Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αχ βρε Παναγιώτα... είναι τελικά... :(

Περαστικά, ΤΩΡΑ! Και να μην κολλήσει κανένας σας!

Υπομονή...

Τι ωραία ρε κορίτσια να έχετε δικούς σας ανθρώπους να σας δίνουν φαγώσιμα για τα παιδιά... Εδώ ειδικά τα φρούτα και λαχανικά που παίρνουμε είναι ότι να 'ναι...Προσπαθώ τουλάχιστον να παίρνω βιολογικά όσο βρίσκω αλλά και πάλι..

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Γειααααααααααα σαςςςςςςςςςςςςς όμορφεςςςς...Τι κάνετε;;;;;Σας έλειψα καθόλου;;;;;;; :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Γυρισαμε σπίτι....Η Ιω έχει ηρεμήσει αρκετά...Την μπέμπα την έχει χεσμένη... :roll::roll: Να δω τώρα που θα ξαναπάει ο Γιώργος για δουλειά τι θα γίνει..... :roll::roll::roll::roll::roll:

Εμείς ήρεμαααα..Συνέχεια βολτάραμε, τη μικρή την άφηνα συνήθως στη μάνα μου.... :?:?:? Για μπάνιο δεν πήγαμε...Μια και καλή στην καλοκαιρινή άδεια του Γιώργου....

Αχ είδα λέτε για Πόρτο Κατσίκι... :D:D:D Ελπίζω να πεταχτούμε για μια βουτιά...Και καλά το βυζανιάρικο κουμαντάρεται, την Ιω τι θα την κάνω;;;;Τις φοβάμαι τις θάλασσες της Λευκάδας...Τεράστια κυματα...Παραλίγο να πνιγώ όταν ήμουν μικρή στο Κάθισμα.... :o:o:o:o:o Και πολύς κόσμος ακόμα... :shock::shock::shock::shock::shock:

Είδα ότι το Μιτσάκι δε γέννησε ακόμα και έφτασε τις 38 εβδομάδες....Ρε μικρή τι γίνεται;;;Λες να βγει αληθίνα η συμπεθερα Β, Θούλη;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Επίσης, επέστρεψε η Αναστασία-Μπεμπούλης...Welcome back...Φιλιά στο Σπυράκο... :D:D:D:D

Να πω και περαστικά στην Παναγιώτα...Αν κατάλαβα καλά ο προφέσορας έχει λοιμώδη μονοπυρήνωση;;;; :o:o:o:o:(:(:(:(:(:(

Πείτε μου νέα..Τι έχω χάσει;;;;Δεν παίζει να σας διαβάσω... :oops::oops::oops: Έχασα και το προηγούμενο τρενάκι...Θα χάσω και αυτό;;;; :roll::roll::oops::oops::oops:

Φιλιά πολλά σε όλες σας!!!!!! :x:x:x:x

Δημοσίευση

Παναγιώτα μου περαστικά σας!!!Εύχομαι να μην ταλαιπωρηθεί άλλο ο Νικόλας σας :(:( κρίμα μωρέ....

Επανέρχομαι,σας στ'ελνω αιτήματα φιλίας στο φέις,η Νατάσα με κορόιδεψε που δεν έχω φίλες :oops::oops: αυτή ήταν η 1η μου...Κατερινα ...είμαι εγώ,δεχθείτε με ;);)

Τώρα πρέπει να ψήσω τον άντρα μου να μου βάλει φώτος,δεν ξέρω πως :oops::oops:

Γωγούλα καλως ήρθες!!!!!Κανε με φίλη σου..ανανεωμένη σε βρίσκω πως περάσατε;

Δημοσίευση

[smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif]

Δημοσίευση

Καλησπερα!!! Τι κανετε κοριτσια?Τα παιδια κοιμουντε, κι εκατσα να σας γραψω ενα γεια... Παναγιωτα , αμαν βρε το παιδι πως το επαθε? Δεν εχω ιδεα τι ειναι , αλλα αν καταλαβα καλα κατι σοβαρο... :(:(:( .Ελπιζω να περασει γρηγορα ,φιλακια.. Και ναι , παλι δε θυμαμαι :?:? ...Αααα , Λευκαδα .. Η αγαπημενη μας βολτα...Το κυμα οσο πιο ψηλο , τοσο πιο καλο!!Και οχι δεν ειμαι και δελφινι...Οσο για τους Εγκρεμνους, η αγαπημενη μας παραλια, χωρις παιδια!!! 8-)8-)8-) Ερη, Χρυσα,Τονια,λοβι, Σισσιω και ολες σας που ξεχναω :-*:-*:-*

Δημοσίευση

Λοιπόν έστειλα αιτήσεις σε όσες μου πρότεινε η Νατάσα,σε ευχαριστώ κοριτσάκι :-* Την Παρασκευή θα σε δω,αν δεν μπορώ θα το γράψω και θα το δώσω και στη Μαγδα όταν έρθουν να το δει.Έχω dvd που γράφει.

Πάντως κορόιδεψε με και εγώ δίνω ακόμη μήλα και αχλάδια :oops: βιολογικά προσπαθώ.Τώρα που ντράπηκα,αυριο θα της δώσω ροδάκινο.

Για πεστε εσύ και η Χρύσα που είστε εξπέρ,το φαγόπυρο σκέτο δεν της αρεσει,με τι άλλο να της το δώσω;

Βίκυ μου ευχαριστώ πολύ,αύριο θα τηλ για να νοικιάσω,κακώς δεν το έκανα από την αρχή τελικά..

Μιτσάκι μου ακριβώς τα ίδια θέματα είχε και η δική μου μαμά,επιδεινώθηκαν με το άγχος που είχε για τη γιαγιά,σε καταλαβαίνω...περαστικά να είναι μόνο εύχομαι...

Εγώ λέω σε 2 εβδομάδες θα γεννήσεις ρε λίγο εμεινε,πιο καλά να είναι στην κοιλιά ;)

Δεν θυμάμαι τι άλλο ήθελα να γράψω πάλι :twisted::twisted:

Ρε Νένι όλο θέλω να σε καλωσορίσω και το ξεχνάω...Καλωσήρθες κοριτσάκι!!!Εχουμε την ίδια ηλικία;

Αυριο είμαι νύχτα,1η φορά που θα αφήσω το μωράκι μου νύχτα :(:( ελπίζω να μην βρω χωρις μαλλιά τον άντρα μου :lol::lol:

Δημοσίευση

τι κανετε?

δε γεννησε το μιτσακι μας ε???????????????

καλε μου λειψατε..

εγω περασα απ τα πιο κουραστηκα σκ μου..ειμαι κοματια..

περαστικα σε ολα τα μωρακια κ μη..

παναγιωτα μη στεναχωριεσαι ρε γμτ :cry::cry::cry:

νατασουλα παλι ρε? :cry::cry::cry:

νατασα καλυτερα η ειρηνουλα? :cry::cry:

δε θυμαμαι αλλους :cry::cry::cry:

λοιπον..

σαββατο πηγαμε απογευμα να μεινουμε πεθερα να φυγουμε για ξανθη τη κυριακη απο κει..

παμε κ με λεει η πεθερα μου.ο μικρος σα να ειναι ζεστος..μπα λεω..του βαζω κ εχει δεκατα

ανεβασε μεχρι 37,9 :cry::cry::cry:

εκεινο το βραδυ κοιμηθηκε 11,30 αλλα δοξα το θεο δε γκρινιαζε :)

το βραδυ ξυπνησε χαραματα κ για μια ωρα να μ κοιμαται να γυρναει μπρουμυτα να κλαει να το βαζω ανασκελα παλι αυτος μπουμυτα κτλ κτλ

ηρθε η πεθερα κ το πηρε να το ηρεμισει να κοιμηθω λιγο..

με τα πολλα ξυπνησε οριστικα 8 :o ε λεω ειναι που μπηκε φως στο δωματιο του..στο σπιτι μας κοιμομαστε στο σκοτος :?

ολη μερα δε εκανε πυρετο αλλα επειδη εβρεχε κ εδω κ ξανθη πηραμε τη αποφαση να μη παμε ξανθη να μη ταλαιπωρησουμε κ το μικρο κ αλλο..παει η βαφτιση :cry:

μεσα στη μερα αναπληρωσε το υπνο του..ερχεται το βραδυ(ειπαμε να μεινουμε κ ακομα ενα βραδυ)τον βαζω 10 να κοιμηθει κοιμαται..στο μισαωρο παει να γυρισει μπρουμυτα κ ξυπναει..τελος..δε εκλεινε ματι :o:o

με τα πολλα εγω να ειμαι κοματια ..αυπνη κουρασμενη κτλ

κ να υψωνω τη φωνη μου οτι δε αντεχω αλλο εχω 2 κουκουβαγιες κτλ κτλ :shock::shock::shock:

τα ειδαολα..

ξερετε τιωρα κοιμηθηκε?12,30 το βραδυ :shock::shock::shock::shock:

κ ξυπνησε οριστικα 8 :o:o:o:o:o:o:o:o

τα ειδα ολα..κουτουλουσα..

ε σημερα επιστρεψαμε...ευχομαι να ξεραθει σημερα το βραδυ..

πριν κανα 2 ωρο παλι ανεβασε πυρετο..τωρα επεσε :D:D:D

τονια μου ποσο σε καταλαβαινω..εγω ισωςεπειδη ακομα θηλαζω απολαμβανω 5 λεπτα αγκαλια περισοτερο απο σενα

αλλα γενικως ειναι κρυοπλασμα ντε.

τωρα εχει 2-3 μερες που λεω..ποιο παιδακι θα με κανει μια αγκαλια?????????

κ ερχεται τρεχοντας :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Δημοσίευση

Θουλάκι περαστικά σας κοριτσάκι μου :(:(

Κουράγιο μανούλα,θα αλλάξει το παιδί,που θα πάει...Η συγχωρεμένη η γιαγιούλα μου το έλεγε αυτό..

θα κοιμηθούμε κάποια στιγμή ναι!!!!

Εγώ πάω πάντως γιατί είμαι από τις 6:20 στο ποδι...

Την Τόνια μας ξέχασα πριν,κούκλος ο Άλεξ με την πάνα,δεν μου φαίνεται πολύ αδύνατος ρε...

Όσον αφορά την αγκαλιά,συμφωνώ με τα κορίτσια,χορτασμένος είναι ρε,δεν νομίζω να υπάρχει παιδάκι που να φτύνει τη μαμά του ρε,ειδικά σε αυτή την ηλικία...

Καληνύχτα σας

Δημοσίευση

Να βάλω λες ε;Μου δάνεισε μία φίλη της nuk που είναι για κατάψυξη και είναι ίδια ποιότητα με τα αβέντ.Θα βάλω αν είναι δεν έχω άλλα.

Θα ρωτήσω τη medela αύριο αν μπορούν να μου στείλουν μαζί με το θήλαστρο

Δημοσίευση

Κατερινα γειασου!!Αν κρινω κι απο το δικο σου 79 , υποθετω πως ναι :D:D:D Θουλη σε καταλαβαινω κι εχω να σου πω μονο αυτο, η κορη μου τον πρωτο χρονο της δεν κοιμηθηκε ποτε νυχτα, μονο κατι σκορπια μισαωρα ,4-5, μεσα στη μερα...Πολυ νυστα λεμε....και νευρα.....

Δημοσίευση

Παναγιωτα μου :(:( Δεν ηξερα τι ειναι η μονοπυρηνωση και μολις διαβασα εμεινα :o Ευχομαι να την περασετε οσο πιο ηπια γινεται. Κολλαει με το σαλιο λεει οποτε προσοχη!

Θου τι τραβηξες παλι ρε μανα? :o Και εμενα ο μικρος εχει μια εβδομαδα που κοιμαται 11 η και 12 και ξυπναει 5 και μετα 5:30 με 8 και τελος. Λιγο ε? Κουραγιο τι αλλο να πω...

Τονακι ξεχασα πριν...ρε συ μαλλον σε εχει δεδομενη γιαυτο στα κανει αυτα ο Αλεξ. Βεβαια αν λες οτι ειναι και κλειστος χαρακτηρας σιγουρα φταιει και αυτο. Και η Ειρηνη ετσι ειναι απο μικρη. Ποτε δεν χορτασαμε αγκαλιτσες. Ειδικα οταν γεννησα και μετα ουτε να με πλησιασει. Εφαγα μεγαλη φρικη εκεινο τον καιρο. Δεν καθεται να ξαπλωσετε μαζι να διαβασετε κανενα παραμυθακι? Εγω εκει πανω ΟΤΑΝ καθεται καταφερνω να την κανω καμια αγκαλιτσα αλλιως.... Καλε γιατι αγοραρος η μικρη? Μια χαρα μοιαζει για κοριτσακι! Βαλε καμια προσφατη φωτο!

Κατερινακι σε εκανα και εγω αντ. Μια κουκλιτσα εισαι! :) Η Μεντελα εχει και ειδικα σακουλακια. Βολευουν πολυ ειδικα αν βγαζεις μικρες ποσοτητες.

Ελενη να σε καλωσορισω και εγω που ολο το ξεχναω. :oops: Ελενη και εγω, μενω Γερμανια,εχω 2 παιδακια 2,5 ετων η Ειρηνη και 5 μηνων ο Γιωργης!

Καληνυχτιζω και εγω. Σας φιλω!

Δημοσίευση

Καλημέρα μαμα!

Πάλι τ αιδια εμεις σημερα... Παλι καυγάδες μουτρα μπλιαχ..

Πάω να κοιμηθώ μπας και δω κανα καλό όνειρο και ζησω καμια ευτυχισμένη στιγμή...

Φιλάκια :(:x

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;;

Παναγιωτα αμαν ρε πουλακι μου..οντως καποιος σας ματιαξε..σας μουντζωσε..ολα αυτα!!!

περαστηκα και αγυρηστα να ναι..να δω τι αλλο θα σας βρει..ελεος!!!!

Κατερινα βρασε το φαγοπυροσ ε ζωμο απο λαχανικα- κρεας. μια χαρα θα το φαει...

Αργη πως περασατε;;;;

δε με αφινει να γραψω αλλα..ξυπνησε απο τις 6:30..ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΧΕΣΤΕΙ ΗΔΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ....παω ΙΚΑ

τα φιλια μου

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσακια.... Λενακι καλως σας βρηκα!!!! Ερι γιατι ετσι πεσμενη? Ξεκουρασου , αδειασε το μυαλο σου και μετα θα ναι ολα καλυτερα :x:x .Χρυσα , Αργι καλημερα 8-)8-)8-) .Παω οδοντιατρο :(:(:(:(:(

Δημοσίευση

Μα τι στα κομματια εγινε παλι αυτο που εγραφα χθες τα ξημερωματα;;;;; μα ελεος πια με αυτη την ιστορια να μη δημοσιευονται αυτα που γραφουμε!!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Καλως τις αυτες που λειπανε(πως ειναι το θυληκο του εκδρομεα;;; :P )

Γωγω μπραβο ρε που περασατς τελεια! :D Η μπεμπα τρωει απο μπιμπερο ενταξει;;;εκτος αν εχεις αποσπομενα βυζια και τα αφηνες στη μανα σου!!!! :lol::lol::lol:

Θουλακι στη διαδρομη ενταξει ηταν το μωρο;;; ρε συ μηπως να προσπαθησεις το βραδυ να το ξεγελας λιγο με πιπιλα μπας και μαθει τα κοιμαται λιγο παραπανω;;; αν του δινεις και στο τελευταιο θηλασμο λιγο και απο το μπουκαλι που θα εισαι ετσι σιγουρη οτι εχει φαει καλα;;; το εκανα πολυ νωρις στη μπεμπα πειραματικα και επιασε ρε συ..λιγο λιγο καθε βραδυ τελικα αρχισε να το πηγαινει σερι.. :roll:

Αργυ πως πηγε η ποταμαδα σας;;; :D

Κατερινα μια χαρα ειναι αυτα για το γαλα! ;) κι αν μαζευεις πολυ μπορεις να παρεις απο το νετ σακουλακια(γιατι εδω τα εχουν πανακριβα) φυλαξης μητρικου γαλακτος..πηρα τα 50 καπου 10 ευρω! ;)

Ε δε θυμαμαι τωρα τι αλλο εγραφα χθες.. :roll:

Χρυσα μα 6:30;;;; :o αμαν κι αυτο το ξυπνοπουλι! :roll:

Ερακι γιατι αγαπη μου τσακωθηκατε παλι;;; :(:(:(:(

Ελενη καλημερα! :D

Δημοσίευση

καλημερα και απο εμας!!!!

παναγιωτα μου σας ευχομαι περαστικα και γρηγορα!!!!!

γωγουλι επεστρεψες κι εσυ?? αντε γιατι μας ελειψες ;);)

χρυσα μου κι εμενα πρωι πρωι ξυπναει τωρα τελευταια :(:(

τονια καλημερα

ειδα τον αλεξ στην φωτο που εβαλες

δεν απεχει πολυ και απο το δικο μου το τσιλιμπιθρονι

14κιλα κοκκαλα ειναι ο δικος μου μονο ποπο και μπουτια εχει τιποτε αλλο

σημερα του εδωσα χαμομιλι το πρωι και περιμενω.....

καλημερα σε οοοοοοοοοοοοοοοοοολα τα κοριτσια

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...