Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτιου νο45!! το καλοκαιρι εφτασεεεεε

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσαρες μου!!!

Ακομη αρρωστοι!!!6η μερα με πυρετο!!Μα ελεος.Ουτε στο H1N1 δε φαγαμε τετοια ταλαιπωρια!!!

Ιουλια ,Τονια και συμπεθερουλα πως ειναι τα δικα σας τα παιδακια;;;Ευχομαι καλυτερα.

Ιουλια εμενα η μονη ενσταση μου ηταν η διαγνωση που εκανε ο γιατρος σας απο το τηλεφωνο. :o:o:o

Αφροδιτουλα βλεπω να πινουμε καφε τον Ιουλιο!!!Το κανεις εσυ;;;Αντε να γινουμε καλα να κανονισουμε κανα μπανιακι.Γουσταρετε;;;

Δεν εχω διαβασει τα σημερινα!!!

Α , μη το ξεχασω!!Να χαιρομαστε τα ελευθερα πνευματα μας!!Να εχουμε πανυα τα μυαλα μας και τα αυτια μας ορθανοιχτα!!!

Και δε θα παιθανουμε ποτε...κουφαλα νεκροθαφτρηηηηηηηηηηηηη!!!!!Ασχετο... :lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Kαλημέρα μανούλες!

Το μικρό ακόμα στη θέση του, οι οικογενειακές μας περιπέτειες συνεχίζονται, τώρα εκτός απ' το μπαμπά μου και η μαμά μου... :( Άντε να δούμε... :(

Κουραγιο ρε κοριτσακι μου.

Μα αυτα και με τα αλλα σε εχασα τελειως. Περαστικα και αγυριστα.

Φιλακιααααα

Καλημέρα!!!!!

Περαστικά μας!!!

Η Ε έχει λίγο πυρεττό αλλά γενικά είναι καλύτερα. Εγώ είμαι οκ. Το νινί δεν έχει εμφανίσει κάτι ακόμη...

Το Βράδυ ήταν δύσκολο γιατί η Ε ξυπνούσε συνέχεια για νερό.

Αναστασία μου δουλεύει ο Α; Και ο Δ....

Από το Σάββατο το απόγευμα είμαι σχεδόν μόνη μου γμτ. Δύσκολα...

Αναστασία-μπεμ μπρόκολο δεν έχει αυτήν την εποχή ρε συ...

Δοκίμασε φασολάκια και ό,τι βρεις σε χόρτα πχ βλήτα. Όταν βγουν οι μμπάμιες σε λίγο καιρό βάζε του λίγες στο φαγητό. Έχουν ουδέτερη γεύση και δεν θα της καταλαβαίνει.

Χρύσα η Ε τρελαίνεται για μούσλι!!! Το κατεβάζει σκέτο από το βάζο. Οι δε σταφίδες είναι οι αγαπημένες της......

Δημητρούλι τί έπαθε η μανούλα σου; Περαστικά και αγύριστα να είναι....

Βίκυ η Μ-Ιω θεά!! Και η Ε λατρεύει τις ντομάτες!!! Τις τρώει με το κιλό!!!

Νατασούλα ο σταφυλόκοκος είναι ρετροϊός σαν τον έρπη. Θα τον κουβαλάει πάντα...

Παναγιώτααααααααααααα φιλάκια!!!!!!!!!! Ο μικρός κόλλησε;;;; Περαστικά σας!!!!

Η Γωγω ποτε ειπε οτι γυριζει;;;; αντε να τρεξουν λιγο οι σελιδες να προλαβουμε το Μιτσακι!!!! :P

Αν γεννησει το Μητσακι θα ανοιξουμε το 45 και ενα δευτερο (μισο).Οκ;;;; :D:D

Τέλεια!!!!

Την Παρασκευή στις 5 και!

i will be there!!! :D:D Την εκπομπη αυτη τη βλεπω αρκετες φορες .

Καλημερα Χρυσα μου!!!

Νατασουλα κατι εχασα με την Ελενα.Ειναι αρρωστη;;Περαστικα σας.

Πω, πω, περαστικά σε όλα τα άρρωστα μωράκια!!! :(

Τι πράγμα κι αυτό Ιούνιο μήνα... :?

Συμπεθερούλα μου, γέλασα πολύ με το τρενάκι Νο45 κι ένα δεύτερο!!! :lol:

Συμπεθερούλα, Χρυσοκουμπαρούλα, Νατασούλι ευχαριστώ πολύ πολύ! :x:x:x

Εμείς ταλαιπωρία... Η μαμά μου έχει διάφορα θεματάκια με θυρεοειδή, ιλίγγους, καρδιά, ευτυχώς όχι κάτι εξαιρετικά σοβαρό ΑΚΟΜΑ... :? Απλά τώρα και με τις ιστορίες του πατέρα μου, είναι στεναχωρημένη, αγχωμένη, πιεσμένη και προφανώς της βγήκαν ΟΛΑ μαζί... :? Δεν ξέρουμε ποιον να πρωτομαζέψουμε... :(

Α! Και ξέχασα...

Δημητρούλι ξεκίνα τρέξιμο!!!! Εμπρός στο δρόμο που χάραξα εγώ!!!! Δε σε κόβω να γεννάς νωρίτερα πάντως!!! :lol::lol::lol:

Τώρα, γιατί με καταριέσαι;;; :shock: Είσαι στα καλά σου μαρή;;; Εσύ δεν γέννησες στις 44+ εβδομάδες, βάσει ΤΕΡ;;; :shock: Εγώ βάσει όλων, είμαι 38εβδ.παρά μία μέρα! Θέλω δηλαδή άλλες 6 εβδομάδες;;; Να χε@@εις!!!!!!!!!!!!!! :evil::P:P:P

Μπεμπούλης, Αφροδίτη, Αργυρώ, Ιουλία, Βίκυ, Αναστασί, Μαρία, Κατερίνα, Τόνια και σ' όλες τις τρενομανούλες τα φιλιά μου! :-*

μαγειρεψα στο τεπανιακι χοιρινο με πιπεριες!

ωραιο φαινεται..δεν δοκιμασα!

ηπια 2 μπυρες διπλα και τωρα ετοιμαζομαι να παω για μπανιο!

θα παω να παρω και τη μικρη απο την πεθερα!

το βραδυ θελω να βγω για καφε ...μηπως να το αναβαλω για αυριο?

ολο αναβολη κανω σε αυτη τη συναντηση!

Καλησπέρα και περαστικά περαστικά περαστικά!!!

Λαρυγγίτιδες, πυρετοί, σταφυλόκοκοι μακρυά από τα παιδάκια μας :twisted:

Σταφυλόκοκο είχα κολλήσει κι εγώ πριν κάτι χρόνια... Πρέπει να ήμουν γύρω στα 17. Αλλά δεν έχω ξαναβγάλει από τότε. Μήπως δεν ήταν τελικά? :? Ή είναι το ανοσοποιητικό μου τόσο σούπερ-ντούπερ? :P

Η Μαρκέλλα σήμερα έπεσε στα δύο σκαλάκια της εισόδου και γραντζούνισε το μυτάκι της. 'Εριξε κι ένα κλάμα :( Εγώ φταίω βασικά που την άφησα να κατέβει μόνη της :oops: Συνήθως τα καταφέρνει αλλά σήμερα φόραγε αδιάβροχο και τα μποτάκια της λόγω βροχής και ήταν λίγο πιο δυσκίνητη.... Κι έπεσε μπροστά στα μάτια μου... δε φαντάζετσε πόσο άχρηστη ένιωσα :oops:

Αναστασία :lol::lol::lol: Σε ευχαριστώ ρε φιλενάδα που σκέφτεσαι για μένα πριν από μένα :lol:

Και για να σου λύσω την απορία μου :lol: τα μπρατσάκια μου φαίνονται μια χαρά. Βέβαια δεν παίρνω όρκο ότι θα τα φορέσει κι όλας :? τελευταία ότι καινούριο της φοράω δεν το θέλει... Ελπίζω να ζηλέψει από την Άννυ!

Νατάσα-Λόβι θέλω κι εγώ να δω την εκπομπή! Θα την ανεβάσουν κάπου στο ίντερνετ? Εσύ δε θα κρατήσεις κάποιο αντίγραφο?

Παναγιώτα δεν έχεις κι άλλες φωτό στο φέις εκτός από αυτήν του γάμου? Ή τις έχεις αποκρύψει για να μη βλέπουν οι μαθητές σου?

Επίσης για να είμαστε ακριβείς αν γεννήσει η Δήμητρα τώρα πρέπει να μετονομάσουμε αυτό σε νο 44 και ένα πέμπτο και να ανοίξουμε το καινούριο (ή καινούρΓιο αν θέλετε :P ) νο45 :-B:lol:

Δημητρούλα μου περαστικά και στη μανούλα :-*

Γέννα εσύ όποτε θες και θα κανονίσουμε εμείς τα νούμερα στα τρενάκια :lol:

Γεια σου Βίκυ :-h

Αχ κοριτσια ειμαι να σκασω!!!

Η παιδ. μας λειπει σε συνεδριο στην Πυλο (μας το ειχε πει) και τωρα μια αλλη παιδ. που τον ειδε το Σαββατο την πηραμε τηλεφωνο και μας λεει οτι μπορει να ειναι και λοιμωδη μονοπυρηνωση.Μα ελεος!!Μα που το κολλησε αυτο το πραγμα;;; Περιμενουμε αυριο να ανοιξουν τα μικροβιολογικα να του κανουμε εξετασεις.

Μαγδα μου ,οχι, δεν εχω αλλες φωτο.Καποια στιγμη θα ανεβασω εδω στην ομαδα μας.Καλε τη ξανθια φραουλιτσα εχεις!!Οσο για το πεσιμο..ολα γινονται οταν ειμαστε διπλα τους.

Παναγιώτα γιατί να είναι μονοπυρήνωση?

Τι άλλα συμπτώματα έχει?

Από διάθεση πώς είναι? Η λοιμώδης μονοπυρήνωση σε ρίχνει πολύ... Έχεις πολύ κόπωση.

Και να έιναι όμως μην αγχώνεσαι. Περνάει χωρίς αντιβίωση. Αλλά πρέπει να προσέχεις πολύ το μωρούλι γιατί είναι πολύ μεταδοτικό!

γιατι ο πυρετος αντι να καλυτερευει ...χειροτερευει.

Επισης εχει το λαιμο του,αρκετα πρησμενους λεμφαδενες και εξανθηματα (μαλλον δεν ειχε αλεργια στο προσπαν)

Το θεμα μου Μαγδα ειναι οτι ο χρονος επωασεως ειναι 30 με 50 μερες.Εμεις τοτε λογικα θα ειμαστε διακοπες και βαλε με το μυαλο σου τι θα παθουμε αν καποιος απο τους 3 (εγω-Γιωργος-μπεμπης) μας αρρωστησει εκει.Ουτε να το σκεφτομαι δε θελω. :?:?:?:(

Γεια σας κ παλιιιιι!!!

Η καλη μου σκορπιζει τα ταπερακια 1-1 λεγοντας "εζω μεσα-τωμε-εζω μεσα-τωμε"! :lol::lol::lol::lol::lol: Τι πλακα εχουν μωρε?!!!τρελαινομαι!!!που κ να ετρωγε πραγματικα εκει μεσα ποσο θα τρελαινομουν!!!

Μαγδουλι ειδες ποσο σε προσεχω??? :lol::lol::lol: Η Φατελλα( :P ) χτυπησε το μουσουδακι?ωχου το μωρε!

Βρεεεεε τελος βδομαδας πλιτς-πλιιιτς!!! :ymparty::ymparty::ymparty:

Νατασακι μου φανταζομαι εχεις εξαντληθει...!Πεσε κοιμισου το μεσημερι(τωρα δλδ!)

Σημερα εχει γενεθλια ο αδερφος μου κ μια λατρεμενη φιλη μου!!!!Ευχομαι πραγματικα να τους χαιρομαι!Ποιος αλλος εχει γενεθλια???καμια σας???κανενας αντρας σας???ρωταω γτ σε ολα τα γενεθλια των δικων μου ειχε κ καποιος αλλος μαζι! :D:D

Παναγιωτα τι να πω.. :( Περαστικα του!

Δημητρουλα τι ειναι 6 βδομαδουλες βρε???εισαι κ αδυνατουλα...θα κανεις κ μπανακια..γτ αν γεννηθει η μικρουλα...καηκες!!!!! :lol:

ρε συ παναγιωτα απο που ψωνιζετε τετοιες αρρωστιες !!! :o

καλο σεπτεμβρη θα πιουμε καφεδακι ....

μοο α ηινει καλα ο Ν γριγορα κ να μην κολλησετε ....

Παναγιώτα μου ελπίζω να μην είναι... Του δίνεις κάτι άλλο εκτός από αντιπυρετικά? Δεν το ήξερα ότι κάνει και εξανθήματα πάντως :?

Εγώ την πέρασα πριν 3 χρόνια σχετικά ελαφρυά... Με πονούσε ο λαιμός μου κι ένιωθα μια εξάντληση αλλά δεν έκανα υψηλό πυρετό και ούτε πρήστηκαν οι αδένες μου. Το υποπτεύθηκα ότι μπορεί να ήταν μονοπυρ. μόνο επειδή ήταν ψιλοεπιδημία στο τμήμα και το επιβεβαίωσα με εξετάσεις.

Θέλω να πω....μην πάει το μυαλό σου στα χειρότερα...μπορεί και να είναι, και να κολλήσει κάποιος από εσάς και να τη σκαπουλάρει όπως κι εγώ ;)

Αναστασία θα την κάνει παρέα η Άννυ τη Μαρκέλλα ή λες να τη σνομπάρει επειδή είναι μιρκότερη και δε μιλάει? Εγώ ελπίζω ότι θα μάθει από την Άννυ μερικές λεξούλες!

Να χαίρεσαι αδερφό και λατρεμένη φίλη!

Ax ευχαριστω ρε κοριτσακια!!!!

Δε ξερω μωρε Αφροδιτη που κολλησαμε!!! :(

Μαγδα μονο αντιπυρατικα του δινω και αταραξ για το εξανθημα.

Αυριο θα κανουμε τις εξετασεις και θα σας πω.Μακαρι να μην εχει τπτ. :ympray::ympray::ympray:

Αναστασια μου να τους χαιρεσαι!!!Καλε κουκλες ειστε στη φωτο με τη Νατασα .Η αλλη κοπελα ειναι η Λινα;;

Και η Αννυ πολυ ομορφη ρε συ.

Γεια σας κορες!!! :D

Παναγιωτα μονοπυρηνωση;;;;;οχου ρε γαμωτο!!!! κι εγω στα 20 τη περασα(με κολλησε ενας γκομενος :P ) και περασε μονη της,αλλα ειχα κι εγω υψηλο πυρετο,πονολαιμο,εξαντληση...

Ευχομαι να τη σκαπουλαρει το μωρο! :?

Μαγδα το ζωγραφισε το μουτρακι της η Μαρκελιτσα;;; :roll: και μη χειροτερα το πουλακι μου!!!

Αναστασι μαρεσει ομως που ξερει τη χρηση τους η Αννυ!!!!! :lol::lol::lol:

Μετρας αντιστροφα για τις διακοπες με την αλλη τη τσαπερδονα ε;;;; ;)

Βικυ μηπως η πεθερα-κουνιαδα θελανε κι αλλο ενα παιδακι να παρουν παρεα στην εκδρομη;;;Το δικο μου πχ;;;;ετσι για να εχει να παιζει η Μ-Ι!!!!! :lol::lol::lol:

Πηγαμε παιδιατρο σημερα γιατι ψιλοβηχει και η μπεμπα και με εκνευρισε απιστευτα!!!! καταρχην εδωσε παλι αντιβιωση για τον Αλεξ ενω δεν εχει χειροτερεψει..ενταξει βηχει με φλεμα,αλλα να μη περιμενουμε να δουμε λιγες μερες;;;; δε ξερω αν τη δωσω..θα κανουμε εξ.αιματος αυριο και βλεπουμε..α επισης του ειχα βρει ενα εξογκωματακι χαμηλα στη περιοχη της πανας και μαλλον ειναι κανενας λεμφαδενας και μας ειπε να του κανουμε υπερηχο...αλλο αγχος απο κει! :(:(

Με νευριασε ομως στη μπεμπα που ισα ισα την ακροαστικε χωρις να δει αυτια και λαιμο και λεει απο τα σαλια της ειναι ο βηχας! επισης της ειπα μηπως να αρχισω τα φρουτα 5 μηνων και τι μου λεει για το θεο σας!!!! "Μα και τωρα μπορεις να της δωσει κρεμες...ειναι μεγαλο παιδακι ξεκινα τις"!!!!! :o Της ειπα οτι κρεμες θα προσπαθησω να τις αποφυγω εντελως ακριβως επειδη ειναι μπουλουκα...

Ειναι φιλη μας και πολυ καλη κοπελα αλλα με ξενερωσε τρελα σημερα! :?

Κατι αλλο που με καιει ρε κοριτσια...ο Αλεξ με απορριπτει συνεχως!!!! :( Χθες το βραδυ με εβγαλε στο κλαμα...απο μωρο δεν ηταν της αγκαλιας και δε μου εδειχνε και καμια ιδιαιτερη προτιμηση,αλλα τωρα κανει σα να μη με θελει!!! Θελει μονο τη πεθερα μου(εκει γινομαι τουρκος!!! :twisted: ) και το μπαμπα του...Τον εχω μεγαλωσει μονη μου,τον ειχα συνεχεια βολτες και παιχνιδια,του μιλαω γλυκα,του δειχνω την αγαπη μου συνεχεια,προσπαθω να του βρισκω συνεχεια καινουρια πραγματα να ασχολειται κι αυτος με φτυνει κανονικα!!! :(:(:(:(

Ουφ σας ζαλισα παλι αλλα εχουμε πελαγωσει με το Μακη γιατι δε μπορουμε να τον πιασουμε πουθενα!!!... :oops::oops::oops:

Αχ ποια ειπε οτι εχει γεννεθλια ο αντρα της και η φιλη της;;;; :oops::oops::oops: σορρυ ρε κοριτσια αλλα το μυαλο μου ειναι κουρκουτι αυυτο το καιρο... :roll::oops:

Να τους χαιρεται παντως και να τη χαιρονται κι αυτοι!!! :P

Τόνια μου εγώ νομίζω πως ακριβώς επειδή τον μεγάλωσες μόνη σου, είναι πια σίγουρος για την αγάπη σου και ζητάει επιβεβαίωση από αλλού 8-) Τη δική σου την έχει δεδομένη.

Μην το βλέπεις ότι σε ακυρώνει...Μανούλα του είσαι! Ακόμη και να μη στο δείχνει είσαι ο νο 1 σημαντικός άνθρωπος στη ζωή του!

Παιδίατρο δε βρίσκεις και ένα δεύτερο να πξηγαίνεις? Πληρώνεις κανονικά επίσκεψη σε αυτήν?

Εδώ αντιβίωση δε δίνουν χωρίς εξετάσεις αίματος και εξακριβωμένη βακτηριδιακή λοίμωξη. Σε ιώσεις δε δίνουν αντιβίωση...

καλησπερουδια!

παναγιωτα μου :(:( ευχομαι να μην ειναι μονοπυρηνωση..κ αν ειναι να περασει γρηγορα κ χωρις να κολλησει κανεις σας..περαστικουλια σας!

εμεις καλυτερα,πολυ καλυτερα!μονο μυξες!γιουπιιιι!παναγιωτα κ εγω για τη διαγνωση μεσω τηλ.διατηρουσα επιφυλάξεις,γι αυτο κ δεν εδωσα σταγονες..αλλιως,αν γινοταν εξεταση,φυσικα κ θα εδινα!δεν θα το επαιζα ποτε γιατρος σε κατι τετοιο..

ευτυχως παντως,γιατι,ο,τι κ αν ηταν,δειχνει να περναει απο μονο του!

μωρη τρελη αναστασι!!δεν καταλαβα Χριστο! :shock::shock:

φυσικα κ θα αφησω ολο το καλοκαιρι ετσι τα επιπλα,πολυ μου αρεσαν,ανοιξε κ ο χωρος,βεβαια δεν ειναι αισθητικα ο,τι καλυτερο ετσι διαταγμενα,αλλα εμενα με βολευουν! ;) ,κ φυσικα κ δε θα ξαναστρωσω τα χαλια!μα χειμερινα χαλια ξανα καλοκαιριατικα;;; :shock::shock::shock::shock::shock:

γιατι καλε να γινω δυσκοιλια πεθερα;;;;;;ου να μου χαθεις εριστικουρα! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κ απο αυριο θα αρχισω να φτιαχνω τις ζυμες για το παρτυ!λιγο αναλατες,λιγο αγλυκες δεν πειραζει,φτανει που θα χαρω εγω που θα τα φτιαξω!χα χα χα,τί γαιδουρα που ειμαι!!!! :oops::oops::oops:8-)8-)8-)8-)8-)8-):lol:

τονια μου δεν ξερω..για τη συμπεριφορα του αλεξ..νομιζω οτι ειναι απολυτα φυσιολογικη!σε βλεπει ολη μερα καθε μερα,οποτε ισως να σε θεωρει"δεδομενη",κατι που προσωπικα το βρισκω εξαιρετικα υγιες για την ψυχοσυνθεση ενος παιδιου!

νατασα δεν καταλαβα..ο δ. δε δουλευει απο κατω;;πάλι κατι εχασα,ε;;; :oops::oops::oops::oops::oops: !περαστικα κ στην ειρηνουλα!

νατασουλα μου λυπαμαι πολυ..ευχομαι με την αντιβιωση να υποχωρησουν οι φουσκαλιτσες γρηγορα..!

φιλακια πολλα σε ολες!παω στους αντρες μου!

Ναι ρε Μαγδουλα κι εγω το εχω σκεφτει αυτο οτι με εχει δεδομενη,αλλα και παλι δε θα επρεπε να μου δειχνει μια αδυναμια;;;και πριν,οχι μονο τωρα...μια αγκαλια, κατι ρε γαμωτο...ειναι και πολυ κλειστος με τα συναισθηματα του...πχ αν τον μαλωσω πολυ ή μια δυο φορες πχ που εχει φερει εκτος οριων και του ειχα δωσει μια στο κωλο και στο χερι,δεν εκλαψε μονο προσπαθησε να συγκρατησει τα δακρυα,τρεμοπαιξε το χειλακι του κι εφυγε απο κοντα μου... :(:(:( εννοειται οτι δε τον δερνω κι αυτες τις φορες πραγματικα με εξοργησε και μετα του ζητησα συγνωμη του εξηγησα και τον αγκαλιασα...

Για τις αντιβιωσεις αυτα που λες ξερω κι εγω γιαυτο προβληματιζομαι...δε τη πληρωνω γιατι εχει συμβαση με το ταμειο και ειναι και φιλη..αν παω σε αλλη θα τη πληρωνω ομως αλλα αυτο δε με νοιζει μπροστα στην υγεια του παιδιου!

Ιουλια μπραβο ρε τελεια με το μικρο!!!!! θα του πεις του συζηξ τελικα οτι δεν εδωσες;;; :P

καλησπρερα!!!

παναγιωτα περαστικα σας

τι φρικη ειναι αυτη καλοκαιριατικα για τον Ν

περαστικα σε ολα τα μωρακια!!!!

αναστασια εκανα αιτημα για την ομαδα θα με δεχτεις??

Γκαβωθηκα τοση ωρα στο πσ! :shock:

Μαγδουλα μου ;):-*:-*:-*:-*:-* (πολλα φιλια αφου ειναι ιντερνετικα!!! :lol: )

Παναγιωτα ελπιζω κ εγω να μην ειναι κατι τετοιο...αχ...τι γκαντεμια...!

Η αλλη κοπελα ναι,ειναι η φουλινακι!η οποια χαθηκε γτ αν μπει θα της πατ-πατ τον πωπο!!! :P

Τονια συμφωνω με τη Μαγδα!Αλλα νομιζω πως επιπλεον ετσι ειναι ο χαρακτηρας του Αλεξ!Γουσταρει να σε βλεπει με τα μαλλια σηκωμενα!!!! :P Προσπαθησε να μη στενοχωριεσαι!Ολες ισως καποια στιγμη νιωσαμε απορριψη απο τα παιδια μας αλλα αυτα δεν το αντιλαμβανονται ετσι!

Για την παιδιατρο...Να της λες οτι σε προβληματιζει κ ιαφωνεις.κ αν βλεπεις πως σε τσιτωνει απλα αγνοησε τις συμβουλες της...ε οχι κ μεγαλη κοπελα 4 μην μωρακι....

Ιουλιακι μου χαιρομαι που ειστε καλυτερα!!!

Αχ μη με παρεξηγεις φιλεναδα!Σε πειραζω!!!Αλλα παραδεξο πως εισαι λιγακι...δεν μπορω να βρω την καταλληλη λεξη...Παντα σκεφτεσαι πολυ,ισως παραπανω κ απο οσο "πρεπει",αγχωνεσαι,οργανωνεσαι,να τα εχεις ολα υπο πληρη ελεγχο!και αυτο δεν ειναι κ πολυ κακο...ΤΩΡΑ!Αλλα φαντασου να θελεις να εισαι ετσι κ αργοτερα με τον γιο κ τη νυφη???χαχαχαχαΕυχομαι να σε γνωριζω κ τοτε και να γελαω με τις τρελλες σου!!και φυσικα να υποστηριζω τη νυφουλα σου και να τσακωνομαστε!!!!! :lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...