Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 13!! Γεννήστε Ελεύθερα!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 999
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλε,μην το σκεφτεσαι!Εγω αποφευγω να το σκεφτομαι,λεω ολα θα ερθουν φυσικα και απο μονα τους!

Να πεις στον γιατρο σου για τις αιμορροϊδες,να σου δωσει καμια φυτικη αλοιφη να ανακουφιστεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μιχαέλα μου μεγάλωσε πολύ η μπουμπού!! Τέλεια!!!!

κοριτσια καλιμερα...

ΓΙΕΛΙΖ..να σασ ζισι το μορο...να ιστε πανδα χαρουμενι οπουσ ιστε τορα..και να καμαρονετε μια ζωι το μορακι σασ...χαρικα παρα πολι..που μου ιπε η Μαρακι ποσ ιρτε ο πρινκιπασ σασ..που τοσο πολι το περιμενατε..

φιλακια πολα κοριτσακι μου...και στο μικρο σου βεβεα...σασ εχο μεσα στην καρδια μου...βεβεα μεχρι τορα ιχα εσενα μονο..αλα τορα πια που ιστε πακετο...τα σασ εχο πανδα στην σκεψι και καρδια μου... :lol::YMHUG::x:x:YMHUG:

Μαρακι μου..αντε σε λιγο και η σιρα μασ..μετα απο ενα καλοκερι δισκολο..μα πολι δισκολο..με πολεσ διστιχιεσ..ιρτε επιτελουσ και η σιρα μασ...αλα οπουσ λεσ Μαρακι..το καλο αργι να γινι... :lol::lol::lol::lol:

επισισ φιλακια στην πιπιτσα ..και στην Ζαχα.....

στησ ιπολιπεσ..να εχετε μια καλι γενα..με ομορφα και υγιεστατα μορακια...

Σε ευχαριστώ πολύ Νίνα μου.. να είσαι καλά!! Με το καλό να κρατήσεις και εσύ το μωράκι σου στην αγκαλιά σου και νιώσεις την απόλυτη ευτυχία! Σε σκέφτομαι και εγώ και προσεύχομαι να σου πάνε όλα καλά!Και με το καλό να γίνετε και εσείς πακέτο!! Τώρα είστε κινδερ εκπληξη!! :lol::lol: Περάσαμε ένα δύσκολο καλοκαίρι πέρσι αλλά φέτος όλα είναι διαφορετικά!! Μία μία κρατάμε τα μωράκια μας στην αγκαλιά μας... Σε φιλώ!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Χρύσα μου χορευταράς θα σας βγεί ο μικρός ε??? :lol::lol::lol:

Πιπίτσα μου τι κάνεις? Ο μπέμπης??? Με το καλό να μπείς στον μήνα σου!!!

Είχαμε κανένα νέο απο την Ζαχαρένια όσο έλειπα???

Νίκη μου τι κάνεις? Ήρθε επιτέλους ο μπογιατζής!! Άντε να ξεμπερδεύετε και εσείς!!

Μάχη μου να σας ζήσει και πάλι ο μπέμπης!!!

Χρυσουλίνι με τις πάνες τα έχω δει όλα και εγώ!!! :lol::lol::lol::lol: Έχω βαρεθεί να αλλάζω!!! Θα πάμε να γίνουμε μέτοχοι στην Pampers!!! :lol::lol::lol:

Χριστίνα μην αγχώνεσαι καθόλου... όλα μια χαρά θα πάνε!! Θα γεννήσεις και μετά θα τα θυμάσαι αυτά και θα γελάς!!

Μιχαέλα μου εμάς μας το κόβουν τη μέρα... πρωί το αργότερο μέχρι το μεσημέρι... και είναι σπαστικό... τρέχω να βάζω πλυντήριο απο το άγριο χάραμα για να προλάβουν να πλύθούν και να στεγνώσουν!!

Η μέρα μου είναι γεμάτη γιατί συνέχεια κάποιος έρχεται... ο μπέμπης είναι πααρα πολύ ήσυχος... τρώει και κοιμάται... μόνο το απόγευμα δεν κομάται αμέσως και θέλει παρέα... δεν κλαίει απλά κάθεται με ανοιχτά τα μάτια και χαζεύει!! είναι τρέλλα!! μετά κάνουμε το μπανάκι μας τρώμε και πέφτει ξερός!!! :D:D:D

Νίκη μου σε ευχαριστούμε πολύ!!! :D:D:D Το ονομά μας είναι Κερέμ... Περιτομή θα κάνουμε κάπου προς τον Σεπτέμβριο... να περάσουν οι ζέστες και μετά!

Χριστίνα συμφωνώ με τη Μιχαέλα για το σπαθόλαδο!! κάνει θαύματα!!

Ούφ!!! Τελείωσα!!

Να σας βάλω και μία φωτό του μικρού (σε πιο μεγάλη!!) :lol::lol::lol::lol:

post-11183-13873937281768_thumb.jpg

Κερεμ!Τελειο ονομα!Και ο μπεμπακος κουκλοοοοος!!!Να του δωσεις ενα ρουφιχτο φιλακι απο μενα! :lol:

Περιμενω να βγει το παστιτσιο,πειναωωωωω!!!

Κοριτσάκια σας αφήνω και εγώ όπου ναναι θα ξυπνήσει ο μικρός, να προλάβω να απλώσω κάτι ρούχα που πλύθηκαν...

Το απόγευμα έχουμε παιδίατρο,και μάλλον δεν θα μπορέσω να ξαναμπώ... οπότε τα λέμε αύριο!!! Φιλάκια σε όλες!!

καλημερα!

Γιελιζ ο μπεμπης σου ειναι τελειος!!!καλα θρεμματα να εχετε!!!

το βραδυ περασα λιγο ασχημα.με κλωτσομπουνιδια και τουαλετα καθε μια ωρα.ειχα και κατι μικρες συσπασουλες.αντε προετοιμαζομαστε κι εμεις!

σηκωθηκα στις 6.30 με τον αντρα μου για να μου κανει την ινσουλινη πριν φυγει για δουλεια.εφαγα το πρωινο μου (πεπονι),πηρα τα χαπια μου και εκει που εβλεπα τα χαλια του ελληνικου κρατους στον Αυτια με ξαναπηρε ο υπνος και ξυπνησα 11.30.

σηκωθηκα και μαγειρεψα.κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο για τον αντρα μου και μπριαμ για εμενα.τωρα πειναω αλλα θα τον περιμενω να σχολασει.

χριστινα μου κι εγω που ρωτησα μια μερα τα κοριτσια μου ειπαν οτι μπορω να βρω σπαθολαδο και σε καποια φαρμακεια.ειναι φοβερο ελαιο.κανει καλο και στους ερεθισμους απο την πανα.για το μωρο εννοω.

ΓΥΡΙΣΑ!!!! Δεν διάβασα τα νέα σας ακόμη...είπα να γράψω και μετά...

Λοιπόν είμαστε γύρω στα 2700γρ...με μαλλάκια...πλούσια προσόντα τα οποία θα σα βάλω φώτο να γελάσετε..Κι επιτέλους δεν έχουμε τίποτα στο λαιμό μας..Έβγαλε τον ομφάλιο λώρο από το λαιμό...καμία περιτύληξη!!!! Προσωπάκι δεν πολυδείξαμε πάλι αλλά δεν πειράζει..Εκτός απρόοπτου στις 12/7 βγάζουμε τις ραφές και όποτε θέλει ας έρθει!!

Ο γιατρός μου είπε μπράβο για τα κιλά μου...είμαι +12! Αλλά είχα χαμηλή πίεση και μου είπε να πινω πολλά υγρά και να τρωω και κάτι αλμυρό!! :roll: Τα υγρά είναι φυσιολογικά που έχω...ο πλακούντας είναι σε πολύ καλή κατάσταση και όλα δείχνουν ότι πάμε πολύ καλά!!!

Προετοίμασα το γιατρό ότι από εδώ και πέρα μπορεί να τον παίρνω κάθε τόσο τηλεφωνο και γελούσε ο άνθρωπος..Μάλιστα μου είπε όχι μονο να με πάρεις τηλ αλλά αν νομιζεις ότι κάτι γινεται να ξεκινήσεις και να έρχεσαι πριν με πάρεις!!! :D Να'ναι καλά...Είμαι πολύ χαρούμενη!!!

Πάω να σας διαβάσω τώρα...αν και το μόνο που πρόλαβα και είδα είναι ο μπέμπης της Γιελιζ!! Είναι πανέμορφο μωράκι!!! Κουκλάκι!!!! Και τα μαγουλάκια του και όλα...να του δώσεις πολλά φιλιά από εμάς!!

Καλησπερα γλυκες μου εγκυουλες κ μανουλες!!Τι κανετε?Εμεις ειμαστε καλα,μεγαλωνουμε κ εχουμε αρχισει κ λιγο την γκρινια,ευτυχως με μετρο για να μη κουραζεται η μανουλα ;);)

Γιεληζ ο γιος σου (κ μελλων γαμπρος μου)ειναι ενας κουκλος!!Κ το ονομα επισης τελειο!!

Μαρακι πολυ καλα τα νεα σας,μεγαλωσατε!!Με το καλο να βγαλεις κ τις ραφες κ να υποδεχτειτε το θαυματακι σας!

Χριστινα τον τελευταιο μηνα εγω πηγαινα καθε εβδομαδα στον γιατρο..

Μιχαελα μου μια χαρα σε βρισκω,εκανες κ τις βολτουλες σου..τελεια!

Νικη μου τι κανεις γλυκεια μου?Εκανες παστιτσιο?Μμμμμμμουρλια!!!!!Μου ανοιξες την ορεξη...

Μαχη μου για αλλη μια φορα να σας ζησει το μωρακι σας!!!

Πολλα φιλακια σε οοολες τις φουσκοκοιλιτσες κ σε ολα τα μωρακια!!

μαρακι πολυυυυ καλος ο μπεμπης...θα τα ξεπερασετε κ εσεις τα 3κιλα μεχρι να γεννηθει....οποτε σου μειναν μονο 15 μερες κ μεταααααα....ξεκινα περπατημα,κατσε σηκω,σκυψε κ οτι αλλη γυμναστικη θελεις για να σου ερθει ο μπεμπης γρηγορα ;);) παντως μπαραβο το θυριο σου....απο μονος του ξετυλιχθηκε...φαντασου τι ακροβατικα κανει εκει μεσα :lol::lol::lol: χθες που πηγαμε γιατρο τον ρωτησα κ εγω για καμια περιτυλιξη κ μου ειπε οτι ειναι νωρις για τετοια...αληθεια απο ποτε την ειχατε δει εσεις?

χριστινα σπαθολαδο πουλανε στα φαρμακεια αλλα εμεις εδω στο χωριο το φιαχνουμε μονοι μας...εχουμε το φυτο αυτο παντου κ ετσι παντα εχουμε αποθεμα...να το παρεις...κανει παντου καλο..σε ολα...κ αργοτερα στο μωρο οταν συκγεγεται...η μαια μας ειπε ακομα κ στις ρωγες μας αν σχιστουν απο το θυλασμο...σε καθε πληγη ανοιχτη μπορεις να το βαλεις...σε καψιμο,σε ολα...επουλωνει γρηγορα τις πληγες....

κοριτσια τωρα που ειστε στον 9 σχεδον(οσες ειστε) καθε ποτε θα κανετε υπερηχο?σας ειπε ο γιατρος?

εμενα θα με δει την αλλη εβδομαδα που θα μπω στο μηνα μου και μετα ξανα σε 15 ημερες εκτος απροοπτου.αυτο τωρα εξαρταται.

σπαθολαδο βρηκα τελικα στο φαρμακειο της γειτονιας μου.πριν λιγο τους πηρα τηλ. μια που μου το θυμησες.

Σας διάβασα επιτέλους!!

΄

Νικουλίνα μου, γλυκιά μου φιλενάδα όλα καλά θα μας πάνε...Με το καλό να έρθει και το δικό σου το αντράκι!!

Γιελίζ μου πολύ καλό το ότι μπήκε σε πρόγραμμα ο μικρός σου..Ωραίο και το όνομά σας..Πάντως στο ξαναλέω...κουκλί!!! Ποιος στη χάρη της Σοφίας που θα έχει τέτοιο γαμπρό!!! :lol:

Χριστίνα μην αγχώνεσαι για τον τοκετό...Ασε τη φύση να κάνει τη δουλειά της!!

Μάχη μου τι κάνεις κοριτσάκι μου??? Μεγαλώνετε???? Και πάλι να το χαίρεστε το μωράκι σας!!! Μας έλειψες!!

Νίκη μου πώς πάει με τον μπογιατζή? Ανέλαβε πρωί πρωί δράση σήμερα???

Μιχαέλα μου πάλι κάνεις βολτίτσες εσύ??? :lol::lol: Εμείς είχαμε δει την περιτύληξη στις 32 εβδ αν θυμάμαι καλά! Κι εγώ αυτό λέω να αρχίσω το περπάτημα!!

Πιπίτσα μου καλό σιδέρωμα κι όχι να κουραστείς!! ;)

Η Άννα δεν γύρισε???

Χρυσουλίνι ΄μου αλλάζετε πάνες συνέχεια ε??? ΥΠομονή!!!

Μαίρη μου φιλιά!!

Όπου να΄ναι θα τα έχουμε κι εμείς αυτά!!! :D

Σοφάκι μου τι κάνεις??? Αρχισαν οι γκρίνιες??? Υπομονή!!! Σε έχουν σε πλήρη απασχόληση φαντάζομαι!! Πολλά φιλάκια να δώσεις!

Σίγουρα όλο και κάποια θα ξέχασα....σόρρυ!!! χαίρομαι που όλες μας είμαστε μια χαρά!!

κοριτσια μολις γυρισα, :cry: ειμαι στενοχωρημενη

ουτε νον στρες εκανα ουτε υπερηχο στα κοριτσια εκανα.μονο το τραχηλο μου ειδε ο γιατρος.ευτυχως εκει καλα ειμαστε

το νον στρες μου πε να το κανω την αλλη βδομαδα κ τον υπερηχο δε μου τον εκανε γιατι εκατσε εκτακτη καισαρικη :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

μου καναν τις κορτιζονες,πρεπει να κανω κ τις τελευταιες αυριο,μου καναν κ την ενεση για τη βιταμινη β 12 που μου λειπει.

ο γιατρος μου δωσε ημερομηνια 22-27 ιουλιου.

αυτα

απογοητευτηκα που δε τις ειδα

Άννα μου γιατι στεναχωριέσαι κοπέλα μου? Φτάνει που όλα είναι καλά...ξέρω είναι απογοητευση να πηγαίνεις με διάθεση να δεις τα μωράκια σου και να μην τα βλέπεις αλλά υπομονή μέχρι την άλλη βδομάδα!

Κι η Βίκυ είχε γιατρο σήμερα...δεν φάνηκε??

Καλησπεραααα

Γιελιζ ειναι κουκλος!!!!!!

Ειναι πολυυυυ κουκλος φτου φτου να μη τον ματιαξω!!!!

τι κανετε;;;;

εγω δεν ειμαι και πολυ καλα σημερα..λιγο σερνομαι αλλα ΟΚ..θα ζησω...

Διαβασα τα νεα σας..αλλα δεν θυμαμαι τιποτα να σχολιασω...

Γιελιζζζζ μου...τον ειχα δει και στο Facebook αλλα μια φωτο μονο δεν φτανει...μιλαμε κουκλι...και το ονομα...τρελα..μου θυμιζει 1001 νυχτες...αχ τι τελειοοο...Μαρακι καλε ποσο μεγαλωσε καλεεε....θηριο ειναι...Πιπιτσα αντε κοντευεις και εσυ...αχχ αντε να περασουν οι μερες και για εμας....δεν μπαινω πλεον καθε μερα γιατι ολο κατι γινεται..τη Δευτερα με ειχαν πιασει συσπασεις και ποναγα και χαλαρωνα απο την αλλη η μικρη ειχε νευρα ποιος ξερει γιατι και κλωτσαγε στα πλευρα σε μια μερια και ποναγα τοσο που δεν με πιστευε ο αντρας μου,τελικα του εβαλα το χερι του εκει και μολις ειδε πως κανει τρελαθηκε..εμ τι εχω κανα λογω να πω ψεμματα καλε??Νικη μου αντε να τελειωνεις με το βαψιμο επιτελους...Σοφιτσα τα πιανει μια περιοδος που θελουν να γκρινιαζουν τα ατιμα...τι να κανουν μπορει και να βαριουνται και αυτα...τελευταια αισθανομαι κουραση χωρις να κανω τιποτα..πραγματικα αισθανομαι οτι εχω βαρυνει στην κοιλια...παω για μπανιο και με δυσκολια βγαινω...ειναι και λιγο ανηφορικα οταν βγαινεις..αλλα φταιει και η κοιλια...το Σαββατο επρεπε να παω και σε ενα παρτυ...γιατι δυστιχως ρε κοριτσια...εχουμε ατομα για αυτα τα πραγματα αλλα τον αλλον δεν τον νοιαζει αν δεν ειναι δικη του δουλεια...αποφασισαν μεσα σεζον να πανε διακοπες και να αναγκαζομαι εγω να πηγαινω σε παρτυ αν ειναι δυνατον...τσιμα τσιμα μου εκανε η στολη...και πραγματικα κουραστικα τοοοσο πολυ σαν να εκανα 10 παρτυ μαζεμενα..αχ τι να πεις..και μιλαμε για κλεισμενες δουλειες και το ηξεραν κιολας...αλλα ειπαμε αμα δεν ειναι δικη σου η δουλεια...χ...ες..ηρθε και την Κυριακη η γυναικα του θειου μου που ντε και καλα ηθελε να μου δωσει ρουχα και δεν επαιρνα και μου εδωσε καμια 10αρια με το ζορι ...ηρθε που λετε και με τσαντησε αρχισε χωρις λογω να προσβαλει...για διαφορα θεματα και καποια στιγμη ειχα μια υγρη πουδρα στο τραπεζι γιατι την χρησιμοποιω παααρα πολυ εγω το καλοκαιρι και σε εμενα και στο παιδι μιας και ο γιος μου εχει πολυ ευαισθητο δερμα και κανει αμεσως κοκκινιλες και λεει τι τι θελεις και της εξηγω και λεει αα καλα μπορειτε να κανετε και μπανιο και να ειναι μια χαρα...(ναι η καθαρη και εγω ειμαι η βρωμιαρα)και της λεω δεν ξερω αν το ξερεις αλλα οοολοι οι γιατροι λενε οι το καλοκαιρι βαζουμε στα μωρα υγρη πουδρα δεν φτανει μονο το μπανιο...και μετα το παιδι της αρχισε να κλωτσαει το παιδι μου και της ελεγα μην το κανεις και δεν σταματαγε η μανα δεν μιλαγε και καποια στιγμη λεει ο γιος μου ρε θεια με κλωτσαει πολυ και λεει αυτη εε και τι να κανω να την κλωτσισω και εγω...και μενω...σε 5 χρονων παιδακι αυτη ηταν η απαντηση???Κάι της λεω ο Χριστοφορος θελει λιγο την ησυχια του να παιξει υπολογιστη και νευριασε και λεει παμε τοτε να φυγουμε...πρεπει να κοιμησω και την μικρη και της λεει ο Χριστοφορος ναι πρεπει να φυγεις και να πας για υπνο...και της λεεω ναι να την βαλεις γιατι μαλλον για αυτο εχει τετοια συμπεριφορα...νευριασεεε αλλα σκασιλα μου..τωρα μαζεψα αυτα τα 10 ρουχαλακια σε μια τσαντα να τα παρει πισω...γιατι σου δινουν ενα ρουχο και νομιζουν οτι κανουν κουμαντο στο σπιτι σου...νευριασα τοοοσο...τους εχω κανει ολους περα για να μην με προσβαλουν και κουτσομπολευουν και στεναχωριεμαι και να ερχεται σπιτι μου για να μου πει αυτα..ποσο θρασος πια ε???Αφου μου ερχοτανε να παω εκει που μενει γιατι μενει και η γιαγια μου εκει και να τους πω να μην ξαναπατησουν σπιτι μου σε οποιον δεν του αρεσει το πως ζω η το τι κανω γιατι εν ανεχομαι αλλες προσβολες...και λεει ο αντρας μου κανε υπομονη μην πας τωρα και θα δωθει η ευκαιρια...και δικιο εχει...αλλα τα ρουχα πισωωωω...λες και τα χρειαζομαι λυσσαξε πια!!ΟΥΦ!!

KORITSAKIA GEIA SAS!!!!!!!!!!!!!!!

PWPW RE EVI MOU TI EINAI AYTH KALE H TRELLH????KAI MONO POU TA DIAVASA TA NEYRA MOU ME EPIASAN..AN EINAI DYNATON.........

TI NA PEIS AYTOI OI ANTHRWPOI EINAI NA TOUS EXEIS MAKRIA APO TO SPITI SOU!!!!!!!!!!

YELIZ MOU O GIOS SOU EINAI KOUKLOS...FTOU FTOU NA EINAI PANTA GEROS!!!!!!!!!

KORITSIA EGW THN DEYTERA PAW GIA TO DOPPLER...MHPWS KSERETE AMA KANOUN 3D YPERHXO APO MONOI TOUS H PREPEI NA TO ZHTHSW????????????STO REA THA PAW NA TON KANW!!!!EXEI KANEI KANENA KORITSAKI EKEI???????

Γεια σας κοριτσακια,τι κανετε??

Εμεις μια χαρα κ μεγαλωνουμε!!!!

Νεακια για την Ζαχαρενια μας!!!!!!Ειναι σπιτι με τον μπομπιρακο της και τρεεεεεεχειειειειε!!!!Γι αυτο κ την χασαμε!!!!!Οποτε ολα καλα!!!!!!!!!!Μπραβο κοριτσακι ετσι ολα να πηγαινουν καλα κ να μπεις οποτε μπορεσεις!!!!

Νεακια Εγενιας!!

Ειναι μια χαρα η μικρουλα ησυχη πολυ κ πινει αποκλειστικα κ μονο γαλατακιτης μαμας!!!Σημερα θα βγαινανε!!Μολις βρει χρονο θα μπει!!!!!!

Μαρακι μου μια χαρα ο μικρουλης σας!!!Μεγαλωσατεεεεε!!!Αντε εγω παω μεθευριο για να δουμε ποσο εχουμε παει κ μεις!!!!

Αννα μου εχεις δικιο αλλα κ τι να κανεις??Να σου πω για την αιματολογο..

Μεχρι αυριο κανω κλεξαν 0,4 μια φορα τη μερα..

Απο μεθαυριο μου σπαει την δοση σε μια ενεσητο π ρωι 0,2 και μια το απογευμα παλι 0,2..

Μια μεραπριν τον τοκετο θα κανω μονο την πρωινη δοση..

κ μετα τον τοκετο 5 ωρες μετα την αφαιρεση της επισκληρηδιου θα κανω

παλι κλεξαν 0,2 κ για 40 μερες!!!!

Γελιζακι κουκλος ο μικρος σας!!!!!!Τελειααα μαγουλακια και πολυ ωραιο ονοματακι!!!!Να τον χαιρεστε καλη μου και παντα να ναι γερος!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν θυμαμαι τι αλλο διαβασα παντως ολες ειστε καλα και χαιρομαι γι αυτο!!

Φιλακιαααααααααα

ειναι κανεις εδωωωωωωωω.... :D:D:D:D

που ειστε ολες?εμεις βγηκαμε πλατεια αλλα εβγαλε εναν αερα κ αρον αρον φυγαμε γιατι μαυρισαν ολα... :?:?:? το μικρο μου δεν προλαβε να κανει κ πολυ ποδηλατο...τωρα βλεπουμε παιδικα να περασει λιγο η ωρα κ να παμε για νανι...

ζαχαρενια τωρα που γυρισατε σπιτι ολα θα ειναι πια διαφορετικα...καλως τα δεχτηκατε,να τον χαιρεσαι κ παλι....ευγενια κ εσυ με το καλο να πατε σπιτι...φανταζομαι ποσο θα σου ελειψε ο νικολας....τωρα θα αρχισουν τα γλεντια...σου ευχομαι ολα βολικα!!!

ευη μου που πας κ τους βρισκεις? :lol::lol::lol::lol::lol:

γεια σου κατερινακι!!!

Καλησπέρα σας συν-γκαστρουλίτσες μου!!!!!!!!

Ίντα κάμετε??? Όλες οι μανούλες & τα νινάκια καλά???

Είχα καθίσει νωρίτερα να σας “μιλήσω”….. αλλά λογάριασα χωρίς τον ξενοδόχο….. τη Δ.Ε.Η.

κοινώς!!!!!!!! Με τις παλιοδιακοπές τους πια!!!!!!!!! Έλεος!!!!!!!!!! Το μεσημεράκι “την έπεσα” λιγάκι….. αλλά κάποιος (μάλλον….. κάποια…… που μετά κλαίγεται πως δε σηκώνουμε το τηλέφωνο!!!!!) θυμήθηκε να μου τηλεφωνήσει στις 4,20 το καταμεσήμερο!!!!!!! Αμάν πια!!!!!!!! Μήπως να τους ρωτάω τι ώρα να κοιμάμαι???? Βαρέθηκα!!!!!!!

Πριν από λίγο μιλούσα με τη μάνα μου κι είπαμε να κοιτάξουμε εντός της ερχόμενης εβδομάδος να πεταχτούμε στα JUMBO (καλά….. το να πεταχτούμε….. είναι καθαρά εικονικό…. εγώ ξεχνάω να βγω όταν μπω εκεί μέσα!!!!!) να ψωνίσουμε την προικούλα του μπεμπάκου!!!!! Μου έκανε εντύπωση που ξέρει για τις πάνες αγκαλιάς….. ενώ δεν ήξερε πως τα μωρουδιακά πλένονται άνετα στο πλυντήριο με ειδικά βρεφικά απορρυπαντικά!!!! Επί της δικής μου γεννήσεως (35 χρόνια πριν!!!!) πλένανε τα ρούχα μόνο στο χέρι με πράσινο σαπούνι ή τα….. βράζανε…. για καλύτερη αποστείρωση!!!!

Αααααα…… έμαθα κιόλας πως η γιαγιά μου θα πάρει 1 μπουρνουζάκι για τον μπέμπη!!! Θα το πάρουμε μαζί στο Μαιευτήριο, αλλά θα μου φτάνει αυτό το 1 για το σπίτι μετά???? Έλεγα να πάρω άλλο 1 κι εγώ….. να πλένεται το 1, να χρησιμοποιείται το άλλο…. τι λέτε????

Εμείς, κατά τ΄άλλα, καλά είμαστε, Δόξα Τω Θεώ, χορεύουμε!!!!!!!

Θα σχολιάσω ότι θυμάμαι, ναι??? Σας διάβασα, αλλά δε θυμάμαι και πολλάάάά…… μάλλον πάω να σας ξαναδιαβάσω & σχολιάζω……

Μιχαέλα μου, κάλμα με τις δουλειές!!!! Τα λέω σε σένα για να τ΄ακούω κι εγώ!!!!! Κι εγώ με τις μέρες μου είμαι….. πότε υπερκινητικότητα & πότε τεμπελίτιδα…. καλά να είμαστε!!!! Ωραίο φαγάκι είχατε σήμερις!!!!!

Νίκη μου, εκμεταλλεύσου τα πετρώματα κι άάάάραξε!!!! Φέέέέταααα!!!!!! Τις δουλειές σου με ρέγουλα όταν ξεμπερδέψετε με τα μαστόρια!!!! Παστίτσιο σήμερις????? Μιααααμμμμ……..

Γεια σου Merykal μου!!!! Κι εγώ παιδεύομαι πλέον στον ύπνο…. αλλά δε θέλω να γκρινιάζω!!!! Μου αρέσει….. δε θέλω να πιέζω την κοιλιά & τον μπεμπούκο μου!!!!!

Καλώς τη Μαχούλα μας!!!!! Να σου ζήσει γλυκειά μου ο μπομπιράκος!!!! Φυσικό δεν είναι να είναι ο κούκλος σου κοριτσάκι μου???? Καλή σου λοχεία…. κι υπομονή!!!!!!

Γεια σου μωρομανούλα Χρυσουλίνι!!!!! Αυτό για τις πάνες….. μας το είπε η Μαία στα Μαθήματα….. να πάρουμε πολλέέέέέέές πάνες…. γιατί τις πρώτες μέρες…. μέχρι να προσαρμοστεί το εντεράκι του βρέφους…. δεν θα τις προλαβαίνουμε!!!! Κι επίσης…. μας ανέφερε 1 δωράκι που πολύ έχει αρχίσει κι ακούγεται τελευταία….. τις Diaper Cakes!!!!! Κοινώς…. τις τούρτες-πάνες!!!!! Πολύύύύ πρακτικό δώρο…. δε βρίσκετε κορίτσια????

Ντιοσάκι μου….. κουκλάκι ο μικρούλης “σκαλιστής” σου!!!!!! Φατσόνι υπέροχο!!!! Φτου-φτου!!!! Να σου ζήσει γλύκα μου…… πολύ ωραίο το ονοματάκι του!!!!! Πώς τα πάτε???? Αυτό με το ρεύμα….. θα συμφωνήσω….. κάθε καλοκαίρι….. τα ίδια σκ@τ@!!!!! Αμάν πια….. παίζουνε με τα νεύρα μας!!!!! Ο μπέμπης μου καλά είναι….. ξεσαλώνει…. αμ δε θα βγει???? Θα του τα λιώσω τα πατουσάκια!!!! Όλα καλά με τον Παιδίατρο????

Χριστινάκι μου…. γεια σου!!!! Αχ….. σε καταλαβαίνω….. κι εγώ φοβάμαι πολύ όσο πλησιάζει ο καιρός…. αλλά απλώς το παίρνω κι απόφαση…. ότι είναι να γίνει…. θα γίνει…. εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο γεννάνε μία χαρά!!!! Γιατί όχι κι εμείς???? Με τη βοήθεια του Θεούλη μας όλα τέλεια θα πάνε!!!! ΤΕΛΟΣ!!!!! Μην το σκέφτεσαι!!!!!!! Μας βοηθάει η ίδια η φύση!!!!! Έχουνε δίκιο τα κορίτσια….. με συνεργασία της μαμάς…. όλα προχωράνε ομαλά!!!! Αχ…. θέλω να πάω να Εξομολογηθώ!!!!!! Άσχετο!!!!!!!!! Όσο για τον υπέροχο που λες…. εγώ ξέρω πως μπαίνοντας στο μήνα μου θα πηγαίνω κάθε βδομάδα στη Γιατρό μου…. δε μου είπε κάτι για υπέροχο, αλλά για Καρδιοτοκογράφο…. δεν ξέρω…. κι αυτό υπέροχος είναι????

Τόνια μου….. υπομονή με τα κλωτσομπουνίδια και το πιπί….. έτσι είναι….. λίγο-πολύ όλες τα ίδια είμαστε!!!! Αλλά να είναι καλά τα μπεμπόνια μας…. έτσι δεν είναι???? Κοντεύουμε….

Μαράκι μου, τέλεια τα νεάκια σου!!!!!!! Μεγάλωσε πολύ ο μπέμπαρος σου!!!!! Μπράβο βρε αγάπη μου!!!!! Άντε…. μπαίνετε κι εσείς στην τελική ευθεία πια!!!!!!! Άντε να περάσουνε οι μέρες να σφιχταγκαλιάσεις τον ζουζουνέλο σου!!!!!! Και τα κιλά σου τέλεια….. κι η πίεση….. μπράβο σου κούκλα μου!!!!!!! Με το σιδεράκι δεν κουράστηκα καθόλου σήμερα…. έκανα μόλις 20 λεπτάκια…. είχα κραμπίτσες πάλι τη νύχτα & ψιλοφοβήθηκα να κουραστώ παραπάνω….

Σοφάκι μου!!!!!!!!! Πώς τα πας κουκλίτσα μου με τις ζουζουνίτσες σου???? Υπομονή με τη γκρίνια καλό μου…. όλα τα μωράκια τα έχουνε αυτά…. ωραία παρηγοριά δίνω…. τρομάρα μου!!!!

Αννούλα μου!!!!!!! το καταλαβαίνω πως απογοητεύτηκες μικρή μου!!!!! Αφού όμως ότι είδε ο Γιατρός είναι καλό….. αυτό μετράει!!!! Κι οι έκτακτες καισαρικές μέσα στο πρόγραμμα είναι!!!! Τι να κάνει!!!!! Υπομονή 1 ακόμη εβδομάδα για το νον-στρες το λοιπόν…..

Εύη μου…. πόσο σε καταλαβαίνω σε όλα αυτά που γράφεις!!!! Καθένας τελικά είναι στον κόσμο του….. είναι γεγονός…. κι εμείς οι γκαστρούλες πλέον….. δε θέλουμε και πολύ…. με τις ορμόνες “να τα πάρουμε”!!!!! Υπομονήήήή!!!!!!!

Τιτινάκι μου….. με το καλό το Doppler της Δευτέρας!!!! Τυχερή….. θα ξαναδείς τον μικρούλη σου!!!! Αχ σε ζηλεύω…… κι εγώ θέλω….. μου έλειψε ο μπέμπης μου!!!! Αλλά….. έχω ακόμη!!!!! Εγώ το έκανα στο ΕΛΕΝΑΣ, οπότε δεν ξέρω να σου πω για το ΡΕΑ!!!!

Κατερινάκι μου…. κοντεύεις κι εσύ κορίτσι μου!!!!!! Άντε με το καλό!!!!! Μιλήσαμε κι εμείς με τη Ζαχαρένια μας αυτές τις μέρες στο φατσομπούκι….. μπορεί να τρέχει με το μπομπιράκι της κι είναι κουρασμένη…. αλλά παράλληλα τρισευτυχισμένη!!!!! Που να προφτάσει το κορίτσι να μπει κι εδώ????

Χαιρετίσματα πολλά και στην Ευγενία μας!!!!! Με το καλό να πάνε σπιτάκι τους με τη μπουμπού!!!!!!! Τώρα…. αρχίζουνε τα ωραία!!!!!

Κοριτσάκια μου, όσες με έχετε φίλη στο φατσομπούκι, μπείτε στο προφίλ μου να με δείτε φουσκίτσα…. με το μπλε κολλητό μου μπλουζάκι….. κι ο μπαμπάς δίπλα μας….. σε φάση “έκστασης”!!!!! Ο χρυσούλης μου!!!! Πρόσφατη φώτο…. περίπου 10 ημερών…. απλώς δεν ξέρω πώς να την ανεβάσω στο ΜΑΜΜΥ!!!!!!

Φιλάκια σε όλες!!!!!!!!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...