Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μαρη Λενα το καημο μου εχεις και με βλεπεις στον υπνο σου;;; :lol::lol::lol: και τι κανω;;;; αλλα τι ρωταω,εσυ με τα ονειρα επιστημονικης φαντασιας που βλεπεις μπορει να με ειδες να κυνηγαω εξωγηινους!!!! :lol::lol::lol:

Παναγιωτα δεν εισαι υστερω;;;;;αν δεν εισαι εσυ μαρη ποια ειναι,που 8-9 μαγειρευεις κι αν τυχει και χεστει ο Νικοας τον αφηνεις για να μη βγεις απο το προγραμμα σου;;;;;;; :lol::lol::lol::lol: μιλαμε απο το πρωι που το διαβασα εχω πεθανει στο γελιο!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Και σε γουσταρω με 1000 σου το πα;;;;!!!!!! :P:YMHUG:

Λενακι το κωλοεμβολιο φταιει!!!! ο Αλεξ καθε μα καθε φορα που εκανε εμβολιο αρρωσταινε!!! αποδυναμωνεται τοσο πολυ η αμυνα του οργανισμου καθε φορα που κανουμε εμβολιο(κι αυτο γιατι υπερλειτουργει για να εξοντωσει τον εισβολεα) που αρπαζουμε και τη παραμικρη ιωση!!! :twisted::twisted::twisted:

Θουλακι ρε συ κι εγω που δεν ημουν ποτε της σοκολατας,τωρα ειδικα μετα το αρμεγμα νομιζω οτι μπορω να φαω ολο το Παυλιδη!!!! :?

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

ιουλια κατσ καλα!

αφου το βλεπουμε εμεις τι μου ταραζεσαι?????

τονια κατι παρομοι ειδα :mrgreen:

ειδα οτι κυνηγουσες τον αδερφο μου να τον βιασεις :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κ ησουν κοντη με ξανθο μπουκλε μαλλι κ τεραστια βυζια!!!!!!!!!!!

εκανα παγωτο χτες κ εφαγα μιση μπολαρα1!!!!

Δημοσίευση

μαρεσει που ολλες αυτο που θημαστε απο αυτα που εγραψα ειναι το μιας ευδομαδας γκομενος .... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλε τοσο περιεργο ειναι ??????εσεις "μικρες" οταν τα "φτιαχνατε"με καποιον ξερατε αν μεινετε μαζι για καιρο ????τι να πω σημπαθητικο παιδι αλλα δεν μου εκανε κουκου καθολου ...ουτε να με φιλησει δεν ηθελα ...ε και γιαυτο κρατησε μια ευδομαδα ...οσο καλος να ειναι καποιος πρεπει και να σε ελκυει ....

Δημοσίευση

Καλησπέρα ΜΑΜΑ!!!

Δεν ανοιξατε νεο τρενάκι ε?

Πάω να σας διαβάσω... Σημερα εχουμε επέτειο γάμου.. 4 χρονια.. Τον Αυγουστο κλείνουμε τα 10 χρονια που ειμαστε μαζι και συγκατοικούμε.. πιο πολύ εκεινο γιορτάζουμε... Ειμαστε στα μέλια σημερα...

αντε πάω να σας διαβάσω αγαπημένες :x:x:x:x:x

Δημοσίευση

τωρα που το σκευτηκα παλυ ....μεχρι τοτε ευχομουν να ερθει στην ζωη μου ενας σκορπιος γιατι ταιριαζω πολυ και ειναι παθιαριδες ....ε ηρθε τοτε αλλα δεν ηταν στο σωστο καλουπι :lol::lol::lol::lol::lol:

τι να τον κανω το "παθιαρη" που δεν μου αρεσε :roll: ....προτιμησα το λιονταρακι και ας μου θυμιζει την μανα μου ....τελικα ειμαι πολυ ρηχη και επιφανιακη ...με ελκυει η εξωτερικη ομορφια :roll::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

(ωραιο θεματακι ε?)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...