Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 13!! Γεννήστε Ελεύθερα!!!

Recommended Posts

καλησπερα να σχολιασω καταρχην οτι θυμαμαι..μαρακι ωραια τα νεα απο τον γιατρο μια χαρα με τον μικρο τελεια...

τωρα για τις αιμορραιδες εγω ρωτησα τον γιατρο μου και μου ειπε προκτοσιναλακ 2-3 φορες την ημερα αυτη εβαζα και πριν μεινω εγκυος τις εβγαλα τις ατιμες γιατι εσπρωχνα 2 ωρες...

τωρα για υπερχηο και στη πρωτη εγκυμοσυνη και τωρα απο τη στιγμη που μπηκα στο μηνα μου αθε βδομαδα κανω κορδελα υπερχηο και ντοπλερ εκτος Απροοπτου...

πιπιτσα θα σε συμβουλευα να εχεις 3 μπουνουζοπετσετες 2 στο νοσοκομειο αν πεσει κατω αυτη η μια αν λερωθει τι θα κανεις?και στο σπιτι συνολικα 3 σκεψου οτι σε καθε αλλαγμα που κανει κακα θα πλενεις το μωρο δεν γινεται ολο πλυνε βαλε...οσο για τη προικα στο γιο μου πηρα σετ προικας απο τ ατζαμπο τοτε εβγαινε σε μπλε και ροζ μετο γοιυνι και πηρα παντα σεντονακια παπλωμα και κουνουπιερα αν εδωσα 60 ευρω ολα...και τωρα παλι αυτα χρησιμοποιω απλα αγορασα ενα παντα για ολο το κρεββατι που πιανει και οχι μονο πανω απο την ικεα...

τωρα για το επιδομα του ικα αν ειναι ολα τα χαρτια οκ πχ εκανες σημερα τα χρτια θα στα βαλουν στις 1 του μηνος οποτε απο 2-3 θα μπορεις να τα παρεις...αν πχ δεν προλαβεις την προθεσμια αυτη παει στις 15 γιατι τα κανουν καταθεση καθε πρωτη και 15.το ιδιο ισχυει και για ολα τα επιδοματα.τωρα για τα συμπληρωματικα χαρτια που κανεις στον οαεδ σε λιγες μερς μπαινουν αφου κανεις την αιτηση και στο 6μηνο καθε μηνα...

τα νεα μας σημερα πηγα στο γιατρο καναμε κορδελα και υπερηχο δοξα το θεο πολυ καλη κορδελα και τα ευχαριστα η μικρη ειναι 3150 και εχει εμπεδωθει(με λιγα λογια ναι μενα εδω και μηνες ειχε παρει θεση αλλα εμπεδωθηκε και πιο κατω δεν παει αυτο σημαινει πιο γρηγορη γεννα στο γιο μου δεν ειχε εμπεδωθει καλα κι τον κατεβασα κατα τη διαρκεια της γεννας)και επισης μου ειπε μεταξυ 38 με 39 εβδομαδες γενναω δεν με βλεπει για παραπανω..λογο οτι ειναι πολυ χαμηλα η μικρη καλα το καταλαβα εγω πριν μερες γιατι πριν κανα 15μερο δεν ειχε εμπεδωθει που τον ειχα ρωτησει...αν μαλακωσει και ο τραχηλος θα γεννησω πολυ γρηγορα σε διαρκεια(μακαρι)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 999
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Με γεια Τιτινάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!

Καλοφόρετα να είναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για τον ΟΑΕΔ δε γνωρίζω κάτι...... δυστυχώς........

Ξέρεις..... ανυπομονώώώώ.........

Χρόνια τώρα ψωνίζω για αλλωνών μωράκια...... κι επιτέλους..... ήρθε η σειρά μας!!!!!!! Δεν το πιστεύω!!!!!!

Ιφιγενειάκι μου, τέλεια τα νεάκια σου!!!!!! Μακάρι να ξεμπερδεύεις με έναν εύκολο & γρήγορο τοκετό!!!!!!! Τί πιο καλό............ όσο για το μπουρνουζάκι...... δεν το είχα σκεφτεί έτσι..... μάλλον έχεις δίκιο..... θα δούμε.......

Αααα...... με το γουίνι τρελαίνομαι!!!!!!!!!!!!

Κι επίσης με μίκυ μάους......... στρουμφάκια...... θα βρω όμως τέτοια σχεδιάκια???????

Για να δούμε............

Μωρέέέ.......δε μου αρέσει που βγαίνουνε σχεδιάκια...... ξέρεις..... όλα ροζ ή όλα μπλε......

Εγώ προτιμώ τα πιο ουδέτερα χρωματάκια...... μπεζ..... καφέ απαλό..... κιτρινάκι..... πράσινο...... που ταιριάζουνε και στα 2 φύλα!!!!

EYXARISTW POLY IFIGENIA MOU!!!!!!!ANTE VRE KORITSAKI MOU POLY KALA TA NEA SAS EFTASES STO TELOS KAI ESY...........ME TO KALO TA EYXARISTA!!!!!!!!!!!!!

NA RWTHSW H KORDELA TI EINAI?????????

PIPITSA MOU KAI EMENA MOU ARESOUN AYTA TA XRWMATAKIA POU LES ALLA AMA EIXA KORITSAKI PISTEVW PWS OLA ROZ THA TA EPERNA....EINAI TRELLA TA ROZ!!!!!!!!!

STA JUMBO PANTWS DEN EXEI MIKY STROUMFAKIA KAI TETOIA SXEDIAKIA GENIKOTERA...DYSTIXWS :?:?:?

KAI EGW TRELENOMAI GIA STROUMFAKIAAAAAAAAAAA

Η Κορδέλα Τιτινάκι είναι αυτό που λέμε αλλιώς Καρδιοτοκογράφος!!!!!!!!!!!!!

Κι απ΄όσο ξέρω...... γίνεται μπαίνοντας στο μήνα μας....... κάθε εβδομάδα.......

Για να βλέπει ο Γιατρός τις συσπάσεις........ κι ακούει και την καρδούλα του μωρού........

καλημερα κοριτσια.αυπνιες παλι σημερα.δε ξερω γιατι.κ ενω για μενα ο καιρος ειναι τελειος(πολλη δροσια κ ση,μερα βροχες δειχνει)κ θα μπορουσα να κοιμαμαι ανενοχλητη,δε ξερω γιατι το ματι γαριδα.συχνοουρια ολο το βραδυ κ τωρα απο τις 5.30 ξυπνια.αφηστε που κατι τον εχει πιασει τον αντρα μου κ ολο με στριμωχνει κ μου τραβαει τα σκεπασματα.ε!η εχω εγω πολλα νευρα κ δε βολευομαι η κατι τον επιασε.σκεφτομαι να του πω να κοιμηθουμε σε διαφορετικες κρεββατοκαμαρες για το υπολοιπο(οχιτης ζωης μας) :lol::lol::lol: αλλα πραγματικα με στριμωχνει πολυ κ εχω ολη την ωρα το νου μου μη χτυπησω ση κοιλια

αλλα δεν ανησυχω για αυτο

χτες βραδυ για κανενα μισαωρο με πονουσε η κοιλιτσα μου,σα πολυ ηπια πονακια περιοδου

κ σημερα το πρωι παλι γιακανενα τεταρτο.

μια φορα χτες κ μια σημερα

δε ξερω γιατι.λετε να ειναι κακο;η μηπως να ειναι τιποτα το εντερακι μου;

σημερα θα ανεβω στο νοσοκομειο για τη 2η κορτιζονη.

λεω να παω να το πω του γιατρου να με δει αν εχει χρονο

ειναι ντροπη;η θα σκεφτει οτι επειδη δε με ειδε χτες το βρισκω ως δικαιολογια;

Καλημέρα Αννούλα μου!!!!!!!!!!

Κι εγώ….. στο κλαμπ των αϋπνιών!!!!!!!!! Καλά να είμαστε!!!!!!! Ας μη βολευόμαστε…… δεν πειράζει!!!!!!! Αρκεί να είναι καλά τα μπεμπάκια μας!!!!!!!!

Φυσικά και να πας στο Γιατρό σου!!!!!!! Τί το σκέφτεσαι???? Γι΄αυτό τους πληρώνουμε καλή μου, για να απαντάνε σε κάθε μας απορία!!!!!! Μην αγχώνεσαι πάντως, λογικά προετοιμάζεται η μήτρα!!!!!! Έχει δρόμο μπροστά της κι αυτή η έρμη!!!!!!!

Χθες είχαμε παρεούλα ως αργά….. κι άργησα να πάω για νάνι…. πρέπει να ήτανε περασμένες 2!!!!!! Έκανα όμως δουλειά….. πολύ σημαντική!!!!! Έφτιαξα (επιτέλους!!!!!) τις λίστες με τα ψωνάκια του μικρού μου, τα απαραίτητα για το Μαιευτήριο κι οπωσδήποτε ως το ΣΚ θα κάτσουμε με τον καλό μου να τα δούμε, να πάμε εντός της ερχόμενης εβδομάδας να ψωνίσουμε….. γιατί ακολουθεί βέβαια πλύσιμο-σιδέρωμα-βαλίτσα!!!! Και περνάει ο καιρός τάχιστα πια!!!!! 45 μερούλες μείνανε!!!!!!!!

Ζυγίστηκα!!!!!!! Στα + 8 είμαι!!!!! Πολύ καλά νομίζω!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Σηκώθηκα να ξεπροβοδίσω τον καλό μου, πάλι μ΄έπιασε κράμπα (στο δεξί πόδι αυτή τη φορά, αλλά στην κοιλιά όχι!!!!!!) κι ενώ είπα να ξαναπέσω….. με έπιασε και τρώω καρπουζάκι, παγωμένο-παγωμένο, πρωινιάτικα!!!!!!

Αλλά λογικά θα την ξαναπέσω!!!!!!!!!

Φιλιά!!!!!!! Τα λέμε αργότερα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Την καλημέρα του μικρού μου!!!!!!! Τρώει καρπουζάκι & τρελαίνεται!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημερεα ομορφες!!!!

τι κανετε;;;;

Κατερινα και Ιφη τελεια τα νεα σας..μπραβο κοριτσακια μου..Ιφη στα ελεγε εγω..θα δεις μανι μανι θα ερθει η κουκλιτσα σου στον κοσμο..και θα ειναι ιδια η μαμα!!!!!

Κατερινακινα εισαι καλα που μας ενημερωσες για τη Ζαχαρενια μας..αρχησα να ανισυχω για να πω την αληθεια αλλα δεν ηθελα να πω τιποτα ..ολα ευχαριστα λοιπον καιμε αυτη!!!

Πιπιτσα μου εγω στον Χριστοφορο ειχα κανονικε ςτεραστιες μεγαλες μπορνουζοπετσετες..με βολευαν πιο πολυ γι αν ατον τυλιγω ολοκληρο..κυριως τον χειμωνα. Ηταν πιο βολικα!!

Αχ ο μεγαλος ξυπνησε απο τις 6..εφαγε πρωινο και μου εκαν εμια κουζινα χαλια μαυρα..τωρα σαν κατι να πηρα μυρωδια...παω να τον ξεβρωμισω

καλημερα πιπιτσα.μια χρα ειναι τα κιλα σου.αντε ετοιμασου κ εσυ σιγα σιγα

γιελιζ κουκλος ο γιος

κατερινα δωσε χαιρετισματα στη ζαχα μας

για την ηπαρινη ο γιατροε εμενα μου πε να τη κοψω μια μερα κ μετα τη γεννα θα τη κανω για 15 μερες,θα τον ξαναρωτησω ομως

μαρακια τι κανεις;νικακι;μιχαελλα;τονια;σεσιλια;τη καλημερα μου σε ολες.ειμαι λιγο ανησυχη,με ξαναπιασαν τα πονακια.κ θα χουν κ απεργια τα νοσοκομεια σημερα.πφφφφφφφφφφφφφ!να περασουν οι μερες να γεννησω να ησυχασω.δεν αντεχω αλλες αγωνιες

Καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω παλι μολις σηκωθω να κανω την ενεση δεν με πιανει υπνος μετα...τωρα ειμαι απο τις 7 ξυπνια και τωρα ψιλο νυσταξα...

Ποσες μοναδες κανεις Αννα μου??Εννοειτε πως θα παρειςτον γιατρο τηλ κοριτσακι..κ ας νομισει οτι θελει..

Σεσιλια μου κ γω του πηρα ενα μπουρνουζακι καπα και μετα πηρα μπουρνουζοπετσετες ...

Πιπιτσα μια χαρα τα κιλα σου!!!!Καλα ψωνιαααα!!!!!!!!!

Εγω ζυγιστηκα χτες κ ειχα χασει 1 κιλο..δηλ ειμαι +10 τωρα!!!!!

Αν κ χτες εφαγα αλατακι..ε πηγα στη μαμα μου κ ειχε παστιτσιο κ το λυγουρευτηκα η γυναικα!!!

Σημερα μου εχει φτιαξει γεμιστα χωρις αλατι αλλα δεν με νοιαζει γιατι βαζει κουκουναρακι με σταφιδα κ με καλυπτει!!!!!!

ΑΑΑ Σημερα μας φερνουν κ τα επιπλα!!!!!!!!!!!!Τις επομενες μερες τις κουρτινες μας κ θα μαστε ετοιμοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιατρο θα παμε Παρασκευη η Σαββατο..τελικα..

Αυτα προς το παρον..παω να ξαπλωσω λιγακι..κ τα λεμε μετα!!!!!!!!

Φιλακιααααααααααααααα

Αννουλα υπομονη...ποσες μερες εμειναν ακομα;;;;;

ξεκουρασου..σε λιγες μερες θα κρατας τις κουκλιτσες σου αγκαλια!!!

Κατερινακι και η δικη μου η μαμα ετσι τα κανει τα γεμμυστα,,μνιαμ..εγω παλη δεν μπορω ποτενα τα πετυχω νοστημα..παντα η λαπαδιασμενα μου βγαινουν..η ανοστα...

Μεγεια τα επιπλα...και καλο στισημο!!!

Καλημερααααα!

Εγραψα ενα ολοκληρο κατεβατο και το εχασα! :evil::evil::evil:

Εχω τους μαστορους απο τις 8 και φτιαχνουν!Αποφασισαν να δουλεψουν επιτελους!

Μου εκανε μια λαχταρα η μπεμπα τα ξημερωματα...Ενοιωσα οτι διαπερνα ηλεκτρικο ρευμα τον αφαλο μου! :o Νομιζα πως θα ξηλωθει απο την πιεση!Πεταχτηκα μεσα στον υπνο μου!Μετα μου το εκανε αλλες 2 φορες.Το εχει παθει καμια σας;Νομιζω πως γυρισε κιολας,την νοιωθω πανω απο τον αφαλο μου και αναμεσα στο διαφραγμα...

Μαρακι,ολοκληρος αντρας εγινε ο γαμπρος μου! :lol: Φανταζομαι την ανακουφιση σου που ξετυλιχτηκε!Μπραβο!

Αννα,δεν πειραζει που δεν ειδες χθες το νινι.Να πας παλι σημερα αφου ειχες πονακια,μην το σκεφτεσαι!

Ιφιγενεια τελεια νεα!Με το καλο!

Κατερινα σε σκεφτομουν χθες που δεν μπηκες!Τι καλα που πηγε το μωρακι της Ζαχαρενιας σπιτι!Και η Ευγενια μας μια χαρα με την μπεμπα!

Ευη ασχολιαστη η θεια...Μακρυαααα! :evil:

Χρυσα και Χριστινα καλημερα.

Πιπιτσα μπουρνουζακια εγω πηρα 3,νομιζω πρεπει να εχουμε αρκετα γιατι δεν θα εχουμε χρονο να πλενουμε συνεχεια...Θα παρω και μια μεγαλη πετσετα και μικρες για το προσωπο.

Ευτυχως εκει που θα γεννησω δεν ζητανε τιποτα,μονο τα ρουχαλακια εξοδου.

Για προικουλα αν ψωνιζεις απο το ιντερνετ σου προτεινω το σαιτ που την πηρα και εγω.Ειναι τελεια ποιοτικως,ανταξια των Μαδερκερ μπορει και καλυτερη.Και πολυ φθηνη σε σχεση με εδω.Στα Τζαμπο που πηγα δεν ειδα κατι να μου αρεσει,αν και δεν εψαχνα για προικα απο εκει.

Τα μπουρνουζακια φαντασου τα πηρα απο το σαιτ 11.99 λιρεσ ΤΑ ΤΡΙΑ!!!Και καμια σχεση με Τζαμπο,ετσι;Μιλαμε για πολυ καλη ποιοτητα πετσετας.Εχει και παμφθηνους υπνοσακους και ουδετερες προικουλες.Εγω τα ψωνισα σχεδον ολα απο εκει.Μια κουτα τεραστια!Ειναι αυτο αν θες να δεις:

http://www.bedebyes.com/

Τα μεταφορικα ηταν δωρεαν γατι παρηγγειλα πολλα πραγματα.Ηρθαν στο σπιτι με κουριερ. ;)

Καλημέρα κοριτσάκια μου! ΤΙ κάνετε?? Χθες ένιωθα κομμάτια και δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου! Μέχρι τις 10 κοιμήθηκα και ξύπνησα στις 9 σήμερα. Βέβαια σηκώθηκα πολλές φορές για τουαλέτα και νερό αλλά οκ...ξεκουράστηκα...Ενιωθα πού και πού και κάτι κράμπες κάτω στην κοιλιά...οπως ένιωθα όταν είχα ωορηξία.. :roll: Όλα καλά όμως!!

Πιπίτσα μου αντε να αρχίσετε τα ψώνια σας κι εσείς...Καρπουζάκι πρωί πρωί???Α και μπουρνουζάκια πήρα 2!! Και θα πάρω αργότερα ακόμα ένα!

Κατερινάκι μου με το καλό ο γιατρός και με το καλό ΄να στήσετε τα έπιπλα σας! Πολύ ευχάριστα τα νέα που μας έφερες!

Ζαχαρ'ενια μου φιλάκια στον μπέμπη σου! Από εδώ και πέρα θα τρέχεις αλλά θα είναι γλυκό τρέξιμο...πολύ χαίρομαι που όλα πήγαν καλά...σε φιλώ!!

Ευγενία μου με το καλό να πάτε σπιτάκι σας! Περιμένουμε νέα σας!

Γιελιζ τι νέα από τον παιδίατρο??

Τιτίνα πολύ ωραία η προίκα σας! Με γεια!!

Ιφιγένεια τέλεια τα νέα σας από το γιατρό...όπου να'ναι θα έχεις αγκαλιά το κοριτσάκι σου!!

Μιχαέλα μου δεν προλάβατε χθες να κάνετε τις βολτίτσες σας ε? Δεν πειράζει...

Άννα μου χαλάρωσε και ξεκουράσου! Αν δεν νιώθεις καλά να ενημερώσεις το γιατρό σου..δεν υπάρχουν ντροπές σε τέτοια...

Χρύσα μου καλό ξεβρώμισμα!!! Φιλιά στον μικρό σου!!

Ευάκι που την βρήκες αυτή??? Καλύτερα μακρυα και αγαπημένα τελικά!!!Υπομονή!!

Συμπεθέρα τι κάνεις??

Οι άλλες τι κάνετε??

Μάλλον θα έχουμε ζέστη εμείς εδώ....

Καλημερααα...σπιτι και εγω για να κανω δουλειες...Πιπιτσα μου αντε με το καλο τα ψωνια...εγω εχω 2 προικες αλλα η μια ειναι γαλαζια και η αλλη λαχανι...ειδα στα Τζαμπο μια ροζ αλλα δεν την πηρα για να εβλεπα και κατι αλλο...τελικα ομως με βλεπω αυτη να αγοραζω...Χριστινα ωραια ρε συ η προικα...εδω μονο ροζ και μπλε εχει..καλα οτι να ειναι δεν φερνουν παντου τα ιδια γαμωτο...εγω το πρωι εφτιαξα ενα σαντουιτσακι με ντοματουλα και σαλαμι αερος....πειναγα πολυ...να το εκανα...οσο για το σοι τι να σας πω..απο τοτε που ηρθα καταλαβα οτι τους αρεσει να κουτσομπολευουν τα παντα και να λενε κακιες χωρις λογω και γενικα ειχαμε και κατι θεματα περισυ με το νερο και αυτα και τους καναμε περα...εε οχι ομωςνα ερχονται χωρις να τους εχει καλεσει κανενας σπιτι μου και να με προσβαλουν για να αισθανονται καλα...μεχρι και ποσα κακα κανει ο σκυλος μου τους πειραζει και μαλιστα μου ειπε να του μειωσω το φαγητο(εχω τσιουαουα....)και λεω πας καλα...τρωει οσο πρεπει για τα κιλα του..τι να πωωωω ρε τι να πωωωω...σε οποιον δεν αρεσει να μην ερχεται απλο ειναι...ου πρωι πρωι....

Καλημερα Μαρακι!

Ευη μην σκας για ατομα που δεν αξιζουν...Απλα μην ασχολεισαι...

Εφτιαξα ενα καφεδακι να πιω,εκανα και σαντουιτς για τους μαστορους και τωρα ξαναπεινασα. :lol: Παω να κανω ενα τοστ και για μενα! :lol:

Εύη μου μην συγχύζεσαι... :D

Νίκη μου επιτέλους στρώθηκαν οι μαστόροι?? Τα πήρες όλα σε πολύ καλή τιμή...μια χαρά...

Τωρα για τον γαμπρό σου μεγάλη ανακούφιση που ξετυλύχτηκε! :D

Εμενα λες να τυλιχτηκε βρε συμπεθερα;Πολλες σβουρες κανει απο χθες.Και αλλαξε και θεση...Σαν να γυρισε νοιωθω.Αυτη την ηλεκτροπληξια στον αφαλο την εχει νοιωσει καμια σας;Με ποναει... :roll:

καλημερουδιααααααααααααα....σημερα ολες πρωινες πρωινες :D:D:D:D

πιπιτσα για τα μπουρνουζια που ρωτησες...στην αρχη δεν βολευουν καθολου...ειναι τοσο μικρα τα μωρακια...που να χωρεσουν εκει?οπως ειπε κ η συμπεθερα οι πετσετες ειναι πιο βολικες...κ το τυλιγεις κ το σκουπιζεις.εγω μπουρνουζι χρησιμοποιησα οταν εγινε 2 χρονων...κανονικο παιδακι.

νικη μπορει κ να γυρισε γιατι κ εγω εκεινη την μερα ενοιωσα μεσα μου να γινεται μια μαχη :D:D:D για καποια δευτερα μια πολλη εντονη κινηση κ η κοιλια μου να εκραγει...αν νοιωθεις τα καρουμπαλακια ψηλα τοτε σιγουρα γυρισε.

εμας εδω στα τζαμπο δεν ειχε παντες....ενω παλια ειχε δει...αν ξαναπαω θα ριξω μια ματια...ηθελα να παρω αλλη μια αλλα κ με αυτην μια χαρα θα βολευτω.

αννα εγω παλι εδω κ τρεις μερες κοιμαμαι κ το ευχαριστιεμαι...ουτε για τουαλετα σηκωνομαι...μαλλον η ζεστη με πειραζε

Καλημέρα Μιχαέλα μου!!

Νίκη μου ΄΄ισως απλά να άλλαξε θέση ή να έχει κέφια!! Μην βάζεις στο νου σου το κακό...Αυτο που λες δεν το έχω ξανανιώσει...Πέρασε τώρα ή συνεχίζει?? Μπορεί να είναι η θέση της μικρής και να σε πιέζει...

Εγώ πάλι ψιλοέχω φαγούρα στην κοιλιά...λέτε να έιναι ραγάδες???? :o Προς το παρόν δεν φαίνεται κάτι...

Μιχαελα καλημερα!Λες να μην βολεψουν τα μπουρνουζακια;Να παρω πιο μικρες πετσετες; :roll:

Πρεπει να γυρισε,τα καρουμπαλακια ειναι πανω απο τον αφαλο.Μπερδευομαι ομως γιατι την νοιωθω και στα πλαγια πιο χαμηλα.Τελευταια φορα που την ειδαμε ηταν λοξα!Μια περιεργη σταση ειχε παρει! :lol: Απο εβδομαδα εχω παλι γιατρο οποτε θα δουμε.Καθε 20 μερες μου ειπε να πηγαινω τωρα.Εσεις καθε ποτε πατε;

Εφαγα το τοστ αλλα πειναω ακομα...Και ειχα φαει και δημητριακα με γαλα στις 8μιση! :roll::lol:

Μαρακι αυτο με την ηλεκροπληξια το εκανε το πρωι 3 φορες!Μιλαμε ενοιωθα σαν να με τσιμπαει απο μεσα.Και ειχε καρουμπαλακι πανω στον αφαλο.

Βαλε λαδακι στην κοιλιτσα και εγω εχω φαγουρα καμια φορα αλλα δεν φανηκαν ακομα ραγαδες.Και μια που νομιζα πως βγηκε,τελικα ηταν φλεβιτσα!Αν δεν εχεις αμυγδαλελαιο ή κρεμουλα,βαλε ελαιολαδο! ;) Εγω κανω και απολεπιση με ελαιολαδο και ζαχαρη και γινεται βελουδο το δερμα.

Kαλημερααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τι μου κανετε κοριτσακια μου???????

Εμεις μετα απο μια διημερη ξαπλα....επανηλθαμε....κουραστικα το σ/κ και την κυριακη μετα απο τοση κουραση πηγα τουαλετα και ειχα κατι ροζακια...αλλα οκ τωρα μια χαρα!!!!!!!Δεν ειχα ουτε πονακια ουτε τπτ...απλα εσταξαν αυτα!!!!!Κατα τα αλλα ειμαστε οκ τωρα..!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρακι μου μια χαρα το αγορακι σου...μεγαλωνει!!!!!!!!!!!Ολα καλα....ειδες????Ξετυλιχτικε κιολας ολα τελεια...υπακουο παιδακι..χιχιχιχιχιχ

Νικη μου καλημερα και σε εσενα...και εγω τα νιωθω αυτα που λες με τον ομφαλιο....με ανατριχιαζει κιολας..δεν νομιζω να ειναι κατι!!!!!

Τελειο το μωρακι της Γιελιζ....τελεια φωτο!!!!!!!!!!

Ολες οι αλλες καλα???????

Κοριτσια εγω πηρα πετσετουλες με κουκουλιτσα...σαν μπουρνουζακια αλλα χωρις χερακια!!!!!!

Μαρια καλημερα!Ειπες στον γιατρο σου για τα ροζ;Προσεχε,μην κουραζεσαι!

Και εγω τετοια μπουρνουζακια πηρα αλλα ισως παρω και μια πετσετουλα πιο μικρη,να δω τι θα βολεψει.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...