Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτιου νο45!! το καλοκαιρι εφτασεεεεε

Recommended Posts

Τονια εγω το κοβω να Γενναω Αυγουστο...δεν ξερω γιατι..απο ενστηκτο...αλλα ακομα και εαν ειδα στον υπνο μου οτι γεννησα στισ 24/07..

Πως τα πας εσυ;;

Κατερινα και εγω θα ανισυχουσα γιατι ΟΚ αμα ξυπνησει στεγνη, το κανει συχνα ο δικος μου..αλλα μετα παντα κανει τσισα....γκρινιαζει καθολου;;;

Αναστασι πως τα πατε;;;...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

γεια σας κοριτσια

μολις ειρθαμε απο τους γονεις μου

κουραστικα ομως και δεν ξερω γιατι αλλα ειμαι κομματια ολη μερα

θα ηθελα να κοιμηθω λιγακι αλλα ποιος θα μου παει τον σπυρο στο γιογιο?

Κοριτσια σας αφηνω!Γεια σου Χρυσα!!!

Η Μαγδα εχει μια απορια(αλλα δεν το ξερει ακομα! :P )...Εβαλα στην ομαδα μια φωτο της Αννυς με τα μπρατσακια της!Θα ηθελε(η Μαγδα ντε) τη γνωμη σας για το αν ειναι μεγαλα τα μπρατσακια αυτα για τα χερακια της Μαρκελλας!Πηρα αυτα που ειναι για 2 ετων κ πανω γτ ετσι...συνηθισα να ψωνιζω!και επειδη σκεφτηκα πως αν επαιρνα τα πιο μπεμπε κ δεν τα δεχοντουσαν φετος..θα τα ειχαμε για του χρονου...αλλα μηπως πρεπει να παρω τα πιο μικρα για την Μ???

Γεια σου Αναστασια!!!

Ποιος να τα δεχει...η Αννυ;;

Τοση ωρα ελεγα του Ο πηγενε να φερεις το παιδι...

πηγε τωρα που αρχησε η βροχη και θα πλυμηρισει ο τοπος....αντρες!!!!!

αλλα αυτη η βροχουλα αναζωηγονιτικη...αμα δεν ημουν εγγος θα πηγαινα να βραχω

καλησπερα κ απο εμένα!

φτου φτου ειμαστε καλα! :):):):):):)

σηκωσα κ χαλια σαλονιου κ αλλαξα διαταξη σε κιαναπεδες,εκανα διαταξη παρτυ!τί κ αν ειναι σε εξι ημερες;;εγω ηθελα απο σημερα μία μία να κλεινουν οι εκκρεμοτητες! :lol::lol::lol::lol::lol:

αναστασια!!!αχ αχ αχ!ειδα τις φωτο στην ομαδα!!

1}τί ωραια μπανιερα που εχεις!!! :D κ τα νερα ποσο ωραια φαινονται,διαφανα..λαχταρησα κρυσταλλινη παραλια! :D:D

2}τελεια τα μπρατσακια!κ εμεις θα παρουμε,αλλα δε σκεφτηκα οτι μπορω να τα δοκιμασω πριν τη θαλασσα ετσι! ;) κ εγω δεν ειμαι σιγουρη αν θα τα δεχτει ο γιωργος! :?

3}γοργονακι καταπληκτικο η αννυ!κ με τί χαρη κραταει το σουβλακι! :lol: αληθεια,το εφαγε;;πες καλε τιποτα για τη διατροφη του παιδιου απο τη μερα που εφυγες!στις πατατες γιαχνι εχω μεινει! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

4}δεν ξερω το σωματοτυπο της μαρκελλας :? τα αμεσως μικροτερα μπρατσακια ειναι πολυ πιο μικρα;;βασικα υπαρχουν;;γιατι περισυ δεν ειχα βρει για τον γιωργο κ δε του πηρα..

5}το μαλλι της Λινας ειναι ΦΟΒΕΡΟ ετσι!της παει καταπληκτικα!κουκλαρα!

6}πολυ ωραιο φορεμα φορας κ φυσικ ακουκλα εισαι!μην επαναλαμβανομαι! ;)

7}το νατασακι δροσερο κ φρεσκο!κουκλιτσα!

8}δεν το περιμενα να μην εκανες το ιδιο με εμενα! :shock::shock: φτου σου! :lol::lol:

Επειδή η Ε έχειι μικρά μπράτσα της πήρα για πέρισυ μπρατσάκια με 2 θαλάμους για να της κάθονται. Όχι τα τριγωνικά δλδ αλλά αυτά που έχουν τον ένα θάλαμο δίπλα στον άλλον σε μήκος και δημιουρούν εσωτερικά έναν 'σωλήνα'. Δε βρήσκεις εύκολα οπότε θα ψάξεις λίγο παραπάνω .Όταν βρεις να πάρεις σίγουρα 2 ζευγάρια γιατί σκίζονται πολύ γρήγορα. Μη σε νοιάζει τόσο η ηλικία αρκεί να έχουν 2 θαλάμους.

Εμείς φέτος θα έχουμε το μακαρόνι...

Πάω να δω φωτο

Καλησπερα!

Ιουλια εμενα οταν εκανε λαρυγγιτιδα ο μικρος (εξακριβωμενη μετα απο εξεταση) δεν με αφηνε να δωσω τις σταγονες. Μου ειπε να τις αγορασω να υπαρχουν σπιτι κ αν κανει κρουπ (δηλαδη την κριση που του κοβεται η αναπνοη κ αρχιζει να μελανιαζει) ΜΟΝΟ τοτε να του βαλω 4-5 σταγονες....Επειδη εγω φοβομουν κ τρομαξα κ την γιατρο, στο τελος μου λεει, τι να σου πω αν τον δεις να πηγαινει χαλια και να μην μπορει να ανασανει δωσε, καλυτερα την κορτιζονη παρα να τρεχεις μονη σου μεσα στη νυχτα...Γενικα ομως δεν με αφηνε..και δεν μου τις εδωσε ως θεραπεια παρα μονο για υστατη αναγκη...

τελικα δεν εδωσα σταγονες, ουτε αντιβιωση (ιωση ηταν)...μονο μια φορα αντιπυρετικο κ κρυο αερα οταν τον ειχε πιασει εντονος βηχας...

Σισσιω τι κανεις??? δεν ηξερα οτι τα κερασια κανουν μαυρα κανα :?

Εμεις πηγαμε πισινα κ φυσικα μας επιασε παλι καταιγιδα...αλλα εκατσε ο μικρος με τον πατερα του μεσα στο νερο...μεχρι που παγωσε κ βγηκαν...εγω πηγα γυμναστηριο....κ φυσικα μολις ηρθαμε σπιτι βγηκε ενας ηλιος!!!

Παω να φτιαξω τη βαλιτσα μου για αυριο....

Παντως τωρα που το ξανασκεφτομαι, εμενα αν μου ελεγε η γιατρος να του δωσω θα του εδινα..Την εμπιστευομαι και αν μου δωσει μια θεραπεια για το παιδι δεν το ψαχνω παραπανω...Οταν ειχε ενα κρυωμα επι δεκα μερες στο τελος μου λεει εχει κανει ιγμοριτιδα...Κ τοτε για πρωτη φορα του εγραψε αντιβιωση..του την εδωσα για δεκα μερες κ την 3η μερα ειδα βελτιωση...Μια αλλη φορα εκανε ωτιτιδα και μου λεει οτι επειδη ειναι αρχη μπορουμε να το ρισκαρουμε κ να περιμενουμε μια μερα ακομα..9 στα 10 παιδια θα χρειαστουν αντιβιωση αλλα μπορει κ να περασει μονη της καμια φορα...Οποτε την ακουσα παλι, περιμενα μια μερα κ την επομενη η ωτιτιδα ειχε εξαφανιστει....Ειναι γερο σκαρι το σεμπιν, φτου φτου...

παω για βαλιτσα....βαριεμαι!!!

Κατερίνα τόσες ώρες χωρίς τσίσα;;; Έδειξε να δυσανασχετεί;;;;

Σισσάκι μου φιλάκια!!! Το είδα το μνμ αλλά ως γνωστή γαιδούρα δεν σουυ απάντησα! Και να σου πω κια κάτι;;; Ούτε και γω θέλω να πας στη δουλειά την Τρίτη!! :D:D

Φρανίτα, Τόνια, Αφροδίτη φιλάκια!!!

Χρύσα πότε έχεις ΠΗΤ;;

Ιουλία μου μερσί!!!!!!

Αναστασία ακόμη εκεπαίδευση;; Κουράγιο....

Πάω να κάνω κάτι πολύ κακό......

Να σιδερώσω 3 πουκάμισα που περιμένουν εδώ και 2-3 μήνες!! Το ένα μάλιστα είναι χειμωνιάτικο!! :lol::lol::lol:

νατασα 31/07 εχω ΠΗΤ!!!

οποτε το κοβω να γενναω Αυγουστο

Φρανιτακι καλο ταξιδι αυριο...να μας γραψεις εντυπωσεις

την παιδιατρο μας και εγω την εμπιστευομαι δε μας δινει συχνα φαρμακα και αμαα δωσει ειναι συνηθως ΟΚ.

Ειναι η κλασσικη παιδιατρος ομως..και γαλα σκονη εχει στο ιατρειο της..και κρεμες και απο ολα..

απλα ειναι της αποψης - και συμφωνω με αυτο- οτι δεν χρειαζοναται ολα τα παιδια κρεμες

Νατασα τελικα εδωσες φρισολακ :oops::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλησπέρα,

Περαστικά σε όλα τα άρρωστα παιδάκια και προσθέστε και την Έλενα στην λίστα :(:(:(

Όχι κρύωμα βέβαια αλλά σταφυλόκοκκο για 2η φορά...........

Χθες ε'ιχε βγάλει στην μέση εκεί που ακουμπάει η πάνα μια φουσκαλίτσα και νόμιζα ότι ήταν ερεθισμός από την πάνα, σήμερα το πρωϊ που ξύπνησε είχε γύρω-γύρω άλλα 6 :o:o το μυαλό μου πήγε κατευθείαν στον σταφυλόκοκκο γιατί είχε βγάλει και πέρσι. Την πήγα νοσοκομείο και δυστυχώς οι φόβοι μου επαληθεύτηκαν :(:(:(:(:( 10μέρες αντιβίωση και τοπικά μπεταντιν εναλαξ με bactroban κρέμα. Μου είπαν αν σε 2-3 μέρες δεν υποχωρήσουν οι δώ κιάλλα να την ξαναπάω. Από το πρωϊ έχει βγάλει άλλο ένα και αγχώθηκα. Επίσης μου είπαν ότι αν ξαναεμφανίσει να την πάω σε ειδικό λοιμωξιολόγο :?:?:? πρώτη φορά την ακούω αυτή την ειδικότητα......

Συγνώμη που δεν σχολιάζω αλλά δεν είμαι σε φάση τωρα........

Ωχ ρε Νατασουλα και που τον βρισκει τον σταφυλοκοκκο!!! :o:(:(:( Περαστικα και σε σας βρε κοριτσακι... :(

Αναστασι κι εμενα μου φαινονται λιγο μεγαλα τα μπρατσακια αλλα δε πειραζει μωρε...αν δε τα ενοχλουν τα μικρα παρτα γιατι μου φαινονται πιο ασφαλη απο τα μονα! ;)

Τα σχολια για τις φωτο τα αφησα στις φωτο! :x

Χρυσα αφου βρε η πητ ειναι 31/7 γιατι να γεννησεις Αυγουστο;;;;θα μπεις κι εσυ στο κλαμπ των 40+;;; :lol:

Με ρωτησες τι κανω;;;; ε εχω υπαρξει και καλυτερα...αλλα ας μη σας κλαψομουνιαζω.. :roll:

Φρανι λεπια εβγαλε το Σεμπινι;;;; :lol::lol:

Θα περιμενουμε περιγραφη απο το αυριανο ταξιδακι!!!

Μωρε λετε να κανει το κυκλο του και να περασει και αδικα το φορτωνω με αερολιν-φλιξοταιντ;;; ε δε της εχω και τρελη εμπιστοσυνη της παιδιατρου γιατι τα εχει πολυ πανω πανω τα φαρμακα.. :roll: ειναι φιλη μας βεβαια και δε μπορω τωρα να παω αλλου,αλλα αν δω τα ζορια θα την αλλαξω..

Νατασουλα τι κανει η Ειρηνη;;

Α επισης δεν εχω δει τον αντρα σου,αλλα ελπιζω να σου μοιαζουν οι κορες σου!!! :P

Η Θουλη δε φανηκε ε;;; πως να πηγε με το μωρο αραγε;;; :roll:

Η Γωγω ποτε ειπε οτι γυριζει;;;; αντε να τρεξουν λιγο οι σελιδες να προλαβουμε το Μιτσακι!!!! :P

Τονια δεν ξερω....ενστηκτο..

ο γιατροος του ΙΚΑ μο εβγαλε ΠΗΤ βαση ΤΕΠ στις 06/08 καλο ε;;;;

βαση υπερυχων το μωρο ειναι 2-3 ευδομαδες μεγαλυτερο σε ολες τις μετρησεις απο τον Β επιπεδου και περα σηγουρα..μπορει και απο πιο νωρις..οποτε...

ο γιατρος μου λεει πως εφοσων η κατασταση του πλακουντα και του αμνιακο το επιτρεπει θα περιμενει μεχρι τις 42 ευδομαδεσ βαση ΤΕΠ και εαν δεν...θα δομε τι θα κανομε.

Ευχομαι μονο να εφημερευει το Παπαγεωργιου...οτι μερα και να ειναι και οτι και να γινει με μενα γιατι φοβαμαι...κριως για το μωρο..

Νατασουλα αμαν ρε παιδι μου,..,οντως που μπορει υ.α κολλησε,,,περαστηκα ρε συ..ειναι πικρα

γειασαςκοριτσια!!

νατασουλα που το τσιμπησε καλε???? περαστικα σας κοριτσακι μου!!

χρυσα σε καθε μετρηση βγαινει πιο μεγαλο το μωρο? οπως κ να εχει υπομονη τωρα με τις ζεστες!!

ιουλια εκανες βολτες τους καναπεδες?? σημερα ειναι καλυτερα το παλικαρι σου ε? μπραβο!!

εγω δε θα αντεχα παντως να μη δωσω τις σταγονες...

μπεμπουλης νατασακι τονια μιτσακι θου γυρισατε?? θελουμε νεα!

κ οι υπολοιπες πολλα πολλα φιλακια!!

σημερα ξεκινησαμε γιογιο!! εκανε συνολικα 3 φορες ολη τη μερα τσισα του 1 στη λεκανη κ 2 στο γιογιο καλα ειναι για πρωτη μερα ε?? ολες τις υπολοιπες κατουρουσε οπου εβρισκε εκανε κ μια κουραδα νααα στο πατωμα... αφου σε καποια φαση σκεφτηκα να απλωσω εφημεριδες!

σας φιλω

κοιμουντε !!!ο μεγαλος πηγε για υπνο απο νορις γιατι του ειπα οτι οταν κανει ναι και ξυπνησει το πρωι θα ειναι εδω ο μπαμπας ...και βουρ πηγε απο τις 9 για υπνο ...αργισε να τον παρει αλλα κοιμηθηκε :D

το μικρο τωρα οπως παντα κοιματε ξυπναει ...για την ωρα κοιματε .

θελω α παω για μπανιο αλλα φωβαμαι μη ξυπνησει οσο ειμαι μεσα ....οχι γιατι θα κλαψει αλλα για να μην ξυπνησει ο Μ ...

Επιστρέψαμε στο σπίτι!! :(:(:( Με το που μπήκαμε Αθήνα με έπιασε μια ταχυπαλμία... πρεπει να έχω φάει χοντρή φρίκη... :roll::roll:

Νατασούλα περαστικά σας ρε συ... που στο καλό το κόλλησε;; :?

Λένα ξεκωλιάστηκα στο γέλιο! Ακου εφημερίδες! :lol::lol::lol::lol:

Νατασάκι :x:x:x

Γειααααααααααα

Κοιμούνται τα κορίτσια!!

Η Ε στις 9.30 που κοιμήθηκε είχε 38,1. Περιμένω να ξυπνησει όπου να ναι γιατί στάνταρ θα ανεβάσει περισσότερο...

Σισσάκι άρρωστη ήταν και η μικρή;;;;;; Τί σκατά;; Μας μάτιαξαν όλες μαζί;;;

Τόνια :oops::oops::oops:

Αφρο πάνε και άφησε την πόρτα ανοιχτή...

Νατασούλα περαστικάσας ρε συ. Πού το άρπαξε;;; Μήπςω από κανένα σκυλάκι-γάτα;;;

Χρύσα τόσες μέρες διαφορά;;; Οι του ΙΚα πάντα δίνουν περισσότερο πάντως

Λένα χαχαχα καλό το κόλπο με τη εφημερίδα!!! Εγώ δεν έχω μπει καν στη διαδικασία να σκεφτώ την εκπαίδευση. Καλό κουράγιο!!!

Ωραίο τριήμερο ήταν αυτό.... Με σκατόκαιρο...

νατασα περαστικα σας..

καλε πολλα μικρακια ειναι αρρωστα!!! μακρια παλιο αρρωστιες!!

ελπιζω να σκεφτηκες σοβαρα τις συμβουλες της ξαδερφης.... καλα που την πετυχες κ σε βοηθησε τοσο :lol::lol::lol:

σισσιω πως περασατε? περαστικα κ στη δικη σου

4 φορες συνολικα σημερα τελικα... να δουμε πως θατα παμε αυριο

ωραία περάσαμε Λενάκι. Καναμε τα μπανακια μας, κοιμηθηκαμε, φαγαμε ΠΟΛΥ.

Ο πυρετός της μικρης ήταν περαστικός, έχει όμως κάτι φλεματάκια και με ανησυχούν, αλλα περισσότερο με ανησυχούν τα σπιθουρακια που έχει βγάλει στον κορμό της. :roll:

Χαιρετώ το αρρωστο τρενάκι!!!!

Προστέθηκε η Χαριλίνα και η Έλενα ε;

Περαστικά σας μπουμπουκάκια!!!!

Η Ειρήνη κατούρησε τελικά και νομίζω είναι στα φυσιολογικά τώρα.Γκρινιάρα ήταν λίγο αλλά όχι σε βαθμό που να ανησυχίσω.Μήπως έκανα βλακεια που δεν πήρα τηλ γιατρό;τρελάθηκα πάντως!!Δεν μου 'εχει τπτ μέχρι τώρα και τρέμει η ψυχή μου...

Αυριο είμαι πρωί και αντί να κοιμηθώ πίνω κρασί πάλι...αλλά θα εχουμε δουλειά και δεν θα προλάβω να νυστάξω.

Σισσάκι δεν σ'αρέσει η Αθήνα;Να μετοικίσετε δεν παίζει;Εγώ θα ήθελα να μετοικίσω στη Λάρισα,τη λατρεύω!!!!

Λένα καλό κουράγιο,θα φας πολύ σκατό ε;Λεφτά είναι μωρέ :lol::lol: Δεν λένε ότι αν δεις σκατά στον ύπνο σου είναι λεφτά;Ε εσύ θα το κάνεις στον ξύπνιο :lol::lol:

Το Θουλάκι που είναι;Θα γύρισε κουρασμένη η καλή μου..

Άντε να ξεραθώ,έκανα πολλές δουλειές,τελείωσα και το σίδερο και το σπίτι είναι τζιτζί!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...