Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτιου νο45!! το καλοκαιρι εφτασεεεεε

Recommended Posts

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

h boytia ειναι τι πρεπει για τ μυξες!

ουτε ορου ουτε τιποτα!

η παιδιατρος μου ειχε πει να το κανω απο οταν ηταν 5 μηνων!

λογω εμβολιου δεν εβαλες τον Π.?

παω και εγω για υπνο!

με εχουν τσιμπισει τα κουνουπια και σε λιγο θα σκαρφαλωσει κανενας στο μπαλκονι να σερφαρουμε μαζι!

η Μ-Ι κοιμηθηκε χωρις φαγητο...εφαγε μονο κατι χαζομαρες!

θηλασε και τελος!

αααα ην πηγα και σε νετκαφε!

ξετρελαθηκε....ζητουσε απο το προσωπικο ν ατης βαλει τη μπαρμπι!

εβαζε και τα ακουστικα να ακουει τα τραγουδια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βίκυ αν είσαι μέλος τις βλέπεις τις φωτό κάποιου......εγώ δεν θέλω.......άλλο οι φίλοι μου, αυτούς που έχω διαλέξει και άλλο όλα τα μέλη......εγώ νόμιζα ότι η ομάδα είναι κλειστή και κανείς δεν μπορεί να δει ΤΙ γράφουμε και Τις φωτό ή βίντεο που βάζουμε!!!! :evil::evil:

Καλημερα τσουπρες!!! :D

Τι γελιο εριξα χθες στα οσα λεγατε στην ομαδα!!!!εισαστε μεγαλα νουμερα τελικα!!!! :lol::lol:

Κοριτσια σας ευχαριστω ολες γιατι αν δεν ειχα κι εσας δε θα τη παλευα με τις αντλησεις με τιποτα!!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Θουλακι τρελαθηκε ο ντοντος με τη θαλασσα ε;;;; :D κι ο Αλεξ οταν παμε θα παθει μεγαλη ζημια!!! οοοοταααν παμε! :roll:

Ρε συ ο ο Παντελακος δεν ειχε πυρετο πριν λιγες μερες;;;; πες το στο παιδιατρο πριν κανει το εμβολιο...αν τον περιτριγυριζει καμια ιωση και κανει εμβ. θα τη περασει πολυ βαρια! ο Αλεξ οταν ηταν 3,5 μηνων ετσι τη πατησε και κοντεψαμε να παμε νοσοκομειο! :o και καθε φορα σχεδον που εκανε εμβολιο αρρωσταινε...γι αυτο ψαχτηκα με τα εμβολια και κατεληξα στην αποφαση που πηρα για τη μπεμπα! :?

Βικυ ενταξει το παρεακι με τα κουνουπια;;τρωγε λιγο τζατζικακι να δεις δε θα σε παιζουν! :lol::lol:

Νενη πηζεις;;;; :roll:

Καλημερα Αργυ!!! πρωι πρωι σε σηκωσε το μπουμπουκι;; :P

Καλημερα κοριτσια!!!!!

Δινω γαλα , πινω καφε, κι εχω ενα σπιτι σχεδον πεντακαθαρο!!!!!!!!!!!!!!!

Τονια , επηξα!!!!Μολις κοιμηθηκε ο μικρος το βραδυ μ επιασε κριση καθαριοτητας....Ααααα ρε ηρωηδα με το θηλαστρο!!!!!!

Αργι καλημερα!!

Καλημέρα!! :D:D:D:D

Έρη τι έγινε?? Δύσκολα ε?? :? Ο Β τι λέει πως είναι????

Ίσως είναι και για καλό ;) να περάσετε χρόνο οι 3 σας να συνηθίζετε και την αλλαγή..

Μπορεί αν έρθετε όντως μετά να δυσκολέψουν τα πράγματα..

Θα είναι πχ σαν να κάνετε 1 βήμα μπροστά και 2 πίσω :roll: (για τον Β το λέω)

Αργυρώ όταν έρθεις να πάμε για ποδήλατο..Την πόλη οι άνθρωποι την αλλάζουν ;);):D:D:D

Θούλη θέλω κι εγώ μπάνιο..να βουτήξω τη μικρή να γλιτώνουμε τις μύξες όλο το χειμώνα :roll:

Τόνια πολύ φάρμακο ρε παιδάκι μου :( Πολλές φορές η Φ είχε λίγο υγρό στα αυτιά και το ξεπερνούσαμε χωρίς αντιβίωση :? Ο γιατρός μας δεν τις δίνει εύκολα.Η Ι μια φορά πήρε στη ζωή της και στο καπάκι έπαθε ουρολοίμωξη :( Έπαθε βαβα ο οργανισμός της :o

καλημέρα Νένη,Βίκυ :YMHUG:

Καλημερα Μ-Ι 8-)8-)8-) Θελω κι εγω ποδηλατο αλλα εδω που ειμαστε φοβαμαι μονη μου, ποσο μαλλον με παιδικο καθισμα......Τουλαχιστον ειμαι κεντρο και δυσκολα περνω αυτοκινητο...

Ο μικρος ξεσαλωσε πρωι-πρωι...χτυπαει τις κατσαρολες του και χορευει :D:D:D

σημερα το μικρουλι μου κλεινει ενα μηα ζωης !!!

αχ πως περασε ενας μηνας ουτε που το καταλαβα .

χθες το βραδυ με φαγανε τα κουνουπια :evil: ο μανωλης ηρθε απο τις 1 στο κρεβατι μας δεν ειχα το κουργιο να τον παω πησω και να περιμενω ποοοοοοτε να κοιμηθει ξυπνησε και το μικρο εκεινη την ωρα ....αχ αμα μου ξεμαθει να κοιματε στο κρεβατι του θα πεσω απο το μπαλκονι ....

Καλημέρα,

δεν κατάφερα τελικά χθες να γράψω, στο σπίτι γίνεται ένας πανικός ξεστήσαμε την κούνια και το κρεβάτι του Μιχάλη, σήμερα θα αλλάξουμε καλοριφερ την Πέμπτη θα βάψουμε και την άλλη εβδομάδα θα φέρουν την κουκέτα. Άντε να δώ αν θα κοιμηθεί η Έλενα :?:?:?:?:?:?

Με την εκπαίδευση τουαλέτας τα πηγαίνουμε καλύτερα χθες είχαμε μόνο 1 ατύχημα :D:D:D

Λένα περαστικά στον Τόλη, τι έγινε στον γιατρό που πήγατε?

Περαστικά και στα άρρωστα μωράκια μας, να γίνουν όλα γρήγορα καλά

Δημητρούλα ελπίζω να μην κολλήσει η μπέμπα.....

Τόνια γιατί δεν λες στην παιδίατρο τους προβληματισμούς σου??????? Κρίμα να πληρώνεις 2 γιατρούς κάθε φορά........

Λενάκι γιατί είσαι έτσι πεσμένη? Διακοπές δεν θα πάτε πουθενά?

Χθες έφυγε και ο Μιχάλης με τους γονείς μου στο χωριό και είμαι κάπως.....

Στην ομάδα δεν βλέπουν σίγουρα αυτά που γράφουμε

τις φωτογραφίες νομίζω τις βλέπουν από την κοινότητα μικρογραφίες δεν μπορούν όμως να τις ανοίξουν, ίσως υπάρχει κάποια ρύθμιση για να μην εμφανίζονται κι εκεί :roll::roll:

Μπεμπούλης καλή επιτυχία με την δουλειά.

Οι αιτήσεις δεν βγήκαν ακόμα γιαυτό δεν ήξεραν στα ΚΕΠ αναμένονται από μέρα σε μέρα, μέσα στην βδομάδα θα βγουν σίγουρα

Ηλεκρονικά δεν μπορείς να υποβάλεις αίτηση γιατί πρέπει να στείλεις τα δικαιολογητικά. Η τα στέλνεις με κουριερ ή τα καταθέτεις στα ΚΕΠ

Πάω να διαβάσω τι γράψατε στην ομάδα

Αφροδίτη είμαι τρελή :shock:

Κοιμάμαι εγώ στο κερβάτι της Ιωάννας και προχτες μου είπε

"Μαμάααα δε μπορώ άλλο...κοιμήσου με το μπαμπα..."

Να φανταστείτε πάω να κοιμηθώ με το Γ, ξυπνάω τη νύχτα και

πάω ξαπλώνω δίπλα της :roll:

Μια μέρα κοιμήθηκε στη μαμά μου..

Κι αντί να κοιμηθώ με το Γ πήγα στο κρεβάτι της να κοιμηθώ εκεί με το σεντονάκι της...

Γιατρέ πόσο σοβαρά είμαι??Πως θα το κόψω?? :|:|:|

Και χτες έκανα βλακεία

Της είπα ότι εμείς δε θα χωριστούμε ποτέ..

Όταν παέι για σπουδές τη ρώτησα να πάω μαζί της κ εγώ

Λέει "ναι μαμά" :roll:

Και αμα θα παντρευτείς δεν θα με αφήσεις ε?? θα έρθω κι εγώ μαζί σου ε Ιωάννα μου ε??

Λέει "καλάαα" :roll::roll:

#-o#-o#-o#-o#-o

Νατασούλα το γραφείο που θα πρέπει να στείλουμε τις αιτήσεις είναι δίπλα

στο σπίτι μας..

Αμα τα πάω κατευθείαν εκεί πειράζει??

Όχι ε?? Τα θέλουν με αποστολή οπωσδήποτε?

ερώτηση ξανθιάς :D

Νατασουλα μπραβο ρε στην Ελενα! αντε σε κανενα μηνα να εχετε ξεμπερδεψει με τις πανες! ;)

Θα μεινιε καιρο στο χωριο ο Μιχαλης;;; μηπως η μαμα σου θελει κι αλλο ενα παιδακι στο χωριο να κανει παρεα του Μιχαλη;;;; 8-}:lol:

Δε πληρωνω και τις 2 παιδ. εχουν και οι 2 συμβαση με το δημοσιο και η 1η(που οντας φιλη δε μου επαιρνε λεφτα ουτως η αλλως) μου κοβει επισκεψεις απο το βιβλιαριο..δε μπορω να δωσω και της αλλης γιατι θα το δει η 1η και θα παρεξηγηθουμε.. :? Δεν ειναι κακη παιδ.και κανει σωστες κι εγκαιρες διαγνωσεις απλως ειναι πολυ φοβιτσιαρα και με το γκουχ που κανει το παιδι το φαρμακωνει! :evil:

Παιδια οντως δε μπορουν να δουν τις φωτο περα απο μια μικτρογραφια και νομιζω μονο εκεινες που εχουμε σα φιλες στις επαφες..

Νενη μενεις κεντρο;; δεν εχει πολυ φασαρια;; :roll:

Μαρια το απορροφουσε τελειως το υγρο μονος του ο οργανισμος ε;;;; ετσι ξερω κι εγω..οτι συνηθως το απορροφαει και μονο αν μολυνθει και γινει ωτιτιδα δινουμε αντιβιωση...ουφ δεν ειμαι γιατρος ρε πουστη μου! :evil:

Αφρο μια και μια σε παει ε;;; ο μπεμπης τουλαχιστον κοιμηθηκε καλα;;;

Μαρη Μαρια!!!!!! στο γιατρο επειγοντως!!!!!Που θα κατσικωθεις στο παιδι ακομη και στο σπιτι του!!! Μηπως οταν παντρευτει να μη κοιμαται με τον αντρα της και να τον στελνει στο καναπε;;!! :lol::lol::lol:

καλημερα!!

ειμαι σπιτιιι!!!τερμα η δουλεια για αυτην την εβδομαδα! :D:D

το απογευμα θα ερθουν η λενα ο τολης κ ο αναστασης!αντε κ τους αποθυμησα!!

νατασα ο μιχαλακης θα περασει τελεια στο χωριο!!!μακαρι να ημουν κ εγω εκει! ;)

καλη ευκολια με τα μαστορεματα!

σκονη κ ακαταστασιακ εγω σιχαινομαι,αλλα δε τα καταφερνω πολυ καλα μονη μου..δε το ΄χω ρε παιδι μου..ενω η μαμα μου σε 5 λεπτα τακτοποιει οπως εγω σε 1 ημερα! :shock:

φιλακια σε ολες!

Καλημερα!! Εστειλα το σεμπινι στο γκρουπ με την κοπελα και αραζωωωωω! Ο Κ εφυγε χτες βραδυ, πεταει για Νεα Υορκη....Ρε κοριτσια μπορει να παρει θεση στη Νεα Υορκη και ειπα οχι...Δεν θελω να παω...ειμαι σωστη??? Δεν ξερω, δεν μου αρεσει η ΝΥ για να μενω (αλλο για διακοπες, εχω παει πολλες φορες αλλα οχι να μενω) κ δε νομιζω πως ειναι το καλυτερο μερος για το παιδι...

Κατα τα αλλα καλα....εχουμε νεα γειτονισσα, μια γιαπωνεζα με 3 παιδια, εκ των οποιων το ενα ειναι 1.5 και εχω ενθουσιαστει..ηδη της συστηθηκα...περιμενω να εγκατασταθει η γυναικα (σημερα ηρθαν) κ θα παω να γινουμε φιλες...μπας κ εχει το σεμπινι μου παιδακια να παιζει...μιλαμε μου ηρθε να τη φιλησω απο τη χαρα μου οταν ηρθε να μου συστηθει κ μου ειπε πως εχει 3 αγορια...θελω τοσο πολυ να βρω παιδακια στο κτηριο για να παιζει...

Ο Μιχάλης θα μείνει στο χωριό μ/έχρι να ανοίξουν τα σχολεία το Σεπτέμβριο. 15μέρες που θα πάρουμε άδεια θα πάμε κι εμείς γιατί αλλού πουθενά δεν μας βλέπω να πηγαίνουμε........

Τόνια η μάνα μου σαλτάρει και μόνο με τον Μιχάλη..... τους κάνει ότι θέλει λέμε :roll::roll::roll: και τους 2 μαζί δεν τους κρατάνε πάνω από 2 ώρες και πολύ λέω............

Μαρία δεν ξέρω αν μπορείς να καταθέσεις εκεί θα δούμε μόλις βγεί η απόφαση με τα διακιολογητικά

Εγώ αγχώνομαι για τον αν μπορώ να κάνω σε παιδικό ή σε βρεφονηπιακό 2,5 γίνεται 21/9 πέρσυ έπρεπε να ήταν 2,5 1/9 φέτος στο σχέδιο γράφει να είναι 2,5 μέχρι 31/12. Ξέρεις κάτι παραπάνω?

Άφρο χρόνια πολλά στον Πανούλη :D:D

Καλημέρα Ιουλία,

ευχαριστώ ελπίζω να τελειώσε σήμερα νωρίς η Η γιατί αλλιώς θα έιμαι στο σπίτι με την Έλενα και τον υδραυλικό, ερε γλέντια..............

έμεινε τούρτα για την γκαστρούλα μας ή την έφαγες όλη? :lol::lol::lol::lol:

καλημέρα Φραν, γιατί δεν θέλεις ΝΥ? εγώ νομίζω θα το προτιμούσα :roll:

μωρε Μαρια ωραια ειναι για βολτα αλλα να μενεις....Προτιμω Βοστωνη (ειχα μεινει εκει 5 μηνες οταν ημουν φοιτητρια) κ φυσικα αν ηταν Μοντρεαλ θα ημουν ΗΔΗ ΕΚΕΙ...αλλα ΝΥ, δεν μου αρεσει...εχω κ οικογενεια εκει, θειους, ξαδερφια κλπ κ πηγαινα συχνα αλλα δεν....ουφ, στο τελος βλεπω να με βριζει ο δανος..του εχω βαλει απαγορευτικο σχεδον σε ολες τις χωρς... :?

Νατασουλα καλημερα!!! μια χαρα θα περασει ο Μ στο χωριο..ειναι κ μεγαλο παιδακι..εμενα ο ανιψιος μου πηγαινε συνεχεια κρητη στους παππουδες κ το χαιροταν πολυ!

Μαρία πρόσεξε μην γίνεις σαν την πεθερά σου που σας θέλει κοντά της!!!! :? και αυτά που κορόιδευες θα τα κάνεις εσύ!!!! :o:o:o:o

ρε κορίτσια διαβάστε: συναντώ μια μαμά με ένα παιδάκι 4 μηνών και μου είπε ότι το πηγαίνει για φυσικοθεραπεία ή εργοθερ. από τότε που ήταν 6 εβδομάδων!!!! :o:o:o:o γιατί γυρίζει μόνο από την μία μεριά!!!! :o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock:

τελικά ή εμείς είμαστε πολύ χαλαροί ή αυτοί είναι πολύ ψαγμένοι και θέλουν να τα κάνουν όλα σωστά!!!! :? ......μα τι στο καλό 6 εβδ. παιδί και το πήγε σε ειδικό επειδή δεν γύριζε? τι να πω δεν ξέρω!!! [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif]

Φρανίτα εξαρτάται πού θα μένεις και στην ΝΥ, έτσι δεν είναι? γενικά εγώ δεν θα μπορούσα να μείνω ΜΟΝΙΜΑ στην Αμερική, με τίποτα...να πρέπει να συναναστρέφομαι με αμερικάνούς....στον 1ο μήνα θα με συνελάμβαναν!!! :evil::evil::evil::evil::evil: ....και λέω στον άντρα μου μόνο για βόλτα να πάμε γιατί έχει κάτι φίλους εκεί!!!......και προσπαθεί να με πείσει ότι είναι εντάξει λέγοντάς μου "κοίτα την Ντέμπρα, τον Φίλιξ" λέω ο ένας είναι από το Πουέρτο ρίκο και ο άλλος μισός Ιταλός μισός Μεξικανός!!!

παντως αποστειρωση με δευτερο παιδι στο σπιτι δεν παιζει ....κλαιει ο μικρος μεχρι να παω ο ψυχοπονιαρης μανωλης παει πρωτος περνει την πιπιλα και αφου την περναει απο τα βρωμικουτσικα χερια του και ενιοτε απο το στομα του του την χωνει στο στομα .....λετε να παθει τιποτα ? :roll::?

νατασουλα :-*

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• πραγματικά!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 εμάς εν τω μεταξύ μας έδειξε η μαία πως μπορεί να το κάνει ο σύντροφος σε μένα, αλλά ρε κορίτσια μου φαίνεται πολύ περίεργο και αμήχανο 🤣🤣🤣🤣 τώρα είνα η πεθερά μου εδώ μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, που μας βοηθάει με το πλύσιμο/σιδέρωμα για το μωρό. Μόλις φύγει λέμε να δοκιμάσουμε, αλλά δε ξέρω πως αισθάνομαι γι αυτό 🤣🤣🤣🤣
    • Τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε 😂 ΄Έβλεπα ένα βιντεάκι τις προάλλες που έδειχνε πώς πρέπει να γίνεται το μασάζ στο περίνεο... Μόνο το μαξιλάρι δεν είχα βάλει μπροστά για να μη βλέπω... λες και παρακολουθούσα θρίλερ. Η ψυχραιμία γενικά είναι κάτι που με χαρακτηρίζει!😅 @_piripiri_Με όλο το θάρρος... εσένα σου έκαναν τομή;
    • Πραγματικά όπως το περιγράφεις, "μιλούν στις καρδιές μας"! Είναι πιο ανθρώπινοι, πιο ανοιχτά μυαλά, πως το λένε 😅❤️ Εγώ στην αρχή για να είμαι ειλικρινής είχα προβληματιστεί με τον δικό μας που είναι τόσο νέος, και λέω ίσως να μην έχει την κατάλληλη εμπειρία, αλλά να που τελικά τον προτιμώ χίλιες φορές! Πάλι καλά που φάγαμε πόσα άκυρα απ την άλλη και βρήκαμε αυτό τον άνθρωπο - όλα για κάποιο λόγο γίνονται 🙏 Ορίστε και που σε σας λειτούργησε κάπως έτσι και βρέθηκε στο δρόμο μας ένας νέος άνθρωπος που ίσως να σας ταιριάζει καλύτερα ! Παρεπιπτόντως, εδώ μου πρότειναν να κάνω ραντεβού και με παιδιάτρους, αλλά ρε κορίτσια, είναι τόσα τα ρεντεβού και τα πράγματα που πρέπει να ετοιμάσουμε που δεν έχω κουράγιο να κάτσω να το ψάξω κι αυτό 😅 είναι τόσο σημαντικό λέτε; Ο γιατρός μου είπε ότι θα υπάρχει φυσικά νεογνολόγος και παιδίατρος (αν κατάλαβα καλά) που θα δουν τον μικρό μετά τη γέννα, οπότε αν μας αρέσουν θα πάμε μ αυτούς. Αν όχι θα βρω κάποιον/α άλλο/η. 
    • καλώς μας ήρθες κορίτσι μου!! Με το καλό!! και εμένα το δευτέρο παιδάκι μου έρχεται.. έχω και εγώ ένα κοριτσάκι 5 χρονών. Με απασχολεί η διαφορά ηλικίας τους, θα είναι 5,5 η μεγάλη όταν θα έρθει το δεύτερο. Σίγουρα θα είναι πιο καλά ότι δεν θα έχουμε δυο μωρά να νταντέουμε αλλά θα καταφέρουν να δεθούν; Εγω με την αδερφή μου έχω 7 χρόνια διαφορά και είχαμε χάσμα όλα τα χρόνια. 
    • Α γυναίκα γιατρό έχεις;;; Κι εγώ για γυναίκα σκεφτόμουν να κοιτάξω μετά... Το πιο σημαντικό είναι που έχετε τόσο καλή συνεργασία!!! Στη φάση που είσαι τώρα... που βλέπεις το πλασματάκι σου να κοιμάται εκει δίπλα σου...ξεχνάς και τις εξετάσεις με το χέρι και όλα!   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...