Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 992
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλά είναι,Αλεξανδρουλα!Σήμερα πέσανε ξερές για ύπνο.Ήταν όλη την ημέρα στον ήλιο,παίζανε και ξεθεωθήκανε.Ωραία ήταν.Η ζουζουνίτσα σου;

Δημοσίευση

κι εμενα ξεθεωθηκε σημερα κ επεσε απο νωρις για υπνο...δεν ακουστηκε ουτε κιχ!!!να δω βεβαια τι ωρα θα σηκωθει το πρωι!!! αν εχει τετοιο καιρο κ αυριο θα παμε παλι βολτουλα!!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια!!!!!!

Αλεξακι τι κανει η μικρουλα σου???

Αριακι οπου φυσαει ο ανεμος............!!!!!

Φουφου τωρα που μεγαλωσαν ξεκινα για το τριτο!!!!!

Μαρακι πως ειναι οι ζουζουνες σου???

Δημοσίευση

Γεια σου Ρουλακι δικηγορακι!!!! Καλως ηρθες πισω στο σπιτι! Πρεπει να παω απο το αλλο να διαβασω ολα τα νεα σου ξανα γιατι τωρα δεν θυμαμαι τιποτα!!!! Φιλακια στον Τασουλη!

Δεσποινιω σαν τους τσιγγανους....οπου μας βγαλει! καλα λες...

Φουφουκι ομορφαινουν και ζωηρευουν, η κυριουλα μου εσπασε ενα βαζο σημερα αλλα δεν την μαλωσα γιατι μου το εφεραν απο υποχρεωση και ηταν πανασχημο! :lol:

Αλεξ τι κανει το μπαλαρινακι μας? Αραγε εδω εχει τσατ να τα λεμε γιατι αλλιως θα μου λειψει!

Μαρακι λογικα εισαι Αθηνα! Καλη επιτυχια με την επεμβαση του αντρουλη σου! Φιλακια στα ζουζουνακια...

Δημοσίευση

Γεια σας,κοριτσάκια!Τι κάνετε;ΞΕκινάω με το εξής:Δέσποινα είσαι τρελή;Αν κάνω τρίτο τώρα,θα φουντάρω μετά! :lol::lol::lol:

Ρουλάκι,είσαι τσακωμένη με το μάμμυ,όλο αλλάζεις! :P

Αλεξ,θελω πολύ ναιιαιαιαιαι!!!!Δικιά μας ομαδούλα!!!!! :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Αριάκι,έχω κι εγω κανα δυο τέτοια δωράκια,να σας τα φέρω να τα τακτοποιήσει το Μαριλάκι;;; :lol::lol:

Σήμερα πήγαμε οφθαλμίατρο για τσεκ απ της Στέλλας και να δει και τη μικρη.Της Στέλλας το ματάκι δε φεύγει πια τόσο πολύ,αλλά συνεχίζουμε τα ίδια,γυαλάκια και αυτοκολλητάκι.Η Αγγελική έχει υπερμετρωπία,αστιγματισμό κι ελάχιστο στραβισμό.Βέβαια όλα αυτά μπορεί να έχουν και κάποια απόκλιση,γιατί είναι μωράκι.Στην παρούσα φάση δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γιατί είναι μωράκι.Σε 3 μήνες ξανά και οι δύο.Να σας πω κάτι;Δε με νοιάζει καθόλου.Μακάρι το μόνο άγχος για τα παιδάκια μου να ειναι τα ματάκια τους.Αυτά!!!!!!!Θα ξαναμπώ.

Α,Αριάκι,ναι έχει κι εδώ τσατ! ;)

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια!!!!

φουφουκα μπραβο με το Στελλακι,αντε στον επομενο ελεγχο να ειναι ολα τελεια!!!δεν πειραζει για το Αγγελικακι,δεν θα ειναι τιποτα...μωρε αυτα οντως να ειναι τα προβληματα μας ....υπαρχουν πολυ χειροτερα...αλλα μπορουμε να μην ανησυχουμε;;;

Αριακι ευτυχως που δεν κοπηκε η Μαριλου μας....εμενα σημερα επιασε το χερι της στην πορτα,αλλα απο την μεσα μερια γιατι εχω βαλει στοπ για να μην της τα πιασει καθως κλεινει...εβαλε το δαχτυλο κ μετα πηγε να την κλεισει...φανταζεστε!!!!

κοριτσια εχει τσατ εδω,αλλα αν σας πω οτι προσπαθουσαμε επι 1 ωρα να μιλησουμε εγω ,η Δεσποινα κ η Ρουλα μαζι κ δεν τα καταφεραμε!!!πως γινεται να μιλαμε πολλες μαζι;

Δημοσίευση

Φουφουκα καλα κανεις και δεν αγχωνεσαι με τα ματακια των κοριτσιων σου!!!!!το Στελλακι ηδη παει καλυτερα οποτε σε λιγο καιρο θα ειναι ενταξη....κι εγω που εχω απο 8 χρονων μειωπια τι επαθα???μια χαρα ομορφη :roll: ειμαι φοραω τους φακους μου και κανεις δεν το καταλαβαινει :-B=))=))

Αριακι εμενα καποιες βλακειες που μου ειχαν φερει πηγαν στα σκουπιδια αλλα και καποια που τα λυποταν ο αντρας μου τα εχει βαλει στην αποθηκη και φυσικα με την πρωτη μετακομιση θα πανε κι αυτα στα σκουπιδια σιγα μην κουβαλαω αχρηστα πραγματα...

Αλεξακι χτυπησε το δαχτυλακι του μωρε φανταζομαι τι θα εγινε μετα.......αφου δεν ηταν κατι σοβαρο παλια καλα!!!

Μαρακι αν θυμαμαι καλα την Παρασκευη θα κανει την επεμβαση ο αντρουλης...περαστικα και καλη επιτυχια!!!!

αληθεια πως μπορουμε να ειμαστε πανω απο 2 ατομα στο τσατ ξερει καμια???

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακια μου!!!και χρονια μας πολλα!!!!γιατι ειμαστε κ γυναικες!!!! :lol::lol:

επιτελους η Κωνσταντινα πιστευω να βρηκε το ωραριο της...κοιμαται γυρω στις 10 το βραδυ αλλα ξυπναει 9!!ελπιζω να συνεχιστει ομως!!βεβαια με το γαλα ...μαυρα χαλια....

Δεσποινακι μια χαρα!!!! εγω κατι δωρα,τα εδωσα στις μαναδες μας,αυτα που βλεπονταν αλλα δεν ταιριαζαν στο σπιτι μου κ κατι αλλα τα αφησα στην μετακομιση στο παλιο το σπιτι.. :lol::lol: δωρακι στον σπιτονοικοκυρη!!!!

Δημοσίευση

κοριτσακια χρονια μας πολλα!!!τα νεα μου δεν ειναι και τοσο καλα βγηκαν τ αποτελεσματα των εξετασεων και δεν ειναι καθολου καλα...το απογευμα θα παμε στο γιατρο....και μετα αλλον ενα μηνα αντιβιωση....

Δημοσίευση

ααα δεν κανατε καλα που τα δωσατε! εγω τα εμφανισα τωρα που εχει αρχισει για τα καλα η εξερευνηση και οι ζημιες να τα ξεπαστρεψει ολα και οταν της περασει θα βγαλω και τα καλα μου! χαχαχα....

Μπηκα κι εγω στην ομαδα! οεοεοεοε!!!! α ναι καλε χρονια μας πολλα...εμεις ετοιμασαμε απογευματινη εξοδο με τις φιλεναδες για καφεδακι. λεμε να το καθιερωσουμε αυτο. καθε Πεμπτη ladies afternoon γιατι δεν ειμαστε night!!!!

Δεσποινακι κριμα ρε γαμωτο! Αντε ελπιζω αυτη τη φορα να πιασει η αντιβιωση και να ερθει το νινακι.. μη χανεις το κουραγιο σου!

Αλεξανδρα ωραια που μπηκε σε προγραμμα, εμενα αυτο το 7 το πρωι με εχει τσακισει! Κι επισης μειωσε δραματικα το γαλα εδω και 2 βδομαδες αλλα εγω δεν ειμαι να μιλαω! ελπιζωνα ειναι φαση που θα περασει!

Φουφουκελι εγω ειχα αγχωθει πολυ με τα ματακια για να σου πω την αληθεια αλλα ελεγα οτι κι ειναι πλεον το ξεπερνας ευκολα! μηπως ειναι κληρονομικο? αφου δεν "φευγει" πλεον το ματακι σημαινει οτι κανει δουλεια το αυτοκολλητακι....

Δημοσίευση

Βρε βρε σαν τα χιόνια!!!!!!!Να μαι και γω.Καταρχήν με ποιες ήμουν για καφέ το μεσημέρι;;;;Με την Αλεξάνδρα και το Κωνσταντινάκι!!!Ζήλια σας....Δε με πιστεύεται;;;Βάλε Αλεξάνδρα φωτο στην ιδιωτική ομάδα.Την οποία δε πολυκατάλαβα γιατί την φτιάξατε.Αφου μιλάμε εδώ τι τη θέλουμε την ομάδα;Για να γράφουμε προσωπικά και να ανεβάζουμε φώτο;

Καλά Αλεξάνδρα και Κωνσταντίνα θεες,μας έφεραν και δώρα και μας συγκίνησαν.Εμεις είμαστε Αθήνα από ότι καταλαβατε.Η επέμβαση αύριο πρώτα ο Θεός.Ξέρετε πόσο ζήτησαν γιατρός και κλινική;2300!!!οεο.Τελος πάντων χαλαλι του.

Δεσποινάκι και μας μας ειχαν πει αν δεν επιανε η αντιβίωση να φύγουν τα μικρόβια θα ξαναπέρναμε.Παρτε άλλον ένα κύκλο και βλέπετε.Μη στεναχιέσαι αφού αποφασίσατε να το παλέψετε δια της φυσιολογικής οδού.

Χρόνια πολλά σε όλες.Αν κοιμηθούν οι τσούπρες μου πάλι αύριο το μεσημέρι θα μπω να σας γράψω νέα.Φιλια...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πήρα αυτό το τετράδιο για την καταγραφή των τεστ ωορηξίας από το amazon.  πολύ προσεγμένο και πολύ όμορφο.. αναμένω τις επόμενες ημέρες και τα τεστ ωορηξίας της easy Home.. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις συγκρητικά με τα hometest που χρησιμοποιούσα για ενα 3μηνο.
    • @Katiana1987 θα δοκιμάσω να περνάω και τα σκληρά φρούτα στον τρίφτη και θα σου πω... Εγώ χτες τ απόγευμα του έφτιαξα πρώτη φορά κρέμα με βρώμη...εγώ που δοκίμασα δεν μου άρεσε..δεν τα τρώω κιόλας αυτά αλλά ο μικρός την τσάκισε ...θα του φτιάξω πάλι σήμερα...έχουμε και γιατρό τ απόγευμα..δεύτερη δόση bexero ...ας ελπίσουμε να παει καλά..
    • Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...