Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΪΟΥ 2011!!ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ!!

Recommended Posts

κοριτσια βουντου μας εχουν κανει! δε μου φτανουν τα της παλινδρομησης απο χθες εχω 39,5 ισως ιωση θηλαζω και λιωνω... τι να πω να μην κολλησει το μωρο μου μονο θεε μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 959
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα κοριτσια!!!αντρια, ελπιζω να βρειτε γρηγορα τι φταιει με τη μπουμπου... και το ξενο δεν πειραζει, αλλωστε τη θηλαζεις !!! ολοκληρη μετακομιση για το γαμο, ε;;;; να ρωτησω κατι;;; με το θηλαστρο γιατι βγαζεις;;; για να της δωσει καποιος οταν δεν εισαι εκει;;;

γεωργιαννα μου, την ξυπναω οταν νιωθω το στηθος μου πρησμενο και φοβαμαι μην παθω καμια μαστιτιδα ... αποψε ομως δεν ηταν πολυ πρησμενο, και σκεφτομαι μηπως βρισκει κι αυτο τη σειρα του...

τωρα γκρινιαζουμε, και παω να δω τι εχουμε!!!ελπιζω να ξαναμπω αργοτερα!!

Nai vgazw gia na tis dinoune otan leipw i otan eimai kommatia k den antexw alla na 8ilazw i otan eimaste ektos spitiou (ntrepome na 8ilazw dimosia)..K apo tin alli panta to prwi exw paaaaraa poli gala k meta to 8ilasmo to sti8os mou einai gemato k ponaw k me to 8ilastro anakoufizome..Alla kourastika ka8e mera na to xrisimopoiw k etsi siga siga 8a to afisw stin akri..

Περαστικα Αφρο, ελπιζω να μην κολησει η μικρη.

Αφροδιτη νομιζω πως τωρα πια δεν κανεις μαστιτιδα. Εγω τον αφηνα παρ'ολο που γινοταν πετρα και ξυπναγε μετα μονος του. Εαν εισαι χαλια βγαλε με το θηλαστρο λιγο να ηρεμησεις. Απλα αν την μαθεις να ξυπναει στην νυχτα μετα θα αρχισει να το κανει και αυτη απο μονη της.

Και ο μικρουλης μου ειχε γρινια γτ ηθελε να κοιμηθει και μονο στην καλαθουνα τελικα κοιμηθηκε.

Ευχομαι να ειναι περαστικα ολα αυτα!!!!!!!!!

γεωργιαννα , νομιζω πως εχεις δικιο....θα την αφησω να κοιμαται τη νυχτα και βλεπω τι γινεται με το στηθος...

αντρια, δεν ειναι κακη ιδεα αυτο με το θηλαστρο..τωρα που θα αρχισουμε να βγαινουμε κι εμεις, ισως το υιοθετησω...

ξυπνησε η μικρη μου!!!σημερα ειναι πολυ ανησυχη...

ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑ.. ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ;; ΚΑΙ ΜΕΝΑ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΘΟΣ ΟΥΤΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ.. ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ Η ΖΕΣΤΗ.. ΤΙ ΝΑ ΠΩ!! ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΜΗ ΤΟ ΜΑΤΙΑΣΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΗΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.. !

καλημερα!!!τι κανετε;;;;; ευχομαι μια πολυ ομορφη κυριακη με τους αγαπημενους σας!!!! εμεις τη νυχτα δε φαγαμε, γιατι το στηθος μου ηταν οκ και η μουμπου κοιμοταν...ετσι φαγαμε πριν καμια ωρα , μια και καλη!! τωρα ειμαστε στο ριλαξ, αλλα ψιλογκρινιαζουμε...

Καλημέρα Afrodite.. μήπως ζεστένεται.. τι θερμοκρασία έχεις μέσα στο σπίτι. Εγώ μόλις άναψα κλιματιστικό γιατί φτάσαμε τους 30οC μέσα στο σπίτι!! :o

η αληθεια ειναι οτι ζεστενεται κιολας...απο χτες με το κλιματιστικο ειναι...τωρα κοιμαται, και σκεφτομαι οτι αυτη η υπνηλια μπορει να ειναι λογω ζεστης...

Επηρεάζει πολύ.. εγώ το ανοίγω το μεσημέρι και το απόγευμα βγαίνουμε και καθόμαστε στο μπαλκόνι.. μέχρι να βραδιάσει λιγάκι να δροσίσει το σπίτι..ή πάμε καμιά βολτούλα έξω και γυρνάμε το βραδάκι..

Αντρια μην σε αγχωνεσαι για το ξένο γάλα....καλό κανεις κ σε εσενα κ στο μωρο,ειδες αλλα μωρα που πινουν αποκλειστικά ξενο να έχουν πά8ει τιποτα???ισα ισα ειναι πανεξυπνα,ζωηρα κ γερα...την αρρωστια κανενα δεν την γλυτωνει...

Γεωργιαννα κοιμαται ακομα στην καλα8ουνα?Εμενα βρε παιδια δεν χωραει κ κοιμαμαστε ολοι μαζι στο κρεββατι μεχρι να βαλω την κουνια της στην κρεββατοκαμαρα...

Γαλατακι εβγαζε λιγο,οταν τρώει αν δεν ρευτεί καλα...δεν είναι ανυσηχητικο.

Οσες αποστειρώνετε βαζετε τα μπουκαλια ψυγειο κ το νερο το καυτο το κρυωνετε η αφηνετε να παρει μια 8ερμοκρασια σωστη κ μετα το βαζετε στο 8ερμος.....???

Κατ΄ταλλα εδω Α8ηνα,εχουμε ενα γαμο στις 31 τον οποιο εχω υποχρεωση να παω,οποτε δεν 8α παμε που8ενα,η αλη8εια εναι πως μου εφτασε το 4ημερο στην Ευβοια,δεν εχω ορεξη να μαζευω παλι πραγματα για να παω παλι εκει για οικονομικους λογους,του χρονου με το μωρακι μας θα ειμαστε κ στην παραλια μαζι :D ευελπιστω σε αλλα μερη....

θέλω και εγώ διακοπές..! Τώρα που αρχιζει και ηρεμεί το μωράκι μου ίσως πάμε και εμείς κάπου.. για να δούμε.. Άντρια για τους κολικούς υπάρχει και γάλα υποαλεργικό που βοηθάει.. εμένα έχει ηρεμήσει απο τους έντονους πόνους..

θέλω και εγώ διακοπές..! Τώρα που αρχιζει και ηρεμεί το μωράκι μου ίσως πάμε και εμείς κάπου.. για να δούμε.. Άντρια για τους κολικούς υπάρχει και γάλα υποαλεργικό που βοηθάει.. εμένα έχει ηρεμήσει απο τους έντονους πόνους..

Xoanita mou kalispera!!

Pws onomazete? emena mou dwsane to Novalac AC k mou eipane pws kanei gia tous kolikous alla den 3erw ti isxuei giati o ka8e paidiatros leei ta dika tou k mperdeutika (piga k se alli paidiatro gia mia 2i gnwmi)

Twra pou to e4a3a sto internet grafei pws to Novalac AC kanei gia tous kolikous..Axx mperdeutika i alli paidiatros mou edwse tis Nutricia to Almiron enw auti mou leei pws auto den kanei k mou edwse to Novalac..Aaaa 8a 8imwsw k den 8a 3ana dwsw TIPOTA..Fisika an tis edwsa 2-3 fores ws twra prospa8w pali na mpw se mia seira me ton 8ilasmo giati eko4a kati xapakia pou epina k eida mia mikri meiwsi stin paragwgi mou k eipa 8a 3ekinisw pali tous mara8wnious 8ilasmous k den me noiazei.. Moni mou otan peismwsa gia ta kala k eipa OXI stin paidiatro otan mou eipe gia 3eno k evala ta dinata mou evale 430gr se 11 meres simainei mporoume..

Sorry pou milaw etsi 8imwmena k aganaktismena alla den antexw allo 8elw na voi8isw tin mikri mou k den vriskw ipostiri3i, den ftanei pou 8eloun na dinw 3eno den simfwnoun k oi giatroi meta3i tous poio einai kalitero gia tin periptwsi mas k egw opws to vodi tous akouw :twisted:

αντρια, εχεις χιλια δικια, και καλα κανεις και θυμωνεις, δεν περιμενα οτι θα το πω αυτο, αλλα η μανα εχει ενστικτο, και ξερει μεσα της ποτε συμβαινει κατι στο παιδι της!!! κι εσυ πραγματι, μοιαζεις να παλευεις μονη σου!!! ελπιζω πραγματικα, να βοηθησει η τελευταια παιδιατρος και το παιδακι σου να ηρεμησει..κανε λιγη υπομονη, τα πραγματα θα γινουν καλυτερα!!

Άντρια μου καταλαβαίνω πως νιώθεις αλλά πρέπει να χαλαρώσεις, το ίδιο πέρασα και εγω όταν έπρεπε να του δώσω ξένο δεν ήθελα με τίποτα λες και θα του έδινα κάτι πολύ κακό αλλά μετά σκέφτηκα ''πρέπει να χαλαρώσεις λίγο με το θηλασμό, το παιδί πρέπει να τρώει όσο πρέπει και αν μερικές φορές το δικό σου δεν του φτάνει τότε πρέπει να τρώει και λίγο ξένο''.. Επίσης πιστεύω πως πρέπει να καταλήξεις σε έναν παιδίατρο που να τον εμπιστεύεσαι και να μην χρειάζεται να ψάχνεσαι και για δεύτερη γνώμη γιατί συνέχεια θα νιώθεις ανασφάλεια! Στην κλινική χρειάστηκε να κρατήσουν το μικρό μια μέρα στη φωτοθεραπεία και πήγαινα σε αυτό το δωμάτιο κάθε φορά που έπρεπε να τον θηλάσω.. λοιπόν πρόσεξα εκεί ένα σημείωμα προς τις μαίες που έλεγε ότι ''Ο τάδε γιατρός δεν επιτρέπει να χρησιμοποιείτε οινόπνευμα στουε ομφαλούς των παιδιών που παρακολουθεί ενώ οι υπόλοιποι παιδίατροι που ήταν στην κλινική το επέτρεπαν.. ο κάθε παιδίατρος ακολουθεί τη δική του τακτική! Εμένα μου έδωσε το HOMANA 1 και για τους κολικούς μου έδωσε το HOAMANA HA και μου είπε να βάζω μια μερίδα απο αυτό και τις υπόλοιπες απο το κανονικό γάλα και έτσι ηρέμησα και εγώ και ο μπεμπάκος! Του σταμάτησα και το infacolic..

Koritsakia mou sas euxaristw gia tis apantiseis sas k tis simvoules sas..

San twra tin 8ilasa 50 lepta k etrwge k eklaige paraponiarika lew ok den exw gala k piesa to sti8os mou na dw an vgazei k to gala vrike tin mama mou pou ka8otan apenanti mou :lol::lol: ma giati etrwge k eklaige? efaga kati k tin enoxlouse? i geusi tou galatos mou itan diaforetiki? Mipws 8elei poli piesi gia na vgei to gala k to mwro den mporei na ta kataferei mono tou?

Aste pou akomi 8a emena me to sti8os e3w an den erxotan i mama mou na tin parei agkalia giati kourastika poli k tis eipa na tin parei ligo na 3ekourastw k na sinexizame pali twra vriskete sto relax k kanei xamogela ston pappou tis k akoma den xreiastike na pame se 2o giro :D..Eutixws diladi pou tin efiga apo to sti8os giati nomizw ema8e na paizei alla egw eniw8a tis 8iles mou na pernoun fwtia..

αντρια μηπως κατι την ενοχλει στη διατροφη σου; εμενα εκανε ετσι κ την ενοχλουσε το αγελαδινο... και το κοψα κ η συμβουλος μου μου ειπε οτι θα το ξαναεισαγουμε αργοτερα μονο λιγο τυρι τρωω κ απο γιαουρτι προβειο, τωρα με την παλινδρομηση μεχρι να ισορροπησει μου ειπε γσλακτοκομικα με φειδω, το ιδιο κ ο χυμος πορτοκαλι κ η σοκολατα...

ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΡΡΩΣΤΗ ΨΗΝΟΜΑΙ...

Afro mou skeftika k egw pws to gala mporei na tin enoxla k mou to anafere k proxtes k i nea paidiatros..To eko4a gia 2 meres alla simera den ante3a k ipia :(..Fisika toso kairo pou epina den eida na tin enoxla..Xtes pigame gamo k pistevw mporei na efaga kati pou den kanei :( prosexa ti evaza alla kati mporei na mou diefige..PERASTIKA, SINTOMA NA EISAI MIA XARA!!!!!

Afro μου περαστικά σου.. Άντρια εγώ απο την αρχή πίνω γάλα κατσικίσιο και η γεύση του μου αρέσει πιο πολύ τελικά! Να σε ρωτήσω τι χάπια πίνεις;; Μήπως τα ξεκινήσω και εγώ για περισσότερο γάλα..

Καλησπερα!

Γωγω μου χωραει ακομη λιγο απλα εκει βλεπω πως ηρεμει αρκετα και κοιματε. Οσο με περνει θα τον βαζω εκει.

Ανδρια εγω θα σου ελεγα να της δωσεις το ειδικο γαλα για κολικους. Μη τρελενεσε να θηλαζεις συνεχεια. Θα τρελαθεις στο τελος απο το αγχος. Ο μεγαλος μου ειναι μια χαρα υγιεστατο και ηπιε ξενο γαλα.

Αφρο μου περστικα σου.

Ιωαννα μου μακαρι ο μικρος να συνεχιζει να ειναι ετσι ηρεμος και να πατε και εσεις καπου διακοπες.

Τα νεα μας ειναι οτι εγω υποφερω με το εντερο μαλλον. Ποναω χαμηλα πολυ ανα διαστηματα. Θα παω να κανω και μια εξεταση ουρων , ξεχναω να παω τουαλετα. Ειναι σαν πονος οταν μας ερχετε η περιοδος.

Ο μικρος ειναι καλα. Του αρεσει να του τραγουδαω και οχι να ακουει τραγουδια. Και δεν ξερω η κακομοιρα!!! Ανοιγω τον υ/η και τα βλεπω απο κει.

Ειπα στον ανδρα μου πως δεν θελω να παμε διακοπες και ειλικρινα δεν με ενδιαφερει. Με αγχωνει οταν ειναι να παμε καπου σε σημειο να ξεχναω και κατι. και φετος δεν ειμαι ψυχολογικα ετοιμη να αντεξω νευρα. Ειμαι παραλογη; Τωρα εχω βολευτει στο σπιτι εαν εφευγα πριν απο τον ιδιο θα εμενα λιγο μονη μου και θα απολαμβανα λιγη ηρεμια.

Σας καληνυχτω.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΙς ΜΑΝΟΥΛΕς ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ.ΓΩΓΩ ΕΓΩ ΤΑ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ 24ΩΡΟ.ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΕΝΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΡΥΩΝΩ ΤΟ ΜΟΥΚΑΛΙ ,ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΕΩς.ΠΟΣΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΔΙΝΕΙς ΕΣΥ;ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΟΨΕΙ;ΕΜΕΙς ΠΑΛΛΕΥΟΘΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 1ΜΕΧΡΙ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ,ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΝΟΥΜΕ ΟΜΩς ΠΑΝΤΑ,ΤΙς ΠΙΟ ΠΟΛΛΕς ΦΟΡΕςΞΥΠΝΑΕΙ ΣΤΙς 4,ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ....ΝΑ ΡΕΥΤΕΙ .ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΠΛΩΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΑΝ ΔΕΝ ΡΕΥΤΕΙ,ΝΑ ΝΤΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ,,,,,,ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥς ΑΣ ΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ....

Afro μου περαστικά σου.. Άντρια εγώ απο την αρχή πίνω γάλα κατσικίσιο και η γεύση του μου αρέσει πιο πολύ τελικά! Να σε ρωτήσω τι χάπια πίνεις;; Μήπως τα ξεκινήσω και εγώ για περισσότερο γάλα..

Pinw ka4oules magia tis mpiras (Brewers Yeast tis Solgar) alla prin epina k kapoia alla pou au3anan tin prolaktini k katevasa apisteuto gala alla ta stamatisa ekeina giati fovi8ika mipws kanoun kammia zimeia k apo ekeini tin mera meiw8ike i paragwgi mou k twra eimai stin diadikasia na tin ri8misw k pali..

Περαστικά στα μωράκια που ταλαιπωρούνται και περαστικά Αναστασία, Άφρο και Γεωργιάννα!!

Ελπίζω να έχουμε νέα της Σούλας σύντομα.

Χάθηκα λίγο, φύγαμε την Πέμπτη και πήγαμε στη Σύρο και γυρίσαμε πριν λίγο. Ωραία ήταν!!

Περισσότερα αύριο γιατί κουτουλάω!!!

Φιλιάαα!

καλημέρα....

ήρθε η ώρα μου να συστηθώ και εγώ....το όνομα μου είναι Ντίνα....και όπως βλέπετε από τα τικεράκια έχω 2 έρωτες, 2 γιούς, το Στρατή και το Γιωργάκη μου....

σας παρακολουθώ από την εγκυμοσύνη...όταν όλες περιμένατε να γεννήσετε....δυστυχώς η γέννα μου ήταν άσχημη και δεν ήθελα να σας την περιγράψω όταν όλες σας ήσασταν μες στη χαρά, να σας μαυρίσω την ψυχή....γένννησα πρόωρα κατά 5 μέρες...το παιδί μπήκε στη ΜΕΝΝ, και μετά στη θερμοκιτίδα για σύνολο 6 μέρες με αναπνευστική δυσχέρεια διότι ήταν τυλιγμένος παντού....

πήγα την Τετάρτη 27/04 (είχα ΠΗΤ 26/05) να κάνω NST στο Ιασω, το οποίο έβγαινε φυσιολογικό ε΄νω εγώ είχα συσπάσεις και ανακαλύψαμε ότι είχα σαπσμένα νερα ποιος ξέρει από πότε και δεν είχα πάρει χαμπάρι, διότι το εσώρουχο μου ήταν ελαφρωσ βρεγμένο όπως σε όλη την εγκυμοσύνη και τυχαία το είπα στη μαία μου......θες ένστικτο,

θες τύχη....είχα και 2- 3 διαστολή....μου κάνουν υπέρυχο (2880 έβγαινε το μωρό ) είπα ωραία, μεγάλο το παιδί για την ηλικία κύησης και μπαίνουμε μέσα εσπευσμένα για τοκετό.....'οσο περνούσε η ώρα το παιδάκι κουραζόταν, δεν καέβαινε, επί 8 ώρες προσπαθούσαμε και το παδιί από 150 παλμούς βουτιά στους 50 όταν έκανε προσπάθεια για να βγεί......ήταν τυλιγμένος παντού....σαν κοκορέτσι...

καισαρική μου λέει ο γιατρός....να ανοιξει η γη να με καταπιεί...πόσο κλάμα, μα πόσο.....

και ξέρετε γιατί....?????το παιδί ήταν σε θέση αππο 6 μηνών, όλα πηγαιναν ρολοι, έλεγα επιτελους αυτόν θα τον γεννήσω μεγάλο(ο 1ος μου γεννήθηκε 2650), γεννάω, 2420-μεγάλη απόκλιση από τον υπέρηχο- το μωρό και 35+1 εβδομάδων....μπαίνει εντατική προληπτικά με οξυγόνο λόγω άπνοιας καιλόγω οριακής προωρότητας για 6 μέρες....δε σας λέω το πόσο κλάμα έριξα όταν πήγα και το είδα....καιόταν έβλεπα όλα εκείνα τα παιδάκια γύρω μου-τι είδαν τα ματάκια μου.....

είναι πολύ άσχημο να φλερνουν στο δωμάτιο τα άλλα παιδάκια και γω να πηγαίνω να κάθομαι στο σαλόνι σαν επισκέπτρια....

αν περίμενε 3-4 μέρες και να έπεαιρνε ακόμα 80 γρ τπτ από αυτά δε θα συνέβαινε...... :(

συγνωμη για το μεγάλο ποστ και συγνώμη αν σας έριξα....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...