Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτιου νο45!! το καλοκαιρι εφτασεεεεε

Recommended Posts

Αργυρώ η πεθερά έχει να δει το γιο της από τον Οκτώβρη

βάζει τον εαυτό της πάνω από όλους

μη νομίζεις...

τέτοια μαμά όχι δε θα γίνω..θα μου ήταν πολύ δύσκολο

απορω αυτή πως μπορεί...δεν έχω γνωρίσει άλλο τέτοιο άνθρωπο :(

Αφροδίτη μην ανυσηχείς

έτσι είναι όπως τα λες :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Νατασούλα μια χαρά θα περάσει ο Μηχάλης, για τους παππούδες δεν ξέρω!!! :lol::lol::lol::lol: ....στείλε και την Έλενα :lol::lol::lol::lol: παρεπιπτόντως :ymapplause::ymapplause: για την πρόοδό της .... αχ η δικιά μου η τελευταία των Μοϊκανών............!!!!

τι να πάθει ρε Αφρο? τίποτα δεν θα πάθει.στο 2ο παιδί είμαστε πάντα πιο χαλαροί και τελικά βλέπουμε ότι και στο 1ο είμασταν υπερβολικοί!!! ;)

α Μαρία δεν έχω ποδήλατο στην Λάρισα!!! :!:

καλε στον Μ δεν αποστειρωνα τιποτα ...αφου ουτε μπιμπερο ειχε ουτε πιπιλα ...δεν ξερω και γιατι αποστειρωνουμε ...

παω να διαβασω ενα βιβλιο μεχρι να ξυπνησει το μικρο ....μακαρι να ημουνα πιο χαλαρη στον Μ οταν θηλαζα τοτε με τις ωρες ,θα ειχα διαβασει πολλα βιβλια ...τωρα θηλαζω και διαβαζω ταυτοχρονα .

Kαλημέρα μανουλίτσες!!

Τι κάνετε;

Δεν συγκρατώ πολλά, συγχωρέστε με, αλλά είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης!!

Μαρία, πέθανα στο γέλιο με τον έρωτά σου με την Ι. :lol: Να το προσέξεις όμως ρε, δεν είσαι καλά!!! :P Σοβαρά, είναι δυνατόν να φεύγεις απ' το κρεββάτι σου κι απ' τον άντρα σου; Δεν πρέπει και το ξέρεις... ;) Και φυσικά, άσε ήσυχο το παιδί, σιγά μη σε κουβαλάει μαζί του στις σπουδές και στο γάμο της!!! :shock::lol:

Περί αποστείρωσης, συμφωνώ... Στο 2ο απλά διαπιστώνεις ότι στο 1ο ήσουν υπερβολικός!! ;) Μήπως αποστειρώνουμε τις θηλές μας πριν τις βάλουμε στο στοματάκι τους;; ;) Κι εγώ αυτές τις μέρες, λέω συνέχεια... στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα!!! Θα ήμουν πολύ πιο "ψύχραιμη" στο 1ο παιδί! Αλλά απλά δεν γίνεται... :lol:

Η Β είναι καλύτερα, ξεκινήσαμε αντιβίωση, δεν έχει πυρετό κι ευτυχώς το βράδυ κοιμήθηκε καλά.

Η μικρή πάλι, το πάει ανά μία ώρα :shock: αλλά απόψε μου έκανε τη χάρη και χτύπησε και δύο 3ωρα!!! Γιουχουχου!!!! :lol: Αγκαλιά όμως και ξαπλωτός θηλασμός, γιατί στο λίκνο της, το μάτι γαρίδα!!! :shock: Υποθέτω ότι θέλει να μυρίζει μανούλα!!! :D χιχιχι...

Ελπίζω σήμερα να βρω λίγο χρόνο και να σας τα πω αναλυτικά.... ;) Αναμείνατε στο ακουστικό σας!!!! :mrgreen:

Σας φιλώ πολύ γλυκά ΟΛΕΣ!!!

Άφρο το έχω πεί πολλές φορές ότι στο 2ο παιδί η λέξη αποστείρωση δεν υφίσταται

φανταστείται τι γίνεται στα σπίτια που έχουν 3 & 4 παιδιά :shock::shock::shock:

Ο Μιχάλης σίγουρα θα περάσει τέλεια, δεν έχω καμια αμφιβολία γιαυτό, από το Μαϊο μετρούσε τις μέρες πότε θα φύγει 8-)8-)8-) εγώ έχω το πρόβλημα :(:(

Μαρία οι θέσεις στους παιδικούς είναι πολύ περισσότερες από τους βρεφονηπιακούς γιαυτό θέλω να ισχύει το 31/12 και όχι το 1/9

Αύριο θα πάω να δώ έναν παιδικό που θέλω να κάνει αίτηση

Καλημέρα Δημητρούλα, περιμένουμε λεπτομέρειες

άντε ρε Μιτσάκη πες τα μας γιατί θα τα ξεχάσεις!!!! :roll::roll::roll::roll:

λοιπόν πάω κέντρο να αγοράσω αδιάβροχα στα παιδιά....πολύ μου την δίνει αυτός ο καιρός.πάλι βρέχει σήμερα.......ηλιάκο μου πότε θα βγες? :ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray:

Καλημερααααααααα!!!

Τι κανετε κουκλες;;;

Πα πα πολυ ζεστη και σημερα!!!

ΦΡΑΝΙΤΑ (ελπιζω να το δεις) εισαι θεομουρλη!!!Γιατι καλε δεν πας στη ΝΥ;;;ΝΑ υποθεσω οτι θα μενετε σε καποιο προαστιο;;;Η στο νταουν ταουν;;;Καλα εγω θα πεταγα τη σκουφια μου!!!

Α και επισης ειναι τοσο μουλτι κουλτι πόλη που σιγα τους αμερικανους!!!!

Αφρο χρονια σας πολλα!!! :x:x

Νατασουλα μου καλα κουραγια με τα μαστορια.Εσεις δε θα πατε καθολου Καβαλα;;; Παιζει κατι με τις ημ/νιες;;Τα δικα μας τελη Σεμπτεμβρη θα ειναι 2 μιση.

Μητσακι αναμενουμε!!!πολλα πολλα πολλα φιλακια στις κουκλες σου!!!

Αργυρουλα εχεις αλληνικα καναλια ή το διαβασες;

Τονια παω να μεγαλουργησω στην ομαδα...Μη με κοροιδευετε ομως μετα... :lol::lol::lol::lol::lol:

Θουλιτσα ,μηπως ζεστενεται ρε συ;;;Ιδρωνει;; Επισης ειναι πολυ μικρος για να τον βουτηξεις απο τωρα.

Μαρια εισαι για δεσιμο...ασε τα παιδια ελευθερα.

Σημερα λεω να παω μεχρι τα πρεναταλ να παρω τον ατμομαγειρα μπας και δωσω καμια στερεα τροφη στο μωρο.Θα φτασει χρονιαρικο και ακομη θα θηλαζει οπως παω... :oops::oops:

Παναγιώτα Καβάλα θα πηγαίνουμε κάθε ΣΚ και τον 15 τον Αύγουστο που θα πάρω άδεια

Για τις ηλικίες λέμε γα τους παιδικούς μέσω ΕΣΠΑ αν θα κάνουμε για βρεφονηπιακό ή για παιδικό

Καλά ψώνια

Πως είναι ο Νικόλας?

εμενα μου ειπαν στους δημοτικους οτι θα κρινουν οι ιδιοι αν θα παει βρεφ. ή παιδ. :roll::roll:

Καλα ειναι Νατασουλα μου απλά τον εχουμε σε απομονωση απο αλλα παιδακια γιατι ακομη το μεταδιδει.

Πηρα τη Δεη να ρωτησω για τις περικοπες.Μου ειπαν οτι για τωρα οχι αλλα να ξαναπαρω γιατι μπορει να εχουμε το βραδυ διακοπη. :shock::shock: Ελεος ρε παιδια. Δεν πληρωνω το ρευμα μου;;;

Καλημέρα!!!

Φραν και εγώ δεν θα πήγαινα ΝΥ. Είναι μια ωραία πόλη αλλά δεν μου ταιριάζουν οι ρυθμοί της. Πολύ αγχωτικοί.

Αργυρούλα και ένας φίλος μας παιδίατρος το ίδιο κάνει στο κοριτσάκι του γιατί γυρίζει το κεφάλι μόνο από τη μία πλευρά. Και είναι 5 μηνων. Εγώ ποτέ δεν ασχολήθηκα..

Συνεχίζω το διάβασμα...

ρε κορίτσια διαβάστε: συναντώ μια μαμά με ένα παιδάκι 4 μηνών και μου είπε ότι το πηγαίνει για φυσικοθεραπεία ή εργοθερ. από τότε που ήταν 6 εβδομάδων!!!! :o:o:o:o γιατί γυρίζει μόνο από την μία μεριά!!!! :o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock:

τελικά ή εμείς είμαστε πολύ χαλαροί ή αυτοί είναι πολύ ψαγμένοι και θέλουν να τα κάνουν όλα σωστά!!!! :? ......μα τι στο καλό 6 εβδ. παιδί και το πήγε σε ειδικό επειδή δεν γύριζε? τι να πω δεν ξέρω!!! [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif]

Πλακα κανεις;;; Ρε συ ειναι πολυ υπερβολικοι.

Καλα τα δικα μου τα παιδια στη Γερμανια ουτε για να πλενουν αυτοκινητα δε θα τα ειχαν ικανα. :evil::evil:

Α πα πα.

Καλημέρα!! :D:D:D

ΦΡΑΝ!!! Συμφωνώ με την Παναγιώτα. Είσαι τρελή!!! :D:D:D

Εγώ θα πήγαινα, σιγά! Λες και θα μείνετε εκεί για πάντα;

Πονάααααω!! Μα καλά δε λένε οτι όταν γεννάς περιορίζονται οι πόνοι της περιόδου;

Μητσάκι περαστικά σας και πάλι!

Θουλάκι τέλειο το πρώτο μπανάκι ε;;

Εμείς έχουμε κάνει ήδη πέντε για φέτος και περιμένω να δω μπας και με γκαστρώσει ο Παν μέσα στο καλοκαίρι και φύγω από το γραφείο της κολάσεως!

Έχω να κάνω 2 μήνες διακοπές από τα 17 μου!! :shock::shock::evil:

ΟΚ Δε λέω είχα άλλα πλεονεκτήματα που δουλευα από μικρή, αλλά τώρα νιώθω πιεσμένη ώρες ώρες... :?:roll:

Βαφτιστήρα μου το βιντεάκι στο ΦΒ μου κολλάει...!!! :(:(:evil::cry:

Αργυρούλα τί να πω...; Μαλλον είναι στην ιδιοσυγκρασία τους τότε... :roll:

Μόλις ξεπονεσω θα πω κι άλλα. :geek:

ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

12.30-13.30 Σκαραμαγκάς, Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Μάνδρα, Μέγαρα, Σαλαμίνα.

13.30-14.30 Υμηττός, Δάφνη, Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο, Άγιος Δημήτριος, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Άλιμος, Ελληνικό.

Θεσσαλονίκη

12.30-13.30 Βραχιά, Ανατολικό, Μάλγαρα, Άδενδρο, Γέφυρα, Ελαιούσα, Παρθένιο, Χαλκηδόνα, Μικ. Μοναστήρι, Χαλκηδώνα, Κουφάλια, Άγιος Αθανάσιος, Βιομηχανική Περιοχή Αγχιάλου, Πρόχωμα, Καστανάς, Ακροπόταμος, Βαθύλακος, Ευαγγελισμός, Προφήτης, Νυμφόπετρα, Λαγκαδάς, Χρυσαυγή, Κολχικό, Δρακόντειο, Περιοχή ΤΙΤΑΝ

13.30-14.30 Μελισσοχώρι, Όσσα, Βερτίσκος, Ασκός, Σοχός, Δορκάδα, Άσσηρος, Λευκοχώρι, Καρτεραί, Βιομηχ. Περιοχή Ασσήρου, Καβαλάρι, Αγ. Βασίλειος, Δριμός, Μελισσοχώρι, Αγ. Παρασκευή, Σουρωτή, Βασιλικά, Ταγαράδες, Ραιδεστός, Περιοχή Σχολαρίου, Αρδευτικά Επανωμής, Περιοχή Τριλόφου , Περιοχή Επανωμής - Επανωμή.

Τα νευρα μου!!!Αρα εμας θα το κοψουν βραδυ!!! :evil::evil:

Ερωτησεις:

1) Τρωτε κους κους??? Ποια μαρκα???

2)Βλεπετε nigella bites???

3) Εχετε παγωτομηχανη???

4) ξερετε συνταγη για παγωτο που να γινετε αφρατο χωρις παγωτομηχανη και χωρις πολλα χτυπηματα με μιξερ???

5) Τα φυτικα λιπαρα που εχουν οι κρεμες γαλακτος καθως και ολα αυτα τα τυπου garni απο τι ειναι????

Ναι ξερω...εδω ο κοσμος καιγεται και το ...χτενιζεται.... :oops::oops:

καλημερα..

δε διαβασα τιποτα...

το βραδυ ξανα ξυπνησε ο μικρος κ εκλαιγε απαρηγορητα,,το εβαλα θερμομετρο κ ειχε 37,7

το παω το πρωι παιδιατρο τον εξεταζει κ λεει ολα καλα..μονο τις κλασικες μας μυξες..λαιμος αυτια στομα τελεια..οποτε καναμε εμβολιο..

εβαλε σε 40 μερες ενα κιλο κ 4 ποντους..

με ειπε προληπτικα να του δωσω ντεπον καθε 8 ωρες για μια μερα γτ εκανε εμβολια ειχε κ χθες δεκατα..

αλλα εγω δε θα δωσω αν δε δω σημαδια πυρετου η γκρινιας :?:? δε θελω

σας φιλωωωωωωωωωωω

ούτε εμείς παίρνουμε αντιβίωση

μόνο αν συνεχίζει και ανεβάζει πυρετό πολύ

η Φ έτσι και αλλιώς συνέχεια με υγρό στα αυτιά είναι

Πλακα κανεις;;; Ρε συ ειναι πολυ υπερβολικοι.

Καλα τα δικα μου τα παιδια στη Γερμανια ουτε για να πλενουν αυτοκινητα δε θα τα ειχαν ικανα. :evil::evil:

Α πα πα.

Kι εμενα θα τα ειχαν κλεισει σε ιδρυμα για καθυστερημενα!!!!!! :shock::shock::shock::o:o:o

Σκεψου Παναγιωτα να δουνε οτι τα μπουλουκακια μας δε γυριζουν ακομη....εγκεφαλικο θα παθουν!!!! :lol::lol:

Α η μπεμπα τις τελευταιες μερες γυριζει μεχρι τη μεση(στο πλαι δηλαδη) και μετα το μετανιωνει και ξαναμαναμ ταβανοθεραπεια!!! :lol::lol:

Σισσυ κι εγω το ιδιο περιμενα με σενα να μη ποναω μετα τη γεννα αλλα αδικως περιμενα!!!! :evil::evil:

Για να δουμε τωρα στη 2η... :roll:

Μιτσακι εχει παρει φωτια ο κωλος σου;;;;; :lol::lol::lol: αντε να βρεις λιγο χρονο να μας τα πεις! Χαιρομαι που ειναι καλυτερα η Βασιλικουλα σου! :D

Αφρο τιποτε δε παθαινουν! εγω ημουν πολυ χαλαρη και στον Αλεξ...τωρα το τι της εχει βαλει στο στομα δε λεγεται...μεχρι παξιμαδι πηγε να τη ταισει προχθες!!! :lol::lol:

Παω να διαβασω τι σουργελιες ειπε το τρελοκομειο η Παναγιωτα στην ομαδα!!!! :lol::lol:

ιιιιι ποσα ειπατε καλε σε 2 λεπτα;;;;!!!!! μετα ομως!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...