Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτιου νο45!! το καλοκαιρι εφτασεεεεε

Recommended Posts

Καλημέρα σας!!

Γυρίσαμε από εκκλησία και τώρα σκεφτόμαστε τι να κάνουμε και που να πάμε :roll:

Θα ήθελα προς Βόλο...

Σισσιώ κι εγώ ρε σε έχασα..μια χαρά είμαστε..

Φρανίτα τι καλά!! Να περάσετε όμορφα ;)

Περαστικά Νατάσσα!!

Αφροδίτη φιλάκια!!

Τόνια άντε μεμτο γαλατάκι καλά θα τη σκαπουλάρει η μπέμπα

Αργυρώ το αυγό έκανε την κότα ή η κότα το αυγό?? :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Καλημερα!!!!

τ ι κανετε;

περαστηκα στα αρρωστα...

ηθελα να σχολιασω τοσ απολλα...αλλα αφενος ειμαι χαλια..εχω απιστευτη κουραση..και αφετερο γραψατε πολλα!!!

παω να βαλλω κανενα πλυντηριο και επανερχομαι

Καλημέρα και από μένα!!!!

Περαστικά σε όλα τα μωράκια και τις μαμάδες μας..καλέ τι χαμός από ιώσεις είναι αυτός καλοκαιριάτικα;

Παναγιώτα μου και η δικιά μου δεν γύριζε μέχρι 11 μηνών..τούβλο δεν θα πείς τπτ..δεν ξέρω αν θυμάσει που τα έλεγα.

Για αλεργίες δεν ξέρω να σου πω δυστηχώς.

Νατάσα η ξαδέρφη θεα!!!Πάρε και εσύ ρε παιδί μου φρισολάκ να σωθείς!!Απαπα,να ταλαιπωρείς έτσι το μωρό σου,απορώ τι μάνα είσαι :lol::lol::lol:

Η Θου είναι Ξάνθη σε βάφτιση και η Γωγώ στο χωριό.

Χάλια ύπνο είχαμε και εμείς...είχα μια ελπίδα ότι θα κοιμηθώ μιας και έχω ρεπό αλλά δεν...

Άφρο γύρω στο 2μηνο πιστέυω θα στρώσει ο ύπνος του μωρού.Επίσης αν σε παρηγορεί και η δικιά μου θήλαζε τουλάχιστον 1 ώρα για να κοιμηθεί.

Κορίτσια βοηθήστε με!!!!!χθες έβγαλα τελικά μόνο 35μλ με το θηλαστρο :(:( Θα προσπαθήσω και σήμερα αλλά δεν πιστεύω να καταφέρω κάτι παραπάνω.τι θα κάνω;Μεθαύριο είμαι νύχτα

Καλημερα ΑΦρο!!!!

καλο κουραγιο ρε συ...πως αντεχεις με δυο;;;

η φιλη σο τι κανει;;;

ποτε με το καλο ;;;

ρε παιδια ειμαι κομματια σημερα..και δεν ξερω γιατι...εστειλα τον μικρο στη μαμα μου γιατι ο Ο θα δουλεψει στο υπογειο και δεν μπορω να τον προσεχω...ουτε καν να παιξουμε.

εχω μια απιστευτη αδυναμια και ολο μο το σωμα ποναει λες και με δερνανε ολη νχτα.

Θελλω να τακτοποιησω το σπιτι και δεν εχω κουραγιο...τι στο καλο μο σημβαινει.

Παναγιωτα το οτι εχει αλλεργια στα φαρμακα δεν σημανει οτι εχει και τροφικες αλλεργιες...

αλλα ναι ας το γραψει η παιδιατρος στο βιβλιαριο για παν ενδεχομενο.

Επισης καλα καλε δεν ξερετε οτι παρχον εφημερευοντες ιατροι;;;..δε θυμαστε σας ελεγα οταν αρρωστησ εο μικρος οτι πηραμε τηλεφωνο;;;..υπαρχον ολων των ειδηκοτητων...

Σισσιω μου μας ελειψες..αντε να γυρησει και η αλλη η μουρλη...

Μερικες φορες το να υπερασπιζεσαι τις επιλογες σου δεν εχει νοημα,,,.

κυριως σε οτι αφορα ζητηματα διατροφης και διαπαιδαγωγισης

Αργυρώ το αυγό έκανε την κότα ή η κότα το αυγό?? :lol:

πρόσφατα είδα ένα άρθρο στο νετ με την εξήγηση που έδωσαν οι επιστήμονες, αλλά δυστυχώς δεν το διάβασα γιατί δεν είχα χρόνο, μετά έψαξα να το βρω και δεν το βρήκα!!! :roll::roll:

όσο για το λινκ μετα Λαρσινά :lol::lol::lol::lol::lol: ...πάντα ρωτούσα τον ανηψιό μου πώς είναι δυνατόν να μιλάει έτσι νέο παιδί και πώς διαβάζει? όπως μιλάει? :?::!::!: ....τώρα έχω χρόνια να τον ακούσω δεν ξέρω αν το βελτίωσε!!!! :roll::roll::roll:

εγώ πάντως, όπως προανέφερα, το γράφω "καινούργιο",...έτσι το διδάχθηκα, κάποια κάποια χρόνια πριν!!!! :!::D

Μιτσάκηηηηηηηηη προετοιμάσου για την 40ηηηηηηηηη εβδομάς!!!!! :roll::roll::roll:

πάω να συμμαζέψω λίγο γιατί περιμένουμε ένα φιλικό ζευγάρι με το 6μηνο παιδάκι τους να έρθουν!!! ......και πώς την πάτησα έτσι, νόμιζα ότι τα ζαχαροπλ.-φούρνοι θα είναι ανοιχτά σήμερα για να πάρουμε τούρτα και δεν είναι και δεν έχω τίποτα να προσφέρω :(:( ....τι θα κάνω?...δεν έχω και τίποτα για να φτιάξω!!!! :(:(

κατερινα τι να με παρηγορησεις εχω περασει τα πανδεινα με τον Μανωλη στον υπνο και στο ποσες ωρες θηλαζε :lol::lol::lol::lol: ειχε φτασει τετοιες μερες (ευδομαδων ουταν ηταν) να θηλαζει 5-6 ωρες συνεχομενα ...εγω να κλαιω απο την κουραση τις ορμονες και την αγνοια .....

αλλα ευτυχως ο Πανουλης δεν ειναι σαν τον Μανωλη ...τουλαχιστον ακομα ...

ο Μανωλης ετρωγε καθε 3 ωρες και καθοταν 40 λεπτα 20 λεπτα απο καθε στηθος συνεχομενα χωρις διαλυματα και αφου ετρωγε καθοταν λιγο ξυπνητος και για να ξανα κοιμηθει παλι στηθος αλλη ποση ωρα ....

το βραδυ για να κοιμηθει εβλεπα ολο το κατι ψηνεται και λιγο περισσοτερο ....αφου την εκπομπη την εχω συνδιασει με τον βραδινο μαραθωνιο θηλασμο του Μανωλη ....

αυτα για να τα θημαμαι και εγω

καλημερες!

τί παραληρημα ετυμολογιας σας επιασε καλε;;;;!!! :shock::shock::lol::lol::lol::lol:

αποφευγω να απαντησω,συμφωνω με ολες σας! 8-)8-)8-) μια φορα απαντησα κ το μετανιωσα με το που πατησα υποβολη! :?:?

οπως κ να τα γραφουμε,οπως κ να τα λεμε,εδω ειμαστε για το περιεχομενο των λεξεων,για την ουσια τους,αυτο τουλ.πιστευω εγω! ;)

εμεις..περιεργα..

δεν πηγαμε νοσοκομειο εχθες..ο χ.φοβηθηκε τις ιωσεις εκει,κ ειπαμε να κανουμε υπομονη 1 ημερα..

το βραδυ εβηχε ασχημα..ο χ. με επρηξε να δωσω soldesanil,γιατι το παιδι μπορει να παθει ασφυξια,να τρεχουμε κ να μην προλαβαινουμε,κ υπευθυνη θα ειμαι εγω αν παθει κατι το παιδι και και και..

τελικα,πηγα το βραδυ να ζεστανω το γαλα του,το βαζω στο ποτηρι κ παιρνω κ τις σταγονες να τις ριξω μεσα..αλλα..δε μου πηγαινε το χερι..χωρις να δει γιατρος το παιδι κορτιζονη..κ καθε φορα αυτο θα γινεται;;;κ οταν παει παιδικο τρειςκ λιγο κορτιζονη θα παιρνει;;ενω δεν εχει παρει ουτε αντιβιωση ποτε ως τωρα!

κ δεν εβαλα σταγονες..αλλα ειπα στον χ. οτι εβαλα.. :oops::oops:

κοιμηθηκε ο γιωργος,αλλα εμενα με εζωναν τα φιδια..πηγα κ κοιμηθηκα στο κρεβατι του να τον προσεχω,ανοιξα καλα μπαλκονοπορτες,ετοιμασα κρυφα τα ρουχα μας σε περιπτωση που χρειαστουμε νοσοκομειο,με εβρισα καμια δεκαρια φορες που δεν εριξα τις σταγονες,τσεκαρα 100 φορες που ειναι τα κλειδια του αυτοκινητου..κ νομιζω πως δεν κοιμηθηκα..ο γιωργος δεν ξυπνησε,εβηξε λιγες φορες,αλλα οχι τοσο χαλια..κ ξημερωσε! :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

ημουν τοσο χαρουμενη!ολα πηγαν καλα!το αποκορυφωμα!μου λεει ο χ. το πρωι:καταπληκτικες οι σταγονες;;ειδες βελτιωση;;; :shock::shock::shock::shock: λεω να μη του δωσεις παλι τωρα το πρωι ,να δουμε πώς θα παει! :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll: δεν ειπα τιποτα..εφυγε στη δουλεια..περιμενω να γυρισει ,να σιγουρευτω οτι ολα ειναι ενταξει κ μετα θα θριαμβολογησω!

αν και ενα μουδιασμα ακομη το εχω απο το αγχος που τραβηξα ολη νυχτα..δεν ξερω αν θα το ξαναεκανα...τεραστια ευθυνη..

πυρετο δεν εχουμε,ουτε ειχαμε!βηχα λιγο,μυξες αρκετες μονο!αχ μακαρι να μην ειναι κατι σοβαρο τελικα!

νατασα περαστικα σας!

αναστασακι επισης!

τονια το ιδιο!

παναγιωτα κ σε εσας!

κανεις αλλος αρρωστος;;;;;; :roll::roll::roll:

φιλακια πολλα σε ολες!

Ioυλία μου σε διάβασα και δεν ήξερα αν πρέπει να γελάσω ή να αγχωθώ. Νομίζω πως καλώς έπραξες κλή μου φίλη!!!!!! Το ίδιο θα έκανα και γω!!!!!!! περαστικά και αγύριστα μωρέ!!!!! Αααααα και με γεια τη φωτο!!!!!! Σαν επιχειρηματίας ο Γιωργάκης!!!!!!

Η Ε έχει 39,4. μόλις της έδωσααντιπυρετικό κσι κοιμήθηκε....

Αλήθεια τί δόση δίνετε;Εγώ 5,5 μλ έδωσα.11 κιλά είναι...

Κατερίνα Κατερίνα για να βγάλεις ικανοποιητική ποσότητα γάλακτος με το μινι πρέπει τα μεμέ να είναι τούμπανα...

Χαχαχαχα Αφρο και γω!! Το κάτι ψήνεται έβλεπα γιατί ήμουν μια ώα καθηλωμένη στον καναπέ...

Χρύσα, Μαρία φιλάκια!!

Αργι φρυγάνισε ψωμί και κάνε μπρουσκέτες με τυρί ντομάτα κλπ.

kαλημερα στο καινουρ(γ)ιο τρενακι!

τι κανετε?

Αφροδιτη μονη?

πως παει ως τωρα?

οσο για τους μαραθωνιους θηλασμου...εγω ειχα βγαλει ριζες στον καναπε!

αλλα εκανα τα παντα οσο θηλαζα...μιλουσα στο κινητο, εστελνα μηνυμα διαβαζα περιοδικο, εγραφα στο λαπτοπ, μιλουσα στο θυροτηλεφωνο...

Παναγιωτα πως ειστε?

καλε ασε το παιδι να κοιμαται με το μπαμπα του ως τα 18...νομιζω ειν αι καλυτερο απο το να κοιμαται με τη μαμα...!

Κατερινα γιατι σε επιασε πανικος να μαζεψεις γαλα ως αυριο?

μπορει και να μην το ζητησει...αν ο συζηξ δει οτι εχει αναγκη και δεν ηρεμει αλλιως να δινει!

θα προσαρμοστει..στα νεα δεδομενα!

τι θηλαστρο εχεις?

LUCKY

ευχομαι ποτε να μην χρειαστει να ξαναπαρετε σολντισανιλ αλλα αν δεν περνα με τον αερα δυσκολο...

η λαρυγγιτιδα ειναι δυσολη φαση!

τωρα το καλοκαιρι να ξερεις οτι θα βοηθησει πολυ πολυ η θαλασσα!

οσο για αερολιν και λοιπα... τα δινουν και στο απλο κρυωμα...τα ναηψια μου εχεουν παρει κουτες...εχουν και νεφελοποιητη...ειναι πολυ καλυτερος απο την απλη μασκα!

παει πιο βαθεια και κανει πιο καλη δουλεια!

αλλα γιατι να σας δινει για 30 ημ, δοση?

συνηθως 8-10 ημ.

εμεις εχουμε κυριως αλλεργικης φυσεως..το χειμωνα βαζουμε νερο επανω στο καλοριφερ και ανοιγουμε λιγ την πορτα..!

Νατασα περαστικα στην Ε. και εγω το μισο απο κιλα δινω!

χθες πηγαμε για πμπανιο... ηΜ-Ι στην αρχη δεν ηθελε να μπει μεσα... ελεγε" δεν θελω να πνιγω και να με φανε τα ψαρακια"

τα ψαρακια να φανε ψωμι..

αλλα προς το τελος μπηκε με την αδελφη μου ...εγω ειχα στεγνωσει και βαριομουν!

σηεμρα με αυτο τον καιρο χασαμε το μπανιο!

ο Π. εχει παει καζινο με κουμπαροφιλους!

θελω φρεντοκαπουτσινο....

λεω να παω διπλα στο καφε να παρω...λετε να ειναι πολυ κουλο?

ελα να σου κανω εγω φρεντο καπουσινο :D

καλα τα παμε ...γκρινιαζω για τα ελαχιστα καψονια που μου κανει (μεχρι τωρα ) ενω εχω περασει πολυ πιο δυσκολα ....

ε να μωρε νατασακι..μας φωτογραφησαν στο σπιτι καποιων επιχειρηματιων φιλων μας εν ωρα εργασιας! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

περαστικα σας :(

αντιπυρετικο,αν ειναι ντεπον,δινεις το μισο του βαρους σε μλ δηλ.5,5,μια χαρα το εδωσες!

algofren,που ειναι πιο δυνατο,δινεις λιγοτερο,το 1/3 του βαρους του παιδιου..

κ πονσταντ,παναντολ παλι το μισο!

βικυ με μπερδεψες με τη λενα!σε εκεινους εδωσαν αγωγη για 30 ημερες!εμεις τελικα..δεν πηραμε τιποτα!καλα καλα δεν ξερω κ να εχει λαρυγγιτιδα ο μικρος..καπου διαβασα οτι η ηπια μορφη περναει χωρις φαρμακα,με αερισμο χωρου κ τα σχετικα που ειπατε..το ευχομαι!

ποσο ηλιθια ημουν..καλα μη βαρατε,ακομη ειμαι!

εγω στους μαραθωνιους θηλασμους δεν εβλεπα τηλεοραση..θηλαζακ εκλαιγα,αγχωνομουμ,κοιτουσα την ωρα,σκεφτομουν οσα επρεπε να κανω..μα ποσο ηλιθια ημουν... :roll::roll::roll::roll:

Καλημέρα! :D

Σήμερα βρέχει εδώ, χάσαμε το μπανάκι μας... τί κρίμα... :( Η μικρή δεν ξαναανέβασε πυρετό ούτε και την χθεσινή ημέρα... τί πυρετός δωδεκαώρου ήταν αυτός δε μπορώ να καταλάβω... :roll:

Έχει όμως βγάλει σπυθουράκια σε όλο της τον κορμό, μπροστά και πίσω και τα κακά της είναι μαύρα. Λέτε να φταίνε τα κεράσια που έφαγε χθες το βράδυ;; Και έφαγε και έναν σκασμό... :oops:

Ιουλία περαστικά να είναι... εγω με τον άντρα που έχω δε θα τολμούσα να το κάνω αυτό... έχω όμως αποκρύψει πυρετό της μικρής για να γλιτώσουμε το Παίδων... το έχουμε και κοντά παναθεμά το και ο άντρας μου το θεωρεί πανάκεια. Ένα γκουχ να κάνει τρέχουμε σαν τους μαλάκες! :twisted::twisted::twisted: Δε λέει με τίποτα να καταλάβει οτι στο νοσοκομείο κινδυνεύει περισσότερο απο το να μείνει στο σπίτι. :roll::roll:

Επιστρέφουμε το απογευματάκι στο σπίτι και απο Τρίτη αρχίζω δουλειά... ΔΕ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!

Χρυσάκι και σεις μου λείψατε!!! :x:x:x

ΑργΥρούλα έχω αντίθετη άποψη για το κτίριο, προσπαθώ να βρω στο ιντερνετ την ετοιμολογική εξήγηση, αλλά δε μπορώ. Οι πολέμιοι του Μπαμπινιώτη έχουν αντίθετη άποψη.

Μα καλά δεν υπάρχει τίποτα ανοιχτό εκεί τριγύρω;

Τί άλλο ήθελα να πω...; Δε θυμάμαι! Τα λέμε μετά! :D

AFRODITH rixnei xalazi εδω τωρα!

αλλιως δεν θα ηταν καθολου κακη ιδεα να πιναμε καφεδακι!

ποτε θα λειπει παλι ο Κ.?

ουπς σορυ..μπερδευτικα!

τα διαβασα ολα μαζι!

11 σελ.

οσο για οτι δεν εβλεπες τιβι ...τι να πω?

και πως περνουσε η ωρα?

συμπεθερα.. δεν μπορεις να βρεις τιποτα ανοιχτο εκει?

αλλιως δε εχεις κανενα ζελε να φτιαξεις?

α σας φερουν γλυκα κερασε αυτα!

η κουμπαρα μου το κανει παντα κι ας μας περιμενει!

χιιχιχ κακια!

η Μ-Ι βλεπει 06 ..εχει διαφημησεις και σε ολα λεει "θα μου το παρεις?"

¨εχουμε λεφτα?"

Δε μπορω πεθαινω με τις ατακες της Μ-Ι!!!!! :lol::lol::lol: τα ψαρακια λεει να φανε ψωμι!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Ιουλια κι εγω το ειχα κανει αυτο με τις σολντεσανιλ πριν 1-2 μηνες που εκανε λαρυγγιτιδα και ειχε παει η ψυχη μου στη κουλουρη!!! αλλα εφοσον ειχε περασει η κριση(δεν ειχα ξανακανει ποτε) με τον αερα ειπα να μην ακουσω τη παιδιατρο...τωρα μου ειπε παλι αν βηχει πολυ να του δωσω αλλα παλι περιμενω να δω την εξελιξη...και φυσικα παλι με αγχος ειμαι μη κανω μαλακια και ταλαιπωρησω το παιδι με χειροτερα! :roll:

Νατασουλα μονο πυρετο κανει η Ειρηνη;;; αχ ρε γαμωτο ολα αρρωστα!!! :(:(

Μια χαρα εδωσες τη δοση! ;)

Εγω τον 1 μηνα που θηλαζε και 12 ωρες συνεχομενες δε μπορουσα να κανω τιποτα γιατι ειχε μουδιασει ο εγκεφαλος απο το πονο!!! :(

Επισης θα ηθελα ενα φρεντο καπουτσινο με σαντιγυ σε μια παραλια που δε θα υπηρχε ψυχη και θα ακουγα μονο την αναπνοη μου!!! αντε και κανενα τζιτζικι!!! :lol:

Σισσακι τα μαυρα κακα ειναι απο κερασια την εχω παθει κι εγω! :P τα σπιθουρακια ειναι απο τον πυρετο μαλλον! αντε μπορει να περασε και ισα να σας αγκιξε η ιωση! ;)

τονια μου πολυ χαιρομαι που δεν ειμαι η μονη τρελη!!!για τις σταγονες λεω! ;)

κ εγω καφε κ παραλια θελω..κ ας εχει κ κοσμο..εκει θακολλησουμε;;εμενα να μην ενοχλουν μονο!!! :lol::lol:

βικυ μου πολυ απλά..δεν περνουσε η ωρα!κ οσο το σκεφτομαι..εκανα τα παντα ωστε να δυσκολεψω τη ζωη μου..μα δε μου εκοβε καθολου;;; :(:(:(:(:(:(:roll::roll::roll::roll::roll:

νονακα τα κερασια εγγυημενα κανουν μαυρα κακα,τα σπιθουρακια..ισως απο τον πυρετο που λεει η τονια!εμενα ο χ. τα νοσοκομεια τα φοβαται περισσοτερο απο ο,τι εγω..

γενικα του εχω παει κοντρα σε πολλα,κ μαλιστα κ κοντρα στον παιδιατρο,εχουμε μαλωσει απειρες φορες,με αποκορυφωμα οταν ο γιωργος εμφανισε αναιμια να μου την πει που εδινα φρεσκο γαλα,που θηλαζα ακομη,που που που..τελικα του περασε,δεν ειχε κ αλλο πατημα..γι αυτο δεν ξερω αν θα του "αποκαλυψω"ακομη την "απατη"μου.. :?

αργυρω ελπιζω κατι να βρηκες μεχρι τωρα! ;)

αυτο το λεει γιατι οταν πηγαινουμε τσο περιβ. παρκο περνουμε ψωμι μαζι και ταιζουμε τα ψαρακια και τις παπιες!

εγω δεν αθ αποκαλυπτα την απατη!

αλλα εμενα ο Π. με εμπιστευεται σε ολα σε σχεση με την υγεια μας!

δηλ. αν του σερβιρω ποντικοφαρμακο αντι για ντεπον..θα το πιει.... :idea::idea::idea::idea::idea:

πεμπτη ρεπαρω... :idea::idea::idea:

Ιουλια ηθελα να σου πω οτι και ο φοφος οταν ειχε τον πηρετο ειχε ηπια λαρυγγητητιδα αλλα φαρμακα δεν πηραμε.

Γεννικα κυκλοφορει ιωση που κανει πηρετο με ηπιε ςμορφες φλεγμονης του φαργκα και πηρετικο εξανθημα....

Βικυ οποτε οταν θες να ξεφορτωθεις τον Π...ξες πως...χιχιχιχιχιχι...

Νατασα εγω ντεπον δινω περιπου 6 γρ..αλλα αλγοφρεν μας ειπε η παιδατρος πως η μεγιστη δοση ειναι 5 οχι παραπανω...

Ακομα σαν φυτο ειμαι...απλωσ ατο πλυντηριο, εβαλα αλο ενα...εβαλα και πλυντηριο πιατων...

εχω να κανω τις απιστευτες αλλα εχω απλετο χρονο...

Νατάσα το ξέρω ότι πρέπει να είναι τούμπανα,12 ώρες το άφησα το δεξί για να τουμπανιάσει!!!

Έβγαλα 130 σήμερα καλά είναι νομίζω έχω και αύριο και μεθαύριο.

Βίκυ το μίνι ηλέκτρικ έχω,σκατά δλδ...να νοικιάσω νοσοκομειακό θα κάνει δουλειά ή τσάμπα λεφτά;

Αγχώθηκα γιατί μεσοβδόμαδα που είμουν απόγευμα 220μλ τα ήπιε μια χαρά(να ταν κι άλλα)και μπιμπερό έπιασε μια χαρά.

Την 1η φορά θα την ξεγελάσει ο σύζηξ,τη 2η,την 3η τι θα κάνει;Γι αυτό πανικοβλήθηκα....2 νύχτες είναι αλλά δεν πρέπει να έχω αφ'ησει γάλα;

Επίσης ρε κορίτσια είχε να κατουρήσει 14 ώρες,όλη νύχτα μέχρι το μεσημέρι...τα είδα όλα.

έκανε κακά και κατούρησε 1 φορά να πάρω γιατρό λέτε;

βιάζομαι πάω στα πεθερικά για φαί

Χρυσακι θυμαμαι εκει προς το τελος ημουν κι εγω κομματια...δεν ειχα ενεργεια ουτε να φαω!!! και ειχα και τον Αλεξ παντα στα ποδια μου!!! :? ευτυχως λιγο εμεινε και δε σενα...εκτος αν πας κι εσυ 40εβδ.!!! :lol:

Κι ο Μακης με εμπιστευεται σε τετοια θεματα αν και γενικα ακουει τυφλα τους γιατρους! βεβαια δε μπορει να κανει κι αλλιως γιατι ξερει ποσο δημοκρατικος ανθρωπος ειμαι!!!!χα τσου που λεει και η Αναστασια!!!! :lol::lol::lol:

Βρε Κατερινακι το χει ξανακανει αυτο με τα τσισα;;; πολλες μου φαινονται οι ωρες! :roll:

καλησπερα!

Νατασακι μου περαστικα σας!Κουραγιο αγαπουλα..ελπιζω να εχεις καποιον για παρεα σημερα που δουλευει κ ο Δ...

Ιουλια μου ξανα περαστικα!!!Δεν ξερω αν θα εκανα ποτε αυτο που εκανες!Μαλλον οχι...!Αν και ειμαι κατα των φαρμακων χωρις ιδιαιτερο λογο..βεβαια πως να ειμαστε σιγουρες αν ο λογος ειναι ή οχι ιδιαιτερος?!

Επισης νομιζω πως δε σας κολλησαμε εμεις...(ή ετσι θελω να πιστευω)Η Ειρηνη εχει πυρετο,ο Γιωργος βηχα οπως λες...Αρα?Μας αθωωνω απο μονη μου! :P:P ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!

Κατερινα μου δεν εχω ιδεα...νομιζω θα επιαρνα γιατρο εστω για να με καθησυχασει...μας τοσες ωρες χωρις τσισα?εχει κατι αλλο?νερακι πινει?Αχ δεν ξερω...

Τονια..αυτο που θα γραψω δεν στο προτεινω...απλα το γραφω!!! :P Ειχα δει ενα βιντεακι-αρθρο το οποιο εδειχνε μανουλες με βρεφακια κ σλινγκ μεσα σε πισινες!!!!!!!(να η λυση για τη θαλασσα με 2 παιδια!!!... :lol::lol: )

καλησπερα!

Τονια..αυτο που θα γραψω δεν στο προτεινω...απλα το γραφω!!! :P Ειχα δει ενα βιντεακι-αρθρο το οποιο εδειχνε μανουλες με βρεφακια κ σλινγκ μεσα σε πισινες!!!!!!!(να η λυση για τη θαλασσα με 2 παιδια!!!... :lol::lol: )

Απαπα θα το πνιξω καλε το βρεφος!!!!! :-ss:-ss

Ουτως ή αλλως βεβαια ειναι πολυ μικρη ακομη για να τη βουτηξω στη θαλασσα... :roll:

Πως ειστε σημερα μανα και κορη;;

χαχαχαχα!!!!Δε σου ειπαμε να πας κ για κολυμπι ετσι!!!χαχαχαχαχαχα

Ξαναλεω πως δε στο προτεινω...ουτε εγω νομιζω πως θα το εκανα...αλλα ακουγεται ενδιαφερουσα ιδεα...να εχεις τη μπεμπα στο σλινγκ,απογευμα,να καθεσαι στην ακροθαλασσια,να σε πλιτσπλιτσαρει το νερακι,να πιτσιλιεται κ το νινι να δροσιζεται και......ΠΛΑΦ!να σου σκαει ο Αλεξ μια νεροκλωτσια!!!!!ΤΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Καλυτερα ειμαστε!Η μικρη σχεδον τιποτα δεν εχει...εγω μυξες κ λιγα φλεμ.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...