Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ωωωωωω τι καλά! Να τα χαίρεσαι τα μικρούλια και με το καλό το μωράκι το καινούριο!!!❤️ Τα παιδάκια είναι ο,τι καλύτερο. Τα διδυμακια ξέρουν ότι θα έχουν αδερφάκι;τους το έχεις πει; Η ακόμα;
    • Αυτό ακριβώς,πλέον κλείνω σε όλα τα αυτιά μου και αν δω πως με πολύ ζαλίζουν απλά απαντώ και δεν με νοιαζουν οι συνέπειες. Γενικά δεν έχω και τον πιο ήρεμο χαρακτήρα,αλλά να σου πω κάτι έχω περάσει πολλά στην ζωή μου και τα κράταγα μέσα μου και τι κατάλαβα; Νοσηλεία σε νοσοκομειο,οσφυονωτιαια παρακέντηση,μαγνητική και ένα σωρό γιατρούς και μετά από χρόνια διαγνωστηκα με συστηματικό ερυθηματωδη λύκο και όλα αυτά από το άγχος.  Οπότε πλέον κοιτάω να είμαι καλά εγώ για να είναι και το παιδί μου και ο άντρας μου.  @Diwniαπό τις 5.30 που έκανε 38,9 όλη μέρα είναι με 37.7-38 αλλά πονάει ο λαιμός του λέει. Θα τον πάω γιατί αν είναι στρεπτοκοκκος να μιλήσω με τον γυναικολογο να μου δωσει οδηγίες  και εμενα. 
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι αυτό είναι τ θεμα οταν δ πάνε σχολείο οτι έχουμε και τα του σχολειου τ παρακατω. Απο πυρετο πως τ πάει? @Kateriniooκαλη η ιδέα κι αυτή με την πανινη τσαντα. Εγω δ εχω ξεκαθαρισει καν τι πρεπει να παρω μαζι μου. Και γω νιώθω πιεση αναμεσα στα πόδια χαμηλα. Ειδικά όταν καθομαι αρκετή ώρα οταν σηκωθω περπαταω βάρκα γυαλο. Λιγο μεχρι να ζεσταθεί τ ολο σύστημα. Όσο για τ μαγνήσιο ουσιαστικα δ κάνει κάτι αμαν για τις συσπασεις. Πιο πολύ στις κράμπες βοηθαει. Οπότε δ σημαίνει ότι αν δ τ κόψεις δ θα γεννήσεις κιολας.  
    • Να τα χαίρεσαι!! Ναι έχω τα διδυμάκια μου από εξωσωματική 4 χρόνων κ τώρα μας ήρθε αυτό φυσιολογικά!!! Και να σκεφτείς ότι ήμουν έτοιμη για 2η εξωσωματική…
    • Εγώ έχω ραντεβού στο νοσοκομείο να με δουν Μεγαλη Τέταρτη  και θα ρωτήσω για το μαγνήσιο. Πότε πρέπει να κοπεί! Είδα το αναφέρατε αρκετές. Επίσης, τεστ στρεπτόκοκκου και εμένα την πρώτη φορά μου είχαν κάνει πιο μετά στις εβδομάδες. Τώρα δεν ξέρω πως και μου το έκαναν έτσι νωρίς. Στην 32η και 5 μέρες!    Ξεκίνησε από προχθές να πονάει η μέση μου και ώρες ώρες δεν μπορώ να σηκωθώ από καρέκλα ή καναπέ. Σαν τελικό σίγμα είμαι 😂 για την βαλίτσα. Εγώ έπλυνα μια πάνινη τσάντα με απορρυπαντικό μωρού , την σιδέρωσα και θα βάλω εκεί μέσα τα ρούχα του μωρού και μετά αυτή μέσα στη βαλίτσα. Πάντως, αφού το έκανα με βρήκα λίγο υπερβολική. Αλλά ειπ βαλτά εκεί μαζεμένα και τέλος. Αυτό με τα ταμπελάκια, πάντως πολύ βοηθητικό ακούγεται. Καλή σκέψη !!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...