε βαρύ.. ότι θέλει μπορεί να κάνει η κουνιάδα μου, δεν μου πέφτει λόγος εξάλλου, ούτε κουτσομπολιό θα έκανα.. δεν τη ρώτησα γιατί δεν μου δώθηκε η ευκαιρία. Δεν βρεθήκαμε τα δύο μας κάποια στιγμή για να μιλήσουμε και όποτε πάμε στα πεθερικά αυτή λείπει.. δεν τη βλέπουμε.. γι' αυτό και ρώτησα την πεθερά μου τι κάνει αυτό το παιδί, που μένει.. από κει και πέρα κατάλαβα ότι παίζει ζήλια στη μέση. Το κορίτσι ζηλεύει τη σχέση που έχω μαζί της, όπως επίσης και ο άντρας μου, μου κάνεις πολλές σκηνές ζηλωτυπίας για τη μάνα του.. με αποτέλεσμα όταν μιλάμε με την πεθερά μου, να μιλάμε κρυφά απ' όλους.. και λέω αυτό.. αντί να χαίρονται που έβαλαν στο σπίτι τους μια νύφη που είναι σαν κόρη, και καλύτερη από κόρη, αυτή κάθονται και ζηλεύουνε και θέλουν να χαλάνε σχέσεις.. δεν ξέρω ρε κορίτσια αλήθεια.. εμένα πάντως όλο αυτό μου στοίχισε πολύ, γιατί κάπου αρχίζεις και αισθάνεσαι λίγο μαλάκας και καραγκιόζης. 
    • Περαστικά σου βρε κορίτσι μου, φαντάζομαι κανένα κρύωμα θα είναι με ξεκούραση, κανένα παυσίπονο θα περάσει!    @Sia A, @Iris9, @Sofi1987, @Eliza Kats πώς είστε κορίτσια;;  @evaa__ κορίτσι μου μεθαυριο μπορείς να κάνεις και μια χοριακη που θα έχει αυξηθεί κι άλλο! 
    • Οτι και αν είναι αυτο που κρυβει θα μαθευτει. Σιγουρα ειναι μεγαλη βλακεια να μην σου λεει τι γινεται και να το κρυβουν λες και τι ειναι. Γιαυτο κοιτα το σπιτι σου και την οικογενεια σου και ασε τους υπολοιπους απεξω.
    • Κοριτσάκι μου βλεπω κι εγω δευτερη γραμμη ευχόμαι και μια θετική χοριακή.;  σκεφτεσαι να κανεις αύριο ή θα περιμένεις κι άλλες μέρες.; @Mantarini μου ξαναεκανες τεστακι σημερα.; Σκουρήνε..; σε αλλά νέα εγώ κορίτσια από Μ. Πέμπτη είμαι αρρωστη τις γιορτες δεν καναμε τιποτα απολυτως ημουν χαλια με βηχα μπουκωμα λαιμο πυρετο.. χαλια σας λεω.. Δεν μπιρω να κουνηθω 🥺 
    • Μακάρι να κάνω λάθος αλλά νομίζω πως είμαι κοντά να την κρατήσω αγκαλιά, δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη 🤣 απο την μία ανυπομονώ από την άλλη φοβάμαι.  Εν τω μεταξύ νομίζω πως έχω αρχίσει να ανοίγω από κάτω γιατί ενώ έχω σταματήσει την κολπική αλοιφη 3 βδομαδες έχω αρχίσει και βγάζω πάλι υπολείμματα. Αυτά βέβαια είναι υποθέσεις δικές μου και Τετάρτη θα με δει ο γιατρός. Ίσως έχω επηρεαστεί και από όσους μου λένε πως με βλέπουν μέσα στη βδομάδα να γενναω και πως τα κοριτσια έρχονται νωρίς.  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...