Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτιου νο45!! το καλοκαιρι εφτασεεεεε

Recommended Posts

Παναγιώτα:

1. όχι δεν μου αρέσει μπλιαχ

2. οχι τι είναι αυτό?

3. όχι

4. όχι

5. δεν ξέρω/ δεν απαντώ!!!! :lol::lol::lol::lol:

κλεμμένο από την Σισσιώ!!! :lol::lol::lol::lol: αλλά τα ίδια!!!! :roll::roll::roll:

δεν ξέρω τι περιμένουν εδω από τα παιδιά ... μάλλον μόλις γεννιούνται να πηγαίνουν στο πανεπιστήμιο!!!! άκου δεν γύριζε!!!! :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Ερωτησεις:

1) Τρωτε κους κους??? Ποια μαρκα???

2)Βλεπετε nigella bites???

3) Εχετε παγωτομηχανη???

4) ξερετε συνταγη για παγωτο που να γινετε αφρατο χωρις παγωτομηχανη και χωρις πολλα χτυπηματα με μιξερ???

5) Τα φυτικα λιπαρα που εχουν οι κρεμες γαλακτος καθως και ολα αυτα τα τυπου garni απο τι ειναι????

Ναι ξερω...εδω ο κοσμος καιγεται και το ...χτενιζεται.... :oops::oops:

1)οχι

2)τι ειναι αυτο?

3)οχι

4)ξερω παγωτο με πτι μπερ αυτο που λεει η μαρια

5)δε ξερω :P:P:P:P

νατασουλα βγηκαν τα δικαιολογητικα?θα ρωτησω ενα φιλο της αδερφης να σε πω αν ξερει τι να δλωσεις..

αφρο χρονια σαςπολλαααααα

αχ κ γω περνω το μεγαλο μετα της 6 σε μενα κ κοιμομαστε οοοολοι μαζι

σισσιω εμενα μετα τη γεννα του θοδ δε ποναω καθολου ομως..δε ισχυει σε ολους λενε..

φρα προτιμας δηλ αφρικη??????? :o:o:o

αργι πλακα με κανεις? :shock::shock::shock::shock: ελεοςςςςςςςςς

με βρακι γτ δε τη εχεις τη μικρη?κ ας κατουραει πανω της..

μαρια δε πας καλα..μα δε πας..καλεεεε εγω καμια φορα ελεγα το βραδυ λες να κρυωνει ο θοδωρης?(το χειμωνα αυτο)κ λεω βαριεμαι αν σηκωθω..κ κοιμομουνα :oops::oops::oops::oops::oops::oops:

τονιαααααα καλα??????????εφαγε τιποτα ο σπορος?

μιλησα με αναστασια..τελεια λεει περνανε.. :D:D

παναγιωτα στο ειπα κ απο το τηλ

το θοδωρη ουτε 4 μηνων δε ηταν οταν εκανε το πρωτο μπανιο

βικυ το παντελακο δε το εβαλα χθες γτ ηταν κρυα

μιτσακι μπραβο..κ εχεις 2 παιδια μονη κ παρακολουθεις εμας..

πες τη γεννα μη τη ξεχασεςι που λεει η η αργι..εγω στο πρωτο θυμαμαι εκλψα οταν γεννησα,,στο μπεμπη δε μπορω να θυμηθω..νομιζω οχι :oops::oops::oops::roll::roll:

εχω ενα χαλια σπιτιιιι :cry::cry::cry::cry:

η γωγω η χρυσα που ειναι?

νατασαααααααααααααααα

νενι μιας κ τελειωσες απο δουλειες ελα απο δω καλεεεε

κατερινα εισια καλα? :D:D:D:D

μα πώς βαζουμε φωτο εδω;; :?:?

μου τις βγαζει οτι ειναι πολυ μεγαλες..ας πει καποια που ξερει,μην μεινει με το παραπονο η τονια! ;):lol::lol::lol:

θου αυτο που λεγαμε..δεν παιζει ρε! ;) ετσι ειναι δυστυχως το υφος της,γι αυτο κ ειναι μονη.. :(:(

τί καλα που κανατε μπανακι!εμενα ο γιατρος μου ειχε πει απο τριων μηνων να το βουταω!2,5 μηνων του ειχα βρεξει τα ποδαρακια! :):)

φρανι το διαφορετικο μας φαινεται παραμυθενιο!συμφωνω οτι ειναι η Ν.Υ. δεν ειναι ο,τι καλυτερο για να μεγαλωσει ενα παιδι,αλλα δε θα πατε κ για παντα!ή οχι;; :? παναγιωτα εγω φτιαχνω παγωτο χωρις παγωτομηχανη,απλο..για τα υπολοιπα οχι κ δεν ξερω! :lol: α!κους κους τρωμε,βιολογικο παιρνω!

αργυρω :shock::shock: !ο γιωργος γυρισε 2,5 μηνων κ το θεωρησα γρηγορα!μαλλον ηταν αργα κ επρεπε να τον παω για φυσιοθεραπειες! :lol::lol::lol::lol: ελα Παναγια μου! :o:o:o:o:o

μητσακι ευχομαι η βασιλικουλα να γινει περδικι γρηγορα κ η μπεμπουλα ν αμην κολλησει τιποτα!καλη δυναμη!!

εγω μετα τη γεννα δεν ποναω καθολου οταν εχω περιοδο!πριν πεθαινα απο τον πονο!

σας φιλω ολες!καλο μεσημερι!

Παναγιώτα:

1)ναι ότι μάρκα ναναι

2)οχι δεν ξέρω τι έιναι

3)οχι

4)οχι

5)δεν έχω ιδέα

Μάρθα ποιος ο λόγος να δώσεις ντεπον προληπτικά? εγώ δεν θα έδινα εκτός αν είχε πολύ γκρίνια ή ανέβαζε πυρετό

Μπράβο για τα κιλάκια σας και τους πόντους πολύ καλά :D:D

Μαρία τελικά στους δημοτικούς πρέπει να είναι 2,5 στις 1/9 ενώ στους ιδιωτικούς στις 31/12, οπότε εγώ θα δηλώσω μόνο ιδιωτικούς

Σισσιώ εγώ μετά την 1η γέννα δεν πονούσα καθόλου ενώ πριν είχα φοβερούς πόνους, τώρα τους τελευταίους 5 μήνες έχω αρχίσει πάλι να πονάω, όχι όπως παλιά αλλά μου του δίνει

:evil::evil::evil::evil:

Μάρθα αν μάθεις κάτι πες, μέχρι 11/7 είναι οι αιτήσεις

από εκεί κορίτσια μπορείτε να καταλάβετε τι τραβάμε εμείς του εξωτερικού!!!! :evil::evil::evil: για τα παιδιά εννοώ!!!

Ιουλία τις μικραίνεις από τον επεξεργαστή της φωτό που έχεις στον Η/Υ σου ;)

επίσης μου άρεσε η ταπετσαρία η καφέ που έχεις στον τοίχο, θα ήθελα και εγώ αλλά δεν συμφωνούμε και στον άντρα μου δεν αρέσουν τα λουλούδια στον τοίχο, στα σεντόνια κ.λπ.!!!!

μόλις έφαγα κεράσια, ελπίζω να μην είναι μολυσμένα!!! :?

Αργυρω ευχαριστω για τις οδηγιες!θα προσπαθησω να βαλω φωτο! ;)

το σπιτι μου δεν εχει τιποτα καφε!μονο τα κουφωματα απο τις πορτες,αλλα κ αυτα θελω να τα αλλαξω καποια στιγμη,περιμενω να μεγαλωσει λιγο ακομη ο γιωργος! ;) το σιχαινομαι το καφε! :lol: η ταπετσαρια ειναι μαυρη με ασημι,αλλα μαλλον στις φωτο φαινεται καφε!τα λουλουδιακ εμενα δε μου αρεσουν σε σεντονια,μαξιλαρια κ.τ.λ.,αλλα στην ταπετσαρια μου αρεσαν τελικα..μεχρι να τη βαρεθω κ να την αλλαξω! :oops::roll::roll:

παω να ξεκινησω προσπαθεια για φωτο!

ποσο να τις μειωσω τις φωτο;;μου ανοιγει η ζωγραφικη κ λεει αυξομειωση οριζοντια κ καθετα:......%!

ποσο % να μειωσω;;δε μου βγαινει... :oops::oops::oops::roll::roll::roll:

αργυρω στο ξαναλεω!ειναι μαυρη με ασημι λουλουδια!ασε την ταπετσαρια μου κ πες τί να κανω με τις φωτο καλε! :lol::lol::lol::lol:

γεια σας φιλεναδεσ

τι κανετε?

εγω καλουτσικα

μου ρθε περιοδος πριν λιγο και ειμαι χαλια μαυρα

ποναω ζαλιζομαι ειμαι πτωμα

και εχω και νευρα :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

εσεις ολες καλα ?

δεν διαβασα τιποτα δεν προλαβαινω καλε

ουφ ελπιζω να με συγχωρεσετε

φιλακια σε ολες

μην με ξεχνατε :D:D

θα προσπαθησω το βραδυ..τωρα βαριεμαι να τις κανω ολες επεξεργασια..θα ξυπνησει κ ο μικρος κ θελω να κανω κ καμια δουλεια!!ελπιζω να τα καταφερω το βραδυ!

ευα φιλακια!

θου ευχαριστω!κ η δικια σου φωτο ειναι υπεροχη!!μα εισαι τοοοοοσο ομορφη!!!τοσο χαζουλα να μην ησουν μονο! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αργυρω στο ξαναλεω!ειναι μαυρη με ασημι λουλουδια!ασε την ταπετσαρια μου κ πες τί να κανω με τις φωτο καλε! :lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εγώ τις κάνω 800χ600px.....έχει αυτήν την επιλογή!!!! (document small)!

Eύη πάλι νεύρα βρε? :roll::roll::roll: ...φάε σοκολάτα!!! ;)

επίσης Ιουλία αν θέλεις να τις μικρύνεις ή να τις επεξεργαστείς να τις κάνεις κόπυ σε άλλο αρχείο έτσι ώστε να έχει και την κανονική φωτό.......εγώ π.χ. τις φωτό του Ρήνου έφτιαξα άλλο αρχείο ακριβώς από κάτω με τίτλο κόπου και εκεί τις αντέγραψα και τις επεξεργάστηκα.....και αυτό γιατί όταν τις μικραίνεις τις χαλάς και όταν τις εκτυπώνεις δεν φαίνονται καλές!!! ;)

η Ρ. νομίζω άργησε να γυρίσει και όταν πήγαμε στον παιδίατρο και μας ρώτησε αυτή που κάνει τα τεστ αν γυρίζει, εμείς είπαμε ψέμματα ότι γυρίζει και έβαλε την Ρ. να ξαπλώσει και περίμενε να γυρίσει αλλά η δικιά μας πού...... και λέμε στο σπίτι γυρίζει!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

που να τολμήσουμε να πούμε την αλήθεια ακόμη στον ειδικό θα είμασταν!!!! :roll::roll::roll:

τι θα λεγανε για τον Μ που γυρισε ....9 μηνων !!!!!!!!!!! :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

μεχρι τοτε ηταν σαν τουβλο ,οπου τον αφηνα εκει τον εβρισκα στο ιδιο σημειο ...ουτε χιλιοστο πιο εκει .

εγω τις κανω στο acdsee στα 800 mb

koritsia γεια σας!

δεν εχω καθολου χρονο, μονο α σας πω οτι ΜΑΛΛΟΝ (επειδη κανει εγχειρηση η γιαγια μου) θα κατεβουμε πατρα για λιγες μερες κ λεμε να κατσουμε 2-3 μερες αθηνα!!

γωγωωωωωωωωω ρωτα αν μπορεις σε παρακαλω τιμες σε κανενα ξενοδοχειο εκει κοντα σε εσας!!

θα σας διαβασω αργοτεραα φιλακιαααααααα

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΕΙΜΑΙ Η ΡΟΔΗ. ΟΣΕΣ ΕΙΧΑΤΕ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΙΟΥΛΙΑ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΤΕ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΧΩ ΔΥΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 34 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ 21 ΜΗΝΩΝ.

ΕΡΩΤΗΣΗ- ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΚΑΝΩ ΚΛΙΚ ΕΠΆΝΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕΛΙΔΑ, ΑΠΛΩΣ ΤΙΣ ΜΕΓΕΝΘΥΝΕΙ.

Ρε κοριτσια εγω δε τις μικραινω...αφου το καναει αυτοματα το μαμμυ μολις επιλεξω ποια φωτο θελω απο το φακελο που τις εχω... :roll:

Θου ναι κατι εφαγε το σκατο σημερα και χθες! αντε να δουμε!!! :roll:

Κατι αλλο ηθελα να σου πω αλλα το ξεχασα η σκατογρια!!! :?:P

Αφρο καλα και το δικο σου ντιπ καθυστερημενο θα το ειχαν βγαλει οι παρανοικοι!!! :evil:

Ιουλια να μην ερθεις ποτε στο σπιτι μου γιατι θα παθεις καφεγκεφαλικο!!!! τα εχω ολα καφε(σκουρο)!!!! :lol::lol::lol::lol: Λατρευω καφε!!!!! αλλα οχι το κλασικο καφε,το πιο σκουρο ή το πολυ ανοιχτο(σουιδικο μπεζ)!!! :P

Τελεια φωτο του μπομπιρα σου!!!!! :x

Πηγα στην αλλη παιδιατρο σημερα και μου ειπε οτι η μπεμπα δε χριεαζεται τιποτα περα απο ορο κι οτι θα φυγουν τα φλεματα σιγα σιγα και ο Αλεξ ναι μεν εχει ερεθισμενα αυτια με λιγο υγρο-πυο ισως στο ενα αλλα προς το παρον δε δινουμε καμια αντιβιωση γιατι δε χρειαζεται! οι περισσοτερες λεει ωτιτιδες ειναι ιογενης φυσεως και περνανε μονες τους...αν κανει πυρετο,πονο κτλ το ξαναβλεπουμε! ορο πολυ ομως και στον Αλεξ!

Α και μου ειπε να αρχισουμε μπανακια στη θαλασσα! :D

Ευακι δε σε παρεξηγουμε βρε κοριτσι! η μαμα σου τι κανει;;; οποτε μπορεσεις πες μας νεα! ;)

Λενακι τι εχει η γιαγια;;; μπορει να μας εχεις πει αλλα ειπαμε...περιορισμενης ευθυνης! :roll:

Ροδη οταν πατας πανω τους δε σου λεει πανω τι δευθυνση του σαιτ;;; βαλτο στο γκουγκλ μπες στο σαιτ και φτιαξε το τικερ σου! ;)

τονια δε το εχω γραψει για τη γιαγια μου

εβγαλε κατι μελανωματα (καμια 20αρια) στο λαιμο της κ πρεπει να τα βγαλει

απλα ειναι μονη της κ λεμε να παμε (ετσι κ αλλιως θα πηγαιναμε το καλοκαιρι) να νιωθει καποια ασφαλεια τα βραδια

ρε κορίτσια διαβάστε: συναντώ μια μαμά με ένα παιδάκι 4 μηνών και μου είπε ότι το πηγαίνει για φυσικοθεραπεία ή εργοθερ. από τότε που ήταν 6 εβδομάδων!!!! :o:o:o:o γιατί γυρίζει μόνο από την μία μεριά!!!! :o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock:

τελικά ή εμείς είμαστε πολύ χαλαροί ή αυτοί είναι πολύ ψαγμένοι και θέλουν να τα κάνουν όλα σωστά!!!! :? ......μα τι στο καλό 6 εβδ. παιδί και το πήγε σε ειδικό επειδή δεν γύριζε? τι να πω δεν ξέρω!!! [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif]

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

τοτε η Μ-Ι που δεν μπουσουλησε ποτε κανονικα αλλα σα την φωκια , σηκωθηκε ορθια 15 μηνων και περπατησε 18,5 μηνων θα τι θα επρεπε να κανει?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...