Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μανούλες Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2012

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνουμε σήμερα; Τwiggy καλύτερα ε; Άντε λίγο ακόμα υπομονή και σε λίγο καιρό θα φύγουν και οι πονοκέφαλοι. Δεν μας είπες τελικά το είπατε σε φίλους συγγενείς κτλ; Θυμάμαι έλεγες μετά την αυχενική θα το λέγατε.

ΦΛΩΡΙΑΝΑ το είδατε το μωρούλι σας; Μεγάλωσε;

Δεν θυμάμαι ποια ρωτούσε για τοιχογραφίες, αλλά βρήκα ένα site που μπορεί να την ενδιαφέρει:

http://www.kidsgallery.gr/categories.asp?catid=68

Τελικά νομίζω κατέληξα στα αυτοκόλητα που θα βάλω στο δωμάτιο. Ένα κάστρο με νεραϊδούλες!

dfa6787cb331888a4e292a42cd717a74.jpg

96d643cd26bd0eff6921d3e6da86d005.jpg

Μέχρι βέβαια να βαφεί και να ολοκληρωθεί το δωμάτιο έχουμε ακόμη ...!

Καληνύχτα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα κοριτσάκια. Τι κάνετε;; Είστε όλες καλά;; Μανες και παιδιά;;;

Εγω πηγα εχθες στον doctor. Όλα είναι μια χαρά και φυσικά είναι κοριτσάκι!!!! Αντε να ετοιμάζω τα ροζ τώρα :lol::lol: .

Maria5 κι εγώ στο Γένεσις μάλλον θα γενήσω ή στη Γενική Κλινική. Πριν δυο μήνες που νοσηλεύτηκα στο Γένεσις επειδή δεν σταματούσαν οι εμετοί ρώτησα τιμές:

4 κλινο: 1200€

3 κλινο: 1300€

2 κλινο: 1700€

2 κλινο lux: 1850€

1 κλινο β: 2400€

1 κλινο α: 2750€

1 κλινο lux: 3100€

1 κλινο superlux: 4250€

παιδίατρος: 150€

αναισθησιολόγος: 140€

επισκληρίδιος: 100€ (δεν ρώτησα αν έχουν σημασία οι δόσεις)

Πάντως το 4 κλινο μου φάνηκε καλύτερο από το τρίκλινο, πιο άνετο.

καλημερα σε ολες!!

φλωριανα κοριτσακι κι εσυ!!! α πολυ ροζζζζ... το περιμενες ε?

μαντι πολυ ωραια τα αυτοκολλητα!! αντε σιγα σιγα να το φτιαχνετε... εμενα περασαν οι πονοκεφαλοι ευτυχως!! παλι φθηνα τη γλιτωσα!! χεχε

Ναι ειχαμε πει μετα την αυχενικη να αρχισουμε τις ανακοινωσεις αλλα τελικα ανακαλυψα οτι δεν ειμαι ετοιμη!! :? Ειμαι γελοια ε? Δεν ξερω τι εχω παθει!! Ισως επειδη στους πολυ κοντινους μου το εχω πει.. Παντως εχθες πετυχα κατι φιλους στο δρομο και συνειδητοποιησα οτι οσο τους μιλουσα εβαζα την τσαντα μου μπροστα στην κοιλιτσα για να μη δουν τιποτα!! :lol: Θελω τον χρονο μου μαλλον, τι να πω.. Μαλλον φρικαρω οταν αρχιζουν και ρωτανε διαφορα τυπου " και τι θα κανετε με το σπιτι σας που ειναι μικρο, θα μετακομισετε? και ποτε θα δειτε φυλο? και πως θα το βγαλετε?" Νομιζω οτι ειναι νωρις γι αυτα, εγω ακομα ανησυχω να πανε ολα καλα... Αντε αυτη τη βδομαδα θα το ξαναδουμε που θα παμε στη γυναικολογο, τι καλα!!

φιλια σε ολες...

kalhmera koukles!!ti kanete??egw mporw na pw oti eimai kalutera...me ksexnoun siga siga oi emetoi :lol::lol: niw8w kai thn mikrh mou prigkipisa na me klwtsaei synexws kai to apolambanw :):) einai poly zwhrh nomizw..na einai kala vevaia kai na thn niw8w.flwriana ante kai esy me to koritsaki sou na kanoun pareoula oles mazi :P:Ptwiggy mhn fovasai kai kane opws niw8eis esy alla nomizw pws an afhseis ton eauto sou eleu8ero 8a to euxaristh8eis kalutera kai panw apo ola skepsou 8etika.evita pou eisai esy???filia kai sta upoloipa koritsia!!

Κοριτσια καλησπερα ελπιζω όλες να ειστε καλά. Απλά αυτη η εβδομαδα ειναι φορτωμενη με δουλειες υποχρεωσεις και δεν ειμαι και πολύ στα καλά μου. εχω πολλά φουσκωματα και δεν κοιμαμαι καλά το βραδυ. Υπομονη τι άλλο μπορεις να κανεις. Ελινουλινι καλως στην παρεα μας και με το καλό και το δικό σου το μωράκι. καλό απογευμα και φιλια σε ολες σας!

Καλησπερα σας "φουσκοκοιλιτσες"...!!!

Τι κανετε?Να σας ρωτησω...εδω και μερικες μερες νιωθω την κοιλιτσα μου και τσιτωνει,σαν να τεντωνεται και σκληραινει λιγο,το εχει νιωσει καμια απο εσας αυτο?Εχω την αλλη εβδομαδα ραντεβου με το γιατρο μου αλλα αν συνεχιστει λεω να τον παρω να μου φυγει και το αγχος! :-ss

Κατα τα αλλα και εγω εχω φουσκωματα nan οπως και εσυ και δυσπεψια,αλλα μου εχει πει ο γιατρος μου οτι μπορω να περνω αντιοξινα(simeco) οποτε νιωθω οτι το χρειαζομαι!

Ανυπομονω να το δω την αλλη βδομαδα... :x:x:x μου εχει λειψει!!!

[smilie=blob1.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif]

Βρε κορίτσια, έχει τύχει σε καμιά σας αντί να μεγαλώνει η κοιλιά, να μικραίνει?? Μέχρι χτες φαινότανε ακόμα και με φαρδιά φορέματα. Σήμερα έχει μείνει η μισή... Λέτε απλά να ήμουν φουσκωμένη και τώρα να είμαι στα φυσιολογικά??? :?:

γεια σας εγκυουλες!!

ναν μου ευχομαι να νιωσεις συντομα καλυτερα και να χαλαρωσεις οσο γινεται..

ελινουλινι κι εγω το νιωθω αυτο, μαλιστα με "τραβαει" καπως ο αφαλος!

κορινα αυτο με την κοιλια μου συμβαινει συνεχεια!! χεχε Στον δευτερο μηνα ημουνα αρκετα φουσκωμενη, σαν πρηξιμο και μαλιστα ενιωθα και ασχημα γι αυτο. Τωρα που η μητρα εχει ανεβει, το πρηξιμο εχει υποχωρησει...αλλα καμια φορα επανερχεται! Νομιζω οτι εχει να κανει με το εντερο που μετατοπιζεται και εξαρταται και απο το τι τρωμε καθε φορα...Να πινεις πολυ νερο και να αποφευγεις τροφες που κανουν αερια...

πολλα φιλια σε ολες, εγω ειμαι λιγο πεσμενη γιατι ειχαμε μια κουβεντα με τον καλο μου λιγο αγχωτικη για μενα... Ειναι κι αυτος αγχωμενος για το μελλον, τι θα κανουμε, που θα μεινουμε, αλλα κι εγω βρε κοριτσια δεν θελω να παρω αποφασεις πριν γεννηθει το μωρο, ουτε να κανω μεγαλες αλλαγες...με πιανει ανασφαλεια.. ειμαι λαθος? Τελοσπαντων. ελπιζω να τα βρουμε... Το καλο ειανι οτι την Παρασκευη εχουμε γιατρο και θα δουμε παλι το μωρακι! :)

Γεια σας κουκλες!!! Έχω νέα !! Σήμερα εκτάκτως πήγαμε στο γιατρό γιατί την Παρασκευή που έχουμε κανονιά ραντεβού έπρεπε να λείψει και με πήρε τηλ. και πήγα σήμερα!! Είδαμε το νινί μας το οποία είναι μια χαρούλα, κάνει τούμπες και μεγαλώνει και......ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ!! :ymparty: Όλα είναι μια χαρά όπως είπε ο γιατρός και ίσως τελικά να μην κάνω και αμνιοπαρακέντηση.. θα δούμε.

Ελινουλίνι μου συμβαίνει κι εμένα κάποιες φορές αυτό το τράβηγμα, φυσιολογικότατο είναι.

Κορίνα κι εγώ έτσι είμαι.. μια πιο φουσκα μια λιγοτερο.. αυτο που ειπε η twiggy είναι.. με το πεπτικο μας εχει να κανει κυριως αλλα και με κατακρατησεις υγρων κλπ..

twiggy.. εμεις είχαμε αυτη τη "συζήτηση" μολις μαθαμε για την εγκυμοσύνη.. θα περάσει.. ειναι σίγουρα αγχωτικο αλλά προσπαθησε να κρατηθεις ηρεμη και ολα θα πανε καλα

φιλια σε όλες σαςςςςςςςςςςςςςςς

Καλησπέρα σε όλο το παρεάκι!

Elinoulini αυτά τα πετρώματα και τα φουσκώματα τα έχω και εγώ εδω και 3 εβδομάδες. Στην αρχή να σου πω την αλήθεια νόμιζα ότι ήταν το μωρό και χαιρόμουνα. Εγώ ένιωθα σαν να φουσκώνει αέρα η κοιλιά μου για λίγα δευτερόλεπτα και όταν την πίεζα ελαφρά ήταν σκληρή. Από ότι κατάλαβα είναι μικρο συσπάσεις και πετρώματα. Κανονικά πρέπει να ξεκινάνε πιο αργά αλλά σε πολλές περιπτώσεις αρχίζουν από νωρίς. Η γιατρός μου μου είπε ότι μέχρι 30 την ημέρα είναι νορμάλ. Οταν δεν είναι πολλά συνεχώμενα (ανά 5 λεπτά) και δεν συνοδεύονται από πόνο, αίμα κτλ είναι φυσιολογικά. Σημαντικό ρόλο πάντως παίζει η κούραση. Εγώ από τη στιγμή που άρχισα να ξεκουράζομαι παραπάνω μειώθηκαν κατά πολύ. Καλύτερα ρώτα και τον γιατρό σου γιατί εμένα μου αύξησε το μαγνήσιο (trofocard).

Τζένη και εσύ κοριτσάκι! Δεν έπεσα μεσα τελικά στις προβλέψεις μου :D Έλα και παίρνουμε τα πάνω μας ξανά τα κοριτσάκια!

Τwiggy μου μην ανχώνεσαι. Να παρακαλάμε να έχουμε υγεία εμείς και τα μωράκια μας και όλα θα γίνουν. Ο ερχομός του μωρού από μόνος του είναι μια μεγάλη αλλάγή που θα μας βγάλει εκτός προγράμματος τόσο σε προσωπικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Θα προσαρμοσουμε τις ανάγκες και τα θέλω μας στη νέα κατάσταση. Όλα θα πάνε καλά!

Σήμερα πήγα να δω για καρότσι, κρεβατάκι και συρταριέρα. Σε καρότσι κατέληξα νομίζω, αλλά σε κρεβατάκι μπερδεύτηκα. Δε ξέρω τι να διαλέξω, ποια μαρκα είναι καλή. :? Τα περισσότερα δε τα έχουν και στημένα και σου τα δείχνουν από προσπέκτους. Πως να διαλέξω κάτι που δεν εχω πιάσει και δεν το είδα από κοντά; Ο πωλητής μου είπε ότι οι ελληνικές εταιρείες είναι καλύτερες ποιοτικώς. Σίγουρα θα χρειαστεί να ξαναπάω. :roll:

Φιλιά σε όλες!

Καλησπερα σε ολες σας!!!

Πηρα σημερα τηλεφωνο τον γιατρο μου και μου ειπε οτι ειναι λιγο νωρις για συσπασεις και οτι το πιο πιθανο ειναι απο τη μητρα που μεγαλωνει και τα κανει αυτα ή απο κουραση...Βεβαια προσεχω και δε μπορω να πω οτι κουραζομαι,με βοηθαει πολυ και ο αντρας μου σε αυτο :x:x:x

Θα με δει την αλλη βδομαδα και θα μου πει και απο κοντα,μαγνησιο δε μου δινει ακομα,μου ειπε για αργοτερα!Ανυπομονω να μαθω και το φυλο....βλεπω πολλα κοριτσακια μεχρι στιγμης!!! :D Ευχαριστω για τις απαντησεις!

Φιλακια σε ολες [smilie=blob1.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif]

Axxxx den σας προλαβαίνω :) . Να ξέρετε οτι κάνω ενα τσακ κ σας διαβάζω κάθε μέρα αλλά συνήθως τρέχω κ δεν έχω χρόνο να γράψω. Με τρέχει η ζουζου μου.

Korina, αυτό με το μέγεθος της κοιλίτσας μου συμβαίνει κ εμένα, είναι φυσιολογικό όπως είπαν κ τα κορίτσια.

twiggy, αυτή η φάση είναι πράγματι αγχωτική απο μόνη της, γενικά υπάρχει μια ανασφάλεια. Προσπάθησε να χειριστείς της καταστάσεις όσο πιο ήρεμα μπορείς (αυτο λεω κ σε εμένα όταν αγχώνομαι για τα διάφορα). Όλα θα γίνουν..

SecondChance, Κοριτσάκι!!!!!!!!!!!!!!! Με το καλό η κουκλίτσα σου!!!!!!!!!!!!!!!! Αχ έχω κ εγώ μια περιέργεια...

MaDi έχεις δίκιο κ εγω θέλω να βλέπω απο κοντά αυτό που αγοράζω... Μια απο αυτές τις ημέρες θα παμε να αγοράσουμε κρεβατάκι στην Νεφελιτσα μας, αφου πια δεν κοιμάται στην κουνια της.

παω για νανι γιατί είμαι γκολλλλλ

Κουκλες μια μερα ελειψα και γεμισαμε νεα!!!!Κι εμενα εβδομαδα αγχους....να αδειασουμε το δωματιο που μεχρι τωρα το ειχαμε γραφειο-αποθηκη-ξενωνα.....το οποιο δεν αδειασε.Ο συζυγος ειναι πιο κουλ...ειναι νωρις λεει, αλλα επειδη ο πλακουντας μου ειναι χαμηλα και φοβαμαι για ξαπλωτο 3ο τριμηνο :? λεω να εχω μια ιδεα απο τωρα....Για καρότσια τι λέτε??καποιες κοπέλες μου μιλησαν για τα σκανδιναβικα stokke , αλλες για το τριπλο peg-perego, αλλες για inglesina....εχω καταμπερδευτει....καμμια προταση???Madi εσυ που τα ειδες τι λες?

korina μου εμενα η κοιλια μου μια ειναι ετσι μια αλλιως αναλογως με το τι εχω φαει...και τις πηρα τις τιμες στο Γενεσις κι εγω....τα παντα χρεώνονται απ'οτι καταλαβα....

:roll:

Φλωριανα μου και Τζένη κοριτσάκια ε????αχ τι ωραια!!!!!!!!αντε με το καλο!!!!!

Κοριτσια σας αφηνω να ξαπλωσω γιατι απο το αγχος χθες ουτε 5 ωρες συνεχομενα δεν κοιμηθηκα....Φιλακια και καλη ξεκουραση σε ολες μας!!!!!!! [smilie=sleepy1.gif]

Μαρία εγώ κατέληξα στο Peg perego το UNO. Για 3 κυρίως λόγους:

1. Γυρνάει το χερούλι προς την άλλη πλευρά πολύ εύκολα και μπορείς να βλέπεις το μωρό,

2. Όταν κλέινει διπλώνεται και γίνεται τετραγωνισμένο (η πλάτη πέφτει πάνω στα πόδια) ενώ πολλά άλλα καρότσια κλείνουν σαν φυσαρμόνικα και έχουν μεγάλο μήκος κλειστά. Εμείς έχουμε πρόβλημα με το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου, δεν είναι πολύ μεγάλο και τα καρότσια που κλείνουν σαν φυσαρμόνικα δεν χωράνε,

3. Απλά γιατί μου άρεσε και εμφανισιακά πολύ! :D

Τα stokke που λες ωραία δε λέω και πολύ designατα αλλά είναι και πολύ τσουχτερά! Εγώ το Peg Perego το βρήκα το καρότσι μόνο του στα 320 ευρώ ενώ τα stokke που το ψιλοέψαξα στο ιντερνετ πάνε γύρω στα 900 ευρώ! :shock::shock::shock: Εγώ για καρότσι, κρεβάτι και συρταρίερα δεν θέλω να ξεπεράσω τα 1000 ευρώ. Εμένα καρεκλάκι αυτοκινήτου θα μου δώσουν όπως και καλαθούνα οπότε το πορτ μπεμπέ το θεωρώ περιτό να το πάρω. Το μωρό θα το κοιμίζω στην αρχή στην καλαθούνα και για βόλτα μπορεί να μπει και στο καρότσι από την αρχή με κατεβασμενη την πλατούλα εντελώς.

Η κάθε μια μανούλα βέβαια έχει τα δικά της γούστα και απαιτήσεις. Καλύτερα πάνε καμιά βόλτα να τα δεις και από κοντά για να έχεις ολοκληρωμένη άποψη.

Καλημέρα κοριτσάκια!!!! Τι κάνουν οι κοιλίτσες μας;;; Δεν εγραψα εχθές. Έπηξα στη δουλειά και πάλι σήμερα τρέχω (καθηστή βέβαια αλλά τρέχω :shock::shock: ). Όσον αφορά το φούσκωμα και το ξεφούσκωμα εμένα κάθε μέρα η κοιλιά μου είναι διαφορετική άλλωτε πάνω, άλλωτε κάτω, άλλωτε μεγάλη και άλλωτε μικρότερη :shock::shock::shock: . Αφήστε που σήμερα που πήγα τουαλέτα μετά από 3 μέρες :shock: !! έμεινε η μισή :lol::lol::lol:.

Όσο για τα καροτσάκια τι να σας πω κοριτσάκια μου. Εγώ έχω από τον γιο μου το perpergo το switch. Κλέινει σαν ομπρέλα και πιάνει λίγο χώρο, επίσης έπεφτε τελέιως η πλατούλα και έτσι δεν χριάστηκε να αγοράσω πορτ μπε μπε για τις βόλτες του. Στο σπίτι είχα καλαθούνα και έτσι το καρότσι δεν το ανέβασα ποτε στο σπίτι. Τώρα είναι ότι βολεύει τη κάθε μανούλα και το τι αναγκες υπάρχουν. Σκεφτήτε το από όλες τις πλευρες και θα βρείτε το κατάλληλο. Υπάρχουν παρά πολλά και για όλα τα βαλάντια ;););)

Φιλάκια κοριτσάκια μου!!!!

γεια σας κοριτσακι και σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια.. ηρεμησα λιγο, βασικα κερδισα χρονο.. δεν μπορω να τα σκεφτομαι ολα απο τωρα..

τζενακι κι εσυ κοριτσακι!!!! α τι καλα.... μπραβο μπραβο!!

μαντι καλη τυχη με τις αγορες!

φιλια σε ολες, να ξεκουραζεστε οσο γινεται...

Για δείτε κι αυτό http://www.motherbaby.gr/products1.php? ... =36&page=2

Εμένα πολύ μου άρεσε!!

καταπληκτικο, υποθετω ειναι λιγο ακριβο αλλα μπορεις να το κρατησεις 10 χρονια!!ευγε κορινα!ατο που μου αρεσει πολυ ειναι οτι εχει αποθηκευτικο χωρο , πολυ χρησιμο ειδικα για μικρα σπιτια!!

Κορίτσια μου!!!!

Έχω καιρό να μπω, έλειπα το Σ/Κ, την Δευτέρα πολύ δουλειά και μετά αφιερώθηκα στον γιο μου :x:x:x:x Κορίτσια σε λίγο έχω ραντεβού με την γιατρό για να δούμε το μωρουλίνι!!! Έχω μια αγωνία :?::?::?: αν και νιώθω ότι θα είναι αγόρι :):):) Θα σας ενημερώσω το βράδυ...

Τζένη εσύ κοριτσάκι;;; Μπράβο!!!! Με το καλό!!!

Φιλάκια σε όλες!!! :-*:-*:-*

KALHSPERA KORITSAKIA MOY TI KANETE ..? PWS EINAI TA MWRAKIA ???? DEN SAS KSEXASA ALLA DEN EXW INTERNET GIA KAPOIO KAIRO FTIAXNOYME K TO SPITI K DEN PROLAVAINW TPTA... EXOYME K NEA MELOI??? ANTE WRAIAAAAAAAAAAAA.... NA MOY PROSEXETE K MOLIS TELEIWSW ME TO SPITI THA TA KSANA POYME ... MH ME KSEXASETE :( POLLA FILAKIA SE OLES

καταπληκτικο, υποθετω ειναι λιγο ακριβο αλλα μπορεις να το κρατησεις 10 χρονια!!ευγε κορινα!ατο που μου αρεσει πολυ ειναι οτι εχει αποθηκευτικο χωρο , πολυ χρησιμο ειδικα για μικρα σπιτια!!

Έχει 320 με 370€, ανάλογα με το σχέδιο. Νομίζω είναι πολύ καλά για τόσα χρόνια που μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Τα μόνα έξτρα που πρέπει να πληρώσεις είναι τα στρώματα κάθε φορά που θα αλλάζεις μέγεθος. Μία φίλη μου το αγόρασε πριν λίγο καιρό από το Σαντάνσκι, στα σύνορα με τη Βουλγαρία. Για όσες μένουν Θεσσαλονίκη βολεύει. Το πήρε 100€ πιο φτηνό και είναι ακριβώς το ίδιο απ' ότι μου είπε. Θα πάω κι εγώ στο σπίτι της να το δω από κοντά.

Καλησπερα συνεγκυουλες,ηρθα λιγο αργα(κυριως λογω φοβου μηπως παει κατι στραβα),αλλα με θελετε στην παρεα σας??Εμεις εχουμε πητ 28/1,αλλα λογω θρομβοφιλιας και ενεσεων που κανω παμε πιο νωρις,μεχρι τις 20 μαλλον..Χαιρομαι πολυ που σας βρηκα..

γεια σου ροζε , καλως ηρθες στην παρεα μας!! σου ευχομαι να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και με το καλο να ερθει ενα υγιες μωρακι!!! ελπιζω να εισαι οκ με τις ενεσεις, ξερω πολλες εδω στο μαμμυ που εχουν ταλαιπωρηθει με αυτο το θεμα , αλλα τελικα γεννησαν τα μωρακια τους μια χαρα!!Που θα γεννησεις? Εχετε μαθει φυλο? να σε βαλουμε στη λιστουλα... πολλα φιλια

οι υπολοιπες, ολα καλα? κορινα δες το κρεβατακι απο κοντα να μας πεις αν αξιζει!!

Δοξα το Θεο ολα καλα με τις ενεσεις,ευτυχως δεν εχω μεγαλο θεμα και κανω τη μικρη δοση μια φορα τη μερα οποτε δεν εχω θεμα,εκτος απο το οτι καποιες φορες σκληραινει το δερμα και δεινοπαθω μεχρι να τις κανω,αλλα αυτο δεν γινεται συχνα..κοριτσακι εχουμε,αν και θα το δουμε και στη β'επιπεδου την αλλη δευτερα μαλλον,αλλα απο την αυχενικη μεχρι τωρα ολο κοριτσακι το βλεπουμε..Στον Αγιο Λουκα γενναω μαλλον,στη Θεσσαλονικη..βλεπω ξεκινησατε κι εσεις τα ψωνια,ε?Να μη νιωθω μονη μου..εμεις πηραμε κρεββατακι και συρταριερα,τα περιμενουμε μεσα Οκτωβρη,εκμεταλευτηκαμε τις εκπτωσεις...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...